Hyvät hyssykät sentään mitä shoppasin!

Hyvät hyssykät sentään mitä shoppasin!
Hyvät hyssykät sentään mitä shoppasin tänä aamuna ja kaikesta saan syyttää Instagramia ja ahnasta Disney kuvien selailuani. Kun se tiedonjano Disney romppeisiin on vaan niin kova, onko tullut jotain uutta kivaa mukia tai muuta söpöisää sälää. Kun yhdistetään kosmetiikka ja Disney ja vielä vintage henkisyys, niin sitten tapahtuu jo totaalisekoaminen, eikä järjellä tai ”tarvitsenko” seikoilla ole niin mitään tekemistä enää asian kanssa. Shoppailun iloa tunnen nykyään aniharvoin, korkeintaan liekkeihin saa joku uusi sukulaatilaji tai harvinaisen kaunis muki, mutta voi pojat, tänään olen ollut ihan liekeissä shoppailun ilosta ja tuli tunne, että haluan julistaa koko maailmalle, että katsokaa nyt mitä ihanuuksia, vaikka ei niin ketään edes kiinnostaisi. 😉
Kaikkein ehkä koomisinta on tuutata ulos juuri nyt tätä hulluutta, koska anonyymi kävi eilen ”hohhoijaamassa” blogissani, että ”blogini taso menee vain alaspäin ja on yhtä lässytystä, mukeja ja huulipunia”. Eli anonyymin iloksi tai kiusaksi lyödään vielä vähän löylyä liekkeihin ja ai hitsi vieköön, ano kyllä kertoi, ettei tule tänne enää ikinä ja toivotti ”parempaa elämää” ja pakko sanoa, tänään on kyllä ihan parhain päivä!
Totta kai jokainen bloggaaja miettii, että onko tylsä tai toistaako itseään, mutta oma minuus on vain rajallinen ja itseään ei voi moninkertaistaa äärettömiin. Blogikamuillekin, jotka joskus kertovat kokevansa polkevan paikoillaan, aina sanon, tee mikä tuntuu sinusta itsestä hyvältä. Faktaa on, että aina joku kyllästyy ja saattaa tulla uusia lukijoita tai sitten ei tule, mutta eikö pääasia ole, että itsellä on kuitenkin kivaa tai eikö se ole hyvä lähtökohta ikioman blogin pitämisellä, jonka hallitsijatar sitä on ihan itse. Kaikki muu on sitten superbonusta eli vielä se, että saa lukijoitakin tarttumaan mukaan juttuihin. 
Joten jos muutosta on syntyäkseen, pitää sen lähteä omasta minuudesta, eikä muita miellyttääkseen, sillä silloin Susi Hukka perii. 😉
Mitä sitten tilasin Besame Cosmeticsilta, josta löytyy muuten tämän Snow White-sarjan lisäksi, aivan uskomattoman kaunista vintage henkisesti pakattua kosmetiikkaa. Tilasin kuitenkin kyseisen Lumikki luomiväripaletin sinisellä kannella, jossa Lumikki raottaa hieman verhoa ja Lip Balm kokoelman, jossa kolme Lip Balmia kauniissa peltirasioissaan. Hyvin tarkkaan mietin mitkä ovat omaan silmään kauneimmat tuotteet ja hieman jäi tuo puuteri jäytämään, mutta sen suolainen hinta 35$ laittoi jarrua tiskiin. Tässä kohden ei ole tärkeintä omistaa koko kokoelmaa, vaikka tälläisiä pakkomielteitä on ajoittain syntynytkin, vaan kotiuttaa ne omaan silmään ihanimmat jutut. 

Mikä mieletön nettikauppa ja jos tilaamani tuotteet rantautuu onnellisesti perille, saattaa olla, että joskus toistekin saatan käydä jotain muuta tilaamassa. Pientä epäluuloa vain ilmassa, sillä Amazon Italiasta n. vuosi sitten tilaamani Kaunotar ja Hirviö punien tarina ei päättynyt aivan niin onnellisesti, vaan kotiin päätyi tyhjä kuori, juuri kun punakokoelmasta puuttui enää yksi puna ja se kaunein eli Kaunotar ja Hirviö-kokoelman ruusupuna. Sain korvaavan tilauksen Amazonilta tulemaan kyllä, mutta tuokaan lähetys ei koskaan saapunut kotiovelle. Joten pientä jännitysnäytelmää on tilata ulkomailta ja nyt jään odottamaan, kauan menee kyseisen lähetyksen saapumiseen, tuleeko kaikki perille ja vielä ehjinä. 
Joskus elämä on pelkkää punaa, Disneytä ja mukihulluutta ja joskus paljon muutakin, kun syvällinen ja pinnallinen pysyy hyvässä balanssissa, koen ainakin itse, että näin ihminen on parhaimmillaan hyvin onnellinen. Eilen koin myös suurta iloa meinaan, kun toisen anonyymin kanssa viestiteltiin vanhaan ”Kaikki Disney-mukini” postaukseen, että miten hänkin on kerännyt kyseisiä mukeja ja miten paljon iloa niistä saa ja lupasipa laittaa kuvan omasta kokoelmastaan sähköpostiin. Disney voi erottaa, mutta Disney voi yhtälailla yhdistää ihmisiä. 

Huomenna kerron verikokeen tulokset, onko mummokuume vai ei ja sivuan taas vähän ikäkriisiä, joka tästä tilauksestakin päätellen on kovasti päällä, nimittäin mitä enemmän ikää, sen enemmän lapsettaa eli siinä mielessä ikääntyminen on hauskaa, vihdoin kehtaa ilman käsijarrua olla lapsellinen. 

Upeaa tiistaita kaikille ja jos olet tilannut jotain ulkomailta, niin mitä ja onko shoppailut päättyneet onnellisesti vai onko ollut epäonnea matkassa? Oliko nämä tilaamani meikit ihan karmeita vai miellyttikö silmää? 

* Kuvat Besame Cosmetics Instagram


Related Posts

Voita meikkipussillinen essence meikkejä!

Voita meikkipussillinen essence meikkejä!

*Palkinnon sponsoroi essence Suomi ja kulmamaskara saatu Nyt on aika hemmotella teitä vielä ennen joulua pienellä jouluarvonnalla. Essence on meikkisarja, jolta löytyy monia jäätävän hyviä meikkejä, jotka jopa peittoavat kalliimmat meikkisisarensa tai ovat ainakin yhtä hyviä. Essence ilahdutti tänä vuonna muutamalla meikillä ja Fab Riia […]

Kauniita kuvia ja kaameita kuvia, miksi keski-ikäistä ei saa IKINÄ kuvata alhaalta!!!

Kauniita kuvia ja kaameita kuvia, miksi keski-ikäistä ei saa IKINÄ kuvata alhaalta!!!

Lahden hautausmaalla oli eilen uskomattoman kaunista ja herkkää ja aurinko sädehti.  Eilinen kahvikuva ”ken on maassa kaunehin”. 😉 Hahaa se ei ainakaan selviä postauksen  loppukuvista. 😉 Matkalla Lahteen oli kovin kaunista. En ajanut. 😉 Tämän aamun kahvikuva ja yksi lempimukeja, euron kirpparilöytö! Eilisen iltapäivän kahvihetki […]74 thoughts on “Hyvät hyssykät sentään mitä shoppasin!”

 • Apuaaaa mitä ihanuuksia <3 Me kyllä niin jaetaan samat hulluudet 🙂 Ainut vaan et mulla tilin saldo pakottaa vaan ihastelemaan kuvista, menenkin heti vähän huokailemaan ihastuksesta :)))

  • Hihi ihanaa, että on muita, jotka jakaa samat hulluudet ja hei tietenkin on. <3 Mene ihmeessä ihailemaan ja ehkä sitten joskus myöhemmin. Pakko oli itsekin tilailla nyt käsijarrulla kuitenkin, mutta ihanaa, että ne omaan silmään ihanimmat on kuitenkin tulossa.

   Mahtavaa päivää kaimasein <3

 • Voi sentään – en uskalla ollenkaan käväistä tuolla kaupassa – tällä iällä nimittäin vasta lapsettaakin;)
  Upeaa viikkoa sinulle, ihaNainen Tiia <3

  • Anteeksi, nyt oli ihan pakko laittaa "vahinkoa" eli hyvää kiertämään. <3 Apua mitkä sivut ja meikit!

   Ihanaa päivää ihana Noora <3

 • Oioi. Lisää vaan näitä herkkuja ❤️ Anonyymit huudelkoot mitä lystää, mutta minä tykkään.

  • Ihanaa kuulla, sillä nyt kyllä sekosin ja pahasti, miten voi olla jotain näin ihanaa! <3 No niinpä, kyllä maailmaan huutoa mahtuu. 😉

   Ihanaa päivää Sanna <3

 • Hih… ihana Lumikki <3 Jatkakaamme jokainen lempijuttujemme parissa!

  Mä olen todella surkea/arka tilaamaan mitään netin kautta, varsinkaan ulkomailta. Meidän perheessä tilaukset hoitaa miehet, mutta ne tuotteet ovatkin sit ihan jotain muuta kuin meikkejä (erilaisia mopon, auton ja tietokoneen osia) 😀

  Aurinkoista päivää Tiia <3

  • Juu minäkään en niin tykkää tilailla ulkomailta, vaikka esim. Feeluniquelta olen onnistuneesti tilannut kosmetiikkaa lukemattomat kerrat ja jos joskus on tullut väärä tai jotain tapahtunut, he korvaavat kyllä. Kiinastakin olen tilannut muutaman mukin ja kaikki mennyt mahtavasti. Mutta sen verran harvoin tilaan, ettei voisi vielä tilastollisesti sanoa, että menee homma tosi maaliin.

   Ihanaa keskiviikkoa Marru <3

 • Otsikon lukiessani ajattelin, että olet varmastikin ostanut jotain naiselle välttämätöntä. Ja, niin olitkin ostanut. 🙂 Ihania juttuja. Lumikki on aina ollut minun suosikkina lastenelokuvista. Vaikka pienenä olikin hieman pelottava elokuva, niin Lumikki on aina ollut minusta niin kaunis.
  Eli, hyviä ostoksia olet tehnyt. Kyllä naisella on oikeus välillä ostaa jotain aivan välttämätöntä. 😉
  Aurinkoista tiistaita!

  • Hih aivan niin, ihan välttämätöntä oli ja en muuten ole tullut katumusmielellä yön ylikään. 🙂 Yleensä mietin yön yli meinaan, mutta nyt menin vähän sekaisin. 🙂

   Lumikki on oma suosikkini myös, vaikka noita omenineen järkytti ja se Lumikin sydämen haluaminen, huh.

   Ihanaa keskiviikkoa Kaisa <3

 • Besamecosmeticsista olen kuullut ennenkin ja tiedän, että siellä on vaikka mitä ihanuuksia.
  Lumikkihan on aivan ihana hahmo, jota lapsena suuresti ihailin. Todella kauniita Lumikki-tuotteita olet löytänytkin. Pelkästään noiden katselusta tulee iloiselle mielelle täälä ruudun takanakin<3 Luomivärit näyttävät todella hykerryttävän upeilta<3
  Itse tilasin just lisää luomivärejä eräästä nettikaupasta…voi tokkiinsa, luomivärihulluus on parantumaton tauti;)
  Aurinkoista tiistaita:)

  • Aivan ihana yritys ja itselle ihan uusi löytö. Huolisin siis ihan kaiken, vintage henkiset tavarat ovat vaan niin kauniita, kaikki hiusharjat, peilit ym. Mutta kyllä se oma valinta oli tällä kertaa Lumikki ja en edes pahasti seonnut, vain miedosti eli ostokset kustansi 48e kuljetusmaksuineen. 🙂

   Luomivärihulluus ja huulipunahulluus on täälläkin oikei ihana tauti.

   Mukavaa päivää Sari <3

 • Hyvä Tiia, lisää vaan huulipunia. Anonyymillä on liian helppo elämä mikäli se ärsyttää, että joku nauttii kauneudesta. Ne sen sijaan, joiden päivät täyttyvät oikeista ongelmista, surusta ja huolesta, saavat helpotusta omaan päiväänsä siitä että voivat edes pienen hetken päivästään keskittyä ihan pelkkään "hömppään" kuvien ja tekstin muodossa. Iloa ja kauneutta ei tässä maailmassa voi olla liikaa.
  Ainoa asia mikä minua tässä ärsyttää on se etten pysty taloustilanteeni vuoksi itse ostamaan huulipunia ja muita naisellisia ilonaiheita. Mutta ihanaa on jo katsella kuvia 🙂

  • Susanna <3 Olen samaa mieltä, että iloa ja kauneutta ei voi olla liikaa. <3 En tiedä anonyymin helposta elämästä, mutta siinä ainakin anonyymin kanssa eroamme me kaikki, että jos jokin kiukuttaa tai mättää tai vaikka ihan ärsyttää jonkun blogissa, niin ei tule pieniin mieliin mennä siitä huutelemaan. Sellainen on omaa kasvatustani ja kaiken hyvän tavan vastaista.

   <3 Ihana sinä, paljon halauksia ja kiitos Susanna <3

 • Onpa kauniita pakkauksia, kyllä Disney-fanilla kuuluu tuollaisia ollakin 😉 ja antaa anonyymien huudella, mitäpä ne toisten asiat kellekään kuuluu…pakko ei ole lukea jos ärsyttää 😉

  • Eikö olekin ihan mielettömiä. <3 Hih juu eräät luulee, että joidenkin ikioma blogi, jota jokainen voi olla lukematta tai saa lukea täällä ihan vapaaehtoisesti ja ilmaiseksi, niin omassa blogissa ei saisi tehdä mitä lystää. Hauskoja nämä tapaukset ja monesti muuten muita bloggaajia, mikä on ehkä maailman hulluinta.

   Ihanaa päivää Taina <3

 • Ai että mitä ihanuuksia 😍
  Vaikka en itse juurikaan kosmetiikkaa käytä enkä tilaa ulkomailta, ei se ole minulta (eikä keltään muulta) pois vaikka sinä niin teetkin.
  Mistä sen tietää vaikka tämäkin muori vielä höyrähtää ihan totaalisesti -hih !Syntymähulluus kun on sitä luokkaa että ei voi koskaan tietää mikä on seuraava hurahduksen kohde 😊
  Mutta vakavasti puhuen, eiköhän jokainen bloggari saa tehdä blogistaan oman näköisensä. Ja minulla on vahva tunne, että tämä sinun blogisi on justiin niin kuin sinäkin olet.Siinä syy miksi minäkin koukutuin lukijaksesi ja kommentoimaan juttujasi.
  Jatka vain samalla linjalla- tippuvatpahan moiset anonyymit pois – kuka heidän kommenttejaan kaipaa; ei kenenkään ole pakko lukea ja kommentoida toisen blogia.Perustakoon oman näköisensä blogin, jos tämä ihana blogi ei kelpaa.Ugh !!

  • Hih juu näitä on aina nähty ja aina muistutan itseäni juuri siitä, että millä me kaikki täällä ja itsekin erotaan kyseisistä mollaajista, sillä ettei meillä ole tapana huudella toisille ihmisille tai toisten blogeissa, miten joku siellä ikiomassa blogissaan saa olla. Pakko myöntää, sellainen käytös on suorastaan koomista.

   Kyllä nämä Disney jutut ovat ihan silmiä hiveleviä kaunottaria ja jännää, raaskinko näitäkään sitten korkkaamaan, vaan keskitynkö ihailemaan.

   Ihanaa päivää ihana Ritva <3

 • Oi mitä kaikkea ihanaa♥ Anteeksi kun minua alkoi taas niin hymyilyttämään, vaikka ei "tunnetakkaan" niin minä olisin kyllä arvannut että noilla todellakin tehdään sinuun lähtemätön vaikutus..siis Disney, kosmetiikka ja vintage-henkisyys:))♥ Mistä kummasta se anonyymien paha mieli oikein kumpuaa?!:( Elämä mahtaa olla raskasta kun aina pitää olla tarkkana ettei vaan muilla ole mukavaa ja ettei vaan mitään hyvää tilaisuutta nälvimiseen menisi ohi.. Sitä vaan toivoisi kaikille parempaa mieltä ja iloa elämään:)♥ Ihanaa alkanutta viikkoa❤

  • Hih kyllä vintage ja Disneykosme, määä pyörryn!

   Sinä tuot aina valoa ja iloa, niin omassa blogissasi, kuin täällä ja se kantaa pitkälle. <3

   Aivan ihanaa ja aurinkoista keskiviikkoa Päde <3

 • Suloisia meikkikuoria, vaikka en itse ole Disney-addiktoitunut. Mutta kaikelle vanhalle, retrolle ja vintagelle kyllä olen. Tuo ikäjuttu lapsettumisesta pitää minunkin kohdalla paikkaansa. Mitä enemmän ikää, sen enemmän höpsöilee. Tiia. Sinun blogistasi huomaa, että teet sitä aidosti ja sydämellä. Vaikka joku rakki saattaa räksyttää. Mukavaa – ja sinullahan on jo mukavaa – alkuviikkoa sinulle.

  • Tuolta löytyy kaikkea ihanaa vintage henkistä muutakin paljon, kannattaa kurkata, myös niitä ihania huulipunia. 😉

   Kiitos samoin ihana Marja ja oikein mukavaa viikkoa, positiivisilla fiiliksillä karavaani jatkaa matkaansa. <3

 • Olet uudistanut blogisi ulkoasua. Tyylikäs banneri! Miksi joidenkin pitää tuoda pahaa oloaan esiin haukkumalla toisten blogeja, sillä muustahan ei tuossa haukkumisessa voi olla kyse. Jos ihmisellä on asiat kunnossa ja hän pärjää itsensä kanssa, niin hän ei vaivaudu haukkumaan toisten aikaansaannoksia, vaan vaikka olan kohautuksella kuittaa koko asian ja siirtyy lukemaan seuraavaa blogia!

  Ihanaa huhtikuuta sinulle ystäväni<3

  • Kristiina kiitos niin paljon. <3

   Juu onhan tuo aika klisee käydä mölyämässä muiden blogeissa, mistä kaikki se energia, se vaiva ja vieläpä se ärsytys.

   Oikein ihanaa huhtikuuta sinulle ihana Kristiina <3

 • Anonyymit kieriskelkööt omassa "liemessään" 🤣
  Ihana postaus ja uusi banneri kivan näköinen 😘
  Mukavaa tiistaiehtoota Sinulle Tiia 💖🌹💖

 • Voi kun söpöjä😍katsoin jokin aika sitten Emily Noelin videota jolla testasi noita. Aivan syötäviä ja sormia syyhyttää kovasti…upeita kuvia☺. Elämässä pitää olla hömppää, se pitää mielen hyvänä eikä ole keneltäkään pois. Pitkän talven jälkeen on piristävää katsella kaikkea värikästä ja söpöä. Kivaa pääsiäisen jälkeistä viikkoa sinulle🤗

  • Ooh pakko mennä katsomaan sama video, näen vähän lähemmin näitä meikkejä ja minkälaisia tuloksia saa aikaisiksi. Tosin vielä en ole varma menevätkö ihailuun vai käyttöön. 😉 Hulluutta on siis monenlaista, ostaa meikkejä ihailtavaksi, hih. 🙂

   Ihan samaam mieltä, elämässä pitää olla kevyitä ihania juttuja kaiken muun vastapainoksi.

   Kivaa keskiviikkoa <3

 • Olen tilannut joskus aikoinaan kosmetiikkaa muistaakseni brittiläisestä kosmetiikkaverkkokaupasta ja hyvin toimi. Olen myos hillinnyt ostohalujani viime aikoina, varmaan juuri iän mukanaan tuoma ominaisuus 🙂

  • Sama juttu ja kauppoihin en jaksa yhtään mennä ja harvemmin sorrun tähän nettishoppailuunkaan. Kirppareilla on joskus kiva kierrellä.

   Kivaa keskiviikkoa Iloinen Kulkuri <3

 • No jos täällä ääneen höpötän, että omg Tiia mitä löysit, niin sua…Ei siis ole yhtään karseita. Tuo on muuten totta, että kun ikää tulee, ei enää ajattele niin paljon muita, vaan tekee asioita, joista itse tykkää ja tulee onnelliseksi.
  Ihanaa tiistai-iltaa <3

  • Ihan juuri näin ja eihän blogin pitämisestä tulisi mitään, jos miettisi koko ajan mitä tykätään, ei vaan voi kaikkia miellyttää. 🙂

   Ihanaa keskiviikkoa <3

 • Meikeistä en osaa sanoa mitään, mutta pakkaukset tuovat mieleeni oman ja lasteni lapsuuden. Olisihan se kamalaa, ellei aikuinen osaisi heittäytyä lapseksi ja leikkiä. Jokainen saa tehdä sen omalla tavallaan. ei siitä pitäisi kenenkään mieltään pahoittaa. Hyvää tiistai-iltaa Tiia <3

  • Hih juurikin näin, mutta joillakin on aikaa käyttää huutelemisiin blogeissa. Mutta viis me niistä hih lisää huulipunia vaan kehiin.

   Ihanaa päivää Kirsti Kaija <3

  • Mitenhän pärjäisin siellä Japanissa, menisi mielenterveys ja rahat, kun silmät kiiluen hiplaisin niitä purkkeja päivät pitkät, hih. <3 Tulisin hulluksi se on saletti.

   Ihanaa päivää Tuuli <3

 • Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A theme like yours with a few simple adjustements would really make my
  blog jump out. Please let me know where you got your design. Many thanks

  • Hello thank you so much for your kind words. I used the Canva app, so hope this was helpful information for you. 🙂

   Have a great day <3

 • Besame Cosmetics on sellainen brändi, joka on himottanut pitkään. Ne vanhanaikaiset huulipunat ovat right up my alley, ja kun kyseessä on vielä käsittääkseni pienehkö firma, joka tekee hommaa ihanalla meningillä. Ah!

  Aurinkoa! Kevät tulee!<3

  • Ooh itse törmäsin eilen ensimmäiseen kertaan ja sekosin heti! Ihanaa kuulla, pakko googlata vielä lisää ja kos tubesta löytyisi lisää settiä.

   Ihanaa päivää Fanni ja jee kevät tulee <3

 • Oih – ihania pakkauksia!!! Disney se vaan on jotakin, lapsuudesta asti ikiaikojen suosikit; Lumikki, Tuhkimo ja Prinsessa Ruusunen. Niiden parissa sitä elettiin ja unelmoitiin. Ja huulipunia ei voi koskaan olla liikaa, jos tuonne omiinkin kätköihin katsoo 😀
  Ihanaa keskiviikkoa!
  Terveisin, Johanna

  • Sama täällä ja ne oman lapsuuden Disney prinsessat, voih niissä leffoissa on sitä tunnetta ja miten jännittäviä silloin olivatkaan.

   Ihanaa keskiviikkoa Johanna ihanuus <3

 • Lumikki-huulikiiltoja ♥ (vai voidemaista poskipunaa, mitä väliä?)
  IHANIA!!!
  Vaikken ole erityisempi Disney-fani, nuo on aivan ihanan sööttejä. NAM!

  Tuo tunne, miten lähtee lapasesta, on ehkä ihan paras. Sorrun siihen usein ja itken sitten katkerasti, kun luottokorttilasku tulee… =D

  Ihanaa viikkoa!! Pysy tuollaisena, AINA!

  • Ei niin mitään väliä hih, tässä tapauksessa voiton vielä ihanat pakkaukset. <3

   Ostan nykyään todella harkiten, kaikkea on ihan riittävästi, mutta näiden suhteen karkasi mopo käsistä, mutta onneksi sentään varovasti siltikin ostin, enkä haalinut kaikkea huumassani.

   Ihana Vivi, kiitos niin paljon ja mahtavaa viikkoa sinull e<3

 • Nonii, jos kolmas kerta onnistaisi..onnistuin pari edellistä kommenttiani hävittämään johonkin. Mutta ihania <3 <3 <3 apua, niin herkkiksiä ja söpöjä! Disney 4-ever <3 🙂 Lisää kosmea ja söpöilyä maailmaan, sanon minä! 😉 Mullakin kävi hups..Jeffree Stars..piti vaan ne huularit…mutku luomariki oli ihana…klik ja tilaus vastaanotettu 😀 ah, mahtavuutta olla nainen! <3 Ihanaa päivää ihanuus <3 🙂

  • Eikä, minne ne kommentit katoaa, hitsin blogger, kun välillä temppuaa. Kiitos niin paljon, että jaksoit yrittää. <3

   Hih kävikö sinulle noin, no en kuule ihmettele, Jeffreet vaan on jotain mieletöntä ja eihän ne loppupeleissä ole edes mitenkään megakalliita, jos mietitään taas selektiivisen kosmen hintaa ja ajattele miten laadukkaita ne on.

   Ihanaa päivää ihanainen <3

 • Niin kaunottaria, näihin ja muihinkin on lupa hullaantua. Kaikkia ei samat jutut kiinnosta, joten jos aiheet ei kiinnosta, niin toivottavasti blogistaniasta löytyy tällekin kommentoijalle blogeja luettavaksi.

  • No justiinsa näin ja mehän tätä nyt ollaan saatu niin paljon osaksemme. Jännää miten sitä ensin järkyttyi, jossain kohti yritti näiden ihmisten kanssa selitellä, mutta koskaan ei voinut voittaa ja miten nykyään naurattaa tapaukset, jotka aina tulee ilmoittamaan, etten enää lue blogiasi ja tuo hohhoijaakin on jo moneen kertaan hohhoijoiteltu täällä.

   Ihan mieletön Lumikki kosmelöytö, määä pyörryn, kun saan nämä hyppysiini.

   Ihanaa päivää Maiju <3

 • Moikka! No siis, huh huh..!! Kyllä nyt löit pöytään niin ihanan näköiset meikit ja purnukat, jotten ole ikuna nähny mokomia! Varmaan tuoksuvatkin ihanilta! <3 😀 Nuo Besamethan haluais omistaa jo ihan pelkkien ulkokuorten tähden! <3 Toivottavasti saat tilauksesi perille ja pääset nauttimaan noista ihanuuksista!
  Mukavaa keskiviikkoa!

  • Hih en ole minäkään ihan moisia nähnyt, vaikka Loreal kyllä teki myös ihanat Disney punat Italian markkinoille parina vuotena putkeen. 🙂

   Toivotaan, että nämä aikuisten oikeasti joskus tuleekin postilootaan.

   Kiitos Thea Ester ja ihanaa päivää sinulle <3

 • Maailman söpöimmät <3
  Meillä on kyllä käynyt hyvä tuuri kun kaikki ulkomailta tilaamamme tuotteet ovat tulleet. Perusta tilattiin laamanvillaa olevat ponchot, nekin tulivat hienosti perille paketoituna ja sinne oli laitettu yllärinä tummaa suklaata mukaan 🙂

  • Ne ihan mielettömät ponchot, ne on tosi mageet ja taatusti vielä ihanan lämpimät. Olipa kiva kuulla tämä ja vielä se suklaa lisänä, tuollaisesta pienestä tulee vaan extrahyvä fiilis sydämeen.

   Ihanaa päivää ihana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud