Miten saat kynsilakat pysymään viikon kynsillä ja essie juhannuskokoelma ”june in bloom”.

Enpä olisi tätä uskonut, ellen olisi itse nähnyt, mutta kynsilakat on aikuisten oikeasti mahdollisuus saada pysymään viikon tai ylikin kynsillä, aika simppelillä keinolla vielä. Nyt meinaan on käynyt niin, että itse kynsilakat eivät ole kuluneet  kynsillä, vaan ne on kasvaneet pituuden mukana hieman kynsinauhojen kohdalta. 

Tarvitset mielellään base coatia, käytin essien base coatia. Kaksi kerrosta kynsilakkaa ja käytin essien klassisen punaista ja itse ostamastani essie joulukalenterista tullutta sävyä ”fishnet stockins”. Päälle laitoin ”speed setteriä”, joka kuivattaa kynsilakan ja vielä päälle essien gel top coatia, joka on avain kaikkeen. Gel top coat antaa kauniin kiillon ja saa kynsilakan pysymään ja pysymään. Olen kynsillä tiskannut, suihkinut, ottanut tarralappuja irti tuotteista ja vaikka mitä ja silti kynsilakat ovat vain aavistuksen, mutta ei edes huomattavasti kuluneet päistä ja pikemminkin kynnet ovat kasvaneet ja siitä ehkä joku tarkkanäköinen voisi huomata, ettei ole eiliset kynsilakat kyseessä. 

Eli jos haluat  johonkin satsata, satsaa essien gel top coatiin. Gel top coatia voi lisätä kynsilakan päälle vielä joka toinen päivä varmistaakseen kynsilakan pysyvyyden, mutta en tehnyt edes sitä, vaan kerran tein koko rituaalin ja jos haluaa, että kynsilakka ei naarmunnu kolauksesta, niin kaksi kerrosta kynsilakkaa ja kuivumisen nopeuttamisessa auttaa tuo speed setter. Näin sain pysymään kynsilakat tasan viikon, nämä oli jo viime viikon L’Oreal Paris ranskalaisessa iltapäiväkahvitilaisuudessa ja näillä mennään vielä huomenna tiistainakin eli jo kahdeksatta vuorokautta!

Essieltä on ilmestynyt herkullinen juhannuskokoelma 2018 ”june in bloom”. Kyseinen kokoema on vain Pohjoismaiden markkinoille, joka on aika mieletön juttu! Saatavilla jo kaupoista. 
”midnight sun”

”SKÅL!”

”dressed to the maxi”

”dusk till dawn”

”june in bloom”

Näillä konsteilla tekin saatte kynsilakat pysymään kynsillä viikonkin ajan  eli: base coat, kynsilakkaa kaksi kerrosta, speed setter ja essien gel top coat ja se on siinä. Lisäksi voit vielä hätätilanteessa töpötellä kynsien päihin, joista kynsilakka on jo kulunut pois, essien kynsilakkaa ja päälle gel top coatia koko kynsille. Töpötykset tasoittuvat geelilakan ansiosta kynsille täysin ja kuin olisi uusi kynsilakkaus  kynsillä. Tämä on ollut ihan pelastus siistimään vähän kuluneita kynnenpäitä.


Miten kauan teillä normaalisti pysyy kynsilakat kynsillä, oletteko löytäneet nämä essien speed setter ja gel top coatit jo omaan meikkikaappiinne? Miltä vaikuttaa essien juhannuskokoelma ”june in bloom”. 

Ihanaa iltaa kaikille. <3

*Kaikki muut kynsilakat pr-näytteitä, paitsi klassinen punainen hankittu itse


27 thoughts on “Miten saat kynsilakat pysymään viikon kynsillä ja essie juhannuskokoelma ”june in bloom”.”

 • Gel Top Coat on jotain niin parasta. Jo vuoden ajan en oikeastaan ole käyttänyt päällyslakkana muuta kuin sitä, koska kynnet pysyy tosiaan viikonkin hyvänä. <3

 • Kiitos asiantuntevista vinkeistä! Hääkynnet suunnitteilla… Hopeaa aion säteillä! 💫 Tuija

 • Kiitos vinkistä! En ole mikään kova kynsilakan käyttäjä, mutta harvoin kun innostun laittamaan niin olisi mukava kun pysyisi pidempään kuin päivän tai kaksi. Joten, näitä ohjeita noudatan ja kokeilen jospa saisin lakan pysymään.
  Ihanaa viikkoa sinulle! <3

  • Sama juttu siinä, etten jaksa sitä lakan poistamista joka toinen pv eli siksi tykkään, että pysyy ja pysyy ja sitten taas vaihdella sävyä.

   Ihanaa viikon jatkoa Kaisa <3

 • Työviikkoina saan olla onnellinen, jos lakat pysyy edes 3 päivää kynsillä. Käsidesi taitaa liuottaa nekin pois 🙂 Ihanaa olisi saada lakat pysymään pidempään kynsissä.
  Aurinkoista tiistaita sinulle Tiia ❤️

  • Sun kädet kyllä joutuu kokemaan taatusti kovia! Kannattaa kokeilla tuota gel top coatia, se on älyttömän hyvä!

   Ihanaa päivää Outi <3

 • Vinkkaan tästä postauksesta tyttärille. Itse katselen vain kauniita lakattuja kynsiä ja kynsilakkapulloja kuvista.
  Hyvää tiistaita sinulle!

 • Minä käytän aina aina aina aluslakkaa kirkaanväristen lakkojen kanssa, sillä muuten lakasta saattaa tulla kynteen kellertävä sävy, joka lähtee vain kasvamalla.
  Normaalisti mulla kestää lakat kolme-neljä päivää, mutta Essencen geelilakka on ihan ihmeaine. Sen päälle kun laittaa päällyslakan (ja tarvittaessa töpöttelee välillä ne kynnenpäät kertaalleen), niin kesto on jopa 1,5 viikkoa! Kaksikin varmaan menisi.

  Ainoa mikä mua ärsyttää kynsilakkojen käyttämisessä, on se lakan poisto! Ihan hirveää hommaa ja saa hinkata hulluna, että lähtevät lopulta pois… Jos siihen olisi helppo ja nopea patenttiratkaisu, niin käyttäisin varmaan useamminkin värillisiä lakkoja 🙂

  Aurinkoa ja iloa päivään Tiia! <3

  • Sama homma poistaminen on hirveää hommaa. Aluslakka suojaa kynsiä ja vasta viimeisen vuoden aikana käyttänyt jatkuvasti.

   Se essencen geelilakka on muuten loistava!

   Ihanaa ja aurinkoista päivää sinulle Tuula��

 • Essien lakat ovat kyllä ihania ja kestäviä, samoin kuin OPI:n. Tuo sininen lakka on ihan mun ehdoton suosikki. <3<3 Just mun näköinen, pitäisikö mennä ja ostaa??

  Ihanaa kesäpäivää <3<3

  • Tuo sininen sävy muuten huutaa sun nimeä. Ihana kesäsävy onkin. Opin lakat on kyllä loistavia myöskin ja niitä onkin tullut hankittua.

   Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa Taru💛💛

  • Tuo sininen sävy muuten huutaa sun nimeä. Ihana kesäsävy onkin. Opin lakat on kyllä loistavia myöskin ja niitä onkin tullut hankittua.

   Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa Taru💛💛

 • Käytän itse KIKOn lakkoja ja kovassa työssäni saan ne kestämään jopa kaksi viikkoa.
  Pohjalakkaa kerros, värilakkaa, (jota käytän yleensä kynnen puoivälistä ylöspäin, että saan kaksiväriset kynnet), koristeet hammastikulla ja kynsilakalla (yleensä kukkia) ja kerros top coatia päälle.
  Paikkausta tarvitsen vasta monen päivän päästä lohjenneisiin kulmalakkoihin.

  Laadukas lakka ei aina ole se kallein!
  Hyvät pohjatyöt auttavat aina.
  Pitääkin laittaa Instaan kuvaa kynsistäni joku päivä…omat pitkät olleet 12-vuotiaasta asti.

  Auringon hellimiä kesäpäiviä sinne! <3

  • Oijoi laita kuvaa ihmeessä, olet ihan pro. Kiko on merkki josta olen kuullut, mutta en ole ikinä käyttänyt, harmi kun ei saa Suomesta. Totta ja mihin tottuu, itse olen niin tottunut essien sutiin ja miten essien kynsilakat käyttäytyy, toki joukossa erilaisiakin on, niin huomaan, että muut kynsilakat jäävät nykyään ihan käyttämättä. Olen sitten keskittynyt essien lakkoihin.

   Ihanaa päivää 💛💛

  • Se on kyllä loistava, toki olen tälläinen tavis kynsilakkailija,joten mielenkiintoista olisi kuulla, mitä pidät siitä sitten, jos testaat.

   Ihanaa päivää 💛💛

 • Tuota pitää kokeilla koska mulla kynsilakat lohkeilee tosi helposti☺ihanaa viikon alkua🤗

  • Tällä pysyy, tänään on keskiviikko ja vieläkin on samat kynsilakat. On oikea testijakso päällä nyt, että kuinka kauan oikein voikaan kestää kynsillä. Luulin, että rajapiikki on saavutettu, mutta päihin töpöttämällä ja hel top coatia lisäämällä kerros, taas mennään.

   Ihanaa päivää 💛💛

 • Siis mää en kestä :/ Arvaa miksi? Nyt se sitten tapahtui ja minä herkistyin lakoille 🙁 Minulla on ollut parikymppisestä saakka kynnet laitettuna (ensin rakennekynnet, geelikynnet, normilakkauksia ja loppuun nyt parisen vuotta valokovetelakat) ja nyt kun niitä ei ole niin on ihan alaston olo. Kyllä on ollut tottuminen… Innostuin vielä niin kovin kynsijutuista, että hankin aikoinaan tarvikkeet ja opettelin itse tekemään sekä geelikynsiä että valokovetelakkauksia. Kun herkistyminen tuli valokovetelakoille, olin yli kuukauden ilman mitään. Kokeilin varovasti normi lakalla ja ei, allergia aktivoitui jälleen.
  Joten nyt mennään naturellina ja opetellaan tähän… Huoh!

 • Minä innoissani ostin ja kokeilin Essien kaunista lakkaa. 4 päivää ja allergia oireet palasivat :/ Ei auta nyt kun pitää kynsityyli naturellina.
  Lakka oli peittävä ja olin kaikinpuolin tyytyväinen kestävyyteen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud