Look Fantastic Birthday Edit

Look Fantastic Birthday Edit
*Saatu ilmaistuote
Heikunkeikun. En yleensä ole laitellut kuin Insta Storiesia näistä Look Fantasticin kauneusboxeista, vaikka sisällöt ovatkin aivan mielettömiä ja boxi myös edullinen halutessaan hankkia. 

Kivointa myös on, että näissä Briteistä tulevissa boxeissa on paljon sellaisia tuotteita ja brändejä, joita en ole bongannut aiemmin Suomesta. Pääsee testaamaan ihan uusia merkkejä. Boxit tulevat vahvoissa laatikoissa ja halutessaan nekin voi säästää vaikka lahjojen antamista varten. 

Mukana tulee myös aina Elle-lehti, joten boxille tuotteineen ei tule paljoakaan hintaa.
Tällä kertaa syyskuun 5-vuotissynttäriboxi sisältää: 

Molton&Brown Orange&Bergamot suihkugeelin, jonka arvo on n. 11e.

Pixi Liplift huulikiillon sävyssä Honey Sheen ja joka antaa huulille kivaa hunajamaista eli kullanhohtoista kiiltoa ja täytelöittää huulia. Tuoksu on piparmintun tuoksuinen. Arvo n. 13e. Boxin oma suosikki.

Oskia Renaissance Cleansing Gel arvo n. 15e.

Bubble kylpypommin ja arvo n. 5e. Kylpyammehan meiltä löytyy ja pallerosta tietenkin kilpaillaan tyttöjen kesken.

Sleek kulmakynän ja arvo n. 7e


Gaudalie silmänympärysvoide ja arvo n. 17e 


Boxin kokonaisarvoksi tuli miltei 70euroa. 
Koodilla ”TIIABB”, saat 12-kuukauden Look Fantastic tilauksesta ensimmäisen boxin hintaan 10e. Loput 11kk per boxin hintana on 15,50e. 

Lisäksi saat tilaajana alekoodin Look Fantastic joulukalenterin tilaamista varten ja saat joulukalenterin vain hintaan 64 puntaa. Normaali hinta on 79 puntaa ja joulukalenterin arvo on n. 420 puntaa. Jep lukivat silmänne oikein ja kalenterin sisältö on aivan mieletön!

1kk boxin tilaus on 20e boxi
3kk boxin tilaus on 18 e boxi
6kk boxin tilaus on 17e boxi
12kk boxin tilaus on 15,5o boxi

Tiedän, että on todella aikaista puhua joulusta, mutta kas kummaa joulukalentereista ja niiden sisällöistä puhutaan jo maailmalla. Viime vuoden Look Fantastic joulukalenteri oli mieletön ja itse kalenterin säästin, koska on tehty niin laadukkaasta kovasta pahvista ja pikkuluukut ovat pieniä laatikoita. Tänä vuonna perheen nuorin löytää joulukuussa joka päivä viime vuoden kalenterin laatikoista jotain, mitä tämä äiti on laatikoihin sujauttanut. 

Viime vuonna kalenteri oli upean punainen ja tänä vuonna kalenteri tulee olemaan kauniin sininen ja kultainen sävymaailmaltaan. 

Look Fantastic joulukalenterin kuvan löysin täältä. 

Jos viime vuoden boxin sisältö kiinnostaa, niin ohessa YouTube video boxin luukkujen avaamisesta: 


Tälläisiä kuumottavia kauneusasioita tällä kertaa. Onko Look Fantastic tuttu, tuleeko sinulle joku kauneusboxi ja oletko ollut tyytyväinen. Miltä Look Fantastic kauneusboxi vaikuttaa ja entäpä joulukalenteri. Aiotko ostaa itsellesi joulukalenterin vai onko ne mielestäsi vain lapsille tarkoitettu?

Kaunista keskiviikkoa kaikille ja ohessa vielä muistikkaaksi alekoodi Look Fantastic boxiin. 🙂


Koodilla ”TIIABB”, saat 12-kuukauden Look Fantastic tilauksesta ensimmäisen boxin hintaan 10e. Loput 11kk per boxin hintana on 15,50e. 

Lisäksi saat tilaajana alekoodin Look Fantastic joulukalenterin tilaamista varten ja saat joulukalenterin vain hintaan 64 puntaa. Normaali hinta on 79 puntaa ja joulukalenterin arvo on n. 420 puntaa. 20 thoughts on “Look Fantastic Birthday Edit”

 • Nyt kyllä pistit pahan, kyllä niin himottaisi tilata, uusia kosmetuotteita on vaan niin ihana kokeilla. Tilasin viime vuonna tuon joulukalenterin ja tykkäsin siitä hurjasti.
  Iloa viikkoon Tiialainen <3

  • Kalenteri oli mieletön, niin wow ja siis ihana säilyttää. Ainoa kalenteri jonka säästin ja nyt tytär saa juttuja tänä jouluna siitä. Eli jos on vaikka pieniä lapsia, niin Look Fantastic kalenteria voi kierrättää lapsilla vielä tulevina vuosina. 🙂

   Ihanaa torstaita Tarusein. <3

 • Ei ole tuttu, mutta nyt alkoi kiinnostamaan! Hinta tosi edullinen ja onpa monipuolinen setti – tuo hiilikiilto ihan ensiksi pisti silmään, goood miten täydellinen sävy! Kosmetiikkaa sisältävä joulukalenteri olisi unelma ja loskasäiden (jos ei vielä valkoinen maa) pelastus : )

  • Ihan mieletön sävy tuossa kiillossa muuten, ihan sun sävy. <3 Niin kovasti tykkään tästä Look Fantastic boxista ja siitä, että tulee kokeiluun paljon eri brändejä, joita ei saa Suomesta. 🙂

   Niin totta ja tuo Look Fantastic kalenteri oli aivan mieletön viime vuonna. Tänä vuonna harkinnassa, upea sinikulta sävykin.

   Ihanaa torstaita Heli. <3

 • Hei, entä jos britit lähtevät Eu:sta voiko tilaukseen luottaa.Tuo olisi muuten mukava lahja nuorelle.

  • Varmasti voi luottaa, yritys on luotettava ja kuuluko maa Eu:hun vai ei, niin sillä ei pitäisi olla jatkossa mitään merkitystä. Tullirajakin Eu:n ulkopuolelta on hieman yli juuri tuon boxin hinnan. Ymmärrän hyvin, että mietityttää, mutta uskaltaisin kyllä tilata. 🙂

   Ihanaa päivää sinulle. <3

  • Tämähän ei varsinaisesti minulle kuulu (oli Tiialle esitetty kysymys), mutta vastaanpa kuitenkin. Kyllähän Suomeen nytkin tuodaan tavaraa EU:n ulkopuolelta, joten en usko tilausten luotettavuuden mitenkään kärsivän, mutta tuotteille tulee tulli. Tulli pitää maksaa noin karkeasti yleistäen kaikista tuotteista, joiden arvo ennen postikuluja on yli 22 euroa. Arvo todistetaan kuitilla yms. Vaikka tuotteesta ei joutuisikaan maksamaan mitään, niin jokaisesta maahan tulevasta paketista joutuu kuitenkin tekemään tulli-ilmoituksen, jossa arvioidaan mahdollinen maksu. Siis kahdelletoista lähetykselle 12 tulli-ilmoitusta. Tietenkin yritys voi ottaa itse hoitaakseen kaikki tullaukseen liittyvät maksut ja ilmoitukset, jolloin ne eivät jää asiakkaalle, mutta se nostaa sitten boxin mahdollista hintaa.

  • Kiitos kovasti vielä täsmennyksestä. 🙂 Näinhän se juuri on, mutta boxi kun on kalleimmillaan 20e, jos ottaa yhden kuukauden tilauksen, niin ei ole tullattava. 🙂 Mitä olen paketteja tilannut ja kun paketteihin on laitettu yrityksen taholta arvo eli tässä tapauksessa 20e tai alle, niin paketit ovat jokainen kerta tulleet suoraan postilaatikkoon, niin Kiinasta ja Jenkeistä ja ym. eli en ole koskaan joutunut tekemään tulli-ilmoitusta, jos paketti on alle tullattavan hinnan. Jos paketti on yli tullattavan hinnan, tällöin olen joutunut tekemään tulli-ilmoituksen ja maksamaan tullin n 90% tapauksista eli joskus harvoin on suhahtanut tullin ohi kalliimpikin paketti, mutta äärimmäisen harvoin.

   Uskon siihen, että Tulli tulee olemaan tietoinen Look Fantastic boxin arvosta ja boxi ei näin ollen ole tulliselvitettävä. Paketeissahan on päällä aina sisällön arvo ja se on Look Fantasticin helppo laittaa pakettiin varmasti ilman lisäkustannuksia. Faktaa tästä ei ole, mutta 90% hytinä. Joulukalenteri on toki sitten arvokkaampi ja näin ollen tullattava. 🙂

   Jos nyt ostaa vaikka vuoden tilauksen, niin luonnollisesti tähän tilaukseen ei tule enää hinnakorotuksia vuoden aikana, koska asiakas on jo maksanut tilauksen. 🙂 Eli nyt jos koskaan kannattaa tilata. 🙂

   Ihanaa päivää sinulle ja kiitos avusta. <3

  • Tuli tähän vielä mieleen, että mitä todennäköisemmin paketit jatkossa lähetetään EU:n sisällä olevasta varastosta, kuten esim. Feelunique Briteissä tekee, jotta juuri näitä tullikiemuroita ei tule. Look Fantasticilla on niin paljon EU-myyntiä, että menettäisivät brexitin myötä niin paljon kauppaa, että taatusti muuttavat varastosysteemiä ja näin ollen koko asia ei varmasti vaikuta kuluttajaan millään lailla.

   Yrityksillä on aina keinonsa. 🙂 Mutta odotellaan. 🙂

   Voihan sitä odotella ja katsoa sitten miten käy, niin voi paremmin mielin tilailla. 🙂 Nyt kun on tälläinen kriittinen välivaihe meneillään.

 • Periaatteessa tiedän boksin, mutta en ole testannut tilaamista. On kyllä hyvä tarjous, joten pitää laittaa harkintaan. 🙂 Nuo joulukalenterit ovat ihania.

  Mukavaa keskiviikkoiltaa <3

  • Tuli Livbox ja myöhemmin nimellä Bette Box pitkään, vuosia, mutta tämä on ihanaa vaihtelua. Uskon, että tykkäisit ja hintahan taitaa olla aika sama?

   Ihanaa torstaita Mannilainen. <3

 • Minulle ei ole koskaan tullut mitään kauneusboxia, mutta mielenkiinnolla aina luen näitä boxien esittelyjä. Tosi kivoja ja käyttöön tulevia tuotteita tässä boxissa oli.
  Ihanaa iltaa sinulle Tiia <3

  • Täälläkin tykätään aina kurkkia eri blogeista kaikkien eri boxien sisällöt. Jotain näissä ylläreissä on kiehtovaa. Vuosia tulikin suomalainen boxi, mutta nyt on ihanaa, kun välillä tulee Look Fantastic boxi ja pääsee kokeilemaan erilaisia ihan uusia brändejä, kuten tällä kertaa tuo Oskia.

   Ihanaa torstaita Outi ihana. <3

 • en ole koskaan kokeillut kauneusbokseja; mutta kyllähän nämä esittelyt aika lailla kuumottavat…!
  Joulukalenteri pitää ehdottomasti olla jonkinlainen, mutta en ole varma, olisiko kosmetiikkakalenteri minun juttuni 🙂

  • Niin tiedän, kurkin itsekin aina kaikkien boxien esittelyt <3 Ehdottomasti joulukalenteri ja onneksi niitä nykyään on kaikenlaisia erilaisia myös meille aikuisille, vaikka kosmetiikka ei olisi se juttu.

   Ihanaa torstaita Marika. <3

 • Mä meinasin tilata tän LF kalenterin ja ehkä ainakin yhden toisen ellei kahtakin samalla 😀 oon aivan hulluna yllätyksiin ja kalenteri oli viime joulussakin aivan parasta!

 • Hei. Tuleeko koodi siis ekan boxin mukana? Ja tuleeko postikulut aina boxin päälle vai onko vain tuon 15,50 kuussa. Paitsi eka kympin? 🙂

  • Alekoodi on tuo "TIIABB" ja kun laitat alekoodin vuoden tilaukseen, saat ensimmäisen boxin 10e ja loput 15,50e ja maksat kerralla vuoden tilauksen yhteissumman. Postikulut kuuluu jo tähän hintaan mukaan.

   Toivottavasti osasin vastata kaikkiin kysymyksiin ja ihanaa päivää. 💛🤗💛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud