Jee mitkä löydöt!

Jee mitkä löydöt!
Tänään käytiin kirpparilla tyttären kanssa ja tehtiin tyttärelle miljoona hyvää löytöä ja meikäläiselle kaksi. Mutta ensin tuohon kaulalla olevaan Kalevala Koruun, joka oli löytö sinänsä myöskin, sillä se löytyi omasta korulaatikosta. 

Vinkeää on, etten vaan millään muista mistä tämä koru on tullut korukokoelmiini, mutta heti otin into piukeana sen käyttöön. Kaksi mahdollisuutta kuitenkin on ja muistinnysät sen verran antaa informaatiota, että isältä ja isän vaimolta tai appivanhemmilta tullut koru, mutta hei se on ihana. Kauheaa, kun tämä muistikin alkaa jo mennä. 

No mutta kirpparilöytöihin. Tällä kertaa olisin voinut sisustaa kodin uusiksi, sillä kirpparilla oli vaikka miten paljon upeita huonekaluja kotiin. Talonpoikaissohvaa, talonpoikais peililipastoa, aitoa villamattoa ja vaikka mitä. 

Mutta kotiin lähti kuvan punainen muki, jossa kahvassa on keltaisia pilkkuja ja mikä on sellainen yksityiskohta, joka tekee mukista juuri hauskan. Muki on Starbucks Barista muki vuodelta 2004 ja vuonna 2004 syntynyt tytärhän siellä kirpparilla tänään oli mukana. Eli oikein kiva ja erilainen löytö. Tähän Barista kokoelmaan en ole ikinä törmännyt, mutta googlasin toki menemään ja löytyihän kokoelmasta vaikka minkälaisia värikkäitä mukeja. 
No mutta sitten siihen toiseen löytöön, joka on se  unelmien löytö. Fazerin Kukkopurkki löytyi vihdoin sopuhintaan ja priimakunnossa. Oli niin siisti, että alitajunnassa pyöri, onko tämä feikki, no mutta ei tietenkään ole. Oli ihmeellistä löytää näin upeassa kunnossa oleva kukkopurkki 30 euron hintaan. Tätä olen himoinnut ainakin 10-vuotta, ellen kauemmin ja nyt se on siinä. 

Sisälle laitoin tädin vinkistä lasin ja sinne sitten laittelen jatkossa erilaisia iloisia kukkia. Jee on se niin pirteä purkkinen. 

Löydöt löytyi Porvoon Tarmolan Löytökirppikselta ja sinne kannattaa todellakin mennä. Tämänkin päivän huonekaluilla mitä esillä oli, sisustaisi vaikka kesämökin tai persoonallisen kodin, jossa rakastetaan vanhoja esineitä.


Onko siellä päässä tehty viime aikoina hyviä kirpparilöytöjä ja mikä on sellainen asia tai asiat/esineet, joita metsästät kirpparilta. Täällä on Disney klassikkomukit, mutta eihän niitä ikinä löydy. 
Ihanaa iltaa. <331 thoughts on “Jee mitkä löydöt!”

 • Just niin sun näköiset löydöt. Minä katselen kirppareilla aina astiat ja puiset tarjottimet, sitten vaatteet ja laukut ja vikaksi huonekalut. Tämä järjestys, koska ei tarvita tällä hetkellä huonekaluja. Tosin haaveilen tarjoiluvaunusta 😂
  Ihanaa iltaa sinulle rakas ystävä ❤️

 • Mulla on juuri tuo samainen Kalevalakoru. Kun yksi työpaikkani lopetettiin niin me kaikki työntekijät saatiin läksiäislahjaksi tuollaiset.

 • Isälläni oli isovanhempieni perua kukkopurkki mökillä kaapissa. Hän ihmetteli kun halusin purkin, mutta sain sen kuitenkin. Meillä se on esillä keittiössä.

  • Ihanaa kuulla ja totta kai otit purkin huostaasi. <3 Juu ei kaikki ymmärrä näiden purkkien päälle.

   Mitä mukavinta torstaita Tuuli. <3

 • Kirppareilla ja kesäisin rompetoreilla kiertely on kyllä lystiä puuhaa. Aika usein tekee hienoja löytöjä ja joka kerta pääsee aikamatkalle menneille vuosikymmenelle. Minulla on suunnitteilla korulaatikon siivous. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty… 😉

  • Olen niin samaa mieltä ja se pieni kutkutus, että löytyyköhän tällä kertaa jotain oikein mieluista. <3

   Korulaatikon siivous täytyy vielä täälläkin viimeistellä, mutta kivasti sieltä löytyi juttuja, joita voisi tänäkin päivänä taas ottaa käyttöön.

   Oikein sydämellistä torstaita sinulle. <3

 • Kirppikset ovat oikeita aarreaittoja. Vanhat peltipurkit ovat sellaisia, mitä itsekin metsäsätän kirppareilta. Vuosi sitten kesällä löysin kyseisen kukkopurkin, tosin ilman kantta, mutta ihana se on siitä huolimatta. Minua kiehtoo kirppiksillä kaikenlainen vanha, Riihimäen lasi, peltipurkit, emaliastiat ja erilaiset sisustustavarat. Vaatteita ostan tosi harvoin kirpparilta ja vain siksi, että isoja kokoja on harvemmin tarjolla. Hyviä löytöjä olet tehnyt. Mukavaa elokuun viimeistä viikkoa sinulle, Tiia ♥

  • Juu tässäkään ei ollut kantta, mutta ei se mitään, niin ihana purkki on ja kiva, että sieltäkin löytyy samanlainen. <3

   Sama juttu, vanhat tavarat, persoonalliset esineet ja tietty ne Disney mukit, joita en koskaan löydä kirppareilta. Höh.

   Oikein ihanaa loppuviikkoa sinullekin Kristiina. <3

 • Fazerin kukkopurkkia himoitsen minäkin 😍 Olen muutaman yksilön bongannut kirppaereilta mutta ovat olleet melko huonokuntoisia joten eivät ole päätyneet meille. Jatkan metsästystä edelleen. Sinä teit todella hyvän löydön!

  Kalevala korut ovat ihania! Olen itse onnistunut ostamaan hopeisen Nukkekäädyn antiikkitapahtumasta.

  Aurinkoista päivää Tiia ❤️

  • Kyllä se vielä eteen tulee, näin kävi täälläkin. <3

   Kalevala korut kyllä on ihania ja täytyisi tuo oma karhukäätykin käydä rodinoimassa.

   Ihanaa torstaita Marjo. <3

 • Fazerin purkki on ihana, värit ihan täydelliset ja aihe. <3

  Siitä kun mä olen käynyt kirpparilla on monta vuotta. Täällä ei ole mitään järin hyviä, tarvis auton, että voisi lähteä kiertelemään muille paikkakunnille. Nuorempana kauppareissuun sisältyi aina kirppari mummon kanssa ja Teemun kanssa käytiin aikoinaan Kannelmäessä paljon, siellä oli siihen aikaan asemalla tosi hyvä kirppari, mistä teki melkein aina jonkun lasiesine löydön.

  Aurinkoista keskiviikkoa! <3

  • Niin on, iloitsen vieläkin, että vihdoin se löytyi. <3 Kiitos Jonna. <3

   Oi ihania kirpparimuistoja ja toivottavasti pääset vielä kirppistelemään. <3

   Ihanaa päivää Jonna. <3

 • Kirppikset on varsinaisia aarreaittyoja ja tuurilla löytää vaikka mitä. Mulla on parhaillaan pöytä, kun yritän päästä kaikesta ylimääräisestä kaapintäytteestä eroon 🙂

  Kivoja löytöjä olet tehnyt, tuolla kirpparilla ei ole tainnut koskaan käydäkään vaikka Porvoon kirppiksiäkin kolunnut.

  Kaunista päivää Tiia ♥

  • Ihanaa ja kirppistely on kiva asia, niin ostajana kuin myyjänä.

   Kiitos kovasti ja tervetuloa Porvooseen kirppistelemään. <3

   Ihanaa päivää Maikku. <3

 • Hyvät löydöt, tuo kukkopurkki on niin kaunis! Itse olen vienyt tavaraa kiertoon: kirjoja ja kässätarvikkeita niiden vaihtotapahtumaan (napsin itse kangaspaloja tilalle), eilen kolme kassillista tavaraa Kierrätyskeskuksen keräysautolle, tänään kaksi kassia Emmaukseen ja ensi sunnuntaina vien 1-2 kassillista sisustustavaraa ja viherkasveja niiden vaihtotapahtumaan. Ja silti täällä on roinaa kuin sekatavarakaupassa. 😀 Kirppareilta löydän harvoin mitään, 50-luvun ruotsalaiset lasimaljakot oli viime vuoden paras löytö.

  • Meilläkin on lastenkirjoja, jotka pitäisi laittaa kiertoon ja vaikka mitä muutenkin laitettu. Niin totta ja keräilijät on keräilijöitä. Vaikka kuinka kierrättäisin, niin liikaa tavaraa on meilläkin.

   Oikein ihanaa päivää Liiolii ja elokuisia viimeisiä päiviä. <3

 • Hyvä löytö tuo kukkopurkki. Tahtoisin niin löytää samanlaisen! Minä tykkään kovasti vanhoista esineistä, etenkin rasioista ja purkeista. Niitä kerään ja myös tavanomaisesti vanhaa Arabiaa. Sydän itkee vanhojen huonekalujen perään. Mutta kun ei enää taloon mahdu. Niin ei mahdu. Kivaa keskiviikkoa sinulle!

  • Toivottavasti kukkopurkki vielä löytyy Marja. <3 Sama juttu, huonekaluja ei vaan enää mahdu, mutta kyllä moni juttu jäi kirvelemään, kun jouduin jättämään kirpparille.

   Ihanaa torstaita Marja. <3

 • Vitsi toi kukko purkki on kyllä löytö!
  Viimeiset löydöt on olleet lapselle, jolle toki ostankin enemmän. Itselleni Rebecca Minkoffin laukku kesällä oli löytö, mutta lapselle löysin Reiman ulkohousut joissa oli laput vielä iinni 5€ kirpparilta, lähti todella nopeasti mukaan vaikka joutuukin keväälle odottamaan niiden kanssa niin löytö mikä löytö!

  • Kiitos Satu. <3

   Ihan mahtava löytö nuo Reiman pöksyt! Muistan miten aina tein niin hyviä löytöjä lapsille kirppareilta ja paljon hommasinkin heille kaikkea, niin leluista luistimiin.

   Ihanaa päivää Satu. <3

 • Onnittelut ihanista löydöistä.
  Olen joskus käynyt kirpparilla, mutta en ikinä, ikinä löydä mitään.
  Mulla on eräs tuttu, joka löytää vaikka mitä. Hän ostaa lähes kaiken kirpparilta. Suomalaisia huonekaluja ja vaatteita.laatutavaraa siis
  Kun minä meen kirpparille kävelen hallin läpi ja tuun tyhjin käsin pois. Ei vaan ole sellaista silmää, että löytäisin jotain.
  Kalevalakorut on ihania.Mulla on kaksi rannerengasta yksi riipus.
  Harvoin vaan tulee laitettua niitä.
  Mukavaa keskiviikko iltaa
  >Leenalii

  • Onkohan tuttavalla sellainen nuuskunenä kirppareille. <3 Voi sinua ja mene ihmeessä tuttusi kanssa, niin anna hänen löytää sinullekin juttuja. <3

   Kalevala korut ovat ihania ja täältäkin löytyy niitä monen monta vaikka tuota käätyä en muistanut.

   Oikein ihanaa päivää sinulle Leenalii. <3

 • Kivoja löytöjä😊Mä en edes muista milloin olisin käynyt kirpparilla..Aikaisemmin tässä lähellä oli kaksikin hyvää kirppistä mutta väistyivät uuden kauppakeskuksen tieltä. Mukavaa elokuun viimeistä viikkoa☀️

  • Voi tylsyys ja juu jos ei ole kirpparia lähellä, niin ei välttämättä tule niin lähdettyä.

   Ihanaa päivää Kristiina. <3

 • Kivoja löytöjä olet tehnyt. Ja, etenkin tuon kauniin korun löytäminen omasta korurasiasta on hyvä löytö. Usein sitä löytää omista varastoista jotakin mitä voikin taas muutaman säilytyksessäolleen vuoden jälkeen taas käyttää!

 • Löydän kirppareilta yleensä aina jotain. Tuunaamalla vanhoista jutuista saa uusia. Lainaan erästä mummoa: Vanha vispiläkin on vain vispilä, useampi onkin taideteos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud