Maybelline uutuuksia ja arvonta!

Maybelline uutuuksia ja arvonta!
Souliinan kanssa olimme eilen tutustumassa kevään Maybelline uutuuksiin. Höpsöttelimme Tuulin ja Aarnin kanssa ja oli niin hauskaa, kuten kuvasta varmaan näkeekin. 
Maybellineltä tulee vedenkestävä geeli kulmakarvoille, joka kestää kulmilla parikin päivää. Täyttää kulmien tyhjät kohdat ja harjaosalla on kätevää taikoa nätit viimeistellyt kulmakarvat. 

Snapscara ripsiväri on uutuuksien kulmakivi, sillä tämä ripsiväri on ns. vedenkestävä eli kestää hikoilun ym. mutta lähtee pois lämpivällä vedellä. Itse vannon L’Orealin ja Maybellinen ripsiväreihin, joten tämä uutuus on kyllä mielenkiintoinen testattava. 
Tuuli, joka on aloittanut laulajauransa 13-vuotiaana ja on nyt vasta 20-vuotias, on  erittäin sydämellinen ja kiva tyyppi. Tälle nuorelle naiselle  ei ole menestys noussut lainkaan hattuun. Ihanasti lähetti terkkuja Souliinan ja minun tyttärille. 
Tilaisuudessa laitettiin kulmat ja huulet kuntoon uutuuksilla. Oma lempisävy uutuuspunista on ehdottomsti hieman pinkki puna sävyssä ”Fuchsia for Me”, joka on ns. ”sheer” puna, joista nimenomaan tykkään. Pidän huomattavasti enemmän hieman kiiltoa antavista punista, kuin matta versioista, mutta mattaakin käytän yhdessä erilaisten huulikiiltojen kanssa. 
Uusia punia ilmestyy kuutta erilaista ja kolme mattaa ja kolme kiiltävää punaa. Maybelline punakokoelma on toteutettu niin, että 50 naista on kerääntynyt kahdeksi päiväksi Maybellinen keskukseen ja testiryhmäläiset ovat luoneet kaiken kattavan huulipunakokoelman, jonka sävyt sopivat yleismaailmallisesti kaikille. Niin totta, kokoelman kaikki sävyt ovat erittäin mieluisia. 

Meillä oli Souliinan kanssa kiva ilta loistavassa seurassa, kosmetiikan, herkkuruoan ja meikkauksen parissa. Lisäksi meitä viihdytti kahden kappaleen verran acapella bändi ja esitys oli aivan mieletön. Videolla nämä biisit ja koko illan yhteenveto. Nyt jos koskaan  kannattaa katsoa, sillä ilta oli kiva ja nuo laulut kerrassaan mielettömiä. 
Iloa luonnollisesti tulee jakaa eteenpäin, joten laitetaan Maybelline arvonta myöskin pystyyn. 🙂 

Arvontapalkintona ripsiväri Deep Cocoa, Fit Me Concealer, Instant Anti Age Concealer ja kolme eri sävyistä punaa, joista yksi on mattaversio. 

Arvonnan säännöt menevät samoin kuin L’Oreal arvonnassa, jonka löydät täältä, vielä on sielläkin pari päivää aikaa osallistua. 


Arvonnan säännöt ovat Anonyymit 1 arpa

Lisäksi bonusarpa lähtee niille, jotka ovat tilanneet Tiia&Souliina YouTube-kanavan täältä. 

Eli jos et seuraa missään, saat yhden arvan, jos seuraat Instassa tai olet tilannut YouTube-kanavan saat kaksi arpaa tai jos olet sekä YouTube-kanava tilaaja ja Insta-seuraaja saat kolme arpaa. 


Arvonta on voimassa 8.2.2019

Kommenttikenttään olisi kiva kuulla, mikä on sinun kaikkien aikojen lempituote Maybellineltä tai mikä näistä uutuuksista kiinnostaa eniten

Tasapuolisesti arpaonnea kaikille ja oikein sydämellistä viikonloppua. <3



100 thoughts on “Maybelline uutuuksia ja arvonta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud