Huawei P20 Pro vie valokuvauksen uudelle tasolle

Huawei P20 Pro vie valokuvauksen uudelle tasolle
*Yhteistyössä Huawei Suomi

Parin vuoden ajan olen ollut vannoutunut Huawei puhelimien käyttäjä. Muistan aina sen tunteen, kun ostin Huawei P9 puhelimen ja miten Huawei vei valokuvaamisen jo tuolloin aivan uudelle tasolle ja teki valokuvaamisesta riemukasta hommaa. 

Kun sain kuulla markkinoiden uusimmasta Huawei P20 Pro puhelimesta ja  puhelimessa olevasta Leican kolmoiskamerasta, tiesin heti, että tässä on unelmieni puhelin, joka poistaa haaveeni järjestelmäkameran suhteen. Kun sain muutama päivä sitten yhteistyössä uusimman Huawein käyttööni, kirjaimellisesti perhosia lenteli mahassa ilosta ja innosta.

Koska käyttöönotosta on vasta muutama päivä ja en ole vielä likimainkaan oppinut kaikkia jumalaisia kuvaamisen saloja, mutta haluan heti fiilistellä täällä blogissa ensitunnelmia ja mitä mielettömiä juttuja olen jo ehtinyt havaita. Mikä oli se perimmäinen syy, että tämä puhelin oli juuri se, joka oli pakko saada omaksi. 


Lopussa vielä kerron mitä sovelluksia käytän, jos vaikka jotain kiinnostaa sekin seikka. Sillä sovelluksia Huawei P20 Pro puhelimeen  mahtuu paljon. Huawei P9 luurissani oli 30Gt muistia, Huawei P9 Plus puhelimessani taasen 60Gt muistia ja en kuuna päivänä edes saanut tuota 60Gt P9 Plussan muistia täyteen, vaikka sovelluksia oli puhelimessani monen monia ja kuvia galleriassa tuhansia. 

Arvaatteko kuinka paljon tässä uusimmassa Huaweissa on muistia, no mielettömät 120Gt ja muistikorttia ei tämä puhelin tosiaan enää kaipaa. 

No mutta kuvien fiilistelyyn. Ylin ja alin kuva on otettu Yö-kamera toiminnolla, sillä päiväsaikaan Yö-toiminnolla saa mieletöntä tarkkuutta ja dramatiikkaa kuviin ja wow olen heti koukussa tämän Yö-kuvauksen taikomaan tunnelmaan. Yllä olevaa kuvaa olen käsitellyt VSCO-kuvakäsittelyn E3 värimaailmalla ja Huawein omalla ”sää” kirkastustoiminnolla vielä lisää.

Alla on alkuperäinen kuva täysin käsittelemättömänä. Kuva ja sävymaailma eivät edes kaipaa terävyyttä tai käsittelyä, mutta koska tykkään viilailla kuvien sävymaailmaa, niin siksi Instagramiin lähti ylin kuva. Mutta taivas on vain rajana, kun kuvia vielä lähdetään viilaamaan, mutta ilman käsittelyäkin, Huawei P20 Pro:lla saa kerta kaikkiaan täydellisen briljantteja kuvia.

Yllä Yö-toiminnolla otettu kuva käsiteltynä VSCO-kuvakäsittelyn kautta ja myös Huawein oman sää-toiminnon kautta tuotu lisää terävyyttä. Alla Yö-toiminnolla otettu alkuperäinen kuva, lisänä sää-toiminnolla toteutettu ”kirkastus”.

Se mikä sai kiljumaan riemusta ja näyttämään alla olevaa kuvaa koko perheelle on se seikka, etten koskaan aiemmin ole saanut ikuistettua, liikkeessä olevaa objektia kuvaan. Kuten kuvassa esiintyvää ilmoille heittämääni puukalikkaa. Olen aivan myyty, siellä se kalikka näkyy aivan täsmällisenä. 


Yö-toiminnon 3-sekunnin valotusaika naulitsee liikkeen ja tunnelman siihen taianomaiseen hetkeen, kun painat kameran nappia. Nyt onkin aivan villi halu mennä testaamaan Yö-toimintoa niin yöllä, kuin päivällä. 


Nämä kuvat olivat myös se seikka, joka ratkaisi, että mieheni aikoo hankkia itselleen saman puhelimen. Esimerkiksi iltapimeällä perhokalastaminen ja saaliin ikuistaminen vielä kameralle, on miehellenikin tärkeä asia ja tällä Yö-toiminnolla kuvaaminen tulee onnistumaan mitä uskomattomimmalla tavalla. 

Yllä Yö-toiminto, VSCO E3 ja Huawein oma sää-toiminto ja alla alkuperäinen Yö-toiminnalla otettu kuva. 

Jestas miten tarkka kuva tulee päivällä Nalle-Puh mukista yllä, Huawein Yö-toiminnolla. Lisäksi eniten rakastan käyttää isoaukkoa, jolla kuvien taustat voi halutessaan sumentaa ja isoaukko kuvaaminen on siitä mahtavaa, että kuvan voi muokata jälkikäteen ja taustan sumutusta sumentaa vielä lisää tai poistaa halutessaan kokonaan ja tarkentaa koko kuvan. 

Lisäksi puhelimesta löytyy muotokuva, valokuva ja ammattilaiskamera-toiminnot. Ammattilaiskameralla pystyt mittaamaan valotusta ja valkotasapainoa ja ottamaan myös RAW-kuvia, jolloin kamera tallentaa kuvasta sekä RAW-kuvan, että JPG-kuvan.

Toki myös kamerasta löytyy erilaiset kuvafiltterit, kauneusfiltterit, hidastuksella kuvattavan videon mahdollisuus ja taas kerran jotain uskomatonta eli viisinkertainen zoom-toiminto.


Aiemmassa Mate 10 Pro:ssa Zoom-toiminto oli kaksinkertainen, mutta tässä uusimmassa Huawei P20 Pro:ssa on viisinkertainen zoom-toiminto, mikä on jotain uskomatonta, sillä toiminto mahdollistaa kuvan ottamisen kohteesta hyvinkin kaukaa. Eläinten kuvaamisessa erittäin mainiota, sillä aina kun yritän kuvata meidän eläimiä, niin eläimet heti häiriintyvät ja muuttavat asentoa. Nyt voin kuvata meidän eläimiä salaa. 

Ohessa alla vielä eri toiminnoilla kuvattu Nalle-Puh muki. Miten kuvaaminen ottaa pauloihinsa, kun alan vielä säätelemään isoaukkoa, valotusta ja zoomaamaan. 

Ohessa kuvakaappaukset sovelluksista,  joita puhelimessani on tällä hetkellä, jos vaikka jotain kiinnostaa. Tietenkin kaikki suoratoistopalvelut, joista Netflix ja HBO käytetyimmät. VSCO-kuvankäsittely on erittäin rakas, ohjelmalla taikoo kivoja väritunnelmia kuviin. Follow Cop-ohjelmalla pystyn seuraamaan, ketkä kaikki lopettavat Instagramissa seuraamisen. Peilit, kalenterit ja paljon muuta. 


Helsingin seudun lippupalvelu metroihin ja Postin mobiilisovellus ovat erittäin käteviä, koska näin pystyn seuraamaan pakettien kulkua ja lähettämään paketteja edullisemmin sovelluksella. Mainittakoon, että postipaketin hinta sovelluksella on alle 6e, kun taas Postissa paketin lähettäminen on yli 8e ellei jopa 9e. Mainittakoon myös, että metrolippu on HSL-sovelluksella 2,20, kun taas suoraan automaatista tai tekstarina ostettuna lipun hinta on 2,90.

Puhelimeni galleriassa on tällä hetkellä n. 3000 kuvaa, sovelluksia on monen monta ja tilaa siltikin puhelimessani on jäljellä miltei 100Gt, mikä on mielestäni jotain uskomatonta eli kaikki mieluisimmat sovellukset mahtuu mennen tullen ja halutessani paljon muuta.

Muita posiitivisia juttuja, joita olen muutaman päivän aikana ehtinyt bongailla, on silmäystävällinen tila eli ei sinistä valoa ärsykkeenä iltaisin sängyssä, jos satun katsomaan kännykällä Netflixiä. Ei häiriötä öiseen aikaan eli  voin valita tietyn aikavälin, milloin puhelin on äänettömällä. Kuvakaappauksen ottaminen on helppoa ja löytyy heti sipaistessa puhelimen ylälaitaa, kuten mainitsemani muutkin bongaamani toiminnot. 

Lisäksi puhelimen etupuolella alhaalla on sormenjälkitunnistin, mikä on uniikki tapa pitää ”tunkeilijat” pois puhelimesta, jos unohdan vahingossa puhelimeni jonnekin.

Huawei P20 Pro puhelinta himoitsin ylikaiken juuri mullistavan kolmoiskameran vuoksi, mutta puhelimen käyttömiellyttävyys ja muut toiminnot ovat myös erittäin helposti hallittavissa ja ovat sellaisia joita arvostan, sillä mitä sanotte mm. pölyn-ja kosteudensuojasta. Huawei P20 Pro puhelimella voit vapaasti jutella sadesäällä, pelkäämättä, että ilmankosteus vaurioittaa puhelimen sisintä.

Hieman vielä nippelifaktaa kameran ominaisuuksista, koska kameralle ei löydy vertaistaan ja tästä osasyystä Huawein puhelimet ovat Suomessa tällä hetkellä kaikkein suosituimpia.

*Puhelin yhdistää tietoa eri sensoreista, tarjoten mahdollisuuksia, joita ei aiemmin ollut saatavilla: yksityiskohtaisia ja värikkäitä valokuvia vähäisessä valossa, laajemman värimaailman ja hienostuneet värisävyt suorassa auringonpaisteessa sekä zoomaamisen ilman laadun heikkenemistä. Puhelimen tekoäly tunnistaa kuvaustilanteen ja valitsee juuri oikeat säädöt sitä varten.


Huawei P20 Pro on DxOMark-rankingin tämänhetkinen johtaja mobiilikameroiden kategoriassa. Se on Huawei P20:n lisäksi toinen puhelin, joka on ylittänyt 100 pisteen rajan kokonaispisteissä. 

Huawei P20 Pro on maailman ensimmäinen älypuhelin, jossa on kolmoiskamera. Kamera on suunniteltu yhteistyössä Leican kanssa, joka on toiminut Huawein kumppanina mobiilivalokuvauksen maailmassa jo vuodesta 2015.

Kamerassa käytettiin VARIO-SUMMILUX-linssejä, joissa on ƒ/1.8+ƒ/1.6 aukko. Tämä on noin 50 % isompi kuin HuaweiP10:ssä. Tämä mahdollistaa hyvännäköiset kuvat myös vähässä valossa.

Huawei P20 Pron kamera on myös ISO-johtaja. Käyttäjä voi asettaa manuaalisesti jopa 102 400 ISO:n. Se on enemmän kuin ammattimaisissa kameroissa kuten Canon 5D Mark II:ssa, joka yltää ISO 25 600 ja Sony NEX-7:ssä, jonka maksimi-ISO on 16 000. Jopa aivan uusi, yli 10 000 euron arvoinen Leica M10 yltää vain ISO 50 000 asti.


Viimeistään tekoäly erottaa Huawei P20 Pron muiden valmistajien lippulaivamalleista. Sen ansiosta puhelin tunnistaa yli 500 kuvaustilannetta 19 kategoriassa. Nyt kuka tahansa voi ottaa kuvia, joista ammattilaisetkin olisivat ylpeitä.


Tekoälyn algoritmit saavat tukea Huawein tehokkaasta NPU-tekoälyprosessorista, joka tunnistaa 2 005 kuvaa minuutissa. Tämä on nopeampaa kuin videoiden toistaminen 30 fps nopeudella.


Automaattinen kuvaustilanteen tunnistaminen on yksi HuaweiP20 Pron tunnistettavimpia piirteitä. Sen kehittäminen ei ollut helppoa, sillä se vaati yli 100 miljoonan kuvan analysoinnin.


Huawei P20 Pro ei ole pelkästään DxOMark-rankingin johtaja kokonaispisteissä, vaan myös videorankingin johtaja 98 pisteellä. Kuvanvakautuksen ansiosta käyttäjä voi kuvata virheetöntä videota myös liikkeessä.


Huawei P20 Pro tarjoaa huikean hidastuskuvauksen, joka hidastaa toimintaa 32-kertaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että video tallentuu 960 kuvan sekuntivauhdilla.


Minkä merkkinen älypuhelin sinulla on, oletko android vai ios-sovelluksen kannattaja? Mikä on paras ominaisuus puhelimessasi ja  mitä eniten toivoisit uudelta puhelimelta, jos olisit ostamassa uutta.

Miltä vaikuttaa uusin Huawei P20 Pro ja onko puhelin sinun haavelistalla? 

 Valokuvauksellista maanantaita kaikille. <3


Huawei Suomi


Huawei Suomi Instagram


Huawei Suomi Facebook

Related Posts

Tädit vierailivat Ivana Helsinki shopissa

*Yhteistyössä Ivana Helsinki/Minäkö keski-ikäinen? Eilen vierailimme Helsingin Ivana Helsinki shopissa ja pari tuntiahan siellä vaatehumussa vierähti, kun sovitimme toinen toistaan kivempia vaatteita. Ivana Helsingin vaatteissa se on mitä mainiointa, että  vaatteiden leikkaukset ovat niin viimeisen päälle suunniteltuja, että asut sopivat meille muodokkaimmillekin naisille mielestäni erittäin […]

Huawei P30 ja P30 Pro ja Anna Puu

Eilen pääsimme oman rakkaan kanssa ihastelemaan Huawein uusimpia P30-sarjan puhelimia, nauttimaan herkuista ja kuuntelemaan säteilevää Anna Puuta akustisesti. Wow mikä ilta! Olen Huawei nainen täysin ja olen saanut käännytettyä perheen iPhone-fanit Huawei faneiksi tyystin. Jopa nuoret, joille on yhteisöllisistä trendikkyyspakotteista koululla ihmeellinen iPhone villitys ollut, […]64 thoughts on “Huawei P20 Pro vie valokuvauksen uudelle tasolle”

 • Voihan pimpula sentään! Jo on puhelin ja mahtavat kameratoiminnot. Itselleni tuli sähkäpostia, että työpuhelimen leasing on päättymässä ja on aika valita uusi puhelin. Listallahan ei ole kuin muutama malli ja olin jo päätymäisilläni valitsemaan Samsung Galaxy S8 64Gb ihan vain kameratoimintojen takia. Nyt aloin miettiä myös Huaweita tämän postauksen luettuani, mutta koska ei pro, vaan Huawei P20 Lite 64Gb, niin en tiedä. Lisäksi listalla olisi Apple IPhone 7 32 Gb sekä jokin työmiehen puhelin. Applea en oikeastaan edes ole harkinnut, koska vain 32 Gb. kyllä on ihmislapsen elämä välillä vaikeaa. 🙂

  Ihanaa alkavaa viikkoa. <3

  • Tuo Huawei P 20 Lite voisi olla erinomainen tai jos on mahdollisuus hankkia Huawei P10 Pro, niin siinä on myös todella erinomainen puhelin. Kannattaa vertailla toimintoja ja mikä painaa eniten puntarissa, mutta omaan makuun Huawei ottaa ne ihan parhaimmat kuvat ja on muutenkin loistopuhelin.

   Hih juu Applea en ole harkinnut ikinä itsellenikään, koska on ärsyttänyt apple mafia meininki eli miten apple puhuu kaikkien applen laitteiden kanssa nimenomaan. Muistan aina kun latasin vaivalla kaikki meidän levyt i-tunesiin ja laite meni rikki ja kappas, kaikki itse tallennetut musiikit oli poissa, koska olivat laitekohtaisia, noh nykyäänhän voi kloonata toki, mutta siitä jäi ärsytys. Tytär vielä tuossa juuri valitta, että appleen ei voi ladata musiikkia mistään, kuin ostamalla.

   Ihanaa viikon jatkoa Mannilainen <3

 • No niin, johan postauksen teit 😀 Mä oon niin himoinnut juuri tätä Huawei P20 Prota juurikin kameran takia ja arvaa, tää postaus ei ainakaan vähennä innostusta hankkia sitä 😀 Näyttää kyllä olevan juuri sellaisilla ominaisuuksilla varustettu, joita olen kaivannut kuvaukseen.
  Tällä hetkellä mulla on ikivanha iPhone ja en tykkää siitä yhtään. Taidanpa tästä hipsiä puhelinkauppaan 😀
  Mukavaa elokuuta <3

  • Olen ihan kuherruskuukaudella tämän puhelimen kanssa, tämä on niin loistava. Jäi vielä mainitsematta, että puhelimessa on tekoäly, joka opettelee käyttäjän tavoilla ja esim. sovellukset joita et käytä, hiipuvat taustalle, eivätkä tykitä esiin jokaisen päivityksen kautta.

   Silkkaa rakkautta.

   Toivottavasti tykkäät ja oikein ihanaa päivää Siru <3

 • Olen testaillut Huawei P20 Pro kännykkää nyt kolmatta viikkoa ja on vienyt ihan sydämeni! Ihan huippu kamera ja muutenkin ominaisuudet miellyttävät minua. Pääsin testailemaan kameraan jo Huawein lemmikkieläin valokuvauksessa Katajanokalla ja silloin jo ensituntuma on mahtava. Nyt koekäyttössä löydetty päivittäin jotain uutta ja kokeiltu rohkeasti.

  Huawei rules – mukavaa päivää Tiia <3

 • Huawei 7lite puhelimena mulla ja oon edellisten puhelinten jälkeen ollut tähänkin tyytyväinen. Ja juurikin hyvä kamera on mulle tärkeä. Ja tuo sun uusi puhelin on ihan ehdoton haave noiden ominaisuuksiensa vuoksi ollut jo jonkin aikaa.Ja nyt kun saa ensi käden kokemuksia ja näkee ottamiasi kuvia …halu saada itsellenikin on ihan mahdoton. Ja sellaiseksi taitaa jäädäkin.Mutta ainahan voi haaveilla ja ennen kaikkea ihailla sun ottamia kuvia ❤

 • Pääsin yhdessä tilaisuudessa kokeilemaan tuota puhelinta. Harmittavasti ehdin tutustua vain hetken ja vain kuvausominaisuuksiin, mutta kuvista tuli todella hyviä.

 • Mä pitkään karsastin Huaweita puhelinvalmistajana, mutta kun mun lapsi sai sellaisen hmm..kolmisen vuotta sitten ehkä, vakuutuin. Vakuutuin niin paljon, että vaihdoin iPhonen vuosien käytön jälkeen Honor 8:iin tässä kesällä. Meillä on nyt koko perheellä Honoria ja Huaweitä. Tuntuvat olevan tosi hyviä puhelimia ja en voi kuin ilolla katsella Huawei P20:llä ottamiasi kuvia, on ihan huippuja! Tuntuu pöljältä, että kun mun lapsi sai ekan Huaweinsä, hänelle vinoiltiin koulussa, kun "Huaweit on niin huonoja". Kuinkas kävikään, pari vuotta meni eteenpäin ja Huawei onkin haluttujen puhelimien kärjessä! 🙂

  Aurinkoa päivääsi ❤

  • Meilläkin poika vannoo Honorin nimeen ja saikin nyt edellisen Huawein omakseen ja oli todella tyytyväinen.

   Niin kurja juttu ja harmittaa, kun noilla nuorilla on tuo apple niin kova sana ja muoti-ilmiö! Mutta ehkä se hiljakseen muuttuu, sillä onhan Huawei Suomen markkinoiden suosituin puhelin.

   Ihanaa päivää Saron <3

  • Täältä hintaseurannasta kannattaa seurata hinnan vaihtelua ja mistä liikkeestä löytyy aina edullisin hinta: https://hintaseuranta.fi/tuote/puhelimet/huawei-p20-pro-puhelin/6877985?ref=hakuehdotus

   Puhelimen hinta on tällä hetkellä 708-830e riippuen liikkeestä. Hinnan jätin tarkoituksella pois, koska hinta elää niin paljon ja jos joku tulee lukemaan tätä kuukauden päästä, hinta voi taas olla jotain muuta. 🙂

   Mutta kiitos palautteesta ja tämän päivän hinnat ovat tosiaa nuo edellä mainitsemani eli varsin paljonkin voi säästää, jos tietää mistä hankkia.

   Mukavaa päivän jatkoa. 🙂

 • Aikas on ihana!!! Nimimerkillä puhelinfriikki😂 ostin tämän tekoälyllisen Honor10 kuvien takia ja olen vieläkin kuherruskuukaudella luurini kanssa💓💓💓💓eli voi puhelimeen rakastua😘 mahtavaa päivää ihanuus ❤️

 • Voi sentään minkä teit, Tiia – nyt alkoi kyllä semmoinen puhelimenhimotus, että ei mitään rajaa;) Vannoutunut Samsung-fanikin tässä jo kääntää kohta kelkkansa! Android on minun käyttikseni ja tuon Huawein kuvausominaisuudet ja muistikapasiteetti kyllä vetoavat. Pahus sentään – meillä on se remontti edelleen kesken ja eilen tilasin juuri itselleni uuden kannettavan joten talous ei nyt anna periksi millään – ja minulla on ollut se periaate, että puhelinta käytetään niin kauan kun se suurinpiirtein kestää edes jotenkin aikaansa. Mutta nämä kehittyvät sellaista vauhtia, että mun Samsungini alkaa olla eilisen peli. Nyt pitää alkaa miettimään, mistä rahat;)
  Iloa viikkoosi uuden kännykän ja kameran kanssa, Tiia <3

  • Voi ei Lady, mutta hei ehkä sitten jonkin ajan päästä ja hinnathan näissä tulee alas viimeistään, kun uusi malli tulee markkinoille. Tämä on mieletön puhelin, vaikka odottelisikin sopivampaa saumaa tai vaikka vuoden pätkän.

   Kiitos niin paljon, olen todella into piukeana, että sain Huaweilta tämän puhelimen käyttöön.

   Ihanaa viikon jatkoa Lady <3

 • No jopas onkin hyvät kuvat, itselläni vähän vaatimattomampi Huavei mutta aika hyvä mielestäni sekin. Tuo sinun kapulasi tuntuu olevan ihan huippu, onnea valinnallessi 🙂

  • Kiitos niin paljon ja olin kyllä ihan megatyytyväinen aiempiin Huawei puhelimiinkin, että sinulla on hyvä puhelin. <3

   Ihanaa iltaa Pihakeiju <3

 • Moikka taas pitkästä aikaa <3
  On ollut olevinaan niin kiireitä, ettei ole ennättänyt kommentoimaan.. olen kyllä ahkeraan tsekannut kivoja päivityksiäsi.
  Mutta, joo, ny kyllä lykkäsit niin.. miten sen sanoisin.. sairaan upeita kuvia ja tietopankin uudesta kännystäsi, että huh huh heijaa!! 😀 Minun Huawei Honor vetelee ilmeisesti viimeisiään, kun tässä sen hankinnasta tulee kolmatta vuotta täyteen syksymmällä. Olenkin joutunut luopumaan monesta sovelluksesta & appsista hitauden takia .. ja myös mahdollisesti videot kuvapankissa hidastaa tätä nykyistä ropsua, joten olisi edessä uuden hankinta piakkoin. Järkkärikameraakin olen himoinnut ja halajanut kuukausikaupalla, mutta hei: tässähän tulisi "kaks kärpästä yhdellä iskulla" jee! Siistiä! 😉

  • Hei ei niin mitään paineita kommentoinnista tai blogin lukemisesta, oikea elämä on se tärkein. <3 Itselläkin on vähän enemmän vasemmalla kädellä mennyt koko kesä.

   Viisaasti sanottu, sillä se, että muisti on miltei täynnä hidastuttaa koko puhelimen toimintoja ja sen tuntee.

   Sama juttu, olen niin pitkään himoinnut järkkärikameraa, mutta tämä puhelin nyt ratkaisi asian ja lopetti haikailun, tällä todellakin saa niin hyviä kuvia, että ne enemmän, kuin riittää omaan makuun.

   Ihanaa, että ilahduit ja sait tästä itsellesi hyvää infoa.

   Mukavaa iltaa Thea Ester <3

 • Huawein puhelin itseltänikin löytyy tällä hetkellä ja muuten olen siihen tyytyväinen, mutta muistia on hieman liian vähän 😀 Tämä vaikuttaa ihan superpuhelimelta, mutta mulla on jotenkin aina ollut sellainen päähänpinttymä etten paria sataa enempää puhelimesta viitsi maksaa, koska tiedän, että parissa vuodessa pitää se jo uusia – jos vaikkei mitään ongelmia puhelimen kanssa olisikaan niin itseä alkaa kyllästyttää 😉 ..koska nykyinen puhelin on vuoden ollut käytössä niin ehkäpä se vaihto on tuossa vuoden päästä edessä – jospa tämän puhelimen hinta olisi siihen mennessä tippunut tarpeeksi alas xD

  • Ymmärrän hyvin tuon logiikan ja kaikki Huawein puhelimet on loistavia. Oletko ajatellut hankkia tähän vanhemman malliseen puhelimeen muistikorttia? Muistikorttiin voisit laittaa kaikki kuvat, niin vapautuisi tilaa muille sovelluksille.

   Ihanaa iltaa Mira <3

 • Teetkö yhteistyötä luurien suhteen. Jos niille sanoo oikean tunnussanan,me lukijasi saamme hieman rabattia? Luuriostoksille menossa. Kiitos jälleen vinkistä.

  • Yhteistyönä olen saanut luurin käyttööni kyllä. 🙂 Mutta Huawein puhelimia myydään niin monessa liikkeessä ja verkkokaupassa, joilla kaikilla on omat koodituksensa, joten on mahdotonta valitettavasti tarjota alekoodia. Mutta kannattaa tutkia tuota Hintaseuranta sivua, sillä sielläkin on kyseinen Huawei jopa 708e hintaan, kun taas toisessa liikkeessä maksaa peräti 830e. Eli jos on tarkkana, voi säästä pitkän pennin.

   Ihanaa iltaa Marjo <3

  • Peili on ollut kaikissa Huaweissa mielestäni ja saattaa löytyä ehkä muistakin puhelimista. On joka tapauksessa, kuin peili eli tarkempi, kuin jos katsoisit selfiekameraan. 🙂

   Huaweissa on myöskin Android-käyttöjärjestelmä. 🙂 Eli huoletta voisit suhahtaa käyttämään Huaweita.

   Ihanaa iltaa Maiccu <3

 • Oi miten ihania kuvia tuolla tulee, ei ihme että rakastuit sillä tuo puhelinmalli on mun unelmapuhelimeni, liian kallis vaan mulle. Mullahan on Huawein Mate 10 Lite, hyvä puhelin sekin, ja omen ollut tyytyvöinen ,nutra tuo sinun puhelimesi on jo ihan eri tasoa. Seuraavakin puhelimeni on ehdottomasti Huawei ❤❤

  • Huawein Mate 10 lite on hyvä sekin ja vielä viime viikolla elin onnellisena Huawei P9 Plussan kanssa, mutta tämä Huawei P 20 Pro kyllä vie niin monilla ominaisuuksillaan puhelin ja valokuvaus elämän aivan uudelle tasolle. <3

   Kyllä Huaweita en kyllä enää ihan hevillä vaihda, täytyy tapahtua joku ihme.

   Kiva kuulla, että Huawei on sinunkin valinta.

   Ihanaa iltaa Jael <3

 • Hankin juuri pari kuukautta sitten uuden puhelimen Honor10:n. Siinä on hyvä kamera ja myös paljon muistia. Tuntuu, että en vieläkään ole ihan selvillä kaikista puhelimen ja kameran hienouksista. Android järjestelmää kannatan 🙂
  Ihania kuvia saa sinun uudella puhelimella, kamera näyttää olevan ihan hurjan hyvä ja tarkka <3
  Kivaa uutta viikkoa Tiia <3

  • Eikö ihanaa, onni on hyvä puhelin ja siinä itselle tärkeimmät ominaisuudet on nuo samat, hyvä kamera ja paljon muistia. <3

   Kiitos niin paljon Outi, juu kolmoiskameralla syntyy uskomatonta tulosta.

   Ihanaa viikon jatkoa Outi <3

 • Onpas upea kamera puhelimessa wau!
  Kiinnostaa kovasti, toisaalta uuvuttaa jo ajatus uuden puhelimen käyttöönotosta 😂😂

  • Ei ole lainkaan uuvuttavaa, kloonattiin tiedot ja luuri heti käytössä. Ainoastaan tai erityisesti kameran hallintaa vielä opettelen, jotta saan parhaan irti. Toki, jos vaihta ios-järjestelmästä androidiin, niin sen opettelussa menee kyllä aikaa tai toki päinvastoin.

   Ihanaa päivää M <3

 • Täällä Huawei käytössä ja P20 olen käynyt hypistelemässä jo useampaan otteseen. Saa nähdä koska maltan kotiuttaa. Itse olen siis tykännyt merkistä ja koululaistenkin kapuloina on Huaweit.
  Mukavaa elokuuta!

  • Kivaa kuulla, Huawei on ollut lemppari ja vuodet vierii, niin olisiko se kaksi vuotta vai miltei kolme. No mutta Huawein nimeen vannon ja kiva kuulla, että siellä myös.

   Ihanaa viikon jatkoa Kaisa <3

 • Kuvat ovat aivan fantastisia.
  Kamera vaikuttaa tosi, tosi, tosi hyvältä.
  Itse olen sitä ikäluokkaa, että kännykkähaaveeni on toive vanhan kestävän elämäni loppuajan. Pelkään, etten enää opi käyttämään uusia vimpaimia.
  Ihanaa jatkoa viikkoosi!

 • Kyllä tarkat kuvat tullu uudella puhelimella.
  Se on tylsää, kun otat puhelimella kuvan ja toteat, huono tuli ja poistat sen.
  Toista tilaisuutta saada toinen samasta hetkestä ei ehkä tule.
  Ihana tuo, kun kepakkokin näkyy noin lennossa hienosti.
  Mulla joku LG puhelin nyt. Juuri eilen kävin uutta akkua tilaamassa, kun koko ajan pitää ladata. En tiedä saako akkua. Myyjä lupas soittaa mulle tänään, kun tietää tarkemmin.
  Vai tuleeko uuden puhelimen osto eteen.
  Ihania kuvauskohteita sinulle, uudella puhelimellasi.
  >Leena

  • Juu oikein hämmästyin, että tuo yö-kuvaustoiminto toimi päivällä noin fantastisesti. Luin toiminnosta, että sillä saa kuviin kivaa dramatiikkaa, mutta tuo pysäytetty hetki on kyllä sellainen, johon yksikään aiempi puhelimeni ei ole taipunut, eikä hevillä kännykkäkamerat taida taipua tuohon ollenkaan.

   Minullakin oli LG G3 ennen Huaweita ja siirtymä Huaweihin tuosta merkistä oli helppoa, kuin mikä. Toivottavasti akku löytyy, mutta jos ei, niin tiedät minkä puhelimen hankkia. 😉

   Ihanaa päivän jatkoa ja kiitos niin paljon Leena <3

 • Kehitys menee nopeasti eteenpäin varsinkin puhelimien kameroissa. Olen aina ostanut kännykkäni kameran tason perusteella, sillä kännykällä kuvaaminen on niin äärettömän helppoa. Tällä hetkellä käytössä on Samsung galaxy S7. Zoomi ei ole kummoinenkaan, mutta rakastan makrokuvausta ja siihen tämä kapistus on omiaan.
  Upeat kuvat ja käsittelymahdollisuudet tuossa uudessa puhelimessasi. Ehkä seuraavana hankintalistalla 😊

  • Kivaa kuulla, että rakastamasi makrokuvaus luonnistuu. 🙂 Kiva myös kuulla, että saatat harkita Huaweita ensi kerralla.

   Ihanaa päivää Hanne <3

 • Aika ihanan oloinen puhelin, mulla on myös ollut useampi Huawei, enkä sitä pois vaihtaisi, paitsi tietysti tuohon parempaan 🙂 Upeita kuvia! Kyllä jää omput nyt jo toiseksi…

  • Kyllä jää omput toiseksi, näin on näreet. Kiva myös kuulla, että Huawei löytyy sieltäkin ja että tämä uusi Huawei P20 Pro inspiroi.

   Ihanaa viikon jatkoa Anu <3

 • Heissan täällä yksi iphonesta luopunut ja niiin maaan perusteellisesti Huaweihin ihastunut. Keväällä ostin P20 itselleni, tuohon pro:hon ei rahat riittäneet, mutta kyllä tämäkin on täyttänyt omat toiveeni täysin. Ja miten nopeasti omaksuinkaan androidin käytön, ihan paras puhelin mitä mulla koskaan aiemmin on ollut.
  Huikeita kuvia todellakin olet napannut Tiia <3.

  • Ihanaa ja kiva kuulla myös tuo, ettei ios-käyttöjärjestelmästä siirtyminen androihiin aiheuttanut hankaluuksia. Puhelimethan ovat nykyään neroja ja neuvovat niin hyvin miten tulee toimia. Mahtavaa kuulla, että sielläkin on Huawei-nainen <3

   Kiitos niin paljon ja ihanaa viikon jatkoa <3

 • Aikas kivoja kuvia näyttää saavan. Minulla on vanha Samsung mutta kyllä se vielä menee. Suuremmat intohimot on meikäläisellä järkkärissä kun haluaa hifistellä. Tilauksessa on kyllä minijärkkäri joka olisi matkoilla ja vaelluksella näppärämpi. Sillä pitäisi saada kuvat suoraan kännykkään
  ..se toiminto voi parantaa instakuvieni laatua hih

  • Sinä otatkin ihan mielettömiä kuvia ja olet oikea kuvaaja, ymmärrän hyvin tuon järkkärikamera puolen. <3

   Mieletöntä, jos saat järkkärikuvat helposti instaan, kuvasi kun on jo mielettömiä.

   Ihanaa viikon jatkoa Matkatar <3

 • Kauniita kuvia. Mutta täytyy sanoa, etten ymmärtänyt juuri mitään postauksestasi. Minulla digiblondilla tekniikat sun muut ovat tavoittamattomissa ulottuvuuksissa. Mutta aistin sentään riemusi uudesta puhelimesta. Me ihmiset ollaan niin erilaisia. Sinussa on selvästi järkevää käytännöllisyyttä. Mukavaa tiistai iltaa!

 • Hellou pitkästä aikaa 🙂 Vähänkö hienoja kuvia! Jos minulla jonain päivänä vaan ikinä on aikaa ns. itselle, niin yhtenä would be so nice to do -listalla on kyllä ehdottomasti kuvaamisen ja fotaroinnin pariin palaaminen. Mukavaa elokuuta <3

  • Toivottavasti vielä aikaa löytyy kuvaamiseen, toivottavasti teillä on kaikki hyvin. Ihanaa kun tulit moikkaamaan. Oikein sydämellistä elokuuta sinullekin ja kiitos niin paljon Jantunen <3

 • Huawein P9 Lite mulla on. Sain sen synttärilahjaksi kavereilta ku täytin 30! Tässäkin tykkään kamerasta. Ainakin on parempi ku edellisessä puhelimessani. Tuo P20 vois olla aika kiva seuraavaksi puhelimeksi, kun aika jättää tästä mun nykyisestä.

 • Huawei on tosi hyvä ja tuo sinun puhelimesi on tosi hyvä, rakastuin ensimmäiseen Huaweihin, jonka ostin ja se oli siinä. Nyt tämän uusimman aivan erityisesti halusin videoiden ja kuvien vuoksi. Ehkäpä tämä on seuraavaksi juuri se oikea sinullekin. <3 Uskon, että tätä kaikki Huawein käyttäjät kyllä rakastaisi.

  Ihanaa elokuun jatkoa LauraKatarooma <3

 • Mielettömiä kuvia!!! Nyt sait aikaan varsinaisen Huawei-kuumeen. Käytössä ollut Samsung, jonka vaihtaminen on pitkään ollut haaveissa.

 • Hienoa, että löysin blogisi. Ostin eilen tämän puhelimen, ja nimenomaan olen kiinnostunut valokuvauksesta. Saa vinkata, jos on tiedossa lisälinkkejä ja opastusta tämän käytössä.

  • Kiitos kovasti ja koko ajan opitaan lisää. Tänään mm. otin valokuvaa kuitista, niin kamera älysi heti scannata kuitin ja sain lähetettyä sen eteenpäin scannattuna. Eli scannerikin löytyy. 🙂 Tulen vielä tekemään blogipostauksen syyskuun lopulla tai lokakuun alulla puhelimesta, kunhan olen oppinut lisää. Mutta on tämä mahtava puhelin ja mikä kamera.

   Ihanaa, että hankit juuri tämän.

   Kivaa viikonloppua sinulle ja hei kannattaa googlailla puhelinta, olen itsekin ahminut kaikki eri testijutut puhelimesta. Mielenkiintoista luettavaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud