Terkkuja Silja Symphonyltä

Terkkuja Silja Symphonyltä. Eilen päätimme katsastaa oman Silja suosikki ravintolan Tavolatan. Osasyynä oli se, että notkua juorusimme niin pitkään hytissä laivan irrottauduttua satamasta ja buffa alkaakin laivoilla jo 16:45 ja sinne buffaanhan me tänään aiomme mennä mässyttämään.


Tavolata ravintolassa on mieletön italialainen ruoka ja erityisen huippujuttu on, että 59e menulla voi syödä neljän lajin menun ruokalistasta ja mehän söimme ja söimme, kuten kuvista näkyy. Aluksi otimme kolme erilaista alkupalalautasta, leikkeleitä ja mm. mozzarellaa ja mozzarellakin suorastaan suli suuhun. 


Hieman tiukkaa teki, että jälkiruoan sai myös kunnialla nautittua, mutta jos totta puhutaan, buffetista vasta ähkyinä olisimmekin poistuneet. Eli menut oli kyllä suunniteltu hyvin ja annoksen sen kokoiseksi, että neljän lajin menunkin pystui kunnialla nauttimaan. 

Koska mummokuumeiset olivat niin mahat tyytyväisenä, ei auttanut muuta, kuin mennä illallisen jälkeen hyttiin lepäämään. Ilmastointi tietenkin tappiin, noh koska se mummokuume. 😉 Laivallahan ei tule ikinä nukuttua, saldo viisi kertaa vessassa, jonkinlainen unettomuuden aiheuttama kutinahetki, siihen allergialääke eli nyt on kyllä aika tööt, mutta kyllä raikas Tukholman ilma pian virkistää. Tavolata aamiaisen kautta Tukholma kutsuu. Ai niin Tavolata aamiasesta sen verran, sinne kannattaa mennä, on rauhallisempaa kuin buffa-aamiaisella ja herkkuja monenmoisia ja aah kuumaa lattea saa kahvikoneesta tai pöytään erikseen nätisti pyytämällä saa kuumaa maitoa kahviinsa. Koska kylmä kahvi  kait ehkä kaunistaa, mutta muuten se on pahaa. 


Upeaa perjantaita kaikille ja terkkuja Tukholmasta ja miten siellä aloitetaan viikonlopun vietto?


Silja yhteistyössä illallisliput, muu itsekustannettua


39 thoughts on “Terkkuja Silja Symphonyltä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud