Uusia tuulia

Uusia tuulia
Viime kevät oli jotenkin maailman hiljaisinta aikaa, ei onneksi teidän lukijoiden suhteen, mutta kuitenkin mietin taas kerran, ettei mistään tule kyllä mitään.  Missään vaiheessa, ei edes yön pikkutunneilla ole käynyt mieleen, että lopettaisin blogini, mietin vaan keväällä, että blogini on ihan pökäle. Tämä ajattelutapa liittyi ihan omiin riittämättömyyden tunteisiin, eikä lainkaan teihin lukijoihin. Luultavasti viidenkympin kriisi sivusi blogianikin. 

On varmasti luonnollista, että oman tuotoksen saralla, joka on niin lähellä omia mielen sopukoita, tulee samanlaisia aallokoita, kun ihan oikeassakin elämässä. Kevät oli kuitenkin tietyllä tavalla todella hiljainen, kesä ei taasen lainkaan hiljainen ja tämä alkava syksy suorastaan vauhdikas. Nyt olen oivaltanut bloginkin suhteen sen, että blogikin kulkee aaltoliikkeissä, ihan kuten ihmiselämäkin tai voi jopa nivoutua omien mielenliikkeitten kanssa yhteen. 

Nyt on kuitenkin jotain mukavaa kerrottavaa, joka liittyy molempiin. Tai mukavaa omalta kantilta ja etenkin ehkä itsetunnon kannalta. Ehkei teille niinkään kiinnostavaa, mutta omaan mieleen tuonut tiettyä vakautta ja ymmärrystä, etten aina ihan se pökäle ehkä olekaan. 

Sattui meinaan seuraavaa, että mieheni kertoi joskus työpaikallaan markkinointi-ihmisille, että pidän blogia ja markkinointi-ihmiset ovat sitten joskus käyneet vähän vilaisemassa näitä tuotoksia. Sillä tulemalla, että nämä markkinointi-ihmiset tuumivat, josko alkaisin hieman koeluontoisesti pitämään yllä kyseisen yrityksen somekanavia. 

Tiesin tästä jo tosin keväällä, mutta jännittäjänä suljin mieleni koko asialta. Nyt kuitenkin tässä syksyllä kävi niin, että käväisin pienessä palaverissa ja palaverin seurauksena olen jo ensimmäiset sometukset toteuttanut yritykselle nimeltä Rahtikeskus. Jep sepä se, mitäpä kaikkinensa tiedän kuljetusalasta ja logistiikasta, no enpä mitään, mutta nimenomaan uutta raikasta maallikon otetta kaivattiin ja sitä yritän tässä nyt jännityksen sekaisin tuntein tarjota. 

Olen ajatellut Rahtikeskusta minuna, eli somettelen Rahtikeskuksesta samaan tyyliin, kuin itsestäni, toki enemmän käsijarrulla ja asialinjalla. Jos joku haluaa siellä seurata, kun tulen esittelemään mielenkiintoisia henkilöitä ja toimintoja, jotka liittyvät Rahtikeskukseen. Rahtikeskuksen työntekijöitä, liikennöitsijöitä ja yhteistyökumppaneita. Juttusarjaan liittyy kuvia ja videomateriaalia ja ensimmäinen videohaastattelu löytyykin jo Rahtikeskuksen Facebookista. 

Voin kertoa, että ensimmäinen haastis jännitti ihan hulluna ja niin jännittää seuraavakin, koska tulen haastattelemaan kolmea henkilöä kerrallaan. Mutta se mikä jännittää ja kun  sen pelon voittaa, se vahvistaa. Josko tämä tämän vuoden somekeikka toisi mukavaa tervettä itsevarmuutta, että lakkaisin pitämästä blogiani ja itseäni nyt ainakin pökäleenä. 

Toinen seikkailu koittaa tällä viikolla, sillä Tädit  menevät suoraan lähetykseen alfa-tv-kanavalle juttelemaan mistäs muusta, kuin tubettamisesta ja somettamisesta. Mukana menossa myös meidän huippuihana ystävä Ville alias Linnea von Kattendam. Tämän viikon torstaina kanavapaikalla 15 ja klo 20-21, voi halutessaan kurkkia mitä varmaan tulipunaisina suorassa lähetyksessä hölötellään. (Meikä siis ainakin tulipunaisena;)

Tuntuuko, että teidänkin elämä menee aalloissa, välillä ei tapahtu yhtään mitään ja joskus tapahtuu liikaakin kerralla. Tiedättekö mikä on hyvä tasaisissa tapahtumissa, niitä tapahtumia ehtii makustella jokaista yksittäistä ihan rauhassa kerrallaan.

Kiitollinen jokaisesta Rahtikselle saamasta uudesta seuraajasta tai tykkääjästä, mutta ei paineita, sillä kaikkihan eivät halua kaikkea mahdollista seurata omilla somekanavillaan.

Mukavaa tiistaita kaikille. <3

Girls Can Do Anything Zadig&Voltair pr-näyte

Alkutuoksu: Bergamotti, päärynä ja appelsiininkukka

Sydäntuoksu: Intensiivinen jäkälä, kurjenpolvi, ruusu ja aldehydit

Lopputuoksu: Kermainen santelipuu, puuterinen ambroxan, mantelinen tonkapapu, vanilja ja silkkinen vaalea myski.

Hinnat 30ml 54e ja 50ml 69e

Saatavuus Stockmann, Sokos-tavaratalot, Emotion ja Kicks-myymälät, yksityiset kemikaliot ja tavaratalot. 

Onnelliset ihmiset lukevat ja juovat kahvia arvostelukappale
60 thoughts on “Uusia tuulia”

 • Uudet tuulet on aina aivan mahtavia ja niin se elämä tuppaa menemään – aalloissa. Ihana, että blogi on poikinut muutakin, vaikka ei sillä että tajuaisin mitään ko alas, niin ainakin voin katsella. Kun sun juttuja muutenkin seuraa mielellään 🙂

 • Tuo aaltoliike on kyllä tuttuakin tutumpaa monella elämänalueella. Blogin suhteen mulla on just meneillään se kakkapökälevaihe (ihan tyhmä ja tyhjänpäiväinen, eikä mikään onnistu). Mutta tästä taas noustaan ja jonkin ajan päästä varmaan ajattelen toisin 🙂

  Mahtihomma tuo sun uusi pesti ja oikean naisen saivat some-päivittäjäksi! ♥ Onnea!!

  • Blogillekin antaa niin paljon aikaansa ja niitä mielen sopukoita, ettei ihme, että menee aaltoliikkeissä sekin.

   Hih kiitos niin paljon ja kyllä Rahtiksessa on niin naisia töissä, kuin naisliikennöitsijöitäkin, vaikka onkin varmasti mies painotteinen ala.

   Ihanaa viikon jatkoa Tuula <3

 • No mutta siis, täähän on ihan hitsin hieno uutinen! Olen ihan varma, että Rahtikeskus lähtee sun ansiosta "uuteen lentoon", kun tulee raikasta näkemystä rahtialan ulkopuolelta. Ehkä paljon parempikin kuin se, että tuntisit alan yhtä hyvin kuin omat hajuvedet, koska silloin sitä olis tavallaan itsekin sisällä siellä "boksissa".

  Minä ainakin täällä iloitsen ihan kympillä <3

  Ja juu, kyllä menee aalloissa kaikki. Vähän niinkuin aikanaan nuorena tyttönä, kun tein iltaisin ja viikonloppuisin hommia kioskilla. Ensin tuntui, ettei moneen tuntiin käynyt ketään, mutta ans olla, kun aloit laitella kioskin luukkuja kiinni, niin jo oli yhtäkkiä kymmenien metrien jono 🙂

  • Saa nähdä, mutta kiitos Annukka ihan mielettömän paljon sparrauksesta, sitä tarvitaan. <3 Niin totta tuo ja näin Rahtiksessakin ajateltiin, että tulee raikasta uutta tuulta, kun tulee joku tosiaan boksin ulkopuolelta. 🙂

   Tuo kiska hommeli oli tosi hyvä esimerkki, juuri näin se tuntuukin aina menevän.

   Ihanaa viikon jatkoa Annukka <3

 • Kaunis tuo ensimmäinenkuva! <3 Ja, wau! Siis, niin hienoa kun pääset somettamaan myös rahtaushommista. Itse aloitin vastaavan projektin viime kesänä (tai ei tässä taida kyllä olla mitään samaa 🙂 , kun jalkauduin täältä toimiston puolelta kentälle. Työnäni on siis katsoa ja tarkistaa asioita "maallikonsilmin/asiakkaan" silmin, raportoida sitten tästä. Kyseenalaistaa miksi työt tehdään jollakin tavalla jne. Todella mielenkiintoista vastapainoa normaalille työlleni ja juuri viime viikolla sain kiitosta. Huomioni on otettu tosissaan ja käytäntöön. 🙂 Eli, tsemppiä sinulle ja osaat tuon uuden työsi varmasti hyvin! <3

  • Aivan mahtavaa kuulla ja hyvä sinä. <3 Jännittikö aluksi? On virkistävää, että ymmärretään, että maallikon silmin voi tulla ihan eri näkemystä ja kulmaa, juuri asiakkaan silmin ja hienoa kuulla, että olet saanut kiitosta ja en ihmettele, että olet. <3

   Kiitos kovasti Kaisa ja ihanaa viikon jatkoa <3

  • No, arvaa vaan kuinka paljon jännitti. Itse kun olisin alkuun kaivannut selkeämmän ohjeistuksen, mitä minulta odotetaan. Mutta, myöhemmin tajusin, että ei ohjeistusta sen koommin tarvittukaan. Vaan tehtävänäni on tosiaan raportoida näkemääni. 🙂 Nyt jo kentällä odotetaan viikkoista vierailuani ja "listaa" (raportin) jonka heille lähetän. 🙂

 • Kyllä minustakin blogi menee oman pään mukaan. Aallokkoa. Onnittelut uusista haasteista. Eikä esiintymään itse asiassa opi kuin esiintymällä. Harjoittelemalla. Minusta sinulle kuuluu aina niin paljon ja teet niin paljon, ettei ole tullut mieleenkään, että keväällä sinulla oli hiljainen kausi. Kivaa tiistaita sinulle.

  • Kiitos niin paljon ja kaikki on varmaan muuten suhteellista. Keväällä saatoin kokea noin yleisesti mielen hiljaisemmaksi ja se heijastui blogiinkin.

   Sydämellistä päivää Marja <3

 • Hieno homma tuo Rahtikeskuksen juttu. Sinun taidoillasi ja kirjoittajan lahjoilla se ei voi muuta kuin onnistus!
  Aaltoliikettä hyvinkin on tämä omakin bloggailu. Nyt juuri olen siellä pohjalla ja tuntuu ettei ole kertakaikkiaan mitään annettavaa blogille. Vakavissani olen jo ajatellut pistää pisteen koko hommaan, mutta kun ei haluaisi.
  Oikein paljon kaikkea hyvää sinulle tuon uuden homman kanssa!

  • Kristiina kiitos niin paljon. <3 Voi ei, mutta tuo tunne on kaikilla varmasti sama, että välillä sitä on pohjalla blogin suhteen, paukut menee elävään elämään ja aina ei voi olla annettavaa ja kun niin paljon on jo tullut annettuakin. 🙂 Kyllä sieltä nouset, sinun tunnelmat teidän mökistä, kodista ja Ahvenanmaasta, ovat ihania.

   Kiitos niin paljon kauniista sanoista Kristiina ja sinullekin zemppiä, että saat bloggaamisen ilon takaisin. <3

  • Ihanaa, että Satu porskuttelet, äläkä annakaan minkään lannistaa, teidän piha, Miki ja sinä olette upeita. <3

   Muiskuja päivään <3

 • Onneksi olkoon Tiia uudesta aluevaltauksesta. Hienosti meni haastattelu. On mukava kuunnella luontevaa keskustelua:) Ties mitä kaikkea upeaa tästä vielä poikiikaan<3

 • Mähän tiesinkin tästä melkein alusta asti, ihan mahtava juttu. <3 Hivenen uusia tuulia blogin kirjoittamisen lisäksi.

  Ihanaa tiistaita. <3

 • Onnea hurjasti uusista tuulista, Tiia – ja totta, bloggaaminen ja somettaminen saattavat saada aikaan kaikenlaista muutakin – itsellänikin on some tullut osaksi työnkuvaa tuolla leipätöissäkin – ja välillä teen pieniä koulutuskeikkojakin;)
  Ja Tiia – voi olla aidosti ylpeä ja innoissasi uusista tuulistasi – nimittäin ihan kaikki bloggaajat ja somettajat eivät muita töitä saa – osa saattaa jopa menettää mahdollisuutensa. Kun somessa käyttäytyy huonosti, ei tarvitse haikailla muiden töiden perään – ja kun osaa olla ihmisiksi ja ajatella muista kauniisti, se kantaa muuhunkin elämään. Aitous ja rehellisyys – juuri ne asuvat sinussa ja blogissasi <3
  Totta myös tuo, että blogi menee samaa rataa elämän kanssa – minulla tosin niin, että kun elämässä ja töissä on kiirettä, tahtoo blogi elää hiljaiseloa – mutta hitaan bloggauksen manifestia noudattaen en siitä mitään suurempia paineita ota.
  Iloa sinulle tähän päivään – ja huomisellekin <3

  • Oi wow ja tuo kouluttaminen kuulostaa hurjan jännittävältä tälläiselle ujopiimälle. Upea juttu Lady. <3 Olenkin huomannut, että sinulla on valtavasti loistavaa tietoa kaikkeen someen liittyvästä ja olen oppinut. mm. jakamistasi ohjeista ja jutuista paljon, kiitos niistä. <3

   Myönnän, että välillä otan paineita blogista, välillä se sujuu kuin tanssi, kaikki riippuu varmasti juuri vallitsevasta tilanteesta ja jopa hyvistä tai huonoista yöunikausista. 🙂

   Kiitos niin niin paljon kauniista sanoista Lady, kuten olen joskus aiemminkin sanonut, että sana aito on kaunein kehu mitä ihminen voi saada, ainakin minulle. <3

   Samoin sinulle Lady halausten kera. <3

 • Ihan mielettömän hienoa, mahtavaa ja kivaa, onnittelut kaikille uusille tuulille!! Ja kaupan päälle oikein Tuuletukset 😉 Omana itsenään on kaikkein paras mennä eteenpäin, koska se on ainoa versio, joka on oikeasti olemassa <3
  Mukavaa viikonjatkoa 🙂

  • Ps. Täältä käsin en ole vielä huomannut mitään sellaista sinussa bloggaajana / blogissasi, joka olisi millään tavoin riittämätöntä. Mun mielestä tää sun konsepti on todella selkeä ja toimia, ja olet ihan huippu, todella rohkeasti oma itsesi, esikuva-ainesta ehdottomasti <3

  • Ihanat tuuletukset, kiitos tuuletus. 😉 <3

   Olen niin samaa mieltä, enkä osaa olla muuta, kuin minä itse, se vaan on niin vaivatonta niin. <3

   Kiitos vielä tuosta, kai se liittyy kokonaisvaltaisesti riittämättömyyden tunteisiin ja varmasti vallitsevaan 50-vee kriisin, joka huh tuntuu olevan hiljakseen takana, mutta aika yllättävään myrskyyn se heitti.

   Kiitos ihan mielettömän paljon kauniista sanoista, ne lämmittää. <3

   Ihanaa viikon jatkoa <3

 • Tosi hienoa, että pääset kykyjäsi hyödyntämään myös Rahtikeskuksen kanssa, koska sinä oikeasti olet tosi hyvä täällä somessa (ja myös sen ulkopuolella Ystis isolla y:llä) <3
  Hyvä Tiia ja hei, hyvä tädit <3
  Kivaa tiistaita sinulle!

 • Onnea! Aivan mahtava juttu, että blogisi kautta olet päässyt jakamaan taitojasi Rahtikeskukselle. Kyllä taitava somettaja tunnistetaan helposti. Ja niinhän se on, että elämä on aaltoliikettä. Välillä menee kovaa ja välillä on tyyntä.

  Ihanaa syksyistä viikkoa <3

 • Elämän aalloille on tyypillistä vaihtelu, mikä on hyvä asia. Sinä olet rohkea purjehtija. Myötätuulta ja onnenhetkiä uusilla vesillä! Tuija

  • Kiitos niin paljon, itsestä tuntuu kyllä, että kovin pelokas jännittäjä, mutta ehkä se jännittäminen vaan kuuluu asiaan. Kiitos niin paljon Tuija ja mukavaa viikon jatkoa sinulle. <3

 • Onnea uudelle aluevaltaukselle. Kykysi on huomattu <3
  Ostin eilen Kotivinkin (samalla sain toisen kaupan päälle). Tykkäsin jutusta.
  Joudun siis huomenna poikkeamaan rutiineistani ja parkkeeraamaan telkun eteen. Jännitän kanssasi.
  Toistaiseksi elämässäni ei vielä ole ollut juurikaan suvantovaiheita – on vain kiirettä ja vielä kiireempää. Haaveilen tapahtumaköyhistä ajoista 😉
  Onnea huomiselle!

  • Kiitos niin paljon ja saman lehden ostin minäkin ja sain toisen lehden kaupan päälle. 🙂 Ei ole tullut vielä toimitukselta Kotivinkkiä, niin en jaksanut jäädä lehteä odottamaan.

   Kiitos niin paljon, katsotaan, josko meistä kuitenkin toinen eli Maiju menisi vain tuonne telsuun, aloin miettimään. Haastattelun luonne on räätälöity niin, että voi olla parempi tädeille, että siellä vain yksi loistaa.

   Ihanaa viikon jatkoa ja kiitos niin paljon <3

 • Onnea tooosi paljon, ja oikea nainen ohjaksissa 🙂 <3 Ihan tosi mahtavaa, elämä vie eteenpäin ja kun on valmiina, niin heittää vielä extraa lisäksi. Olet niin worth all that!
  Olen huomannut juu tuon aaltoliikkeen. Sinänsä täällä ei ole sitä ikäkriisiä (vielä?) ollenkaan, mutta tuo anoppi on nyt niin huonossa kunnossa että soittoa odotellaan, hänen siskonsa meni juuri ja kaikenmaailman papruhommat liittyen sitten siihen jnejne..muutoinkin sellainen jännä kasvikipuilu on ollut jo jonkin aikaa ja nämä ovat kyllä vaikuttaneet täällä blogiin, tai juuri siihen, miten itse näen omat juttuni. Ollaan ajatuksella pökäle niin usein, että huh! Ehken tässä joku päivä ollaan sitten ikäänkuin valmis jo.. 😀
  Ihqua keskiviikkoa Tiia <3

  • Voi eihh, teillä on siellä iso suru ja totta kai kaikki muu suru ja stressi ja ihan kaikki vaikuttaa myös blogiinkin.

   Täältä aivan hurjasti halauksia <3

 • Hei, ekana. Kaikki orastavatkin pökäle-ajatukset sitten ihan nopeesti pöntöstä alas. Vaikka sanana se herätti hilpeyttä, niin turhaa ajantuhlaa ikinä miettiä moisia.
  Olet upea, blogisi on upea. Ja upeat ihmiset saavat upeita tilaisuuksia, tai saa niitä muutkin, mutta hei, sinulle ISOSTI onnea! Wow!

  • Voi ei sinua ja tähän sanon kiitos niin paljon ja kuin myös. <3 Ihana olet, kiitollinen kauniista sanoistasi ja upeaa viikkoa Nelina <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud