L’Oreal Paris Color Riche Shine uudet huulipunat ja muistakaa se turvaväli!

L’Oreal Paris Color Riche Shine uudet huulipunat ja muistakaa se turvaväli!
Tänä aamuna vein miehen aikaisin aamulla autohuoltoon ja köröttelin aamun pimeydessä ja erittäin liukkaassa säässä mitä rauhallisemmalla ajonopeudella kotiin eli rajoitusten mukaan, joka oli sään vuoksi motarilla 80km tunnissa. 

Minullahan on trauma liukkaista säistä, sillä aikanaan raskaana ja alle 2-vuotias tytär kyydissä olen menettänyt auton hallinnan ja ajanut pellolle. Tiedän tunteen, kun on niin liukasta ja auto vaan lähtee alta. Tuolloin oli painava perhe Chrysler alla ja kitkat ja ajoin mäkeä alas ja auto lähti poukkoilemaan, mitään ei ollut tehtävissä. Joten suorastaan vihaan talviajamista ja nastat ne aina olla pitää. 

Tänään kun köröttelin kotiin Porvoon motaria, aivan kiinni perässäni roikkui oikein sellainen pieni auto (kokoon viittaan siksi, että miten ilkeää jälkeä törmäyksessä tulisi). Kymmeniä kilometrejä tämä auto oli aivan kiinni oman autoni takapuolessa ja minulla rekka edessä ja sää niin liukas, etten uskaltanut rekkaa ohittaa ja karistaa takapuolestani tätä roikkujaa. Koko matkan oli vatsassa iso klimppi ja kunnon migreenihän tästä aamuepisodista seurasi. 

Jännitin niin paljon, että jos tulee äkkijarrutus ja perässäni ajavalla ei ole lainkaan turvaväliä. Hänen auto kun kosahtaa omaani kiinni ja ties minne oma auto siitä taas liukkaalla singahtaa, vaikkapa edellä olevaan rekkaan tai tien penkkaan. En tiedä mitä lopulta tapahtui, mutta useamman kymmenen kilometrin jälkeen tämä 30-vee naiskuski päätti lopulta ohittaa minut. Mielessän manasin, että otan hänen rekkarin pääkoppaani talteen ja soitan hänelle, että ymmärrätkö yhtään miten vaarallista on olla aivan toisen perässä kiinni näin liukkailla. Oikeasti teki mieli ihan huutaa! Hänen rekisterinumeronsa sarkastisesti alkoi vielä sanalla ”Ilo” ja kyllä muistan rekisterinumeron vieläkin ulkoa.

Eli muistakaa se turvaväli, se on ensiarvoisen tärkeää aina, mutta aivan erityisesti näin liukkailla. Ennakoikaa, älkää olko toisissa autoissa kiinni, vaikka kuinka luottaisitte omaan ajotaitoonne, niin ette voi luottaa meidän muiden ajotaitoon tai äkillisiin tilanteisiin. 

Matkan varrellakin näin yhden auton tienpenkassa ja poliisiauton paikalla, ei naurattanut ei. Joten kiitos päivän kiukuista ja migreenistä ”Ilolle”. 
Noh iloisempiin asioihin ja mietinkin tässä muuten, että miten voi yhdistää turvavälin ja huulipunat ja eläimet, noh aivan kepoisasti, jos niin vaan tahtoo. L’Oreal Parisilta nyt vaan on tullut jotain uutta ja aivan ihanaa ja Sokokselta löytyykin jo. Minähän nyt muutenkin rakastan L’Orealin huulipunia ja olen kerännytkin kaikkia limited edition punia aikamoisen kokoelman. L’Orealin punat ovat laadukkaita ja olen pitänyt kovasti myös miltä L’Orealin punat tuoksuu. 

Mutta nyt L’Oreal on kyllä lanseerannut jotain ihan uutta. Hylsyt tuovat minulle mieleen Frozenin jäälinnan ja ovat korumaisen kauniita. Itse punan muoto on erilainen ja kapeampi, kuin perinteisissä L’Orealin punissa. Aina punaa ja huulikiiltoa yhdessä käyttävälle on myös mahtavaa, että näillä punilla saa mitä kauneimman kiillon, eikä itse huulikiiltoa välttämättä edes tarvita. Punat kruunaa vielä aivan mielettömän herkullinen marjainen tuoksu ja sanoisin, että omaan nenuuni nämä tuoksuu aivan mustaherukalle. 

Seuraan jenkkiläistä make up gurua Tatia YouTubessa ja Tatihan aina kanavallaan kertoo niin inhokkinsa, kuin tuotteet joita rakastaa ja Tati rakastaa näitä punia. Joten nyt kuulkaas naiset Sokkarille tai muihin marketteihin, joissa myydään L’Orealin punia, lupaan että ihastutte. 

Meidän eläimillä on selvästi viikonloppufiilis ja nyt meinaan minäkin tempaista jonkun kylmän kääreen otsalleni tähän migreeniin ja toivotella rentouttavat perjantait kaikillle karvattien, turvavälien ja huulipunien merkeissä. 

Onko teillä kokemusta vaaratilanteista liikenteessä tai näistä pepussa roikkujista? Miltä vaikuttaa L’Orealin uudet punat, jotka on saatu blogiin pr-näytteinä?


38 thoughts on “L’Oreal Paris Color Riche Shine uudet huulipunat ja muistakaa se turvaväli!”

 • Mä inhoan myös noita perässä roikkujia ja varsinkin talvella. Valitettavsti ihmiset ei aina tajua kuinka vaarallista se on. Onhan noita vaaratilanteita ollut, pahin sattui muutama vuosi takaperi, kun henkilöauto lähti ohittamaan bussia jossa mieheni oli matkaustajana jääkiekko joukkueen kanssa, tältä nuorelta lähti auto hallinnasta ja törmäsi linja-autoon ikävimmällä mahdollisella tavalla 🙁

  Mutta iloisempiin asioihin, nuo punat on huikean hienot. Nuo hylsyt ovat kuin jääpalat ja tuo talvikuva onkin täydellinen <3
  Tykkään myös L`Orealin punista. Niissä on hinta-laatusuhde kohdillaan.
  Ihanaa viikonloppua Tiia<3

  • Ihan kamala tarina ja nuorilla on sitä uhkarohkeutta ja ei kuoleman pelkoa ja sitten tapahtuu kamalia.

   Nämä punat on täydellisyyttä, kuten sinäkin <3 Ihanaa sunnuntaita <3

 • Onneksi itsellesi ei käynyt kuinkaan. Noita roikkujia on aina kunnes itse kolaroivat sitten vasta ehkä tajuavat olla järkevämpiä liikenteessä jos ovat tajuamassa enää. He kuvittelevat olevansa reaktinopeita ja ettei heille tapahdu koskaan mitään. Olen pahassa kolarissa ollut kun rattijuoppo ajoi päälle ja vaikka itse olet kuinka huolellinen ei kaikki osaa sitä olla. Turvaväli on tosi tärkeää! Täällä Saksassa kun tuota liikennettä on ihan sairaasti se korostuu ja maltti on valttia.
  Kauniit kuvat 🙂

  • Ohjasin silloin auton pellolle, se jäikin kirjoittamatta. Ladon ja puun väliin eli oli todella paljon myös onnea matkassa. Ihan kamala juttu, toivottavasti selvisit suuremmitta vammoitta kolarista. Nyt kun lukee näitä kommentteja, niin monella on tapahtunut ikäviä.. Saksassa ajetaan kyllä niin kovaa, että kun kolari tulee, niin…

   Kiitos kovasti ja mukavaa sunnuntaita Esther <3

 • Juuri tänään juttelin naapurin kanssa henkilöautoista ja rekoista, jotka eivät välitä turvaväleistä tuon taivaallista! Käsittämätöntä piittaamattomuutta kanssa kulkijoista 🙁
  Parane pian, migreeni on todella kenkku. Minulla oli viime viikonloppuna, kesti vuorokauden eikä mikään auttanut :/
  Halirutistus <3

  • Turvaväli voi pelastaa niin paljon…

   Oliko ja inhaa miten siitä jää kaiku. Se pahin oli perjantaina,lopulta vaa makasin, mutta vieläkin on sellainen kaiku migreenistä, inhaa.

   Haliruttauksia sinne myös <3

 • Minulla ei ole edes ajokorttia, mutta pelkään silti perässäroikkujia, tai jos olen jonkun kyydissä, joka ajaa toisen takapuskurissa kiinni. Sellainen on todella pelottavaa.

  Olin laittamassa viestiä noista ihanista huulipunakuvista, jotka ovat todella upeita, mutta niinhän nuo kaikki kuvat ovat. Upeita! Päivällä piti jo tuota ensimmäistä kuvaa, joka oli Instassa, kommentoida, mutten ehtinyt, koska työt.

  Toivottavasti migreenisi helpottaa ja saat viettää ihanan viikonlopun <3

  • Siinä tilanteessa on jotain muutakin uhkaavaa, tuntuu ettei perässä roikkujalla ole stabiili mieli…

   OOh kiitos kauniista sanoista ja viikonloppu on ollut kiva ja kohta lähden pikkuserkkuja Lahteen tapaamaan. Hitsin migreeni taustalla tutajaa, mutta ei yhtään niin pahana, kuin perjantaina enää.

   Ihanaa sunnuntaita Mannilainen <3

 • Perässäroikkujat ovat liikenteessä TODELLA ärsyttäviä! Näitä löytyy kyllä todella paljon ja juurikin näillä liukkailla talvikeleillä he ovat erittäin vaarallisia. Onneksi ei sattunut mitään yhteentörmäystä. Ikävää saada migreeni toisen ihmisen välinpitämättömyyden takia.

  Mukavaa viikonloppua kuitenkin Tiia 🙂

  • Niin on ja tulee uhkaava olo. Tämä nuorehko nainen kun lopulta ohitti, niin näin hänestä ettei hän vaan ollut edes ajatellut, kunhan roikkui puskurissa kiinni. Pelkään liukkailla ajoa tuon ulosajon takia ja siinä kun toinen roikkui niin pitkään ihan kintereillä, niin kotiin päästyäni poks migreeni. Kuulostaa jotenkin jopa koomiselta, mutta sen se teetti.

   Ihanaa sunnuntaita Marjo <3

 • Voi harmi, että olet tuollaisen "ilon" joutunut kokemaan:( ♥ Itsellä on paljon kokemusta siitä jäljestä mitä tulee kun se turvaväli on ihan onneton tai ettei sitä ole lainkaan:( Paljon tilanteita johon ei soisi koskaan yhdenkään tiellä liikkujan joutuvan.. Toivottavasti migreeni helpottaa♥ Kauniita on punat ja suloiset assarit♥ Turvallista viikonloppua ystäväiseni♥

  • Voi kuvitella, sinä todella tiedät miltä se jälki näyttää sitten. Kunpa ihmiset ymmärtäisivät, että meillä on vain yksi elämä ja liikenteessä pitää ennakoida ja pitää turvaväliä .

   Kiitos niin paljon Päde ja ihanaa sunnuntaita <3

 • Ihanat kuvat. Toivottavasti selätit migreenin. Sattuipa varsinainen teiden Ilo eteesi. Ja heitä riittää. Kun itse pitää turvavälin kaikilla keleillä, ei montaa minuuttia tarvitse ajaa, kun siihen kiilaa ohittajia. On hidastettava saadakseen välin taas kuntoon. Näin omasta ajosta tulee tempoilevaa. Jos kaikki pitäisivät turvavälin matkan teko olisi tasaisempaa.
  Huulipunaa tämäkin mummo joskus sipaisee.
  Hyvää viikonloppua sinulle.

  • Teiden ilo, hyvin todettu. 😉

   Ihan niin totta ja siitäkin tulee vaaratilanteita kun joutuu itsekin tempoilla.

   Huulipunat ovat ihania <3

   Suloista sunnuntaita Kirsti <3

 • Minä vihaan myös noita perässäroikkujia. En ymmärrä, miksi pitää ajaa niin lähellä. Välillä mietin tuolla liikenteessä, mistä arpajaisista jotkut kuskit ovat ajokorttinsa saaneet. Mä voin vain kuvitella, kuinka karmea tilanne sinulla on ollut, kun auto on lähtenyt alta etkä ole voinut tehdä mitään. Onneksi selvisitte siitä ilmeisesti pelkillä henkisillä vammoilla?!

  Huulipunauutuudet ovat upeita. Talvinen kuva on tosiaan kuin Frozenista. Mitä ihanaa kekseliäisyyttä jälleen näissä sun kuvissa. Olen ihan myyty.

  Toivottavasti mikreeni on helpottanut. Kivaa viikonloppua, Tiia ♥

  • Samaa tulee juuri mietittyä, että mistä arpajaisista tosiaan se ajokortti on saatu. Tuo turvaväli säällä kuin säällä on ihan alkeellisimpia sääntöjä. Sanoohan se nyt järkikin, että pitää ennakoida.

   Juu ei mitään vammoja vaan puuterilunta oli onneksi kasoittain ja siihen pehmeästi liumme. Mies ajoi edellä ja pelästyi ihan kauheasta, koska lumi pöllysi niin paljon, että luuli, että ajoimme katolle. Olin vielä raskaana ja toinen pikkarainen kyydissä, niin siitä tunteesta miten auto lähtee alta, se on kamala. Tämän takia haluan aina myös nastat.

   Kiitos niin paljon kauniista sanoista Krisse ja ihanaa sunnuntaita <3

 • Itsekään en tykkää yhtään siitä jos toinen roikkuu aivan puskurissa kiinni – edes kesällä vaikka silloin auto pysähtyykin hanakammin kuin näin talviliukkailla. :/

  Toivottavasti viikonlopusta tulee kaikesta huolimatta aurinkoinen niin sään kuin fiiliksenkin puolesta <3

 • Tuon perässäroikkuminen on tosi vaarallista. Ajelemme miehen kanssa kesällä motskarilla paljon ja miksi ihmiset eivät oikeasti tajua että siinä on usean ihmisen henki kyseessä jos tulee äkkijarrutus… ajamma monta kertaa tarkoituksella niin hiljaa että on pakko ohittaa tai sitten otamme kunnon vauhdin jos vain mahdollista ja jätämme roikkujat.Välillä tuntuu että se on kiusantekoa tai yksinkertaisesti tyhmyyttä. Kun vahinkoja sattuu monestakin syystä eikä olosuhteille voi mitään mutta järki käteen ja enemmän muidenkin huomioimista liikenteessä…nuo huulipunat täytyy käydä hypistelemässä viimeistään ensi tilassa😅. Ihania punaisia sävyjä👄
  Kivaa viikonloppua sinulle☺

  • Motskarit ovat niin alttiina, että pieni töytäisy vaan. Itse pelkään sokea kulmaa yli paljon ja olen ihan extra extra tarkkana katsellen joka suuntaan moottoripyöräkaudella, ettei vaan suhahda motskari ohi, kun alan ohittamaan. On tullut lehdestä luettua näitä moottoripyöräonnettomuuksia niin paljon..

   Jotkut tekevät kiusaa, on kyllä pissaa paljon päässä ja omassa perjantain tapauksessa, tyhjää pää oli täynnä, näki ettei ollut tahallista. En tosin ymmärrä miksi roikkui kymmeniä kilometrejä puskurissa kiinni ja miksi sitten yhtäkkiä ohitti.

   Nuo kuusi punasävyä, kaikki silkkaa täydellisyyttä <3

   Ihanaa sunnuntaita Ansku <3

 • Eilen iltapäivällä kokemusta "hullusta" ajotavasta. Olin viemässä tyttäreni kaksosia laskettelurinteeseen, pöllyävän lumen haitatessa jonkin verran näkyvyyttä ja oli menevää ja tulevaa liikennettä, olihan ruuhka-aika. Perässäni ajava auto lähti ohitukseen, huh sanoin minä, eiköhän nähnyt vastaantulevaa liikennettä ollenkaan. Onneksi vastaantulevat reakoivat ja väistivät. Niitä on näköjään "pellepelottomia" silloin tällöin liikenteessä ☺

  Mutta ihanan näköisiä huulipunia ja taas niin hienosti kuvattuna ♫
  Sinulle Tiia ihanaa viikonloppua ♫ ♥ ♫ ♥

  • Ai kamaluutta, kaikki pahan onnettomuuden ainekset ilmassa ollut. Siinä ei törmäyksessä sitten tiedä kuinka auto sinkoaa ja mihin ja kuinka moni sivullinen loukkaantuu tai käy se pahin. Miksi ihmiset eivät ymmärrä, että sää hallitsee meitä, emmekä me sitä.

   Kiitos niin paljon ma-te ystäväin ja ihanaa viikonloppua <3

 • Oih, Suomi on täynnä kekeroosperejä, mikähäkkisiä ja muita teiden ja varsinkin ajamisen kuninkaita. Itse olen huomannut, että eri firmojen pakettiautoilijoita ei liikennesäännöt ja nopeusrajoitukset koske….eräs firma halusi meidän viemärit huuhdella, mutta kun näin firman nimen, niin kieltäydyin ja kerroin, etten osta palveluita firmoilta, joissa on reikäpää kuskeja 🙂 nimimerkki: Tiedän miltä näyttää pikkulapsija mummo, joka on jäänyt suojatiellä (paketti)auton alle…
  Ja nuo huulipunat, eilen just juttelin kavereiden kanssa, että pitäis vissiin opetella käyttämään hulipunia, muutakin kuin nudea kiillettä 😉
  Ihanan karvakaverit sinulla, kyllä niistä saa sitä oikeaa ILOa ;D
  Rentoa viikonloppua <3 xx

  • Näin on, pissaa päässä ja huono itsetunto, niin pitää autoteillä yrittää esittää ja siinä on kaikki vaaran ainekset.

   Ohhoh, tähän en muuten ole kiinnittänyt huomiota, mielestäni ammattiautoilijat ovat pääsääntöisesti fiksuja. Alanpa tarkkailemaan.

   Ihan kylmäsi kun luin tuon yhden lauseen… en halua edes ajatella… ihan kamalaa ja näky on varmasti ikuisesti nauliintunut mieleesi…

   Kyllä kannattaa, punat on ihania ja näissä on niin kaunis kiilto ja tuoksu, ooh sulaa rakkautta. <3

   Ihanaa sunnuntaita Satu ja tänään suuntaan sinne sinun lähelle pikkuserkkutapaamiseen <3

  • Joo migreeni on niin hanurista ja pirullisesti se vielä kummittelee, mutta ei mitään perjantaihin verrattuna, jolloin lopulta vaan makasin.

   Ihanaa sunnuntaita <3

 • Onpa upeita huulipunia, rakastan tälläisiä kiiltopunia! 🙂 En ole pitkään aikaan ajanut autolla, mutta kyllä pyöräliikenteessäkin saa välillä törttöilyä sietää, kuten ihmiset jotka kääntyy yllättäen eteen tai jotka kiemurtelevat reunasta reunaan :D.

  • Nämä punat ovat kyllä nyt ihan täydellisiä L'Orealilta <3 Juu pyöriä pitää todellakin varoa, mutta toki päinvastaistakin näkee eli hurjastelijoita. Kaikilla varovaisuus niin olisi hyvä.

   Mukavaa sunnuntaita Maija <3

 • Toivottavasti migreeni helpottaa. Joo ei ole perässä roikkujat kivoja eikä liukkaalla ajaminen muutenkaan…:( Kaikenlaista sitä on sattunut vuosien varrella. Yksi vuosi sain 2 uutta takapuskuria peräjälkeen… ei tullut 20vee pojille mieleen heti turvaväli…

 • Minä olen ajanut noin kaksi kertaa talvessa ojaan. Onneksi lapset ei ole ollut mukana. Minua rsivostuttaa nämä takanapäin hinkkaajat. Miksi eivät ohita? Ikävä että sait migreenin.Lorealin uudet huulipunat vaikuttivat mielenkiintoisilta: sekä väri ja kiilto samassa huulipunassa. Olisi kokeilemisen arvoinen.

  • Sama olin niin raivona, kun roikkui ihan kiinni ja jännitin niin paljon, että hitsin migreenihän se siitä.

   Suosittelen lämmöllä punia, aivan ihania ovat.

   Suloista sunnuntaita Marja <3

 • Olen 22 v. sitten ajanut kolarin talviliukkailla kun auto lähti aivan käsistä. Se olisi voinut koitua kohtalokseni, jollei vastaantulija olisi ohjannut omaa -todella paljon isompaa- autoaan lumipenkkaan. Vastaantulija kaiken kukkuraksi paljastui asiakkaakseni! Nyt selvittiin vai sillä, että oma autoni oli ajokuntoinen mutta pahasti rytyssä oikeasta kyljestä ja vastapuolen puskurissa oli nyrkinkokoinne klomko. Ajoin muuten samana päivänä vielä Lahteen ja Tampereelle asiakkaiden luo. Ihan järjetöntä tietysti, olisi vain pitänyt mennä kotiin. Illalla kun pääsin kotiin, kävelin suoraan kaapille, kaadoin juomalasin täyteen sherryä, join sen kulauksella ja purskahdin itkuun.

  Kolarin jälkeisenä päivänä ilmoittauduin liukkaan kelin kurssille, se okisi tarpeen sillä kolarin ja kurssin välisen kuukauden olin liikenteessä itsetunto nollilla ja aivan kauhuissani. Kurssi kuitenkin auttoi paljon. Sen kurssin laitoin vielä verovähennyksiinkin jä läpi meni…

  Näin muuten yksi päivä netissä kuvia kissan muotoon prässätyistä hulipunista, tulit heti mieleeni!

  • Uskomaton tarina ja vielä sinun asiakas ja miten viisas hän oli. Mutta tuo on varmasti jättänyt jälkensä, kun elää hetken, jossa luulee menehtyvänsä, niin minulla ainakin pelko jäi päälle liukkailla, vaikka ei ollut edes noin vaarallinen tilanne. Olet ollut shokissa ja ajatellut, että työt pitää hoitaa. En ihmettele tuota sherryä ollenkaan.

   Edesmennyt vaarini peruutti mökkitiellä auton katolleen, meidän kultainennoutaja Pontuskin matkassa. Vaari meni mökille mummin kanssa takaisin ja otti viskiryypyn ja päätti, ettei aja enää.

   Hyvä tuo kurssi ja hei fiksu veto tuo verovähennys!

   Ooh arvaa olisiko sellaiset kissapunat mieluisia, no olisi todellakin!

   Ihanaa sunnuntaita Lumo <3

 • Tästä on joku parisen vuotta aikaa, kun mulla itellä ei ollut vielä korttia, mutta istun äitin kyydissä. Oli kesä ja meidän takana ajoi kolme poikaa kevareilla ihan meidän perässä kiinni. Hetken päästä pojat ohittivat meidät, mutta saatiin heidät jonkin ajan päästä kiinni, koska he ajoivat samalla lailla rekan perässä, ihan kiinni siinä rekassa. Eipä tapahtunut pojille ainakaan sillä välillä mitään, mutta uhkarohkeita olivat ja tosiaankin vaaraksi sekä itselleen että muullekin liikenteelle. Turvaväli on kyllä tosi tärkeä ja yleensä teenkin niin, että jos huomaan jonkun ajavan mun perässä kiinni, ajan seuraavalle bussipysäkille ja päästän hänet ajamaan ohi, jos ei muuten lähde ohittamaan 😀

  Noissa L'Orealin huulipunissa on muuten tosi kaunis tuo ulkoasu, tykkään tosi paljon ♥ Mukavaa tiistaita! ♥

  • Ihan hirmuisen vaarallista, sillä ei jää aikaa ennakointiin, jos joku muu tyrii, se on heti kolari. Olet niin fiksu, noin pitäisi tehdä, motarilla ei oikein pääse karkuun ja pakko sanoa, että tuolla säällä ja rekka edessä ja toinen puskurissa, niin ihan uskomatonta, mutta niin paljon stressasin, että kauhea migreeni. Olisi pitänyt ajaa jonnekin huoltoasemalle välillä kahville, hih.

   Nuo punat on fantastisia, ihan yksiä suosikkipunia nyt. <3

   Ihanaa loppuviikkoa Sofia <3

 • Voi että, kyllä nyt varsinkin talvella täytyy olla varovainen! Olipa kiva löytää blogisi, ihanaa kun teilläkin on iso koiruliini <3

  • Eilen oli muuten ihan kauhea keli, hyvä kun eteensä näki, kun kuskasin lasta kouluun ja takaisin. Tänään samaten kun vein miehen työmatkalle, niin aamulla satoi niin kovin ja oli valtavia lätäköitä ja valot heijasti, niin taas olin paineessa, hih.

   Kiitos niin paljon, ihanaa kun tulit tänne ja nämä kommentit <3 Koirat <3 ja toki kissat <3

   Sydämellistä päivää Jessica <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud