Luxusta hiuksille, miten taion kiharat ja arvonta!

*Kaupallinen yhteistyä L’Oreal Paris Botanical Fresh Care
Nyt olen ehtinyt testailla Botanicals Fresh Care-sarjan kaikkia kolmea hiustenhoitosarjaa. Järkkäsin oikein juhannuksen kunniaksi aidon spa-hetken kylpypommeineen ja kukkineen kaikkineen, ennen kuin menimme käyskentelemään ja nauttimaan Porvoon vanhankaupungin juhannustunnelmasta. Tällä kertaahan oli kotijuhannus, koska tytär pääsi juhannusviikonloppuna ripille. Jos haluat kurkata vielä aiemman blogipostauksen sarjan tuotteista Sipoon mökiltä, postaus löytyy täältä. 
Muistellaan ensin aiemman postauksen tiimoilta uudistuneen L’Oreal Paris Botanicals Fresh Care sarjan kulmakiviä, jotka ovat: 

Shampoo-ja seerumipullot ovat 100% kierrätettyä PET-muovia ja nykyisin kaikki tuubit ovat 50% kierrätetyistä materiaaleista. Meillä on täällä Porvoossa ruokakaupan keskuudessa eli mukavan lähellä lajittelupiste, jonne voi lajitella myös muovista tehdyt tuotteet. Teimme vastikään myös kaatopaikkakeikan, jonne tarkkaan lajittelimme eri pisteille kuuluvat tuotteet, jotta niistä vielä saadaan osasta hyötyä uusiokäyttöön. 

Koostumukset ovat 98% luonnollista alkuperää (hoitoaineet, naamiot, leave-in tuotteet), ilman silikoneja, parabeeneja tai väriaineita. Olen omassa käytössä huomannut atooppisen ihottuman päänahassa yltyvän parabeeneista,  joten iso peukku parabeenittomuudelle myöskin. 

Vegaanit koostumukset.

Kaikki koostumukset ovat 94% biohajoavia ja tässä syy miksi mökillekin valikoituu Botanicals Fresh Care tuotteet. Miehen vanhempien mökillä on esimerkiksi lampivesi, jonne ensiarvoisen tärkeää on olla levittämättä lainkaan myrkyllisiä tuotteita, eikä sen enempää tietenkään mereen, järveen tai luontoon.

Raaka-aineiden vastuullinen hankinta ja korkea luonnollisuusaste, sarjan tuotteet on tuotettu vihreän kemian prosessien mukaisesti. Pyritään valitsemaan mahdollisimman paljon uudistuvia ja luomuraaka-aineita samalta toimijalta.

Kyseessä on ylellinen hiustenhoitosarja ja tuoksumaailmoissa puhkeaa kukkaan rauhoittavat eteeriset öljyt, joiden tuoksumaailmassa ei ole mitään keinotekoista. 

Loistavaa tietenkin on, että markettisarjan  ollessa kyseessä, hinnatkin ovat edullisia. 

Shampoo 400ml 9,95e

Hoitoaine 200ml 9,95e

Erikoishoidot 9,95e 100-200ml
Kylpyhetkeen Botanicals Fresh Care tuotteet sopivat täydellisesti, sillä Botanicalsin hiustuotteissa on uskomattoman upea ja suorastaan ylellinen spa-henkinen tuoksumaailma. Ei ihan heti uskoisi, että nämä eteeristen öljyjen tuoksut tulevat hiustuotteista ja vieläpä markettihiustuotteista ja vielä, että tuotteiden ulkonäössä silmä lepää.

Tuoksumaailmoista löytyy varmasti jokaisen tuoksunenää hykerryttävä ja iloa tuova sarja, kuten myös jokaiselle hiuslaadulle. Olen karhea-ja paksuhiuksisena kokeillut suvereenisti kaikkia sarjoja ja jokaisella hiussarjalla todellakin pärjää loistavasti. Perheelle kokeiluun voi hankkia hiustuotteet, tuoksumaailma ja kaunein purkki edellä, juuri sen omaa silmää ja tuoksunenää miellyttävimmän sarjan.

Mutta omat takkuisen karheat ja pörheät hiukset rakastivat pikkuisen enemmän Rose&Geranium sarjaa, joka on tarkoitettu elottomille ja värjätyille hiuksille ja juuri sellaisethan minulla on. Eron huomasi siinä, että Rose&Geranium sarjalla se tiheinkin kampa solahti takkupesän lävitse soljuvasti. 

Tätä sarjaa voin sydämestä suositella kaikille takkutukille ja käsitellyille hiuksille ja kyllä myös niille, jotka rakastavat ruusun tuoksua, joka tuoksuu kauniisti, eikä lainkaan vanhahtavan esanssisen ruusun tavoin. Kauttaaltaan koko sarjan tuoksumaailma on mitä aidoin.

Tuoksumaailmaltaan kuitenkin tämä Inkivääri&Korianteri sarja on omaan makuun ihanin, sillä voisin suorastaan kylpeä tai uida joka päivä inkiväärin tuoksussa. Sarjan tuotteet sopivat myös omille hiuksille, vaikka ovatkin suunnattu hauraille hiuksille. Toisaalta kotiraidoittamat hiukseni ovat totta totisesti myös hauraat ja nimenomaan latvoista. 

Inkivääri&Korianteri sarja taikoi myös unelmanpehmeät hiukset, kuin olisin ollut Olaplex-hoidossa. Tätä puolta oikein jäin miettimään, miten Olaplex tuotteet ja hoidotkin, kotihoidontuotteineen ovat varsin hintavia ja miten sain samanlaisen pehmeyden, kammattavuuden ja pörheyden poiston kuitenkin markettituotteilla, wow sanon minä. 

Inkivääri&Korianteri sarja oikein herättää ja virkistää uuteen aamuun, kun taas laventeli sarja rauhoittaa iltaan tai saa kiihdyttävän sykkeisen kiireisen aamun rennommaksi. Ruususarjasta tulee sellainen nautinnollinen luxuskylpylä olo. Tuotteiden tuoksut ovat omalla kohdalla todella tärkeitä ja yksi suuri osa ostopäätöstä ja näiden kolmen sarjan tuoksumaailmalle jo, paukahtaa suoraan se viisi tähteä, sillä tuoksut ovat fantastisia. 


Ruusu ja Laventelisarjoihin kuuluu hiusnaamiot, mutta Inkivääri&Korianteri sarjaan kuuluu hiuksia vahvistava seerumi, joka on oivallinen apu rääkätyille hiuslatvoilleni: kotiraidat ja kihartimen käyttö. Tukee ja vahvistaa haurasta hiusta, ei klähmää tai tee rasvaiseksi vaan tuo hiuksille vahvuutta. 
Laventeli sarjassa on kaunis laventelin tuoksu, sellainen josta tulee mieleen ranteisiin laitettavat laventelin eteeriset tipat, joiden avulla saa helpommin rauhoituttua ja nukahdettua iltaisin. Laventelin tuoksu on Botanicals sarjassa niin hyvä, aavistuksen jopa piparminttuun vivahtava niin, että purkkeja tekee koko mieli aukoa ja ihan tuoksutella menemään. 

Laventeli sarjan tuotteet ovat luonnollisesti rauhoittavia ja tarkoitettu herkälle päänahalle, ohuille ja hauraille hiuksille. Koin Laventeli sarjan sellaiseksi, että näitä haluan käyttää ajoittain, esimerkiksi kerran viikossa päänahan hellimiseen ja raikastamiseen. Muita hiussarjan tuotteita taasen voin käyttää ihan päivittäisessäkin käytössä niin halutessani. 
Yllä oleva kuva, kuvaa hyvin Botanicals Fresh Care sarjaa. Sarjan tuotteilla taiot hulmuavan pehmeät ja takuttomat hiukset. Normaalisti hiukseni pesun jälkeen ovat sellaista piikikästä klönttiä, ei lainkaan hulmua, saatikka pehmeää. Hiuksista tuli tunne, kuin olisin pessyt hiukset anoppilan lampivedessä ja hiuksia olisi pidetty hyvänä ja hellitty. 
Koska muutama ihminen on kysellyt, miten teen hiuksilleni kiharat tai nuo laineet, niin kerronpa tässä vielä sen. Eli käytössäni on pyöreä rauta, jossa on klipsi ja klipsi pitää hiukset raudassa kiinni, kun olen koko hiusnipun pitkin pituuttaan kieputtanut raudan ympärille. Erittäin kätevää ja nopeaa. 

Hiukset suojaan aina kuumuutta suojaavilla aineilla, käytän L’Orealin toisen hiusbrändin tuuheuttavaa suihketta ja vielä kuivasampoota, jotta saan pitkitettyä hiustenpesuväliä. Vielä sipaus hiuskiinnettä ja kiharapilvi pysyy sellaisena sen kolme päivää aivan mainiosti. Tämän kampauksen voi hiuksilleen taikoa vaikka edellisenä päivänä ennen reissua tai tärkeää aamumenoa ja tiedostaa, että aamullakin hiukset ovat hyvin. 
Juhannuspäivänä vietin nautinnollisen spa-hetken omassa kotikylpylässä ja hoidin ja hellin hiuksia ajan kanssa. Kiharsin hiukset rauhassa ja illalla menimme mieheni kanssa vielä ihastelemaan Porvoon vanhaa kaupunkia. Kiharat olivat entisellään seuraavana aamuna, kun oli tyttären konfirmaatio kirkossa. Aika kätevää sanon minä ja ah Botanicalsin, ihanan pehmeät kiharat tällä kertaa, eikä sellaiset kovat tupsut, jotka huiskii kasvoille tuulessa. 

Jos vain yksi kehu tulisi tästä hiussarjasta nostaa, olisi se vaikeaa, sillä kauniit purkit, edulliset hinnat, löytyy Stockmannilta, Sokokselta ja Citymarketeista, vegaanisuus, luontoa ajattelevat kierrätettävät purkit ja biohajoavat tuotteet. 

Mutta jos ajatellaan mitä nämä tekevät hiuksille, niin ah miten pumpulinpehmeiksi nämä hiustuotteet taikovatkaan hiukset. Ehkä tälläiselle koppurahiuksiselle se on juuri se sellainen ydinominaisuus, joka saa jatkossakin tarttumaan näihin tuotteisiin myös omia hiuksia ja hiusten kauneutta ajatellen. 
Niin se vaan on, kun on hyvä hiuspäivä, niin silloin on aina hyvä päivä. Nyt on kaiken kukkuraksi mahdollisuus taikoa jollekin teistä siellä myös hyvä hiuspäivä ja myös hyvän mielen päivä luontoa ajattelevilla hiustuotteilla. Eli yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa Botanicals Fresh Care hiustuotteita, jotka sopivat juuri sinun hiustyypille ja tuoksunenälle. 

Kommenttikenttään olisi mukavaa kuulla, mikä sarjoista kiinnostaa eniten ja miksi ja näin sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi juuri se sinun hiuksille sopiva sarja näistä Botanicalsin kolmesta sarjasta. 

Arvonnan säännöt ovat seuraavat: 

1 arpa tasapuolisesti kaikille, sille L’Oreal Suomi sponsoroi palkinnon ja postittaa palkinnon voittajalle. 

Arvonta on voimassa 7.7.2019 asti, jonka jälkeen huhuilen voittajaa nimimerkillä täällä blogissa. Tietoturvasyistä sinun ei tarvitse jättää sähköpostiosoitettasi, mutta jos jätät sähköpostisi kommenttikenttään, annathan luvan käyttää sähköpostiosoitettasi vain ja ainoastaan, jos voitat arvonnassa ja otan sinuun yhteyttä voiton ilmoittamisesta. 
Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä L’Oreal Paris Botanicals Fresh care kanssa.

Nyt toivotan mitä aurinkoisinta päivää kaikille ja muutenkinn hyviä hiuspäiviä. <379 thoughts on “Luxusta hiuksille, miten taion kiharat ja arvonta!”

 • Olen tässä odotellut, että koska keski-ikäisyys tekisi tepposet hiusten rasvoittumiselle, sillä e h k ä kasvot eivät enää (?) kiillä samalla tavalla, kuin nuorena. Finnejä pukkaa silti edelleen, etenkin jos erehdyn syömään sokeria. Ominaisuus, jota muuten ei ollut nuorempana! Mutta niin siis, kolmen päivän pesuväli tarkoittaisi itselläni erakoitumista. Ohuessa tukassa kun rasvaisuus ei totisesti ainakaan paranna lopputulemaa. Kuivashampoo olisi hyvä, mutta pelkään sen tukkivan hiustupet (vaikka pesisi säännöllisesti syväpuhdistavalla) ja toisaalta punaiselle tukalle on äärimmäisen vähän vaihtoehtoja, sillä ne parhaat ja jämäkät ovat aina vaaleita, jättävät aina "nimmarin" hiuksiin ahkerasta harjaamisesta huolimatta. 😀

  Kiitos kiharrusinfosta, en siis ole tehnyt mitään "väärin", vaikka ei vain pysy. Minullakin on sellainen klipsillinen rauta, mutta en oikein osaa sitä klipsihommaa käyttää, pidän palovamman uhalla kiehkuraa sormin siinä raudassa kiinni. Koko hommaan menee hirveästi aikaa muutenkin ja lopputulema pitää tunnin. Olisko sitten hiuslaadusta kiinni, jos sinulla pysyy kolme päivää ja minulla ei edes yhtä iltaa! :O Enkä edes huijaa. Sitä määrää tuotteita ja kiinnikkeitä, ja tämä liukas siimatukka on taas korkeintaan laimean laineinen. Pöh. Olisin permanentin vannoutunut rakastaja, jos joskus keksittäisiin tapa rullata hius näyttämään muulta, kuin lankapuhelimen luurijohdolta. Aina liian tiukkaa kiharaa. Minulla on kiharatukkaisen persoonallisuus vangittuna rasvoittuvaan ohueen siimalettiin. Mikä ulvova vääryys. 😀

  Mutta siis, ihanat hiukset sinulla. ♥

 • Ihania tuotteita ja edullisia, tykkään itse tuosta laventeli tuoksusta.

 • Oi, Inkiväärituotteet ovat varmasti loistavat. Itselläni on hitaasti harmaantuva kuontalo, viileänvaaleilla raidoilla lisäksi raidoitettu. Harmaat hiukset ovat omapäisiä ja kovin taipuisia. Hankala yhdistelmä. Inkivääriä avuksi? riittakaipiovihmalo@gmail.com

 • Inkivääri-korianteri minulle.
  Koska minulla on karheat hiukset. Ja se oli sinunkin suosikki.

 • Mukana arvonnassa! Rose&Geranium, koska rakastan ruusun tuoksua. Kiitos kiharrusvinkistä! Itsellä kiharrus on epätoivoista puuhaa, hiukset ovat paksut ja liukkaat, niinpä en juurikaan jaksa niitä kihartaa. Ehkä pitää kokeilla tuollaista klipsikiharrinta. Mukavaa sunnuntaita! apaivi63@gmail.com

 • Rose & Geranium kuulostaisi mun tuotteilta, koska värjätyt hiukset! En ole aikaisemmin kokeillut 🙂 Annan luvan käyttää s-postia voitosta ilmoittamiseen. Aurinkoisia kesäpäiviä!
  minna1995(at)gmail.com

 • Ruusu kiinnostaa eniten, vaikka houkuttelevilta kaikki kuulostavat. Sähköpostiosoitettani saa käyttää jos voitto osuu kohdalle.
  mannanpostiatluukkupistecom

 • Mun hiuksille, tuoksunenälle ja kukkia rakastavalle persoonalle tuo Ruususarja kolahtaa ehdottomasti eniten. Mulla on myös paksut, permanentatut ja värjätyt hiukset, jotka ovat taipuvaiset pörrööntymään raivostuttavasti. Kaipaan hiuksille juuri pehmeyttä ja sileyttä. Haluan kiharani kauniina ja selkeänä enkä afromaisena pörrökasana.
  Mulle tärkeää ostamieni tuotteiden valinnassa on myös tuotteen luonnonmukaisuus ja luontoystävällisyys. Yleensä ostan kosmetiikkani vain luonnonkosmetiikkaa myyvistä kaupoista ja verkkokaupoista. Ihan huippua jos tämänkaltaisia tuotteita alkaa saamaan myös marketeista!

 • En ole mukana arvonnassa, mutta on ihan pakko sanoa, että herramunjee miten järjettömän kaunis olet erityisesti tuossa alimmassa kuvassa, kuin filmitähti!

 • Inkiväärisarja varmaan sopisi parhaiten hauraille hiuksilleni.
  yuenkynnet(ät)gmail.com
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani mahdollisesta arvontavoitosta tiedottamiseen.

 • Hyviltä vaikuttavia uusia tuotteita ja ohuille hiuksille varmasti laventeli olisi ihana! Kiitos hyvistä vinkeistä!
  sirkku.eskolin@elisanet,fi

 • Niin kaunis kuva sinusta tuossa kirsikkamekossa!! <3
  Ihania tuotteita taas! Tuo Botanical Laventeli sopisi varmasti omille ohuille ja silkkisille hiuksilleni parhaiten, mutta toki tuon pinkin Rose-tuoksu houkuttelee…
  Mukana arvonnassa, kiitos!

  Hurmaavaa heinäkuun alkua sinulle, Tiia!

 • Mukana arvonnassa. Rose&Geranium on sopivin hiuksilleni. Uskomatonta että hiuksesi pysyvät kondiksessa kolme päivää loppujen lopuksi aika vähäisellä laitolla. Tämä sarja on kokeilemisen arvoinen ja edullinen. Luonnonkosmetiikka tuoksuu nenääni aina ihanille ja aidoille kasveille ja kukille.

 • Sinulla on niin ihanat kutrit❤️! Suorana tai kiharana, molemmissa näytät kerrassaan hurmaavalta.
  Kiitos tuotevinkeistä! Pehmeyttä ja kuohkeutta kaipaa minun koppura kuontaloni, joten taidanpa
  ottaa testiin suosittelemasi hiustuotteet.

 • Kaikkia näitä olisi kiva kokeilla, mutta jos yksi pitää valita niin Ruusu 🙂 Sopisi näille värjätyille kiharoille oikein hyvin! t. Johanna

  mutter at suomi24.fi

  ***
  annan luvan käyttää sähköpostiosoitettani vain ja ainoastaan, jos voitan arvonnassa

 • Inkiväärituotteet kiinnostaisi koska rakastan inkivääriä ja olen käyttänyt toisen merkin inkiväärihoitoainetta josta tykkäsin.
  -Suvitar1-

 • Kiitos tästä postauksesta! Sinulla on uskomattoman kauniit hiukset! Upea kuva tuo missä hiuksesi hulmuavat. Jos onni potkii, valitsen ruusuntuoksuisen sarjan. Pitää käydä heti huomenna tuoksuttelemassa näitä. Ihanaa alkavaa heinäkuuta! T. Sari sarisus.kokko@luukku.com

 • Inkivääri&Korianteri kuullostaa herkulliselta
  -Maiqqu-
  maiqquu(at)gmail.com

 • Inkivääri&Korianteri olisi minullekin varma valintani.
  aiholapp at lailanet.fi

  • Ja sähköpostiosoitettani saat käyttää voitosta ilmoittamiseen.

 • Inkivääri-korianteri kuulostaa hyvältä.

  -SatuSanna

  sanna.pietinen(at)gmail.om

 • Wau, juuri mitä Ipanani on etsinyt. Hän kun vouhkaa näistä luonnollisista tuotteista kaikessa.
  Inkivääri-korianteri kuulostaa aivan huisin hyvältä joten arvalla mukana.

  Vivi / Verkkojavesillä

 • Kiitos mukana arvonnassa, Inkivääri & Korianteria haluaisin kokeilla.
  – tineze

 • En osaisi päättää ainakaan tuoksun perusteella. Ilmeisesti kaikki tuoksut ovat ihastuttavia. Pitäisi siis katsoa, mikä on paras juuri minun hiuksille. Tuo ruusu voisi olla, koska värjätyt hiukset, mutta laventeli ja inkivääri näyttäisivät sopivan hauraille hiuksille. Hmm. Ihana arvonta! 🙂 Hyvää kesää! <3

 • Rose&Geranium sarja sopisi minulle, saat käyttää sähköpostiosoittani voitto ilmoitukseen.
  peholapp (at) lailanet.fi

 • Ruusuntuoksuiset kuulostavat tosi ihanilta. S-postiani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen. Ihanaa kesänjatkoa!
  klaara49luukku.com

 • Itseäni kiinnostaa eniten Ruusu tai Inkivääri-Korianteri-hoitosarja.

  Niistä jompikumpi varmaankin kuulostaisi sopivan parhaiten omalle luonnonkiharille, pörröisille, kuiville ja käsitellyille hiuksilleni. Taitaisin kuitenkin päätyä valitsemaan Inkivääri -Korianterin, koska inkiväärissä on niin vastustamaton tuoksu, eikä se ole niin tyypillinen tuoksu hiustenhoitosarjoissa 🙂

  S-postia saa käyttää 🙂

 • Oisko se tuo laventeli, kun päänahka on ihan jatkuvasti auki eikä kestä oikein edes palashampoota. Joo, laventeli 🙂

 • Tuo Rose&Geranium kuulostaa mielenkiintoisimmalta 🙂 Itselläkin on käsitellyt ja raidoitetut hiukset, jotka kaipaavat erityisesti takkuisuuden vuoksi extrahoitoa. Sähköpostiani saa käyttää mahdollisesta arvontavoitosta ilmoittamiseen. kokkonen.heini(at)gmail.com

 • Inkivääri & Korianteri olisi valintani, inkivääri on niin upea tuoksu.
  peholapp at lailanet.fi

 • Rose&Geranium, koska hiukseni ovat elottomat

  unelmiaonnesta(at)gmail.com ja sähköpostia saa käyttää ilmoittamiseen

 • Kuiville ja katkeileville haituville kiinnostaisi kokeilla inkivääri&korianteria.
  Sähköpostiosoitetta saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.
  hilpiu@luukku.com

 • Laventeli kiinnostaa minua. Herkkä päänahka kuvaa hyvin omaani, ja hiukset on aina olleet ohuet, vaikka niitä onneksi on paljon. Iso plussa parabeenittomuudesta! meerinen@gmail.com

 • Inkivääri & Korianteri kuulostaa houkuttelevalta 🙂
  MinnaL

 • Rose&Geranium varmaankin paras mun hiuksilleni. Mukana arvonnassa.
  Ann A

 • Ginger & Coriander, kun olen ihan korianterifani 🙂 Raikkaan kuulosteinen yhdistelmä, kasvattelen hiuksia joten ne ovat etenkin latvoista melko hauraat… leikatakaan en hennoisi alvariinsa, siispä yritän hoitaa ne parempaan kuntoon//hm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud