Vedin huuleen väärät tropit ja käsilaukun sisältö!

Eilen kävi sellainen vahinko etten ihan hetsilleen olisi uskonut käyvän, vaikka onhan samainen tapahtumaketju käynyt aiemminkin, no mutta kuka sitä nyt vanhoista oppii, no ei ainakaan tälläinen tolvana!

Minulla tosiaan on estolääkitys virtsarakontulehdukseen ja en ihan prikuulleen seuraa niitä lääkärin ohjeita. Eli kun en halua vetää troppeja kaiket päivät, niin syön vain kuurina, jos tulee tarvetta. Eilen oli sellainen tarve ja se tarve iski jotenkin ihan yhtäkkiä kauppareissun aikana autolla ajaessa. 

Muistin autuaana, ettei siitä ole kovin kauan, kun purkillinen virtsislääkkeitä ja myös Burana-purkki olivat auenneet käsilaukussa ja koska sielunelämältään kiireisen on niin haastavaa sulkea pyöritellä ajoittain niitä lääkepurkkien kansia kiinni, niin muistin, että laukun pohjalla on troppeja poikineen. Mitä turhia lääkkeitä takaisin purkkeihin siivoamaan, vaan sieltähän niitä voi tarvittaessa kaapia laukun pohjalta. Näin sanoo nainen, jonka käsilaukku on olalla kulkeva roskis.

Eilen tuli sitten tarve sille laukunpohjan kaavinnalle äkkinäisten virtsisoireiden vuoksi ja nappaisin suuhuni kerralla pari pyöreää nappia. Pitääkö muuten niiden virtsislääkkeiden olla ihan identtisiä toisten lääkkeiden ja vitskujen kanssa. Eikö lääkkeet voisi värikoodata? No kuitenkin ihmettelin siinä autoillessa ja pilsuja makustellessa, että johan on makoisat virtsispillerit tällä kertaa, kunnes kun jo pillerit olivat sulaneet suuhun muistin, että pillerithän olivat suussa pureskeltavia mansikan makuisia Minisun melatoniineja. Hetken mietin jo, että Minisun D-vitamiineja, jotka ovat myös miltei saman makuisia, kunnes muistin, että taisi sinne käsveskan pohjalle laueta sellainen melatoniinipurkkinen noin puoli vuotta sitten.

Ei mitään, onneksi kotimatkalla jo, ettei ratissa alkanut nukuttamaan ja kilautus ukkelille kellon ollessa tuossa kohden n. 17, että vaimo saattaa tänään olla vähän oudon väsynyt. Pitääkö pikkupirulaisten eli melatoniinien olla miltei identtisiä välimitaltaan ja muodoltaan, kuin nuo virtsalääkkeet. Totesin, että pari melaa vedin, että josko en tänään tule koiralenkille sun muuta. 

Katselimme siinä sitten myöhemmin mieheni kanssa erittäin hyvää uutta sarjaa Netfixiltä ja se uni tuli klo 19:30 ja vei mennessään, eikä vastaan ollut pyristelemistä. 

Aamulla tuumin miehelle, että hei tämän voisi tehdä joskus toistekin, sain 10-tunnin yöunet viime yönä, never happened before eli eipä juuri koskaan tapahdu moista. Arvaa mitä mies sanoi ja aika monennen kerran ”hullu”. 😉 Hihi, johon minä vastasin, no mutta ihan sun ikioma sellainen ja kyllä hullu toisen hullun tunnistaa. Että sellainen tarina ja ai niin, mainitsin, että vastaava on käynyt aiemminkin ja kyllä vaan, söin aikoinaan aika pitkän tovin pulssilääkkeitä virtsislääkkeinä ja ihmettelin, kun virtsavaivat eivät helpottaneet sitten millään, mutta noin muuten oli kovin rauhaisa olo. 

Samalla ohessa käsilaukun sisältö, kun laukku meni sitten siivontaan eilisen sattumuksen vuoksi. Troppeja, troppeja, troppeja ja huulipunia, huulipunia ja huulipunia, aika pitkälle näin. 

Tänään olen kuin eri ihminen ja siitä on kiittäminen armasta käsilaukkuani  ja melkolailla suurpiirteistä luonnettani, meinaan on nukuttu kuin Prinsessa Ruususen unta ja se on paljon se. Kiitos myös ukkelille, joka hoiti kaikki iltahommat, komensi lapset sänkyyn, vei Samun ulos ja laittoi autoni piuhaan, kun minä kuorsasin menemään. 

Miten siellä, onko tullut otettua ”vääriä” lääkkeitä ja miten olisi, olisiko aika taas haastaa muut bloggaajat paljastamaan käsilaukkunsa sisältö. Löytyykö samanmoisia kaatopaikkoja muilta, joissa on paljon tarpeellista ja paljon turhaa sälää, kellä on se karmaisevin käsilaukun sisältö koko maailmassa?

Ihquisaa tiistaita, täällä ollaan hyvällä tuulella, kyllä kunnon yöunet naisen tiellä pitää. 😉


*Ylimmän kuvan essie pr-näyte kevätkokoelmasta ja sävy ”stripes&sails”, mahdollinen käsilaukku kosmetiikka pr-näytteitä


88 thoughts on “Vedin huuleen väärät tropit ja käsilaukun sisältö!”

 • Onneksi et napsinut mitään vaarallisempaa 😊 Ja onni onnettomuudessa oli hyvät yöunet 😴

  Mulla on ollut suunnitteilla postaus laukun sisällöstä eli nyt tuumasta toimeen…

  Mikä muuten on se hyvä sarja Netflixissä? Ukkelin kanssa kaipaamme tuijotettavaa (muuta kuin toisemme)?

  • Hih onneksi ei ole niin laveaa lääkitystä, että löytyisi troppeja jokalähtöön laukusta. No se sarja on Muuntohiili, jota tähdittää ruotsaainen Joel Kinnaman Jälkiä jättämättä sarjasta ja Snabba cash leffoista. En tiedä teidän sarjamakua, että osuuko nyt kohdilleen, mutta me molemmat tykättiin. 🙂

   Ihanaa päivää Tuija <3

  • Kiitti vinkistä. Ainakin katsomme ekan jakson ja teemme sitten päätöksen 🙂 Kivaa päivää Tiia <3

 • Hyvät yöunet kyllä kuulostaa mainiolta, joten siinä suhteessa mainio vahinko 🙂
  Mun laukunpohjalta löytyy lähes aina n. puoli askillista irrallisia Mynthoneita, joita epätoivoissani kaivelen suuhun, kun tulee yskänkohtaus 😀 Ällöintä mitä laukusta olen löytänyt, on ollut muovipussukassa pari-kolme viikkoa muhinut banaani. Voin sanoa, että oli aikas kivat tuoksut… 😀

  Kivaa viikkoa ihqulle Tiialle!

  • Hih oli loppupeleissä mainio vahinko, vaikka en tilannutkaan. ;)Hei nuo Mynthonit taitaa olla aika monilla ja niihinhän tarttuu kaikki muu sälä, koska ovat sellaisia hikoilevia pirulaisia. Mistä tämän tiedän, no saattaa olla, että niitä on pörrännyt omankin käsilaukun pohjalla joskus. 😉 Voihan banaani, tuo uutta. <3 Ihana olet Tuula, en siis todellakaan ole yksin.

   <3 kivaa tiistaita <3

 • Melkonen määrä lääkkeitä. Onneksi ei tarvitse vetää mitään troppia, vaikka olen sinua ainakin 10 vuotta vanhempi. Ainakin tähän saakka on säästynyt vaivoilta.

  • Näyttää pahemmelta, kuin on eli särkylääke jota täällä tarvitaan harvakseen ja tosiaan ne virtsisestolääkkeet eli ei voi kutsua niin millään muotoa melkoiseksi määräksi lääkkeitä, jos ihmisellä yksi lääkitys vain on. Eli olen onnekas, kuten sinä myöskin, on varmasti kamalaa, jos vaivoja on paljon tai sairauksia eli onneksi on kuitenkin keksitty lääkeet avuksi.

   Akilleen kantapääni ovat nuo virtsavaivat, jotka alkoivat 40-vuotiaana mittaamattoman stressin edessä eli hometalotaistelun ja ajoittain virtsavaivat valitettavasti nostavat päätään, enkä ole niistä eroon päässyt, enpä soisi tätä piinaa kenellekään, aina joutua miettimään missä on vessa.
   Ikä ei tähän välttämättä ole mitenkään liitännäinen, sinulla on vain käynyt onni matkassa ja toivottavasti jatkuu sellaisena.

 • Enpä vielä tartte lääkkeitä (onneksi), joten ei oo tullut otettua niitä vääriä.
  Joskus, kun oikeen kolottaa, otan muutaman päivän buranakuurin, tosin sekin tahtoo jäädä siihen yhtehen päivähän, jos ei poikaystävä ravistele muistiani ja kysele, jotta oonko muistanu ….Tyttärenpojan sanoin "vanhoolla on huono muisti" ☺☺

  Ihanaa pakkaaspäivää Sinulle Tiia ♫ ♥ ♫

  • Sama homma, nuo buranat kulkee aina laukussa migreenin vuoksi, joka välillä nostaa päätään.

   Hihi ihana poikaystävä ja hei jos ei kolota ei tarvi muistaakaan. <3
   Ihanaa pakkaspäivää ystäväin <3

 • Muhahaa!! Mulla löytyy laukun pohjalta kurkkupastilli poikineen, mutta lääkkeiden kanssa olen tosi tarkka 😀 Ole säkin jatkossa jooko?! Jos vaikka satut tulevaisuudessa saamaan ihan kunnon unilääkkeitä tai vahvoja kipulääkkeitä niin niiden vahingossa napsiminen kesken päivän olis aika katastrofi… iik!

  • lupaan olla, jos joskus tropit tästä rajuuntuu, nythän mennään näillä kevytlääkkeillä vaan menemään eli melatoniini joskus ja burana ja sitten tuo virtsishommeli.
   Kurkkupastillit siitä ikäviä, että ne hikoilee ja niihin tarttuu ihan kaikki. 🙂
   Ihanaa päivää Salla <3

 • Minulla virtsatietulehdukset loppuivat, kun aloin syömään puolukkahilloa. Olen jo ajat sitten vaihdevuodet ohittanut ja tulehduksia ei ole ollut vuosikausiin. Syön joka päivä ruokalusikallisen puolukkahilloa (itse keitettyä ja sokeroitua niin on paremman makuista). Puolukkamehua myös juon joka päivä ja muuta nestettä, se on myös hyvä niin bakteerit eivät pääse limakalvoille. Tämä on tutkittu juttu.
  Niiden sisältämät yhdisteet, kuten flavonoideihin kuuluvat proantosyanidit, tuhoavat bakteereja ja estävät niiden tarttumista virtsateiden limakalvoille. Hyvin happamina ja runsaasti C-vitamiinia sisältävinä marjoina karpalo ja puolukka myös auttavat ehkäisemään virtsatulehduksen uusiutumista. Molemmissa on lisäksi voimakkaasti antioksidanttista kversetiiniä sekä kasviestrogeeneja, jotka osaltaan tukevat vastustuskykyä ja limakalvojen hyvinvointia.

  • Kiitos niin niin paljon tuesta ja avusta. Valitettavasti en ole saanut apua, en puolukasta, en karpalosta, en niin tuoreena, hilloina, täysmehuina kuin pillereinäkään. Niin valitettavaa ja ensin olen kokeillut kaikki konstit luonnollisista tuotteista, mutta joudun silti turvautumaan lääkkeisiin. Harmi kun kaikki ei toimi kaikilla samalla tavoin.

   Kiitos niin paljon tästä ja toivotaan, että tästä kommentistasi on jollekin muulle tietoa ja apua.
   Ihanaa päivää <3

 • Tuo virtsatietulehdus on kyllä sellainen vaiva että toisille se tulee helposti ja toisille ei koskaan. Mulle ei onneksi ole ainakaan vielä osunut kohdalle. Syön verenpainelääkettä ja vitamiineja, mutta järkevänä, hoitoalalla työskennelleenä, olen nämäkin vähät pillerit jakanut dosettiin. Voi vaikuttaa aika mummo-meiningiltä, mutta toimii! Ja mummohan minä olenkin, vieläpä viisinkertainen! Mitä ne Melatoniinit muuten tekivät laukussasi? Otatko päiväunia autossa vai mikä tarkoitus niiden mukana
  kuljettamiseen oli :)))))
  Pirteää päivää sinulle <3

  • Se on ja ennen 40-ikävuotta ei mitään. Taitaisi olla dosetti tännekin hyvä, vaikka onkin vain yksi lääkitys. 🙂 Saadaan me jo olla vähän mummojakin. 🙂
   No olin viskannut ne käsilaukkuun ne melat viime vuoden risteilyä varten, kun en laivalla saa ikinä unta ja sinne laukun pohjalle oli niitä jäänyt pörrimään. :)Ihanaa tiistaita Kristiina <3

 • Itse tässä vastoittain vaihdoin laukkua, joten se on sisältönsä puolesta ehkä jopa vielä esittelykelpoinenkin 😀

  Onneksi tuo erhe loppujen lopuksi johti ihan hyväänkin – kunnollisiin yöuniin 😀

  • Hih täällä vaikka vaihtaisin laukkua, niin sama meno jatkuu, koska kaadan vanhan laukun sisällön uuteen. :)Onneksi ja olipahan aikamoisen hyvät yöunet. <3Ihanaa päivää Mira <3

 • Ihana tuo sun laukun sisältö 😀 Mulla laukku kans välillä just tuon näköinen 😀 Ihanassa kerässä kisuli nukkuu <3 Kyllä joskus on ihana nukkua kunnon unet! Ihanaa iltapäivää Tiia <3

 • Meillä voisi mennä paljon sekaisin, sillä sulla on identtiset hansikkaat ja kukkaro mun kanssa. Minulla oli tuo estolääkitys 10 vuotta, nyt on niin, että 'tarvittaessa' ja tiedän kyllä milloin se on.

  Nappasin yksi aamu Sirdaludin eli relaxantin yöpöydältä, kun sen liuska ja pilleri oli samanlainen kuin nyt sattuneesta syystä käytössä olevan pahoinvointilääkkeen. Oltiin sitten hyvin rentona:)

  <3

  • Hih voi ei, eli meidän laukut voisi miltei vaihtaa omistajaansa tai ainakin sisältö. <3

   Voi eihhh, no ehkä se rentous ei ollut huono asia ollenkaan, että välillä noinkin.

   <3 Leena halit <3

 • Kiitos nauruista, omakin käsilaukkuni (valitettavasti) on olalla liikuva roskis 🙂

  Olikin pakko matkia ja julkaista karmaiseva käsilaukun "paljastus" postaus omasta nyssykästäni. Älä pyörry, ylitän varmasti jopa sun käsilaukun siisteysstandardit 🙂

  Muiskuja <3

 • Ehtaa naisen elämää (ei kai miehillä ole käsilaukkuja?). Ikävä ja hyvä. Jos napsit huolettomasti väärät lääkkeet. Hyvällä tarkoitan kivan pitkiä yöunia.Hauska tuo sinun laukkusi sisältö.

 • Ahahaaa , sulle sit tuli uni. Hyvä, että varoitit muakin eilen, etten ihmetellyt mihin katosit linjoilta. LOL

 • Voi sua… onneksi "vaan" nukuit onnellisesti hyvät ilta/yö unet 😀

  Mun kassista löytyy erilaisia papereita… muistilappuja, monisteita, tyhjiä karkkipapereita, sekä kauppakuitteja. Niin ja muutamia vanhoja hiusmalleja (tulostettuja kuvia), joita on tullut kannettua kampaajalle malleiksi 😀

 • Voi sua, onneks ei käynyt mitään ikävää ja sait kaupan päälle hyvät unet.
  Mun laukusta löytyy aina kaupan kuitteja, mitä aina yritän olla laittamatta laukkuun, mutta sinne niitä aina jostain syystä kertyy. Ärsyttävää!
  Kivat kynnet! <3
  Pakkasviikon jatkoja! <3

  • Joo ne kuitit, ne tulee aina tungettua sinne laukun pohjalle, miksei kaupan roskikseen, miksi niitä tuleekaan kerättyä. 🙂

   Kiitos kovasti ja ihanaa päivää Sari <3

 • Voi sun kanssas 😀 Onneks ei ollut mitään vahvempaa lääkettä, että pääsit turvallisesti kotia! Mulla ei oo kyllä vastaavaa käynyt, lääkkeet kuljetan käsilaukussa, sellaisessa pienessä kangaspussissa. Käsilaukut kumoon haaste ois kyllä hyvä, mä voisin ilmoittautua 😉

  • Hih täälläkin on tuo pieni kultainen mukamas lääkkeille, mutta aina kaikki kiireessä rönsyää, kun on tyyppinä sellainen, ettei lääkepurkin kanttakaan jaksa kieriä kiinni. 😉

   Ihanaa päivää Maiccu <3

 • Olen syönyt vitamiinin särkylääkkeen sijasta. Se olikin inhottava virhe, koska päänsärky muuttui migreeniksi. Onnea hyvistä ja pitkistä unista. Unta oppii arvostamaan vasta silloin, kun ei saa kunnolla nukuttua.
  Ihanaa tiistaita Tiiuli hassu <3

  • No on inha, kun ei ollut hyötyä siihen itse asiaan. Mutta selvästi näitä kommentteja lukiessa, niin monelle on käynyt näitä "mokia".

   Ihan juuri näin univaikeuksien kautta sitä on ihan ihmeissään, jos tulee joskus aivan ihanat unet.

   Kivaa tiistaita Outi <3

 • Hih onneksi ei mitään tujumpia unilääkkeitä lojunut laukun pohjalla. 😀 Kaikkea sitä kertyy kassin pohjalle, pieni invis silloin tällöin on tarpeen. Iloa viikkoon Tiia. <3

 • No voi, onneksi pääsit turvallisesti kotiin ja sait hyvät unet.
  Mulla on laukussa tupperin pieni rasia, kuin saippuakotelo. Sieltä löytyy särkyyn, närästykseen, sappivaivaan lääkettä. Minigrip mini pusseissa jos ei ole läpipainopakkauksessa. Mutta en tiiä kuin vanhoja ne on. Ovat kuitenki auttaneet….hah.
  Ja laukku, siellä on kuittia karkkeja kaikkea roinaa. Isännälle täs yks ilta laukkua tarjosin kokeiluun, on meinaan vähä painava. Pitää siivota se.
  >Leena

  • No hih pääasia että ovat auttaneet, ei kai vanhoiksi ns. mene, tehot vaan lakkaa jossain kohden. 🙂

   Ihan totta tuo roskislaukku pukkaa painamaan kiloja!

   Ihanaa keskiviikkoa Leena <3

 • No, arvaa vaan olenko syönyt vääriä lääkkeitä?!
  Olen erehtynyt oikein kunnolla. Kärsin ehkä vuosi sitten pahasta päänsärkyputkesta ja ihmettelin että missä vika. Viikon verran joka päivä särki päätä, eikä panadol meinannut auttaa millään. Sitten tajusin, että mieheni oli laittanut verenpainelääkkeeni viereen liuskan vitamiinitabletteja. Ne oli aivan erikoisia ja selvästi erinäköisiäkin, mutta olin aamukoomassa syönyt melkein pari viikkoa pelkkiä vitamiineja enkä verenpainelääkkeitäni. Loppui päänsärky, kun tajusin alkaa syömään molemmista liuskoista. Siitä saakka Hra Kepponen on piinannut minua sillä, että seuraavaki lahjaksi saan dosentin 😀

  Minä olen jo muutama vuosi sitten perannut julkisesti käsilaukkuni. Silloin minulla oli onneksi käytössä hyvin pieni laukku, mutta aikamoinen arkistointi-ihme sekin oli 😀

  https://pikkukepponen.blogspot.fi/2015/03/kannettavan-arkistokaapin-ja.html

  • Voi elämän kevät ja oot paras ja kyllä tämä on nyt vähän niin kuin miehen vika! 😉

   Hihi ja Hra Kepponen siellä vielä vinoilee, vaikka ihan selvästi hän tässä oli säätänyt hehe. On tää elämä hauskaa, kunhan ei tule oikeasti otettua jotain vaarallisia lääkkeitä, onneksi täällä meillä ei sellaisia ole käytössä, mutta dosetti voisi tässä itsekullekin olla paikallaan, ainakin täällä.

   Hyvin veti laukkusi, hih voi meitä naisia, mutta on se vaan kätsää kun saadaan pitää laukkuja pullollaan aarteita

   Kivaa päivää sinne <3

 • Huh huh, mutta onneksi sait kunnon yöunet! Ilmeisesti minulle on ihan lähiaikoina käynyt hieman vastaava juttu tai sitten olen saanut apteekista avatun pakkauksen. Ihmettelin, kun avasin juuri ostetun kolesterolilääkepakkauksen, miksi yksi lääkelevy oli laatikon sivussa, eikä rivissä, kuten muut levyt. Miehellekin mainitsin asiasta. Siirsin levyn riviin muiden levyjen kanssa ajattelematta asiaa. Kun piti ottaa uusi levy pakkauksesta esille (pidän päivittäiset lääkkeet omassa rasiassa…), niin esiin ottamastani levystä puuttui yksi pilleri!!!! Siis mitä ihmettä? Oliko pakkauksen ei rivissä oleva -levy korkattu jonkun toimesta vai olenko joku aamu ottanut allergiapillerin sijasta kolesterolilääkkeen. Ei voi tietää. Vielä olen elossa, mutta jos tämä näin jatkuu, niin ei hyvät hyssykät.

  Tuo käsilaukun sisällön paljastus on hauska. Uskaltaisikohan itse toteuttaa tällaisen?

  Kivaa tiistai-iltaa <3

  • No huhhuh ajattele jos apteekissa sekoillaan noin… Mitenhän tuon kanssa ja hitsi et saanut allergiaan sitten apua, muistatko yhtään? Juu näitä käy selvästi monille, dosetit vaan kaikille meille muoreille, hih. <3

   Uskallata ja jään innolla odottamaan Mannilainen sitä postausta. 🙂

   Kivaa keskiviikkoa <3

  • En kyllä yhtään muista tuota allergiaa. Ehkä en ajatellut asiaa, kun tuntuu, että nenä on valunut jatkuvasti. Nämä pakkaset eivät ole minun juttu. Ehkä pitäisi hommata dosetti, vaikka toisaalta olen päivittäisiin lääkkeisiini kirjoittanut siihen foliolevyn toiselle puolelle ma, ti, ke to jne… Sehän on vähän kuin köyhän naisen dosetti. 😀

   Ehkä viikonloppuna yllätän itseni ja teen tuon käsilaukkupostauksen. Tällä viikolla ei ole oikein ehtinyt kirjoittaa postauksia. On muka aiuna kiire.

 • Käsilaukustani löytyi kerran heinäkuussa jouluvalot ja kerran siellä oli imurin suulake…

  • Ihan paras, kiitos kun jaoit tämän ja niin se vaan on, naisten käsilaukut ovat oikeita runsaudensarvia!

   Kivaa keskiviikkoa <3

 • Nyt ei äkkiseltään tule mieleen väärien pillereiden syönti, mutta kun on monta käsilaukkua käytössä yhtäaikaa, niin joskus on vain ihan 'väärät tavarat' mukana 😉

  Hyviä unia ruususelle <3

 • Ihana Tiia ❤️ Meilläkin pari viikkoa sitten miehen piti ottaa särkylääke, mutta ottikin melatoniinin! Onneksi se ei tosiaan vie tajua heti, mutta melko aikaisin tuo mies simahti 😉 No, sattuuhan sitä! Hih!

  • Voih eihh voihan melatoniini sentään! Juu kyllä ne laittaa simahtamaan ja täällä vedin vielä kaksi, hih. .) No josko miehesi kanssa opimme tästä jotakin. 🙂

   Ihanaa päivää Saron <3

 • Auts! Iisisti niiden tabujen kanssa! Mulla ei onneksi ole kuin imodiumia laukussa. Ja huulipunia ja kyniä ja kamera ja harja ja lompakko ja… Tänään löysin joululahjaksi saamani Casino-arvan, jossa oli 50€ voitto. Oli vähän kärsineen näköinen, mutta lunastivat sentään.

  • Hihi ihan mahtavaa ja hyvä että lunastit ennen, kuin voittolappu lopullisesti olisi kulahtanut. Me naiset. 😉

   Kivaa päivää Tuuli <3

 • Kiitos nauruista Tiia 😀

  Tunnustan, että laukun pohjalla on saattanut olla närästystabletit ja buranat sekaisin, mutta ne on onneksi ollut eri muotoisia että tämäkin ne on erottanut. Tällä hetkellä sieltä löytyy jotain 50 hammastikkua. Itse kyllä käytän, mutta vieraille en toistaiseksi ole niitä tarjonnut 😀

  • Hihi mitäs siellä niin paljon noita hampulitikkuja on. 😉 Juu ei parane laukun pohjalta jengille tarjoilla itsekään oikein mitään, että jotta särkeekö päätä, kaiva tuolta, hih.

   Ihanaa päivää Taru <3

 • Ihana tuo sun laukun sisältö ja kiitos nauruista! <3
  Multa löytyy laukusta myös särkylääkkeitä, migreeniin. Huulipunia ei löydy, mutta muuten kyllä kaikkea mahdollista. Olen yrittänyt opetella käyttämään sellaista naismaista käsilaukkua, mutta eihän se mihinkään riitä. On oltava lisäksi mukana "hoitolaukku" minne sitten mahtuu omat ja muidenkin tavarat. 🙂

  • Juu naismaiset jää täällä käyttämättä, mitä isompi sen parempi ja siellä isossa saattaa olla jopa varalaukkukin, hih. 🙂

   Ihanaa päivää Kaisa <3

 • Onneksi et mitään sen vaarallisempaa vetänyt 😀
  Itse otin joskus Axiluria, siis koirien matolääkettä, kun kuvittelin sitä Buranaksi. Ei kyllä päänsärky helpottanut yhtään, ja kiroilin itsekseni että miksi pitää olla ihan samannäköisiä lääkkeitä. Ei niitä erota siinä vaiheessa, kun ei oikein näe kunnolla.
  Nykyään on onneksi migreeniin ihan erilaiset lääkkeet, jotka kyllä nekin vois sekoittaa vaikka melatoniiniin.
  Viime viikolla taisin muuten ottaa jostain syystä koiran Pii-Pet- lääkettä. Käytännössä siis sinkkiä ja b-vitamiinia turkin ja kynsien hyvinvointiin. En vaan muista yhtään, mihin lääkkeeseen sen sekoitin 😀 Että kyllähän näitä aina välillä sattuu ja tapahtuu. Nykyään on sellainen pikkuinen metallinen rasia repussa, ja siellä on liuta lääkkeitä ja lista, jossa on kuvaus ja lääkkeen nimi. Voi sitten ojentaa repun vaikka kumppanille ja pyytää, että annatko mulle lääkettä x vaivaan y, kun siellä on kerrottu sekin mitä lääkettä mihinkin vaivaan annetaan.

  • Juu onneksi ei ole muita lääkityksiä, jos olisi, niin pakko olisi dosetti hankkia, juuri tuon väärin ottamisen riskin vuoksi. 🙂

   Ihana ihana olet, luin tämän jo aamulla ja anteeksi hymyssäsuin, koska on niin mahtavaa, että kerrot miten jo eläinten lääkkeiden kanssa mennyt sekaisin. Muuten eräällä ystävälläni oli matoja, sai siis raa'asta kalasta ja aiheuttivat ajoittain hirveitä tuskia ja kipuja. No lopullisesti hän vasta niistä pääsi, kun napsi eläinten matolääkkeitä, joten kyllä niitä kyllä voi ihan napsia.

   Minullakin on laukussa tuollainen pieni kultainen pussukka, jossa on siis nämä tropit, mutta kummasti sitten en jaksakaan tätä pussukkaa täytellä, vaan heittelen Buranat ja virtsislääkkeet kuitenkin purkeissaan laukun pohjalle ja kun ei jaksa kunnolla sulkea korkkeja, niin käy sitten näin.

   Hih ja huh meidän kanssa, mutta tämä oli kyllä päivän piristys ja saapi nähdä milloin täällä tulee vahingossa nautittua eläinten lääkkeitä. 😉

   Kivaa keskiviikkoa Kettu <3

 • Kyllä hyvät yöunet tekee terää 🙂 Minä juuri heräsin virkkuna 12h yöunien jälkeen. Eilen jo huomasin että kroppa kaipaa unta ja eikun vällyihin <3
  Tämä käsilaukku haaste olisi mielenkiintoinen… Jonnekkin jo aikaisemmin kommentoin kun minulla on yhtäaikaisesti käytössä 3-4 käsilaukkua. Näitä vaihdellaan outfitin / tilanteen mukaan ja vain tärkeimmät vaihtaa paikkaa. Eli sisältö näissä voi olla mitä mielenkiintoisin 😀
  Ihanaa päivää Tiia <3

  • Oijoi 12h, luulen että sellaisia on tullut nukuttua teininä viimeksi. Omaan todella huonot unenlahjat… 🙁 Pitäisi vaan mennä nukkumaan, eikä vastustella, ehkä siitä seuraisi hyvien unien jatkumo.

   No mutta sinä voit laittaa postaukseen kaikkien niiden laukkujen sisällön, hih tulee ihan mahtavaa ja taatusti tulen lukemaan. <3

   Ihanaa päivää teille <3

 • 🙂
  kiitos aamun nauruista – melkoinen apteekki sinulla mukana. (niin kyllä itsellänikin…)

  täytyykin tehosiivota laukku taas vaihteeksi

  • Hih juu näyttää pahemmalta kuin onkaan, särkylääke ja virtsislääke, niillä mennään ja sitten melatoniinia reissuilla, kun ei uni tietty muualla kuin kotona tule silmään. 🙂

   Juu me ystävän kanssa aina tehosiivotaan yhdessä eli jauhetaan juttuja samalla ja vertaillaan mitä kaikkea laukusta löytyy, suosittelen. <3

   Kivaa helmikuun jatkoa Marika <3

 • Hih, onneksi ei käynyt pahemmin sinulle vaikka vääriä tabuja popsit.
  Itselle käy silloin tällöin niin että saatan ottaaväärää insuliinia tai en muista olenko jo ottanut. Tämä on inhottavaa, mutta olen koittanut olla tarkempi ja välillä kirjata ylös milloin otan ja mitä.
  Esimakua mummona olosta tämä muistamisongelma 😉

  • Hui seuraako tuosta jotain ikävää? Juu ehkä kirjaaminen on hyvä ratkaisu, ettei vaan tule mitään insuliinishokkia tai muuta?

   Ihan niin totta, esimakua todellakin, ei kun dosetit vaan kaikille meille muoreille täällä. Hih

   Ihanaa päivää Hertta-Viola <3

  • No kun on nopea ja ns. hidasvaikutteiset insuliinit ja mulla mennyt joskus niin että iso annos nopeaa insuliinia vetää verensokerin alas ja siihen ei normaali syöminen auta vaan sitten syödään triplaten ja valvotaan koko yö, jos illalla sattunut tämä kömmähdys.
   Mä jo ostinkin dosetin ja se on mulla jokapäiväisessä käytössä, aivan loistava keksintö 🙂 Ihanaa päivää sinullekin Tiia <3

 • Käsilaukku haasteeseen vastattu blogissani. :,D Kiitos, tulipa sekin pussukka siivottua! :,D
  Burana 600 kerran nappasin ajatuksissani lääkekaapista ja vetäsin sen jo vatsaani, kun vasta tajusin että minunhan piti ottaa pöydältä vieressäni olevasta purkista kalkkitabletti.

  • Ihan mahtavaa, kiitos Jenspa 🙂 Huh onneksi tuolla Buranalla ei ole sivuvaikutuksia kunhan ei joka pv napsi. Mutta tämä juuri kertoo, että vääriä lääkkeitä voi helposti tulla napsittua, niin monelle käynyt niin.

   Kivaa perjantaita Jenspa <3

 • No hupsista keikkaa …
  Onneksi ei muuta seurausta tullut kuin kunnon yöunet.
  Voisin muuten kuvitella että meillä mies sanoisi samoin kuin sinä, että pitäis ottaa joskus uusiksi -hih. Vaikka eihän tuo naurun asia ole. Vaan kaikesta huolimatta ihana, että sait nukuttua hyvät unet -ne ovat niin korvaamattomat.
  Mutta mitä tulee meikäläisen laukkuun ja sen sisältöön …kuitteja kuitteja kuitteja.
  Lääkkeitä varsinaisesti siellä ei ole kuin silloin kun olen yön yli kestävällä reissulla. Buranat tmv kylläkin hätävarana on laukussa mukana pienessä peltirasiassa eikä niitäkään ole kerrallaan kuin muutama ensiavuksi.
  Mutta niitä kuitteja …voi taivaan vallat että niitä onkin. Vaikka laukun aina välillä tyhjennän niistä, niin kohta laukku on samamoinen … en ymmärrä 😀
  Mukavaa viikon jatkoa sinulle <3

  • Miksei kuitteja tule heitettyä roskiin, mutta ne kuitit vaan on niin tärkeää säilöä. 🙂 Eli sama täällä.

   Ihanaa viikonloppua Ritva <3

 • Sait kyllä hyvät yöunet, ja onneksi ei ollut mitään vahvempia ym lääkkeitä.
  Itsellä ehkä siistin puoleinen käsilaukku, ja täytyykin jossain vaiheessa rustailla oma postaus. Tietenkin sun tekstisi linkitettynä omaan juttuuni. 🙂

 • Mitä ei naisen käsilaukusta löydy niin sitä ei tarvita:) Hups..mikä lapsus, vaan jos mitään hyvää ni nuo kunnon yöunet on varmasti olleet mukavan piristävät:) Oma käsilaukku on kyllä aina sellainen sekameteli soppa:) Leppoisaa päivää❤

 • REPS kiitos nauruista! 😀 Oli taas niin elävästi kirjoitettu!
  En tajua miten on edes mahdollista, mutta olen ajatuksissani ottanut lapsen lääkepurkista lääkkeen omaan suuhuni ja nielaissut. Sen verran voimakas ja tiettyyn vaivaan tarkoitettu lääke, että eihän mun auttanut kuin tunkea sormet kurkkuun ja saada oksennus tulemaan. Oli siinä lapsilla ihmettelemistä äitinsä touhuissa! 😀

 • Tämä postaus nauratti, kommellukset naurattaa aina, niin omat kuin toistenkin. 😀 Olen toki iloinen puolestasi, ettei jotain vaarallisempaa lääkettä mennyt vaihtoon ja ettet ollut kaukana kodistasi! <3 Lisäksi sait vielä ihanan pitkät unet 🙂
  Minunkin kässsäristä on löytynyt tabuja, mutta sentään onneks vaan jotain hivenaineita ja aspiriinia jotka olleet tunnistettavissa. Haasteeseen en ehkä kuitenkaan uskaltaudu, mutta sen voin taata, että käyn kyllä läpi omat kässärit.. tärkeitä papereita kun on aina hukassa ja samoin huulirasvoja 😉

 • Kiva juttu, että sait hyvät unet, hi hii… Onneksi miehesi oli kotona eikä työreissussa. Mä olen aikamoinen käsilaukkufriikki ja vaihtelen laukkua useamman kerran viikon aikana vähän niinkuin tilanteen mukaan. Noissa vaihtotilanteissa tulee toisinaan siivoiltua laukun pohjalta pahimmat roskat pois, mutta voishan tuon oman laukun sisällön siitä huolimatta joskus paljastaa. Kiva viikonloppua Sinulle, Tiia ja toivottavasti sait virtsisvaivoihinkin helpotusta ♥

 • Apua! Sä sait mut nauramaan täällä ääneen. Ei tietysti kiva, että otit vääriä lääkkeitä, mutta hyvä, että sait nukuttua hyvät yöunet :). Onneksi mulla ei kädet/hartiat kestä kantaa isoa laukkua, joten mulla ei ole käynyt ihan samanlaista vahinkoa. Mutta pienenkin käsilaukun saa tuntumaan roskikselta, tai ainakin lompakon, kun katsoo sitä kuittimäärää, heh heh.

  Pillerit voisi kyllä olla erimuotoisia ja eri värisiäkin. Onneksi sun suu maistoi makueron.

  Olen joskus tehnyt tuon laukkusisältöpostauksen. Ehkä voisin tehdä sen uudestaan 🙂

  Aivan mahtavaa viikonloppua sinulle <3

  • Aivan totta, unohdin esitellä oman roskislompakon muuten, siinä aina vetskari paukkuu, kun on niin täynnä roinaa ja kuitteja. 🙂

   Pillereiden pitäisi olla mielikuvituksellisempia, jottei näin kävisi. 🙂

   Ihmeessä vaan uudelleen, täälläkin on tämä käsveskapostaus tehty joskus pari vuotta sitten.

   Ihanaa uutta viikkoa Birgitta <3

 • Onneksi et kuitenkaan mitään vaarallisempaa pilleriä laittanut erehdyksessä suuhun! Mun blogiin on sattumoisin tulossa ihan lähiaikoina laukun sisältö postaus just sen innoittamana, että siivosin ja tyhjensin laukun kaikista turhista jutuista 😀 En edes muista koska olisin käsilaukkuni edellisen kerran niin hyvin tyhjentänyt. Laukun pohjalta löytyi tosiaan vähän vaikka ja mitä, mm. yksi huulipuna, jonka luulin hukanneeni pysyvästi 😀 Ihanaa viikon jatkoa! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud