fbpx

Juhlat eivät ole enää minun juttu

Juhlat eivät ole enää minun juttu
Mistä tämä outo postausaihe nyt tähän saumaan plömpsähti. Tänään on miehen työhön liittyvät pirskeet Kulosaaren casinolla ja taas ahdistaa. Small talk, vieraat ihmiset ja omg sukkikset, ehkä tukikalsongitkin ja mitään ei voi tietty ne tuksut päällä syödä, koska suolet menee solmuun, korkkarit ja sukkikset, niin epämukavaa.
Minusta on tavallaan tullut oikea erakko ja kaikenlaiset juhlat aiheuttaa ahdistusta juuri edellä mainituista syistä. Inhoan tänä päivänä pukeutua juhlamekkoon ja tähän ei vaikuta vartaloni muhkeutunut koko, vaan kireät mekot, sukkikset ja korkkarit on niin epämukavia ja pieteetillä sen juhlalookin kokoaminenkin vielä, ääh rasittavaa hommaa.

Toisekseen uudet ihmiset ja mitä jos ei tule juttuun ja mistä jutellaan ja jos ei jutella, onko kiusaannuttavaa, vaivaa aina ennen juhlia mieltä. Olen itse tosi avoin ja puhelias, mutta jos toinen osapuoli ei ole, menen mykäksi. Jotenkin tuo jutustelu on osaltani kahden kauppaa ja joidenkin kanssa sitä tulee juttuun ja joidenkin kanssa vaan ei. Kauheita on mykät tilanteet.


Aina kyllä homma toimii, jos kyselee toiselta ihmiseltä asioita, se on hyvä lämmittäjä, mutta joskus kemiat vaan ei kohtaa ja jos toinen on simpukka ja tietoa jotuu nyhtämään, niin olen aivan sormi suussa tälläisissä tilanteissa. Mikä on se yleismaailmallinen aihe, josta voisi helposti kaikkien kanssa jutella, no sää tietty, mutta säästä puhuminen on nykyään hieman kiusallista, koska kaikki tiedostavat, että säästä puhuminen on pelastusrengas niihin tilanteisiin, jolloin muuta yhteistä juteltavan aihetta ei löydy.

Koska olen myös aina liikenteessä autolla ja noin kilistelevää lukuunottamatta, alkoholi ei enää maistu, niin olen suomalaisittain myös erittäin tylsä. On muuten kummaa, että aina on alkoholia tarjolla, mutta limukka ei olekaan mikään itsestäänselvyys ja minä kun juhlissa aina halua colaa, se on meikäläisen bileherkku.

Entäs sitten se alkoholi tai humalaiset ihmiset, myönnetään riippuen seurasta, joskus äärimmäisen raskasta. Tuttujen ystävien kanssa vähemmän raskasta, sillä heidän seurassa voin olla oma itseni. 

En tuomitse tietenkään ihmisiä, jotka rakastavat juhlia, olen itse aikoinaan juhlinut sellaisen kymmenen vuoden pätkän stadin keskustan ravintoloissa, minkä olen kerennyt ja milloin on jäänyt takit narikkaan tai kerran jopa vappueväät kissanruokineen ja nakkeineen. Milloin oli laukku kateissa ja milloin kotiavaimet. 


Tämä kaikki on vaan niin nähty osaltani ja minusta on tullut sellainen sohvan  nurkassa viihtyvä kotikissa, joka ei kestä enää lainkaan humalan tuomaa kankkusta, etenkään sitä henkistä kankkusta, jolloin vieraan ihmisen katsekin on mitä pelottavin osuma ja tunne, kuin olisin tehnyt jotain syntisen pahaa. Kankkusahtari on ihan kamala asia.

Joten osaltani juhlat on juhlittu ja olen virallisesti keski-ikäinen tai varhaisvanhus tai mitä lie. Joskus on pakollisia juhlia, mutta myönnän, että niidenkin suhteen monesti odotan, että pääsen kotiin kuoriutumaan siitä kuristavasta juhlaunivormusta, jota erityisesti nailonsukkiksiksi kutsutaan ja laittamaan mukavat vaatteet päälle. Joskus juhlat yllättää iloisesti, kun on hauskaa seuraa, niin iltakin soljuu huomaamatta. Joten peukut pystyyn, että tänään on lystikästä seuraa ja minä toivomani limpparidrinkin kanssa viihdyn myös ja illalla ei jutella vain siitä säästä. 

Odotan jo huomista, että voin joustovermeissä katsella Meghanin ja Harryn häitä, odotatteko te ja miten siellä, onko kunnon pirskeet kiva asia, vai oletteko enemmän tälläinen kotihiiri, kuin minä? Niin ja haluanko juhlistaa viiskymppisiäni tänä vuonna, en taida jaksaa, lehteen vaan ilmoitus ”matkoilla”, hih. 

Upeaa viikonloppua kaikille, niin juhliin menijöille, kuin kotona viihtyville. <3


50 thoughts on “Juhlat eivät ole enää minun juttu”

 • Kyllä mä lähden yleensä mielelläni juhlimaan. Tietty olet aivan oikeassa, ei kaikki juhlat innosta yhtälailla. Ne viralliset on mun mielestä kamalampia ja vielä kamalammaksi sen tekee ihan vieraat ihmiset. Siinä olen kanssasi samaa mieltä.
  Tuo pukeutuminen on kyllä yks iso stressi, pää punaisena ja muutenkin hikisenä pitää käydä sovittamaan jotain päälle pantavaa, mutta kun se sopiva löytyy niin yleensä löytyy se juhlamielikin.
  Jännää on myös se miten hauskaa voi olla sellaisissakin juhlissa mitä on pelännyt eniten.
  Oikein mukavaa iltaa sinulle Tiia ja näytät hurmaavalta niin tummassa kuin vaaleassa mekossa<3.

  • Just ne viralliset, noh huono olen lähtemään mihin juhliin tahansa, hih. 😉

   Totta muuten, jos on varma olo asussa ja meikki hyvin, on parempi juhlamieli. Täällä eilen kaikki mekot olivat liian pieniä, mutta kumman rentoutuneella mielellä lopulta lähdin juhliin.

   Niin totta tuokin, siksi varmaan niissä eniten jännittävissä juhlissa on monesti hauskinta, kun jännitys väistyy, rentoutuminen on tuplaihanaa.

   Kiitos niin paljon Sari kauniista sanoista ja aurinkoa sinun viikonloppuusi <3

 • Onneksi tässä iässä voi olla juuri sitä, mitä on. Ei tarvitse enää teeskennellä mitään muuta kuin on. Kotikissa, bile hile -you name it, kaikki on just OK.

  Mulla sama juttu, en enää jaksa juhlia, kankkunen on kurjaa…sohvan nurkka tai rento kamutapaaminen on paljon mukavampaa…

  Ihanaa viikkistä Tiia <3

  • Sepä juuri, saa olla ihan vapaasti mitä vaan, siinä ikääntyminen on kyllä ihana asia. <3

   Niin on, soffa on ihana tai kahvihetket tai mitkä vaan ystävien kanssa ja kun puhumiseen, eikä oikein mihinkään alkoholia enää tarvitse rohkeuttakaan antamaan, niin miksipä sitä juoda.

   Ihanaa viikonloppua Taru <3

 • Riippuu kovasti juhlista. Iltapukujuhlissa en ole vuosiin ollut, mutta niissäkin on ollut aikoinaan hauska kun ollut paljon tuttuja.

  Aluksi ajattelin, etten halua viisikymppisiäni juhluia millään lailla, mutta niin vain niitä juhlistettiin sukulaisten kanssa kahteen otteeseen pari päivää etukäteen, kahdenkeskeisellä illallisella varsinaisena päivänä ja ystävien kanssa vielä "yllätysjuhlilla" viikkoa myöhemmin. Ja hauskaa oli.

  Nykyisin mielestäni alkoholittomia juomiakin on paremmin tarjolla kuin takavuosina eikä muita juhlijoita kiinnosta onko lasissa alkoholia vai ei.

  • Totta täälläkään ei ole nyt vuosiin ollut iltapukujuhlia, yhdessä kohdin niitä oli aika paljon ja tottuihan niihen silloin. Oli ihana, kun sain anopilta paljon iltapukuja, niin oli asuja ja oli silloin myös kroppa, hih.

   Totta tuo, että alkoholittomia drinkkejäkin löytyy, kunhan tajuaa pyytää.

   Ihanaa lauantaita Lumo <3

 • No ihan oon kuule samanlainen ennakkoahdistuja. Ei tarvi kuin tietää jossain tulevaisuudessa päivämäärä (ihan sama, onko siihen vähän vai paljon aikaa), jolloin tietää "joutuvansa" vieraiden ihmisten ilmoille, niin johan ahistaa ihan tosissaan. Eikä vähiten justiin sen asiallisen pukeutumisen takia, koska en vaan enää kertakaikkiaan osaa, kun olen ihan tipahtanut kärryiltä sen suhteen, minkälaista asua mihinkin tilaisuuteen odotetaan. Tai no. Oli se mikä hyvänsä, niin kaikkia ihmistenilma-asuja yhdistää se, että niitä ei todellakaan meikäläisen kaapista löydy :). Eikä kaupasta, koska en osaa enää sielläkään toimia. Ja valitettavasti tää ahdistuneisuus koskee myös mun työtä aina silloin, kun on miitinki uusien potentiaalisten asiakkaiden (jotka mun tapauksessa on aina jotain muuta kansallisuutta kuin suomalaisia) kanssa. Sitä kun ei voi koskaan tietää, ilmestyykö ihmiset tänne villapaidassa ja farkuissa vaiko kenties kotelomekossa vai jotain siltä väliltä. Sitä kun haluaisi itse ihan kohteliaisuussyistä pukeutua suht samalla ajatuksella, ettei tule puolin eikä toisin kiusaantunut olo. Mutta ei sitä oikein voi alkaa tulijoille soittelemaankaan, että hei, mitä meinaatte laittaa päälle :D.

  Toivottavasti tulee kuitenkin kivat kokkarit. Ja usko pois, siellä on mukana monta muuta ahdistujaa, joten et ole asian kanssa yksin, vaikkei sitä muista päälle päin näkiskään <3

  • Just tuo, kun tietää jo päivämäärän, niin aina sitä ajatellessa vatsaa nippaa.

   Täällä ehkä tuo kroppa on niin tipahtanut kärryiltä, mutta ei sekään, eniten jännitän sitä tuleeko hiljaisia taukoja, löytyykö jutunjuurta.

   Voi ei tuo onkin haastavaa, kun ei voi ennakoida pukeutumistaan työtapaamisiin ja varmasti olet nähnyt laidasta laitaan pukeutumista. Hih paha on rämpäyttää, mikä on pukukoodi.

   Oli oikein kivat kokkarit ja rentoa jengiä ja hei selvästi oli muillakin aluksi pientä jännitystä ilmassa. 😉

   Ihanaa viikonloppua Annukka <3

 • Riippuu tosiaan paljon juhlista, mutta itsekin ehdottomasti enemmän rennommista juhlista tykkään, jossa voi olla oma itsensä. Toisaalta on kyllä kiva joskus ihan kunnolla laittautuakin.. Alkoa en ole nyt reiluun vuoteen ottanut käytännössä ollenkaan ja sitäkin ennen se pitkän aikaa rajoittui ihan vain siihen pariin – ei sitä varmaan enää osaisikaan enempää ottaa enkä tosiaankaan sitä seuraavan päivän kankkusta itselleni kaipaa, niitäkin on ehtinyt ihan riittämiin olla tuossa vuosien varrella 😀

  • Näinpä juuri ja juuri se ettei tarvitse miettiä pukeutumista ja riittääkö juttua.

   Juuri se ja mitä enemmän ikää tulee, sen kauemmin kankkunen kestää, joten ei kiitos enää.

   Ihanaa viikonloppua Mira <3

 • Minusta on ihana järjestää juhlia, mutta juhlien keskipisteenä en halua olla. Sekin on inhaa, jos joutuu juhliin ” näytille”. Vain kerran tällaisesta tilanteesta on jäänyt mieleen tosi rennot ja kivat pirskeet… No, ehkä joskus toistenkin tärppää😂

  • Sinä varmaan järkkäätkin ihanimmista ihanimmat juhlat, mitä siihen teidän mielettömän upeaan kirjaankin tulee. Itse koen juhlien järkkäämisenkin aika suuritöiseksi, joka lähtee aina kodin suursiivouksesta. 😉 Se koira se koira. Näytille on varmaan rankkaa mennä, tälläisestä ei ole kokemusta, mutta osaan kuvitella ja sellaisissa juhlissa pitääkin sitten skarpata koko juhlien ajan.

   Aurinkoista viikonloppua <3

 • Sama täälä ! en nykyään mene edes firman juhliin , kaikki jo tässä vaiheessa tietää että mulla pesutupa-aika silloon ;))
  Sukulaisen Yliooppilas juhlat on tiedossa mutta sinne voi mennä vaikka farkuila jos haluaa, ja kotia voi lähteä heti kun lahjan antanu …..
  Ei millään kiinnosta jutella ventovieraiden kanssa ……

  • Hihi ai pesutupa aika, ihana <3

   Juu se käy rankaksi se ventovieraiden kanssa jutteleminen, tosin sekin voi olla todella piristävää, jos ihmiset ovat mukavia ja rentoja.

   Ihanaa viikonloppua Ulrika <3

 • Toivotan sinulle muvavia kokkareita. Usein fiilis onkin perille päästyä aivan erilainen, kuin on itse ennakoinut. Minun vinkkelistä katsottuna, on outoa, jos aikuinen ihminen ei viihdy lainkaan kotona, vaan on kaiken maailman juhlissa enemmän elementissään.
  Itse en kuninkaallisia häitä katso, sillä olen niiden aikana Helsingissä.
  Kaikkea ihanaa sinulle tulevaan viikonloppuun <3

 • Häntä pystyyn vaan, kyllä siitä mukava ilta tulee. Unohda tukihousut ja sukkikset – ne ovat maailman epämiellyttävimmät vaatteet! Tai jos aivan pakko on, hanki vatsasta tukevat Wolfordit, ne ovat varmasti miellyttävin vaihtoehto eivätkä purista syömisenkään jälkeen.

  Eiköhän keskustelukin mene mukavasti, kun olet oma itsesi. Jos tulee hiljainen hetki, muista että se hiljaisempi varmasti kärsii vielä enemmän. Yleensä. Äsken sain tosin niin kylmää kyytiä ratikassa eräältä naiselta, jota yritin auttaa ja josta palkkioksi hän täysin sivuutti minut yliolkaisesti 😂

  Huomenna meille kokoontuu kuninkaallinen hääkatsomo, ystäväni perheineen. Tämä tapahtuu hyvin lyhyellä valmisteluajalla (havahduin häihin tänä aamuna!) katsotaan mitä saamme aikaiseksi, mutta ehkä saan siitä postauksen vielä aikaiseksi.

  Mukavia juhlia ja hyviä häitä <3

  • Kiitos vatsaa tukevista vinkeistä. <3

   Voi ei ja miten tulee niin epäluuloiseksi, ettei apu kelpaa, voi suru.

   Oi iiks ihanaa nauttikaa täysillä. Minä täällä laitoin oikein kunnon häästudion, mutta tapahtui jotain uskomatonta, signaali katosi kesken häiden, nyt sitten läppärillä tiirailen.

   Ihania häitä <3

 • AI niin, vielä piti siitä alkoholista mainitsemani, että kumma miten vaikeata on löytää hyviä alkoholittomia seurustelujuomia. Pidän viineistä kovasti, mutta humaltuminen on ikävää.

  Itse en pysty juomaan paljon makeita limsoja ja mehuja, ne alkavat tökkiä heti. vaan kaipaan jotain kirpeämpää ja juomaa, jossa on vähän jytyä. Makeuttamaton karpalomehu vichyllä jatkettuna on aika kiva ja raikas, sitä teen itse usein. Sitä voisi vielä kirpeyttää limetillä. Alkoholiton kuohari on joskus ok, nyt löysin ruokakaupasta hyvin miedon kuoharin (5,5 %) ja se oli aika hyvää.

  Paras korvike on erittäin mieto drinkki, jossa on vain ihan minimaalisesti alkoholia antamassa vähän makua (tyyliin lasi huuhdeltu sillä) ja paljon vichyä ja murskattuja mintunlehtiä ja limettiä. se on siis erittäin mieto – lähes mocktail.

  Vastaavia aitoja valmiita mocktaileja olen yrittänyt etsiä, mutta tuloksetta.

  • Oi kivaa kuulla ja hei kaikenlaiset itse tehdyt mocktailit ovat tosiaan hyviä ja raparperimansikka vichy. 🙂

   Juu Suomeen alkaa vasta hiljakseen tulla näitä alkoholittomia vaihtoehtoja oikein kunnolla. Ollaan sellainen viinaan menevä maa. 😉

   <3

 • Koskaan en ole ollut oikein juhlaihminen, vaikka onhan niitä pakosta juhlittu. Korkkarit taas minusta kuuluu juhlaan, mutta mun käpälät ei niitä enää kestä. Eli ratkaisev osapukeutumista ei onnisu ja juhlafiilis jää saamatta.
  En ole juhlinut 40-, 50- enkä 60-kymppisiä. Kamala työmäärä eikä itse ennättäisi edes nauttimaan koko hässäkästä, ei kiitos.
  Toivottavasti sinulla on kuitenkin kiva ilta ja mukava vikonloppu!

  • Korkkarit kyllä kuuluu juhliin, mutta on ne epämukavat. Juu sama täällä, en ole juhlinut 40v ja tokkopa juhlin 50v, vaikka koenkin sen olevan juhlien juhla.

   Ihanaa viikonloppua Marketta ja kiitos oli kuitenkin oikein kivat juhlat. <3

 • Hauskoja juhlia 🤗 sitä ne ovat varmasti. Juhlien jälkeen tyytyväisenä kotiin ja ne lököverkat päälle 😄. Huomenna kilistellään sohvannurkasta Harrylle ja Meghanille 🥂
  Sädehtivää viikonloppua!
  Terkuin, Johanna

  • Oli oikein kivat juhlat ja nyt on ihanaa ollut katsella häitä, vaikka lähetys jostain syystä katkesi telsun kautta ja nyt turvaudutaan läppäriin.

   Upeaa viikonloppua ja nautinnollisia häitä Johanna <3

 • Ihanat mekot 🙂 Alkoholi ja kaikenlainen juhliminen jäi vuosia sitten elämästäni pois lasten tulon myötä. Onneksi ehdin viettää varsin villin nuoruuden reissaten ja riekkuen, niin en ole jäänyt mistään paitsi tai kaipaamaan.
  Parhaimpia juhlia ovat ne, joissa voi olla vaikka shortseissa ja crocseissa, grillataan, höpötellään mukavia ja jokainen pääsee ajoissa iltaa viettämään ja nukkumaan kotiin.
  Hyvää viikinloppua <3

  • Just näin, kun saa olla oma itsensä ja onneksi on ehtinyt juhliakin ihan riittämiin, nyt voi vaan chillailla.

   Ihanaa viikonloppua teille <3

 • Samanlaisia tuntemuksia mulla. Meille tuli kutsu yo-juhliin ja silloin iski paniikki. Mitä päälle minulle, mitä päälle J:lle, mikä lahjaksi, miten matkustetaan, missä yövytään…..
  Kysymyksiä ilman vastauksia. Millaisia vaatteita nykyään juhlissa käytetään? Käymme juhlissa ehkä kerran viidessä vuodessa, joten jos juhlamekon ostan, niin sen käyttö jää yhteen kertaan. Tulin siihen tulokseen, että hankin sellaiset vaatteet, joita sitten voin käyttää ihan muutenkin eli ei mitään juhlavaa, vaan sellaista "minun tyyliäni". Nyt enää pitää löytää sopivat jostain. Ja mitkä kengät? Korkkareita en käytä, joten olisko sandaalit mitään, sellaiset rennot?
  Sinä näyt löytäneen aivan ihanat leningit jotka molemmat sopivat sinulle niin hienosti. Tuo vaalea on tosi kaunis sinun väreihisi ja tyyliisi.
  Yritetään selvitä juhlistamme ja vieläpä nauttia niistä <3

  • Voisiko olla jotkut mukavat ballerinat ja joskus itse ainoat korolliset mitä tykkään käyttää, on kiilakorkosandaalit, niissä ei tunnu, että korkoa olisikaan. Ymmärrän niin hyvin ja siksi helposti tulee täällä turvauduttua varmaan eli mustaan, mutta jotenkin olisi ihana pukeutua värikkääseen kukkamekkoon, mutta ei ne vanhat yksikään mahtuneet.

   Kyllä nautin ja oli oikein kivat juhlat. Aurinkoista viikonloppua Kristiina <3

 • Oman väen kanssa tykkkään juhlia ja tuttujen. Muu on pakkopullaa.
  Kuninkaallisiin häihin olen telkkarin ja paraatipaikan varannu. Kahvittelen sitten seurana.
  Alkoholia en voi juoda. Mun sisuskalut ei jotenki ole koskaan sietäny alkoholia.
  >Leena

  • Ihana häästudio oli kyllä ja häät ja tuli itkettyäkin. <3 Kuninkaallisissa on sitä jotakin.

   Täällä ei oma mieli ole oikein koskaan kestänyt alkoholia, tulee kauhea ahdistus, jos olen juonut, siksi en juo lainkaan enää.

   Ihania häitä Leena <3

 • Olen niin samaa mieltä kanssasi. Pari viikkoa sitten oli veljeni vanhimman pojan valmistujaisjuhlat. Yleensä en pukeudu iloisiin juhliin mustaan, mutta jotenkin viime vuotinen vadelmanpunainen juhlamekko tuntui liian kesäiseltä, joten päädyin mustaan "hautajaismekkoon", jota tosin somistaa kauniit pitsikoristeet ja levenevät hihat. Lisäksi on kivasti tunikamallinen, niin ei kiristä. Musta vaati kuitenkin piristystä. Ostin 50 denierin purppuranpunaiset sukkahousut, jottei olisi liian synkkää. Siis en vain tunne oloani kotoisaksi täysin mustissa vaatteissa. No, mitä tapahtui? Juhlapäivänä alkoi kesä. Siis oikeasti yli 20 astetta lämmintä ja minä 50 denierin sukkahousuissa. Arvaa pukkasiko soijaa? Punaisen mekon olisin voinut laittaa, jos olisin tajunnut ostaa uudet sukkahousut mekon seuraksi, mutta kun olin päättänyt, että menen mustalla, niin en ajatellut edes muita sukkahousuja. Voi jestas, että tunsin taas itseni oudoksi tapaukseksi. Niin, eikä se juhlajuoma minullekaan maistu. Yksi lasi kuohuvaa menee ja ehkä toinenkin, mutta sitten tulee jo oikeastaan stoppi. Oikeasti voisin elää kokonaan ilman alkoholia. Viihdyn siis paremmin collegehousuissa kotona. 🙂

  Ihanaa viikonloppua <3

  • Voi eihh ja hei samaan päädyin eilen, mustaan ja kun muut mekot kaikki kirraa mahan kohdalta vielä. Musta on varma valinta, mutta väriä olisin kaivannut minäkikn, joten huivin otin vähän väriä antamaan. Niin kova helle juu silloin alkoi, voi sinua rassua <3

   Sama täällä pari lasia kuohuvaa on just täydellinen ja collagehosujen kanssa 😉

   Ihanaa viikonloppua Mannilainen <3

 • Hyvältä näytät, murunen. Ihanat mekot ja kaikkee. ♥

  Tälläytyminen vielä menisi. Siis se vaateosasto. Naamaa ei pelasta enää mikään, tukkakin makaa velttona, liian lyhyenä kampauksiin, liian pitkänä pysymään pöyheänä. Mutta ne ihmiset…
  Työkseni tapaan ihmisiä ja paljon. Voin kertoa, että tuntemattomien kanssa jutustelu vapaa-ajalla ei ole toivelistallani, edes sadan ensimmäisen joukossa. Olen koiranomistajanakin juuri se kuulokkeet päässä viilettävä juro, joka ei pysähdy turisemaan joutavia sillä aikaa, kun koirat "tutustuvat". Ei jaksa.
  Enkä usko tämän johtuvan kokonaan edes työstä, en vaan ihmisenä ole enää sellainen kirkasotsainen maailmaahalaaja. Joskus kai olin. En muista varmaksi. Nykyisin vaalin rauhaani ja oikeutta valita ihmiseni. Viihdyn paremmin yksin kuin isossa joukossa.

  Ja ne simpukat hei… säästä ja työstä. Jälkimmäisestä en voi puhua oikein mitään, ensimmäinen on taputeltu kahteen sanaan. Huokaus.

  Biletin ihan urakalla tuossa muutama vuosi sitten vielä sinkkuaikoinani. Enkä sano, ettenkö nyt tulevana kesänä ainakin kerran festaile, vaikka talvella kertaakaan en. Mieluiten menen autolla tai sitten ihan just tasan sille parille, joka jää kahteen ja siinäkin on illallinen ohessa. Joskus olen ihan tuttujenkin pippaloihin autolla piipahtanut ja täytyy sanoa, että kyllä ne tutukin ovat raskaita kännissä. Sen juopumisen huomaa ihan heti! Maneerit, äänentaso, jutut. Itse olen tasan yhtä raskas pikku pieruissani, että en sillä.
  Aina morkataan suomalaista naista kännissä, mutta että ne miehet. Anteeksi, m i s t ä se kahden+ promillen itsetunto heillä kumpuaa?

  Mukavaa lökölauantaita Tiia. Hali. ♥

  • Ihana juro siellä ja sama täällä, paitsi jos satun olemaan sillä päällä, mikä on aniharvoin.

   Hihi ei taida kukaan olla kauhean filmaattinen humalassa, ei nainen eikä mies, vaikka niin saattaa itse luulla. 😉

   Voi meitä, mutta kyllä sitä aina itseään juhlien jälkeen kiittelee, kun ei ole kankkusta.

   Ihanaa viikkistä ihana ja halit sinne Nelina <3

 • Ymmärrän hyvin sinua, koska olen itsekin kotikissa. Välillä, hyvin harvoin, on pristävääkin olla juhlissa. Mutta siis harvoin.Juhlin itsekin nuoruudessa reippaanlaisesti, eikä viini enää maistu minulle. Olen ihminen, jolle tulee psyko-fyysisesti todella kauhea krapula. Minusta ei ole hyvä muutaman tunnin takia pilata melkein kolmea päivää krapulassa. Kivaa viikonloppua sinulle!

  • Kuulostaa kaikki niin tutulta ja omille aivoille ei tosiaan alkoholi sovi, tulee pelkotiloja, masennusta, ahdistusta ja liskounia, juu eli ei kiitos. Fiilis, että serotiinitaso romahtaa, jos juon alkoholia.

   Ihanaa viikkistä sinne <3

 • Mää oon 31 ja en tosiaankaan jaksa juhlia. Alkoholin kans lotraaminen on niin tylsääkin. Mulla biletysvaihe kesti vuoden aikanaan. 😀

  • No hei oli varmasti hyvä vuosi, mutta se riitti <3 Täällä vuosia oli liikaakin, mutta mitään en kadu, äärettömän hauskaa oli, ah se nuoruus ja vapaus.

   Ihanaa viikonloppua LauraKatarooma <3

 • Erakko-Heli ilmoittautuu. Ei ole enää intoa eikä halua juhlia saati bilettää ja kaiken maailman kekkerit ahdistaa. Terassilla voin käydä yhdellä, se voi olla limu tai lasi viiniä. Se riittää. Ja erityisen kauheaa on tämä pulleus ja kesämenot, kun ei kehtaa olla vähissä vaatteissa kaikkien hyllyvien allien kanssa, jos vielä sattuu turhan lämmin sää. Juuei.

  M & H ei kiinnosta vähääkään, tiedän sentään, mistä on kyse kun kyseiseltä tiedolta ei vaan voi välttyä :).

  Ihanaa viikonloppua sulle, Tiia!

  Ps. Näytät kyllä niin hyvältä mekoissasi! Mulla ei ole edes mekkoja, joihin mahtuisin enää :(.

  • Ihana Heli ja olen aistinutkin, että olet sielunsiskoni tässä asiassa. <3 Kuule sama hommma mekkojen kanssa, yksikään kukkamekko ei eilen mahtunut päälle, ei lähellekään, ei edes ne ns. pullean ajan mekot eli olen pulleampi, kuin koskaan, jihhuu, miten tässä karhulle talviunilla näin kävi. 😉

   Juu nää on siis uusia isompia mekkoja, kun ei vanhat mahdu, hih ja huh.

   Oikein ihanaa viikonloppua ja minun silmään olet aina niin kaunis. <3

 • Mä en ole koskaan tykännyt juhlia. Mieluummin menen alkuillasta parille ja kotona sohvalla ennen kymppiä – kun muut vasta lähtee bilettämään. En tykkää kännisistä ihmisistä, vaikka itsekin juon. Enkä ole hirveän sosiaalinenkaan tuntemattomien kanssa, paitsi jos toinen osapuoli on puhelias niin itsekin helpompi avautua. Ja sukkahousut, yök – ja joudun talvisin töissä käyttämään!

  • Se on ihan totta, että on paljon helpompi avautua, jos toinen on sosiaalinen, on tilanteita, joissa saatan jäädä seinäkukkaseksi, koska ei vaan ole sellainen päivä ja ei vaikka tuttua kamua matkassa. Tosin jotenkin niihin tuttuihin kamuihinkin olen tutustunut.

   Sukkahousut on hirveät, ihan kammoan niitä.

   Aurinkoista sunnuntaita Henna <3

 • Kotihiiret täälläkin 🙂 <3
  Veikkaanpa Tiiaseni, että 50% meistä kirjoittaisi juuri noin samasta aiheesta 😀 Suurin osa ei vaan kehtaa sitä tunnustaa, hih hii 🙂
  Minäkin täällä häitä katselin tippa linssissä ja siivosin samalla lankakorejani 🙂
  Ihanaa sunnuntaita muru <3
  Ps. Ihanat kuvat… TAAS <3

  • Ikä tekee tehtävänsä ja hei hyvä niin ja ihanaa, kun on juhlat ns.juhlittu ja nyt voi vaan nauttia. <3

   Ihanaa viikon jatkoa ihanuus ja kiitos niin paljon <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud