Eleven.fi arvonta ja vegaaninen kosmetiikka

Eleven.fi arvonta ja vegaaninen kosmetiikka


Hei kaikki, ajattelin vinkata täällä blogin puolella, että yhteistyössä Eleven.fi kanssa, omalla Instagram-tililläni @Koivusalo alkoi juuri Vegaanisten kosmetiikkatuotteiden kampanjaviikon tiimoilta kiva arvonta. 


Samalla saan tarjota teille mainion -20%-alekoodin Elevenin vegaanisten kosmetiikkatuotteiden saralla ja kaikkea löytyy, meikkejä, hiustuotteita, vartalotuotteita ja ihonhoitotuotteita.


Alekoodi teille vegaanisista normaalihintaisista tuotteista -20% koodilla ”TIIA20”, koodi on voimassa 8.8-12.8 eli keskiviikosta sunnuntaihin. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja koodissa ei ole miniostorajoitusta.

Omat vegaaniset tuotteet postauksen kuvassa. Yllätti erityisesti näin monet erilaiset vegaaniset meikkituotteet. Kaikki Elevenin vegaaniset kosmetiikkatuotteet löydät TÄÄLTÄ. 

Sitten siihen Instagram puolella olevaan arvontaan eli tämän samaisen kuvan kohdalla Instan puolella on mahdollisuus osallistua @koivusalo instatilillä 70euron lahjakortin arvontaan, joka on Elevenin nettikauppaan. Lahjakortti käy kaikkiin tuotteisiin eli ei tarvitse valita vegaanisia tuotteita, vaan voi valita vaikka mieluisan tuoksun. 

Säännöt Eleven.fi arvontaan:

Kommentoi @Koivusalo Instatilille, että olet mukana arvonnassa


 
Kaikki Elevenin vegaaniset kosmetiikkatuotteet löydät TÄÄLTÄ. 

Saa tägätä ja vinkata arvonnasta halutessaan ystäville. 

Yksi kommentti per henkilö eli yksi osallistuminen

Arvonta on voimassa 12.8.2018 asti ja arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin puolella. 

Nyt kaikki tutustumaan Elevenin vegaanisen kosmetiikan meikkeihin ja vielä muistutus, että arvonta on Instagramin puolella, eikä arvontaan voi osallistua täällä blogin puolella, mutta täälläkin on tulossa toisenlainen kosmetiikka-arvonta tällä viikolla. 😉

Ihanaa päivää kaikille. <3


*Kuvan kosmetiikka pr-näytteitä
Related Posts

Blogi 4-vuotta ja huikea arvonta!

Törmäilyni ikäviidakossa! Tässä olen minä keski-ikäinen, 163cm pitkä ja kiloja niin paljon, että kerron niistä enemmän jahka lukumäärä on pudonnut kymmenyksen. Eli mitä todennäköisimmin en koskaan. Päätin osallistua ylläolevalla kuvakollaasilla Vichy Dermablend kisaan, koska Dermablendin tulisi olla se kaikkien aikojen peittävin meikkisarja, joka taikoo ihoni […]

Oral-B Genius 9000 sähköhammasharja arvonta!

Nyt ollaan taas yhden lempiasiani äärellä, nimittäin hampaidenhoidon. Luultavasti hammasneurootikoksi olen hiljakseen syntynyt sukulaisten hammastenhoitopenkeissä jo lapsena. Hammashoitajatädit-ja hammaslääkärit ovat iskostaneet minuun jo lapsena, miten suuri merkitys hampaiden hoidolla on. Toki lapsena hampaiden hoitoa on voinut innoittaa, pelotteet hammaspeikoista ja hirmuisista porista, joilla niitä hampaita […]12 thoughts on “Eleven.fi arvonta ja vegaaninen kosmetiikka”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud