Hei olen kaikkitietävä besserwisser!

Heippa, minä olen kaikkitietävä besserwisser, joka käyn huutelemassa somepalstoilla miten asiat tulee tehdä. Usein minun tyylini on myös sellainen salakavalan korkkiruuvinen, että tykkään nostaa itseäni alentamalla muita. Minusta on myös erittäin hilpeää neuvoa muita ja myös vähän arvostella oikeastaan tietämättä asiasta yhtään mitään. Minä en kysele, minä tuomitsen ja siksi minä olen kuitenkin parempi ihminen, kuin ainakin moni muu, koska uskallan ääneen sanoa mitä mieltä olen. Minä en myöskään perustele usein töksäytyksiäni, kunhan latelen niitä vaan menemään hetken mielijohteesta. Minä aina ja aina uskon tietäväni kaiken muita paremmin. 

Minua esimerkiksi ärsyttää aivan kamalasti blogeissa olevat yhteistyöt ja yhteistyönä saadut pr-näytteet, en minä oikein tiedä miksi ne ärsyttää minua niin kamalasti, mutta tämän asian haluan kuitenkin saattaa bloggaajien tietoisuuteen, käymässä huutelemassa blogeihin, että aika pahasti tökkii nämä pr-näytteet tai en minä ainakaan kotiuttaisi ostoskoriin, kun sinä kerran kehut. Minulle on tärkeää tulla kertomaan, etten ostaisi, jotta vaikka bloggaajan yhteistyökumppani tämän näkisi ja siitä sitten tulisi vaikka harmia ärsyttävälle bloggaajalle. 

Minun mielestä tälläinen yhteistöiden näkyminen blogeissa on suorastaan laidatonta, vaikka printtimediassa, televisiossa, bussipysäkeillä, YouTube videoiden alussa, elokuvien piilomainontana ym. tälläinen mainonta ei häiritse minua alkuunkaan. Siinä vaan on jotain perustavanlaatuisesti väärin, että tavallinen bloggaaja eli ihan kuka vaan tuosta noin puskista perustaa blogin, räpsii pari kuvaa tuotteista ja saa niitä vielä lisää ja kuulkaas ihan ilmaiseksi, kyllä sellainen syö pientä ihmistä ja kyllä minäkin voisin perustaa tuollaisen blogin ihan tuosta noin vaan.  

Kyllä muutenkin tälläinen mainonta ja kaikenlainen yhteistyö pilaa ihan koko blogimaailman maineen, koska minä haluan lukea ainoastaan korkealentoista, syvällisen filosofista älykkömäistä keskustelua blogimaailmassa. Siksi minä oikeastaan suljen silmänikin siellä bussipysäkillä, kun sielläkin on se mainos, elokuvien alussakin on mainos, en minä oikeastaan edes lehtiä lue, enkä televisiotakaan katso, kun nekin ovat pullollaan niitä mainoksia ja oikeastaan en käy elokuvissakaan, kun niissäkin on sitä salakavalaa tuotesijoittelua ja minä en sijaa halua omissa aivoissa moiselle antaa. Kirja se on ainoa tuki ja turva, koska sieltä ei yllättäen pompi mainokset vastaan, vaikka saattaa se kirjankin hahmo vaikka nauttia Coca-Colaa ja sekös minua ärsyttää, kun minun juomatottumuksiini yritetään vaikuttaa tuolla tavalla. 

Kyllä tälläinen mainonta tulisi oikeastaan kieltää ihan kokonaan ja parempi olisi ettei kukaan ostaisikaan mitään, sillä kyllä se silläkin tavalla tämä kansantalous ja maailma pyörii. Pinnallista tälläinen tavaran haalinta ja muutenkin kaikenlainen sisustaminen, vaatetus, elokuvissakin käyminen on, ellei elokuva kannata suomalaista elokuvateollisuutta ja ole Kaurismäen kaltaista hiljaista ja puhumatonta lyriikkaa. En minä oikeastaan niitä Kaurismäenkään elokuvia enää katsele, kun meni ja muutti Portugaliin ja sinnehän vie sitten ne minunkin maksamani lippurahat, vieraille mailla veromarkoiksi. 

Joka tapauksessa ainakin tälläinen mainonta pitäisi kieltää kuitenkin blogeissa, sillä mikä ihmeen ammattilainen se tavallinen ihminen eli bloggaaja luulee olevansa, tuosta noin vaan puskista perustaa blogin ja on olevinaan joku ammattilainen. Ei minua kiinnosta vaikka olisi blogannut tuotteista 10-vuotta ja tietäisi niistä ihan kaiken, siltikin minä pystyisin ihan samaan.  Mitä joku kauneudestakin bloggaaja oikeasti tietää mistään, minuutti menee kun ottaa kuvan tuosta noin vaan, vähän tiedotteesta laittaa pari riviä menemään ja ei ainakaan koskaan testaa mitään tuotteita viikkoja. Ihan maailman helpointa hommaa sellainen, minäkin osaisin heti, jos vaan haluaisin, mutta en minä halua, koska enhän minä mitään pinnallisia meikkejä käytä, tai koristaudu muutenkaan, sillä minä nautin enemmän kulttuurisimmista henkevimmistä arvoista. Ne ovat sitä aitoa asiaa ja elämän kauneutta, oikeastaan kauneudesta ja meikeistä nauttiva on aika pinnallinen ja ruma ihminen, sen minä monesti haluan kertoa ja yleisillä palstoilla käydä huutamassa. 

Noh kyllähän minulla besserwisserillä on omakin blogi, mutta sinne en ottaisi mitään tavaraa, enkä mainontaa, enkä yhteistöitä koskaan, sillä sellainen humpuuki alentaa ihmisen arvoa. Kun minä tiedän mikä se ihmisen arvo ja mitta on ja minä tiedän, että esimerkiksi kauneudesta bloggaava on ihan täysin turhamainen ihminen, eikä hänen elämässään ole mitään muuta sisältöä. Ei hän varmaan edes lue kirjoja, käy teatterissa tai oikeastaan osaa yhtään mitään. Minä käyn sentään ulkomaillakin katsomassa vain historiallisia museoita ja muinaisia rakennelmia, enkä missään ostoskeskuksessa. En minä oikeastaan vaatteitakaan tarvitse, vaan parilla asulla pärjää ja nekin asut minä ostan tietenkin kirppurorilta ja tingin sielläkin vielä menemään, sillä liikaa pyytävät ne kirpputorin myyjätkin, yrittävätkin hekin hyötyä jotakin, koska kaikkihan tässä maailmassa vaan hyötyä hakevat ja haluavat itselleen vastiketta, se se sellainen on rumaa se. 

Minä olen sellainen pyyteetön ihminen, en tarvitse mitään, en halua, enkä himoitse mitään ja siksipä minä en yhtään tykkää ihmisistä, jotka tykkää mukamas kauniista tavaroista ja asioista ja pyh saavat niistä mukamas jotain iloa. Rikkinäiset villasukatkin minä huovutan ja annan niille uuden elämän.  Elämän tyhjää aukkoa niillä täyttävät vaan nuo pinnalliset bloggaajat ja sen minä haluan myös heille kertoa. Minun elämä on rikasta, sillä minä kierrätän, kudon, luen, värjään hiukseni porkkanamehulla ja huuleni korkeintaan punajuurella. 


Osaisin kaiken varmasti paremmin kuin pinnalliset bloggaajat, nuo hölmöt epäkultturellit kosmetiikasta, vaatteista ja sisustuksesta bloggaavat.  Tämän kaiken minä haluan teille aina käydä kertomassa, kun käyn teidän blogeissa huutamassa, että te elätte sellaista helppoa elämää, ettekä varmasti ole tässä elämässä kärsineet vastoinkäymisistäkään ikinä, ette ainakaan niin paljon kuin minä. Minä myös ehdottomasti heittäisin sen ensimmäisen kiven ja toisenkin, sillä synnitön olen minä kaikesta.  Enkä kuunaan ottaisi mitään vastaan, jos ilmaiseksi annettaisiin, joku koira niihinkin on haudattuna ja mitä se sellainen yhteistyökin on, siitähän vaan ahne bloggaaja hyötyy.

Ettekä te pääse minusta kirveelläkään, sillä minä olen aina oikeassa ja ei minulla kaikelta kulttuuriltani ole aikaa miettiä, mistä muut tulee, tai saako joku jostain iloa tai onko blogimaailma aikamme mediakanava, sillä minä tunnen vastustusta myös tälläistä kaikkea uutta kohtaan ja senkin haluan heti tulla kertomaan.  

Minä olen sitä mieltä, että jos joku kirjoittaa vain sisustustyynyistä tai huulipunista, niin tämän ihmisen päässä on vain ne sisustustyynyt ja huulipunat, ei siellä kyllä mitään muuta ole. Huonompi on myös tälläinen ihminen, sillä iloa tuottavat asiat ovat kuitenkin jollain tapaa rumia ja ärsyttäviä ja pinnallisia, en minä oikein osaa kertoa, että miksi näin on, mutta minusta nyt vain tuntuu tältä ja siksi asian täytyy ollakin sitten niin. 


Ei minulla ole aikaa pohtia sellaisia höpötyksiä, että pinnan alta löytyisi jotain enemmän. Minulla on juuri aikaa sen verran, että ehdin käydä blogeissa pääpiirteittäin katsomassa mitä turhaa blogit taas ovat pullollaan ja kyllä minulla vielä lisäksi sen verran aikaa on, että ehdin tämän mielipiteeni myös saattaa bloggaajan tietoisuuteen. Onhan tämän asian kertominen suorastaan kansalaisvelvollisuus, kertoa miten muiden tulee elää ja olla ja miten muut saavat harrastella blogeissaan. Minun tapani  on juurikin se ainoa oikea ja koska ei tänne maailmaan muuta mahdu!

Tälläisiä kommentteja on tässä mahtunut nyt 4-vuoden aikana niin omaan blogiin, kuin ystävien blogeihin ja muutenkin näkee paljon netissä huudeltavan. 


Inhimillisyyden mittari on se, mikä tekee ihmisestä hyvän ja henkevän ja viisaan ja älykkään, eikä muiden latistaminen ja samalla itsensä ylentäminen. Eikä se, että tullaan kertomaan miten täällä muiden pitää elää ja olla, niin omassa elämässään, kuin täällä blogeissakaan. Edelleen olen sitä mieltä, että jokainen tekee omassa blogissaan justiinsa mitä lystää, etenkin jos se ei vahingoita millään lailla muita ihmisiä tai aiheuta mielipahaa. Enemmän ne arvostelut sitä mielipahaa aiheuttavat ja jos viivalle laitetaan innoissaan ja ilokseen blogia pipertävä ja tämä tuomitsija, niin kumpi teistä on parempi ihminen sitten, jos tälläisiä vertauksia ylipäänsä nyt on hyvä edes suoritella. 


Tiedetään, Tiia on nyt hyvin hyvin vihainen ja Tiian mitta täyttyi nyt ja Tiia on nyt sitten itsekin mielensäpahoittaja besserwisser tällä postauksella, Tiia ei ole yhtään sen parempi. Mutta jos sentään huutelen, huutelen täällä omalla tontillani, enkä käy hyväkkäänä muiden palstoilla huutelemassa. Kuka on aidosti käsi sydämellään niin viaton, että voi heittää sen kiven toista kohden?

Nonni, nyt kaikki mielensäpahoittajat, saa pahoitella mieliään ja antaa palaa, kuten minäkin annoin, täyttyyhän se omankin jutun parissa pipertämisen mitta aina välillä, kun ei vaan anneta pipertää rauhassa, vaan pitää aina tulla huutelemaan, miten tiedetään miten minun tulisi tätä omaa  harrastustani täällä ikiomassa blogissani tehdä. Kiitos ja anteeksi!

Tarkennattakoon vielä, että sarkastisiksi kärjistetyiksi esimerkeiksi ottamani kutominen, huovuttaminen, museot, korkeakulttuuri, porkkanalla hiusten värjääminen ym. kuten kaikki ihmiselle iloa tuottava, ovat kaikki niin kauan hyviä arvoja, kun niillä ei ylennetä itseään alentamalla muita ja täysin irrallisia esimerkkejä tässä postauksessa. 


Kaikkea voi ihminen oppia kirjoista ja kulttuurista, mutta valitettavasti sydämen sivistystä ei sieltä ammenneta.


Iloa vaan keskiviikolle, terveisin Mielensäpahoittaja Tiia
90 thoughts on “Hei olen kaikkitietävä besserwisser!”

 • Voi mahoton… IHMISET!?
  – Nyt oli kyllä mukaansa tempaava postaus, heti otsikosta lähtien 🙂

  Itse nostan hattua yhteistyötä tekeville! Olisihan se kivaa itsekin niitä tehdä, mutta otan niistä paineita. Pidän sitä siis todella haasteellisena, jos vaikka vertaan Tiian kirjoituksiin tuotteista. – En koskaan pysty kirjoittamaan niin sujuvasti, on sitten kyse hyvästä tai huonosta tuotteesta.

  Joten jatketaan jokainen omalla tyylillämme ja postailla niistä aiheista, jotka ovat meille tärkeitä – Eiköstä vaan 🙂

  Unohda Tiia pahat mielet ja nauti tästä ihanasta aurinkoisesta päivästä <3 Halauksin Marru!

  • Jokainen tyylillään ja kaikki kukat kukkikoon ja ihan ilmaistahan vielä tämä blogien lukeminen on, eli ei millään lailla pakollista kenellekään. <3

   Juu tämä postaus ei ollut edes täysin omaan blogiin kohdistuvaa, vaan kaiken somessa näkemäni huutelun yhteissumma ja myös mitä kanssabloggaajat saaneet osakseen. Eli sellainen yleinen väsymys hohhoijakkaa tila, että miksi jotkut luulevat olevansa toisia parempia, tätä en tajua?

   Ihanaa päivää Marrusein <3

  • Niin jos on paha mieli, niin josko sen purkaisi johonkin rakentavaan omassa elämässään. Jos mikä on varmaa, niin turha huutelu ja eihän toki tästäkään varmasti mitään hyötyä ole. Hih.

   Ihanaa päivää Mira <3

 • Kiitos, Mielensäpahoittaja Tiia, tästä hauskasta tekstistä joka sai minut nauramaan ymmärränkin tekstin kumpuavan sekä pahasta mielestä että silkasta raivosta. Tärkeä ja tosi asia, kiusaamistahan tuo besserwisseröinti on. Tsemppiä sinulle, Tiia, minulle sekä sinun yhteistyötekstisi että ne muut tekstit ovat aivan samanarvoisia, aina yhtä hyvin tuotettuja. Iloisin terveisin//hm

  • Hih no pieni pitkäkestoinen turhautuma tähän kulminoitua ja ei vain omaan blogiini kohdistuva, vaan monien ja sellainen yleinen mölinä ja huutelu palstoilla yhteissumma.

   Kiitos kauniista sanoista, etpä arvaakaan kuinka lämmittää. <3

 • Tuttua, sitä on aina välillä vaikka ja mitä 🙂 Hyvä, että on kanava missä voi lyödä nyrkkiä pöytään 😉

 • Uskon että kestät kuitenkin nuo ikävätkin kommentit, kun enimmäkseen saat kuitenkin positiivista palautetta. Tiedät että me tykätään susta ja sinun tyylistä, joten anna noiden ikävien kommenttien mennä vaikka mihin. Minulla ei ole tapana kommentoida mitenkään juuri koskaan meikkipostauksiin, koska vaikka meikkaan, niin olen kiinnostuneempi sinun syvällisemmistä, pohtivista postauksista ja niihin haluankin sanoa oman mielipiteeni aina silloin tällöin. Toki sinun blogisi kautta tutustuin Kubiss-sarjan meikkeihin ja vaikka ne ovat halpoja, niin mielestäni ne ovat kuitenkin korkealaatuisia ja mikä vielä parempaa: niitä saa täältä meiltäkin!
  Oikein ihanaa viikon jatkoa sinulle!

  • Kiitos Kristiina ja kestän hyvin ja ehdottomasti blogin alkuaikoija paremmin, silloin järkytyin, lopulta välillä naurattaa, välillä ei tunnu missään ja joskus tulee mitta täyteen. Tämä postaus ei edes kokonaisuudessaan perustu oman blogiin, vaan kanssasisarien ja myös ylipäänsä netissä huuteluun.

   En missään nimessä edes oleta, että kaikkia kiinnostaisi kosmetiikka täällä ja ihan varmasti se on ihan oma joukkonsa, joka netistä hakee tietoa ja blogeista kosmen suhteen. Joka päivä blogiini kuitenkin tullaan juuri kosmetiikan hakusanoilla ja kuitenkin kosmetiikka on yksi intohimoistani, niin mikä voisi olla parempaa, kuin tuota ilosanomaa ja hyvien tuotteiden vinkkailua kertoa muille.

   Kristiina edelleen oma lemppari aurinkoputeri on Kubiss ja olen niin iloinen, että tuon brändin olet täältä löytänyt.

   Muiskuja päivääsi <3

 • Heh, tämä postaus oli kyllä ihan loistavalla tavalla kirjoitettu. Sarkasmi puree:D
  Tähän ei oikeastaan ole mitään lisättävää. Olen itse tehnyt saman havainnon ja väkisinkin nähnyt näitä kommentteja, etten osta mitään mitä bloggaaja suosittelee, ihan kuin se olisi suurikin rikos.
  Mikäs siinä asiassa oikeasti ärsyttää. Se että toinen sai jotain ja itse jäi ilman, vai mikä?
  Mainoksia on ollut aina ja kaikkialla ja tulee olemaan, niin miksi ihmeessä se ärsyttää enemmän, jos se on blogissa? Minusta ainakin on ihanaa, kun joku toinen suosittelee asiaa tai tuotetta, kyllä minä itse ainakin sillä tavalla teen paljon ostopäätöksiä, tai päätöksiä mennä johonkin tilaisuuteen jne.
  Ajattelen vielä asian niin, että huippua kun joku on nähnyt vaivaa testatakseen tämän kyseisen tuotteen josta minä saan tarpeeksi infoa omia ostopäätöksiäni varten.
  Ja ah just ne tyypit, jotka kertovat, että sun blogis- on pinnallinen eikä siinä ole punaista lankaa, mutta oma on niin loppuun asti viritetty tietopankki😉 ja käy vielä kertomassa sen kaikissa mahdollisissa paikoissa.

  Ihanaa viikkoa Tiia <3 Ja kiitos tästä 😀

  • En vaan pysty asettumaan henkilön asemaan, joka ylentää itseään alentamalla muita ja kertoo miten tämä maailma makaa. Jokaisella meillä on omat yksilölliset kujeemme ja tarpeemme ja se meille kaikille suotakoon.

   Mainoksia on niin paljon kaikkialla, mutta toki aina ns. uusin media herättää ihmisissä vastustusta ja sen, että kuka vaan voi perustaa blogin. Fakta kuitenkin on, että tietynlaisen bloginkin pitoon tarvitaan lahjakkuutta. Arvostan todella paljon pelkkiä kosmetiikkablogeja, koska itse tiedän, että tämän tekstin kirjoitin hetkessä tuosta noin vaan, mutta kosmetiikasta kirjoittaminen vie paljon paljon enemmän aikaa ja yhteistöihin varsinkin kaikki kuvatkin yritetään viilata tarkkaan eli niitä ei todellakaan vaan tuosta noin räpsitä tai tiedotteista lainata. Tuotteita vielä saatetaan testata viikkotolkulla. Niin kurjaa tämä aliarvioiminen. Kosmetiikka on sitä paitsi ihana asia ja se mikä tekee ihmisen onnelliseksi ja näin paremmaksi ihmiseksi muille, se on aina hyvä arvo se. <3

   Jos oma blogi on täydellisyyteen viritetty tietopankki, olisin asiasta hirmuisen ylpeä, mutta miksi olla ylemmyyden tuntoinen, se on kuitenkin aina merkki huonosta itsetunnosta, valitettavasti. Eli räksyttäjät kyllä paljastavat itsensä, eivätkä tee itsestään parempia tai älykkäämpiä, vaan päinvastoin.

   Ihanaa viikkoa Souliina ja kiitos ymmärryksestä <3

 • Nauroin ääneen, vaikka vakava asia. Kuppi todellakin menee välillä nurin.

  Tunnistan ihmistyypin ja näistä on itselläkin kokemusta. Sydämen sivistystä ei todella kirjoista opeteta, se opitaan jo kotona. Toisilta se valitettavasti tuntuu puuttuvan kokonaan ja some tuo ne pahimmat luolistaan silmiemme eteen. Minusta saa huudellakin, mutta sitten pitää myös perustella miksi. Aivan turhaa äyskähtää oma paremmuutensa ilman kunnon perusteluja. 😀 Sitten jos itsekin kysyy, että miksi näin, niin vastausta ei kuulu. Joten ilmeisesti tarkoituksena oli vain käydä äyskähtämässä omaa mielipahaansa.

  • Noh kyllähän tämä aika kärjistetty ja vitsikäskin kuvaus on kaikkitietävistä mielensäpahoittajista. Mutta kuppi menee välillä nurin ja kun tiedän juurikin nekin jutut mitä sinun blogiin on välillä tullut ja blogisi pito on sinulle iloa tuottava asia ja minulle olet täysi ammattilainen, niin kaipaisin kyllä ihmisiltä joko enemmän arvostusta tai sitten kanavoikoon mölynsä muualla.

   Mielipiteitä saa olla ja ne voidaan esittää rakentavasti, oliko tämä postaus rakentava, noh ei varmasti ollut sitä kyllä. Mutta ainakin hoidan tämän omalla tontillani, enkä huutele ympäriinsä.

   Se tässä kaikkein huvittavinta on, että huudellaan, mutta ei osata perustella. Sain tässä tännekin taannoin kommentin ihan asian vierestä ja kerrottiinkin kun ei jaksettu lukea koko postausta eli tultiin vaan huutelemaan. Noh mitä tämä kertoo ihmisestä, aikaa on ihan turhuuteen ja ei ole mikään mielipide se, joka ei ole hyvin perusteltu.

   Kyllä eli tarkoitus oli omalla pahalla mielellä myös pahoittaa sinunkin mieli.

   Ihanaa päivää Jonna ja jatketaan sparrausta <3

 • Näyttää siltä että keskustelupalstojen törkeydet ovat nyt siirtymeet blogeihin, ja tietysti nimettömänä (!) kirjoitetaan. Onneksi blogissa on kommenttien hyväksymis- mahdollisuus, mutta itsehän ne tietysti lukee ensin.
  Mikä tätä maailmaa riivaa, kun ei saisi edes mainostaa, esitellä eikä suositella. Itse en ainakaan haluaisi elää niin synkässä maailmassa, ettenkö ottaisi mitään mainontaa vastaan. Eihän kaikkea ole pakko ostaa, mitä mainostetaan. Onkohan tosiaan perimmäisenä syynä jonkinlainen kateus, että tuo toinen on saanut jotain mitä minä en saa.. Hyvä kirjoitus, sarkasmin keinoin. Kiitos Tiia.

  • Tietysti nimettömänä useimmiten ehdottomasti. 🙂 Ehkä on joillekin ihan hupia ja olen saanut omaankin blogiin kommentin, että bloggaajan kiusaaminen on kivaa.

   Niin eiköhän se ole jokaisen oma valinta, mitä sitten ostaa vai ostaako mitään.

   En todella tiedä, mutta kyllä varmasti osalla herää perustavanlaatuista suuttumusta siitä, että joku on häneltä itseltä pois, kun toinen saa. Jokainen toki voi perustaa sitten blogin ja tehdä saman perässä, jos niikseen tulee. Helppoa on myös tuomita mainonta ja syyttää bloggaajaa lahjattomaksi. Mutta jos blogia lukee tuhannet ja tuhannet ihmiset, niin jokinhan koukku siinä on, eli bloggaaja tekee kuitenkin jotain vissiinkin oikein.

   Tämä oli sarkastinen mielensäpahoittaja postaus, joka ei tee minusta yhtään parempaa, vaan vähän jopa huonomman, mutta ihminen minä hyttynen minäkin ja joskus ei vaan jaksa niellä, vaan pitää puolustautua, ei tässä maailmassa pelkällä hymistelylläkään pärjää. Mutta käyn mieluiten kuitenkin puolustautumistaistoa, kuin hyökkäys ja puolustaudun vain täällä omalla tontillani ja jätän kaikkialla muualla mölyämiset muille.
   Ihanaa päivää Tuulikki ja kiitos tästä <3

 • Ahhahahhh… sarkasmi nauratti vaikka asiaa olikin. Blogi tosiaan on yksi tämän päivän medioista mainoksineen ja tuotesuosituksineen. Jos ei tykkää, kannattaa jatkaa matkaa. Kuitenkin moni blogien/bloggaajen vihaaja viettää hämmästyttävän paljon aikaa inhokkiensa parissa…

  • Hihi kyllä tämä kieltämättä itseänikin naurattaa ja suoraan on kuin Mielensäpahoittaja kirjoista tai leffoista tai Aina Inkeri Ankeuttaja, tämä on tämä ihan tietty karikatyyri, ihmistyyppi. Mutta nyt vuorokauden aikana tupsahti joka tuutissa niin hitsikseen taas tätä silmille, että ei siinä auttanut muuta, kuin ottaa kantaa ja ihan sen täällä omalla tontillani teen, en käy ainakaan nimettönämä varsinkaan muille huutelemassa.

   Kaikki uusi herättää vastustusta, tiedetään ja jotkut osaavat myös mainostamisen paremmin blogeissaan, kuin toiset, mutta annetaan nyt vaan kaikkien hengittää ja elää ja olla.

   Se kyllä on jännä, etten minä tätä blogia lainkaan lue, mutta kunhan nyt tässä kommentoin, kyllä naurattaa!

   Ihana ja valoisaa päivää Tuuli <3

 • Ei kyllä sen pitää olla Pepsi Maxia eikä Coca Colaa 😉 😀 😀 😀 Ps. Yhteistyöpostaus meillekin taas tulossa ja ehkä jopa arvonta sen tiimoilta, voi ei :O 😀

  • Hihi ja ihan totta Pepsi Max on älyttömän hyvää, Cocis vaan näyttää pullossa paremmalta, hihi. 🙂 Oi ei onko, nyt on kuule sellainen homma, etten sitten vissiin voi tulla sinne blogiisi vierailulle lainkaan. 😉

   Ihanaa päivää ja karvaisille myöskin <3

 • Sä oot Tiia niin loistava kirjoittaja vaikka teksti olikin aikamoista luettavaa ottaen huomioon että se taisi olla totta! En voi tajuta miten tuollaisia mielen myrkyttäjiä on olemassa, ei toisen onni ole toiselta pois. Huoh. Valoa päivääsi ♥

  • Kyllä tämä sellainen yleiskooste on, vaikka kaikki ei todellakaan omaan blogiin ole osuneet.

   Mielensäpahoittajilla on paljon painavaa sanottavaa, kuten hih minullakin tänään. 😉

   Valoisaa päivää Maiccu <3

 • Mä oon nyt ihan suu auki täällä 😮 😮 Saatko sä oikeasti tämmöisiä kommentteja *sanaton*!? Useinkin? Huh heijaa :(. Mutta toisaalta olen monesti ihastellut, miten paljon kommentteja sä ylipäätään saat, joten niihin kai sitten vaan mahtuu sisältöä laidasta laitaan!?

  Parempaa päivän jatkoa <3

  • Kyllähän tässä kaikkea on kohta 4-vuoteen mahtunut, mutta toki tämä on yleiskooste muidenkin blogikamujen blogeihin tulleista jalokivista ja muusta somehuutelusta eli tietty ihmistyyppi, joita meillä Suomessa on yllättävän paljon, kuten minäkin tänään besserwisserinä täällä hih.

   Ihanaa päivää Salla <3

 • Kiitos Tiia!

  Harvoin on näin viihdyttävää iltapäiväkahviseuraa! Tämä oli hyvää sarkasmia vaikka tavallaan totista totta.

  Tämä puskista huuteleminen tuntuu joskus niin uskottamattomalta. Sitä en todellakaan ymmärrä, että miksi pitää lukea jos ei tykkää. Itse ainakin sivuutan, jos ei kiinnosta. Elämästä pitää nauttia eikä täyttää sitä negatiivisella paskalla, jota sitä heitetään ihan sydämellisten ihmisten niskaan.

  Tuo oli hyvä kommentti tuossa minkä laitoit Tuulin kommentin vastaukseen. No miksi pitää sitten kommentoida, jos ei blogia lue! Huh näitä kaikkitietäviä.

  Aurinkoista viikkoa sinulle ja hienosti olet toteuttanut C:n jutun. Minä vielä mietin tässä omaa näkökulmaani.

  ps. me ollaan samikset, minullakin on tuo raidallinen paitis pitsillä 😉

  • Hih kiva että sait hyvää kahviluettavaa 🙂

   No onhan se koomista suorastaan, en tätä blogia lue ja kommentoin kuitenkin, tuon olen saanut vallan muutaman kerran jo omaan blogiini. Monesti varmaan kyseessä sama henkilö, joka ei siis lue blogiani, hi.

   Kiitos kovasti ja on tulossa vielä tuo päivä Tädin kanssa, jossa lisää Cellbesiä. .)

   Onko sinullakin tuo paita, mutta onhan se niin ihana paita, heti iskin siihen silmäni.

   Ihanaa iltaa Tuulaanneli <3

 • Hah,hah, tämä oli hauskaa nurinkurin kieltä:) Ja porkkanakakut, raakaruoka ja yhtään muovikassia ei saa ostaa.

  Minä voin myntää, mitä tästä kirjabloggaajasta ei tiedetä, minulla on mania omistaa 10 samanlaista huulipunaa koko ajan, sillä pelkään, että sen sävy katoaa maailmasta ja nyt mun mies leipoo taas tähtitorttuja ja kohta me katsotaan joululahjaksi saadulta Sopranos -sarjalta toiset 2 jaksoa, syödään kumpikin kaksi torttua teen kera ja en lähde pakkaseen kuin kolme kertaa viemään metsäkauriille ja mustarastaille apetta, sillä on kylmä ja vielä kylmempää luvassa. Ja kun heräsin leikkauksesta, pyysin ihan eka mun miestä ottamaan yöpöydän laatikosta sairaalassa esiin kynsilakkani ja niin vain vetelin ensimmäisen kerroksen lääkehuuruissa.

  Minä olen niin paatunut, että olen oppinut ignooraamaan kaiken kakan jo aikaa sitten…Vain itse elämä merkitsee ja valoa tuovat ihmiset kuten sinä Tiia<3

  • Hyvällä itsetunnolla varustettu ihminen kehtaakin myöntää sen, että nauttii myös hömpemmistä asioista ja se ei todellakaan sulje pois toista, vaikka sitä määrää kirjoja mitä sinä olet Leena ahminut.

   Paatuminen tapahtuu hiljakseen ja ehkä tämäkin postaus on osa sitä prosessia ja myös uskallusta vastustaa älyttömyyksiä ja ilkeyksiä. Jossain kohden varmasti aika tekee tehtävänsä ja mietin vaan rauhallisesti, antaa muiden hösätä ja minä vaan teen tätä juttuani.

   Mies aina toteaa minusta, että olen tälläinen oikeutta hakeva, eli vääryydet saa kiihtymään. Tiedostan myös, että viisas vaikenee, mutta mitä tästä maailmasta toisaalta tulisi, jos kukaan ei puolustaisikaan itseään ankeuttajilta. Vaikea ja turhauttava pulma, koska oman olon purkamistahan tämä on, ei ankeuttajat koskaan opi. Eli olet viisas nainen Leena ja olet tuonut minulle valoa siitä lähtien, kun blogini perustin, ystävä, jolla on aina hyvä mielessä ja takataskussa, enemmän sinun kaltaisia ihmisiä, niin maailmassa kaikki saisivat vapaasti kukkia, kuin utopiassa konsanaan.

   Muiskuja ihana ja lakkaillaan kynsiä ja punataan huulia, eiks se oo ihan meidän oma asia ja jos joku luulee, ettei meidän päässä muuta ole, niin luulkoot.

   <3

  • Tiia, vanhat, villit hipit ovat tällaisia:) Otin minäkin joskus kierroksia yhdestä sun toisesta asiasta eli kaikki aikanaan. Ehkä en vain enää jaksa tai olen taantunut. Olen horoskoopiltani härkä ja härästä sanotaan, että hän hakee aina oikeutta, mutta sitä oppii joskus ettei se silleen mee. Jos menisi, turkistarhat olisi suljettu jo aikaa sitten.

   Ihme, mutta huulipuna löytyy tuosta sun kuvasta: Se on kosteuttavin, se voi jopa olla edullisin, sen hylsy on kultaa imitoiva…ja vielä vain sitä väriä löytyy…Hirveää jos laikkaisimme punaamasta huulia! Tässä voi olla sitä blondiharhaa myös: Kaikki blondit saavat kokea sitä elämässään enemmän tai vähemmän, mutta ei välitetä, sillä välillä on hiton hauskaa ja villiä!

   <3

  • Niin totta, ei mene maailma niin kuin toivoisi ja samaa mieltä turkistarhoista. <3

   Mahtavaa ja juu nuo L'orealin punat ovat kivan edullisia, vaikka kuvassa onkin monen monta ei Suomesta hankittuakin. Tykkään todella paljon L'Orealin punista ja ne uudet kiiltopunat vasta ihania onkin ja kosteuttavia ja kiiltoa antavia. Nautitaan, sillä elämässä on niin paljon synkkyyttäkin. <3

   Blondiharha on just hyvä Leena, muiskis <3

 • Ihan paras kirjoitus! <3 Naurahtelen ääneen metrossa tätä lukiessani. Oot super! <3

  • Hihi nauraa saakin, sillä onhan tämä kaikkinensa myös aika hassua, vaikka onkin todella ikävää!

   Ihquisaa päivää Irina <3

 • Erinomaista analysointia ja makaronilaatikot melkein lensivät rinnuksille, nyt kyllä jonkun lehden pitäisi napata sinut vakiokolumnistiksi tai pakinoitsijaksi, olet kyllä kirjoittajamatskua!Tässä oli monta tuttua ihmistyyppiä ja niinkös se onkin, että pahin kiusaaja, mitätöijä ja huutelija onkin se toinen bloggaaja. Uskon vahvasti, että näiden besserwissereiden blogit ovat sellaista harmaavarpushifistelyä, josta mikään yhteistyöyritys ei ole kiinnostunut, siksi kai se mielensäpahoittaminen, kun joku toinen blogi sitten saa niitä yhteistyömahdollisuuksia! Tuli mieleen kirjoituksestasi se joulun alla vellonut keskustelu blogien aitoudesta ja laadusta, tähän maailmaan mahtuu blogeja, saa valita juuri ne joita seuraa ja lukee, standardien asettaminen jonkun toisen bloggaajabesserwisserin toimesta on lähinnä noloa ja naurettavaa! Jatka siis ehdottomasti huulipunista/hajuveistä/kasvokreemeistä kirjoittamista, minulla on pitkä lista ostettavana kun pääsen lentokentälle. Kiitos sinun ja muutaman muun blogin tuotesuositusten! Räksyttäjät keskittyköön omille reviireilleen ja siihen tekemiseen huuteloiden sijaan.

  • Voihan makaroniloota sentäs! Kiitos niin niin paljon Heli <3

   Juu kyllähän tämä postaus on monen kommentoijan ja monien vuosien summa, mutta tietty ihmistyyppihän sieltä nousee eli se Mielensäpahoittaja tai Aina Inkeri Ankeuttaja vai mikä se oli. 🙂

   En ymmärrä oikeastaan lainkaan, että kanssasisaret mölyää blogeissa mikä se aito ja kaunis, hyvä ja riittävä blogi on. Kanssabloggaajien pitäisi pitää toistensa puolta ja ymmärtää, että toiset tekee ihan omaksi ilokseen, toiset harrastaa ja toiset panostaa jne. ja se on ihan jokaisen oma asia. Tulee fiilis, että nostetaan sitä omaa arvoa arvostelemalla muita ja tämä on seikka, joka saa joka kerta näkemään punaista. Anonyymit joo, mutta että muut bloggaajat. Ikävää.

   Niin minä tosiaan jatkan, kun tykkään ihan täällä omalla tontilla tehdä mistä tykkään ja se on aika simppeli niksi se, siihen oman blogin pitoon. Näin blogiin tulee myös oma jälki.

   Niinpä, räksyt käyttäköön energiansa oman laadun parantamiseen.

   Ihanaa pakkasviikkoa Heli <3

 • Oi sua! Heheheh! Kyllä sä oot taitava! Että ne neulomisetkin tuli, haha:) Mutta joo, on tosiaan hyvä, että sittenkin teit tämän, se varmaan puhdisti ja avasi ehkä silmiä, mitä kateus on ja besserwisseröinti pahimmillaan. Tempaisi mukaan tuo kirjoitus ja juuri kyllä näitä samoja kotiin töistä kävellessä mietin, mutta en osaisi noin nasevasti asiaa tuoda esille. Joillakin vain on tapa ylentää itsensä ja miten se menikään, että se joka itsensä ylentää…:) Haleja <3

  • Hihi noh neulomiset oli vaan heitto, sillä enemmän kuin arvostan kädentaitoja ja mikä voisi olla esim. parempi lahja, kuin villasukat. <3 Tämä oli tälläinen kärjistetty hommeli vaan, mutta senhän sä tiedätkin, kun fiksu <3

   Juuri näin ja saa aina näkemään punaista, kun joku mollii muita ja vielä kanssasisaret ja samalla sitten tavallaan sivulauseessa kertovat, että heiltähän sitä priimaa pukkaa. Ei loistavan bloggaajan ja hyvällä itsetunnolla varustetun tarvitse sellaista huudella, työ puhuu puolestaan.

   Kivaa päivää M <3

 • Hyvin kirjotettu. Miks ei sivuuteta niitä blogeja, jotka ärsyttää. Pitää sitten laukoa ilkeitä sanoja. Ajattelematonta.
  Mä tykkään niin sun blogista. Se on rehellinen ja aito. Jatka samoilla linjoilla.
  Oot paras.
  (Kerron vielä sinulle, että veljeni kuoli 13.2 Tunnen oloni niin tyhjäksi. Omaishoitajana olin niin lähellä häntä)
  >Leena

  • Leena ja jaksoit silti tulla tänne ja kommentoida. Lämpöinen osanottoni ja olen niin pahoillani puolestasi, voiko olla läheisempää oman perheen lisäksi, kuin juuri oma sisar. <3 Tämä oli todella surullinen uutinen kaiken keskelle. <3 Kiitos että kerroit <3

 • No nyt tuli asiatekstiä ja juuri sopivan sarkastisesti. Kyllähän näitä tosiaan on riittänyt itsellänikin. Kerran sain sellaisen viestin, jossa sanottiin, että sinulla on ollut aika monta näitä yhteistyöpostauksia viime aikoina. Tuo postaus oli toinen puolen vuoden sisällä. Koskaan ei ole hyvä joillekin. Aina Inkeri Ankeisia on liikaa 😀

  • Hihi mutta katsos Outi, kun ei saa olla yhtään yhteistyöpostausta, pois sellainen hapatus katsos meistä. 😉

   Koitetaan kestää ja oikein ihanaa pakkaspäivää Outi <3

 • Voi sinua Mielensäpahoittaja. <3 Toiset ihmiset ovat sisimmiltään niin kateellisia, etteivät ymmärrä, millaista työtä vaatii tehdä yhteistyöpostaus jostain saadusta tuotteesta. Sinun täytyy oikeasti syventyä aiheeseen, kuvata, yrittää kirjoittaa postaus ajatuksella. Jos se sitten on helppoa, niin ei varmasti ole. Itse olen sitä mieltä, että yhteistyöpostaukset vaativat aina enemmän, koska on kuitenkin hieman mietittävä, kuinka sanansa asettelee. Sitä paitsi kauniit asiat ovat kauniita ja minä ainakin sellaisia postauksia mielelläni luen, vaikka itse kulttuuripainotteista blogia kirjoittelenkin. 😀

  Jatka samaan malliin ja nosta pää ylpeästi pystyyn. Olet hyvä ja taitava bloggaaja.

  Ihania pakkaspäiviä <3

  • Yhteistyöpostaukset ovat tosiaan aina kaikkein työläimpiä ja nämä omat, tämäkin tulee hetkessä. Mutta kai se on jo sitä, ettei jotkut sellaista arvosta ja pitävät höpöhöpö juttuina. <3

   Noh ihan juuri näin, ei se esineidenkään kauneus ym. huulipunasta tykkkääminen viesti sellaisesta, ettei kulttuuri kiinnostaisi myöskin. Monipuolista ihmistähän kiinnostaa useampi asiaa ja osaa myös keventää elämäänsä hömpällä. Tietty marttyyrinenkin asenne, että kun minä olen tälläinen asia ihminen, niin minä en voi hihkua huulipunista. Aika ankaraa, kuin henkilöillä olisi pakkopaita päällä miten he voivat elää ja olla ja koko ajan selvästi muiden mielipiteitä miettien. Mehän Mannilainen tiedetään keitä me ollaan ja meille mahtuu elämään niin ne Marimekko punat, kuin vaikka ooppera ja teatteri ja sekös rikastuttaa sitä elämää.

   Kiitos niin paljon sinulle ja sinustahan on tullut minulle tärkeä blogikamu <3

   Ihanaa pakkaspäivää <3

 • Voi Tiia..oot vaan kerta kaikkiaan niin huippu❤ Sulla on todellakin se sana hallussa:) Vakavasti ottaen en oo ikinä ymmärtänyt mikä saa ihmiset arvostelemaan/tuottamaan pahaa mieltä toisille ja usein ihan tarkoin harkiten..tuolla facessa näkee niitä provosoijia jotka varmasti nauttii saamastaan huomiosta..Onhan se heti itseltä pois jos jollekin tapahtuu jotain kivaa:) Olispa hienoa kun se kaikki negatiivinen kommentointi kääntyisi positiiviseksi..hyvä mieli tuottaa hyvää mieltä:) Mukavaa keskiviikko iltaa❤

  • Ihan mahtavaa energiaa olisi maailma pullollaan, jos negatiivinen energia käännettäisiin positiiviseksi, etenkin täällä Suomen maassa. 🙂

   Kiitos niin paljon kauniista sanoista ja ihanaa torstaita sinulle Päde <3

  • Todellakin ja sinä oletkin niitä suvaitsevaisimpia ihmisiä joita tiedän ja sinäkin saat tuosta kököstä oman osasi ja jotkut eivät kestä positiivisuuttasi, on tämä maailma ihan hullu paikka välillä.

   Muiskuja <3

 • Oma blogi on onneksi säilynyt aika hyvänmielen kenttänä, mutta kun on yhtään isompi tekijä alkaa kyllä selkeästi kuraa tulla. Ihanaa viikon jatkoa, hengitä , hengitä. 😉 <3

 • Mutkun muut saa ja minä en. Niin epistä.

  Aikoinani olin Andalusian auringossa Arielan avecina yhdessä tapahtumassa. Siellä oli vieraana bloggaaja, joka myöskin oli siis kutsuttuna vieraana, bloginsa edustajana kuten kaikki muutkin vieraat .
  Hän halveksi suuresti susitumpia blogeja, jotka ovat "kaupallistuneet" ja "ramppaavat tapahtumissa".
  Heeeellooou, missä me kaikki oltiin ? Ilmeisen selvää, että häntä kalvoi tuo tauti, kateus. Koska ei ollut yhtä suosittu kun ehkä muiden blogien edustajat.

  Mahtaa olla uuvuttavaa.

  • Voi elämän kevät, tuolla laillahan sitä ihminen juuri paljastaa oman kateuden ja pienuuden, kun mollii muita. Miten nämä eivät tajua, jotenkin niin katkeruudessaan sokeita. Tämä oli kiitos loistava esimerkki juuri tästä, mitä täällä haen ja ikävä kyllä myös kanssabloggaajien kanssa, vaikka pääsääntöisesti jengi onkin ihan mahtavaa porukkaa, kuten sinä. <3

   Ihanaa pakkastorstaita Taru <3

 • Jälleen niin hyvä kirjoitus, nauroin täällä ihan ääneen ja miehet ihmetteli (onko äiti nyt seonnut). Siis, ei voi olla totta että saat tällaisia kommentteja. Ja, en voi käsittää miksi ihmiset viitsivät lukea esim postausta ja vielä kommentoida, jos postausta ei kiinnosta. No, tiedän nämä ihmiset jotka muita arvostelevat, tavalla tai toisella. Heillä itsellään on huono olla, mutta miksi meitä muita myrkyttävät arvosteluillaan. Halein! <3

  • Hihi nauraa saakin, kyllä kaikki tälläinen negatiivinen pitää kääntää, jos ei muuksi niin huumoriksi. 🙂 Noh kuten eräs anonyymi kerran sanoi, on kivaa kiusata bloggaajia, eli enpä pääse kiusaajan mielen sisälle, mutta tässä kai yksi niistä syistä.

   Ihanaa päivää ja haleja sinnekin Kaisa <3

 • VOi että 😀 Piikaisen nauratti tuon lukeminen 😀 Just tuossa yhteistyöpostausta suunnittelin 😀 Kamala minä 😀 Ei hitsi…On se vaan jännää miten se kateus nostaa päätänsä ihmisissä!!! Sitähän se juuri on…Mitä muutakaan! Minusta on ihana lukea uusista tuotteista muiden blogeista! Ihana Tiia <3 Kirjoitat niin hyvin <3

  • Voi eihh, hyi sinua syntinen, vallan yhteistyöpostaus tuloillaan hih. 🙂

   No mutta nauraa saa ja pitääkin, eikä näille muuta voikaan, niin dorkaa hommaa.

   Niin minustakin on ihanaa lukea muiden juttuja uusista tuotteista ja blogista saa paljon vinkkejä ja kappas vielä ihan ilmaiseksikin. Luin blogeja vinkkimielessä jo paljon ennen omaakaan blogia.

   Ihanaa päivää Jaana <3

 • Hyvä Tiia!!!
  Jokainen saa todellakin olla omalla tontillaan mikä haluaa ja niinhän sen pitääkin olla!
  Blogia tehdään itselle kiinnostavista jutuista, jostain mistä saa hyvän mielen.
  JOs jotakuta ei kiinnosta, menköön hänen omalle tontilleen ja seuratkoon mitä hän haluaa. Kateus on kaikista pahin viholainen ihmisessä.
  Jatketaan ioisin mielin eteenpäin! =)

  Aurinkoa päiviisi ja iso lämmin halaus! <3

  • Niin tehdään ja siitä lähdetään ja hieman siitä, että blogi sitten parhaassa tapauksessa saaattaa kerätä saman henkistä porukkaa sitä lukemaan. Mutta että käydään vihaamassa ja vielä kertomassa miten sitä ikiomaa blogia tulisi tehdä, hih on se vaan hilpeää.

   Jatketaan iloisin mielin ja terkkuja pakkassuomesta. <3

 • Täälläkin naurattaa – taas ihan mahtava kirjoitus!
  Täältä kaukaa kun katselee suomalaisten näppäimistön tuotoksia, ei voi muuta kuin ihmetellä sitä vihamielistä asennetta, joka siellä kumpuaa lähes mistä tahansa asiasta. Hurjaa vihamielisyyttä liioitelluissa mittasuhteissa ja ns. sananvapautta, eli puhdasta ilkeyttä.

  Ongelmaa ei pitäisi olla. Jos et pidä, et lue. Niin yksinkertaista se on!
  Mainokset voi muutenkin aina vain ohittaa, mikäli ne eivät itseä kiinnosta, joten en ymmärrä mikä tässä ylipäätään on ongelmana.

  Hyvää viikonloppua Tiia <3

  • Suomi on kateellinen kansa, en tiedä onko se tämä talvi ja pimeys, mikä tekee ihmiset mörökölleiksi ja vihaisiksi, näin olen tuuminut. Myös kuten aiemmassa vastaavaa aihetta käsitellessäni tuumin, että Suomi on niin vähän aikaa ollut itsenäinen, että sieltäkö muiden vallan alta kumpuaa kateus ja viha.

   No niinpä, jos et pidä siirry seuraavaan, mutta ai niin kuten eräs ano kertoi, on kivaa kiusata bloggaajia, joten mietipä nyt tälläisen ihmisen sielunelämää, mahtaa olla musta.

   Ihanaa viikon jatkoa Marianna ja kiitos <3

 • Ihan mahtava teksti, Tiia! ♥ Minua naurattaa, koska sinulla on sana hallussasi. Pohjimmiltaan asia on vakavaa ja kaikenlaiset nettitrollit jaksavat aina kummastuttaa. Ihmettelen sitä, mikseivät kommenteissaan ilkeilevät vaan jätä itselleen epämieluisaa asiaa huomioimatta – miksi nähdä vaivaa ilkeän kommentin kirjoittamiseen. :/

  Jatka sinä samaan malliin kuin ennenkin, täällä on aina ilo vierailla!

  Talviaurinkoa! ♥

  • On kiusaaminen kyllä vakava asia, mutta ei siihen ole muuta lääkettä, kuin nauru, masentua ei saa, eikä antaa hömelöille valtaa. <3

   Kiitos niin paljon Katja ja oikein ihanaa pakkasviikkoa sinulle <3

 • Hih, anteeksi mutta hihitytti tämä teksti ja sai suupielet ylöspäin (päivänä jolloin kaikki tuntuu menevän päin puuta). Kiitos 🙂 Vaikka vakavasta asiastahan tässä on kyse ja tuollainen huutelu ja besservisseröinti ja toisten arvostelu blogeissa on ihan tyhmää. Tsemppiä ja luota vaan omaan tapaasi blogata. Mitä suositumpi ja parempi blogi, sitä enemmän niitä huutelijoitakin – eli yritä ottaa ne jonkin sortin (omituisena) kohteliaisuutena 😀

  Oot ihana <3

  • Ei mitään anteeksi, vaan juuri negatiivisen kääntämistä positiiviseksi naurun ja huumorin keinoin hih. <3

   Juu täytyy ajatella niin, että kai vihafanitkin on niitä faneja, hah kuulostaa kyllä ihan absurdilta eikö vaan. 🙂 Fani sana nyt on ihan väärä, mutta vihaajan suhteen aika hauska.

   Ihanaa pakkasviikon jatkoa Tuula <3

 • Tjah, mitäs tuohon nyt taas sanoisi?! Taustavaikutan blogissa, joka on varmaankin lifestyleblogien vastakohta ja ilmeisesti sitten juuri sellainen "ei-pinnallinen", mutta siitä huolimatta blogi saa samantyylisiä kommentteja. Sinne avaudutaan tyyliin: "elämä ei ole niin vakavaa!", "Ketä oikeasti kiinnostaa tiede?", "ette te tiedä oikeasta elämästä mitään", "verorahoilla ylläpidettävää tiedepa.skaa koko blogi" jne. On hyvin todennäköistä, että sinulle kirjoittavat eivät ole samoja, jotka kirjoittavat meille, mutta persoonallisuudesta ja tavoitteesta ei voi erehtyä -katkeran kitkerää nillitystä, jonka tarkoituksena on loukata ja vähätellä.

  Noh, kenellä on tarve vähätellä toisia? Niillä, joiden itsetunto on niin huono, että kuvittelevat voivansa kohottaa itsensä madaltamalla muita. Sellaiset ihmiset ovat säälittäviä, mutta heidän säälimisensä ei oikeasti ole meidän tehtävämme. Sitä varten on olemassa koulutettua hoitohenkilökuntaa.

  Sinun blogisi on täydellinen ja juuri siksi, että olet kaikkea sitä, jota nämä haukkujat eivät uskalla olla, nimittäin rohkea, aito ja rehellinen! Ei-pinnallisena tiedeihmisenä suorastaan rakastan blogiasi ❤️

  Minna

  • Tämäpä oli hyvä kulma, sillä ei siis vaan voi voittaa ja kukaan ei täällä osattomaksi ikäviltä kommenteilta jää, aina jollain on jotain ikävää sanottavaa! Toki tämä postaus tuli nyt tästä omasta kulmasta, mutta pitihän se arvata, että kaikki saavat ihmisten pahasta olosta oman osansa. Noista saamistanne kommenteista olen järkyttynyt ja vaikka itse olen fyysikon vastakohta, esim. avaruus ja tiede kiinnostaa aivan järjettömästi.

   Varmaan meille ei kommentoi juuri samat henkilöt, mutta ihmistyyppi on kovin kovin tuttu.

   Tämän allekirjoitan täysin ja mietin aina sitä, että eikö nämä ihmiset, jotka madaltavat muita ja kohottavat itseään tai ovat muutenkin ikäviä, eivätkö he ymmärrä, että he paljastavat itsensä ja kaikki kyllä ymmärtävät, että siellä on lainatakseni rakkaan anoppini lausetta "huonolla itsetunnolla varustettuja paskiaisia". Ei vaan mikään kuvaa paremmin tuota, kuin anoppini. Näin se on ja se on surullista, kadehtisivat edes omassa piilossaan, etteivät jäisi kiinni, noloa ja kiusallista heidän käytös!

   Tuosta loppulauseesta olen sanaton ja sanattoman onnellinen, kiitos niin niin paljon Minna ja minähän rakastan aina näitä sinun kommentteja, koska ne osuvat aina ytimeen ja ovat painavaa sanaa, mutta ajatuksella ja ystävyydellä. <3 Olet ihana <3

   Mukavaa pakkasviikkoa sinulle ja kiitos Minna, enkun kielinen lause sopii tähän nyt parhaiten <3 You really made my day <3

 • Voi kauhea…tuli kyllä sunkin puolesta myötätuntopahamieli…mutta onneksi sulla on asenne kohdallaan ja toivottavasti saat kaiken ohitettua ja huumori tosiaan auttaa monessa asiassa. Maailmaan mahtuu huutoa kunhan itse tietää oman arvonsa🤗😗. Tosi monella tuntuu olevan paha olo itsensä kanssa kun pitää yrittää toisia lytätä. Meidän Tiia on kuitenkin huippumimmi😘.

  • Juu ja onhan tässä muidenkin ystävien osaksi saama karikatyyrihahmo luotu. 🙂 Kiitos niin paljon kauniista sanoista ja huumori auttaa ihan kaikkeen ja vaikka tietää, että jotenkin surkeat ihmiset ovat kaiken takana, niin pakkohan näille on silti vaan nauraa. 🙂

   Ihanaa viikonloppua Ansku ja kiitos <3

 • Mahtava kirjoitus ja täyttä asiaa, mutta pilke silmäkulmassa ja kivalla sarkastisella otteella. Olisi hauska tietää, mitä anonyymien ilkeilijöiden päässä liikkuu tällaisten kirjoitusten ja kommenttien jälkeen – vai liikkuuko mitään :). Toivottavasti saa edes vähän uutta näkökulmaa heidänkin ajattelumaailmaan. Mitäpä heistä, kaikkia ei voi miellyttää, vaikka mitä tekisi tai kirjoittaisi. Kivaa loppuviikkoa ihanuus!

  • Noh jokuhan kirjoitti, että ihan hupia on, bloggaajia on hauska kiusata. Mutta tässä on myös tämä kanssabloggaajien asenne, kun huudellaan palstoilla, minkälainen blogi on se oikeanlainen, jos jokainen vaan keskittyisi omaansa ja yrittäisi sillä energiaa vaikka sitä selvästi omassa blogissa priimaa pukata.

   Juuri näin, mutta tämä postaus vaan humahti puolessa tunnissa ulos, joten se teki hyvää.

   Ihanaa viikonloppua Belladonna <3

 • Kommenttiketju on jo niin pitkä, että ajattelin ensin, etten lisää sun vastausurakkaa, mutta pakko nyt oli kumminkin sellainen arveluni tuoda esille, että saattaapi olla, että sitä kultturellia ja sivistynyttä, muita viisaampaa älykköä saattaa harmittaa, että se "kaiken helpolla saanut tyhjäntoimittaja" kerää paitsi kaikki ne "ilmaiset" lahjukset, saa aina myös valtavan määrän kivoja ja kannustavia kommentteja. Noita viimeksimainittuja kun muita viisaampi laaduntarkkailija halajaisi varmaan itsekin, mutta koska rima on kaiken suhteen asetettu niin korkealle, niin laihaksi jää kommenttisaldo.

  Iloista viikendiä ☀

  • Annukka, niin hyvin sanottu ja tämä kyllä taatusti pätee joihinkin näistä besserwissereistä. On paha juttu, jos ei voi heittäytyä, että älykkömäisyys on jopa kuin kuristuspanta ja kaiken vaikka kosmetiikan on näyttäydyttävä pinnallisena hapatuksena. Kaiketi nämäkin värjäävät hiuksensa ja dödöä käyttävät eli samaan turhamaisuuden kastiin loppupeleissä voidaan lukea kaikki. Kosmetiikka voi olla ihmiselle harrastus, ihmiselle jolla on elämässä paljon muutakin ja ei se harrastus hänen blogiaan huonoksi tee.

   Ihana olet ja kiitos kun kommentoit, koska osasit sanoa juuri sen, joka pätee osaan näistä mielensäpahoittajista.

   <3 mukavaa pakkasviikonloppua <3

 • Kirjoitin pitkän rimpsun sydämistyneenä puolestasi.
  Viestin pointti oli kuitenkin nämä isäni viisaat sanat: " Jätä reppanat omaan arvoonsa.Sinä itse tiedät miten asia on – se riittää."
  Kaikkea hyvää sinulle Tiia <3

  • No meillä on joku kytkös ongelma, sillä minäkin kirjoitin sinulle vastauksen, mutta näköjään nettiyhteys taas pätki siinä kohden, ettei vastausta näy.

   Viisas isäsi ja sinä, se on juuri näin ja varsinkaan tässä ei ole tilivelvollinen kaiken maailman hömelöille.

   Ihanaa viikonloppua 😘

 • Kehtaatkin tuolleen kirjoittaa kulttuurista ja kirjoista, vaikket kuitenkaan aiheesta yhtään mitään tiedä. Eikä lukijoillasikaan varmasti ole aiheesta edes mitään mielipidettä, kun kerran täällä käyvät…

  – Hui, että – kokeilin kirjoittaa ilkeästi, mutta tuli itselle paha olo, vaikken ollut edes tosissani. Tuleekohan noille kommentoijille koskaan vai sen pahan olonsa takiako tuollaisia sepustavat?

  Tsemppiä Tiia! Ja aurinkoa kevääseen!

  • Eikö tunnukin pahalta, kun ei itse ikinä pystyisi, niin mikä näitä ihmisiä oikein riivaa. Hih ja juuri tuo tietämättömyys, kun kirjoitan paljon kosmetiikasta, niin en tietenkään lue esim. kirjoja, enkä ole ikinä lukenut. 😉

   En tiedä, mutta minulle tuli jo ihan hirveä olo tämän postauksen tekemisestä. Mies kysyi helpottiko? Totesin nuupahtaneena "tiedät kyllä, no ei yhtään, päinvastoin". Mutta omatunto meidät taitaa erottaa ilkeilijöistä.

   Ihanaa viikonloppua Minna ja aurinkoisia ajatuksia sinulle myös <3

 • Oon ite siinä mielessä hyvässä asemassa, että en oo ikinä saanut mitään tämän tyylisiä kommentteja, mutta voi että pistää vihaksi, jos muiden blogeissa näen tälläsiä kommentteja! En edelleenkään ymmärrä, että miten ihmiset voivat olla niin ilkeitä toisilleen silloin kun ei ole pakko puhua omilla kasvoillaan. Mä en missään nimessä pystyisi kirjoittamaan ilkeitä kommentteja kenellekään, edes anonyymisti sellaisille ihmisille, joista en niin hirveästi piittaisikaan. Toivottavasti ihmiset joskus ymmärtäisivät, että anonyymiys ei oikeuta sanomaan ilkeitä asioita ihmisille!

  • Ihana Sinä ja sama juttu ja se on ollutkin ongelma niin se liika kiltteys eli monesti ei ole uskaltanut edes puolustaa itseään, kun pelkäät että toinen suuttuu, mutta onneksi täällä päässä se ikä on tuonut sellaisen, että nämä tyypit joko naurattaa tai säälittää. Ilkeys kertoo vain siitä että ihmisellä ei ole itsellä kaikki Muumit laaksossa. Oikein ihanaa sunnuntaita Sofia😘

 • Luin tämän ensimmäisen kerran bussissa kännykällä ja kommentointi jäi, sillä minun nakkisormeni suhivat niitä kännykän näppäimiä siihen malliin, että tekstistä ei ota mitään tolkkua. No – nyt en enää muista, mitä minun piti kommentoida mutta tuossa yllä olevissa kommenteissa se suurin osa varmasti jo on. Silti – jaksan ihmetellä ihmisiä, jotka väenväkisin tulevat näihin inhoamiinsa blogeihin mielensäpahoittamaan – itse en ehdi tällä haavaa lukea saatikka kommentoida edes niitä blogeja, jotka haluan ehdottomasti lukea. Ja pakko vielä lisätä: kosmetiikasta kirjoittaminen ei ole ollenkaan helppo juttu – tiedän kokemuksesta, sillä ne harvat kerrat, kun olen yrittänyt, ovat olleet melkeinpä suuritöisimpiä postauksiani! Mutta onneksi mun ei tarvitse testata kaikkea vaan voin käydä vaikka täällä tarkistamassa, että onkohan Tiia jo kokeillut ja mitähän se on tykännyt;)

  • Ihana Lady No ihan siitähän se kertoo selvästi, että ylimääräistä aikaa on, että on aikaa käydä vihahuutelemassa ja sehän nyt on aivan selvää, että kyseisillä ihmisillä ole Muumit laaksossa ihan kohdillaan. Siksi se anonyymi kiusaaminen, koska hehän jäävät kiinni siitä, että he ovat itse joko katkeria, elämäänsä tyytymättömiä, vihaisia, kateellisia, kuitenkin ikäviä negatiivisia ihmisiä, joten pakko suojautua anonyymiteetin suojaan. Nyt on tämän viikonlopun aikana haukuttu lastani hölmöksi ja myös meidän vanhemmuus kyseenalaistettu ja miten meidän kaltaisilla vanhemmilla lapset törkyileetuolla maailmalla että ihan tämmösiäkin analyyseja jotkut kykenee jonkun yksittäisen tapahtuman kautta päättelemään. Eli kyllä täytyy sanoa että joillain ihmisillä on Likainen mieli, mutta jatketaan me samaan positiiviseen malliin ja kyllähän se niin on, että jos joku anonyyminä kommentoi, niin siihen ei pidä omaa aikaansa yhtään käyttää.

   Muistan kyllä hyvin, että ladyä kiinnostaa ainakin kovasti ihanat huulipunat. Suloista sunnuntaita sinulle. Hyvää sunnuntaita ystäväin💖💖💖

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud