Millainen bloggaaja olen haaste ja CoConainen podcast haastattelu

Muutama viikko sitten ystäväni Nora kävi täällä Porvoossa kahvittelemassa ja samalla toteutettiin haastattelu Noran ja Tuiren podcast kanavalle CoConainen. Norahan on tullut tutuksi miestemme kautta jo joskus 2000 luvun alussa, kun Nora perheineen kävi meidän luona Latviassa. Meidän miehet ovat olleet hyviä ystäviä nuoresta asti ja jos olen ymmärtänyt oikein,  niin miesten vanhemmatkin ovat olleet jonkin sortin kamusia keskenään. Vaikka Noraan tutustuin tosiaan heidän käydessä meillä Latviassa, ei lukuisat ulkomaanvuodet olleet kovin helposti yhdistävä tekijä  alkavalle ystävyydelle, vaikka miehet ystäviä olivatkin ja tapasivat säännöllisen epäsäännöllisesti mm. golfailun merkeissä.  

Noran yritys ja blogini toivat meidät yhteen kuitenkin loppupeleissä ja nyt koenkin, että olen saanut elämääni uuden, sydämellisen, aidon ja rehellisen ystävän, jonka kanssa voi nauraa ja puhua aidosti myös ihan mistä vaan ja harvinaisen suoraan vielä. 🙂 Kun Nora kysyi saisiko haastatella minua CoConainen podcast tilille, tuumin kuin Tanhupallo konsanaan,  ”wow”  ja kyllä kiitos ja olen kovin otettu tästä kunniasta. 

CoConainen podcastilla kaksi aikuista naista keskustelee naiselle tärkeistä kokonaisuuksista, kuten esimerkiksi hyvinvoinnista ja sen kartuttamisesta tai vaalimisesta. Keskustelun aiheet ovat kevyesti kantaaottavia kokonaisuuksia aikuisiän elämästä ja tietenkin päivänpolttavat trendit tulevat keskusteluissa mukana. CoConainen on positiivinen, rehellinen ja aito ja tämän voi niin hyvin kuulla Tuiren ja Noran keskusteluista ja heidän lämpö ja hymy välittyy kuuntelijalle korvanappeihin asti. CoConaisille toivoisin omaa radiokanavaa, niin miellyttävät radioäänet ja selkeä artikulointi ja mielenkiintoiset aiheet. 

Tässäpä se meidän haastattelu ja ken ei jaksa kuitenkaan juuri nyt haastista kuunnella, niin laitanpa blogeissa kiertävän haasteen minkälainen bloggaaja olen kysymykset ja vastaukset alle. Vaikka aina se puhe ja aito ääni kertoo suuremman tarinan, kuin kirjoitettu teksti tai ainakin tässä tapauksessa. 🙂 Pitkään kesti myös makustella tuota sanaa ”bloggaaja”, enkä ole vieläkään sinut sen kanssa. Mieluiten miellän itseni Tiiaksi, joka kertoo täällä tarinoita, kuin tituleeraan itseäni bloggaajaksi, siinä on jotenkin niin hienostunut kaiku. 😉

Alla oleva kuva lainattu CoConainen Facebook-tililtä. 


Mikä on Podcast: Podcast on verkossa julkaistava puheohjelma tai sarja, jonka voi ladata ja kuunnella juuri itselleen sopivana ajankohtana. Kuin Podcastien oma Netflix. Jaksot voivat ilmestyä vaikka kerran viikossa tiettynä ajankohtana ja kuunnella voi omaan aikatauluun sopivana ajankohtana. Kuuntele CoConainen-jaksoja täällä tai lataa Acast_appi.  wwwhttps://www.wecast.fi/    
Coconainen Facebook-sivut löytyvät täältä ja kannattaa liittyä ryhmään, niin saat aina infon Facebookin kautta, milloin on ilmestynyt uusi kuunneltava podcast.   

Minkälainen bloggaaja olen?

1. Mikä sai sinut aloittaman blogin kirjoittamisen? 

Aivan uskomaton voitto eräässä kirjoituskilpailussa sai oman mieheni sanomaan, perusta blogi ja siitä se sitten lopulta lähti. 

2.  Kuinka kauan olet kirjoittanut blogia?

Maaliskuussa tulee 4-vuotta

3.  Kuvaile blogiasi: Mikä on pääasiallinen aiheesi yms.?

Tähän voisi kyllä vastata, että onko sellaista aihetta, jota täällä ei käsiteltäisi, no kyllä on ja ne aiheet ovat: seksi, politiikka ja uskonto. Noin muuten rakkaus kosmetiikkaan kattaa suuren osan blogia ja naisen mieltä ja sopukoita milloin mitkäkin askarruttavat aiheet. 

4. Kuinka usein päivität blogiasi?

Sanoisinko, että 5-7 kertaa viikossa

5. Kumman valitset mieluiten, kuvan vai tekstin?

Sanotaanko, että teksti edellä eli sitä tulee paljon, mutta tahtoisin ajatella, että kuvat tukevat tarinaa, oli sitten tarinankertojana vaikka ne iänikuiset kahvimukit

6. Mistä saat inspiraatiota postauksiisi?

Elävästä elämästä, oman pään sisällä käymistäni keskusteluista ja taisteluista ja kosmetiikasta ja kaikesta kauniista mitä maailma on pullollaan

7. Bloggaatko mieluiten aamulla, päivällä tai illalla?

Aamulla heti kun olen saanut ensisiemauksen kahvia ja jolloin energiatasot ovat korkeimmillaan. Toimii myös aamurutiinina. Poikkeuksiakin on, joskus inspiraatio syntyy illalla, kun muu talo hiljenee ja on pakko saada teksti ulos, jotta uni tulisi silmään sen jälkeen.

8. Kuinka usein teet jotain blogisi eteen, otat kuvia, luonnostelet uusia postauksia, vastaat kommentteihin?

Pääsääntöisesti joka päivä, mutta ajoittain pidän välipäivän ja juuri silloin, kun tuntuu siltä, silloin en koskekaan koneeseen. Tämän teen myös postauksen jälkeen jne. eli pidän konetaukoa. Mutta kuvia otan aina, kun inspiraatio iskee ja haluan olla valppaana maailman kauneudelle. Yhteistyöjutuissa kuvia otetaan enemmän myös ajatuksella ja jos yhteistöihin kuvat syntyvät puolivahingossa, niin se on onnenpotku. 

9.  Mitkä asiat toisten blogeissa kiinnittävät huomiosi ja saavat liittymään lukijaksi?

Noh ehdottomasti se ihminen siellä blogin takana, kirjoittaa hän vaikka kukista ja viljelystä, josta en mitään ymmärrä, mutta jos hän on aito ja sydämellinen, niin taatusti luen hänen mielenkiinnon kohteistaan, koska ne tuottavat hänelle iloa ja tällöin myös välittämäni ihmisen kautta minulle. Kyllä blogimaailmassakin voi ystäviä olla, vaikka olemme erilaisia. Minulta ei myös ole mitenkään pois tykkäillä tai kommentoida asioita, jotka eivät ole ensimmäisiä kiinnostuksen kohteita. Yhteisöllisyys ja vastavuoroisuus on tärkeää ja olen myös ihan tätä kautta huomannut, miten paljon itselleen saa ystävyyttä, vastakaikua, sydämellisyyttä ja kaikkea hyvää mitä tässä elämässä on, kun ei pelaile, eikä laskelmoi vaan tykätään ihmisistä/bloggaajista sen vuoksi juuri minkälaisia ihmisiä he ovat. <3 

Jos joku liittyy blogini lukijaksi, ilman muuta käyn vierailulla ja käyn liittymässä lukijaksi myöskin, se on  mielestäni kohteliasta ja hyvien tapojen mukaista. Jos on joskus käynyt niin, etten ole liittynyt, se on silkka vahinko ja tälläinen harmittaa kovasti, jos tulee tietoisuuteen. Blogimaailmassa pätee samat säännöt, kuin kaikessa inhimillisessä ja ystävyydessä, ihminen ei ole mitään ilman toista ihmistä. <3

11. Kolme parasta asiaa bloggaamisessa

Olen saanut aitoja ystäviä, virtuaaliystäviä, niin yrityspuolella, kuin bloggaajapuolella, se jos mikä on rikkaus. Olen päässyt blogin kautta kokemaan asioita, joita en ikinä olisi osannut unelmoida. Erilaiset pr-tilaisuudet ja matkat  ja saan testiin rakastamaani kosmetiikkaa ja näin pääsen testaamaan paljon laajemmalla kirjolla rakastamiani tuotteita, kuin oma lompakko antaisi myöten. 

Esimerkkeinä vaikka risteilyt, joihin sisältyy valtavasti kaikkea mielenkiintoista, Turkin-matka tai vaikka vähän aikaa sitten ooppera elämys, jossa minustakin maskeerattiin Ooppera Baletin maskihuoneessa Geisha. Puhumattakaan elävöittävistä kirjailikakohtaamisista Emelie Schepp, Max Seeck, Eva Frantz, Peter James ja Jenny Rogneby, siis wow! Olen myös päässyt joskus kokkailemaan hyviä ruokia, vastikään koristelemaan muffinsseja Vaneljan kanssa ja iiks huhtikuussa pääsen balettitunnille ja maaliskuussa odottaa Bazarin Rikollisten ilta, taas wow!

Kauneuden taju on avautunut ihan eri tavoin, nyt näen kauneutta maailmassa enemmän, sillä kuvaajasilmä on herännyt. 

12. Entä kolme huonointa

Kolme huonointa on selkeästi ja vain ja ainostaan pahansuovat ihmiset, jotka lähtevät jo tässä tapauksessa kiusaamaan lasta.  Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi Tsiisös tätä katalaa viikkoa!”: 

Hohhoijaa taas (rolleyes emoji). Ei ole omena kauas puusta pudonnut.

Se ”älytelsu” sammuttaa kyllä itse itsensä jonkun ajan kuluttua.


13. Oletko mielelläsi lukijoiden kanssa vuorovaikutuksessa, että vastaatko mielelläsi kaikkiin saamiin kommentteihin?

Vastaan mielelläni ilman muuta, paitsi kohdan 12. ääliömäisyyksiin. Muistan elävästi elämäni ensimmäiset kommentit, joita sain blogiini, mikä ilo ja onni. Samoja ilon väreitä kommentit aiheuttavat tänäkin päivänä. Olen saanut lukijoilta paljon vertaistukea, mutta mikä parasta, hekin ovat jakaneet omia tarinoitaan, murheita, sattumuksiaan eli olen saanut myös lukijoihini tutustua. Tuntuu, että olen blogin kautta päässyt sellaisiin ihmiskerroksiin, joihin en ikinä uskonut pääseväni täällä blogimaailmassa  eli täälläkin ihmiset ovat avoimen inhimillisiä, ihan kuten oikeassa elämässä. Mutta kuinkas muuten, sillä ihmisethän ovat blogimaailmankin takana, niin lukijoina, kuin blogien pitäjinä. 


Eli blogi on rikastuttanut erittäin paljon ja se rikkaus on yhteisöllisyys, suorastaan rakkaus ja ihmisten hyvyys. Koen olevani blogimaailmassa rikas, sillä minulla on maailman parhaat lukijat ja blogiystävät ja pr-ystävät. <3

Onko blogillasi muita somekanavia, kuin Instagram tai Facebook sivut?

Minäkö keski-ikäinen? Facebook 

Tädit tubettaa Facebook 

Instagram @koivusalo


Instagram @tadittubettaa


YouTube Tiia K

Pinterest Mansikkamaa

Twitter  @Tiia68

Linkedin Tiia Koivusalo

Google Plus Tiia K

15. Onko sinulla luonnoksissa useampia valmiita tai lähes valmiita postauksia vai kirjoitatko mieluummin yhden postauksen kerrallaan ja julkaiset sen heti? 

Vastaus on jälkimmäinen eli olen täysin spontaani fiiliskirjoittelija. Ainoastaan jos lähden reissuun, olen saattanut yhden postauksen työstää etukäteen valmiiksi. 

16. Bloggaatko avoimesti eli tietääkö tuttavapiirisi blogistasi

Avoimesti eli kaikki tietää

17.  Hyödytkö blogistasi taloudellisesti tai saatko blogiisi tuotteita testattavaksi blogin kautta?

Kyllä molempia

18. Mikä on tarinasi blogisi nimen takana?

Blogin nimen keksiminen oli se haastavin puoli ja tiesin, että halusin perustaa blogin jo paljon aiemmin, mutta takkusin nimen kanssa pari vuotta peräti. Aluksi minulla olikin blogi, jonka nimi oli ”Korkkarit kattoon”, mutta se ei nimenä innostanut kirjoittamaan. Nimi Minäkö keski-ikäinen tavallaan syntyi vastaiskuna blogimaailman kliinisyydelle eli halusin, että omassa blogissani ei olla siloiteltuja ja ollaan avoimen aitoja. Myönnän, että kuvien ottamisen suhteen, vaikka ei saa ymmärtää väärin, kuvani ovat siltikin ihan harrastajan kännykkäräpellyksiä, niin niissä on ollut halua kehittyä. 


Toisaalta kuvasin Instagramin puolelle kahvihetkiäni jo vuotta ennen blogiani ja yrittäen tehdä kuvista kauniita, huono kännykkäkamera oli vaan suuri rajoite. Nythän minulla on puhelimena Huawei ja jo toinen peräkkäin ja Huaweista en luovu, Huawein  Leican kamera on mielestäni markkinoiden paras. 

No joka tapauksessa blogin nimi halusi kertoa aikuisen naisen elämästä, mutta myös samalla ihmisyyden twistillä, ettei ole ikää ja numeroita, on vaan ihmisiä. Uskon, että blogini nimi on jossain kohden ollut jopa rajoite ja myös avoimesti kerrotut tarinat eli on koettu, että blogini ei ole riittävän hieno milloin mihinkin tai ikäni on epäseksikästä. 

Tätä tukee myös blogini kömpelö ulkoasu, jota koen haastavaksi muuttaa, sillä haluan, että lukijani palaavat blogiin, jonka tunnistavat ja kokevat kotoisan lämpimäksi paikaksi, ei välttämättä juuri lainkaan täydelliseksi. Minulle epätäydellisyys ja roso on kaunista ja tekee kaikesta mielenkiintoisempaa. Siksi tälläinen blogin nimi tuli keksittyä,  eikä vaikka Tiia K, joka olisi mielestäni uskottavampi ja kauniimpi, mutta ei kertoisi taas niin paljon oman blogini tarinaa. Olen kyllä vakavasti miettinyt, että muutan blogini nimen ”Keskariksi”, mutta, mutta, siihen en taida olla riittävän cool ja iso nimi, että olisin silti uskottava, enkä sitten vain jo naurettava ja ikäväkin. Mutta tuota Keskari nimeä on mukava makustella ja siinä on särmää, joten tiedäpä häntä. 🙂

19. Haluasitko kehittää tai muuttaa blogiasi jotenkin, jos niin miten?

No siinäpä se edellisessä jo tulikin vastaus, nimi olisi kiva muuttaa, sillä täytän tänä vuonna 50-vuotta ja olen lakannut tässä 4-blogivuoden aikana kysymästä minäkö keski-ikäinen, vaan kyselen, minäkö varhaisvanhus? Nimi olisi kiva muuttaa ja myös blogin ulkoasun haluaisin selkeämmäksi ja jonkun kivan piirretyn bannerin, joka kuvaisi minua. Mutta miten muuttaa, muuttamatta liikaa? Tässä kohden ideoita otetaan ilomielin vastaan. 🙂

20. Kolme vinkkiä aloittelevalle bloggaajalle?

Älä matki, tee omaa juttua. Monesti jos kirjoitan jostain aiheesta, josta joku muu on kirjoittanut, tai ottanut kuvat, en varmasti mene katsomaan, etten saa alitajuisia vaikutteita. Tällöin tekstin ja kuvien kosketus on omani ja minulle on tärkeää tehdä omaa juttuani, sen takia blogini aloitinkin ja että täällä saan olla myös ihan minä itse. 

Ole aito, lukijat huomaavat epäaitouden ja kulissien pitäminen on kuluttavaa. On toki jokaisen päätettävissä miten paljon antaa itsestään blogin puolella, mutta tee se sydämelläsi, itseäsi kuunnellen. Totta on, että jos blogissa on joskus henkilökohtaisiakin juttuja, tulee bloggaaja myös lähemmäksi. Mietin miten voit antaa itsestäsi paloja, mutta antamatta kaikkea?

Ole vuorovaikutuksellinen, tykkää ja kommentoi muiden juttuja, ala seuraamaan muita, kontaktoi, liity lukijaksi, paina tykkäämisnappulaa, niin paljon kuin ehdit ja muistat (millään kukaan aina ehdi) jos ei tällä somekanaviesi suosio kasva, takaan muuten, että kasvaa, niin saat ainakin elämääsi ihan mielettömiä ihmisiä. Eli anna sydämesi olla auki, äläkä kiinni. Eväät blogin vuorovaikutukseen ovat ihan samanlaisia, kuin aidossa elämässä, sillä aidot ihmisethän täällä nakuttelevat blogin takana. 

Kirjoita kaikille lukijoille, älä muille bloggaajille tai inside-juttuja, jos haluat blogisi tavoittavan isomman yleisön. Jos blogissasi on vain pienelle joukolle kerrottuja juttuja, niin toki kiva ystäväporukalle, mutta ei laajemmalle yleisölle. Muista ne äänettömät lukijat, jotka eivät vaikka uskalla kommentoida, hekin ovat siellä uskollisina lukijoina, äläkä puhu vain kanssabloggaajille ja toivottele kivaa päivää teille muille bloggaajille. Tästä minä ainakin pahoittaisin mieleni ihan lukijana ilman blogia. 

Hups tulikin neljä ohjetta. 🙂

Inspiraation tähän ”Millainen bloggaaja olen”, sain Keyword:Love blogin Jonna ystäväni blogista. Jonnan blogia, seurasin tiiviisti jo ennen omaa blogia ja ihmeelliset ovat blogielämän tiet, sillä nyt Jonna on sydänystäväni ja välillä hämmästelemme miten paljon meissä on samanlaisuuksia, silti ollaksemme niin erilaisiakin ihmisiä. Jonnan kanssa voi myös aina puhua kipeätkin asiat suoraan ja koskaan kumpikaan ei loukkaannu toiselle, sillä me tiedämme mistä toinen tulee, toinen tulee hyvästä sydämestä ja hyvistä aikeista. Eli tätä todellakin blogimaailma voi parhaillaan olla, ystävyyttä!

Tunnistitko minut tekstistä ja nyt kaikki, jotka ette vielä seuraa Keyword:Love blogin Jonnan blogia, ehdottomasti lukulistalle ja kuten myös CoConainen podcast kuuntelulistalle, wow mitä ihmisiä ja tyyppejä ja kiitos blogin, olen heihin saanut tutustua, kuten moneen moneen hurmaavaan ihmiseen muutenkin. 

Upeaa pakkasviikonloppua kaikille. Täällä tänään saunotaan, nautitaan perheen kanssa takkatulen loimotuksesta, tilatuista pizzoista ja tietenkin illalla maailman suloisimmasta Tanhupallosta ja huomenna ystäväpariskunnan luokse paljuilemaan, enkä olekaan ikinä näin kovalla pakkasella paljuillut, tulee jännää! Mitä siellä aiotaan touhuta?

32 thoughts on “Millainen bloggaaja olen haaste ja CoConainen podcast haastattelu”

 • Olipas kiva postaus <3
  Pakko tosin ensimmäiseksi sanoa, että olen kyllä melko järkyttynyt tuosta anon kommentoinnista. Todella ala-arvoista touhua!
  Tuo on ihan totta, että vaikka blogien aiheet olisivat kuin yö ja päivä, voi silti bloggaajat olla ystävät. Itsekkin luen nimeen omaan kirjoittajan takia blogia, en niinkään aihe alueen. Mutta tästähän ollaankin jo puhuttu sin kanssa <3 *haliruttaa*

  Ihanaa viikonloppua teidän poppoolle <3 <3 <3

  • Juu kun aletaan lapsen älykkyyttä mollaamaan, niin menee jo ällöttävä ja sairaan ilkeilyn puolelle. Etenkin kun itse on niin simppeli, että olettaa, ettei ihmiset muka tiedä, että älytelsut sulkeutuvat kyllä itsestään, hohhoijakkaa ja haukotus.

   Mutta mutta, ihan juuri näin, se ihminen on tärkein ja hei hyviksiä on paljon paljon enemmän, kuin pahiksia eli ihania ihmisiä, kuten sinä. <3

   Kivaa viikonloppua teidän poppoolle <3

 • Kiva että olet saanut rakkaan ystävän. Minä en osaa mieltää itseäni bloggaajaksi. Olen blogin pitäjä, joka kirjoitta erlaisia juttuja. Haastattelusi oli todella mielenkiintoinen. Hienoa että miehesi kannusti sinut pitämään blogia.Oli hyvä kuulla sinun omat näkemyksesi blogistasi. Suunnittelemattomuus on tuttua.

  • Sama juttu, tuo nimi bloggaaja tuntuu oudolta ja juurikin minä Tiia täällä nakuttelen milloin mitäkin. Termissä on niin hieno kaiku ja jotenkin se toimii paremmin ehkä omasta mielestäni ammatikseen bloggaavalla. Eli samoja tuntemuksia. <<3

   Kiitos niin paljon kun kuuntelit vielä Podcastinkin. Ihanaa viikonloppua Marja <3

 • Siis voi te upeat naiset, menen kuuntelemaan tuon haastattelun ehdottomasti <3
  En yhtään ihmettele, että olette niin hyviä ystäviä keskenään, kun olen teidät kummatkin tavannut 🙂

  Ihana tuo sinuun postaus millainen bloggaaja olen. Ihan huippu!
  Leppoisaa viikonloppua!

 • Olipa mukava lukea tätä ❤️ Muista kun etsin googlen kautta jotain meikki sivua ja löysin sut sattumaltasja ihastuin heti sun aitouteen ja ihmisläheisyyteen 😍 Siitä on jo varmaan pian neljä vuotta ❤️

  • Jaana,olipa mahtavaa kuulla miten löysit tänne, ihanaa kiitos niin paljon ja sinä myös. Muistan aina sun ihanan naurun, kun nähtiin ensimmäisen kerran. Siitä tosiaan on jo neljä vuotta oikein ihanaa sunnuntaita ihanuus 😘

 • Näitä on niin kiva lukea! Parasta ja jopa pelottavaa on se, että sanomme usein täysin samoja asioita ääneen samaan aikaan. Silloin on olo kuin meillä olisi osin yksi mieli. <3

 • Kyllähän minä sinut tunnistin – ja tekisi mieli sanoa: älä koskaan ikinä muutu! Sinä olet löytänyt reseptin, jolla mennään ihmisten sydämiin – ja se resepti olet sinä itse <3
  Jonnan blogi on ollut lukulistallani pitkään ja on yksi harvoja kosmetiikkablogeja, joita seuraan – Jonnalta tosin välillä tulee myös muita postauksia ja joka kerran ne ovat pysäyttäviä. Ihana Jonna <3
  Podcastin kuuntelen huomenna – seuraajanahan kanavalle olen ollut alusta saakka;)
  Ihanaa viikonloppua sinulle, Tiia <3

  • Lady ihan punastun täällä ilosta. Kuin myös sinua aidompaa pakettia ja semmoista itselleen nauravaa hyvällä tavalla ei olekaan toista. Olet ihana.

   Jonna on kyllä oikea oman alansa ammattilainen ja Jonnan blogia olen lukenut varmasti 5-6-vuotta ja Jonnan kaikki muut jutut, niin ovat pysäyttäviä, että niitä lukee ahnaasti ja mielellään. Jonna on todella pohtiva ja syvällinen ja sydämellinen persoona, ihan kuten sinäkin Ihanainen.

   Kiitos, jos kuuntelet mielestäni Tuiren ja Noran kanava on aivan mahtava ja heidän hymynsä kuulee ja sydämellisyyden, ihan kuulija omaan sydämeen asti. Ihanaa sunnuntaita sinulle lady 💖💖💖

 • Olipa kiva kirjoitus 🙂 Pitää kuunnella vielä tuo podcast myöhemmin. Sun positiivisuus on kyllä se, mikä saa lukemaan, kirjoitit sitten mistä aiheesta tahansa. Upeaa pakkaspäivää ja mahtavaa paljuilua❤️

 • Vasta kyytiin hypänneenä, pidän kovasti tavastasi olla aito oma itsesti ja tuottaa se kirjalliseen muotoon. Kuvat tukevat hienosti tekstiä, ja ovat näköisiäsi. Blogeja on niin kovin monensisältöisiä – ja tasoisia. Omaasi on suuri ilo seurata.

  Muista, että ilkeä kommentointi kertoo kaiken kommentoijastaan, eikä mitään sinusta. Anonyyminä huutelu on ilmeisesti helpoin ja nopein tapa nostattaa egoaan toisten kustannuksella, ken sellaista sitten elämässään tarvitseekaan. Yleensä nämä ikävästi nimettöminä kommentoivat eivät enää edes palaa katsomaan vastausta. Ovat jo seuraavassa kanavassa kommentoimassa.

  Iloa ja valoa päivääsi. Ja kaikille lukijoillesi toki myös.

  • Kiitos niin paljon ja kuin myös, eilen sen sinulle kävinkin blogiisi kertomassa, että sinulla on mieletön taito kirjoittaa ja jota on aivan mieletöntä nautinto lukea ja se kaikki pohdinta, miten saat kaiken tekstiksi. Se on upea taito.

   Ihan totta, kunhan mölyävät omaa pahaa oloa, mutta olisi naisekkaampaa tai miehekkäämpää kommentoida edes omalla naamalla, jos sitä painavaa asiaa muka niin paljon on sanottavana, kuin suojassa huudellaan, niin se on vaan pelkurin merkki ja kertoo että kuitenkaan ei olla täysin sinut sen omien sanomistensa kanssa. Ei kestä kohdata omia sanomisiaan omilla kasvoilla.

   Aurinkoa päivään sinulle ja kiitos😘

 • Hauska postaus ja tähän pitää myös itse tarttua! On aina kiva kuulla jotain uutta.
  Mukavaa sunnutaita Tiia ♥

 • Olipa kiva lukea ajatuksiasi bloggaamisesta. Olemme aloittaneet blogimme samaan aikaan, maaliskuussa neljä vuotta sitten! Minulla vaan pääpaino ollut yritystoiminnassa viime vuodet ja näin Taikasappaat – blogi jäänyt vähemmälle ajalle ja huomiolle. Nyt sain tehtyä vihdoinkin uuden bannerin blogilleni ja päätin, että herättelen taas blogiani talvihorroksesta eloon ja kirjoittelen useammin.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  • Ja hieno banneri olikin. Olemme varmaan toisemme löytäneetkin ihan blogien alkumetreiltä ja miten siitä niin paljon on hurahtanutkin aikaa. Ihan mahtavaa on myös ollut seurata, miten perustit oman yrityksen ja olet kertonut siitä avoimesti, vaatii rohkeutta perustaa se yritys meinaan.

   Kivaa uutta viikkoa Heli <3

 • Kyllä sut ehdottomasti tästä tekstistä tunnisti 🙂 Nuo anonyymit pistää kyllä joka kerta niin vihaksi. Miten ihmiset uskaltavat anonyyminä huudella niin rumia asioita muille ihmisille :/ Tällainen haaste olisi kyllä kiva itsekin tehdä, taidan ottaa tämän ylös! Kivaa loppuviikkoa! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud