Meikki Phycisians Formula meikeillä

* Sisältää pr-näytteitä
Sain jokin aika testiin mieltäni jo tovin kutkuttaneita Phycisians Formula meikkejä. Meikeistä kaikki ennakkoon imemä tieto ja purkkien erilainen ja raikas ulkonäkö oli jo tavallaan myynyt itseni minulle. Miltä meinaan kuulostaa kookokselle tuoksuva aurinkopuuteri, jossa on mukana pakkauksessa vielä peili ja meikkisivellin. Kun sain meikit hyppysiini, sai ne heti paikan myös sydämestäni ja lunastivat täydellisesti odotusarvot. Löytyi suosikkeja ja löytyi myös pari sellaista, jotka eivät toimineet minulla.  

Toteutin meikistä meikkausvideon, joka on koomista katsottavaa, sillä en ole meikkitaituri lainkaan. Lopputulokseen olen kuitenkin todella tyytyväinen vaikka meikatessa etenkin kermaisten ja runsaspigmenttisten luomivärien kanssa oli haasteita.

Luomivärien laadusta tuli mieleen Jeffree Star luomivärit eli luomivärit ovat todella pehmeitä ja pigmenttisiä, eikä luomivärisivellintä saa tunkea luomiväriin niin kovalla otteella, kuin minä pöljä tein. Tästä syystä luomiväriä tuli ensi alkuun aivan liian runsaasti ja luomimeikki näyttikin aluksi todella värikkäältä ja myös yli äyräiden meikatulta. Mutta pieni korjaus teki tehtävänsä tai pieni ja pieni. 😉

Luomiväreihin on siten totutteleminen, kuten Jeffreenkin luomiväreihin aikanaan oli ja tällä kertaa hötkyilin liikaa. Itse luomivärit ovat mielestäni erittäin laadukkaita, hyvin luomilla pysyviä, pigmenttisiä ja ihanan kermaisia koostumukseltaan. Käytössä ollut luomiväripaletti on ”Shimmer Strips.” 

Lisäksi lainasin luomille myös poskilla käytettävää ”Nude Palettea.” Siinäkin mukana sivellin kasvoja varten, tai luomivärisivellin luomivärinä käytettäväksi ja peili.  

Meikissä jouduin käyttämään eri merkiltä primereita ja peitepuikkoa, koska niitä ei sarjalta ollut omistuksessa, mutta muuten meikki syntyi täysin Phycisians Formula meikeillä. Videolla näkee kaikki meikit, joilla meikkasin ja tähän postaukseen olen koonnut kaikki omat suosikit. 

Huulipunat ”The Healthy Lip Velvet Finish” erittäin runsas pigmenttisiä, mattapunia, jotka pysyvät kuin täi tervassa huulilla, mutta silti lähtien helpolla pois. Kuvissa joissa on punainen aamutakki, poistin ruokakauppaan lähtiessä näyttävän huulimeikin. Rakastan klassisen punaista punaa juhlissa, mutta arkena käytän mieluiten pinkin ja roosan sävyjä. 

Kuvissa punainen huulipuna on sävyssä ”Fight free red-icals”, toinen puna jota kokeilen videolla on oma lemppari sävyssä ”Coral Minerals.” 

Monien mielestä maailman paras aurinkopuuteri löytyy Phycisian Formulalta ja niin minunkin mielestä löytyy, mutta oma lemppari on eri, mitä olen muiden lemppareita bongaillut. Muut rakastaa ”Butter Bronzereita”, jotka ovat kyllä omaankin makuun älyttömän hyviä, mutta itse rakastuin tuohon ”Bronze Booster” aurinkopuuteriin, sillä siinä on vielä runsaampi pigmentti. 

On siten makuasioita mistä tykkää, täällä tykätään runsaasta sävystä. ”Butter Bronzereitakin” ymmärtääkseni löytyy neljää eri sävyä, joten valinnanvaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon ja jokaiselle löytyy oma suosikki. Ihanaa on, että kaikissa aurinkopuutereissa on mukana peili ja sivellin, sellaista ylimääräistä luxusta.  


Mutta jotain kertoo, että heivasin monivuotisen aurinkopuuterimerkin nyt pois, sillä voittaja on löytynyt eli ”Bronze Booster” aurinkopuuteri.  Yllä olevassa kuvassa oleva ”Butter Blush” oli aavistuksen liian haalea sävy omaan makuuni, mutta uskon, että jokin muu sävy olisi juuri täydellinen.

Sarjan hopeinen ripsari vei heti sydämeni ja sillä sai tuuheat ja runsaat ripset ja ripsivärin laitto oli todella vaivatonta. Sarjan punaisesta ripsarista ei tullut suosikkia, koska minulla on todella tyngät ripset ja ei tuuheat ja en vain saanut mieluista volyymia kyseisellä ripsarilla vaikka joku muu voi rakastaa kyseistä ripsiväriä. Organic Wear CC Mascara on suosikkini, tuo kauniin näköinen ja tavallaan lehden muotoinen hopeinen putkilo kuvassa vihreine lehtineen. Ripsiväri oli illalla myös superhelppo puhdistaa, tästä vielä extrapeukut. 

Sarjan eye-liner  ”Eye Booster ”, aivan käsittämättömän hyvä. Tällä et voi mokata rajauksia. Okei tällä et saa dramaattisia pikimustia rajauksia iltajuhliin, mutta saat luonnolliset  ja kauniit rajaukset arkikäyttöön. ”Eye Booster” liukuu luomilla kuin unelma, eikä kinnaa yhteenkään luomiryppyyn kiinni. Mitä ikääntyneemmät ja rosoisemmat luomet, sen vaikeammaksi olen huomannut rajauksen käytön. Tästä tuli uusi suosikkini. 

”Brow Last Longwear Brow Gel” aivan loistava. Helppo käyttää, geelimäinen koostumus täyttää kaikki kulmien aukot ja kuivuu hetkessä kestäen kulmilla siistinä koko päivän. Harjaisin silti käytön jälkeen kulmat, ettei jää tummempia kohtia mihinkään. Liimaa kulmat paikoilleen samalla. Todella loistava tuote. Oma on sävyssä ”Medium Brown.”

Tuo hopeinen pyöreä rasia, jossa helmimäinen ”Powder Palette” valopuuteri, on ns. puuteripaletti, mutta mielestäni niin hohtava, että käytän mieluiten valohohteena, enkä koko kasvoille puuterina. Mutta ne jotka hehkua kaipaavat, niin tässä on ihana puuteri antamaan valovoimaista hehkua. 

Tuo, jossa on itämainen kuvio on ”Argan Wear” kosteuttava arganöljyä sisältävä aurinkopuuteri, joka muuten tuoksuukin itämaiselle. Tämä antaa kaunista säkenöintiä ja kullanhohtoa vaikka juhliin tai päivettyneelle iholle. Itse käytän tätä vielä aurinkopuuterin lisänä. 

Ihastuin täysin sarja Super BB-voiteeseen, jonka koostumus iholla on samettinen, ihon virheitä tasoittava ja kivan peittävä. Ehdoton suositus tälle. 

The Healthy Foundation meikkivoiteelle, jossa vielä SPF/FPS 20 täydet pisteet. Antaa kauniin kuulaan ihon, tasoittaa kaikki virheet, tuntuu kevyeltä, ei mattaisalta, silti ihomeikki ei kiillä, mutta hehkuu. Aivan napakymppi meikkivoide. 

Eli oikeastaan kahdelle tuotteelle en vain syttynyt sarjasta, punainen ripsiväri ja itselle liian hailukan sävyinen poskipuna, kaikki muut tuotteet silkkaa rakkautta. 
Ohessa meikkikuva, jossa olen ottanut huulipunan kaupassa käynnin vuoksi pois, mutta meikki on muuten ollut jo useita tunteja kasvoilla. Tykkään todella luomimeikistäkin vaikka videolla se oli aluksi kauhistus ja jouduin sitä siistimään ja paikkaamaan, koska en osannut ensin käyttää näin ihanan kermaisia luomivärejä. 

Totta kuitenkin on, että kun on tämän ikäinen, niin luomilla ei kauneimmalta näytä valitettavasti metallinhohtoluomivärit. Mutta ei haitanne mitään, eikä ole niin justiinsa, tykkään luomimeikistä siltikin ja metallinhohtoisista, sillä miksi kaiken tulisi olla kuin oppikirjasta. 
MIKÄ ON PHYSICIANS FORMULA?
Physicians Formula on meikkisarja Yhdysvaltojen Kaliforniasta. Merkin perusti vuonna 1937 lääkäri ja allergiaspesialisti Dr. Frank Crandall auttaakseen vaimoaan,
joka kärsi ihosairaudesta. Vielä tänäkin päivänä kaikki tuotteet ovat tarkkaan tutkittuja ja testattuja, jotta ne täyttävät niille asetetut vaatimukset.
TUOTTEET OVAT:
 • Allergiaystävällisiä
 • Lääkäreiden kehittämiä
 • Herkälle iholle sopivia
 • Herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille sopivia
 • Dermatologisesti testattuja
 • Kliinisesti testattuja
Physicians Formula on kliinisesti tutkittu tuotemerkki yli 80 vuoden kokemuksella. Lääkärit ovat yhdistäneet terveyden viimeisimpiin kauneustrendeihin ja muuntaneet ne tehokkaan toimiviksi ja luotettaviksi meikkituotteiksi.
Physicians Formulan tuotteet ovat valmistettu ilman yli 150 haitallista raaka-ainetta, joita muutoin yleisesti käytetään henkilökohtaisen hygienian tuotteissa.  Jokaisella naisella on oikeus tuntea itsensä kauniiksi ja voida hyvin.

Saatavuus: K-Citymarket, nettikaupat:  wonda.fipretty.fistoorla.fi ja hinnat 8,90-19,90e
Helsinki Ruoholahti
Helsinki Malmi
Espoo Iso-Omena
Vantaa Jumbo
Vantaa Myyrmäki
Vantaa Koivukylä
Järvenpää
Turku Kupittaa
Turku Länsikeskus
Lahti Laune
Rovaniemi
Vaasa keskusta
Yllä olevassa kuvassa on vielä huulipuna paikoillaan ja onhan klassinen punainen aina niin näyttävä ja kasvoja kirkastava sävy vaikka itse turhan usein käytänkin roosan sävyisiä punia. 

Onko Phycisians Formula tuttu merkki teille ja jos on, löytyykö suosikkeja tai mikä kiinnosti teitä. Ohessa alla maailman kömpelöin video meikistä. Tuli hieman sutattua luomiväreillä, mutta kun luomivärit ovat niin ihanan kermaisia ja pigmenttisiä ja minä vaan en heti hoksannut tätä vaan laitoin luomille ihan liikaa.


Mutta ensi kerralla osaan paremmin. Lopputulokseen olen kuitenkin oikein tyytyväinen ja kyllä Phycisians Formula meikit nyt ihan käyttökokemuksellakin suhahtivat iloisesti meikkipussiin ja se paras aurinkopuuterikin löytyi. 🙂Ihanaa tiistaita kaikille. <318 thoughts on “Meikki Phycisians Formula meikeillä”

 • Phycisians Formulalta ostelin joskus takavuosina Yhdyvalloista jotain tuotteita, mutta en muista että pakkaukset ja meikit olisivat olleet näin houkuttelevan näköisiä. Brow Last Longwear Brow Gel kuulostaa ja näyttää erityisen kiinnostavalta.

  • Muistankin, että tykkäät tästä brändistä. Olisikohan pakkaukset uudistuneet, en tiedä, mutta ilme on kyllä ihana.

   Brow Gel pitää kulmat ojossa koko päivän. Ihanaa päivää Tuuli. 🧡💙🧡

 • Niin hellyttävän ihana video 🙂 Samaistuin täysin tuossa luomivärien laitossa, se on yhtä tuskaa mullekin, silti käytän niitä melkeen päivittäin koska ne on ihania <3 En katso mitään meikkivideoita, koska ahdistaa niiden runsaus, mutta mielellään katson "tavallisten oman ikäisten naisten" videoita kun niitä on tarjolla. Minä nautin 🙂 Kivaa loppuviikkoa 🙂

  • Luomivärit on maailman vaikeimpia ja fakta on, että näissä on unelma koostumus, mutta niitäkin pitää osata käyttää sopiva määrä, eikä liikaa kuten tein, kun on näin runsas pigmenttisistä ja kermaisista luomiväreistä kyse. Hih varsinainen tumpelo, lähdin soitellen sotaan uusilla meikeillä.

   Ihanaa kuulla, kiitos kovasti. Siellä onkin uusi hassu video, jossa on meikkipussimme sisältö minilomalle. Sen verran kömpelöä settiä, että saattaa naurattaa.

   Kiitos kovasti ihanasta palautteesta ja aurinkoista viikon jatkoa. 💙🧡💙

 • Voi miten ihana sarja tämä onkaan:) Minulla on käytössä osa noista ja olen vannoutunut tämän sarjan meikkivoiteen ja aurinkopuuterin, sen kookokselle tuoksuvan, käyttäjä ja minähän en ole oikein osannut aiemmin edes käyttää bronzeria. Putelit ja nämä puuterit varsinkin ovat niin kauniita kuvioiltaan. Aivan mahtava sarja ja pakko näitä on saada lisää. Minulla ei kylläkään toiminut ripsiväri ja hieman on ollut tuon kulmavärin kanssa taiteilua, mutta muuten täysin kymppi-sarja! Kauniina olet ja pitää nyt mennä katsomaan tuo video!

  • Ne kookoksen tuoksuvat aurinkopuuterit ovat niin hyviä ja ah se tuoksu. Meikkivoide ihan super.
   Punainen ripsari ei minullakaan.toiminut,sen kerron videolla, mutta tuo hopeinen toimii kuin häkä.

   Brow Geliä tulee herkästi liikaa ja se liimaantuu vikkelään kiinni. Mutta videolla sitä on aluksi ihan liikaa, mutta kulmaharjalla sain viimeisteltyä toivotun lopputuloksen.

   Kiitos niin paljon Minna ja ihanaa viikon jatkoa. 🧡💙🧡

 • Voi miten hauska ja hyväntuulen videopätkä oli, myönnän välillä nauroin vedet silmissä mutta sillain hyvässä hengessä ❣️ Voisin uskoa että omat meikkaushetkeni olisivat kuvattuna juuri samanmoisia , aitoa pitää olla eikä tarvii niin vakavaa olla �� Uskon että itse päädyn hankkimaan kyseisen sarjan meikkejä kunhan pääsen livenä niitä hipeltämään. Jäi kiinnostamaan oikeastaan kaikki �� Lipputuloskin näytti oikein hyvältä ��
  Kiitos muuten kivoista arkiruoka vinkeistä mitä olette jakaneet, täällä ainakin teini on huomannut uudet jutut pöydässä ja syönyt napa paukkuen ��

  Aurinkoa viikkoosi !

  • Carkki hih saakin nauraa, olihan tuo aikamoista katsottavaa, mutta toteutin meikkauksen juuri sellaisena kuin se on, mitään ns. Näyttelemättä. Tuollainen sitten putkahti ulos.

   Aitouden kehuminen on ihan paras kiitos eli kiitos niin paljon. 🤗

   Sarja on kyllä fantastinen ja jotenkin niin erilaisen raikas ilmekin meikeillä.

   Oi mahtavuutta ja kiitos, kun olet katsonut niitäkin. Itsellä ideat ruoan laiton suhteen aina vähissä ja teen aina samoja. Olen jo Souliinan videoita katsellessa saanut monia vinkkejä. Arkena pitää myös usein saada ruoka nopeasti pöytään. Eli arjen helpottavia reseptejä on kiva jakaa ja saada.

   Ihanaa ja aurinkoista viikon jatkoa sinulle. 🤗💙🤗

 • Tosi nätti meikki. Merkin aurinkopuuterit on yksinkertaisesti huippuja, tykkään myös butter-poskipunista. 🙂

  • Niin on ja poskipunista tarvitsen vaan jonkun tujumman sävyn. Sille hyvinkin sopii taas tuo Rosy Gold.

   Kiitos kovasti Jonna ja ihanaa päivää. 💙🧡💙

 • Näitä meikkitutoriaaleja lisää, sain monta hyvää mm. highlighter-vinkkiä! Oma suosikki Physician Formula-sarjasta on tuo kookoksen ja auringon tuoksuinen aurinkopuuteri, aivan killeri taikomaan tervettä hehkua kasvoille. Poskipuna on omille poskille ehkä liian vaisu, pitääpä kokeilla vielä! Vakka moni suosittelee punaisia kirkkaita mattapunia minulle, niin jotenkaan en sitten osaa niitä kuitenkaan käyttää vaan turvaudun pinkkeihin ja nudeihin mauve-sävyihin!

  • Hih en tiedä voiko tutorialiksi kutsua, Tiian toheloinniksi. Mutta lopputulos ratkaisee ja tyytyväisyys tuotteisiin.

   Meillä samat kujeet, aurinkopuuterit pure love, poskipuna sävyssä Rosy Gold liian hailukka, mutta 3 muutakin sävyä löytyy. Mattapunien päälle laitan aina kiillon ja kiillon nimeen taidat vannoa sinäkin.
   Ihanaa päivää Heli. 🧡🤗🧡

 • Olipa kiva katsoa sun meikkausvideo.
  Lopputulos oli hyvä ja olet tosi kaunis
  >Leenalii

 • Kaunis meikkihän siitä tuli. Luomivärisävyt korostaa upeasti silmiäsi.
  Juu, voihan se olla että metallihohtoiset luomivärit ei ole niitä sopivimpia meille viisikymppisille, mutta minäkö siitä hitot viis veisaan. Kun kerran niistä tykkään niin minähän myös käytän 😀 Pieni rike se on tässä maailmassa.

 • Kiitos niin paljon Heli. Juu ei välitetä ohjeista, jos glitteristä ja metallinhohdosta tykätään niin mehän käytetään. Meillä saakin rypyt näkyä.

  Ihanaa päivää Heli ja kiitos. 🧡🤗🧡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud