Jymyuutisia!

Jymyuutisia!

Pari vuorokautta sitten sain kuulla, että Tädit tubettaa on asetettu, kahden muun todella kovan aikuistubettajan kanssa ehdolla Vuoden aikuistubettajaksi Tubeconiin! Ikinä en ole ollut ehdolla missään ja Maiju tuumi, ettei hänkään myös, joten kyllähän tämä on aikamoinen paukku. 

Toki on hyvä muistaa, että me aikuistubettajat painimme nuorten kanssa ihan eri tasolla ja jos meillä ei olisi omaa aikuistubettaja osiota, ei tädeillä olisi niin mitään mahdollisuutta, ainakaan vielä. 😉 Nuorten kanavia tilaa niin suuret massat ja me aikuiset emme oikein ole löytäneet Youtuben ihmemaailmaa vielä. Mutta kaikki tämä varmasti vie Youtuben maailmaa myös aikuisten kesken eteenpäin ja koko ajan meitä aikuistubettajia on enemmän.

Olemme myös ehdolla niin kahden kovan nimen kanssa, että ehdokkuus on jo tädeille yksinkertaisesti voitto. Ei voi muuta sanoa, kuin kiitos kaikille meitä äänestäneille ja sille, että raati näkee tämän ikäisissä tädeissä potentiaalia. Mielestäni meidän ehdokkuus on nimenomaan huippujuttu meille keski-ikäisille ja viiskymppisille naisille ja kaiken ikäisille murtamaan ikärajoja ja se onkin se seikka, miksi olen ehdokkuudesta tavattoman ylpeä. 

Ajattelin, että tähän voisi samalla muistella Tätien valmistautumista Linnan juhliin, sillä vallan ehdottomastihan nyt ne Linnan juhlat on askeleen lähempänä ja olisiko jo aika kutsua Jukka Rintala hätiin suunnittelemaan meille juhlamekot. 😉 No ei vaiskaan, mutta Tädit tarvitsevat ehdottomasti maailman parasta Joe Blascon kasvonaamiota myös Tubeconiin, hehkuakseen siellä nuorten seassa. Tosin saattaa sitä nassu sitten hehkuttaa punaa ihan omasta takaa, sen verran jännittävä juttu tämä koko tubehuipennus meille on. 

Tädit tubettaa, on lähtenyt Maijun ideoinnista ja siitä miten jo ensikohtaamisella, jostain syystä heittäydyimme ottamaan videota. Maiju on keksinyt kanavan nimen ja on kaikin puolin se aktiivisempi osapuoli, joka myös näkee suuren vaivan ja editoi kaikki videomme. Itse taas olen enemmän videoilla esiintyvä hölöttävä naisihminen, kun Maiju on koko Tädit tubettaa kanavan sydän, joten niin iloinen Maijun puolesta tästä ehdokkuudesta ja meidän ystävyydestä. 

Varmaan kuumottelen vielä 7.7 meitä äänestämäänkin, vaikka Maijun kanssa olemme päättäneet, ettemme henkisesti lähde kilpasille, vaan nautimme ehdokkuudesta. Täältä voit tilata Tädit tubettaa kanavan ja ohessa vielä vanha postaukseni, jossa kerron Täti kanavan syntyneen. 🙂

Nyt on aika onnellinen olo, sillä kuten tuossa eräässä taannoisessa postauksessa kirjoittelin tunteista, viimeisenä pesäpallojengiin valituksi jäämisestä, on ihmeellistä saada tunnustusta ehdokkuuden muodossa. Mitä nöyrimmin kiitollinen tästä ja muusta en osaa edes unelmoidakaan, heh paitsi niistä linnan juhlista: 😉

Kivaa lauantaita kaikille, lähden tästä kohta tyttärien kanssa leffaan, mies seikkailee perhokalastelemassa Torniossa ja Maiju taasen aktiivisempana osapuolena videoi Tädit tubettaa materiaalia kanavallamme Helsinki Pridesta. Ollapa sielläkin, mutta äiti ihminen ei voi jakaantua ja olla monessa paikassa yhtä aikaa. Joten nautitaan kaikki lauantaipäivästä tahoillamme <3

ride 


70 thoughts on “Jymyuutisia!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud