Tsiisös tätä katalaa viikkoa!

Tsiisös tätä katalaa viikkoa!
Pyhät pyssyt mikä viikko, sillä tälle viikolle ei ole suotu yöunia nimeksikään ja ehkä siksi se Besserwisser-postauskin syntyi, kun uneton petoni sisälläni otti vallan. Hiihtoloman ensimmäisenä yönä soitti tytär Tampereelta isoveljeltään, koska ei ole halunnut tätä isoveljeä herättää, koska nuorethan eivät sitten nukahda enää uudelleen vai mitä ja hehe ja vink vink päälle. Eli rakas lapsi soitti vanhemmilleen, ettei saa isoveljen telkkaria kiinni ja tämä tapahtui siinä 1:30 yöllä. Noh ei muuta, kuin tämä äiti googlettamaan netistä miten se sellainen pojan telsu, josta en tiennyt mitään muuta, kuin että Philips merkkinen on, niin miten se suljetaan, kun ei sitä nappia löydy telkusta kuulemma mistään ja kaukosäädinkään ei toimi!

Onhan se nyt ihan jo himputinmoinen juttu, että älytelsuissa ei ole enää nappulaa, vaan pitää sitten ihan vetää johdosta ja pahimmassa tapauksessa saada joku virtapiikin aiheuttama sähköisku. No ei auttanut 30-minuutin googgeloinnin jälkeen muuta, kuin sanoa tyttärelle, että vedä se johto seinästä. No kuulemma johto oli kirjahyllyn takana ja siinä meni hetki yön pikkutunneilla miettiessä, että njaa että mitäs nytten, kunnes hoksasin, no vedä se johto itse television takaseinästä. Tästä kaikesta olisi kyllä saanut niin koomisen näytelmän, blondi yön pikkutunneilla hiukset pystyssä pähkäilee. 

Sitten kun kaikki oli järjestynyt tuli sellaista pahan mielen purkausviestiä, että tämän takia on siellä valvottu juu pari tuntia. En viitsinyt tyttärelle sanoa, että kun tälläisille vanhuksille rämpäytellään keskellä yötä jostain pikkuasioista, niin puhelimen ensimmäisenä yöllä soidessa iskee shokkitila ja sitä miettii, että kuka on kuollut. Adrenaliini taso nousee sen verran korkeaksi, ettei sitä siinä sitten nukuta enää millään. Muutenkin tuli mietittyä, että ihan penteleestä nuo älytelevisiomafiat, yhdellä älytelsumerkillä voit katsoa Netflixiä, toisella Viaplayta ja kolmannella HBO:ta, siis oikeasti mikä älytelsu se sellainen on, jolla voi katsoa vain yhtä palvelua/maksettua kanavaa. 

No joo se oli siis hiihtoloman ensimmäinen yö. Seuraavana yönä se iski sitten taas, ne kirotut peräpuksuttimet olivat äityneet, koska oli pitänyt taas mennä syömään läjittäin sitä jalopenoa! Sanonpa vaan, että se tuska on kuin puukolla väännettäisiin ja itkua meinaan vääntää.  Noh pari päivää meni siinä puksutellessa ja mitä sitten seuraavaksi oikeasti.  Sen jälkeen kun lopetin minipilsujen syönnin, olen kärsinyt aivan järkyttävistä ovulaatiokivuista ja jeps, kun puksut hellitti, niin toinen paikka päätti huutaa hoosiannaa. Olin pari vuorokautta niin kipeä, että kävellessäkin munasarja soi. Kyllä siinä mietin myös, että pitäisikö mennä lääkäriin, että mikä hitsi siellä nyt niin kipuilee. Lääkärikammoisena tietenkin päättelin sitten, että ne munasarjat vaan vetelee viimeisiään ja ovat toisaalta niin rankan paikan edessä, kun menin ja lopetin vuosien jälkeen ne minipilsut ja päätin käynnistää munasarjani uudelleen. Ei ne kestä sellaista enää, kuin väsyneet vanhat moottorit, jotka yrittävät nyt takuta hädissään jotain toimintoa, eivätkä itsekään enää oikein tiedä mitä.

Nonni, siinä on sitten viisi yötä mennyt suoraan sanottuna monella tavalla aika pepatsulleen ja ajattelin sitten eilen illalla, että nyt vihdoin nukutaan kunnolla, ei kipuja, rauha maassa ja se televisiokin osataan siellä Tampereella sulkea vetämällä johto suoraan telkkarista irti. 

Mitä sitten silmäni näkevät sukkuloidessani jo unihiekat silmissä Instagramissa. Olen saanut kaksi viestipyyntöä, joita en ikinä älyä kurkkia, koska normaalisti niissä aina joku ulkomaalainen mies sanoo ”hello”  ”where do you live”  ”can we meet” jne jne. Mutta nytpä olikin sitten odottamassa miesviestien lisäksi kolme asiallista viestiä ja olin mennyt ne kaikki missaamaan. Hiuksia nostattavat viestit näkyy alla! MÄ KUOLEN!!!!!

Jepulis jee eli tuo vehreä kaunotar olisi siis arvonnan kautta kotiutunut meille! Hajoan tähän paikkaan ja uskon, että universumi taas jotain opettaa ja ei olisi pitänyt mennä postaamaan sitä Besserwisser-postausta, tämä on selvä kosto siitä!


Ettekä usko, oma kahvinkeitin meni rikki 2kk sitten. Moni ehkä tietää, että kahvi on täällä todella kova juttu ja en tiedä monia, jotka ovat kuvanneet kahvihetkensä instaan ja jo 5-vuoden ajan ja joka aamu ja hitsi joka mökkireissu ja joka ulkomaanreissu ja joka ikinen huoltoasema tai pulju, jossa sen ensisiemauksen kahvia olen mennyt nauttimaan ja minähän olen nauttinut ja kuvannut niitä kahvihetkiä instaan jo sellaiset 1825 kertaa ja meno sen kun jatkuu!

No mennään taas siihen punaiseen lankaan kuitenkin eli kahvinkeitin meni rikki ja kaivoin autotallista sinne kätkemäni 10-vuotta vanhan Moccamasterin, jonka olin säästänyt mm. juhlia varten, että on kaksi keitintä, joilla keittää isommalle poppoolle sumppia huuleen vikkelästi. Kyllä minä itseäni siunasin, kun se uudempi keitin posahti, että on myös vanha tallella. Tähän varhaisvanhuuteen muuten kuuluu sivuoireena tälläinen laihialaisuus ja säästämisvimma pahan päivän varalle, tälläisenä välihuomautuksena tässä. 

Vanha on kokenut aika kovia, on sulanut liedellä vähän muovitötsää ja vesisäiliö on suorastaan harmaa eli aikamoinen antiikkiesine keittiössämme, mutta en valita, hyvää kahvia se vanhakin keittää ja enkä sitä olisi edelleenkään pois viskannut tämän uuden vehreänkään kaunottaren tieltä, JOKA EI MEILLE NYT SITTEN KOTIUDUKAAN, koska en tajunnut, että joskus sinne viestipyyntöihin voi tulla muitakin, kuin miesviestejä niiltä ulkomaaneläviltä, jotka dumppaan heti estoon! Joten tämä on universumin selkeä kosto synneistäni ja ehkä jopa kosto niiltä ulkomaanelävien dumppailuilta, kun en jaksa heidän kanssaan jaaritella, että ”hello hello ja tässä sulle vähän money ja love you too ja let’s meet”.

Tämä on ollut kirottu viikko muutenkin, taas valvottin jo se kuudes yö. Ei voi väittää ettei yönet menisi kenelta vaan, kun saa huomata, mitä on mennyt missaamaan, upean kahvinkeittimen, jolle jo vahingossa annoin nimenkin vihreä ”Hulk Man”, SNIF. 

Vakavaahan mikään näistä ei ole, paitsi ihan vähän ne peräpuksut ja ehkä vähän enemmän ne oudot munasarjat tai korjaan vasen munasarja nimenomaan, mutta kun juurikin olisi tuo uuden keittimen kotiuttaminen aika paljon pyyhkinyt tämän viikon pentelyyttä pois!

Katkerin mielin tätä kirjoitan ja samalla katson 10-vuotta vanhaan Moccamasteriimme, uskolliseen luottoystävääni ja pian tuon keittimen ihan jo henkilöksi visioin ja nimeänkin samalla Marjaliisaksi ja mietin, että kyllä sille meidän vanhalle Marjaliisalle olisi tullut kovin paha mieli, jos olisin viskannut sen menemään taas takaisin sinne autotalliin kuin jonkun vanhan lumpun. Ihan varmasti olisi siltä vanhalta kahvinkeittimeltä kamalan surkuisalta tuntunut, kuin vaikka minusta, jos minut dumpattaisiin jonnekin peränurkkaan uuden nuoremman vartaloisen tieltä!

Sain tästä sellaisen opetuksen, että vanhassa kait vara parempi ja ei saa vaihtaa vanhaa uskollista ystävää tai vaimoa uuteen, vaikka se kuinka kiiltäisi komeasti. Sen pituinen se ja mitenköhän ensiyönä nukutaan, nämä yöt on yhtä jännitysnäytelmää nykyisin. 

Parasta perjantaita kaikille ja joskus sitä menee onnensa ohi, mutta kait silläkin on joku tarkoitus, en vaan millään juuri nyt keksi mikä, ettei tuo vihreä kaunotar sitten kotiutunutkaan meille. Mutta kun on itse munannut, se on helpompi kestää, kuin nainen ja TUOKAA TÄNNE JA VÄHÄN ÄKKIÄ SITÄ NESSUA, tsiisös kun oikeasti ketuttaa!

Onkos teillä tapahtunut jotain tälläistä, että olette kävelleet onnenne ohi ja mites siellä on nukuttu viimeiset yöt?


47 thoughts on “Tsiisös tätä katalaa viikkoa!”

 • Anteeksi, ei tälle nyt saisi nauraa kun kovia olet kokenut, mutta naurattaa tämä postaus nyt vaan niin kovasti. Ihanaa perjantaita Tiia, toivottavasti saat viikonloppuna nukuttua kunnolliset yöunet! 🙂

 • Mulle ei ole muuta tuttua noissa öissä, kuin nuo kivut… mutta viime yönä piiiitkästä aikaa nukuin hyvin 😀
  – Harvemmin tuo onnikaan mua "potkii" 🙂

  Ihanaa perjantaita Tiia <3

 • Hei Tiia,
  Nyt ei kyllä kaikki oo mennyt putkeen sinulla, mutta näitähän sattuu aina silloin tällöin. Eiks ookin aika surkuhupaisaa kun kaikki kaatuu yhteen syssyyn 😉 Toivotaan nyt, että onni olisi jo puolellasi ja unosetkin palaisi takaisin ja kaikki muukin normi-elämä :). Hyvin sä kyllä kirjoitat, tämäkin kirjoitus saa hymyn huulille vaikka sisältö olikin ei niin mukavaa. Me tultiin tänne Kanarialle hakemaan lämpöä, mutt juu ei oo sitä täällä. Paksussa pilvessä taivas ja on viileää. Piti ihan ostaa pontso vai mikä se on kun tuli kylmä. Olis pitänyt ottaa toppatakki mukaan. Ei tääll sentään pakkaslukemissa olla, mutta kuitenkin :(. Mutta näillehän jutuille ei voi mitään. Kivaa perjantaita ja rentouttavaa viikonloppua sinulle.
  T. Johanna ps. Näpit on jäässä!

  • Tämä on vain elämää ja ei sen vakavampaa. <3 Onpa todella kurja kuulla teidän säistä. <3 Olemme olleet Kanarialla neljä kertaa ja kaksi lomakohdetta oli aurinkoisia ja kaksi viikkoa meni pilven alla, ettei koskaan ole takuuta, ellei lähde kauemmaksi. Oli niin ikävä juttu ja harmittaa paljon enemmän puolestanne, kuin joku keitin.

   Zemppihali Johanna ja kiitos ihanasta kommentista ja lämmöstä. <3

 • No onpas sinulla ollut viikko … ja pakko sanoa että ei ne huonot yöunet täälläkään ihan outo ilmiö ole.
  Ja kun valvoo, niin jostain kumman syystä sitä sitten miettii kaiken maailman asioita ja murheita.Ja hupsista keikkaa, ne asiat kasvaa jättiläisen mittoihin silloin yöllä.
  Ja seuraavana päivänä huonon yön jälkeen, tuntuu että kaikki kaatuu päälle. Joskus tuossa tilanteessa ei tarvitse kuin jokin tavara tipahtaa käsistä – kun on niin väsynyt ettei mikään mene niin kuin pitäisi – ja silloin pääsee kyllä ihan järisyttävä itku. Itku jolle ei tunnu tulevan loppua. Tällä viikolla tätä ei vielä ole tapahtunut, mutta tunnen sen olevan nurkan takana.
  Tosin häpäisin itseni itkiessäni julkisesti eräässä tilaisuudessa, missä muut olivat niin positiivisia … ripsarit poskilla sitten marssin naisten huoneeseen pesemään sotkut pois. Syy itkuun ei ollut sen kummempi kuin kokemani ystävällisyys ja myötätunto. Sekös sitten avasi kyynelkanavat … eli taisin olla kuitenkin vähän väsynyt. Pätkäunilla kun on menty pidemmän aikaa… nukahdan kyllä mutta herään sitten taas uudelleen. Kun saisikin nukuttua putkeen oikein kunnon unet … sitähän olisi ihan eri ihminen.
  Ja muuten …olet niin oikeassa siinä, että keskellä yötä soiva puhelin on ihan kauheaa.Syke on välittömästi huippulukemissa, kun miettii mitä on tapahtunut ja kenelle …nuku siinä sitten!!

  Kaikesta huolimatta tämä viikko on täällä ollut ihan ok … ainakaan vielä en tiedä että olisin kulkenut onneni ohi – en ehkä edes haluaisi tietää moista.
  Tsemppiä ja parempia yöunia sinulle tästä eteenpäin sekä mukavaa viikonloppua ❤

  • Se on juur noin ja yhdestä huonosti nukutusta yöstä saattaa lähteä kierre ja myös päinvastoin eli herkkää hommaa nämä unijutut.

   Ihan totta tuo, että jos on lopen väsynyt, mieli on auki ja herkillä ja silloin voi herkistyä jopa ihmisten lämmöstä ja hyvyydestä. Voi sinua rakas Ritva, mutta kiitos niin paljon kuin kerroit tuon kokemuksen täällä. <3 Kyllä uni vaikuttaa nimittäin kaikkeen ja maailma tuntuu silloin jopa mädämmältä paikalta ja vihastuttaakin ihan vallan kummat asiat, mutta sinä jaksat aina olla niin sydämellinen.

   Oikein ihanaa viikonloppua sinulle Ritva ja ennen kaikkea hyviä yöunia. <3

 • Oijoi, olisi kyllä itseäkin harmittanut jos tuollainen voitto olisi mennyt sivu suun :/ Täällä on myös viime aikoina nukuttua todella katkonaisesti – yllättäen 😀 Viime yönäkin paitsi, että sain juosta vessassa ja vaihtaa vähän väliä kylkeä armottomien lonkkasärkyjen takia niin ainakin tunnin ajan siinä klo3-4 välillä supisteli, että pohdin jo pitäisikö sohvalle siirtyä kuuntelemaan missä mennään – no harjoituksiahan ne vain vasta olivat kun rauhoittuivat sitten itsekseen.. Voit vain kuvitella kuinka jo odotan sitä, että saadaan pieni nyytti masusta tänne maailmaan <3

  • Voin kuvitella, etenkin raskauden loppuaika on pelkkää pätkäunta. <3 Zemppiä tähän loppuaikaan ja eipä aikakaan, kuin pieni ihmeenne on jo sylissä. <3

 • Eikä mikä viikko MUTTA kerroit siitä niin hykerryttävästi, että mä melkein vaadin sua kirjoittamaan kirjan jossain vaiheessa 😙

  Ihanaa viikonloppua!

 • Voi elämä…minä menin ihan sanattomaksi kun luin tätä:) Ainoa asia mitä tästä voisi sanoa niin suunta EI voi olla kuin ylöspäin ja kohti parempaa "onnea":) Mä laitoin heti peukut pystyyn että tuollainen samanlainen arvonta vielä tulisi vastaan ja sen voittaisit.. eihän sitä koskaan tiedä, sanotaan että se salamakin voi iskeä kaksi kertaa samaan paikkaan, niin miksi ei sama arpajaisvoittokin:) Toivotaan oiiiiiikein ihana, rauhallisia ja nautinnollisia yöunia jatkossa♥ Leppoisaa päivää♥

  • Hih no on tämä aikamoinen viikkotarina ohi suun menevine kahvinkeittimineen, mutta tästä taas uuteen nousuun. Epäilen ettei kahteen kertaan osu moinen munkki, mutta hei onni on kuitenkin toimiva vanha keitin.

   Ihanaa viikonloppua Päde <3

 • Kyl sie oot kiltti äiti. Miule ku joku soittais tuohon aikaan yöstä mokoman asian takia, saisi kuulla kunniansa 😀 Tosin, miul on puhelin äänettömäl öisin et eipä ois paljo herätelly 😀 Mut oikeasti, olet ihana, kun aloit ongelmaan etsimään ratkaisua.
  Voihan voihan voihan VOI tuota kahvinkeitintä. Tuo varmasti harmittaa!
  Enivei, ihanaa viikonloppua ja munasarjatulta!

 • Joo on kamalaa jos puhelin soi yöllä, tai myöhään illalla, tai aikaisin aamulla. Ei silti ettenkö olisi hereillä kaikkina noina aikoina, mutta läheiset tietävät että meillä mennään aikaisin nukkumaan. Ilman muuta oletan että joku on vähintään joutunut sairaalaan jos tulee puhelu epätavalliseen aikaan.
  Ja tuohon kahvinkeittimen voittoon sitten. Tuollaisia viestejä en itse koskaan ottaisi todesta, nykyisin kun tulee niin paljon kaikenlaisia "voitit juuri sitä ja tätä" viestejä, joten minulta voisi hyvin mennäohi suun tuollainen kiva yllätys. Harmi että niin kävi sinulle kun olisi ollut tosi kyseessä. Onneksi oli vanha uskollinen keitin säilössä. Näyttää muuten ihan samanlaiselta kuin meidän mökillä oleva keitin.
  Mukavaa viikonloppua kaikista vastoinkäymisistä huolimatta <3

  • Se on ihan kamalaa ja vaikka olisi vahinkosoitto, niin sitä on kroppa sellaisessa hälytystilassa, ettei uni tule.

   Juu tämä nyt oli ihan oikea voitto ja kilpailuunkin osallistuin, nyt kävi vaan valtavan huono munkki. Harmi etteivät tägänneet nimeäni tai onhan sähköpostinikin profiilissa, mutta ihmettelivät varmaan miksi en vastaa. Eli varmasti harmitti heitäkin kovasti tämä juttu.

   Juu onneksi on tämä vanha ja uskollinen ja sillä mennään nyt tovi, sillä seuraava ostokohde taitaa olla uusi läppäri, olen onnistunut tämän saamaan halki ja pelkään minä päivänä tahansa simahtaa.

   Ihanaa viikonloppua Kristiina <3

 • Yöllinen paskahalvaus, I feel you. Se adrenaliinin määrä, on kyseessä sitten mikä tahansa herätyksen muoto. Ensimmäinen ajatus ja oletusarvo; jotain perin kamalaa pn sattunut. Siinä sitä sykettä seuraavat kolme tuntia laskiessa on kiva miettiä kaikki muutkin yöllisellä miettimisellä paranevat asiat, kuten työsellaiset. Ei tule uni, ei.

  Ovulaatiokipujen lisäksi kyseiseen kuunkierron kohtaan osuu usein aikoinaan murtuneen häntäluun kipeä morsetus, ilmeisesti lisääntyneen turvotuksen vuoksi. Saman mukavan fiiliksen tekee myös "hieman kovempi tuotos" matkalla kohti "exit-kylttiä" (liikaa informaatiota, tiedän). Tunne on täsmälleen sama, kuin sillä kerralla jolloin häntäluu ensimmäisen kerran murtui. Ja kiitos kysymästä, häntäluushow tulee aina yöllä, kuten oviskin. Luoja yksin tietää miksi. Ehkä koska elämä kävisi muuten liian tylsäksi?

  Mut hei, ikävä tuo arvonnan sivu suun meno! Epistä, kuka niitä viestipyyntöjä edes katsoo. Höh.

  Unisia öitä viikonloppuun. 🙂

  • Yöllinen puhelinsoitto on kyllä paha paikka ja siinä ei nukuta muutamaan tuntiin.

   Oi apua mahtaa olla kipeä tuo häntäluuhomma, ei pääse ihan samaan kastiin omat peräpuksut (juu liikaa infoa täältäkin päästä hihi) tai ovulaatiokivut)

   Niin miksi näihin tuskiin herää yöllä ja miksi se peräpuksukohtauskin tulee yöllä. Ihan kuin ihminen sinnittelisi päivän ja yöllä kun rentoutuu, niin poks.

   No ei kukaan niitä viestipyyntöjä katso, vitsi kun olisivat tägänneet minut tai laittaneet sähköpostia, joka löytyy profiilistani, kiinnihän minut olisi saanut… Mutta ehkä arvonnan säännöissä oli tuo ilmoitustapa.

   Ihanaa viikonloppua ja hyviä unia <3

 • Voi harmitus tuo kahvinkeitin:(
  Minäkään en ole nukkunut tällä viikolla hyvin, kun tämä hiivatin flunssa on päällä. Ja sitten tulee mieleen vaikka mitä juttuja, joita pitää murehtia jo ennakkoon…Kumma että ne tulevat mieleen yöllä. Jospa ensi yönä nukuttaisi.
  Ihanaa viikonloppua♡

  • Flunssa on kyllä paha ja se tekee vaan sellaista katkounta, ei kiva ollenkaan. Nyt on todella ikäviä flunssia liikenteessä. Yö on ilmeisesti aikaa, kun kaikki muu häly vaimenee, niin on aikaa ajatuksille, niille ikävillekin.

   Ihanaa viikonloppua ja toivottavasti Milli paranet pian ja saat hyvät unet. <3

 • Rakastan tapaasi kirjoittaa! Nauraa ei toisen tuskalle saisi, mutta kirjoitat niin ettei ihan kyynel simmussa pysty lukemaan, tai jos silmäkulma kostuukin, on se ehkä pidätettyä naurua.
  Otan kyllä osaa tuon kauniin keittimen missaamisesta, ymmärrän harmituksesi.

  Jos yhtään lohduttaa, heräsin tuossa kuukauden joka aamu anivarhain, koska esikoiseni matkusteli Thaimaan suunnalla. Kelles sitä ihanista maisemista laittelisi videoita ja kuvia parhaaseen hereilläoloaikaan kuin mammalleen, ja eihän siinä ilossa muista, mitä kello tällä maailman kolkalla on. Ja kun äiti-immeinen on, ei sitä tietenkään voi puhelinta äänettömällä pitää, koska jollakin voi olla oikea hätä. Ja viestit pitää samasta syystä nousta tiirailemaan silloin kun ne kilahtavat. No, nyt on "lapsi" kotonaan jälleen ja seuraksi on tullut joka öinen migreeni. Niskan piru on sen verta tukossa, että nukkuminen laukaisee migreenin. Niin että olen täysillä hengessä mukana tuossa unettomien yössä.
  Kaikesta tästä ja tuosta huolimatta oikein leppoisaa viikonloppua<3

  • Ihan mielettömän kiitollisena luen tätä, ei vaan voisi saada parempaa kiitosta, kiitos Mustakissa niin paljon. <3 Nauruhan on parasta mitä ihmisille voi antaa. <3

   Mikä tarina ja voin vaan kuvitella, että siellä on äiti ollut koko ajan kuulolla ja valmiudessa. Onhan se ihanaa, että lapsi on raportoinut rakkaalle äidilleen ja siinäkin on jotain fantastista ja sellaista, että on tehnyt vanhempana asioita oikein, ettei lapsen tarvitse pohtia liikaa tai pelätä meitä, että voiko niitä viestejään laitella tai yön pikkutunneilla soitella.

   Migreeni on niin kurja ja täällä se pukkaa erään hormonalisen vaiheen aikana kestämään nykyään kaiken maailman ihan oksennusten kera n. 5-päivää. Ihan pirullista, se kyllä rampauttaa. Toivottavasti saisit siellä vaikka hartiahierontaa tai jotain ja avun migreeniin.

   Kiitos tästä kivasta kommentista, näen sieluni silmin sinun öisin hamuavan kännykkääsi ja katsellen esikoisesi kuvia. <3

   Ihanaa viikonloppua Mustakissa <3

 • Voihan rähmä, ketuttaashan se ny vaikka ketä, jos missaas tuollaisen voiton. Mutta mitäs jos hankkisit perkolaattorin. Sillä saa maailman parasta kaffetta, voin kertoa 30 vuoden kokemuksella, vaikka välillä olinki tosi pitkään iliman sitä kaffetta🤣
  Ja mitä sitte yöuniin tuloo, niin en tiiä onko unisieppari alakanu toimimahan, mutta unet on alakanu olla siedettäviä😴
  No ukkeli taas naureskeli mun hömpötykselle🤣

  Ihanaa viikonloppua Sinulle Tiia 😘🎶💖

  • Kiitos vinkistä ja eipä tiedä vaikka hankkisinkin, kun tuo vanhus räjähtää. 🙂

   Voihan unisieppari, pitäisikö hankkia sellainen, uskon jo siihen, että jos unisieppariin uskoo, niin jo vain kepoisammat unethan siitä seuraa.

   Ihanaa viikonloppua ma-te ja minä yritän tihrustaa tuota sinun uutta profiilikuvaa täällä. Muiskis <3

 • Voi jestas! Kyllä saa harmittaa ja oikein reilusti, kun tuollaisen ihanan värisen keittimen missasit. Tuohon on edes vaikea sanoa lohdutuksen sanoja.

  Itse nukun yleensä yöt tosi hyvin. Lähiaikoina ei ole edes vessassa tarvinnut käydä kesken yöunien. Tarkoittaa kylläkin sitä, että aamulla rakko meinaa haljeta. Viime yö oli kuitnekin yöunien suhteen poikkeus. Heräsin keskellä yötä pohtimaan työpaikan konttoriremonttia ja minulle asetettua maailman huonointa istumapaikkaa. Olen yrittänyt kääntää asiaa itselleni voitoksi, mutta jotenkin aina onnistun hukuttautumaan pohjamutiin. 1½ tuntia sain pähkäiltyä tällaisen oikeasti mitättömän asian suhteen. Tämän jälkeen nukahdin ja näin unta, että päädyin vaihtamaan kiireapulaiseni kanssa istumapaikkoja, koska kiireapulainen työskentelee osastollamme vain pari päivää viikossa. Muutto tuli ja kaikki näytti muuten ihan järkevältä, mutta työkaverini ja minun loossini välissä ei ollut sermiä. Sen sijaan oli sängyt, joissa oli samanlaiset petivaatteet kuin sairaalassa. Ihmettelin asiaa, mutta totesin, että ai niin, nykyään voi tehdä töitä löhötenkin, joten sikäli ihan kiva asia. Aamulla kun heräsin, oli hieman psykedeelinen olo. Stressaankohan ihan hieman liikaa tuollaista asiaa?

  Tänään tuli sitten viestiä, että remontti on valmis. Päätin viedä evakossa olleet tavarani uudelle työpisteelleni. Menin paikalle parin eri osastolta olevan työkaverin kanssa. He sanoivat heti, että ota tuo ikkunapaikka. Siis se oli juuri se kiireapulaiselle tarkoitettu paikka, ja itsekin siihen tykästyin. Ehkä uni myös hieman johdatteli tekemään oikean ratkaisun. 😀 Väsynyt kyllä olen ollut tänään, joten ihmettelen, kuinka sinä selviät tuollaisilla valvomisilla.

  Makoisia yöunia viikonlopuksi <3

  • Mannilainen mielestäni tämä tarina on aivan ihana, vaikka ei se sitä sinulle yön pikkutunneille tietenkään ollut Kertoo vaan siitä minkälaisia asioita sitä öisin työstää ja pohdiskelee ja niistä tulee suuren suuria mörköjä. Aamulla sitten ihmettelee, että mitä nyt taas menin kelailemaan, voi mahoton. <3

   Kenties uni toi ratkaisun, vaikka ärsyttävä uni aluksi olikin, niin sillä oli tarkoituksensa. <3

   Toivottavasti viime yönä sait paikattua univelat. Kivaa pakkasviikonloppua sinulle <3

 • Meillähän valvotaan ja nukutaan ihan miten sattuu. Monesti saan unen vasta aamuyöllä, ja nukutaan sitten puoleen päivään, jos ei ole mitään menoja. Ja jos on,ollaan sitten ihan zombiena koko päivä… Miehen sairauden vuoksi minunkin yöunet ovat mitä sattuu. Ja kait tämä ikäkin alkaa valvottaa…
  Nuo yösoitot on kyllä kamalia, melkein sydärin saa jos joku soittaa. Mulle tuli kerran pelottava soitto Venäjältä. Mies oli siellä kuvauskeikalla yhden bussiporukan mukana. He olivat tulossa Petroskoista Suomeen päin ja osa porukasta oli mahataudin takia huonossa kunnossa. Eräs nainen alkoi nuokkua vähän liikaakin ja mies huomasi että hän menee tajuttomaksi. Matkaopas ei saanut puhelintaan toimimaan, ainoastaan mieheni pystyi soittamaan minulle että hoidan apua Suomen rajalle. No minä unenpöppörössä etsin jotakin karttaa, että tiedän edes missäpäin he ovat… ja soitan aluehälytykseen. Puhelu menee Vaasaan, bussi on tulossa jonnekin Joensuun suunnalle rajalle. Sanoin että sinne bussiin ei saa yhteyttä, mun mies soittaa kohta mulle uudelleen. No onneksi virkailija uskoi mua, puolen tunnin kuluttua mulle soitettiin että ambulanssi on rajalla odottamassa. Ja onneksi oli, mummeli vietiin Kuopioon leikkaukseen ja hän selvisi. Ja arvaa vaan, nukuinko enää sinä yönä…

  • Eeviregina, ei kyllä täällä päässä saa valittaa, kun siellä kärsitään pitkäaikaisunettomuudesta ja miehen sairaus vie yöunet. On ikävää kuulla. <3

   Huhhuh mikä tarina tuo bussitarina ja onneksi miehesi puhelin toimi ja saitte mummelin kuntoon. Et taatusti kyllä nukkunut, se on ihan hirveää herätä yölliseen soittoon ja vielä kun tässä on ollut vakavasta asiasta kyse. Mutta ilman sinua ja miestäsi tämä tarina olisi voinut päättyä toisin. <3

   Kiitos kun jaoit nämä, oli kyllä mielenkiintoista ja hurjaa luettavaa tuo kohdallesi osunut yösoitto!

   Ikä muuten valvottaa, nuorempana sitä nukkui vailla huolenhäivää. Toivon kuitenkin parempia unia teilla ja mukavaa pakkasviikonloppua <3

 • Voiiii tosissaan harmittaa minuakin sinun puolesta, tuollainen vihreä Moccamaster olisi ollut varmaan tosi hieno ja hyväkin.
  Noh, toivottavasti joku edustaja näkee juttusi ja lähettää sinulle uuden..hih!
  Mukavaa viikonloppua!

  • Ei taida lähettää, hih suodatinpaprua ja uuden kannen keittimeen ja pesujuttuja sain lohdutukseksi. Mutta hei näin tällä kertaa, nyt jotain toista ilahduttaa uusi keitin ja ehkä meni vielä isompaan tarpeeseen. <3

   Ihanaa viikonloppua Matkatar <3

 • No voihan kökkö :/ No oikeesti minusta tuo keittimen väri on aika kamala, jos yhtään helpottaa ( siis ei <3 )
  Meillä on kans uusi telkkari, jota en osaa edes laittaa päälle. Sitten mies aina jättää sen päälle ja lähtee johonkin ja minä kauhulla katselen kaukosäädin/peliohjain viidokkoa ja huudan sisälläni, että: MIKSI!!!!! pitää olla niin vaikea saada yksi pirun töllö kiinni?????
  No meillä on nukkuminen ihan kiinni kuun asennosta ja noiden karvapyllyjen aktiivisuudesta. JOs joku yö ne ei herätä palvelemaan heitä, niin aamulla on jo melkein pakokauhu, että onko ne enään elossa 🙂

  Hei muru, tsemppiä viikonloppuun <3

  • Helpottaa, sillä ei ole mieluinen se kyllä täälläkään ja jos saisin valita, haluaisin punaisen keittimen. 🙂 Mutta uudelle keittimelle olisi todella ollut tarvetta ja harmittaahan se, kun yhteystiedot kuitenkin on, eli instaprofiilista löytyy sähköposti ja minut voi myös tägätä, niin olisin varmasti saanut tiedon, se ehkä kirvelee eniten, koska nuo viestipyynnöt, niistä kun ei mitään ilmoitusta tule. Mutta saan lohdutukseksi uuden kannen vanhaan keittimeen, puhdistusainetta/kalkinpoistoa ja suodatinpusseja, kiva ele, eikä heidän olisi tarvinut, mutta myönnän ei sekään poista uuden keittimen tarpeellisuutta.

   Hihi aivan noin ja meillä tosiaan on tuo smarttelsu, joka ihan sammuttaa itse itsensä eli siitä ei ole huolta, mutta tosiaan pojan luona on rikkinäinen, joka ei sammu muuta, kuin johdosta ja tätähän ei tytär yön pikkutunneilla tiennyt, joten kilautti sitten vanhemmilleen. 🙂

   Hih ihan sama, joka yö on jos minkäkinlaista happeninkiä ja liikehdintää, Osku esim. tykkää mutustella minun hiuksia, hih.

   Ihanaa viikoloppua Satu ihanuus <3

 • Voitin sellasen autoon laitettavan dvd kasetin jota esim lapset voi katsella. Se tuli postiin mutta en hakenut kun en ollu tilannu mitään niin en hakenut sitä ! Paketti meni takaisin mutta sitte sieltä soitettiin ett paketti tuli takas , he lähettivät sen uudellen joten hain sen , mutta kun en omista autoa ja lapsenlapsia ei ole vielä niin tuola vintillä se vieläkin on paketissa . …… oisin nyt kun kerranki voitin niin voittanu jotain muuta 😂

  • Voihhh eihhh, kivaa on voittaa jotain tarpeellista, kuten tämä minun ööh läheltä piti kahvinkeitin tilanne, mutta itku kun tuo on vielä paketissa. Niinpä ei nämä voitot tosiaan aina mene ihan putkee. hihi.

   Ihanaa viikonloppua Ulrika <3

 • Ikävää tuo yöunen puute. Tuttua. Hassua että tyttäresi soitti sinulle kello 1.30. Vai olisiko raivostuttavaa. Nuo gynekologiset jutut on sinulla tosi voimakkaita. Itse kärsin vaan liian runsaista kuukautisista. Siksi anemia. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  • Aika hassua eikä ikinä aiemmin ole tehnyt niin, mutta oli pari tuntia siellä television valossa yrittänyt nukkua ja ei sitten kuitenkaan isoveljeä ja hänen avopuolisoa kehdannut herättää, niin lopulta taipui soittamaan meille ja hiihtolomalla kun kaikki oltiin. Mutta tässä iässä sitä puhelin soittoa aina vähän pelästyiny, että onko jollekin sattunut jotain. Mutta en siis kokenut raivostuttava koska tämä oli nyt ainoa kerta mitä ikinä on tapahtunut ja ymmärrettävä jos ei saa nukuttua ja meillähän Täällä on samanlainen kaukosäädin ja älytelevisio sitten ilmeni niin, näistä syistä. Tytär ja me emme vaan tienneet, että kyseessä oli rikkinäinen televisio, joka ei tosiaan sammunut muuta, kuin johdosta vetämällä.

   Todella ikävää tuo anemia, on se kurjaa, kun me naiset joudumme kärsimään tämmöisistä vaivoista ihanaa sunnuntaita Marja💖

 • Harmittaa sun puolestas tuo ohi mennyt voitto. Minäkin olen tuosta keittimestä haaveillut, mutta en raaski ostaa koska kallis 🙁
  Mukavaa viikonloppua <3

  • Sama täällä, haaveilin tuosta uudesta värikkäästä minäkin. Meillä on niin vanha keitin ja punaisesta haaveilen oikeastaan erityisesti, harmittaa ehkä vähän se, että kyllähän minut olisi saanut kiinni, käymällä nimeni tägäämässä tai profiilista löytyy vielä sähköpostiosoitekin. Ehkä hekin sitten seuraavaa arvontaa varten oppivat sen, että käyttävät noita muitakin vaihtoehtoja ottamalla yhteyttä ihmiseen. Mutta en toki tiedä kilpailusäännöistä varmaan luki että laittavat viestin ja niin olisi pitänyt seurata sitä, mutta eihän kukaan oleta voittavansa, sehän siinä on eli kyllähän tuo kirpaisi, mutta mennään eteenpäin ja he lähettivät minulle tosiaan suodatinpaperia, puhdistusaineita ja uuden kannen tuon liedellä sulaneen tilalle.
   Ihanaa viikonloppua Heli😘

 • Whaat?? Nukuttu, en taida enää tietää mitä tuo koko sanan tarkoittaa! Voi sun kahvinkeitin! Onneni ohi olen nukkunut useastikin, vaikka yöunet onkin vähissä,kun sähköpostin luku päivittäisen työpostirupeaman jälkeen on ihan tervee ja usein todella ihan fyysisesti kotona kun sähköpostit koitan lukea pitkällään, nukahdan kesken kaiken. Kaikkea tärkeää menee ohi…:((

  Parempia yöunia sinne ja tänne ja kaikille ylipäänsä! Maailman tärkein asia, joka tuntuu olevat joka toisella retuperällä.

  Hyvä kun löysit vanhan mokkamasterin vielä, meillä teki kahvinkeitin lakon kanssa vähän aikaa sitten ja hätäpäissäni ostin 20 euron keittimen joka vieläkin tuossa töröttää kun ei ole sopivaa hyvää ja kohtuuhintaista vieläkään tullut eteen! Ihanaa viikonloppua<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud