Zadig&Voltaire tuoksuarvonta ja edellisen arvonnan voittaja!

Zadig&Voltaire tuoksuarvonta ja edellisen arvonnan voittaja!
Zadig&Voltaire tuoksujen maahantuoja ehdotti todella kivaa arvontaa teille eli nyt on mahdollisuus voittaa niin miehelle, kuin naiselle omat Zadig&Voltaire Cabsule collectionin tuoksut tai jos tykkää molemmista tuoksuista itsellään, niin ehdottomasti pitää molemmat tuoksut sitten itse. Ei kannata antaa tuoksupullojen muodon hämätä, sillä molemmissa tuoksuissa on  kuitenkin 20ml tuoksua, mikä on varsin oivallinen määrä yhdelle tuoksulle, nimittäin usein tuoksupulloissa on aivan liikaa tuoksua ja osa jää aina käyttämättä. Kaiken kukkuraksi muuten,  voittaja saa vielä todella coolin  eli kuvissa esiintyvän huivin tuoksuparin mukana. 

Capsule collection-tuoksuissa on uniikki tatuointi-design ja tämä kokoelma sai alkunsa, kun Cecilia Bönström Zodig&Voltairen taiteellinen johtaja ja trendikäs amerikkalainen tatuointiartisti Virginia Elwood tapasivat. Cecilia etsi tatuoijaa pitkään ja löysi hänet vihdoin New Yorkista, kun oli avaamassa Zadig&Voltairen lippulaivamyymälää Brooklyniin. 

Työskenneltyään muodin Capsule collectionin parissa, Virginia Elwood suunnitteli uusiksi This is-sarjan pullot ja pakkaukset, mustaa ja valkoista, todelliset Zadig-symbolit. 

Capsule collectionin tuoksupullot on helppo napata käsilaukkuun mukaan tai pitää pitkän ja kapean muotonsa vuoksi vaikka mukana menoissa meikkipussissa. 
THIS IS HER! Eloisa, kukilla koristeltu laiva ja merenneitoja ja tuoksunuotteina sensuelli vaniljakastanja yhdistettynä santelipuuhun. Tuoksua kuvataan herkulliseksi, metsäiseksi ja itämaiseksi. 

Omaan tuoksunenään This is her-tuoksu on naisellisen makea, aavistuksen hattaramainen ja hennosti vaniljainen ja taustalla syvyyttä ja tiettyä coolia rock-henkisyyttä tuo metsäiset nuotit. 

Kyseessä on Eau de Parfum tuoksu ja tuoksu pysyykin kauniisti iholla koko pitkän päivän. 
Vain yksi motto: ”Express yourself”-ilmaise itseäsi!
THIS IS HIM! Tähtitaivas, jossa leikitellään ruusun ja pääkallojen välisellä kontrastilla. Tuoksunuotteina miehekäs vanilja-suitsuke sydän yhdistettynä santelipuuhun eli kyseessä on metsäinen ja itämainen Eau de Toilette tuoksu. 

Omaan tuoksunenään miesten This is him-tuoksu tuoksuu suihkunraikkaalle, metsäiselle ja aavistuksen hienovaraisesti mentholiselle tuoksulle, joka on omiaan miehelle, joka huomataan ja kääntää päät. 
Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa itselleen nämä Zadic&Voltairen 20ml Capsule collection-tuoksut by Virginia Elwood ja vielä kuvan upean ja ison huivin, vaikka harteita lämmittämään tai kaulaan kiedottavaksi. Kyseessä on limited edition tuoksupakkaukset, vaikkakin itse tuoksut ovat samat, kuin This is her ja This is him-tuoksuissa. 

Olisi kiva kuulla, onko Zadic&Voltairen tuoksut jollekin tuttuja ja mikä sinusta on parasta tuoksuissa, miltä haluat tuoksujen tuoksuvan tai tuoksupullon näyttävän tai tykkäätkö monenlaisista tuoksuista, kuten minä täällä tai ihan mitä vaan tuoksujen saralla olisi kiva lukea?

Arvonnan säännöt ovat

1 arpa anonyymit lukijat

2 arpa Blogger/Bloglovinin kautta kirjautuneet lukijat

3 arpa Instagram seuraajat täällä

Arvonta päättyy 7.7.2018


Postitus vain Suomeen

Koska sähköpostiosoitetta ei saa enää pyytää, mutta saa toki kommenttikenttään halutessaan jättää, niin jätä kuitenkin selkeä nimimerkki, jotta tiedän huhuilla voittajaa tietyllä nimellä, jos voitto osuu kohdille. 

Jätä myös selkeästi kirjoitettuna kuinka monella arvalla olet mukana ja pelkkä ”mukana” ei riitä arpalapun lunastamiseen, vaan toivoisin kuulevani vaikka yhdellä lauseellakin jotain omasta lempituoksusta tai näistä Zadig&Voltairen tuoksuista, ovatko tuttuja tai eivät?

Valitettavan usein joudun hylkäämään arvontaan osallistujia, kun on jätetty ilman minkäänlaista nimimerkkiä vain lause osallistun arvontaan, mutta kun en voi tietää, kuka on osallistunut, koska minkäänlaista nimimerkkiä ei ole laitettu, enkä voi tietää, kuinka monella arvalla kyseinen henkilö on mukana. 

Sitten siihen muhkeaan juhannus kosmetiikkapaketin arvontaan, onnellinen voittaja, joka voittaa kunnon läjän itselleen kosmetiikkaa on Suvikki R. Laitatko Suvikki R minulle sähköpostiini tiia68@gmail.com yhteystietosi, niin laitan kosmetiikkapaketin sinulle postitse tulemaan. 

Kiitos kaikille osallistujille ja kovasti onnea voittajalle ja hurjasti onnea kaikille tähän uuteen arvontaan ja upeaa sunnuntaita!


Kolmella arvalla mukana! Cliniquen ihonhoito tuotteet in kun on punoittava couperosa iho mutta mielellään kokeilen muitakin tuotteita. Lisäksi oon nyt ihastunut Fiberwig ripsariin 🙂
65 thoughts on “Zadig&Voltaire tuoksuarvonta ja edellisen arvonnan voittaja!”

 • Eipä ole tuttuja miulle. Kyllä mielelläni kokeilisin ❤️tuoksuissa tykkään kukkaisista ja itämaisista ❤️ kahdella arvalla mukana ��

 • Eivät ole tuttuja tuotteita. Tuoksun ulkonäkö toki herättää kiinnostuksen, mutta itse tuoksu on tärkein. Pidän raikkaista tuoksuista. Mukana kahdella arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

 • Jippii oon niin onnellinen juhannusarvonnan voitosta!! Nyt on taas niin hyvä arvonta että pakko osallistua kahdella arvalla. Zadic&Voltaire on todellakin tuttu koska mieheni on ko tuoksun ystävä, taitaa olla kolmas pullo jo menossa, hän on myös käyttänyt merkin "Just rock" tuoksua. Tässä This is him tuoksussa miellyttää että se on erilainen, sopii rock-henkiselle ja pullon design onnistunut 🙂 Itse käytän keveämpiä tuoksuja.

 • Eivät ole tuttuja tuoksuja vaikka varsinainen tuoksujen suur- ja sekakäyttäjä olenkin:) Pullon ulkonäöllä ei ole väliä, mutta pikkupullot ovat käytännöllisimpiä kun tuoksua vaihtaa usein. Yhdellä arvalla yritetään!
  mannanpostiatluukkupistecom

 • 1 arvalla mukana. Oli kyllä sellaiset arvostelut että haluaisin kokeilla tuota naisten tuoksua. Ja miesten tuoksu, vanilja ,metsä ja eukalyptus… Mamma Mia nyt oli sellainen cocktail että voi olla hyvä tai huono �� Sekin että jonkun iholla tämä tuoksuu hyvälle ja toisen iholla ei. Niin ja nämä eivät ole tuttuja tuotteita. Pitänee käydä isolla kylällä tuoksuttelemassa.

 • 1 arvalla mukana. Oli kyllä sellaiset arvostelut että haluaisin kokeilla tuota naisten tuoksua. Ja miesten tuoksu, vanilja ,metsä ja eukalyptus… Mamma Mia nyt oli sellainen cocktail että voi olla hyvä tai huono �� Sekin että jonkun iholla tämä tuoksuu hyvälle ja toisen iholla ei. Niin ja nämä eivät ole tuttuja tuotteita. Pitänee käydä isolla kylällä tuoksuttelemassa.

 • Moikka taas! <3
  Kiva on lukea postauksiasi, ja tietty osallistun arvontaankin 2 arvalla. Mitä tuotteisiin tulee, ovat minulle aivan uusi tuttavuus, mutta ainahan on kiva tutustua uusiin tuoksuihin. Minun lemppari on joku kukkaistuoksu, jossa on ruusua ja esim. kieloa ja jasmiinia, tai jotain makeaa kuten vanilja. Mutta tykkään myös ns. merellisistä tuoksuista, jossa ripaus jotain kirpeää. Ota nyt tuosta selvää 😀 <3

 • 3 arvalla mukana! En ollut kuullut tästä merkistä aiemmin. Oma ikisuosikkini on dolce and gabbanan light blue. Muuten kesäisin miellyttää raikkaat, jopa kirpeät tuoksut ja talvella sitten lämpimät vaniljaiset.
  Paula.susanna@hotmail.com

 • Olen ihastellut Zadig&Voltairen tuoksuja, mutta omia kokemuksia ei vielä ole. Näiden look on aivan omaan makuuni! Tykkään laidasta laitaan tuoksuista ja vaihtelen päivän fiiliksen mukaan aina aamulla mitä laitan. Tuoksut on ihania. <3 Seurailen bloglovinin kautta eli 2 arpaa, msesmsesmses@gmail.com .

 • Olisinkohan jostain tuoksunäytteestä jossain vaiheessa hieman saanut ensimakua tuoksuista. Itselläni vaihtelee tuoksut aika paljon fiiliksen mukaan 🙂

  Mukana kolmella arvalla 🙂

 • En ole aikaisemmin kuullut tuotteesta, mutta etenkin tuotteen visuaalisuus miellyttää silmää!

  Itse käytän nykyään vähän tuoksuja, mutta minua miellyttää eniten mahdollisimman kevyet ja luonnolliset tuoksut.

  Olen mukana yhdellä arvalla.

 • Osallistun yhdella arvalla!
  Oma suosikkituoksuni on tana vuonna ollut Marc Jacobsin Eau So Fresh. Muistaakseni sinakin kirjoittelit tuoksusta jossain vaiheessa blogissa. Mun kohdalla se oli ihan sattumalta tapahtunut loyto: tuoksuttelin kaupungilla ollessani ja ihastuin heti. Kavelin viela pariin muuhun kauppaan, etta tuoksu sai elaa ihollani. Takaisin oli palattava! Zadig&Voltaire eivat ole entuudestaan tuttuja, mutta olisi kiva kokeilla!
  – KittyKat

 • Eivät ole minulle tuttuja nämä tuoksut, joten yhdellä arvalla mukana arvonnassa. Se on kiva, että tuoksut ovat pienemmässä pullossa, koska joskus on tullut tehtyä hutiostoksia ja tuoksut vanhenevat ja jäävät käyttämättä kokonaan. Itse pidän makeahkoista kukkaistuoksuista eniten.
  Nimim. Lyyli (anvarp88@gmail.com)

 • Olen nähnyt ennenkin, mutta itseltä ei löydy 🙂 Itsellä tällä hetkellä tuoksuna Hugo boss. Osallistun 3 arvalla. Sähköpostiani saa käyttää yhteydenottoon arpaonnen mahdollisesti osuessa kohdalle 🙂
  tiia96@luukku.com

 • Kyllähän meitä lukijoita hemmotellaan nyt arvonnoilla <3 Mä oon aina tykänny vaniljaisista tuoksuista, pullon ulkonäöllä ei ole ollu juurikaan väliä. Oon huomannu nyt keski-iän kynnyksellä (tai siis oon jo kyllä siellä sisällä!), et oon ruvennu tykkään kaikista tuoksuista mitä oon päässy tuoksutteleen tai oon saanu näytteitä. Mulla on tämä Zadig&Voltairen naisten versio ja tykkään siitä ihan hulluna <3 Haluan miehelle tuon miesten version, koska tykkään miehelläkin vaniljaisista tuoksuista 😀 Harmi ettei mies ole niin innostunut vaniljatuoksuista, mutta on sinnikkäästi käyttänyt niitä jos olen raijannut niitä hälle 🙂 Oon mukana kolmella arvalla. tuuli.uusitalo@luukku.com

 • Nämä tuoksut kuulostavat juuri minun ja mieheni tuoksuilta. Pidän hieman makeista tuoksuista ja kukkaistuoksuista…ehkä olen aika monen tuoksun ystävä. Mies tykkää raikkaista, mutta aromikkaista tuoksuista.
  Mukana arvonnassa 2:lla arvalla. o.krimou@suomi24.fi

 • Zadic & Voltairen tuoksut ovat ihan uusi tuttavuus! Voi kun pääsisi testailemaan. 🙂 Rakastan tuoksuja ehkä vähän liikaa (niitä on useita kymmeniä!:D). Ne ovat minulle vähän kuin koruja tai kenkiä jollekin toiselle naiselle.

  Kolme arpaa. (Instagram: ipeainonen)
  irmeli.nieminen (at) hotmail.com
  Sähköpostiosoitetta saa käyttää arvontavoitasta ilmoittamiseen.

 • 3 arvalla mukana :). En olekaan aikaisemmin kuullut Zadic & Voltairen tuoksuista :).

  laurasblogi(a)outlook.com

 • Nyt olis tuoksupullo paikallaan kun kaikki entiset ovat jo loppuneet. Miesten tuoksu sopisi varmaan menevälle aikamiespojalleni. Kahdella arvalla mukana.
  sudemi@luukku.com

 • Kolme arpaa. Ihan uusi tuttavuus tämä merkki.
  tramp[@]netti.fi

 • Mukaan arvalla, tuo miesten tuoksu on tuttu ja hyvän tuoksuinen onkin.
  peholapp at lailanet.fi

 • Ei tuttuja tuoksuja, mutta olishan se kiva kokeilla☺ Tykkään kukkaistuoksuista
  Siis kahdella arvalla mukana ja varpaatkin ylöspäin ☺☺
  Mukavaa maanantaita Sinulle Tiia ♥♫♥

 • Onnea arvonnan voittajalle, taas mukana ainakin kahdella vaiko kolmella. Menen zekaisin monellako voin olla mukana. Edellisen arvonnan olisin mielelläni voittanut:)

 • Mukana KOLMELLA arvalla!

  Hajuvesi ”friikkinä” täytyy myöntää, että vasta sinun kautta pääsin nyt tutustumaan tähän kyseiseen tuoksumerkkiin.
  Minulle tuoksu on yksi osa minua, voisin jopa sanoa vaatteeksi, sen ei täydy pelkästään näyttää & tuoksua minulta vaan antaa hyvän & kodikkaan olon.
  Tuoksu tuo turvaa ja tuntuu kuin vaattelta, mikäli unohdan kiiressä suihkautta sitä niin tunnen itseni alastomaksi!

  Luonto on minulle tärkeä, joten toivon aina tuoksujen olevan aidon oloisia ja raikkaita, ei esanssisia tai imeliä!

  Mikäli minulla ei tuuri käy niin toivottavasti tuoksut voittaa sellainen joka niitä arvostaa!

  Terkuin Heini<3

 • Kolmella arvalla mukana!
  Eivät ole minulle lainkaan tuttuja nuo tuoksut. Pidän melko monenkin tyylisistä tuoksuista, kunhan ei ole liian tymäkkä tai pistävä tuoksu. Makeat ja hiukan sellaiset trooppiset tuoksut ovat erityisesti suosiossani 🙂 Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.
  netteri@gmail.com

 • Yhdellä mukaan! Ei ole ennestään tuttuja kuin tuo miesten tuoksu.
  -airiina-

 • Yhdellä arvalla mukana. Kyseiset tuoksut eivät ole minulle tuttuja. Aika voimakkaista tuoksuista pidän mutta täytyy tunnustaa, että kaikenlaiset tuoksut kiinnostavat ja jos pullon on kaunis, sitä parempi.
  Aurinkoista kesää!
  satu.heinonen@kktavastia.fi

 • Nää on mulle ihan "nevahööd", mutta kuulostaa hyvältä ;)Mukana yhdellä
  nelliina(@)yahoo.com

 • Arvonnassa olevat tuoksut eivät ole tuttuja.
  Kokeilen onneani arvalla tässä arvonnassa.
  Ann A

 • Tää ei oo tuttu merkki, mutta olen kyllä tuoksuhullu! Monenlaisista tuoksuista tykkään, en oo jumittunut vain yhteen. 🙂

  3 arpaa

  sannamaria77 at gmail.com

 • <Eivät ole tuttuja tuoksuja .Pakkauskoko on noissa hyvä, mahtuvat pieneenkiin pussukkaan eikä ehdi kyllästymään kun ei ole jättiputeli. Yhdellä arvalla mukana.

  RiittaR

 • En ole ennen kuullut!
  Tykkään monenlaisista tuoksuista, mutta jotkut oikein voimakkaat tuovat pidemmän päälle päänsärkyä. 1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud