Coruu koruarvonta!

Coruu koruarvonta!

Sain kivan yhteydenoton suomalaiselta yritykseltä nimeltä Coruu, olisinko kiinnostunut joistain heidän koruistaan testimielessä. En ole kova käyttämään koruja, vaan korujen tulee olla jotenkin persoonani oloisia ja moniin koruihini liittyy myös tunneside. 

Coruu Design Silikonikorut kuitenkin viehättivät silmää ja tietenkin erityisesti Muumi-korut ja oma valintani olikin aika selkeä, Primadonnan hevonen kaulakoru ja rannekoru. Ihanaa näissä Coruun koruissa on, että nämä painavat vain muutaman gramman eli näyttävämpää kaulakorua tai varmasti korvakorujakaan ei edes tunne kaulalla tai painamassa korvia. Korut onkin tehty silikonista, joka on allergiavapaa materiaali ja ihanan pehmeä iholla ja juu ei, siihen ei tartu ihokarvat kuten inhoihin kuminauhoihin. 😉

Coruu-yrityksen ja verkkokaupan omistavat kaksi naisyrittäjää Turusta. Korut suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Suomessa. Raaka-aine tulee ulkomailta, mutta kaikki työ on suomalaista nais-voimaa. Coruu verkkokauppa on myös päässyt mukaan eComGrowth-verkkokauppojen kansainvälistymishankkeeseen ja on ottanut jo ensimmäisiä askelia Japanin, Englannin ja Ruotsin suuntaan. Voin vaan kuvitella, että nuo Muumi-korut tulevat olemaan varmasti valtava hitti Japanissa. 
Pitipä sitten vielä kysyä, haluaako Coruu arpoa jotain teille lukijoille ja kyllä vaan, he olivat heti mukana ja arvonnassa on vapaavalintainen koru Coruu tai Muumi-koru valikoimasta. 

Eli nyt kommenttikenttään olisi mukavaa kuulla, onko Coruu tuttu teille jo entuudestaan ja minkä korun sinä valitsisit, jos voittaisit arvonnassa? Kirjoita joko korun nimi tai laita linkki Coruun nettisivuilta kommenttikenttään. Mutta ei myöskään huolta, jos voitto osuu kohdallesi ja päätät vielä siinä vaiheessa vaihtaa mieltä korun suhteen, sekin onnistuu eli kommenttikentän koruvalinta ei ole vielä sitova. 

Arvonta päättyy ystävänpäivänä eli 14.2. Olisi mahtavaa, että kommenttikentässä olisi nimimerkki ainakin ja vielä sähköpostiosoite olisi mukava lisä, niin saan mahdollisen voittajan kiinni. Arvonnassa yksi arpa tasapuolisesti jokaiselle, sillä Coruu sponsoroi ja postittaa voiton voittajalle. Postitus vain Suomeen. 

Onnea tuhannesti arvontaan ja kenties sielläkin pian jotakuta teistä koristaa vaikkapa Muumi aiheinen ihana koru. 

Sydämellistä ja lumista keskiviikkoa!

Related Posts

Olen lapsellinen, haittaakse?

Muumimekko Liisa ihmemaassa mekko *Kuva lainattu EMP verkkokaupan sivuilta Pian pakkaset paukkuu ja on aika heittää jalkaan yläbannerissa olevat Porvoon kauhistukset, eli punaiset paljetti Uggit. Vaikka Porvoo on kovin kiva paikka asua, niin paljetti Uggeista Porvoo ei tykkää. Niitä on osoiteltu, niille on naurettu ja […]

Paljon melua Muumimukista ja arvonnan voittaja!

Arabialta ilmestyi 9.8 ”Muumin päivä” erikoismuki, jota myytiin vain yhden päivän ajan. Tosin ei ihan sitäkään aikaa, koska mukihan myytiin loppuun alta aikayksikön. Tiesin jo etukäteen, että olen kyseisenä päivänä kiinni ja oli tuolloin vielä niin aikainen herätys, ettei ollut mitään järkeä yön pikkutunneilla pörrätä […]92 thoughts on “Coruu koruarvonta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud