Lissu ja Monika kertoo totuuden tädeistä

Lissu ja Monika kertoo totuuden tädeistä

Pari viikkoa sitten tädeillä oli ilo treffata Kaikki paketissa blogin poikia, tai miehiähän he ovat, mutta kun tädit vaan on niin vanhoja jo. Treffasimme tosiaan poikien uuden kirjan ilmestymisen merkeissä ja muutenkin meidän on ollut aikomus tubettaa yhdessä.

Jossain kohden tädit tekivät autovideon, jossa tädit jutustelivat tai oikeastaan arvostelivat kuvitteellisia Lissua ja Monikaa ja halusimme näin osoittaa, miten rumalta se haukkuminen näyttääkään. Muutama toivoi sitten, että olisi kiva joskus nähdä myös Lissu ja Monika äänessä, että mitä he tykkäävät tädeistä ja tässäpä Lissun ja Monikan ensiesiintyminen, heistä luultavasti kuullaan joskus toisekin, sillä aikamoisen painavaa asiaa Lissulla ja Monikalla on tädeistä. 

Hauskaa perjantaita kaikille ja terkkuja Tukholmasta ja paras nauru on nauru itselle ja myös se, että pystyy nauramaan omille epäkohdilleen. 🙂 Mikä on sellainen haukku, joka on jäänyt sinulla mieleen itseesi kohdistuvana, tai oletko joskus tölväissyt jotain toista vahingossa oikein rumasti?Related Posts

Anonyymin ajojahti

Ei se, että viimeisten vuosien ja erityisesti viimeisten viikkojen aikana anonyymi/anonyymit ovat tulleet solvaamaan blogissani milloin älykkyyttäni, milloin ulkonäköäni vaan se, että julkisella vauva.fi palstalla on lähdetty julkisesti haukkumaan minua/blogiani nimelläni. En koskaan ehtinyt itse nähdä tätä kommenttiketjua ja vauva.fi on kommenttiketjun poistanut eli on […]

Saako toisen ulkonäköön puuttua ja missä menee kiusaamisen raja?

Saako toisen ulkonäköön puuttua ja missä menee kiusaamisen raja?

Olen viimeisten viikkojen aikana saanut muutamia kommenttejani ulkonäköni suhteen, jotka kirvoittivat tädit tubettamaan asiasta. Mielestäni on erittäin asiallista, että blogiini tulee eriäviä mielipiteitä, vilkastakin keskustelua puolesta ja vastaan eri asioista. Kun ihmiset ovat eri mieltä asioista, eri puolien kohtaaminen avartaa ja saa jopa omat jumittuneet […]11 thoughts on “Lissu ja Monika kertoo totuuden tädeistä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud