Rakkaimmat mukit ja mahtava Cellbes 100e lahjakorttiarvonta!

Rakkaimmat mukit ja mahtava Cellbes 100e lahjakorttiarvonta!
Varmaan moni pidempään blogiani tai Instagramiani seurannut tietääkin, että olen pienoinen mukihullu. Kun tätikamuni Maiju ehdotti, että tehdään Tädit tubettaa kanavalle video lempimukeista, niin ai että oli mieluinen aihe. Joten alimpana olevalla videolla näytetään meidän molempien viisi lempimukia ja niiden tarinat. Mukien tarinoihin liittyy jotain syvempää, eivätkä mukit näin näyttäydy mukeina laisinkaan, vaan edustavat muistoja, joista mukit vielä tänäkin päivänä muistuttaa ja myös jaettuja kahvihetkiä ja lasten kaakaohetkiä löytyy muistoina sydämeni sopukoista.

Ystävälläni tuossa kesällä ihastelin tälläisiä tässä postauksessa esiintyviä mukeja, ovat hyvin saman näköisiä, mutta hinnaltaan ihan toista, kuin nämä Cellbesiltä yhteistyönä saamani mukit.  Mukit Tibet pakkaus, pitää sisällään seitsemän toinen toistaan kauniimpaa mukia ja hintaa on vain 44,95. Ystäväni mukit muistaakseni maksoivat n. 15e kpl, joten ihan milteipä samanlaisen kauniin kevätmukilookin sain  taiottua meidän kevätsisustukseen näiden mukien avulla. Tätini oli eilen meillä kylässä ja sai toimia samalla käsi-ja vaatemallina, lisää juttua tästä päivästä on tulossa myöhemmin. Mutta tädin päällä oleva Cellbess pusero Emmy sopii just eikä melkein mukien kanssa yhteen. Täällä on selvästi nyt sinivalkoiset tuulet sisustuksessa kovaa puhaltamassa. Cellbesin vaatteista muuten sen verran, että ovat juuri ilmoittamaansa kokoa, koska menin ja tilasin paidan kokoa liian isona ja taas tilasin jakun, josta myöhemmin lisää kuvia olettamallani koolla. Eli koot ovat just eikä melkein. Monissa kaupoissa koot ovat aina jostain syystä yhtä kokoa liian pienet. Turvallisin mielin voin jatkossa tilailla Cellbesiltä, koska nyt tiedän, ettei vaatteiden mittasuhteissa tule huteja. 

Paidoista puheen ollen, himotuslistalla myöskin Cellbesiltä on tämä sinivalkoinen raitapaita, jossa on kauniit kukkabrodeeraukset. Aika jännä, että nyt kaikki mukeja, mattoa ja paitoja myöten tulee olla sitten sinivalkoista, selvästi kevättä rinnassa täällä. Oikeasti ihan jo naurattaa, kun katselee näitä kuvia, miten sävy sävyyn tuli tehtyä tämä yhteistyötilaus Cellbesiltä hih. Kuvan kenkulit ja matto ja aah tule kevät tule.

No mutta tämän kivan Cellbes yhteistyön ja mukihuuman myötä, sain aivan ihanan arvonnan järkättyä kaikille teille, jotka olette myös Instagramin puolella. Eli ihan ensimmäistä kertaa hemmotellaan Instagram seuraajiakin. Yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa itselleen 100e lahjakortin Cellbesille ja kotiuttaa vaikka itselleen nuo kivat mukit. 

Säännöt ovat seuraavat:

1. Jaa kaunein kesäkuvasi julkisella profiilillasi instassa ja hastagillä #kevätfiiliscellbesinkanssa eli kuva voi olla maisema, tai vaikka kesäinen asukuvasi, ihan mitä vaan. 

2. Seuraa Cellbess.fi instagram tiliä ja minun instagram tiliä @koivusalo

3. Cellbes ilmoittaa voittajan Instagram-tilillään viikon 10 lopussa

Eli helppoa, kuin nakki on osallistuminen kaikille, ketkä Instagramin maailmassa pörräilee. Vielä on vähän osallistujiakin, joten voittomahdollisuudet ovat todella hyvät! 

Onko Cellbes tuttu nettikauppa teille, ihastuttiko jokin tässä postauksessa tai tykkäättekö sinivalkoisista sisustuksessa ja vaatteissa. Ohessa vähän lisää mukihulluutta, tältä onnekkaalta, joka on juuri kotiuttanut uudet ihanat sinivalkoiset mukit, jotka majailevat yhdessä kauniin maton kanssa naisluolassa. 

Kivaa tiistaita kaikille. <3

*Postaus sisältää mainoslinkkejä ja mukit, tennarit, paita ja matto saatu yhteistyönä31 thoughts on “Rakkaimmat mukit ja mahtava Cellbes 100e lahjakorttiarvonta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud