Apua nauratti niin, ettei koskaan!

Apua nauratti niin, ettei koskaan!
Jokin aika sitten Täti Maiju tempaisi taikahihastaan kenties kesän hauskimman ja samalla järkyttävimmän pelin. Myönnän nauroin vedet silmissä ja ”lirut” housuissa katketakseni eli hauskaa hommaa oli, jos mukaan ei lasketa pienoista kuolan valumista. Sateisen juhannuksen hauskin peli taatusti. 🙂 Karmaisevaa materiaalia löytyy Tädit tubettaa videolta alla. 

Nauru pidentää ikää ja naurua ei voi olla koskaan maailmassa liikaa. Tädit tietävät, etteivät voi miellyttää kaikkia, mutta tädit nauravatkin aina itselleen. Jos haluat äänestää Tätejä vuoden aikuistubettajiksi, niin Tädit olisivat erittäin kiitollisia jokaisesta äänestä. Muita loistavia aikuistubettajia on paljon, mutta ei se ota, jos ei annakaan, eli ainakin on fiilis, että yritetty on. Äänestämään pääset täältä ja oman Speak Out pelin saatat löytää BR:leluista, jollei sitä sen suuren suosion vuoksi ole myyty jo loppuun. 😉

Meillä on vain yksi elämä, kyllästettäköön se naurulla, hih vaikka sitten omalla, jos ei muita naurata. Ilveilylläkään ei onneksi ole mitään lain sallimaa ikärajaa. <3 Ratkiriemukasta maanantai-iltaa kaikille<3 Toivottaa Täti Tiia. 


Related Posts

Porvoo vinkkejä ja päivän asu

Launtaina Pinkit korkokengät Maiju käväisi täällä Porvoossa ja samalla pääsin itsekin nauttimaan Porvoon antimista. Sain taas huomata, että Porvoo on etenkin aivan mieletön kesäkaupunki ja ravintola-ja kahvilatarjontaa on paljon. Maijukin piti viedä Cafe Rongoon, sillä smoothiekulho on sellainen etten itse osaa tehdä, mutta aivan mielettömän […]

Ajatuksia vuodelle 2019

Mennyt 2018 oli jollain tapaa merkittävä vuosi. En ole sitten teinivuosien tehnyt uuden vuoden lupauksia, koska tiedän jo vanhastaan etteivät lupaukset ikinä pidä, etenkään laihdutus sellaiset.  Viime vuonna tein kuitenkin päätöksen olla rohkeampi vuonna 2018 ja päätös myös piti. Vuoden 2018 Mia Kankimäen jo ilmiöksi […]42 thoughts on “Apua nauratti niin, ettei koskaan!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud