Mielettömän upea ja mykistävä mainos ja Kenzo World

Tiedättekö mitä kohdallani tapahtui, kun näin alla olevan tuoksumainoksen n. 2-vuotta sitten. Jäin kuumeisesti odottamaan itse Kenzo World tuoksua vuoden ajan ”pakko saada ajatuksella”, kunnes tuoksu rantautui Suomeen. Kyseinen mainos on aivan käsittämättömän upea ja kertoo tukahdetuista tunteista, roolien rikkomisesta, vapauden kaipuusta, yhteiskunnan tiettyjen normien aiheuttamista ahdistuksen tunteista. Mainos kuvaa aivan mielettömällä tavalla rajoista ja kahleista itsensä vapauttavaa ja itsenäistä Kenzo naista. 

Mainoksen malli on varmasti miltei meille kaikille tutun eli ihastuttavan ja suuren luokan kaunottaren näyttelijättären Andie Macdowellin tytär Margaret Qualley. Andie itse teki mielettömän roolin Hugh Grantin kanssa elokuvassa Neljät häät ja yhdet hautajaiset. Andien tytär Margaret on mainoksesta päätellen erittäin lahjakas hänkin, sillä tuo irrottautuminen kahleista ja yhteiskunnan normeista kuvataan niin käsittämättömällä ja suorastaan maanisella tavalla, että olen joutunut katsomaan kyseisen videon lukemattomia kertoja. Mainos nimittäin naulitsee ja ihan hevillä en pystyisi itsestäni puristamaan moista suoritusta ja ilmeikkyyttä.

Niin naulitsee myöskin Kenzo World:n upeat tuoksutkin, sillä tuoksupullo itsessään kuvaa kaikkinäkevää silmää ja sen tuomaa uskonnollista turvaa. Itse tuoksu henkii uskallusta, spontaaniutta, yllätyksellisyyttä, leikkisyyttä ja värikkyyttä. 

Tuoksun luoja Francis Kurdkjian on lähtenyt rohkeasti yhdistämään erilaisia tuoksunuotteja ja tuoksu onkin odottomaton kokoelma kukkaisia nuotteja, pionia, jasmiinia ja mukaan sekoittuu lämmin meripihka. Punaiset marjat ja hedelmät tuovat tuoksulle pienen hennon aavistuksen makeutta. 

Vuonna 2016 lanseerattu vihreä Kenzo World  Eau de Parfum on energisoiva, räjähdyksenomaisen upea tuoksu, jossa on kutkuttavaa naisellista lämpöä, kukkien huumaa ja punaisten marjojen makeutta. Huumaava, koukuttava, spontaani ja yllätyksellinen tuoksu. 

Nyt kauppoihin on rantautunut herkän vaaleanpunainen ja kepeämpi Eau de Toilette versio Kenzo World tuoksusta, jota kuvaillaan naisellisuuden kukkakimpuksi, joka hymyilee elämälle. Naiselle joka ei ota itseään liian vakavasti, joka ei pelkää olla oma itsensä, vaan haluaa säväyttää ensisilmäyksellä. 

Kyseessä on hedelmäinen ja kukkainen tuoksu leikkisälle naiselle, jolla on pilke silmäkulmassa. Kenzo World Eau de Toilette pitää sisällään herkullista päärynää, pionia, mantelin kukkia ja Orrista. Vaikka kyseessä on Kenzo World tuoksun Eau de Toilette versio, omaan tuoksunenään kumpaisetkin tuoksut ovat ainutlaatuisia yksilöitä ja aivan omia tuoksujaan. Missä EdP on mystisempi ja sensuellimpi, EdT on kepeämpi ja iloittelevampi. 

Kumpainenkin tuoksu kestää muuttumattomana iholla koko päivän ja kyseisiä tuoksuja saa mm. Sokokselta ja hinta 50ml on 81e ja 30ml 58e. 

Tuoksut eivät todellakaan ole vain tuoksuja, kaikki se aika ja kehittely, mainoskampajan, keulakuvan miettiminen, itse tuoksun luominen ja tuoksupullon designin suunnittelu, ovat taidetta ja kuvaavat samalla oman aikakautemme suunnittelua ja designia. Iso peukku myös paketeissa olevalle pistekirjoitukselle. <3

Onko Kenzon tuoksut ylipäänsä tuttuja, löytyykö suosikkeja ja miltä vaikuttaa sinun silmiin ja tuoksunenään Kenzo World EdP ja EdT? Täällä vuoden odotus aikanaan palkittiin, kun sain hyppysiini vihreän Kenzo World tuoksun ja Kenzo World lunasti kaikki odotukset, mitä alla oleva mieletön mainoskin antoi kertoa. Suosittelen katsomaan, mainos on upea!

Tuoksuvan kaunista perjantaita kaikille. <3

                       *Tuoksut pr-näytteitä
19 thoughts on “Mielettömän upea ja mykistävä mainos ja Kenzo World”

 • Olipa raju mainos ja hieno. Osasta Kenzoja tykkään osasta en. Flower By Kenzo oli pitkään käytössä, mutta sen kanssa piti olla tooosi varovainen oli niin voimakas että melkeinpä tuoksupilven läpi kävely riitti. Ihanaa talviviikonloppua ja aurinkoa päivään<3

  • Eikö olekin mieletön, jopa maaninen mainos, mutta aivan käsittämättömän upea. Nämä eivät omaan tuoksunenään ole niin voimakkaita ja pidän näistä ihan eniten Kenzon tuoksuista. Kannattaa käydä tuoksutella.

   Aurinkoista sunnuntaita Sari😘

  • Eikö ollutkin mieletön mainos, mielestäni upeimpia ikinä.

   Kenzon tuoksut ovat kyllä huikeita ja kyseinen vihreä EdP on lempi Kenzo tuoksu.

   Upeaa sunnuntaita Marja😘

 • Oih 💖 täytyypä käydä tuoksuttelemassa Kenzon uutuuksia. L'eau Kenzo Pour Femme on yksi suosikki tuoksujani ollut jo vuosia ja on käytössä kevät/kesäaikaan 🤗 Se on muuten tuoksu, joka on saanut ventovieraatkin kommentoimaan tuoksun ihanuutta.
  Tuoksuvaa viikonloppua Tiia 😍💖😍
  Terkuin, Johanna

  • Kenzolla on mielettömän upeita tuoksuja ja mikä parasta, toimivat iholla kauniin muuttumattomina. En ihmettele, että vieraatkin ovat ihastelleet tuoksua.

   Aurinkoista viikonloppua Johanna 😘

 • Olipas hauska, että laitoit tämän mainoksen tänne. Muistan nähneeni sen aikoinaan ja olin silloinkin aivan myyty. Todella tunnepitoinen ja hieno video 🙂

  • Mieletön juttu, sama homma ja on mainos jota olen katsonut aina uudelleen ja uudelleen,niin naulitseva ja hieno se on. Harva pystyy moista edes esittämään.

   Upeaa sunnuntaita Birgitta😘

 • Vau! En yhtään ihmettele, että tämä mainos jäi mieleesi! Täälläkin Kenzo-fani, d'ete oli se ensimmäinen, se vahna röpelöisempi lehden muotoinen pullo, johon jäin koukkuun silloin joskus. Tämäkin täytyy nyt käydä tuoksuttelemassa. Mukavaa viikonloppua!

  • Muistan sen pullon. Oma ehdoton lemppari on tuo vihreä EdP, se on aivan huumaavaan koukuttava tuoksu. Toivottavasti tykkäät.

   Ihanaa sunnuntaita Susanna😘

  • Eikö olekin mieletön ja mikä esitys Margaretilta. Tämän mainoksen myötä sain pakkomielteen Kenzo World tuoksuun ja suorastaan oli helpottunut olo, että tuoksu lunasti lupauksensa. Koukuttavia ja huumaavia tuoksuja.

   Ihanaa sunnuntaita Outi😘

 • Mä rakastan tota videota ja sitä nainen pistää palamaan, ja kamera seuraa villisti tanssivan kaunottaren hurjaa vaellusta halki tyhjän teatterin. Lisää tällaista!

  Ihanaa viikonloppua <3

  • Ihan mahtavaa kuulla ja että tunnet samoin, koska mielestäni kyseinen mainos on varmaan paras ikinä tehty mainos. Rohkea myös tuoksunsa oksensi. Samaa mieltä lisää tälläistä.

   Ihanaa sunnuntaita Taru😘

 • Ihan mahtavan näköisiä jo nuo tuoksut ja ehkäpä tuo EDP voisi olla se seuraava tuoksu. Kenzon Yellow oli rakas tuoksuni monta vuotta, siinä oli juuri sensuellisti vaniljaa, myskiä, appelsiininkukkaa ja sitruunaa. Kun ei pääse joka päivä kauppoja kiertelemään, niin minulle paras tiedonlähde lukea esim. just tuoksuista ovat nämä blogit – tykkään että avaat tuoksujen maailmaa, niin heti melkeinpä tietää olisiko se oma suosikki!

  • Se voisi hyvin olla. Tätinikin tänään tuoksutteli ja rakastui juuri tuohon vihreään upeuteen.

   Nyt googlaan tuon Kenzon Yellow tuoksun heti, jotta muistuu mieleen minkä tuoksun kanssa olet luonut tuoksumuistoja.

   Kiitos niin paljon 😘 jos osaa tuoksunuotteja lukea, niin hyvinkin ihan jo blogia lukemalla pystyy tietämään mistä tuoksuista pitää.

   Ihanaa maanantaita ❤

 • Hei Tiia, kävin näihin tutustumassa ja vaaleanpunainen on minun mieleen. Terv. Aija

 • Luin jo tämän aikaisemmin ja nyt palaan. (Olen ollut lastenvahtina epäsäännöllisen säännöllisesti ja blogien luku on jäänyt vähemmälle). Tuo mainos oli upea ja raju ja energinen. Lienee unohtumaton tuoksu. Houkuttelevasti taas kerroit tuosta tuoksusta, pitää tuoksutella.
  Minun yksi lempituoksuni on aina ja ikuisesti Flower by Kenzo. Sitä jopa vanhanaikaiseksi tuoksuksi moititaan, mutta se sopii omalle iholleni hyvin. Joten jo siksi tämä Kenzo World houkuttelee.
  Kiitos Tiia ja heleitä helmikuun päiviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud