Pelottaa!

Pelottaa!
Haha taas olen siinä tilanteessa, että pelottaa ihan simona. Rakkaat pikkuserkut päättivät järkätä oikein  mojovan 50vee yllärisen huomiselle ja minähän suostuin kertalaakista, vaikka meinasi taas sydän livauttaa kattoon. 

Jos ei pikkuserkut olisi tätä keksineet, niin mehän olisimme avaruussisko-Ellin kanssa menneet Fööniin. Ehkä mennään myöhemmin, samalla reissulla, kun menen Ellin luokse tuijottamaan kaukoputkesta tähtitaivasta ja maalaillaan planeettoja. Jos kuulostaa jotenkin oudolta, niin ihan näin ollaan Ellin kanssa viestitelty, että tullaan tekemään. 

Se on kuulkaas sellainen hommeli, että menen huomenna tosiaan Redin Fööniin föönattavaksi. Jännityksen aiheita, löytyykö pukua, joka mahtuu päälle, jaksaako Föönin puhuri kannatella meikäläistä vai lätsähdänkö pannukakkusena lattiaan tai sieltä korkeuksista mäjähdän märäksi rätiksi ja se on kuulkaas henki poissa. 

Mitä tarkoittaa, omat alusvaatteet mukaan, sitä tässä mietin. En kyllä koskaan käytä vieraan alusvaatteita.. hmm. 

Tiedättekö mikä tunne on myös taas pinnalla kaikista ja mitä pelkään yhtälailla, kuin hengen menoa, no itseni nolaamista tietty, häpeää. Siinä se on tuo kamalin pelko, jos ei lasketa sitä ihan pahinta pelkoa tähän eli minä ahtaanpaikankammoinen tulen anakondan syömäksi ja sitä ennen olen saanut jonkun säännöllisen näppylätaudin ja koko iho on palleroiden kukittama. 

Häpeä ja nolatuksi tulemisen pelko on suorastaan lamaannuttavia tunteita ja saa pelottavissa tilanteissa sanomaan miltei ei, mutta taas menin sanomaan ”kyllä”, koska olen vähän kait hullu. Ei auta tässä nyt pätkääkään viime kesän kosmonauttiseikkailut, käänteiset koetut Benjihypyt, painoton tila miljoonan euron kosmonauttipuvussa, sillä uusi on aina uusi ja aina hyppy johonkin megapelottavaan!

Aina sitä pelkää mokaavansa, nolaavansa, olevansa huonoin kaikista. Luuserein kaikista, joka on föönissä käynyt. Myös jotenkin tyhmältä näyttämistä kammoan, jos en tajua ohjeita jne. ja teen kaiken väärin. Mottaan vahingossa shokissa ohjaajaa tai jotain tai jos ne omat alusvaatteet ei kelpaa tai vaikka pyörii nilkoissa. 
No nyt ei auta muuta kuin nukkua yön yli eli ehkä siis valvoa ja jännittää. Perästä kuulkaas kuuluu. Tämä kosmonautti ainakin yrittää olla henkisesti valmiina huomiselle. 


Oletteko olleet Föönissä tai aiotteko mennä. Mikä on vastaava pelottava tilanne ja mitä sinä pelkäät tai oikeastaan kammoat eniten. 

Iloista perjantaita kaikille. <3


46 thoughts on “Pelottaa!”

 • Sähän oot nuortunu ku täytit viiskybää! Kauheeta actionia. En oo ikinä kuullutkaan Föönistä.

 • Pelottaa ihan sikana jo pelkkä ajatuskin! Mä en rohkene mennä mihinkään mistä en ihan tiedä mitä on tulossa. Turhaan ei mies sano, että olen maailman ehkä turvallisuushakuisin ihminen 🙈

  Ihanaa viikonloppua Tiia!

  • No mutta Maarit ei kaikkia ole luotu lentämään, muutenhan meillä olisi siivet. 😉 Eli älä huoli ja kukin just omaan tyyliin. <3

   Haleja viikkikseen <3

 • Ai vitsit, kuulostaa ihan mahtavalta!! Mä olen monta kertaa miettinyt, että toi olisi varmaan ihan sairaan hauskaa (jos se fööni jaksaisi mut kannatella, mistä en ole ihan varma… haha), mutta en ole ihan varma, mitä pahanlaatuinen korkeanpaikankammoni mahtaisi tuosta tykätä. Jäänkin nyt odottelemaan sun raporttia tästä ja mietin sitten ihan tosissani, josko uskaltautuisin mennä samaan.

  Mahtavan jännää ja varmasti huisin hauskaa viikonloppua Tiia <3 (sanooko KUKAAN enää HUSIN…??????????)

  • Ehdottomasti menet. Laitan tänne ilman muuta juttua kaikesta ja sitten vaan menoksi. Ei mietitä sitä, että ollaanko liian painavia, sillä kaiketi ne laittaa sitten vaan föönin kovemmalle mun kohdalla. .)

   Kiitos ja sanoo, huisin hauskaa, on just huisin hauskasti sanottu. <3

   Kivaa viikkistä Emma <3

 • Ihanat pikkuserkut sinulle.
  Ymmärrän, että sinua jännittää ja hieman hirvittääkin.
  Luulenpa, että kokemus on monelle ensikertalaiselle yhtä jännä kuin sinulle.
  Tyhmältä näytät korkeintaan omissa silmissäsi. Muiden silmissä säteilevältä.
  Minä lähtisin lennossa fööniin, jos kutsu kävisi.
  Ihanaa föönausta <3 Kiva kuulla reissusta myöhemmin <3

  • On kyllä niin ihanat pikkuserkut. Toivon todella, että sinullekin kutsu käy. <3 Leijuminen mahtaa olla hauskaa kuitenkin.

   Ihanaa viikkistä Kirsti Kaija <3

 • Sori, kun en katso televisiota en tiennyt tuosta ohjelmasta. Vasta äskeisestä kuvakkeesta tajusin, että se on joku leijunta ohjelma. Niinpäs, Tiia, ajattele, että kaikki ei katso sitä ohjelmaa ja kaikilla ei ole edes televisiota. Vain pieni osa suomalaisista näkee sinut. Tottahan toki sinä osaat leijua. Kun siellä Venäjän puolellakin raskaissa tamineissa. Sinä jännität et pelkää. Kaikki jännittää ainakin jonkin verran. Se on terve tunne! Ihanaa kokemusta sinulle!

  • Marja rakas, pakko tähän nyt tarkentaa, ettei ole mitään leijuntaohjelmaa televisiossa ja en toivoakseni niin sanonut. 🙂 Eli YouTubesta tuon videon nappaisin. En minäkään katso ikinä televisiota, koska kaikki ohjelmathan ovat netissä, mutta tämä ei ole televisio-ohjelma, kukaan ei ole näkemässä, ei yleisöä, kuin omat sukulaiset. Siltikin voi jännittää ihan yhtä kovin. <3

   Ihana olet ja kyllä varmasti osaan leijua, mutta on se jotenkin luonnoton, mutta aivan fantastinen tila. Kiitos Marja kovasti kannatuksesta ja mitä ihaninta viikkistä. <3

 • Varmasti hieno kokemus!
  Mä olen niin pihalla näistä, että ihmettelin että miten se hiusfööni voi sut ilmaan lennättää o.O

 • Tsempit, vaikken ymmärtänyt mihin fööniin oot menossa:D Yllärijutut on aina hauskoja!
  Magee tuo punainen mekko, sun pitää laittaa se seuraavan kerran, kun ollaan menossa johonkin yhdessä:) Ihanaa viikonloppua!<3

  • No nyt kun lähetin sulle videon, joka meni ohi, niin nyt oot ihan messissä. 🙂 Mekko, siis se on yöpuku rakas minna ihana. <3

   kivaa viikkistä. <3

 • Ai mahtavaa, tosi kiva kokemus sulla edessä, en ole itse kokeillut mutta katselin kun olin Redissä. Aika mahtavat pikkuserkut sulla Tiia, ja nautinnollista föönailua.

 • Onpa jännä viikonloppu tulossa. Itse en ole varma, uskaltaisinko fööniin mennä. Juurikin sen takia, että möhlisin, eikä tarpeeksi suurta kokoa löytyisi minulle. Sinulle sen sijaan taatusti löytyy oikea koko.

  Minulla on ahtaanpaikankammo ja luolakammo. Inhoan luolia. Saman tien, jos sellaiseen menen, alkaa kammottava hikoilu ja sydämen tykytys. Lisäksi pelkään, että luola romahtaa, ja jään luolan vangiksi ja menehdyn happivajeeseen. Jätän siis luolat suosiolla muille.

  Jännittävää lauantaita <3

 • No toivotaan ja aika kireiltä vaikutti ne haalarit omg…

  Sama juttu, ahtaanpaikankammo ja luoliin sukellus olisi ihan kauheaa, kuolisin heti. Mutta silti Anakondan jos söisi mut, niin sitten vasta ahdasta olisi, hui.

  Juu luolat ei kivoja ja mitä ahtaampia, niin hui kauhistus. <3

  Kivaa viikkistä Mannilainen <3

 • Ai tuo on Fööni. Mä aattelin jotain uutta hiusjuttua. Hih…
  Oon kyllä nähny tuota, mutten muistanu nimee.
  Täytyy sanoa, et oot rohkee nainen. Mulla menis pää sekasin ja oksentaisin tuossa. (se menier)
  Mutta hieno juttu, ei ku menoks vaan.
  Mukavaa "lentoa"
  >Leena

  • Ihana, no mutta ei sitä voi tietää. Uusi juttu tämä on minullekin. 🙂

   On tuo jännää, mutta uskon, että kuitenkin ihan hitsin hauskaa.

   Ihanaa viikkistä Leena ja kiitos kovasti <3 Toivottavasti teidän hella toimii vielä. <3

 • Fööni ei jaksaisi minua nostaa ilmaan, joten häpeän pelosta jätän väliin. Näen joskus painajaista, että putoan jostain todella korkealta, mutta en koskaan läsähdä maahan, se taitaa olla minun kamalin pelko. Korkeat paikat pelottavat aikalailla, pelko on pahentunut iän myötä.
  Sinulla varmasti tulee olemaan hauskaa!
  Mukavaa viikkistä Tiia <3

  • Samoja unia täälläkin. Uskon kuule Outi, että Fööni todellakin nostaisi sut. <3 Senkin hassu. <3

   Oli niin hauskaa, kiitos Outisein. <3

 • Hauskaa päivää, hyvä siitä tulee olipa omat tai vieraat alusvaatteet!

  Sairaalassa olisi pitänyt kerran käsileikkaukseen vaihtaa sairaalan alusvaatteet "jos vaikka verta roiskuu". Olin saanuta jo Diapamia ennen leikkausta ja lääkepölly innosti riitelemään sairaanhoitajan kanssa kun en suostunut vaihtamaan vieraita alkkareita. Linnottauduin kylpyhuoneeseen ja riitelin oven läpi. En laittanut vieraita kalsareita, mutta pois sairaalasta en päässyt ennenkuin olin hommannut saattajan hakemaan.

  • Hih olet ihana, tämä tarina oli hauska lukea, kun ei sitä kuule vieraiden kalsongeja halua laittaa tietenkään.

   Ihanaa uutta viikkoa Tuuli <3

 • Paljon Onnea Tiia 50 vee ja föönään hiukset aika monesti:) Selläpä Sinä laahaat komeasti jälkijunassa, sillä minulla on jo ihan eri vuosikymmenet!

  • Kiitos kovasti, synskät oli jo joulukuussa, mutta näköjään viiskytvuotisjuhlaa voi juhlia koko vuoden, mikä on ihana asia. <3

   Kivaa uutta viikkoa Irja <3

 • Mitäs jos ei otakkaan omia vaan nappaa pukuhuoneessa jonkun muun? Saako sakkoja vai porttikiellon. Pitääkö omat alusvaatteet nimikoida varmuudenvuoksi jos joku muu kärkkyy niitä? Pitääkö alusvaatteet olla mukana päällä vai kassissa. Kiitos Tiia taasen naurunpipanoista 🙂 …ja kysymykseen, en ole käynyt enkä kyllä ajatellutkaan asiaa. Jotenkin pidän siitä että varpaat koskettaa maata, vaikka nyt kenkä välissä olisikin 😉

  • Hihi ei siellä sitten riisuttu itseämme alasti, mutta varmasti heille Föönissä on jotain hassua käynyt, kun tälläinen ohjeistus on olemassa.

   Kivaa uutta viikkoa Onneli. <3

 • Onnea synttärisankarille. Haluaisin olla rohkea ja heittäytyä uusiin tilanteisiin, mutta täytyy myöntää, että olen aikamoinen vellihousu. Hienoa, että sinulle on järjestetty juhla. Nauti ja leijaile upeasti ilmassa! Ihanaa alkavaa viikkoa.

  • Kiitos kovasti ja juu synskät oli jo joulukuussa, mutta näitä ihania juhlahetkiä on ollut sitten eri ihmisten kanssa. Mikä on aivan mieletöntä. <3

   Oikein sydämellistä uutta viikkoa Kastehelmi. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud