Taas niin kateellisena ja mitä tädit tuunasivat itselleen?

Taas niin kateellisena ja mitä tädit tuunasivat itselleen?

Jeps olen todella kateellinen Pinkit korkokengät Maijun Minna Parikka pupuliinitossukoille ja itse en vaan ole raaskinut omia Parikoita ostaa. Kenties siksi hieman säälistä Maiju tuumi, että tuunataan meille molemmille tasa-arvoiset nalletossukat, joilla luonnollisesti ei ole mitään tekemistä aitojen Parikoiden kanssa, aidot on aidot ja niin hienot, mutta kyllä nämä nallukat kuulkaas lämmittää lapsenmielistä ihmistä. 

Niinpä me Maijun kanssa eräänä kauniina päivänä päätimme vallan Esplanadin puiston keskeisellä paikalla tuunata itsellemme nallukkatossut ja nämä tossut taisi olla se mikä herätti japanilaisten turistien huomion ja alkoi kamerat räpsymään ja halusivat jopa yhteiskuvaan tai sitten meillä oli Maijun kanssa vaan niin hauskaa ja se herätti huomion. 😉 Miten on sellainen tunne, että Japanissakin kovasti tuunaillaan nyt näitä nalletossukoita, hehe. 

Miten toteuttaa omat coolit tossukat, no sehän selviää Tädit tubettaa kanavalta. 🙂 Iloista maanantaita kaikille ja aurinkoisia terkkuja mökiltä, terveisin Tädit. <3


Related Posts

Porvoo vinkkejä ja päivän asu

Launtaina Pinkit korkokengät Maiju käväisi täällä Porvoossa ja samalla pääsin itsekin nauttimaan Porvoon antimista. Sain taas huomata, että Porvoo on etenkin aivan mieletön kesäkaupunki ja ravintola-ja kahvilatarjontaa on paljon. Maijukin piti viedä Cafe Rongoon, sillä smoothiekulho on sellainen etten itse osaa tehdä, mutta aivan mielettömän […]

Ajatuksia vuodelle 2019

Mennyt 2018 oli jollain tapaa merkittävä vuosi. En ole sitten teinivuosien tehnyt uuden vuoden lupauksia, koska tiedän jo vanhastaan etteivät lupaukset ikinä pidä, etenkään laihdutus sellaiset.  Viime vuonna tein kuitenkin päätöksen olla rohkeampi vuonna 2018 ja päätös myös piti. Vuoden 2018 Mia Kankimäen jo ilmiöksi […]52 thoughts on “Taas niin kateellisena ja mitä tädit tuunasivat itselleen?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud