Kauheasta päivästä tulikin kiva

Kauheasta päivästä tulikin kiva
Torstaina meidän pienen Mini-hamsun elämä päättyi eläinlääkärin hoivissa. Itkin silmät päästäni. Hamstereita on tosiaan tullut ja mennyt, mutta erityisen viattoman kiltin ja eloisan nuorehkon hamsun kohtalo otti sydämestä. Varmasti myös se, että kaikkemme teimme toisen hengen pelastamiseksi. 

Olisi tehnyt mieli peruuttaa kaikki menot, päätä särki kyynelehtimiset. Mutta mikä piristäisi paremmin kuin ihmiskohtaamiset ja ei todellakaan tehnyt mieli tehdä ystäville ohareita. Päivä kääntyi illalla oikein kivaksi tai erittäin kivaksi voisi sanoa. 
Käväisimme Souliinan kanssa Vanhalla Ylioppilastalolla Grand Champagne festivaaleilla Jeeper samppanjan kutsumana. Talo oli täynnä ja tänään vielä kolmatta päivää auki. Mikä oivallinen tapa tutustua erilaisiin samppanjoihin pientä maksua vastaan ja herkutella samalla samppanjan kanssa sopivilla herkuilla. 

Piipahdimme myös Souliinan kanssa SkinCity.fi-verkkokaupan toimistolla. SkinCityn verkkosivut ovat tulleet itselle tutuiksi, koska tein tuossa talvella ihan itsekseen heidän sivuilla ihotestin

Skin Cityllä on huima kattaus erilaisia tuotesarjoja ja myös meikkejä. Kaikki merkit löydät täältä. Oli todella mielenkiintoista päästä katsomaan kulissien taakse. Vauhtimimmien videolla pääset sinäkin kurkkimaan kunnolla Skin Cityn tiloihin. 

Skin Cityn sivuilla kerrotaan ihotestistä näin: Anna meidän auttaa sinua ihonhoidossa! Digitaalisen ihotestimme avulla kosmetologimme voivat tehdä sinulle kokonaisvaltaisen ihoanalyysin ja löytää ihosi tarpeisiin sopivat tuotteet. Kosmetologimme räätälöivät tuotesuositukset sinulle henkilökohtaisesti. Valittavanasi on kaksi ihotestiä, joiden avulla voit löytää sopivan ihonhoitorutiinin, joka perustuu ihosi tarpeisiin ja ihonhoidollisiin tavoitteisiisi. Kokonaisvaltainen ihonhoitorutiinimme koostuu lisäksi täydentävistä tuotteista, joita voit lisätä rutiiniisi.Testit ovat ilmaisia ja saat tuotesuositukset kosmetologilta kolmen arkipäivän kuluessa.

Skincityn Kokeshi-nukke on saanut inspiraationsa aasialaisesta perinteestä, jonka mukaan Kokeshi annetaan kiitollisuuden osoituksena. Jokaisen tilauksen mukana tulee kiitoksena Kokeshi-nukke, jonka design vaihtuu kausittain. 

Souliina vaihtui lennossa toiseen hyvään ystävään, jonka ehkä joku saattaa tunnistaa paljukamuna. <3 Uusi nimitys jo vuodesta -88 tuntemalleni ja mm. meidän tyttären kummina olevalle ystävälle. Nautimme sushit Luckiefun’s sushiravintolasssa. Iltahinta oli hieman liian kova tasoon nähden eli 17,90e. Salaattikulhoja ei esimerkiksi täytetty lainkaan. Keskiössä olevat sushit ovat kyllä erinomaisia ja lounasaikaan Luckiefun’s on mitä oivallisin paikka hintaan 12,90e. Mukaan kuuluu limu, salaatit ja aika vaatimattomat lämpimät ruoat ja jäde ja iltabuffassa oli myös  juustokakkua. 

Kuwano on vielä ehdoton suosikki, koska sushit ja lämmin ruoka on niin tajuttoman hyvää. Kuwanon lounas 12,50e, mutta limu ei kuulu hintaan. Kuwanon iltabuffa 15e ja siihen kun ostaa limukan päälle, saa n. 17-18e huomattavasti paljon enemmän irti, kuin Luckiefun’s:n iltabuffasta. 

Haha taas sain aivan tajuttomat rakkulat jalkoihin, kun kehtasin kulkea sukitta. 
UIT:n kutsumana kävimme nauttimassa oikein kunnon iloittelukimaran, joka oli pullollaan tanssia, laulua ja suoraa huumoria niin, että nauroin vedet silmissä. Sari Siikander on ohjannut tämän vuoden UIT show:n. 
Uusi Iloinen Teatteri tarjoaa ystävilleen kotimaisen käsinkirjoitetun kevytrevyyn. Luvassa on mahtava kattaus luomusketsejä, lähilaulua ja Jean S:n rakkaudella esittämää biodynaamista musiikkia.
Rooleissa nähdään luonnonmukaisessa koossaan Sinikka Sokka, Nina Tapio, Sami Hintsanen, Pihla Penttinen, Antti Lang, Kai Vaine, Katariina Havukainen ja Panu Vauhkonen.
Tanssiherkkuja pienin hiilijalanjäljin tarjoavat Tanssii Tähtien Kanssa -tähdet Jutta Helenius ja Katri Mäkinen sekä GMO-vapaat mutta luonnollisesti treenimanipuloidut Emil Hallberg ja Antton Laine
Linnanmäen Peacock-teatteri 4.5.-15.6.2019

Sitten on pakko vielä vinkata kaikille Disney-faneille, että Cath Kidstonille ilmestyy 23.5 Viidakkokirja-mallisto. Oikein jänskättää mitä on tulossa ja uusi mekko voisi olla hakusessa. Olen erityisesti Lumikkimekkoa käyttänyt koko talven ja kevään. Se on ollut lempparimekko ihan ehdottomasti. 
Ohessa Skin City-video Vauhtimimmien kanavalla. Jatkossa videoita on nähtävillä omalla YouTube-kanavalla, jota ajattelin herättää taas eloon. Eilen totesimme yhteistuumin Souliinan kanssa, joka opiskelee ja käy töissä ja asumme vielä eri paikkakunnilla, että aika vaan ei riitä kaikkeen ja videoiden tekemiseen ei löydy riittävästi yhteistä aikaa. On jouhevampaa tehdä tai olla tekemättä videoita ihan omalle kanavalle. 

Tämän saman olemme myös huomanneet tätikamuni Maijun kanssa, kun toinen käy päivätöissä ja yhteistä aikaa olisi vain iltaisin ja viikonloppuisin ja huomaan itselleni taas perheen yhteisestä ajasta vaikeaksi irrottautua, ettei yhteinen kanava vaan toimi. Aikaa ei ole meillä kenelläkään taikoa taikahatusta yhtään enempää. Se todellinen elämä ja sen kiireet, kun menevät somen edelle. Niin ihanaa, kun näitä on ollut tehdä, niin Souliinan ja Maijun kanssa. Kaikki olemme ystäviä keskenämme ja onko kanavia vai ei, se ei vaikuta meidän ystävyyssuhteisiin onneksi lainkaan.

Jos siis jaksat meikäläisen hiomattomia videoita katsella, niin niitä löytyy jatkossa omalta kanavalta ja sen voit halutessasi tilata täältä. <3 Omalle kanavalle on helpompaa jatkossa laittaa ihan arkisia juttuja arjesta, sillä arkea kun ei voi jakaa tubekamusen kanssa. Kanavallani on niinkin pöljä nimi, kuin Tiia Koivusalo, sillä kanava on liitetty sähköpostiini. 
Ai niin, sitten vielä sarjavinkki Netflixiltä. Rectify kertoo kuolemantuomion saaneesta kertoo Daniel Holdenista, joka 18-vuotiaana tuomittiin vankilaan raiskauksesta ja murhasta. Kun Daniel on ollut 19 vuotta kuolemaantuomittujen osastolla, hän pääsee DNA-todisteiden takia vapaaksi. Sarjassa seurataan Danielin totuttelua takaisin yhteiskuntaan hänen vapautumisensa jälkeen.

Pääosissa nähdään Aden YoungAbigail SpencerJ. Smith-CameronClayne CrawfordLuke Kirby ja Adelaide Clemens.
Rectify on saanut paljon ylistystä kriitikoilta. Monet julkaisut ovat listanneet sen viime vuosien parhaiden sarjojen joukkoon.
Sarjassa on surumielinen ja todenmukainen ote. Miten vaikeaa on sopeutua elämään, kun miltei 20-vuotta on mennyt pienessä sellissä, odottaen kuolemantuomiota ja tiedostamatta mikä vuodenaika on edes meneillään. Aika kadottaa Danielille merkityksensä. Ihmisten suorastaan raaka viha ja myös hyvyys korostuu Danielin vapauduttua odottamaan mahdollista uudelleenkäsittelyä. 


Ainakaan ensimmäisellä tuotantokaudella ei tule selvyyttä, onko Daniel syyllinen vai syytön murhaan, mutta katsojana haluaisin uskoa Danielin olevan syytön. Hieno ja naulitseva sarja, joka herättää myös huomaamaan ja huomioimaan asioita omassa elämässä, pieniä ja isoja, jotka ovat meille vapaudessa eläville itsestäänselvyyksiä. 
Miten siellä, jos surettaa, mitkä keinot auttaa? Miltä kuulostaa Skincity ja heidän ihotesti tai entä UIT,  aiotko mennä katsomaan tai oletko käynyt aiempina vuosina katsomassa?

Miten aiotte viettää viikonloppua tai vietättekö äitienpäivää jotenkin? Sydämellistä lauantaita kaikille. <3 
18 thoughts on “Kauheasta päivästä tulikin kiva”

 • Kaikkea ihanaa olet taas päässyt kokemaan! Äitienpäivää vietän täällä kotosalla omien lasten kanssa. Olen ollut perjantaina ja lauantaina oman äidin kanssa ja se on ollut aivan ihanaa! Sunnuntaina sisko perheineen menee viihdyttämään äitiä, joten me ollaan siksi omalla porukalla. Ihanaa äitienpäiväviikonloppua sinulle Tiia ihanuus <3

 • Hei , lemmikin menetys aina aina surullista oli miten pieni tahansa. Onneksi yhteistyöt saivat sinut unohtamaan hetkeksi ikävät asiat. Oletko nyt kokopäiväinen bloggaaja tai videoiden tekijä, toisaalta voit tehdä juuri sellaisia videoita mistä itse pidät. Hyvää Äitienpäivää.

  • Hei, ihmiskohtaamiset aina piristää mieltä. Ihmiset kuitenkin on tässä elämässä tärkeintä antia. 💛💚💛

   Kiitos kovasti toivotuksista ja ihanaa päivää sinulle 😘

 • Voi pikku hamsteria… Rakkaasta eläinystävästä on aina surullista luopua.

  Haimme kiireisen viikon päätteeksi Citymarketista sushit eilen. Valikoima oli myöhään perjantai-iltana vähissä, mutta sushit olivat yllättävän hyviä ja tuoreita.

  Mukavaa äitienpäivää Tiia.

 • Osanottoni hamsun poismenon johdosta ♥ Oman lemmikin poismeno ja varsinkin näin yllättäin on aina iso asia perheelle. Lemmikit ovat kuitenkin myös niitä perheenjäseniä ja tärkeä osa perhettä. Me menetimme marraskuussa oman lemmikkimme, kun meidän kisu jäi auton alle. Emme vielä kumpikaan olleet silloin kotona, mutta onneksi ihanat naapurimme näkivät tapahtuman ja ottivat kisumme talteen. Itse yliajajahan ei vaivautunut edes pysähtymään paikalle. Oli kyllä karmivaa saada tieto asiasta reissun päälle. Jaksuja sinulle, Tiia ja hyvää Äitienpäivää ♥

  • Voi ei, en kestä, tätä en tiennytkään. Teidän ihana kisu, miten surullinen kohtalo ja suuri suru.

   Olipa niin ikävää kuulla. Osanottoni teille ja Sydämellistä uutta viikkoa. 💛💛💛

 • Tuo on niin totta, että ystävien tapaaminen ja muutenkin sosiaalisuus piristää. Mä huomasin tällä viikolla saman asian.
  Ihanaa ja lempeää äitienpäivää <3

 • UIT Herkkua kuin heinänteko oli kyllä yliveto. Nauratti mutta samalla myös kosketti. Oli kiva treffata vaikka vain pikaisesti siellä Peacock-teatterin aulassa. Itse en ole vielä luopunut sukista kuin koiralenkeillä mutta aika usein sitä tulee talven jälkeen inhat rakot jalkoihin kun on ensimmäistä kertaa ilman sukkia. Tiedän tunteen….mutta sukista luovun kohta minäkin.
  Hyvää äitienpäivää Tiia <3

  • Sinikka Sokan laulu kosketti suoraan sydämeen. ❤️❤️❤️

   Oli kivaa nähdä, mukavaa uutta viikkoa Marjo. ❤️❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud