Kosmetiikkaa ja kirjoja

Kosmetiikkaa ja kirjoja
Kirpeä pakkanenkaan ei estänyt lähtemästä Helsinkiin mielenkiintoista päivää viettämään. Autokin hörähti aamulla iloisesti käyntiin vaikka ainakin täällä Porvoossa tiistaiaamun pakkasen lukemat olivat -27 astetta. 
Kävin ensin Souliinan kanssa Shiseidon tilaisuudessa nauttimassa japanilaista aamupalaa, kuullen Shiseidon kevään uutuuksista ja ihastelin, kun Raili Hulkkonen meikkasi hymyilevän säteilevän Maija Lukkari-Nymanin ja Eevis Liedes kauniin Mian. 

Rypyille siloitusta tarjoaa Benefiance Wrinkle Smoothing Cream. Koostumukseltaan kevyt ja joustava. Täyteläinen koostumus on samettimainen ilman, että tuntuu paksulta. Miellyttävä suojakerros, jonka olemassa olon voit unohtaa kokonaan. Kuulostaa hyvältä, sillä voimaiset ihonhoitotuotteet eivät ole oma juttuni. 

Tuoksu on hyvin kukkainen ja mukana vienoa appelsiinin tuoksua. Lasipurkki on painava ja ylellinen. Hienostuneesta vaaleanpunakultaisesta purkista kerrotaankin, että purkissa on 16 eri muotoa, joka on saanut inspiraationsa japanilaisesta Wabi-Sabi periaatteesta, pitää kiinni ajatuksesta, että tunteet syntyvät epätäydellisyydestä. Luitko vahingossa Wasabi, kyllä minäkin muutamaan kertaan. 😉

Ikonina inspiroiva  Clémence Poésy,  ihastuttava näyttelijä, johon itse ihastuin Sota ja Rauha draaman minisarjan kautta. Harry Potterin Liekehtivää pikaria tietenkään unohtamatta. 
Shiseidon puniinkin pääsen nyt ensimmäistä kertaa tutustumaan näiden kahden punan kautta. Kivaa näissä hylsyissä on magneettilukko, hylsyt hakeutuvat kiinni helposti toisiinsa, joten ei pelkoa siitä, että puna avautuisi herkästi käsilaukussa. 

Ihastuin erityisesti tuon Vision Airy Gel Lipstick nuden punan koostumukseen, antaa kiiltoa ja tuntuu huulilla todella hoitavalta. 
Waso Shiseido sarjan tuotteet on kohdennettu hieman nuoremmalle kohderyhmälle kuin minulle, mutta aion ehdottomasti testata tätä Purifying Peel of Maskia. Ettekä usko, tämän puhdistavan ja kuorivan kasvonaamion sävy on metallinhohtoinen pinkki! Wow-efekti tuli tuosta väristä, ihanaa kun kaikki tuotteet eivät aina ole valkoisia.  
Shiseidolta ilmestyy nyt keväällä uusi Controlled Chaos Mascaraink ripsiväri neljässä eri sävyssä. Mustana, sinisenä, violettina ja vihreänä. Ripsivärin harjakset säilyttävät muotonsa koko mascaran iän. Patentoitu materiaali palauttaa harjakset aina jokaisen vedon jälkeen palaamaan takaisin samaan tilaan. 

Harjassa on kaksi koveraa ja kaksi tasaista puolta, joiden avulla harja kampaa ja tuuheuttaa ripsiä. Omaan silmään harja vaikuttaa siltä, että tällä ripsivärillä saa erinomaista volyymia myös ripsille. 
Illan päätti kolmen upean naisen kirjajulkkarit Wsoy:n ja Tammi kirjojen kutsumana. Jennyn näistä ihanista naisista tiesin entuudestaan parhaiten, parilla pressimatkalla ollaan oltu yhdessä. Jenny säteilee aina sellaista energiaa, Jenny on ihmeellinen ja Jennyn seurassa on aina hyvä olla.


Ostolakossa mielettömän mukavan Virven blogia olenkin lukenut jo aikaa ennen omaa blogia, mukavaa oli nähdä myös ihastuttava Sara Parikka. Kaikki kolme naista säteilivät sympaattista energiaa eli aivan mielettömän mukavia naisia kaikki kolme. 
Uuteen Nousuun kirjaLakkaa odottamasta, että jotain tapahtuu. Aloita nyt!

Elämän ei tarvitse pyöriä vaa’an, kalorien ja suorittamisen ympärillä. Uuteen nousuun kertoo, kuinka opit arvostamaan jokaista pientäkin askelta oikeaan suuntaan ja elämään energisemmin – ilman laihduttamista.
”Moni ihminen vain odottaa, että joku tulee ja hoitaa: laihduttaa puolestasi, parantaa parisuhteesi tai kasvattaa sinua ihmisenä. Aina ei edes tiedetä, mitä halutaan, vaan odotetaan, että joku tulee ja hoitaa ja että jotain tapahtuu. Mutta eihän sellaista tyyppiä ole.”Ihminen on tottunut olemaan olemassa kuten on. 
Moni toivoo erilaista arkea, mutta jos ei tee asioita uudella tavalla, mikään ei muutu. Jenny Belitz-Henriksson kyllästyi kuuden vuoden jojottelukierteeseen ja päätti muuttaa elämäänsä vielä kerran ja pysyvästi. Hän pudotti 20 kiloa ilman, että koki laihduttaneensa grammaakaan.
Sporttisemman ja energisemmän arjen saavuttaminen ei ole mahdotonta eikä välttämättä edes vaikeaa. Painonpudottamisen ja erityisesti painonhallinnan ei tarvitse olla kalorien laskemista tai ruokien punnitsemista. Elämänmuutoksen tekeminen on ajattelua ja asioiden tekemistä eri tavalla kuin ennen. Vaikka pienet ja vähitellen tapahtuvat muutokset eivät aina motivoi, ne ovat silti ratkaisu kevyempään ja jaksavampaan olemukseen, jossa kadonneet kilot ovat lopulta vain bonusta.
Uuteen nousuun tarjoaa Jennyn kokemuksia ja oivalluksia hyvinvoinnista ja liikunnasta. Kirjassa hyvinvoinnista puhuvat myös Jennyn esikuvat, kuten ultrajuoksijat Anni ja Mikko Liukka, valmentaja Joni Jaakkola sekä masennuksesta toipunut Endorfiinikoukussa-blogin kirjoittaja Elina Hovinen.
Jenny Belitz-Henriksson on ruuhkavuosia elävä juokseva toimittaja, liikunnanohjaaja, LCF Lifecoach ja sosiaalisen median inspiraattori, jonka palkittua Vastaisku ankeudelle -blogia lukevat tuhannet ihmiset joka viikko.
365 Ilon ja inspiraation vuosi kirja: Ota hetki itsellesi joka päivä.

Päivittäinen annoksesi ihanuutta ja omaa rauhaa. Suosikkiblogistin kirja tarjoaa herätteleviä ajatuksia ja hyvinvoinnin tekoja jokaiselle päivälle. Aloita vuosi, jona omistat enemmän aikaa itsellesi ja rakkaillesi.
Kauniisti kuvitettuun kirjaan on koottu 365 hemmotteluun kannustavaa vinkkiä, voimauttavaa sitaattia ja herättävää ajatusta, jotka lisäävät päiviisi mielenrauhaa ja rakkautta. Kirjaa voi lukea monella tapaa: voit aloittaa kirjan alusta ja edetä päivä kerrallaan, valita päivittäisen mietteesi satunnaisesti tai hakea voima-ajatuksia tarvittaessa. 365 johdattaa sinut kauniimpiin päiviin.
Sara Parikka on ruoanlaittoa, muotia ja sisustamista rakastava yrittäjä ja Salatut elämät -tv-sarjasta tunnettu näyttelijä. Hän kirjoittaa yhtä Suomen suosituimmista lifestyle-blogeista ja laittaa ruokaa Yle Kioskin FOODissa. Kahden lapsen äitinä hän ymmärtää itselle omistettujen hetkien merkityksen.
Täydellinen Iho: opas korealaiseen ihonhoitoo kirja: Tunnista oman ihosi tarpeet ja hoida ihosi kuulaaksi.

Suomen seuratuimman kauneudenhoitoblogistin opas perehdyttää sinut aikamme suurimpaan kauneustrendiin. Ota haltuun korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet kaksoispuhdistuksesta kangasnaamioihin!
Päivittäisen ihonhoidon ei pitäisi olla vain tylsä rutiini. Täydellinen iho, opas korealaiseen ihonhoitoon paljastaa, miksi korealaisesta ihonhoidosta on tullut niin suosittua ja trendikästä myös länsimaissa ja johdattaa lukijan iloiseen ihonhoitoon. Teos opastaa lukijan kymmenvaiheiseen ihonhoitorutiiniin ja tekee sen noudattamisesta helppoa. 
Kirja auttaa myös löytämään omalle iholle sopivat hoitotuotteet ja tehoaineet sekä tutustuttaa korealaisiin kosmetiikkamerkkeihin. Ihonhoidon mullistava opas johdattaa lukijan korealaisten tehoaineiden, kuten etanaseerumin ja fermentoidun hiivan, saloihin sekä paljastaa, miksi Etelä-Korean Soul on tällä hetkellä maailman kauneuspääkaupunki ja K-Beauty valloittaa markkinoita ympäri maailman. 
Kirjan avulla jokaisen on helppo tunnistaa oman ihonsa tarpeet ja luoda itselleen tuloksia tuova ihonhoitorutiini edullisesti vaikka lähimarketin tuotteilla. Kirja soveltuu oppaaksi niin ihonhoitonoviiseille kuin syventämään osaamista jo enemmän tietäville.
Virve Fredman on kosmetiikka-alan ammattilainen, joka on toiminut kauneuden parissa jo vuodesta 2005. Suomen luetuimman kosmetiikkablogin Ostolakossa kirjoittaja tunnetaan kosmetiikka-alan viimeisimpiä villityksiä jahtaavana tietopankkina ja korealaisen kosmetiikan riemun sanansaattajana. Estenomiksi kouluttautunut Virve työskentelee kosmetiikan verkkokaupan maapäällikkönä.
Aina sanon, että ”onni on uusi kirja”, mutta vielä isompi onni on signeerattu kirja tai mahdollisuus tavata vielä itse kirjailijat. 
Sitten vielä Souliinan ja minun oma kauneusniksi teille kaikille, kun pipo lättää hiukset, kutsu kaveri apuun pöyhimään hiukset ja johan toimii ja volyymit on taas kunnossa. 🙂
Kiitos Shiseidolle ja Wsoy:lle ja Tammi kirjoille kivoista kutsuista, nyt on millä helliä mieltä ja kasvoja. 🙂 Ohessa alla vielä video päivästä ja tarkemmassa esittelyssä Shiseidon niin uutuuksia, kuin muitakin juttuja.

Tiia&Souliina YouTube-kanavan voit halutessasi tilata täältä ja klikkaat vain Subscribe tai Tilaa nappulasta. Jos haluat meidän videot ja höpinät sähköpostiin, niin tällöin klikkaa vielä kellon kuvaa.


Jos tykkäät käydä videoita katselemassa ilman, että videoista tulee minkäänlaista häiriötä tai ilmoitusta sinulle, tällöin vain klik tilaa nappulasta. 🙂 Olemme todella kiitollisia kaikista tilaajista, joita on jo lyhyessä ajassa kertynyt 65, kiitos teille. <3

Oliko jokin tuote tai kirja, joka erityisesti kiinnostaa? Onko aikaa lukea kirjoja ylipäänsä vai onko illalla kirjojen lukeminen se oma pieni rauhoittumisen hetki?

Sydämellistä iltaa kaikille. <3

(Kävin muuten katsomassa Jennifer Lopezin Second Act leffan. Jos haluat aivot narikkaan ja kunnon hömppäleffan, se on tässä ja viihdyinkö sitä katsellessa, niin kyllä viihdyin. 🙂32 thoughts on “Kosmetiikkaa ja kirjoja”

 • Täydellisen kuuloinen päivä teillä. Kiva päästä siitä osalliseksi postauksesi kautta.
  "Moni ihminen vain odottaa, että joku tulee ja hoitaa" -ajatuksessa on jotain yhtäläisyyttä oman "kaikki järjestyy"-ajatuksen kanssa. Jotenkin sitä uskoo asioiden menevän parhain päin, ilman omaa panosta.
  Uuteen nousuun- kirja kiinnostaa erityisesti.
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Tiia!

  • Viisaita sanoja ja hyvinkin noin monesti itselläkin on, että vaan tuudittautuu odottamaan, että kaikki järjestyy, mutta eihän se aina niin mene.

   Uuteen nousuun on todella mielenkiintoinen kirja. 🙂

   Ihanaa päivää Kirsti Kaija. <3

 • Minä löysin energisemmän elämän vaihtamalla ruokavalion anti-inflamatoriruokaan 😊😊🍒
  Hyvää viikonjatkoa ! 💌

 • Teillä on ollut kiva päivä ja on mukava lukea "raporttejasi" niistä. Kirjat ovat minulle rakkaita ja nimenomaan painetut, ei sähköiset tai äänikirjat. Itsellä on tällä hetkellä kesken Maaret Kallion Inhimillisiä kohtaamisia. Voi mikä kirja! Niin paljon tärkeitä sanoja ja mietittävää. Lukuvuosi 2019 on alkanut muutenkin hyvin. Luettuna on jo Liza Marklundin Helmifarmi ja Pauliina Rauhalan Synninkantajat. Kaikki kolme kirjaa hyvin erinlaisia.

  • Oi ihania ja mielenkiintoisia kirjoja siellä lukulistalla. Maaret vaikuttaa kyllä superfiksulta tyypiltä ja lempeältä. <3

   Ihanaa viikkoa Tiina. <3

 • Mikä unelmien päivä: kosmetiikkaa, kirjoja, inspiroivia ihmisiä & hymyjä! Noihin kirjoihin pitää kyllä tutustua, mikä upea kirjailijakolmikkokin <3 En ole alkuvuonna aloittanut vielä yhtäkään kirjaa, nyt on napattava joku lukematon kappale hyllystä ja upottauduttava kirjan syövereihin!

 • Oli kiva nähdä eilenaamulla.

  Sininen ripsiväri pääsee testiin, täytyy kokeilla sitä Railin suositteleman tummemman silmämeikin kanssa, ei väri sitten pomppaa niin selkeästi.

  • Aina ilo nähdä <3

   Se sininen ripsari muuten on todella intensiivinen ja niin tulee mieleen kasariajat. 🙂

   Ihanaa viikkoa Tuuli <3

 • Justiin kirjoittelin omaan postaukseeni (on kesken vielä) siitä, kuinka entisenä ahkerana lukijana, mutta sittemmin oman lukuidentiteettini kadottaneena olen alkanut kokea jotain ihmeellistä itsekeksittyä paineistusta siitä, että tuntuu, että k a i k k i muut ihmiset lukee lukemista päästyään ja niitä luettuja kirjoja ja kirjansivuja sitten listataan niin, että mulle on tullut sellainen olo, että olen ihan täysin sivistymätön, kun en yllä samaan.

  Ajanpuutteesta ei ole kyse, eikä lukuhaluttomuudestakaan, vaan ihan vaan siitä, että en enää tiedä, mitä haluaisin lukea. Ja silloin kun ei tiedä, on vaikea löytää etsimäänsä :).

  Kaikki kolme mainitsemaasi kirjaa on varmasti hyviä, mutta jos niistä jonkun valitsisin, se olisi yllättävää kyllä, Virven ihonhoitokirja :). On näistä kolmesta aihealueesta se, joka mun elämässä on retuperällä. Ja olen siinä määrin vakuuttunut käytössäni olevasta korealaisesta silmänympärysvoiteesta (Whamisa?), että sikälikin olen valmis uskomaan siihen, että korealaisten naisten ihonhoitorutiineissa on jotain erityistä taikaa :).

  • Onkohan sinulle käynyt sama kuin minulle kerran, että luin niin hyvät kirjat, ettei mikään päässyt pitkään aikaan enää samaan vaan tuntui huonommin kirjoitetulta ja siksi lukuilo katosi joksikin aikaa.

   Oli muuten yllätys tuo Virven kirja valintana, mutta piristävä sellainen. Minäkin uskon, että korealaiset naiset nimenomaan tietävät, miten iho pidetään nuorekkaana ja pitkään. <3 Whamisa on upea merkki Annukka, olet ihan ajan hermolla.

   Kivaa viikkoa sinne. <3

  • Täällä taas kirjat on ehdottomasti kodin sydän ja se kaunein sisustuselementti ja näin on ollut jo omassa lapsuudenkodissa. Lainaan myös omia kirjoja paljon ja ilo jatkuu kauas. Ehdottomasti kannattaa lukea tuo kirja ja voi miten ihana tyyppi tuo Virve on.

   Kivaa uutta viikkoa <3

 • Hei , kiireinen olet ollut.onko sinun hankala yhdistää päivätyö ja nuo esittelytilaisuudet. Ihanaa sinulla ollut aivan mieletöntä.

  • On ollut tosi kivaa, kiitos. No nykyäänhän kaikki eivät tee 9-17, töitä vaan työ voi olla hyvinkin erilaista ja moninaista.

   Kivaa viikkoa sinulle. <3

 • Teillä on ollut kyllä mukava päivä. Ja, erityisesti tuo Jennyn kirja jäi mietityttämään, täytyykin hankkia käsiini ja lukea.
  Mukavaa keskiviikkoa! <3

 • Mukava päivä teillä, kirjajulkkarit ja signeerattu kirja, nuo kaikki aiheet kirjoissa on kyllä mielenkiintosia! Olen "oppinut" lukemaankin tässä viimeisen vuoden aikana, nyt jo varmaan 9 kirja menossa.
  Söpö kuva teistä ♥

 • Teillä oli kiva päivä. Ihana pipokuva teistä. Sinun hiuksiasi ei tarvitse varmasti kauaa pöyhiä, kun hiuksesi on niin uskomattoman tuuheat. Minä en juurikaan lue elämänopaskirjoja (jonkin elämän osa-alueen, vaikkapa ihon tai hyvän elämäntavan), niiden neuvot ovat tärkeitä kirjoittajalle eivätkä välttämättä sovi jo hyvän, liikunnallisen ja terveellisen elämäntavan valinneeseen ihmiseen. Hienon kompaktisti ja nopeasti esittelit kirjat. Sinulla on mahtava asioiden sisäistämiskyky. Minulle tarjotaan paljon kirjojen arvostelukappaleita.Valitsen aina vain yhden minua todella kiinnostavan, yleensä psykologisen opuksen. Ja minun pitää lukea kirjaa tuntikausia alusta loppuun ennen kuin voin tehdä siitä "kirja-arvostelun" blogiini. Minä luen illalla laadukasta kaunokirjallisuutta kaksi tuntia rauhoittaen näin illan ja saaden rauhalliset unet. Tapa on ollut kolme vuosikymmentä eikä ole muuttunut someaikanakaan. Mites sitä sanotaan: Ei vanha koira uusia tapoja opi. Iloa keskiviikko iltaasi!

  • Kiitos niin paljon ja juu kyllähän täällä tuota hiusta pukkaa, ainakin vielä. 🙂

   Minäkään en lue elämänopaskirjoja, etenkään onnen tavoittelemiseen sun muihin. Tai en tarvitse siivouskirjaa eli Kon Maria, päästäkseni eroon roinasta.

   Luonnollisesti en ole kirjoja voinut lukea, kun ne edellisenä päivänä sain eli laitoin linkit Adlibriksen sivuille, josta kirjat voi ostaa ja josta esittelytekstit on lainattu. 🙂

   Kirja-arvostelut ovat haastavia, kirja on niin iso juttu ja kirjoista on vaikeaa kertoa pienesti. 🙂 Kaikki kunnia kirjabloggaajille, jotka osaavat hommansa.

   Ihana tapa sinulla, näin täälläkin oli ennen, mutta nykyään vähemmän, valitettavasti tuo some on vienyt aikaa liikaa.

   Ihanaa viikkoa Marja. <3

 • Ihanissa jutuissa olet päässyt käymään. Ja paras on ehdottomasti pipokuva. Naurattaa vain, ettei tänään ainakaan kukaan olisi halunnut pöyhiä minun hiuksiani. Aamulla sain nostatettua sellaisen hien pintaan, ettei mitään rajaa. Onneksi olen vienyt töihin föönin, jotta sain hiukset kuosiin. Sama jatkui kotiin mennessä. Taas hikipäänä ja hiukset märkinä. Minulle ei selvästikään sovi lumisade-pipo-huppu-combo. Aivan liian kuumottavaa hikoiluikäiselle naiselle. 😀

  Ihanaa keskiviikkoiltaa <3

  • No voi sun kanssa ja totta on, että hikihän tuolla nousee pintaan. Jännityksellä olen myös seurannut instassa junaseikkailujasi. Voi elämän kevät.

   Hih pipot ei sovi kenellekään, hiusten surma. 🙂

   Ihanaa loppuviikkoa Mannilainen. <3

 • Teillä on ollut ihana päivä! <3
  Minusta on mukava lukea kirjoja. Lempparina elämänkerrat ja -hallinta kirjat. BookBeat lukee kirjoja minulle silloin kuin teen käsitöitä. Siellä tällä hetkellä menossa Tina Turnerin elämänkerta ja kirja yöpöydälläni on Gangaji – Löydä sisäinen loisteesi.
  Leppoisia lukuhetkiä Tiiaseni <3

  • Elämänkerrat on tosi mielenkiintoisia. Hirmuisesta hallintakirjoja en lue, koska vaikka menisi vaikka kuinka kauan pitempään, niin kelaan mieluiten itse, ilman, että toisten ajatuksista tulisi omiani.

   Kiitos niin paljon Nina ja samoin sinulle.<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud