Tuhansien ämpärien maa

Tuhansien ämpärien maa
Käväisimme eilen Pinkit korkokengät Maijun kanssa UIT:n kutsuvierastilaisuudessa katsastamassa ”Tuhansien ämpärien maa” 40-vuotisjuhlarevyyn ja ehdimme  hieman karkeloida Linnanmäellä sitä ennen. Pitkät ja pätkät ihmeteltiin toinen toisiamme ja myös Lintsin uudet vessat herättivät ihastusta ja aihetta sometukseen.

Todistekappaleen nappaaminen todisteeksi meidän paikalla olosta oli eilen hieman haasteellista hommaa. Epäonnistuneita otoksia tuli aika monta ja ei oikein osannut kohdistaa, että milloin se kamera nappaa sen kuvan, homma ei ollut ns. keskittyneesti hanskassa.

Tuhansien ämpärien maa oli kyllä mielettömän hauska ja pullollaan huikeita lauluesityksiä. Pilaa tehtiin niin poliitikoista, papeista, tasa-arvo nimikkeistä ja kiroiluakin löytyi, joten ehkei ihan kovimmille kukkahattutädeille, mutta meikäläiseen naseva, hauska ja kaiken kaikkeen kohdistuva huumori iski kyllä ja Maijuun myös. 

Lähdin revyystä niin hyvillä mielin ja virkistyneenä, ettei viime yönnä tullut uni silmään. Voi olla samoja ongelmia ensi yönä, sillä tänä iltana se onkin sitten Mamma Mian ensi-ilta. Kyllä viihdekin voi käydä työstä, mutta onneksi nauru pidentää ikää ja jää mahtavat muistot. Eli iso peukku hauskalle Tuhansien ämpärien maalle, mahtavaa, kun Suomi-kliseille voidaan nauraa, me suomalaiset kollektiivisesti yhdessä. Mikä niissä ämpäreissä oikein kiehtoo, se on merkillinen juttu se ja vielä en ole jonotellut yhtään ämpäriä, mutta vannomatta paras. 

Oletteko käyneet katsomassa UIT revyytä aiemmin, mitä olette pitäneet ja aiotteko mennä katsomaan Tuhansien ämpärien maan tai muuten viettämään aikaa Lintsille tänä kesänä? 

Iloa ja naurua perjantaille!

Related Posts

Blogini nostettu Kodin Kuvalehdessä, kiitos Uraäidin ruuhkavuodet!

Blogini nostettu Kodin Kuvalehdessä, kiitos Uraäidin ruuhkavuodet!

Kaiken maailman pään täyttävästä nuhakerrostumista huolimatta mieli on ollut pari päivää kevyt, kiitos yllättävän positiivisen ja sanotaanko pienen, mutta sitäkin suuremman teon kautta. Blogikamuni Ilopillerin ihanainen Taru laittoi Facebookin seinälle, että meikäläisen blogi on mainittuna Kodin Kuvalehdessä! Mitä ihmettä, sydän pomppasi kurkkuun ilosta ja kunniasta. […]

Unelmieni vuosi ja uskalla unelmoida isosti!

Sain kutsun unelmoimaan isosti Hotelli Helkaan, Kotikaupungin laidalla blogin Fridan ja Kaunis arki kotiisi blogin Merjan julkaiseman Unelmien vuosi 2017 kalenterin tiimoilta. Frida ja Merja ovat luoneet kalenterin jonkalaista aiemmin ei ole tehty ja joka rohkaisee jokaista unelmoimaan. Kalenterissa on Fridan upeat kuvat, joista on saanut aiemmin nauttia Fridan […]20 thoughts on “Tuhansien ämpärien maa”

 • Kuulosti kivalta ja teillä on ollut huippuhauska ilta! Nauru pidentää ikää:) Linnanmäellä ei ole enää muutamaan kesään käyty, pitäisikin käväistä:) Mukavaa alkavaa viikonloppua ja hauskaa Mamma Mia ensi-iltaa:)♥

 • Ai että, olipa hauskoja kuvia 😀 Mukava kulttuuriputki sinulla, aurinkoista viikonloppua, täällä meillä onkin edessä pitkä viikonloppu maanantain bank holidayn myötä!

 • Hauskaa iltaa ja nauttikaa! Minä menen katsomaan sen vasta loppukuusta, mutta tänään hankin jo liput seuraavaan musikaaliin, Oopperan kummitukseen, ensi syksyksi

 • Ihania juttuja siellä. Tuo Mamma Mia on varmasti huikea – eli ei muuta kuin huikeaa iltaa ja viikkistä <3<3!

  • Huh Mamma Miakin oli ihan mieletön ja miten nyt on kuin krapula, kun kaksi iltaa on käynyt ihan ylikierroksella ja limun voimalla.

   Ihanaa viikkistä Taru <3

 • UIT:n esityksen nimikin on jo niin hauska, että alkaa hymyilyttää. Oli varmasti ihanaa lähteä esityksestä kevennein ja iloisin mielin. Minä metsäläinen en ole ikinä onnistunut roudaamaan perhettäni tai ystäviä sinne pääkaupunkiin UIT:n esityksistä nauttimaan.Kivaa viikonloppua sinulle!

  • No mutta never say never, ehkä te vielä menette ja kyllä oli niin viihdyttävä, että suosittelen kovasti.

   Ihanaa viikonloppua Marja <3

 • Lapsena ollessani vanhemmat veivät meidät joka vuosi katsomaan UIT:n esitystä. Nyt vanhempana olen käynyt harvemmin.

  On muuten totta, että tuollaisen viihde- tai kulttuuri-illan jälkeen uni ei tule aivan helposti. On tullut monesti todettua, että seuraavana aamuna töissä ei olekaan jaksanut olla kaikkein pirteimmillään. Mutta kaikesta huolimatta tuollaiset illat ovat ihania.

  En muista, mitä olin Peacockissa katsomassa, mutta nuo ihanat vessat jäivät mieleen. Todella hienot. 🙂

  Kivaa viikonloppua <3

  • Ihana perinne lapsuudenkodissa. <3 Tämä oli minulle eka kerta, vaikka tuossa naapurissa Töölössä elin lapsuuden. Lintsillä tuli kyllä rampattua tämän tästä, mutta UIT se on jäänyt näkemättä.

   Niin totta ja tänään on kuin krapula, kun kahteen iltaan ei ole tullut uni silmään, niin ylikierroksilla.

   Nuo vessat on ihan superit.

   Kivaa viikonloppua Mannilainen <3

 • Olipa mukava lukea, että sinä ja Maiju viihdyitte. Teillä oli vielä toinenkin spektaakkeli heti putkeen. Sulateltavaa varmasti riittää.

  Ihanaa viikonloppua sinulle Tiia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud