Onni on uusi kahvinkeitin ja kahvimuki!

Onni on uusi kahvinkeitin ja kahvimuki!
Juuri edellisessä postauksessa kirjoitin onnellisuudesta ja miten onnellisuus on monen asian summa. Miten kauneuden taju tai kauniiden asioiden rakastaminen ei tee kenestäkään pinnallista.  Miten onnellisuus koostuu niin syvällisistä arvoista, kuin myös siitä, että meillä on lupa nauttia kauneudesta ympärillämme.

Meillä tosiaan meni kahvinkeitin rikki n. puoli vuotta sitten ja olen siitä lähtien keittänyt ikivanhalla keittimellä kahvia. Kahvi on maistunut aika kitkerältä, myös kalkinpuhdistuksen jälkeen. Kävi vielä huonoa tuuria, että olisin voittanut uuden kahvinkeittimen arvonnassa, mutta en huomannut Instan puolella viestejä, joissa minua arpajaisvoiton suhteen yritettiin tavoitella. 

Nyt tuo harmitus on tipotiessään, sillä yhteistyön kautta sain meille uutukaisen tulipunaisen kaunottaren, Kenwood kMix vintage tyylisen kahvinkeittimen, joka sopii kumppaniksi meidän saman sarjan Kenwoodin leivänpaahtimelle.

Punainen, valkoinen ja sininen ovat lempivärejä, mutta erityisesti kodinkoneissa olen heikkona punaiseen. Punainen Smeg jääkaappi löytyy vuosien haaveilujen jälkeen hankittuna, Kenwoodin paahdin on ollut jo useamman vuoden ja nyt Kenwoodin keitin. 


Tulevaisuuden haaveina vielä Kenwoodin punainen vedenkeitin ja punainen Smeg astianpesukone, sitten olisi materialismionni täydellistynyt kodinkoneiden suhteen. Nimittäin kyllä se onnea tuottaa, kun kodinkoneissakin silmä lepää. 
Uuden kahvinkeittimen kunniaksi osui silmään uutukainen Starbucks Finland muki, joka on todella kaunis ja sopii juuri syksyiseen vuodenaikaan talvea odotellessa. Kyllä nyt maistuu kahvifanille kahvi uudesta mukista ja keittimestä keitettynä makoisalta, eikä lainkaan enää kitkerältä.

Kenwood kMix keittimessä Aroma-nappia, kun painaa, niin saa keitettyä vielä aromikkaampaa kahvia. Keitin on omiaan meille, koska juon ainostaan meillä kahvia. Keittimestä nimittäin taikoo 6 pientä kupillista kahvia tai 3 lattea. 

Automaattinen tippalukko on hätähousulle täydellinen asia, sillä automaattinen tippalukko estää kahvia valumasta, kun pannu on pois paikoiltaan ja näin voi kahvia kaadella mukiin, vaikka koko pannullinen ei olisi vielä keitettynäkään. 

Unohtelevaiselle oivallinen ominaisuus on myöskin, että kahvinkeitin sammuu 30-minuutin kuluttua siitä, kun kahvi on keitetty.

Keittimessä on myös helposti puhdistettava kestosuodatin, aivan mainio ominaisuus tämäkin. 

Tuotteella on 2-vuoden takuu ja esimerkiksi Hobby Hallissa tätä keitintä myydään 79,90e hintaan ja kolmessa eri värissä: punainen, musta ja valkoinen. Löytyy myös Stockmann, Prisma, Hobby Hall, Verkkokauppa.com

Olen lapsellisen onnellinen uudesta keittimestä ja on ihanaa, kun keittiössä katselee ympärilleen, niin kodinkoneetkin siellä punaisina kaunottarina oikein loistaa silmään. Eli kyllä onni voi kahvifanilla koostua siitä, että saa haaveitten keittimen, jota silmä rakastaa ja joka keittää vielä maittavaa kahvia.  Kiitollinen olo. <3
Milläs keittimellä siellä keitellään aamukahvit, jos keitellään ollenkaan? Onko haaveissa jokin kodinkone, josta olet haaveillut pitkään? Kerääkö siellä joku muukin Starbucks-mukeja? 

Herkullisia kahvihetkiä kaikille. <3

*Kenwood kMix saatu Suomen Sähkötuonnilta


40 thoughts on “Onni on uusi kahvinkeitin ja kahvimuki!”

  • Olen onnellinen pari vuotta sitten muuton yhteydessä uusituista kodinkoneista. En ehkä muuten, mutta kyllä hyvät kodinkoneet tekevät elämästä sujuvampaa ja helpompaa ja näin ollen myös onnellisempaa. Itse en juo kahvia lainkaan, mutta ukkokulta keittelee omansa Moccamasterilla. Uusi kaunis leivänpaahdin on mietinnässä, jotta sitä kehtaisi pitää esillä pienessä keittiössä.

    • Niin totta ja sujuva arki tekee onnelliseksi. 🙂 Oijoi upeita leivänpaahtimia on monenlaisia, olisikohan se tuollainen Kenwood. 😉

      Ihanaa sunnuntaita Tuija <3

  • Hei, kävipä Sinulla tuuri.Mitä tuo yhteystyö postaus vaatii. Entä jos et pitäisikään tuotteesta.

    • Hei kiitos kovasti. 🙂 Ei olisi kenellekään järkevää lähteä sovittuun yhteistyöhön niin, etten pitäisi tuotteista eli kyllä ensin selvitystyötä tuotteesta tulee tehtyä, että on varmasti mieluinen.

      Aurinkoista sunnuntaita sinulle. <3

  • Meillä kahvit keitellään Moccamasterilla, Dolce Gustolla tai vedenkeittimellä (pikakahviin vesi :D) – itse olen haikaillut ehkä tuon kahvinkeittimen päivittämistä, ikää tuollakin taitaa nimittäin alkaa se 10 vuotta olla o.O

    • Juu sama oli meidän Moccamasterilla ikää se 10-vuotta ja vaikka kuinka tein kalkinpoiston, niin valitettavasti ikääntynyt keitin vaikutti jo makuun. Mutta en siitä niin hyvää huolta pitänyt vuosien varrellakaan.

      Ihanaa sunnuntaita Mira <3

  • Minulla on ollut Moccamaster yli kymmenen vuotta. Tämä nykyinen keitin alkaa vedellä viimeisiään ja uuden keittimen hankinta olisi kyllä ihan ajankohtaista. Sinulla kävi tuuri, kun sait uuden keittimen yhteistyön kautta. Tuo punainen keitin sopii kyllä ehdottoman hyvin teidän kotiin.
    Minulla ei ole yhtään noita Starbucks-mukeja, vaikka mukihullu olenkin. Muutamia niistä olen ihaillut ja katsonut jopa nettikaupasta, mutta en ainakaan vielä ole tilannut.
    Kivaa viikonloppua Sinulle, Tiia ♥

    • Sama meillä, Moccamaster oli yli 10-vuotta, mutta huomasin, että alkoi tuo ikä vaikuttamaan kahvin makuun ja oli uuden paikka. Niin totta, että aivan ihanaa, kun sain tämän Kenwoodin yhteistyön kautta ja muutakin kahviyhteistyötä ollaan tekemässä saman yrityksen kanssa. Ihana asia.

      Hih hyvä, sillä vuosia täällä itsekin välttelin Starbucks mukeja ja taisi niin ihana joulumuki tulla vastaan, että siitä se lähti. Näitä kerään kuitenkin rennolla otteella, eli mukin ulkonäön tulee olla mieluinen.

      Ihanaa sunnuntaita Krisse <3

  • Wau! Saat olla onnellinen, tuohan on ihana:) Ottaisin minäkin, sillä sopisi niin väreihin:) Kahvinkeittimellä on todellakin väliä ja kyllä sen maun huomaa!

    • Kahvinkeittimellä on todella väliä ja maku on nyt ihan toinen, kuin vanhalla keittimellä keittäessä. Punainen väri tuo vielä virtaa kivasti aamu-unisiin aamuihin. Tykkään valtavasti ja sopii tuon paahtimen kanssa, joka muuten taitaa sinullakin olla tai oli.

      Ihanaa sunnuntaita M <3

  • Hieno on! Minulla on kyllä kahvinkeitinkin, mutta koska Mies ei juo kahvia, ei tule tuota paljon käytettyä, etenkin, kun tämä englantilainen paahto on hiukan suomalaisesta poikkeavaa. Mutta olen koukuttunut nescafen pikakahveihin, ei siis siihen murukahviin, vaan latte- ja cappuccino-pusseihin. Niitä saa myös eri makuisina, esimerkiksi irish coffee on yksi suosikeistani 🙂

    • Pikakahvitkin on kivoja. Täällä rakastan juoda lattea, jossa on mukana espresso tummapaahdolla eli sellainen syvä maku mukana.

      Oih Irish Coffee kuulostaa ihanalta.

      Mukavaa sunnuntaita Susanna <3

  • Enpä ole nähnyt kauniimpaa keitintä – ihana! Ja tuo aroma-ominaisuus, sellaisesta en ollut kuullutkaan. Meilläkin on kaksi punaista kaunotarta keittiössä, tavallinen keitin ja sitten oma aarteeni Brevilen kahvikone, jolla teen espressot jääkahveihin! Leppoisaa lauantain jatkoa <3

    • Oijoi ja juu punainen kyllä jotenkin niin toimii kodinkoneissa, nautin ihan vaan katsellakin näitä. Kivaa vintage henkeä.

      Oih espressoa sen olla pitää omassa latessakin.

      Ihanaa sunnuntaita Heli <3

  • En muuten ole innostunut punaisesta, mutta kodinkoneissa se tosiaan viehättää. Itse "keittelen" Americano-aamukahvini punaisella Dolce Guston Circolo-kapselikeittimellä. Koska asun yksin, ja koska en saa millään kahvinkeittimellä maukasta kahvia.

    • Totta, kodinkoneissa punainen toimii erityisen kivasti. 🙂

      Americano aamukahvi on nam sillä kapselikeittimellä, olen maistanut.

      Ihanaa sunnuntaita Minna <3

  • On ihana keitin. Meillä tää Moccamaster. En tykkää siitä yhtään. Yhteen aikaan monet halus sen.
    Onhan se mukavaa ottaa kaunis kahvikuppi käteen ja siinä hyvää kahvia.
    Nautinnollisia kahvihetkiä
    >Leena

    • Juu meilläkin oli tuo Moccamaster tuo vanha ja se nyt vaan oli tullut jo tiensä päähän. Moccamasterin voitin siinä arvonnassakin ja jäi kyllä niin harmittamaan, etteivät voineet tägätä minua siihen voittoon tai laittaa oman kuvan alle viestiä, kun ei seurattu toisiamme instassa, ei voittoviestistä tullut mitään ilmoitusta. Mutta ei harmita enää ei, sillä tämä tulipunainen kaunotar on nyt tullut jäädäkseen.

      Niin on, kyllä kauniissa kupissa ja keittimessä silmä lepää.

      Ihanaa sunnuntaita Leena <3

  • Upea kahvinkeitin. Tykkään myös punaisesta kodinkoneissa. Mutta niitä ei ole kertynyt. Meillä on kapselikeitin ja tavallinen. Käytän itse tavallista. Ollaan miehen kanssa kauheita kahvinkittaajia. Mukavaa viikonloppua sinulle!

    • Ihanaa, sillä kahvi on niin nam. <3 Kiva, että tykkäät punaisesta ja ehkä teidän seuraavat kodinkoneet on sitten punaisia.

      Ihanaa sunnuntaita Marja <3

  • Pirtsakka keitin! Tulit tänään niin Tiia mieleeni, kun päiväni oli täynnä omituisia ja noloja kömmähdyksiä. Niin käy, kun vauhtia on liikaa ja pääkoppa on hajamielinen. Kaikesta selvittiin, mutta puna kohoaa pikkasen poskille, kun ajattelen tapahtumasarjaa- hih!
    Ai niin, minä täällä vielä odottelen uutta kahvikonettani. Maahantuojalla on ongelmia, mutta 14.9 , jos maahantuoja ja Gigantti suo, keittelen omalla koneella cappucinot ja latet tuosta vaan:)

    • Oi ei ihanaa ja mahtavuutta ja voi kurjuuskin, jos oli tiiamainen päivä. Hih olisi kiva kuulla, että mitä oikein tapahtui. 😉

      Ihanaa ja onnea uudelle keittimelle, sillä kyllä vaan kahvi maistuu niin hyvälle ja maukkaalle, kun keitin on laadukas.

      Upeaa sunnuntaita sinulle <3

  • Tällä hetkellä keittyy kahvit Philipsin keittimellä, mutta uusi on täälläkin hakusessa, kun mies meni kannun rikkomaan eikä uutta saada tilalle. Kahvi ei enää myöskään ole tarpeeksi kuumaa. Juuri tänään tyttärelle sanoin, että jos ensi kuun palkasta hankkisi uuden keittimen.
    Ihana keitin tämä sinun omasi on ja niin sun näköinen ja teidän keittiöön sopiva…tykkään hurjasti!
    Ihanaa ja aromikasta viikonloppua Tiia <3

    • Ou no, tuo on paha, jos kannu menee rikki ja vaikka saisi tilalle, saa pulittaa kuitenkin useamman kympin 🙂 Toivotaan, että saat hankittua uuden keittimen ja olisiko se vaikka tämä kaunotar Kenwood. <3

      Kiitos niin paljon ja tämä keitin kyllä huusi ihan minun nimeä ja meidän kotia.

      Ihanaa sunnuntaita Outi <3

  • Kaunis keitin. Meillä on perinteinen moccamaster jolla kahvit tulee keitettyä. HYvät kahvit keittää, mutta ei ole kyllä mikään keittiön kaunistus!

    • Tärkeintä on maku kuitenkin. <3 Mutta nyt kun oli selkeä uuden hankinta edessä, niin onnellinen, tästä tulipunaisesta vintage henkisestä kaunottaresta.

      Aurinkoista uutta viikkoa Kaisa <3

  • Kiva keitin ja olen samaa mieltä, hyvä väri. Starbucksilla on Finland-muki! Mä tohon sun uudempaan Nivea-juttuun laitoinkin, että pitää lähteä tyhjän matkalaukun kanssa Nivea ostoksille sinne Suomeen. Nyt voisi sitten vielä tällaisen Finland-mukin hankkia 🙂

    Meillä mies innostui kahvinjuonnista vasta joitakin vuosia sitten ja sen myötä välineistö uusiutui. Kyllä hyvä kahvi vain on aikamoista hemmottelua. Onnea uudelle keittimelle!

    • Hih ihana olet, niin Nivea laukkuun ja vielä Finland-mukikin. 🙂

      Olen niin samaa mieltä, että kahvi voi myös maistua meinaan pahalle, niin hyvä ja herkullinen kahvi on upea startti päivään.

      Ihanaa uutta viikkoa Johanna <3

  • Aivan ihanan näköinen ja värinen tämä uusi keittimesi 🙂 Kyllähän tuollainen meidänkin keittiötä koristaisi mukavasti. Meidän nykyinen kahvinkeitin pitää kamalaa meteliä kahvia keittäessä ja nyt olen miettinyt mikä olisi hyvä uusi vaihtoehto. Ehkäpä vaikka tällainen esittämäsi silmänilo!

    • Tämä on muuten todella hiljainen keitin. <3 Peukut vielä siitäkin ja sen unohddinkin tekstissä kertoa. Tämä tosiaan keittää 6 pientä kuppia, että jos se on teille passeli, niin tämä voisi olla kyllä just eikä melkein teidänkin keitin.

      Kiitos kovasti Birgitta ja ihanaa uutta viikkoa sinulle <3

  • Pirtsakka väri 🙂 tuolla kun keittää aamukaffet niin silmät kyllä avautuu ❤
    Kahvi on niin tärkeä elementtiä päivän käynnistyksessä, että jos oma keitin
    (koputtaa puuta) meni rikki pitäisi varmaan heti rynnätä hankkimaan uusi.
    Mukavaa sunnuntai iltaa Tiia ❤

    • Niin on ja joskus kun on aamulla maito loppu, niin sekös ketuttaa, että kaupan kautta ensin, ennen kuin saa kahvin huulille, hih.

      Ihanaa uutta viikkoa Marjo <3

  • Ihanat kuvat <3
    Meillä keitellään Moccamasterilla, nam 😛 Eräillessä pannukaffet on ihan parhautta!
    Mä olen ennenmuinoin kerännyt ko. kuppeja, mutta downsizing –> kupit uudessa kodissa 🙂
    Herkullisia kaffehetkiä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud