Blogihaaste 3 asiaa ja 3 kirja-arvonnan voittajaa!

Blogihaaste 3 asiaa ja 3 kirja-arvonnan voittajaa!
Mieli on aivan valkoinen kangas. Samulla ollut vatsatauti ja on valvottanut kaksi yötä. Herättäen toinen kultainen siis joka tunti päästäkseen ulos ja vain yhdet yrjöt matolle. Samu on niin kiltti raukka. Niin ja tokihan Oskunkin piti herättää raakkuen klo 5:00, ”emäntä ja isäntä ruokaa ja sassiin.” Joskus miehen kanssa nauretaan ja kyllä hieman ”itkunsekaisesti”, että nyt kun kaikki neljä lasta alkavat olla isoja ja yövalvomiset tavallaan takana. (Ennen kuin esiteinit alkavat toki bilettämään,) niin nyt meidät herättää sitten joka yö eläimet. Samu myös ulisee unissaan, kuorsaa ja maiskuttaa eli herättää kaiken maailman ääniinsä joka yö.

No mutta, koska olen saanut arvottua kirja-arvonnan voittajat ja haluan aina lämpimiksenikin hieman muutakin lätistä, niin kaappasin Keyword:Love blogin Jonnan blogista ”3 asiaa minusta blogihaasteen.” 

En usko, että mitään uutta on kenellekään luvassa, mutta jos tänne sattumalta sinkoaa joku tuore uusi lukija, niin kenties hänelle sitten jotain uudempaa settiä meikäläisestä. Jos haluat skipata lätinät, niin arvonnan voittajat ovat blogipostauksen lopussa. 

3 asiaa joista pidän

Perhe, sukulaiset ja ystävät, nämä ovat niin top tärkeimmät asiat ja nelosena olisi eläimet.

Pinnallisemmista asioista, aamukahvin ensisiemaus, meren kohina/laineiden liplatus, meri, vesi kaikissa muodoissaan ja hartiahieronta

3 asiaa joista en pidä

Eli mistä ärsyynnyn voisin ajatella, maiskutus, hitsi maiskutus saa raivotilaan ja tuntuu ettei saa happea. Tulee pakene paikalta fiilis, mutta onneksi on keksitty korvatulpat.

Besserwisserit, ne jotka luulevat jollain lailla olevansa parempia kuin muut ja samaan kastiin  kuuluu siis, että nämä ihmiset arvottavat toiset ihmiset joihinkin kuvittelemiinsa lokeroihin tietämättä edes mitään. Nämä ihmiset myös nauravat toisten kustannuksella ja ylentävät itseään alentamalla muita, juu en tykkää vaan kartan kuin ruttoa.

Paljon puheita vähän tekoja herättää suurta epäluottamusta ja murentaa aikanaan luottamuksen toiseen. Enemmän tekoja ja ei puheita, koska en halua joutua pettymään. Teot puhuvat miltei aina puolestaan miltei kaikessa.

3 asiaa joita tein viikonloppuna

Koko kylppärin puhdistus ja jynssäys. Vaatekaapin tyhjennys kohti Uffia. Vihdoin raaskin myös luopua erinäistä lastenvaatteista, joihin kätkeytyy rakkaita muistoja ja siksi niistä luopuminen tuntui haikealta. Nuuhkaisin vaatteita vähän ennen, kuin sulloin säkkiin.
Aloitin kevennetyn ruokavalion ja tänään on viides päivä tätä kidutusta. Kidutusta se on niin kauan, kun päiviä vielä lasketaan suurella tarkkuudella.

Katsoin Van Helsing draculasarjan loppuun ja olen kuutamolla, että mistä nyt keksiä uusi vampyyri/zombiesarja, kohta olen kaikki kolunnut.

3 asiaa jotka osaan

Ommella partiomerkit hienosti ilman, että ompeleet näkyy ja mummini opeilla. Tämä taito paljastui vaivihkaa vuosien jälkeen yllätyksenä miehelleni, jolle aina sanoin etten osaa ommella. Mies ompeli muutama vuosi sitten pojan partiomerkin ja kuin hämähäkin koipia olisi mennyt pitkin poikin. 

Tartuin hätiin ja ompelin mummin neuvoilla ja mies oli hämmästynyt. ”Mitä osaatko ommella ja olet salannut taidon kaikki nämä vuodet.” Tästä lähtien ompelet kaiken meille. Omg hieman harmitti sillä hetkellä, sillä vihaan ompelemista, hih.

Tämä on hirmu vaikea ja mietin tätä eniten, koska en ole missään hyvä vaan keskiverto. Olen siten hyvä olemaan keskiverto.

Olen hyvä tekemään alelöytöjä, sellainen oikea nuuskamuikkunen, joka haistaa edullisimmat tarjoukset kaukaa ja tarjoukset ovat vielä kivoja ainakin omaan kotiin tai päälle. Olen hyvä nuukailemaan ja jaksan käyttää tähän laihialaispiirteeseeni aikaa, joka on varmaankin peruja ajasta, kun muutin kotoa pois ja söin aina makaronia ja tomaattikastiketta ja vettä, jotta rahaa jäi bilettämiseen. Hih. 

3 asiaa, jotka haluaisin osata

Vääntää tämän blogiasun tyylikkääksi ilman, että blogin persoona ei kärsisi, että se näyttäisi edelleen minun blogilta.

Puhua ranskaa, koska se on maailman kaunein kieli

Olla energisempi ja jaksavaisempi koskien ihan kaikkea, eikä tälläinen löysä sohvapotaatti, mukavuuden haluinen herkkupeffa.

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä

Selvittää kaikki ihmissuhdesotkut, jotka syövät energiaa. Kärsin niistä todella paljon ja ne laahaavat koko ajan mukana. Mitä enemmän aikaa kuluu, sen enemmän solmuun kaikki menee.

Siivota koko koti ja turhat kamat kierrätykseen, kaatikselle jne.

Keventää eli siivota olemustani. Ehkä käydä myös luomet naamasta poistamassa, koska kohta oikeasti minulla on monta päätä, kun luomet jatkavat vaan kasvamistaan. Milloinkohan saavuttavat maximipisteensä.

3 asiaa joista stressaan

Lapset, miten ne pärjää, tuleeko murheita, miten kestävät ne, mitä kun muuttavat viimeisetkin pois kotoa, onko se elämän loppu minulle.

No ne ihmissuhdesotkut ovat koko ajan mielessä läsnä

Pölypalleroista, voi kevät minkä tempun taas teitkään ja alleviivaat talven laiskottelun.

3 asiaa jotka saavat minut rentoutumaan

Kissan kehräys

Meri  ja siihen yhdistettynä linnun laulu, auringon lämpö ja ehkä kirjakin

Leffat, sarjat, kirjat, mutta hartiahieronta on kyllä ihan parasta

3 asiaa joista puhun usein

Ihmissuhdeasiat

Lapset/perhe, kaikki siihen liittyvä

Hävettävän paljon blogiin ym. liittyvistä asioista, mutta niihin nivoutuu enemmänkin asioita, kuin vain tämä sivusto.
3 asiaa jotka puen mielelläni päälleni

Peitto

Sukat

Pyjama

3 asiaa joita en pue päälleni

Napilliset housut
Korkokengät

Pantterikuviot sun muut eläinkuviot

3 asiaa jotka haluaisin hankkia

Punainen Mini, koska vaan se on niin kaunis ja vaikka oma autoni on ihana, mutta punainen on punainen.

Punainen Smeg astianpesukone samoista syistä ja koska meillä on jo punainen Smeg jääkaappi eli vähän niin kuin sille kamuksi vaikka ovatkin eri tiloissa.

Luomenpoisto-operaatio tai partakarvojen vahaus nyt eniten polttelee tai kolmoisleukojen jyystöhoidot. 

3 asiaa joista unelmoin

Ääh en ole kova unelmoimaan, koen sen itsepetolliseksi, tyyliin mieluiten päivä kerralla mennään.

Eniten kuitenkin, että kaikille neljälle lapselle tulisi hyvä ja onnellinen elämä. Ei tarvitse suuria ihmeitä olla, kunhan saisivat elää pitkään ja tasapainoista elämää.

Samaa toivon miehelle ja minullekin, että kun lapset ovat muuttaneet pesästä, niin saisimme hieman yhteistä aikaa ja pysyisimme terveinä. Niin voisimme ehkä aloittaa tietynlaisen uuden sivun elämässä ja miettiä vähän enemmän itseämmekin. 

Noh kaikkien vuorien läheisyyteen on kaipuu, joten oleilua vuoristomaisemissa.

3 asiaa joita pelkään

Että rakkaimmille tapahtuu jotain

Käärmeitä

Säännöllisiä pallo-ja reikäkuvioita, yök yrjö lentää kun katselen ja ajattelenkin. Jos joku ei ymmärrä mistä on kyse, niin googlatkaa trypofopia. Tämä on alkukantainen fopia, joka juontanee luola-ajoista, jottet vaan laittanut tautisia ruokia suuhun. Myös sairauksista kielivä kuvio tai vaaralliset matelijat, toimii yhteen tuon käärmekammon kanssa. Uuh. Mehiläinen tarjoaa ihan tälle kammolle terapiaa kuulkaas. 

3 asiaa joiden toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa

Perheelle on Lontoon reissukin hankittuna, niin en tiedä oikein mitä toivon. En oikeasti toivo mitään, toki blogille onnistumisia ja läheisille.

Noh ehkä sitä, että olo kevenee ja reipastuu ja jaksan aidosti tätä keventämistä, enkä taas sorru. 

Lomia myös odotellessa ja, että kaikki ihmissuhdeasiat hälvenee ja kaikilla on kaikki hyvin ja rauha maassa. 

Tälläisiä mietteitä tällä kertaa, löytyykö samaistumispintaa. Nyt sitten vielä arvonnan voittajiin eli itselleen hauskan Lemmenmanauskirjan voittivat: Hertta-Viola24. maaliskuuta 2019 klo 11.55

Juhannnustaikoja olen tehnyt muttei kumppania ole niillä saanut, täytyy vaihtaa taktiikkaa 😊😉
Jospa tästä kirjasta olisi apua😀
tahrataide@gmail.com
Kirja voisi olla ihan mun juttu näin melkein iki-aikaisena sinkkuna. Jospa saisin vinkkejä siihen mitä hurmata KIVA ja luotettava MIES. Mukana arvonnassa ja ihanaa viikkoa <3

En ole taikauskoinen, enkä ole tehnyt lemmentaikoja.
Olen pyhästi päättänyt, että otan osaa arpajaisiin vain, jos tarvitsen palkintona olevaa juttua.
En minä oikeasti tätäkään tarvitse, mutta kirja kuulostaa hauskalta. Niinpä olisi kiva lukea se ja antaa sitten eteenpäin luettavaksi.
Siispä tällä kertaa olen mukana. kai3ki@gmail.com
Mukavia päiviä tähän viikkoon sinulle Tiia!

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta ja muuten ette usko, tänään blogi täyttää 5-vuotta, ihan meinasi unohtua. Laitan viikonloppuna sitten 5-vuotisarvontaa. Uskon, että nuo mahatautiset eläimet sotkivat pääni ja unohtui tämäkin asia. Voittajat voivat olla yhteydessä tiia68@gmail.com


Aurinkoista keskiviikkoa kaikille. <3

40 thoughts on “Blogihaaste 3 asiaa ja 3 kirja-arvonnan voittajaa!”

 • Onnea viisivuotiaalle! Ja voi Samua, hän on aina niin vakavana.

  Luin juuri pari viikkoa sitten trypofobiasta, en ollut siitä kuullutkaan. Tiedään kyllä kammotunteet. Itselläni on pitkillä lennoilla useamman kerran ollut todella paha klaustrofobia-kohtaus lentokoneessa jos joku on kaatanut penkin syliin. Klaustrofobia terminä on Klausin vaimolle tietysti vähän huvittavaa, mutta tunne on ollut todella ahdistava ja olen joutunut seisoskelemaan koneen takaosassa pari tuntia rauhoittelemassa itseäni vaikken lentämistä sinänsä pelkää lainkaan.

  • Ymmärrän niin hyvin, vaikka oma ahtaanpaikankammo ei ole niin voimakas kun tuo kauhea reikäkammo. Mutta ymmärrän kyllä, että on ollut ikävä ja ahdistava tilanne.

   Toivottavasti Lontoon lennolla meni kaikki mukavasti <3 ihanaa reissua <3

 • Monet sun vastaukset voisin omia itsellekin.
  Meillä kissa on viisas. Menee herättämään miehen, jos haluaa aamuyöstä ulos. Tosin voi olla kyse siitä, että mies on aamuvirkumpi ja herää pieneenkin nauku ääneen.
  Ruuan pyytää sitten multa.
  Voi teidän Samua, toivottavasti ei enää ole kipeenä.
  Onnittelut kirja voittajille.
  Mukavaa keskiviikkoa
  >Leenalii

  • Hihi eikä, meillä tuntuu, että herättävät meikäläisen, kai tiedostavat, että herään pieniinkin ääniin.

   Samulla massutauti oli ja meni. <3 Kiitos kysymästä. <3

   Ihanaa viikkistä Leenalii <3

 • Onnea blogille ja upealle blogimamalle💓💓. Nyt vaan juhlat pystyyn.

  Mitä ihmettä 😊 omg, mä en koskaan voita mitään. Niin Happy ja iloisesti yllättynyt.

  Ihanaa ke 💓

 • Voi Samu reppanaa 💓 Aina kun eläin on sairas sitä tuntee itsensä niin voimattomaksi. Haluaisi auttaa toista reppanaa mutta kun aina ei oikein tiedä mikä paikka toisella on kipeä ja mitä pitäisi hoivata.

  Hauska haaste ja uuttakin tietoa tuli sinun vastauksista. Olen tainnut itse tehdä tämän joskus aiemmin – muuten olisin tarttunut tähän.

  Kivaa keskiviikkoa 💓

  • Juu niin juuri se on, kun eivät osaa raukat puhua.

   Voi olla, että olen tehnyt haasteen itsekin, kun en mitään muista, mutta viimeksi ainakin tein sen 5 asiaa minusta. 🙂

   Ihanaa viikkistä Marjo <3

 • Kaunis kiitos onnettarelle <3 Olen ihan täpinöissäni kirjasta.
  Toivon Samun olevan jo kunnossa.
  Lapsen tai lemmikin sairaus tuntuu pahemmalta kuin oma.
  Oli mukava lukea vastauksiasi haasteeseen. Luomia voisin itsekin poistattaa.
  Toivon sydämestäni noiden sinua häiritsevien ihmissuhde-sotkujen katoavan.
  Kivaa keskiviikko-iltaa sinulle Tiia!

 • Ihana lukea näin mukavaa kerrontaa ja aitoja fiiliksiä. 🙂 <3
  Maiskutus on todella kuvottavaa ja pilaa yhteisen ruokatunnelman, jos pöydässä on joku maiskutusmestari. Tai sitten ruoka suussa puhujat, jotka lennättävät roiskeita suustaan muidenkin päälle, hyi yäk.
  Tällainen huomio piti päästä kertomaan;)
  Ihanaa loppuviikkoa Tiia<3

  • Juu en kestä mässytystä yhtään, menee hermo ja tiedän tavallaan, että vika on minussa, mutta minkäs teet.

   Ihanaa, että kerroit, en siis ole yksin todellakaan. <3

   Kivaa viikkistä Sari <3

 • Voi Samu parkaa,toivottavasti tuo vatsatauti on jo helpottanut❤ Olipas kiva lukea sinun 3-juttuja ja onnea ihanalle 5v blogille❤ Onnea myös arvonnan voittajille ja mukavaa maaliskuun loppua❤

  • Juu tauti tuli ja meni, joskus koirat ulkosalla nuolevat jotain väärää ja se on siinä.

   Kiitos kovasti ja oikein ihanaa viikkistä <3

 • Besserwisserit on kyllä pahoja, jos olis ollut viisi asiaa, niin olisi päässyt munkin viisi ärsyttävintä ehdottomasti.

  Mukavaa ke-iltaa Tiia. <3

  • Juu niin on pahoja, kun homma menee kuitenkin niin, ettei kukaan tiedä kaikkea ja kaikilla on vikansa.

   Ihanaa viikkistä Jonna <3

 • Montakin samaa vastausta allekiriootan. Kevennys, se on tääläki menos toista viikkoa, mutta tänään sorruin hamppiksehen, kun lapsenlapsi halusi roskaruokaa🍔
  Toivottavasti Samun vattanpurut on jo helepottanu👍
  Auringonpaistetta loppuviikkoosi Tiia ☀️💖☀️

  • No joskus voi hyvin sortua <3 Aion itsekin sortua, ei siinä mitään, kun vaan noin suurin osa ajasta, jos osaisin olla kaidalla tiellä.

   Samulla massutauti tuli ja meni. 🙂 Kiitos kysymästä. <3

   Ihanaa viikkistä Marja-Terttu <3

 • Olkaahan varuillanne tuon Samun vatsataudin kanssa ja käykää ajoissa eläinlääkärissä tarkistuttamassa, ettei kysymyksessä vain ole mitään vakavampaa. Kultaiset ovat henkisesti herkkiä, mutta fyysisesti kovia koiria, jotka kestävät ja peittävät kipua tosi hyvin. Kun kultaisesta huomaa, että se on sairas, niin se todella on sitä. Lisäksi noilla veijareilla on tapana pistää poskeensa mitä sattuu, josta suoli voi mennä sekaisin tai tukkoon… Monta kertaa on meidän kultaisen mahaa kuvattu näiden kahdeksan yhteisen vuoden aikana – siis nimimerkillä kokemusta on.

  • Juu massutauti tuli ja meni, ihan niin kuin ihmisilläkin, niin ei ihan heti mennä kuitenkaan lääkäriin. Mutta jos näyttää pahalta, niin sitten tietenkin mennään. Jotain oli taas ulkosalla nuoleskellut toinen reppana, mutta Samu ei onneksi ikinä syö ns. mitään kummallisuuksia.

   Kerran oli massu niin kipeänä, että näki toisesta ja heti kiidätettiin lääkäriin. Lääkäriä hieman nauratti ja sanoi, että teillä taitaa olla todella herkkä koira, ettei mitään vikaa löytynyt muuta kuin vatsanpuruja. Meidän Samu on kyllä niin herkkis, että tuntuu ettei osaa peitellä oikein mitään. Hän on vauvasta asti ollut sellainen pehmo.

   Kiitos kovasti hyvistä vinkeistä, täällä massutauti tosiaan tuli ja meni.

   Terkkuja teidän kultaiselle ja ihanaa viikkistä <3

 • Onnea 5vuotiaalle ja arvonnan voittajille!
  Vatsataudit ja kaikki oksupoksut ovat kurjia, niin ihmisillä kuin eläimilläkin.
  Meilläkin sängyssä kaksi maiskuttajaa ja kuorsaajaa(koirat) ja eräätkin kerrat herätty joko siihen että jompikumpi oksentaa matolle (miks muuten aina matolle?) tai väähtää kunnon ruikulit. Siinä hajussa ei sitten enää tarttekaan nukkua 😉

  Aurinkoa viikonloppuun ♥

  • Hih en kestä voi elämän kevät ja juu on meilläkin joskus kissat yöllä yrjönneet sänkyyn, ei kiva ollenkaan.

   Ihanaa viikkistä Maikku <3

 • Tällaisia on aina mukava lueskella! Jep, ranskan kieli on todella kaunis ja minä myös pelkään käärmeitä, iiks! Onnea 5-vuotiaalle blogille. En tarkalleen muista, että koska löysin tänne blogiisi, mutta on ollut todella mukava lukea juttujasi koska kirjoitat niin mukavalla otteella. Jatka samaan malliin Tiia! <3

 • Voi kun kiva yllätys voittaa tämä kirja😊 Innolla odotan että pääsen tämän lukemaan😀
  Aurinkoista viikonloppua sinulle, Tiia😊🌹

  • Juu kiitos massutauti tuli ja meni ja kesti sen n. 2vrk tai ainakin sen kaksi valvottua yötä. 😉

   Ihanaa, että sinä olet olemassa, kiitos ja ihanaa viikkistä teille. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud