Maailman ihanimmat huulipunat jälleen!

Maailman ihanimmat huulipunat jälleen!

Kuvat puhukoon tällä kertaa täysin puolestaan. L’Oreal teki sen taas ja jo kolmannen kerran taikoi upeat Disney huulipunat, jotka hakevat vertaistaan! Liisa ihmemaassa ja Kaunotar ja Hirviö-kokoelmien jälkeen loistaa punissa Maija Poppanen. 

Sama ongelmakin näiden kanssa on, nimittäin näitä saa vain Amazon Italiasta, omg! Tilasin tietenkin ja tilauksen kesto oli tasan viikko ja jo oli punat hyppysissä eli aika haipakkaan kiitivät nämä punat luokseni. 

Aiemmat kokoelmat löydät täältä, täältä ja täältäKoko laatikon hinta 7:n punan kanssa 69,99e. Yksinään punat maksavat 12,95e kpl. 

Kiitos Keyword:Love blogin Jonnan vinkin, ehdin tilata nämä upeassa lahjalaatikossaan. Viime vuonna Kaunotar ja Hirviö punat tilasin puna kerrallaan ja yksi kokoelman punista jäi lopulta saapumatta ja kotiin rantautui vain tyhjä kirjekuori. Aarggh miten mälsää.

Mutta eivätkö nämä hylsyt olekin upeita kangaskääreineen. Vain lila hylsyinen sävy on sama, kuin Liisa ihmemaassa kokoelman lila hylsyinen puna. Eli kaikki kuusi muuta punaa on itselle täysin uusia sävyjä. 

Kyllä tässä taas kerran on hyppysissä maailman upeimmat huulipunat yhdessä aiempien kokoelmien kanssa. Mikähän kokoelma Disneyllä on ensi kerralla vuorossa, näitä kokoelmiahan tässä alkaa oikein odottamaan. Onko teillä heittää arvauksia kehiin?

Sydämellistä ja loistokasta päivää kaikille. <3


35 thoughts on “Maailman ihanimmat huulipunat jälleen!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud