Meikki Korresin Wild Rose meikeillä

Meikki Korresin Wild Rose meikeillä
*Sisältää pr-näytteitä
Wild Rose-värikosmetiikkasarja uudistuu nyt kuuden heleyttävän tuotteen voimin! Ihosta saadaan hehkuva ja virheetön villiruusuöljyllä ja C-vitamiinilla rikastetuilla meikkituotteilla; meikkivoidepeitevoidepuuteri ja poskipuna, joiden lisäksi hehkua antavat uutuudet ihastuttavat; korostuspuuteri ja korostuskynä.

Kävin maaliskuussa  meikattavana Korresin uusilla meikeillä ja ihomeikistä tuli aivan uskomattoman heleä. Enhän minä sädehdi vaan iho on aina sellainen tunkkainen. Mutta Korresin uudella meikkivoiteella saatiin toivottavaa peittävyyttä ja ainutlaatuista  heleyttä. Lisänä hehkua vielä antamassa korostuspuuteri. 

Mitä meikkiin käytettiin: 

Pitkäkestoinen nestemäinen WILD ROSE Brightening meikkivoide, jonka kevyt koostumus levittyy helposti ja on kuin toinen iho. Sisältää villiruusuöljyä ja C-vitamiinia, jotka kirkastavat ja heleyttävät ihoa, samalla häivyttäen väsymyksen merkkejä ja ennaltaehkäisten juonteiden syntymistä. Suojakerroin 15. Saatavilla neljässä sävyssä. Joista nyt talven kalpeaan aikaan meikkiini käytettiin vaaleinta WRF1 sävyä. 
Vinkki! Sekoita muutama tippa Wild Rose öljyä meikkivoiteeseen, jolloin meikin lopputuloksesta tulee luonnollisen kevyt.
Hinta 39,00€ Sopii vegetaareille / vegaaneille

WILD ROSE kivipuuteri kuvassa yllä

Hienojakoinen, silkkinen puuteri, joka kiinnittää meikin täydellisesti ja peittää ihon pienet viat antaen virheettömän ja heleän lopputuloksen. Villiruusuöljyllä ja C-vitamiinilla rikastettu puuteri heijastaa valoa ja häivyttää virheitä, lopputuloksena luonnollinen ilme. Saatavilla kolmessa sävyssä.
Hinta 35,00 € Sopii vegetaareille/ vegaaneille

WILD ROSE peitevoide kuvassa yllä

Pitkäkestoinen nestemäinen peitevoide, joka kehittyneen, valoa heijastavan teknologiansa ansiosta peittää täydellisesti tummat silmänaluset kirkastaen katseen. Villiruusuöljyllä, C-vitamiinilla ja mustan teen johdannaisella rikastettu peiteaine lisää ihon kirkkautta ja kosteutta, sekä häivyttää optisesti pieniä juonteita antaen raikkaan ja eloisan ilmeen.  Kevyt, silkkinen koostumus ja rasvaton tuntu iholla tekee Wild Rose peiteaineesta uniikin.
Saatavilla kolmessa sävyssä.
Hinta 27,00 € Sopii vegetaareille/ vegaaneille

WILD ROSE ILLUMINATOR korostuspuuteri kuvassa alla

Villiruusuöljyllä ja C-vitamiinilla rikastettu heleyttävä ja hienojakoinen puuteri, joka korostaa kasvojenpiirteitä välittömästi läpikuultavalla helmiäispigmentillä antaen iholle terveen hehkun.
VINKKI! Luodaksesi läpikuultavan hehkun, sipaise puuteria kevyesti koko kasvoille, tai korosta vain kasvojen korkeimpia kohtia, kuten poskipäitä ja nenän vartta. Intensiivisen, päät kääntävän ilmeen saadaksesi levitä korostuspuuteria kevyesti kostutetuilla sormilla! Tällä saatiin upeaa valoa ja lisähehkua omaan meikkiin. 
Hinta 37,00 € Sopii vegetaareille

WILD ROSE ILLUMINATOR korostuskynä kuvassa alla

Villiruusuöljyllä ja C-vitamiinilla rikastettu korostuskynä, joka välittömästi heleyttää silmänympärysihon, kulmaluut ja poskipäät antaen säteilevän katseen. Innovatiivisten helmiäispigmenttien ansiosta se heijastaa valoa luoden iholle läpikuultavan hehkun. Öljytön, samettinen koostumus sulautuu ihoon jättäen jälkeensä säteilevän katseen.
Hinta 29,00 € Sopii vegetaareille/ vegaaneille

Lisäksi meikkiin käytettiin uutuuksista Wild Rose poskipunaa persikkaisessa sävyssä Peach 18. Silkkisen pehmeä, persikkaisen kaunista hehkua antava poskipuna, joka sisältää villiruusuöljyä, C-vitamiinia, granaattiomenauutetta sekä kookosöljyä. Poskipuna sulautuu iholle antaen heleän ilmeen. Puhtaat pigmentit ja jauheet tekevät hienojakoisesta koostumuksesta kermaisen pehmeän, ja samalla väriä hehkuvan. Saatavilla kuusi eri sävyä, joilla voi loihtia luonnollisen tai dramaattisemman meikin.

Hinta 32  Sopii vegetaareille

Huulilla Morello huulikiiltoa sävyssä Peachy Coral. Runsaskiiltoinen ja runsaasti väripigmenttejä sisältävä huulikiiltolinja tekee huulista täyteläisen näköiset. Huulikiilto on rikastettu morello-öljyllä, joka on morello-kirsikkalajikkeesta saatava öljy. Se sisältää runsaasti rasvahappoja ja näin kosteuttaa ja jättää huulet samettisen pehmeiksi.
Morelloöljy sisältää runsaasti linoli- ja oleiinihappoja, jotka kosteuttavat ja pehmittävät kuivia huulia tehokkaasti. Hyaluronihappo täyttää juonteita ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Arganöljy ravitsee ja suojaa. Korresin huulikiillot ovat yksiä suosikkeja, runsaan kiillon, miellyttävän koostumuksen, eivät tahmaa ja runsaan pigmentin vuoksi. 

Hinta 20 € Sopii vegetaareille / vegaaneille




Kaikki pakkaukset on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista

Lisäksi haluan vinkata kahdesta muusta omasta Korres suosikista. Water Bamboo Freesia Eau de Toilette on kaikille teille, jotka rakastatte puhtaan suihkun jälkeistä tuoksua tai aamukasteisen kukkakedon tuoksua. Tässä tuoksussa on jotain aivan äärimmäisen raikasta, mutta samalla pehmeää. Tältä suihkutilat suihkun jälkeen tai kesäinen aamukasteinen aamu parhaimmillaan tuoksuu. 


Veden ja kukkien vivahteita. Siron bambun tuore kosketus syleilee freesia nuppujen ja lootuksen kukkien tuikahtelevia tuoksuja, ja se sekoituu lumoavaan mimosaan, kunnes se kallistuu lämpimään santelipuuhun.


Hinta 50ml 48 



WILD ROSE H2Rose – Kasvosuihke 

Ruusun kukkavettä sisältävä kasvosuihke kiinnittää meikin sekä tuo kosteutusta kasvoille pitkin päivää. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja appelsiininkukan kukkavettä, jotka raikastavat ihoa ja sammuttavat sen janon. Suihke myös häivyttää huokosia ja tekee ihosta kauniin heleän.
Käyttö: Suihkauta kasvoille ennen seerumia tai kosteuvoidetta. Voit suihkauttaa myös pitkin päivää. Ihanteellinen meikin kiinnittämiseen. Raikastaa niin fantastisesti ja tuoksu on aivan ihana aito ruusu pienellä raikkaalla twistillä. Ei jätä ihoa tahmeaksi. 
Hinta 37,00 € 97,5% luonnollisia ainesosia

Ohessa vielä ihomeikin ennen ja jälkeen kuvat. Ripsari jätettiin ja yläluomen eye-linerit, mutta muuten koko meikki tehty Korresin meikeillä ja uusilla Wild Rose meikkituotteilla. Videolla olen kuvannut kasvot vielä pitkän päivän jälkeen, miten iho on edelleen hehkuva ja kaikki punaisuus ym. on edelleen peitossa. Kannattaa ehdottomasti kurkata video. 🙂

En naismuistiin muista milloin oma iho olisi ollut nimenomaan noin hehkuva ja samalla myös ongelma-alueet peitettynä. Yleensä saan valita, että joko iho toki hehkuu, mutta couperosa ja ihohuokoset ja epäpuhtaudet ovat näkyvillä jonkun kevyen meikkivoiteen avulla. Tai meikki on hyvin peittävä. 

Korresin meikkivoiteilla saa sekä peittävyyttä, että upean säteilyn. Wild Rose Brightening meikkivoidetta lähdetään myös testaamaan meidän aikuiselle tyttärelle häämeikkiin, sillä silloinhan morsian haluaa säteillä kauniina, mutta niin, että meikki pysyy hyvänä koko pitkän päivän. 

Onko Korres teille tuttu merkki tai oletteko kokeilleet meikkejä, jotka ovat luonnollisemmista ainesosista valmistettuja ja monet sopivat vegetaareille tai vegaaneille. 

Korresilla on  muuten lippulaivamyymälä nykyisin Helsingin keskustassa Lasipalatsissa, Kampin ostoskeskuksen ja Sokoksen välissä teille tiedoksi, jotka reissaatte kauempaa Helsinkiin. Kannattaa käydä testaamassa siellä näitä meikkejä tai suhauttaa meikit ostoskoriin Korresin verkkokaupasta. 

Kiitos Korresille ja Eevis Liedelle heleästä meikistä ja upeista tuotteista. Kaunista torstaita kaikille. <3



14 thoughts on “Meikki Korresin Wild Rose meikeillä”

  • Aah, toi Korresin tuoksu kuulostaa siltä, mitä voisin suihkutella yöksi. <3

    Aurinkoista torstaita Tiia.

  • Hyvän kuuloisia leikkejä 🤩näin talviaikaan itselläni on niin kuiva iho et vaatiihyvät meikit naamaan että saa kauniin lopputuloksen 😄Kivaa torstaita 💖

  • Lopputulos oli todella vaikuttava. Ihana kun meikillä on sekä peittävyyttä että heleyttä. Minulla on ikävät kokemukset liian keveästä meikkivoiteesta. Mukavaa torstai iltaa.

  • Oot todella kaunis ja niin luonnollinen meikki.
    Mukavaa päivää
    >Leenalii

    • Ne onkin ihan omia lemppareita. Sama juttu, että meikit jääneet vieraammaksi. Niin tyytyväinen meikin heleyteen. Ihanaa 🌹🌹💗🌹🌹

  • Meikkivoiteessa säteilevä ja peittävä lopputulos kuulostaa juuri siltä mitä itse meikkivoiteelta odotan. Ei mitään kakkukerrosta, vaan peittoa ja hehkua:)
    Korresin meikeistä mulla on kokemusta vain yhden vaivaisen rajauskynän verran, mutta kylläpä olikin loistava tuote se rajauskynä. Täytyy yrittää muistaa tutustua Korresin meikkeihin enemmän, kun vaikuttavat aikuisen naisen meikeiltä.

    Kivaa torstai-iltaa Tiia<3

    • Sama juttu ja tämä on aina ollut vähän ongelma. Jos ollut heleä meikkivoide, se ei vaan ole jaksanut pitkää päivää. Ihan huippuja nämä Wild Rose meikit.

      Ehdottomasti kannattaa tutustua enemmän. En ole Korresilla tainnut huonoon tuotteeseen koskaan törmännytkään. Ihania on.

      Ihanaa päivää. 💗💗💗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud