SLURP kahvifanin unelma

SLURP kahvifanin unelma
*Kaupallinen yhteistyö SLURP

Kaikki blogiani tovin seuranneet tietävät kenties, että olen suuri kahvifani. Instagramista puhumattakaan, jonne olen 4-5-vuoden ajan  uskollisesti joka päivä kuvannut joka päiväisen kahvihetken. Salaisesti olen joskus toivonut, että pääsisin toteuttamaan jonkun yrityksen kanssa kahviyhteistyötä, sillä kahvihetkien kuvaamisen aloitin jopa ennen kuin aloin kirjoittamaan blogiani. Kahvi ja kahvihetket on sydämeni asia ja hih tietty kahvimukit. 

Kahvia aloin nauttimaan saatuani esikoisen ja aluksi ihan selviytymiskeinoksi, pysyäkseni päivisin hereillä, esikoisen valvottaessa öisin. Aluksi kahvi oli pakkopullaa ja hirveintä myrkkyä mitä tiesin. Ensimmäiset viikot kahvin kanssa eivät olleet mitään kuherruskuukautta vaan tervanjuontia. 

Yhtäkkiä kuitenkin tapahtui käänne ja kahvi alkoi maistumaan aamuisin hyvältä. Keksin maidonvaahdotin vispilän ja sain kahviini vaahdon kautta lisäpotkua. Myöhemmin keksin myös makusiirapit, joita fiiliksen mukaan välillä kahviini lisäilen. 

Jännintä kuitenkin on, miten makunystyrät kehittyy ja kahviltaan alkaa vaatimaan koko ajan enemmän ja enemmän. Ensin vaalea paahto vaihtui tummapaahtoon ja hiljakseen kaupan halvimmat peruskahvit eivät enää tyydyttäneet makuaisteja. Nyt vielä uuden kahvikoneen myötä olen päässyt sellaiseen tilanteeseen, että pääsen nauttimaan kahvini vastajauhetuista kahvipavuista. 

Silti tästäkin kaikesta on mahdollisuus viedä kahvinautinto vielä paremmaksi ja suorastaan täydellisyyteen. Nimittäin on mahdollisuus saada vaikeasti hankittavia pienpaahtimoiden erikoiskahveja suoraan kotiin kannettuna. Ei tarvitse enää rampata vaikka kahvimessuilla, tavoittaakseen mahdollisimman monen pienpaahtimon kahviherkut ympäri Suomea. 

Tilaus SLURP.coffee sivuston kautta ja vieläpä kotiin kannettuna on mahdollisuus tilata kahden tai neljän viikon välein vastapaahdettuja artesaanikahveja juuri omaan makuun räätälöitynä. 


Sanotaanko, että tässä kohden kiljahdin riemusta, kun ensi kerran kuulin SLURP.coffeesta, sillä vihdoin saan tutustua aitoihin erikoiskahveihin ja vielä niin, että kahvit ovat juuri paahdettu ja mikä parasta, kahvit tosiaan kannetaan kotiovelle!

Kahvin tilaaminen on helppoa, sillä sivusto neuvoo näin:

Tilaa

Minkälaisesta kahvista pidät, vaalea, tumma, vuorotellen  (valitsin tumman)

Miten valmistat kahvisi, suodatinkeitin, pressopannu, mokkapannu, espresso ja lisää erilaisia valmistusmenetelmiä löytyy vaihtoehtoina 
-Kuinka haluat kahvisi, papuina tai jauhettuina

Kuinka paljon kahvia kulutat, 200g n. 2kuppia päivässä, 400g n. 4 kuppia päivässä, 600g n. kuusi kuppia päivässä. Lisää toimituskokoja myöskin löytyy.

SLURP tekee yhteistyötä n. parinkymmenen suomalaisen pienpaahtimon kanssa eli valitsemalla SLURP-kahvin tuet suomalaista pienyrittäjyyttä. 


Tilaus veloitetaan aina kaksi viikkoa ennen seuraavaa toimitusta ja tilausta tosiaan voi koska tahansa muuttaa tai laittaa vaikka tauolle, jos on vaikka lähdössä reissuun tai mökille. 

Mikä parasta myöskin on, että kaikkia mielitekoja voi tilausmatkan varrella vapaasti muuttaa ja vaihdella. Minulle tuli ensin suodatinkahvia, mutta vaihdoinkin tilauksen kahvipavuiksi. 


Lisäksi meille tuleva 200g pussi on riittänyt juuri täydellisesti tuon lasketun kahden viikon ajan eli juon tosiaan 2 kuppia kahvia aamuisin tai oikeastaan kaksi lattea. 

SLURP.coffee sivustolta löytyy myös teet ja erilaiset kahvilaitteet eli vaihtoehtoja on niin perus nautiskelijoille, kuin suuren luokan kahvihifistelijöille.


Tämä kahvifani on koukussa ja luulen, että makuaisti ja into kahviin edelleenkin vain kehittyy. Vaikka juonkin vain pääsääntöisesti latteja, niin sillä on suuri merkitys, mikä kahvi se siellä maidon kanssa täydellisyyteen sekoittuu. Nimittäin latenkin voi pilata pahalla kahvilla. 

Kun on johonkin näin hyvään tottunut eli siihen, ettei enää kaupassa käynnin vaivaa ja  on mahdollisuus joka päivä nauttia vastapaahdettua pienpaahtimokahvia, niin ei ole enää paluuta entiseen. Makunystyräni kun ovat päässeet nauttimaan parasta, ei enää muuta voi ajatetellakaan. 
Nyt aamuinen kahvihetkeni ovat pitänyt sisällään mm. täyteläistä, vähähapokasta, suklaista kuubalaista Havana-kahvia. Brasilialaista täyteläistä, pehmeää, tasapainoista ja suklaista Brazil Sunrise kahvia, jonka tuoksussa on mantelisuklaata ja pähkinää ja maistettavissa suklaata ja pähkinää. Entäs sitten Cafeterian Burundi Kivubo vaniljainen ja karamellinen kahvi, jossa on maistettavissa vienosti kirsikkaa. 

Tai Lehmus Roasteryn Pusupuisto City Roast kahvi, jota kuvaillaan näin: ”intohimoiseen tangon taikaan ja romanttiseen yhdessäoloon. Nautitaan taidokkaiden askelten tahdissa lehmusten alla kaikilta katseilta suojassa. Kahvin aistit täyttävä, runsas ja nautinnollinen vivahteikkuus, hurmaa ja keinahtelee täyteläisesti kielelläsi. Ripaus raikkautta nostattaa tunnelmaa kuin reipas humppa tangojen välissä.”
Aamuinen kahvihetkeni onkin päivän kohokohtia, se hetki kun saa kahvihörpyn ensimmäisenä huulille, sillä hetkellä tuntuu, että päivä on toivoa täynnä ja mitä vaan voi tapahtua. 

Löytyykö sieltä yhtä kovia kahvikissoja, kuin täältä? Miltä kuulostaa SLURP.coffee eli mahdollisuus saada suoraan postilaatikkoon tai postiluukusta kannettuna artesaani pienpaahtimoiden tuoreita vastapaahdettuja kahveja kotiin? 

Täällä se tuntuu siltä, että SLURP on oman tulevien 50-vuotisynttäreiden paras lahja. Niin muuten, tämähän on myöskin mitä mainion lahjaidea ihmisille, joilla on jo esimerkiksi ihan kaikkea tai sattuu olemaan suuri kahvifani. <3


Lisää infoa löydät täältä ja alekoodi teille lukijoille, jolla saat 5e alennuksen ensimmäisestä kahvitilauksesta on:


 ”keski-ikainen”49 thoughts on “SLURP kahvifanin unelma”

 • Minä yritin joskus yläasteella opetella kahvinjuontia, mutta ei uponnut – eikä oo uponnut sen jälkeenkään 🙂 Ei edes silloin, kun tein vuorotyötä ja 7 yötä putkeen. Energiajuomaa silloin hiukan yrittänyt juoda (ja joskus automatkoilla edelleen), mutta puoli tölkkiä on ihan maksimi, jos en halua hervotonta ja sydänpamppailevaa oloa 😀

  • Hih juu jotkut jäävät koukkuun heti ja joillakin kestää hetki harjoitella, kuten täällä. Yksi tai kaksi mukia ei vielä aiheuta sydämen pamppailuja, mutta siitä enemmän annoksia, niin kyllä vaan.

   Kivaa iltaa Katja <3

 • Tilattiin Slurpilta töihin tummapaahtoista ranskalaista esittelymaistatuksen perusteella ja nythän ei muut kahvit oikein maistu miltään! Kotona juon niin vähän nykyisin, etten ole vielä lähtenyt toimivaa keitintä uusimaan, mutta houkuttelisi kyllä tuollainen jauhava kone…

  • Niin käy, kun suu oppii siihen parhaaseen, niin ei muut enää maistukaan. <3 Kahvikone on ihan paras. <3

   Kivaa ilta Inilian <3

  • Ihan paras palvelu ever. Kiva jos tykkäät ja hei koodilla "keski-ikäinen" saat 5e alennusta ekasta kahvitilauksesta. 🙂

   Ihanaa iltaa Jani <3

 • Kahvipa hyvinkin;) 😀 Mun täytyy tutkia tätä tarkasti nyt, jos löytyis hyviä kahveja, joita voi juoda ihan mustana, koska en tykkää sekoittaa maitoa/kermaa/sokeria kahviini. Kahvin pitää kuitenkin olla pehmeää ja täyteläistä.
  Kiitos vinkistä<3

  • Slurpilta saa Suomen parhaimpia kahveja. <3 Kiva jos kurkkaat ja alekoodi oli keski-ikäinen ja 5e lähtee pois ensimmäisestä tilauksesta. 🙂

   Ihanaa iltaa Sari <3

 • Hauska nimi Slurp jää mieleen. Kysyn kaupungissa asuvalta tyttäreltäni tilaisko hän kanssani aluksi kokeeksi yhteiset Slurpsit. Mies nimittäin juo vain perinteistä suodatinkahvia, tosin usein jauhamme sen pavuista.
  Vanhemmiten kylläkin kahvin himo on tasaantunut.
  Kivaa tätä päivää ja mukavaa tulevaa viikkoa <3

 • Päivä ei lähde käyntiin ilman kahvia. Juon joka aamu kaksi – kolme mukillista kahvia. Itse pidän vaaleasta paahdosta eikä kahvini saa olla liian vahvaa. Meillä kahvi keitetään normaalilla suodatinkeittimellä, mutta kapselikonekin talosta löytyy. Slurp kuullostaa hyvältä palvelulta.

 • Siis mitäh!?! Miksei tästä ole ikinä ollut puhetta, et oo aloittanut kahvin juonnin noin myöhään. 😲 Muthan on kasvatettu kahvilla, varmaan jo neljä vuotiaana mun suosikki oli kahvi johon laitoin pullaa sekaan. 😅

 • Voi ihanuus mitä kuvia ja slurps perään:) Nyt kyllä alkoi kahvihammasta kolottamaan..Työn myötä vuosien aikana on kyllä oppinut kahvia juomaan..joskus kyllä ihan liikaakin, massu parka kun ei aina tykkää että yölläkin sitä kahvia tulee välillä juotua kuppi tolkulla:) Täytyykin käydä tuolla sivuilla kurkkimassa. Leppoisaa sunnuntai-iltaa❤️

  • Kannattaa käydä ja hei alekoodi ekaan tilaukseen 5e on "keski-ikäinen". 🙂 Voin kuvitella, että vuorotyössä kahvia menee ja kroppa on ihmeissään. <3

   Ihanaa iltaa Päde <3

 • Nuorempana, tuohon parikymppiseen saakka, kahvi ei maistunu.
  Mutta kyllä sitä on opittu juomaan ja aamukahvi on pakko saada.
  Ihan perus, tummapaahto Juhla mokka on käytössä.
  Mutta erikoiskahveja on kyllä katseltu.
  Mukavalta kuullostava tuo Slurp.
  Ehkä joskus käväsen tarkemmin tutkailemassa sitä.
  Ihanaa syksyistä viikon alkua
  >Leena

  • Kannattaa käydä, sillä kahvit ovat kahvien eliittiä. Ohessa alekoodi "keski-ikäinen" 5e ekaan tilaukseen, jos tekee mieli testata. 🙂

   Aamukahvihetki on paras hetki. <3

   Ihanaa iltaa Leena <3

 • Juon vain yksi-kaksi mukillista kahvia päivässä. Joukossa pitää olla runsaasti maitovaahtoa ja kahvin hyvää, mitä tahansa kuraa en halua juoda.

  Pieteetillä valmistetun kahvin erottaa. Japanissa ostimme tuliaisiksi kahvia kahvila-paahtimosta johon pysähdyimme jääkahville. Meitä kehotettiin tulemaan vartin päästä takaisin, joka asiakkaalle paahdettiin kahvit erikseen!

  • Sama juttu, maitovaahtoa ja hyvää kahvia, kuten Slurpilla. <3

   Oijoi mitä kokemuksia Japanissa, olisi ihanaa päästä nauttimaan kahvia Japaniin. <3

   Ihanaa iltaa Tuuli <3

 • Mukava postaus kahvista mutta itse olen paremminkin teeihmisiä, kuppi tai korkeintaan kaksi vaan päivässä. Olen aina ihmetellyt miten kahvi on joillekkin niin tärkeä mutta meitähän on moneksi. Joskus hyvän leivoksen kanssa kahvi onkin parasta 🙂

  • Hih ja minä en taas juo teetä oikeastaan lainkaan. Kahvia vertaisin hyvään suklaaseen tai viiniin, vaikka en viiniä juokaan, mutta kahvin merkitykseen viitaten.

   Ihana iltaa pihakeiju <3

 • On pakko tunnustaa olevansa kahvikissa 🙂 Olin yhdessä vaiheessa viisi vuotta juomatta kahvia mutta sitten taas otettuani yhden kupillisen "kahvimopo lähti käsistä". Itse olen maistanut Lehmus Roasteryn Pusupuisto City Roast kahviaja pidin siitä todella paljon. Pehmeän viettelevä maku – kuten pusupuistokahvilla pitääkin olla 😀
  Toisinaan tulee ostettua erikoiskahveja pikkupaahtimoista kotiin.'
  Mukavaa alkavaa uutta viikkoa Tiia <3

  • Ohhoh 5-vuotta! Niin se lähtee ja sama on suklaan kanssa, tosin sukulakkokin on helpompi, kuin kahvilakko.

   Pusupuisto kahvi on todella nam, pehmeä ja viettelevä ja vähän erilainen.

   Slurp olisi ihan sun juttu Marjo ja koodilla "keski-ikäinen" saat 5e alen ekasta tilauksesta, vink vink vaan. <3

   Ihanaa iltaa Marjo <3

 • Pari kupillista kaffetta tulee täälläkin juotua päivässä. Minä tykkään vaaleasta paahdosta ja maitovaahto kahvissa on aina plussaa. Pusukahvi, sitä olisi perjantaina tarvittu 😀
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Tiia ja leppoisaa alkavaa viikkoa <3

 • Itse opettelin kahvinjuonnin opiskeluaikoina kun en viitsinyt enää itselleni teetä keittää – kaikki muut joivat kahvia. Ja sen jälkeen kahvia onkin sitten mennyt litroittain ja auta armias, jos on kahvi päässyt loppumaan – isäntä on joskus joutunut yömyöhällä huoltsikalta kahvia hakemaan;)
  Ja kyllä – kahveissa on eroja. Itse juon tummapaahtoa ja kahvin pitää olla vahvaa – ei mitään litkua. Loraus rasvatonta maitoa tai kauramaitoa ja minä olen tyytyväinen. Paitsi matkoilla: juon aina cappuccinoa.
  Erikoiskahveja ostan silloin tällöin – Turussa on aika kivat markkinat;)
  Ihanaa kahvintuoksuista syksyn jatkoa, Tiia <3

  • Ihan kauheaa, jos kahvi loppuu tai maito on loppunut. Pelkkää kahvia en saa alas vieläkään.

   Sama juttu, aah tummaapaahto ja maito, nam. <3 Pitäisipä ehkä laajentaa capuccinoihin. <3

   Voin kuvitella, että Turusta löytyy monia hyviä kahveja ja pienpaahtimoita.

   Ihanaa iltaa Lady ihana <3

 • Kahvinkin suhteen suosin entistä laadukkaampaa, jota sitten tarvitsee todellakin vain sen 1-2 kuppia päivässä. Itse juon aamu- ja aamupäiväpainotteisesti kahvini, fiiliksen mukaan jääkahvi tai latte, kahvikoneella tehtynä. Eli siksi espresson tulee olla laadukasta ja maistua vastajauhetulta. Sain alekoodin kokeilla Slurpsia ja eron maussa kyllä huomasi heti. Peukku tälle nerokkaalle idealle!

  • Sama juttu ja kiva kuulla, että Slurp on tuttu. <3 Jääkahvikin on muuten niin ihanaa herkkua <3

   Juu eron maussa kyllä huomaa ja ei käy enää tyytyminen muuhun.

   Ihanaa iltaa Heli <3

 • Moiii! Voi tavaton, pitihän mun hetimiten tsekata, jotta löytyisikö sieltä Slurpista kofeiinittomia vaihtoehtoja – ja löytyi, kolmekin 🙂 Täytynee pohtia, josko tilaisi jauhettuna niistä jotain merkkiä. Mieluusti käyttäisin kahvipapuja, vaan meidän keittiöstä ei vielä jauhatuslaitetta löydy, joten olisi tyydyttävä, vielä, valmiiksi jauhettuun. Houkutus on nyt suuri. Holmen Heart -merkkinen tasapainoinen ja kofeiiniton espressosekoitus, jossa jälkimaussa kuulemma maistuu elegantti suklaa, alkoi minua suklaan rakastajana kiinnostamaan! 😀 <3

  • Eikö mahtavaa ja oma mies kun ei pysty myöskään kofeiinillista kahvia juomaan, niin Slurp on mahtava, kun löytyy kofeiinittomiakin vaihtoehtoja.

   Oijoi Holmen Heart kahvi kuulostaa ihanalta ja alekoodilla "keski-ikäinen" saat 5e alen ekasta tilauksesta.

   Ihanaa iltaa <3

 • Slurpista olen kuullut kyllä aijemminkin, mutta en ole vielä itse tilannut. Ja ehdottomasti parasta kahvia tulee kun itse jauhaa sitä mukaan kun keittää kahvia. Meillä on jo muutaman vuoden ajan ostettu kahvi aina papuina.

  Kahvin tuoksuista viikkoa sinulle Tiia! 🙂

  • Itse jauhettu on parasta <3 Slurp on ihan paras, rakastan kahveja joita suoraan kotiin tulee, eikä kauppareissuilla tarvitse kahvi asioita miettiä.

   Samoin sinulle Marie <3

 • Tämä oli minulle uusi juttu. Ja, toisaalta olen myös yrittänyt vähentää kahvinjuontia. Mutta, tuota Pusupuistoa voisi maistaa. 🙂

 • Minä olen varsinainen kahvinkittaaja. Mitäpä nyt opettajat välitunnilla muuta tekevät kuin juovat kahvia. Tapa ja tottumus. Myös keino jaksaa raskas työ. Minulle käy kahvi kuin kahvi. Vaikka S-marketin oman merkin halpa kahvi. Fiilistelen muilla keinoin kuin erikoiskahveilla, jotka tulisivat meidän perheelle liian kalliiksi tällä hetkellä, koska maksamme tyttären lukukausimaksut Riian yliopistossa.Sinun kahvittelukuvasi ovat mukavia ja jo tulleet jotenkin kotoisaksi Instassa. Kivaa viikon alkua sinulle.

  • Ymmärrän prioriteetit ensin ja tyttären yliopisto on ehdottomasti nro 1. <3 Olette ihania, että maksatte sen. <3

   Kiitos kovasti ja ihanaa iltaa Marja <3

 • Oo la laa mikä ihana kahvipostaus! Alkoi heti kahvihammasta kolottaa 😀
  Mä olen varsinainen kahvimusteri, aamukahvi on se tärkein. Sitä joskus oikein illalla nukkumaan mennessä jo odottaa 🙂
  Minä yritin makustella tumma paahtoa, mutta se ei ollut makunystyröilleni mieluinen.
  Makoisia kahvihetkiä <3

  • Ihanaa, toinen kahvifani siellä. Kahvi on niin nam, että täälläkin illalla välillä sellainen tunne, että aijai kunpa saisi kahvia. Kahvista tulee ihan sydänalaankin hyvä olo. <3

   Ihania kahvihetkiä myös sinne Nina <3

 • Kahvia ilman ei kyllä osaa olla, tai jos osaa niin tulee kyllä päänsärky:) Tumma paahto on minusta parasta kahvia, mutta tämä Slurp pitää vielä testata, sillä se on uusi tuttavuus minulle:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud