Dyson Supersonic-hiustenkuivain

Dyson Supersonic-hiustenkuivain
Sain maahantuojalta testiin Dyson Supersonic-hiustenkuivaimen ja olen testaillut tätä aikamme mullistavinta ja uudenlaista hiuskuivainta nyt tämän helteisen kesän ajan. Eniten testiin saatuani minua jännitti, että tyydyttääkö hiuskuivaimen laatu käytössä, suhteutettuna hiuskuivaimen korkeaan hintaan, mikä on 399e.  

Olen kuulostellut itseäni ja hiuskuivaimen käyttömukavuutta ja pohtinut myös sitä, miten kaikki on suhteellista. Miten imuriin, astianpesukoneeseen tai vaikka autoon tai kalliiseen käsilaukkuun raaskii sijoittaa, mutta pieni kupla tulee kurkkuun, kun lähtee miettimään, että maksaisin 399e hiuskuivaimesta, että onko se liian kova hinta tai onko kyseisen summan maksaminen kauneuden hoitoon liittyvästä asiasta ylipäänsä liikaa? 

Dyson Supersonic-hiuskuivaimen hinta muuten maksaa saman verran, kuin kävisin vaikka 4x kasvohoidossa, joten erittäin laadukas laite on kuitenkin itselleni huomattavasti perustellumpi, kuin vaikka kasvohoidoista maksaminen. 

Annan vielä usean muunkin perusteen, miksi minulla ei ole enää paluuta perinteisempiin hiusfööneihin.
Dyson Supersonic-hiuskuivain on siro ja kevyt käsitellä, normaalisti tehokkaat hiuskuivaimet ovat painavia käyttää. Dyson menee pieneen tilaan ja on matkoille mitä oivallisin matkakumppani. 
Diffuusorisuutin hajottaa ilmavirran tasaisesti hiusten ympärille ja estää hiusten pörhentymisen. Hiuksista tulee silkkiset ja kiiltävät. Kuivain on erittäin hellä hiuksille, mikä on varmasti meitä keski-ikäisiä kiinnostava tieto, sillä vaihdevuosien aikaanhan hiuksia lähteen runsain mitoin. 

Laite mittaakin ilmavirran lämpötilan 20 kertaa sekunnissa, jotta hiukset eivät vaurioituisi kuumuudesta. Pitemmän päälle Dyson Supersonic kuivaimella on suuresti hiuksia suojaava vaikutus. 
Omaan suomalaisittain erittäin paksut hiukset eli hiuksia on runsaasti ja vielä itse hius on jouhimainen ja paksu. Hiusten kuivaamiseen kuluu kiire aamuisin varsinkin luvattoman paljon aikaa. Aiempi hiuskuivaimeni oli myös sen verran äänekäs, että jouduin aina sulkemaan huoneen oven aamuisin hiuksia kuivatessa, jottei muu perhe herää. 

Supersonic on niin hiljainen, että nyt voin jättää oven sulkematta ja on tilaa hengittää hiuksia kuivatessa. Tiedättekö myös mikä on vaihdevuosista kärsivälle toinen kamalin asia hiuksia kuivatessa? Kun hiukset on kuivattu, on niin hiki, että pitäisi mennä suihkuun uudelleen ja voi pojat välillä olen joutunut niin tekemään ja etenkin tänä kesänä.

Dyson Supersonic-hiuskuivamella hiuksia kuivattaessa ei tule kuuma, vaan ihana olo, koska Dysonin viileä ilma ominaisuudellakin saa näin raskaat ja paksut hiukset kuivaksi mukavan nopeasti. 

Dyson Supersonic-hiuskuivamella hiuksia kuivatessa nousee pintaan eräs rakas muisto,  Sipoo, kesämökkielämä, lapsuus ja minä moottoriveneen nokassa ja merituuli puhaltaa hiuksiini. Juuri siltä tuntuu Dyson Supersonicilla hiusten kuivaaminen, kuin lempeä, mutta runsas merituuli. 
Fantastinen ominaisuus myöskin on 2,7m pitkä johto, eipä enää tarvitse puntaroida, että mihin töpseliin föönin asettaisi. Meillä nimittäin rempan yhteydessä kävi niinkin hullu juttu, ettei meillä ole kylppärissä töpselinreikiä, mikä tietenkin turvallisuuden kannalta on hyvä asia, mutta mieluiten istuisin juuri kylppärin peilin edessä ja föönäisin, mutta nyt tämäkin  onnistuu kiitos pitkän johdon.
Aiemmin aamutoimiini kuului seuraavat asiat, tuijotan samalla Netflixiä, koska föönaaminen vie aikaa ja on tylsää hommaa, samalla vielä meikkasin, koska me naisethan ainakin luulemme pystyvän kaikkeen yhtä aikaa. Mutta keväällä kävikin sitten hösätessä pirullinen asia, sillä meikatessa käänsin vanhan föönin takasuuttimen hiuksiini päin ja föönipä imi hirmuiseen solmuun kasan hiuksiani,  jotka jouduin leikkaamaan pois! 

Onni tietenkin oli, ettei näin paksuissa hiuksissa tuota hirveää vahinkoa muut huomanneet, mutta itse tietenkin tiedostin, että tuppo hiuksia lähti sen siliän tien.

Dysonissa tätä vaaraa ei ole, sillä pyöreän aukon vuoksi, fööni ei ime hiuksia sisään eli tälläistä lapsusta ei enää koskaan tule sattumaan omalle kohdalle. Ei meinaan ollut ensimmäinen kerta, että menetin hiuksiani aiempien föönieni takaosalle. 
Dysonin erinomaiset puolet ovat siten moninaiset ja nyt kun olen Dyson Supersonicin makuun päässyt, ei ole enää paluuta. Uskon, että näin kävisi monille teistä, jos vaan sen hintakynnyksen pystyy ylittämään, sillä Supersonic vie kyllä hiustenkuivaamisen mukavuuden aivan uudelle tasolle käyttömiellyttävyydessään: nopea, hellä, antaa kiiltoa, pitkä johto tuo liikkumatilaa, takasuutin ei enää ime hiuksia sisään, ei enää uudelleen suihkuun hiustenkuivauksen jälkeen, miellyttävän hiljainen, tosin föönin päälle laittaessa muistuttaa hieman hetken hammaslääkärin poran ääntä ja se mieletön tunne mainittakoon vielä,  kuin kesätuuli merellä puhaltaisi hiuksia kuivattaessa, se tunne on vaan lyömätön. 
Mukavaa siten on, että nyt aamuhetkiin jää enemmän aikaa mm. aamiaisesta nauttimiseen ja vielä, kun jää se aiempien föönausten kuumoittava vaikutus ja föönauksen jälkeen suihkussa käyntikin pois. 

Eli kyllä joudun muuttamaan myös omaa ajatumaailmaa, joka monesti tinkii esim. juuri hiusasioissa, mutta saattaa käyttää kasvohoitoihin tai vaikka lattekahveihin erikoiskahviloissa vuoden aikana Dyson Supersonic-hiuskuivaimeen mentävän summan. Eli kaikki on tosiaan suhteellista ja jokainen panostaa siihen mikä on itselle tärkeää. 

Täällä meni kertaheitolla hiustenkuivaaminen aivan toiselle ylelliselle tasolle, eikä enää hiustenkuivaaminen ole välttämätön ikävä paha, joka joskus jopa viivästyttää hiustenpesujen välejä, sillä niin kuumottavaksi ja ikäväksi hommaksi olen hiustenkuivaamisen aiemmin kokenut ja myös erittäin aikaa vieväksi. Nyt painan vaan nappia ja nautin hiuksia kuivaavasta tuulesta. 

Miten siellä, löytyykö teiltä Dysonin laitteita ja  mitä olette pitäneet Dysonin laadusta? Haaveissa nimittäin meillä on Dysonin imuri ja myös ilmanpuhdistin, joka siitepölyallergikolle olisi upea laite ja joka samalla toisi vielä viilennystä näihin kesän helteisiin. 

Oikein aurinkoista torstaita kaikille. <3

Lisää Dyson Supersonic-hiuskuivaimesta voit lukea täältä ja hiuskuivainhan on saatu blogin kautta testiin. 


44 thoughts on “Dyson Supersonic-hiustenkuivain”

 • Tuo on ihan superhyvä hiustenkuivain. Minun paksut ja pitkät hiukset se kuivattaa 8 minuutissa kun muilla tuotteilla menee aikaa 20 minuuttia vähintään.
  Mukavaa päivää Tiia <3

  • Sepä se, on niin nopea ja se puhallus tuntuu vielä ihan tuulelta. Tämä on fantastinen hiustenkuivain.

   Ihanaa päivää Marjo <3

 • Oon nyt ite päässy testalee Dysonin hiustenkuivaajia kesätyöpaikalla ja oon ihan myyty. Tahtoisin sen ostaa ihan omaan käyttöön, että myös työn puolelle, sillä tuo on aivan täydellinen hiustenkuivaaja.

  • Se on kyllä ihan mieletön kuivain ja niin totta tuo, että kun makuun pääsee, on vaikeaa palata vanhaan. Toivottavasti saat Paula vielä oman Dysonin Supersonicin. <3

   Ihanaa viikonloppua <3

  • Näin se on ja nämä on hyvin henkilökohtaisia juttuja mihin kukin rahansa haluaa laittaa ja mitä pitää juuri tärkeänä.

   Ihanaa viikonloppua sinulle Nina <3

 • Mielenkiintoinen aihe! Itelläkin paksut hiukset jotka pesen kerran, nyt helteillä kahdesti päivässä ja oon ikäni tuskaillut föönäyksen raskautta kun tulee uusi hiki pintaan. Tämänhetkinen kuivain on iso ja raskas ja tulossa tiensä päähän, Dysonin kuivain voisi olla ratkaisu meidän talouteen. Kysyisin että saako sillä myös puhallettua viileää ilmaa? Meillä on Dysonin tuuletin, hinta oli 200 e mutta on ollut nyt helteellä joka euron arvoinen.

  • Hei Suvikki, vastaan tähän äkkiä ensin sillä välin, kun lämpimät voileivät uunissa, koska heitit niin hyvän kysymyksen. 🙂

   Eli vastaus on kyllä, sillä viileällä toiminnolla olen kuivannut tämän helteisen kesän ja on tehokkaampi huomattavasti, kuin aiempien föönieni viileä toiminto. On kuin ihana kesätuuli siellä merellä moottoriveneen kärjessä.

   Tämä fööni vaan on kertakaikkiaan ihan mieletön, mielestäni on jokaisen euronsa arvoinen. Tätä löytyy muuten valkoisenakin.

   Se Dysonin tuuletin on pakko ensi kesäksi hankkia.

   Ihanaa kesän jatkoa.

  • Kuulostaa semmoselta vehkeellä että pakko saada, hinnasta huolimatta. Kun suhteuttaa siihen kuinka paljon minäkin käytän fööniä niin olisi sijoitus laatuun ja mukavuuteen 🙂

  • Sitä tässä itsekin mietin, että käytän joka toinen päivä fööniä ja laskin, että föönaukselle ensimmäisen vuoden aikana tulee joka toinen päivä hintaa 2e per föönaus siis joka toinen päivä. Mutta maksaakohan fööni itse itsensä takaisin vuosien saatossa jo moneen kertaan. Käyttömukavuus kun on ihan toista, kuin tavallisilla laadukkaillakin fööneillä. Hiuskuivainten kuningatar on tämä. <3

   Ihanaa viikonloppua Suvikki <3

 • Onpas kaunis hiustenkuivaaja,mutta huh mikä hinta! Käytän hiustenkuivaajaa oikeastaan aika harvoin, täällä lämpimässä säässä hiukset kuivuu muutenkin, mutta talvella välillä otan kuivaajan esille, joskus kun on kiire jonbekin ja tukka märkä. Ihanaa loppuviikkoa Tiia🌺🌼🌞💮

  • Dyson on niin laadukas merkki ja tämä hiuskuivain toiminnoiltaan niin ainutlaatuinen, että se tietenkin maksaa enemmän. Tätä juuri mietin, että sitä on tottunut käyttämään tavallisempia hiuskuivaimia eikä juurikaan ajatellut asiaa, kestänyt sen, että kuivaamiseen menee tovi ja sen jälkeen on hiki, mutta Dysonilla hiusten kuivaaminen ei ole pakkopullaa, vaan ihana miellyttävä kokemus, se tuulen tunne on jotain ihanaa, siihen jää jopa hih koukkuun, etenkin näin kuumilla ilmoilla.

   Oikein ihanaa viikonloppua Jael ja koska niin harvoin kuivaat hiuksia, niin Dysonin kuivain ei kenties ole tosiaan sinun juttu. <3

 • Mustakin toi Dysonin ilmavirta on kuin tuulen puhallus, se on aivan ihanan tuntuinen päänahassa. <3

  • Niin on ja normaalistihan päänahka hikoilee, kun föönaan ja se tavallisella föönillä föönaaminen jo heti alkuun hikoilun kautta rasvaa päänahkaa.

   Ihanaa viikonloppua Jonna <3

 • Mä olen tot kuolaillut, mulla kun on taas ohuet ja heikot hiukset. Mutta vielä en ole raaskinut sitä ostaa…
  Mulla on Dysonin iso lattiatuuletin (tower fan) ja Dyson ball animal pro – imuri. Kumpaakaan en vaihtaisi. Ei ne halpoja ole, mutta imurin sain 50 v. lahjaksi ja olin äärettömän onnellinen siitä vielä ;D Niin paljon mä siitä siis tykkään..

  • Ooh sulla on nuo, mitä me juuri himoitaan ja juuri tuon arvaan, että paluuta ei enää ole, kun ne on käytössä, sama se on tämän kuivaimen kanssa.

   Todella ihana ja hieno lahja ja tämä hiuskuivainkin on mitä oivallisin lahjaidea, jos ei itse raaski ostaa.

   Ihanaa viikonloppua Taru <3

 • Vaikuttaa hyvältä kuivaimelta. Omani on niin painava, että kädet väsyvät ihan väkisinkin kun hiuksia kuivailee. Lisäksi näillä helteillä on kamala hiki kuivaamiseen jälkeen. Ihanaa iltaa 🙂

  • Niin on, hiukset on jo miltei likaiset, kun olet föönannut, mutta tällä kuivaimella ei ole sitä ongelmaa, kuten Jonnakin kuvailee, kuin ihana tuuli kävisi päänahassa. 🙂

   Ihanaa viikonloppua Merimiehen vaimo <3

  • Sama se viileätoiminto on tuntunut näillä helteillä ihanalta ja totta, kyllä viileä toiminto vie aina enemmän aikaa, kuin lämpimällä kuivaajalla. Mutta aiemmilla fööneillä en ole voinut ajatellakaan viileä toimintoa, hiusten kuivaamiseen olisi mennyt ikuisuus.

   Tykkään Marjukka ihan mielettömän paljon, kiitos <3 Upeaa viikonloppua Fab <3

 • Varmasti aivan ihana kuivain, mutta minulle hinta on sellainen, että ei olisi varaa (ilman suuria säästötoimenpiteitä ilman) ostaa tuota. Tosin minä föönaan hiuksiani alle 10 kertaa vuodessa, joten ei varmaan olisi edes viisas hankinta. Tuossa olet kyllä aivan oikeassa, että jokainen käyttäköön rahansa siihen mihin haluaa ja mikä tuottaa iloa.
  Ihanaa iltaa sinulle <3

  • Ymmärrän hyvin ja hinta on iso kynnys suurimmalle osalle. <3

   Juu sinulla on niin vähän tuota föönaamista, että kestäisi todella aikansa, että fööni maksaisi itsensä takaisin. Kaikillehan tämä ei tietenkään ole ja itsekin olin aavistuksen ensin epäluuloinen, että voiko tätä rakastaa niin paljon, mutta hitsin plitsi kyllä voi, fööni on täydellisyys.

   Ihanaa viikonloppua Outi <3

 • Kiitos Dysonin esittelystä.
  Tämän luettuani, päässäni raksutti paljonko tekisi lastani kohti, jos kehtaisin toivoa tätä vaikkapa joululahjaksi. Mieli kyllä tekisi.
  Upeaa elokuuta sinulle <3

  • Ihana sinä ja sinullakin on pitkät hiukset. <3 Totta tuo, että tälläinen on oivallinen lahja, jos lahjan antajia on useampia.

   Ihanaa viikonloppua Kirsti Kaija <3

  • Hihi no ainakin kuumottaa niin kovin hih. Ihana oot kiitos niin paljon ja tämä Supersonic on kyllä aivan huippu.

   Ihanaa viikonloppua Kristiina <3

 • Dyson on kyllä huippumerkki! Meiltä löytyy imuri, josta en enää luopuisi mistään hinnasta niin hyvä se on. Myös Dysonin tuulettimia meillä on ja myös ne ovat parempia kuin aikaisemmat tuulettimemme. Tuota hiustenkuivaajaa olen miettinyt hankkivani. Käytän päivittäin kuivaajaa ja kannan myös matkoille oman kuivaajan mukana. Eli varsin tärkeä vehje se on. Onko tuossa lisäsuuttimia mukana?
  Kiitos esittelystä 🤗😍🤗 käyn kyllä katsastamassa tuon!
  Mukavaa loppuviikkoa!
  Terkuin, Johanna

  • Niin himoan sitä imuria ja ilmanpuhallinta/ilmanpuhdistajaa. Jos käytät päivittäin kuivaajaa ja paljon matkoilla mukana, niin olisi kyllä ihan sinun juttu.

   Tuossa postauksessa on tiiliseinää vasten kuva, jossa pidän laatikkoa ja laatikossa näkyy kaikki lisäsuuttimet: eli kuvassa näkyy, siloittava suukappale, muotoilutehon keskitin, diffuusori, silikonimatto ja säilytysteline. 🙂 Olen laittanut myös postauksen loppuun pinkillä vahvistetun linkin suoraan Dysonin sivuille ja sieltä voi halutessan kurkkia lisää. <3

   Kannattaa käydä, olet Johanna selvä Dyson-nainen. <3

   Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua Johanna <3

 • Hyvä esittely ja siihen tulokseen tulin, että haluan tuollaisen. (Miten voisin rikkoa vanhan huomaamattomasti hih…)
  Mun kuivain pitää karmeeta ääntä ja mr. meniereni ei yhtään tykkää sellasesta metelistä.
  Hiuksia joutuu kuitenki föönaamaan kovin usein, että siihen vois hyvinki sijoittaa vähä paksumman tukun rahaa.
  Ihanaa viikonloppua
  >Leena

  • Hih ihana. <3 Totta kuivaimet pitävät aivan älytöntä ääntä, tämä on varsin hiljainen, vain kun aloittaa, on hetken sellainen jännä hammaslääkärin poran ääni, mutta vain hetken. 🙂 Menieri ei kyllä tykkää metelistä, eikä siitä föönin aiheuttamasta ehkä valtavasta kuumuudestakiin, meinaan tässä Dysonissa on mitä mainion kylmätoiminto. 🙂

   Totta juuri tuota mietin, että fööniä käyttää niin niin paljon, täälläkin joka toinen päivä, että miksi siitä sitten tinkii ja varma on, kun tämän makuun pääsee, ei haluakaan enää tinkiä.

   Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle Leena <3

 • Hmm…siis haaveillut tuosta, myönnetään! Samoin imurista.. mutta budjetti paukkuu niin vielä valitettavasti jää haaveeksi. Vaan ihana hulmuhius siellä ja happy 4 U! 🙂 <3 Ehken vielä joku päivä…Muiskuja mahtavuus <3

  • Ihanaa ehkä jonain päivänä, sillä haaveet on tehty toteutettavaksi ja ehkä tämäkin toteutuu.

   Oikein ihanaa viikonloppua Maarit ihanuus <3

 • Vaikuttaa makeelta, mutta mä föönaan tosi vähän joten tää on se kohta missä pihistäisin 🙂
  Meillä on ollut Dysonin imuri enkä tykännyt, piti kovaa ääntä ja se tyhjentäminen oli aina ärsyttävää, mutta kuka tykkää mistäkin 🙂 Tuulettimet ovat kyllä vaikuttaneet tosi kivoilta, ehkä sellainen hankkitaan joku kerta. Nyt onneksi ilmastointilaite tuonut viilennystä.
  Aurinkoa viikonloppuusi ♥

  • Ymmärrän täysin, että jos ei juuri föönaa, niin tässä kohdin tulee pihistettyä. 🙂

   Hitsi olen kuullut paljon kehuja tuosta Dysonin imurista, sitä pitäisi kyllä päästä testaamaan ja meillä tosiaan Samun karvoja tulee niin paljon, että onkohan enemmän, ei koira kotiin eli ehkä jonain päivänä.

   Ihanaa sunnuntaita Maiccu <3

 • Föönillä on tosi mellevä hinta. Ei olisi ikinä varaa ostaa sitä. Eikö se ole tärkeintä, että hiukset saa kuivattua? Tuohon pieneen ääneen kyllä ihastuin, kun en tykkää aamusta suurilla äänillä. Kävisin niissä kasvohoidoissa – joita en edes harrastakkaan – mieluummin kuin yhden föönin hinnalla. Nauti sinä vain täysin siemauksin. Kukin tavallaan. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  • Ymmärrän todella hyvin lyhythiuksisen, mutta mitäs jos aamuisin menee 30-minuuttia joka toinen päivä aikaa hiusten föönaamiseen, niin silloin tälläinen paljon nopeampi ja hiljainen fööni voi inspata paljonkin, tällä voittaa niin paljon aikaa ja aika jos mikä on arvokasta. Puhumattakaan miten silkkisen tunteen antaa hiuksille, eikä puske kuumaa hikeä päälle, niin että aamuisin tarvitsee joskus mennä vielä uudelleen suihkuun.

   Jos minulla olisi lyhyet hiukset, niin ajattelisin varmasti samoin.

   Näin juuri kukin tavallaan.

   Ihanaa iltaa Marja <3

 • Mulla oli edellinen imuri Dysonin pölypussiton imuri, ja koko perhe vihasi sitä. Äänekäs ja kömpelö, aivan ylihinnoiteltu kapine. Ei se montaa vuotta edes kestänyt, varsi hajosi (!). Ja minä kun luulin ostaneeni imuroiden Rolls Roycen 🙁

  • Ou no, olikohan maanantaikappale, niin moni on Dysonin imuria kehunut, olisikohan imuri enemmän vaikka kahden aikuisen tai sinkun talouteen.

   Ihanaa iltaa Kutri <3

 • Mä olen luopunut föönaamisesta täysin, kun juurikin tuntuu, että siinä menee ikä ja terveys. Nyt lähti tosin tukkaa yli puolisen metriä(!) pois, joten voisin ehkä harkitakin kuivaajaa, kun tukka ei ole enää niin kamalan pitkä.

  Dysonin animal pro -imuri oli monta vuotta ja muistan kyllä, kun imuroin sillä ekaa kertaa. Oli kuin matto olisi käynyt jossain väripesussa, sillä niin paljon se imi pölyä nukkamaton syövereistä, että kaikki pölyn tuoma harmaus ja nuhjuisuus lähti pois. Miinuksena mainitsen kamalan kovan äänen, imurin painavuuden ja tyhjentämisen. Tyhjentäminen on kylläkin helppoa ja ihan siistiäkin, mutta ainakin eläinkodissa säiliön sai tyhjentää oikeastaan joka imurointikerran jälkeen, kun pölypussillisen imurin kanssa siihen hommaan ei joudu yhtä usein. Jos ostaisin vielä Dysonin imurin, valitsisin sellaisen työnnettävän jenkkityylisen mallin, enkä tuollaista perässä vedettävää mallia. Mainittakoon, että oma Dyson on ostettu 10+ vuotta sitten, joten ehkä nykymallit ovat jo hiljaisempia ja kevyempiä? Dysonin tuulettimet kyllä kiinnostaa, ehkä ensi kesäksi (jolloin on tietty megakylmää) 😀

  • Kiitos aivan loistavasta vinkistä, sillä koska meillä on kultainennoutaja ja kaksi kissaa, niin meillekin oikea valinta olisi tuo jenkkityylinen. Kyllä sinänsä ihan mieletöntä kuulla, miten mieletön ja puhdistava imuvoima Dysonissa on.

   Sama juttu, tuuletin jossa on ilmanpuhdistin, se on toivelistalla.

   Ihanaa iltaa Muksis <3

 • Kyllä tuo Dysonin hiustenkuivain on tehokas ja näppärä:) Itselläni on sama laite ja miten paljon nopeammin se kuivaakaan hiukset, verrattuna entiseen fööniin ja sekään ei ole kuin vuoden vanha, mutta tehot ovat minimaaliset kun vertaa tähän! Ihailin tätä ensin omalla kampaajallani, joten on ihan ammattilaistasoa ja uskon tällä olevan käyttöikää paljon enemmän, kuin vaikka sillä minun edellisellä halpisversiolla.
  Tuo on niin totta, että nykyisin tulee hiki hiuksia kuivatessa, mutta ehkä se helle myös vaikuttaa siihen, katsotaan kun kylmä ilma tulee, pukkaako hikeä sitten:D

  • Sepä se ja aika on rahaa, jos mikä, mietipä miten paljon vuodessa tulee aikaa käytettyä föönaamiseen. 🙂 Samaa uskon, että tämä kestää pitempään, kuin perusfööni.

   Sekin on plussaa, ettei tule niin hiki föönatessa.

   Ihanaa iltaa m <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud