Mekko kuin aamutakki

Mekko kuin aamutakki
Heh aika harvoin teen blogipostausta yksittäisen vaatteen ympärille, mutta tämä mekko on sellainen, joka herätti meillä kotona suurta hilpeyttä ja muualla jännää kyllä ihastusta. 


Samalla saan toki tässä ilmoitettua Jumbo- ja Flamingo arvonnan voittajan, sillä yritän ainakin, saada ulos huomenna Harry Potter postauksen, en vielä lupaa mitään. Eilen käsittelin kuvia useita tunteja, nyt vaan teksti vielä. 
No mutta, tämä Lindexin kesäalesta ostama mekko herätti itsessäni suurta ihastusta. Olin liikkeessä, wow, kerrankin mekko, joka istuu, korostaa hyviä puolia ja peittää niitä huonoja, kuten maha ja allit. Ainakin omakohtaisesti koen näin. 

Kotona sovittelin mekkoa ennen Lontoon matkaa ja ympärille tuli jännää kuhinaa perheen taholta, joita ei yleensä kiinnosta pätkääkään mitä meikäläisellä on päällä. Tuli kommenttia, ”et kai ole lähdössä reissuun tuolla aamutakilla tai toihan on rantamekko!”

Matkalaukkuun mekko suhahti, mutta ei kertaakaan ylle reissulla. Liekö perheen aiheuttama tuomio vaikutti alitajuisesti, en halunnut laittaa päälle mekkoa, jolle perhe saattaisi lisää nauraa. 


Tai toisaalta nolata perhettä, että tässä tämä äiti kulkee Lontoon kaduilla aamutakki päällä, hehe. No oikeasti Lontoossa oli Lontoon historian kuumimmat päivät ja lyhythihaiset mekot olivat ainoat oikeat valinnat kuumaan säähän.
Päätin kuitenkin rohjeta Porvoonkin kaduilla ”leijua” rantamekko-aamutakki päällä ja mekko herätti yllättävää ihastusta humalaisessa miehessä. 


Perään huudeltiin, ”mahtavaa ettei tarvitse lähteä Myllypuroon asti etsimään upeita naisia vaan niitä löytyy näin läheltä.” Ahhahhaa anna mun kaikki kestää. Peukut kuitenkin Myllypuron naisille ja meikäläiselle, kait. 

Mekko herätti myös Instan puolella yllättävää ihastusta, joten perhe on kyllä nyt väärässä, tämä ei ole mikään aamutakki tai jos on, niin upea sellainen, hih. Instaan tuli n. 55 kommenttia mekosta ja yksityisviestejä. 


Minnin kanssa viestiteltiin mekosta ja pähkäiltiin, mistä Minni löytää itselleen saman mekon. Minni jopa jakoi kuvani Instassa ja Faceen ostoilmoituksena. Eli kyllä nyt perhe sai tavallaan pitkän nenän tämän minkä lie rantamekko, kesämekko, aamutakki, mekon suhteen tai sitten ei, sillä tarina yllättäen sai uuden käänteen. 

Sillä juuri tätä postausta kirjoittaessa sain Minniltä viestiä, että oli lähtenyt Lahdesta sovittamaan tätä mekkoa Kouvolaan, sillä Kouvolassa oli vielä pari kappaletta jäljellä ja kuulemma muuten myös Kempeleellä. 


Noh miten kävikään. Oli Minnin päällä kuulemma kuin aamutakki, ei voinut ostaa tätä mekkoa sittenkään. Hihi nyt vasta naurattaakin. 


Hullummaksi juttu vielä äityy, sillä Minni viestitti, että sovituskopissa tuli vastaan  joku blogini lukija ja Minnin sanoja lainatakseni ”naurettiin vielä kahta kauheammin.” Nauran itsekin ääneen täällä, hihi kait se aamutakki on sitten. 
Nyt vielä ”Jumbon kauppakeskukseen 50e lahjakortin ja Flamingo Viihdekeskus Elämyslahjakortin kahdelle” voittajaan, liittyen kaupalliseen yhteistyöpostaukseen Teinien kanssa minilomalla Jumbossa ja Flamingossa. 

Arvonnassa voitti tällä kertaa: Katja / Lumiomena1. elokuuta 2019 klo 16.48
No, Jumbo & Flamingo on minunkin suosikkikauppakeskukseni, joten olen ilolla mukana arvonnassa. 🙂

Suosikkipaikkaa onkin vaikea nimetä, koska Jumbossa niitä on paljon… Hmm, toisaalta: tietenkin Flamingon Finnkino, jossa viimeksi näkemäni elokuva on tuo samainen Spider-Man: Far from Home. Muutenkin Flamingossa on niin näppärä käydä elokuvissa koko perheen kanssa, koska joskus olemme esimerkiksi menneet leffaan mieheni kanssa kahdestaan siten, että lapset ovat menneet samaan aikaan toiseen saliin katsomaan itselleen mieleistä elokuvaa. ♥ Ja Megazone on tietenkin hauska, poikani on viettänyt siellä muutamat synttärit.

Jumbon puolella tykkään paljon Stockmannista, Body Shopista, Hanko Sushista, Marimekosta ja Lindexistä. Gamestop on aika must meillekin: viimeksi esikoinen osti sieltä juuri Stranger Things -julisteen (minäkin olen sarjan fani) ja Funko Popit ovat kyllä hauskoja. Esikoisella on paljon Harry Potter-, Riverdale- ja Stranger Things -Funko Popja, kuopuksella Fortnite-hahmoja. Itselläni on muutama kirjahahmo, mm. Jane Austenin Elizabeth Bennet zombie-versiona. 😀

Nyt muuten tekisi mieli mennä tutkimaan Starbucksin mukivalikoimaa. 🙂


Onnea kovasti Katja ja voit laittaa viestiä osoitteeseen [email protected], lahjakortin saamisen ohjeistamista varten. Täytyy vielä itsekin tarkistaa ohjeet Jumbolta ja Flamingolta, joten riittää, että maanantaihin mennessä voittaja laitat viestiä. Laitan sinulle kuitenkin sähköpostia maanantaihin mennessä, ei huolta. 🙂

Sellainen tarina tällä suuria tunteita herättävällä mekolla puolesta ja vastaan. Noh mitäs olette mieltä, onko kiva vai et ikinä laittaisi moista aamutakkia julkisesti päälle? Saa olla perheenkin kanssa samaa mieltä, sillä perhe kuitenkin paras raadollisine tuomioineen. 




Hauskojen radiotoimittajien eli Radio Suomi POP:lta ja Groove FM:ltä tuttu ja nyt Radio Voimalla juontava Minni ja Idolsista tuttu ja myös radio Voimalla juontava Ali ja heidän yhteinen YouTube-kanava: ”Päivänsäde ja Menninkäinen-kanava ja kanavan voit tilata täältä.


Niin hauska kanava, että ottakaa ihmeessä seurantaan.” Kanavalle on juuri tulossa suklaahaaste, joka tuli Minnille ja Alille supertubetähdiltä ja pian leffatähdiltä Elinalta ja Sofialta, joilla yli 70 000 seuraajaa tubessa. Ovat 11-ja 8-vuotiaita superstaroja, kannattaa ottaa nämä ihanat tytöt seurantaan. 

Hulmuavia helmoja kaikille ja iloista lauantaita. <3


 p.s pyysin vielä perhettä katsomaan näitä kuvia, ”eihän ole aamutakki eihän”, kyllä sieltä tuli ”on se ihan aamutakki.”


46 thoughts on “Mekko kuin aamutakki”

  • Mun mielestä toi on ihan törkeen hieno. Upea väri ja kauniit kuviot. Ja sopii sulle kuin valettu. <3

  • Kaunis mekko se on! Mutta mä luulen kanssa että se on malliltaan sellainen että harvalle sopii. Sulle se sopii tosi hyvin, itse todennäköisesti näyttäisin päärynältä aamutakissa 😀

    Ihanaa viikonloppua! <3

    • Kääk etkä ja meikäläinen on oikea omena, joten en tiedä miten tämä istuu aika kivasti, tosin en ole pohtinut miltä näyttää sivusuunnasta katsottuna, haha.

      Kiitos kovasti Satu ja aurinkoa uuteen viikkoon. <3

  • Mekko sopii sinulle tosi hyvin. Hei, läheiset vaan höpöttää, mitä nyt ensimmäisenä mieleen tulee: ei ole rantamekko tai aamutakki. Tunnen nuo perheen mallaamiset hyvin. Kerran tyttäreni sanoi, että asu näyttää siltä kuin olisin italialainen maantierosvo. Tähän kommenttiin vaadittiin varmasti mielikuvitusta,ja annoin kaiken kunnian sille: Ok, alan tuntea itseni italialaiseksi maantierosvoksi. Menin asun kanssa kuitenkin töihin. Oli hohdokasta olla italialainen maantierosvo.

    • Olet ihana, tämä niin sai hymyn huulille. Perhe on paras ja pahin ja kaikella rakkaudella. <3

      Ihanaa uutta viikkoa sinulle italialainen maantierosvo. <3

  • Aivan ihana! Eikä mikään aamutakki. Sopii sinun persoonaasi ja kropallesi kuin valettu. Ihanan kevyen näköinen ja huippuihana väri!
    Kaunis ajatus kuitenkin olla laittamatta asua päälle kun olitte perheen kanssa yhdessä reissussa.

    Mutta kun liihotat muissa maisemissa, a vot, anna palaa vaan! Kaunis!

    Mme Dragonfly

    • Hihi just niin, muualla voin liihotella, ei tarvitse perheen sitten hävetä. 🙂 Kiitos ihan mielettömän paljon kauniista sanoista. Tämä mekko on kyllä sellainen, joka herätti sellaista huomiota, että itseäkin ihmetyttää ja sai vielä niin hauskoja käänteitäkin.

      Oikein aurinkoista uutta viikkoa Mme Dragonfly. <3

  • Todella hyvin sopii sulle tuo mekkonen ja on upea…mutta kun aamutakista puhuit, niin kyllä se hiukan aamutakin tapaiselta näyttää. En olisi varmasti edes ajatellut tuota, ellet sitä olisi tuonut esille 🙂
    Mutta mitäpä siitä, eikös nykyään kuljeta (silkki)pyjamissakin juhlissa ja kaupungilla. Eli kyllähän sitä voisi ihan oikeastikin aamutakissakin kulkea 🙂
    Toisaalta mulla ei ole sen paremmin aamutakkeja kuin mekkojakaan, eli ei mun mielipiteestä kannata välittää 🙂 Ja toki muutenkin jokainen saapi kulkea ihan niissä kuteissa missä viihtyy.

    • Hih en ajatellut sitä aamutakiksi, ennen kuin perhe soimasi, että aamutakkihan se, hih. Mielenkiintoista vielä se, että mekko on mielestäni niin ihana, mutta hieman muiden puheet mekkoon vaikuttaa jo alitajuisesti. 🙂

      Juu nykyäänhän on ihan aamutakin näköisiä takkeja ja mekkoja ja vaikka mitä ja totta myös, että kukin kukkikoon miten haluaa. <3

      Olet ihana. Aurinkoa uuteen viikkoon Sarda. <3

  • Oiii! Ihan mahtavaa, olipa ihana yllätys tämä voitto. ♥ Olin päivällä esikoisen kanssa Helsingissä ja pizzalla ollessamme selailin blogeja ja huomasinkin jo tämän, mutta vasta äsken ehdin laittaa sinulle viestiä. Niin kiva juttu, Jumbohan on suosikkikauppakeskuksenikin. 🙂

    Ja ihana on kyllä mekkosikin! ♥ Ymmärrän muuten niin hyvin tuon, että somessa näkyvä mekko saa aikaan innostusta. Itselleni kävi samoin Lindexin muutaman vuoden takaisen sydänkuvioisen mekon kanssa. Näin sen jossain blogissa ja silloin alkoi hurja mekkometsästys… Se oli silloin jo loppuunmyyty, mutta vihdoin tärppäsi.

    Mukavaa viikonloppua, Tiia! ♥

    • Sydämelliset onnittelut Katja ja kiitos viestistä. Laitoin nyt nimesi eteenpäin ja katsotaan miten lahjakortit saadaan sulle. <3

      Oi sydänkuvioinen mekko kuulostaa ihanalta. Uskon myös tuohon, että jos oikein päättäväisesti metsästää, niin sehän löytyy. <3

      Ihanaa uutta viikkoa Katja. <3

  • No ei kyllä mielestäni ole aamutakki. Eihän aamutakeissa ole edes noin upeita hihoja! Ja ihana väri. Täytyy sanoa, että Myllypurossa on sitten upeat naiset, jos vetävät vertoja sinulle!

    Mukavaa lauantaita <3

    • Totta, ei aamutakeissa oli tuollaisia hihoja, ah ihanaa, nyt sain uutta kulmaa tähän mekkoon, kiitos siitä. <3 Kääk en kestä, kiitos niin paljon kauniista sanoista ihana sinä. <3

      Mukavaa uutta viikkoa Ei-Leen. <3

  • Ei ole aamutakki vaan aivan ihana mekko. Sopii sulle kuin nenä päähän, eli tosi hyvin. Itse katselin samaa mekkoa, mutta ei ollut enää kuin M kokoa jäljellä Lindexissä.
    Onnea arvonnan voittajalle ja ihanaa viikonloppua sulle Tiia <3

    • Ihana sinä ja tää ois sopinut sulle niin hyvin Outi. <3 Harmi ettei ollut kokoja, oma on L kokoa.

      Kiitos niin paljon ja ihnaaa uutta viikkoa Outisein. <3

  • Tämä mekko sinun ylläsi todistaa sen, mitä olen ennenkin ajatellut.
    On hämmästyttävää, kuinka moni väri pukee sinua <3
    Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  • Tuo väri on kuin tehty sinulle. Mulla on yksi vaate, sellainen kimono, jonka joskus ostin Lindexiltä ja ajattelin sen aamutakiksi. Nyt olen nähnyt ihmisten päällä samantapaisia kimonoja ja ihan päiväsaikaan ulkona ja mietin onkohan tämä minun sittenkään aamutakki 🙂 Vaikka kyllä se liikkeessä taisi roikkua siellä yöasujen joukossa.

    • Kiitos kovasti Kristiina. Sepä se, eihän tässä enää tiedä mikä on aamutakki ja mikä mekko, mutta onko sillä väliä, jos itse tykkää. <3 Eli nauti sinäkin kimonosta ja ihan missä haluat. <3

      Ihanaa uutta viikkoa Kristiina. <3

  • Voihan perhe ja perheen mielipiteet 😉 Mekko näyttää kuitenkin kauniita ja ennenkaikkea mukavalta käyttää. Muistan kyllä itse yhden tunikan josta sain palautetta että näyttää ihan kuin odottaisin lasta 😀 Joo…en sitten enää kyllä käyttänyt vaikka itse siitä tykkäsinkin. Värikästä tätäkin päivää <3

    • Hihi juu noh minä näytän aina raskaana olevalta, mutta eipä siinä mitään, tämä mekko ei ainakaan ylikorosta meikäläisen pömppömahaa. 🙂 Hih perhe on paras ja myös armoton. 🙂

      Ihanaa uutta viikkoa ja mitäs jos vaan reippaasti kokeilisit mekkoa uudelleen. <3

  • Puetpa mitä tahansa päällesi, kaikki näyttä niin upeilta. Enkä kyllä näe tätäkää aamutakkina, toista se olis, jos minä pukisin samanlaasen päälleni, niin nauraas "naurismaan aidatki"☺
    Muuten meillä taitaa olla johonaki sama maku. Nimittäin omistan melekeen samanlaaset sandaalit ☺

    Kaunista pyhäpäivää Sinulle Tiia ♫ ♥ ♫

    • En kestä sinua, voi että naurattaa ja samalla ajattelen, että taatusti näyttäisit ihanalta tässä mekkoliinissa. <3 Kiitos noon paljon ja ihana kuulla, että sinullakin on tälläiset kenkulit. <3

      Kaunista uutta viikkoa marja-terttu. <3

  • Ihana mekko, piut paut perheelle ja aamutakkijutuille! Mulle ei mikään maailman mekko istu, eikä kintut ole enää julkiskelpoiset, mutta ihailen sujuvasti muita ja muiden mekkoja. Tuo mekon pituus ja malli muuten tuo sinulle lisää pituutta. Ja näyttävyys on plussaa, kyllä me ihan tarpeeksi pukeudutaan mustaa ja tummiin väreihin ja hukutaan taustalle! Ihanaa Sunnuntaita<3

    • Totta, sillä olen 163cm pitkä tai hih lyhyt ja mekossa tuntuu pitemmältä. 🙂 Kyllä sinullekin sopisi ja hei tässä mekossa ei tarvitse sääriään näytellä, voi napittaa nilkkaan asti. 🙂

      Niin totta, kuin Suomi aina talvisin verhoutuisi mustaan ja harmaaseen. <3

      Ihanaa uutta viikkoa Sari. <3

  • Aivan ihana mekko ja sopii sulle täydellisesti 🙂 Ei todellakaan ole mikään aamutakki, mutta muodissa on ollutkin yövaatemaiset vaatteet 😀 Mutta siis, mekko on upeus ja kuin sulle tehty <3

    Aurinkoa alkavaan viikkoon 🙂

    • kiitos niin paljon ja onneksi vaikka olisikin aamutakkimainen, niin huh ne on nyt muotia. 🙂 Eli ei ainakaan tarvitse hävetä kaduilla. 🙂

      Ihanaa uutta viikkoa Salka. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud