Yhdet häät ja kolme perhettä

Yhdet häät ja kolme perhettä. Tyttären häät takana ja kotimme puutarhaan luotiin sellaisia muistoja, jotka eivät koskaan unohdu. Päivää kelatessani taaksepäin ja päivän aikana välillä pysäyttäessäni filmiä mietin, että näistä hetkistä muodostuu ne elämän kohokohdat, niin hääparille kuin meille vanhemmillekin. Elämän ilo ja pulppuavuus konkretisoituu näihin hetkiin. Vain lasten syntymät ovat hetkiä, joissa itse elämä tuntuu yhtä vahvasti, kuin lasten häissä. 

Hääparista tuli nyt oma yksikkö, perhe, mutta samalla tuore aviopari liitti kolme perhettä yhteen ja olemme nyt kaikki yhtä suurta iloista perhettä. Mummoudestakin juteltiin ja lapsenlapsia tietenkin odotellaan. Ei mitään paineita kuitenkaan nuorelle parille.  Mielestäni kuvat kertovat parhaiten sen, miten olemme uusperheenä onnistuneet ja miten kaikesta tästä kokonaisuudesta on syntynyt maailman ihanimmat lapset. 

Sulhasta unohtamatta ja hänen mieletöntä perhettä joka liittyi nyt meidän kahden perheen uusperhekuvioon ja me saimme perheenjäseneksi vielä pojan. Nyt meillä on kaksi poikaa. 

Yksinkertaisesti mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan lauantain onnellista päivää, muuta kuin sana rakkaus. Miten kahden kaikille rakkaan nuoren ihmisen liitto sai rakkauden pulppuamaan kaikkien kesken. 

Miten kolme äitiä ja tuore vaimo tanssivat yhdessä Mamma Miaa, miten kaikki isät jakoivat yhdessä sikarin, miten ilo ja jutustelu pulppusi. Kaikki oli silkkaa tähtiloistetta, kipinää ja säteilyä. 

Miten sisarukset ja ystävät iloitsivat ja totesivat, että maailman paras päivä. Miten kaaso kertoi morsiamen olevan hänelle aina satuolento, joka on tehnyt maailmasta paremman paikan ja miten he kaksi ovat jakaneet seikkailuja ”kaninkolossa”, jonne on välillä ollut turvallista vetäytyä.

Miten morsiamen isän puheen välissä soi ”Hakuna Matata” ja miten morsiamen isän päätti lause ”May the force be with you”. miten morsiamen äidin puheessa puhe luettiin Akkarin kansien välistä onnen kyyneleiden valuessa. Sulhasen isän kyyneleet. Miten itse morsian ja sulhanen pitivät tahoillaan omat mielettömät puheet, puhumattakaan häävalat. 

Kyyneleiltä ei säästytty, naurulta ja ilolta ei vältytty, päivä yksinkertaisesti oli täydellinen ja vielä paljon enemmän. Olen onnekas, että saan kuulua tähän perheeseen, tähän kokonaisuuteen ja aikoinaan kun astuin mieheni lasten maailmaan, miten kauniisti ja välittömästi lapset ottivat minut vastaan ja sehän on lasten isän ja äidin ansiota, että olivat saaneet tähän maailmaan jotain niin ihmeellistä, niin ihanat lapset, joiden äitinä myös minä saan olla. Tässä perhekokonaisuudessa ei ole puolikkaita, on vain lapsia ja täysiä vanhempia. 

Miten myös uskomattoman miehen sulhasen vanhemmat ovat saaneet aikaiseksi, miten ensinäkemältä tuntui, että kuuluu meidän perheeseen ja me kaikki saamme olla yhdessä täysin omia hulluttelevia persoonia.

Hääparin kasvoilta huokuu aito, kaunis, puhdas ja paljain sydämin annettu ja saatu rakkaus, ei ole elämässä kauniimpaa. 

Sisarukset <3

Sisarukset <3 <3 

Siskokset. <3
Alin kuva kertoo hyvin sen, etten pönötyskuvaa ole edes nähnyt vielä, sillä me kaikki olemme parhaimmillamme olemalla omia hassuttelevia itseämme ja yhtä suurta perhettä nyt hääparin myötä. 

Ruoat taikoi pitopalvelu KP Catering ja ruoka oli aivan tajuttoman hyvää ja mitä näitä kilpailutettiin, niin hinta-laatusuhteeltaan paras. Vahva suositus kaikille pitopalvelua kaipaaville. Lisänä antoivat puuhatessaan meidän Osku-papallekin ruokaa (Oskun omaa kissanruokaa tietty), kun oli luppoaikaa siivosivat pulloja ja tölkkejä jätesäkkiin, mikä oli mieletön apu. Viisi tähteä palvelusta, eleettömyydestä ja herkullisesta ruoasta. 

Miten siellä, onko kertoa liikuttavia häätarinoita ja minkälaiset häät ovat teistä kivoja, isot vai pienet jne. Ei sillä, häät ovat aina se ihanin juhla, mutta tyttären häät ovat se paras juhla kaikista ja tällä rakkaudellisella pläjäyksellä jaksaa taatusti pitkän harmaan syksyn ja loskaisen esitalven.

Rakkautta ja aurinkoa uuteen viikkoon kaikille. <3
Hakuna matata
Sana ihana on
Hakuna matata
Kertoo kohtalon

Ei huolen häivää
Päivä on huoleton
Filosofiaa
Näin on se vaan
Hakuna Matata


62 thoughts on “Yhdet häät ja kolme perhettä”

 • Aivan tajuttoman ihanan rentoa, Tiia♥ Sinä taidat olla ilmapiirin luoja, kaikkien aistien juhlien vaalija. Minun ystäväni sanovat minusta niin, itse olen jäävi, mutta sinua voin arioida ja juhlistaa. Taatusti me kaksi herkkistä osataan myös repäistä ja pidetään mukavasta ja rennosta. Miten ollakaan, niin Merillekin tavallaan häiden fiilis tulee leffasta Mamma Mia♥ Kaiken lisäksi vävykokelas oli sanonut, että siinä, missä Meryl liehuttaa punaista huivia kalliolla: "Meri, tuo on ihan kuin sun äitis." Tänä vuonna oma äitini sanoi siitä kukkakaaren alla otetusta toisesta kuvasta Reima ja minä kahdestaan, että 'ihan kuin se yksi filmitähti, se Streep.' No, nää on vain näköharhoja, mutta jotain tällaista toivoisin aikanaan Merin häistä. Kiitos ihanasta jutusta kuvineen♥

  • Kiitos niin paljon Leena, mutta kyllä juhlaväki ja hääpari olivat tunnelman luojat. <3 Olet ihana, ei ole mitään näköharjoja vaan juuri niitä elämää isompia asioita rakkaiden silmin.

   Pus päivään. <3

 • Ihania kuvia ja tunnelmia. Onnea vielä hääparille!

  Mä olen ollut sekä pienissä intiimeissä häissä, että isoissa. Molemmissa on ollut puolensa, yleensä lopulta ihmiset tekevät sen juhlan tunnelman. Tämä onkin sitten tuurista kiinni, miten käy ja vieraiden kemiat kohtaavat. Olen ollut häissä, josta jäykän fiiliksen takia halusi lähteä nopeasti pois, häissä jotka jatkuivat aamuun asti, johon myös pitopalvelun porukka jäi juhlimaan, pienissä intiimeissä häissä, joissa oli rauhallinen ihastuttava tunnelma… Kaikki häät missä olen ollut ovat olleet aivan erilaisia, mikä niissä sitten onkin lopulta niin kiehtovaa. 🙂

  Aurinkoista viikkoa Tiia. <3

  • Kiitos Jonna. <3

   Niin samaa mieltä, häät ovat aina ihania, eikä häiden koolla ole väliä. Se on juuri noin, että jos häissä on rento tunnelma, oli ne isot tai pienet, niin kivaa on.

   Ihanaa keskiviikkoa. <3

 • Kyllä kuvat kertovat enemmän kuin 1000 sanaa. Nin lämminhenkisiä, hyväntuulisia, rakkaudellisia ja onnellisia <3<3 Onnea vielä kerran koko perheelle <3

 • Ihana tunnelma välittyy näistä! Ja tämä….."Hääparin kasvoilta huokuu aito, kaunis, puhdas ja paljain sydämin annettu ja saatu rakkaus, ei ole elämässä kauniimpaa." Olipa todella kauniisti sanottu!

 • Oi, miten kauniita kuvia ja kauniisti kirjoitit teidän perheestä. On ihana lukea ja kuulla, kuinka uusioperhe voi toimia yhdessä, vaikkei varmasti aina ole helppoa sekään.
  Onnea hääparille ja teidän koko perheelle! <3

  • Kiitos kovasti Kaisa. <3 Ehdottomasti kaikkeen liittyy myös omat kipupisteensä, mutta hääpäivänä ei sellaisia pyörinyt mielessä vaan oli vaan ilo ja onni hääparin puolesta. <3

   Ihanaa päivää Kaisa. <3

 • Mitä ihania tunnelmia, morsiusparista huokuu onni upeasti – upeat ruoat ja minkä säänkin saitte!

  En missään jättihäissä ole ollutkaan, suurimmat ovat tainneet olla n. 80 hengen häät. Omissa häissämme oli viitisenkymmentä henkeä, vielä ehdimme vieraiden kanssa seurustella, suuremmalla väkijoukolla olisi osa vieraista helposti jäänyt huomiotta emmekä haunneet kuin lähimpiä kanssamme juhlimaan. Yksi mieleenjääneimmistä muistoista omista häistä on kun entinen työnantajani rutisti minua lujasti ja kuiskasi "Olen niin iloinen puolestasi, näytät niin onnelliselta". Myöhemmin hän oli tyypillisellä sähläyksellään sytyttää tulipalon juhlissa!

  • Kiitos niin paljon Tuuli ihana. <3

   Se on niin totta, ettei isoissa häissä ehdi seurustella kaikkien kanssa ei millään. Meillä oli Latviassa häät ja saatiin Suomesta ja eri maista porukkaa jopa 130 ihmisen verran, mutta kyllähän se kaikkien kanssa seurustelu jäi.

   Voi sinua ja sinun ihanaa työnantajaa. <3 Hih mahtava tarina. <3

   Kivaa päivää Tuuli . <3

 • Ihanat häät ja ihanat ihmiset ❤❤❤ Olen niin iloinen teidän kaikkien puolesta❣
  Häämuistoilla jaksat taatusti vaeltaa kohti syksyä 🙂

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  Terkuin, Johanna

  • Kiitos niin paljon ja taatusti jaksaa, sitä on sellainen euforinen olo koko ajan. <3

   Oikein ihanaa päivää Johanna ja kiitos. <3

 • Ihan mielettömät häät, upeita kuvia ja ihan yhteisöllisyyys ♥ Ei ole ollenkaan itsestäänselvää, että uusioperheessä tuollainen juhla onnistuu. Kertoo teidän kaikkien sydämellisyydestä, avoimuudesta ja suvaitsevaisuudesta ekä tietenkin rakkaudesta ♥

  • Kiitos mielettömän kauniista sanoista Maikku. Kaikki rakastavat lapsia ja lapset menee edelle. <3

   Ihanaa päivää Maikku. <3

 • Tyttärelläni oli myös elohäät. Todella voimaannuttava juhla kaikille. Se kauneus, rakkaus, onnellisuus.. läheiset koolla ja parhaat ystävät. Yhteensä 60 henkeä. Ihanaa ohjelmaa, hyvää ruokaa ja juomaa. Ja me saimme ihanan pojan perheeseen. Näitä hääjuhlia muistetaan aina kymmeniä vuosia. Onnea teidänkin nuorille ja myös vanhemmille.

  • Ihanaa kuulla. <3 Näin se on, häämuistoihin tulee aina palattua. <3 Onnea kovasti teidän perheelle ja ihanaa kuulla, että tekin saitte siellä perheeseen pojan. <3

 • Aivan ihana tunnelma välittyy kuvista, juuri sellaisen juhlan tuntua, joissa itsekin viihtyisin. Minä tykkään, että juhlissa kaikki saavat olla omina itsenään, kaikilla on kivaa ja ketään ei työnnetä syrjään. Rennot bileet siis <3
  Oikein paljon vieläkin onnea ihanalle hääparille, joista huokuu aito rakkaus <3
  Kaunista viikkoa myös sinulle Tiia <3

  • Juurikin näin, ettei kukaan jää ulkopuolelle, vaan kaikki ovat onnellisia hääparin puolesta rinta rinnan. <3

   Rennot ja intiimit juhlat oli ja ihan täydelliset.

   Pus Outi uuteen päivään. <3

 • Ihan mielettömän upean näköiset ja kuuloiset häät kuvineen kaikkineen ♫
  Paljon onnea nuorelle parille ♥
  Ja totta kaikkein hauskempaa on, kun ei tartte jänittää eikä esittä mitää, vaan saa olla ihan omana ittenään ☺
  Meillä myös oli heinäkuun alussa tyttären pojan häät, (no tietysti morsian mukaan luettuna).
  Ne oli myös niin ihanat juhlat, saatiin tavata koko suvut ja vaihtaa kuulumiset. Jopa me vanhuksetkin viihdyttihin pikkutunneille asti.
  Ihanaa maanantaiehtoota Sinulle Tiia ♥

  • Kiitos niin paljon Marja-Terttu. <3 Sepä juuri, että voi olla aidoin oma itsensä, tosin hih ei ole koskaan itseltä muu luonnistunutkaan, hyvässä ja pahassa.

   Ihanaa, häissä näkee sukulaisia joita ei muuten niin paljon ehdi nähdä.

   Oikein sydämellistä viikon jatkoa Marja- Terttu. <3

 • Kuvista välittyy aivan ihana ja rento tunnelma ilman minkäänlaista pönötystä. Tuollaisissa häissä viihdyn itsekin parhaiten. Mahtavaa, kun olette saaneet uusioperheen kuviot noin upeasti toimimaan. Onnea vielä kerran hääparille ja teille kaikille!

  • Niin totta, pönötys ei ole kivaa vaan nihkeää ja nihkeys oli näistä häistä kaukana. <3 Ihanaa päivää Belladonna. <3

 • Kaikki näyttää juuri sellaiselta kuin häissä kuuluukin.
  Hellyyttävä hääpari ja vapautunut, rento tunnelma.
  Sydämelliset onnittelut vielä kerran teille kaikille <3 <3 <3

 • Onnittelut koko kokoonpanolle💜 Tuollaisista juhlista jää aina sellainen ihana mielentila joka jatkuu vielä monta päivää jälkeenpäin 😊Nuoresta parista näkyy että siinä on niinsanotusti "vakka kantensa valinnut".💕

  • Niin totta, euforinen ja kevyt olo, superonnellinen hääparin puolesta, koska vaikutti ja heidän sanoja lainatakseni päivä oli yli odotusten. <3 Niin näkyy, he ovat aivan täydellinen pari ja niin rakastuneita. <3

   Ihanaa keskiviikkoa Pipsamuori. <3

 • Oi miten kauniita,rentoja kuvia onnellisista ihmisistä. Päivä jää varmasti mieleen ja on ihanaa, kun voi näitä päiviä välillä muistella. Sääkin meni niin nappiin teillä. Joten onnen avaimet teillä näyttää siellä olevsn. Onnea vielä kerran kolo porukalle♥️♥️♥️

  • Sää oli aivan huippu ja illalla tanssittiin, kääriydyttiin shaaleihin ja laitettiin takkatuli roihuamaan. <3

   Kiitos niin paljon Minna ja ihanaa päivää. <3

 • Voi kuinka kauniisti kuvaat perhettäsi, on se iso lahja että voi saada uusperhe- ja appivanhempikuvioiden kautta isomman onnellisen perheen! Ja minua niin liikuttaa tuo, kuunka vertaat lasten häitä heidän syntymäänsä. Itse en ole vielä osannut ajatella noin pitkälle. Nuoripari säteilee niin hehkeästi onnellisina. Juhlat näyttävät niin tunnelmallisilta pihallanne ja herkut niin herkullisilta. Kylläpä vielä sattui loistava ilma.

  Rentouttavaa viikkoa häiden jälkitiimellyksessä <3

  • Tämä oli niitä yhden tai kahden käden muistettavia tärkeimpiä muistoja koko elämässä. Parhaisiin muistoihin pääsi. Ilma oli uskomaton, ruoat täydellisiä, vieraat iloisia ja rentoja ja hääpari huokui rakkautta meille kaikille. <3 Ihana, ihana ikimuistoinen päivä, jolle ei edes sanat riitä.

   Ihanaa keskiviikkoa ja kiitos niin paljon, kyllä sellainen jännä väsymys ja onnellisuus vieläkin vallitsee. Koko kesä tuli häitä jännitettyä ja viime viikko kotia kuurattua. Nyt voi vain nauttia ihanista muistoista. <3

 • Tämä postaus sai niin hyvälle tuulelle. ♥ Ihana kurkistaa rakkaudentäyteiseen hääjuhlaan! Onnea vielä hääparille ja iloa teille kaikille! ♥

  • Häät ovat ihania ja myönnän, että rakastan katsella hääkuvia vaikka en tuntisi edes hääparia, häissä ja rakkaudessa on taikaa.

   Kiitos niin paljon Katja ja aurinkoista viikon jatkoa. <3

 • Ihanat kuvat ja kerrankin häät joista tykkään niin paljon. Itselläni ei ollut "aitoa" häämekkoa, eikä hunttua, enkä ikinä lapsenakaan unelmoinut siitä, joten tälläisiet häät ovat upeita ja paljon persoonallisimpia. Sabluuna ei saisi olla muutenkaan elämässä. Tosi upealta näytä. Ja vielä kerran: paljon paljon onnea nuorelle parille <3

  • Niin totta ja rakastunut pari taikoi oman näköisensä häät ja näytti niin upealta ja kauniilta. <3 Kaikki koristelu oli morsiamen käsialaa. Niin viisaasti sanottu, sabluunaa ei saisi olla, häät tehdään itselle kuitenkin ja tärkeintä on, että ne ovat juuri hääparin näköiset.

   Kiitos mielettömän paljon ja ihanaa päivää Sanja. <3

 • Ihana tunnelma välittyi kuvien välityksellä. Tuli ihan kylmät väreet ja silmäkulma kostui…
  Aurinkoista syksyn alkua kaikille.
  Terkkusin Satu

 • Onnittelut kaikille! Jo Instassa katselin näitä ihania kuvia ja tunnelmia. Ihan parasta järjestää tuollaiset hiukan rennommat häät ja kun sääkin vielä oli upea niin mitään ei puuttunut juhlistanne. Ja hääpari niin onnessaan <3

  • Ihanasti sanottu ja näin juuri, ei mitään puuttunut kyllä. Hääpäivä oli täydellinen ja hääpari niin rakastunut. <3

   Ihanaa päivää sinulle. <3

 • Onnittelut koko poppoolle<3 Häät on aina ihania ja varsinkin rennossa ja mukavassa ympäristösösä. Spontaanit ei-pönötyskuvat on aina hauskoja ja muistorikkaita.
  Mua rupee aina häissä vihkimishetkellä itkettämään, vaikka kyse olisi vähemmänkin läheisistä ihmistä (samaa pätee kyllä hautajaisiinkin), niissä on jotain superliikuttavaa<3

  Ihanaa viikkoa Tiia<3

  • Ihan näin juuri ja en ole niitä pönötyskuvia nähnytkään, tosin luulen, että rennossa hengessä nekään eivät ole pönöttäviä, hih. 🙂

   Ihan sama juttu, itku tulee aina, nämä on niitä elämän koskettavampia hetkiä. <3

   Ihanaa päivää Sari. <3

 • Tämän kirjoituksen pitäisi jokaisen uusperhettä arvostelevan tai epäilevän lukea. Niin kauniisti ja kunnioittavasti olet aina puhunut. Ja tästä kirjoituksesta huomaa viimeistään, ettei kyse ole vain puheesta, vaan teoista.

  Ihana, ihana postaus. Onnea kovasti nuorelle parille, ja teille vanhemmille ❤

  • Ihana sinä miten kauniisti kirjoitat. Kiitos niin paljon. ❤️🤗❤️

   Oikein aurinkoista viikonloppua Nelina🌞🌞🌞

 • Kaunis morsian, komea sulhanen ja ihanan kotoisat hääjuhlat ❤
  Onnea vielä tätäkin kautta hääparille ja kaikille vanhemmille.

 • onpa tyttärelläsi ollut kaikin puolin lämminhenkiset & rennot häät- kuvista välittyy tämä tunnelma selvästi. Mistä olet muuten hankkinut upean mekkosi? minulla pian 50v juhlat eli tarvitsisin juuri tuontyyppisen melon. Upea sinä ! ja onnea uunituoreelle hääparille!

  • Meillä kaikilla oli kyllä ihanat häät, täydelliset. ❤️🤗🌞🤗❤️

   Mekko on HM nettikaupasta, vissiin myymälöissä ei ole saatavilla, jos muistan oikein. Ihana kuulla, että tykkäsit. Etsin täydellistä mekkoa koko kesän, mutta en juuri sitä visioimaani löytänyt, mutta tämä oli kivan juhlava ja silti rento.

   Kiitos kovasti ja ihanaa viikonloppua sinulle ❤️🤗🌞🤗❤️

 • Ihana postaus <3
  Paljon onnea hääparille! Varmasti se, että lapsi löytää kumppanin johon haluaa sitoutua on yksi elämän hienoista hetkistä. Voi, kuinka toivonkaan samanlaista onnea omille lapsilleni.

  • Kiitos kovasti Rva Kepponen. ❤️🤗❤️

   Sepä siinä on, sitä ei muuta kaikille lapsilleen toivo, että löytävät rakkauden ja paikkansa elämässä jollain tavalla, sen onnen ja tasapainon. ❤️🤗❤️

   Ihanaa viikonloppua sinulle.

 • Ohhoh. Ihanko maksoit pitopalvelusta. Eikö ”yhteistyö” iskenyt? Onpa harmi.

 • Ahhahhaa naurattaa🙉😂🙉ei teidän kanssa voi kyllä voittaa. Itse maksetuista jutuistakin tullaan piikittelemään. Voi ihmisen pienuus. Hääkustannuksiin osallistui kaikki vanhemmat eli krediitit luonnollisesti muillekin vanhemmille. 🤗Eipä kävisi pienessä mielessäkään kaupallistaa tyttären häitä tai muutakaan vastaavaa, mutta toki kukin tavallaan. Ei tulisi mieleen myöskään arvostella muiden valintoja, saatikka olettaa muiden asioiden minulle kuuluvan. 😅

  Myös hieman surullista, että näinkin kauniiseen asiaan, kuin tyttären häät puututaan. Onhan se toki niin varmaan, että ne yhteistyö asiat on varmaankin jotenkin sinulta pois. Ei tälläisiä kommentteja oikein voi muuten käsittää🤔🙉

  Ei muuta kuin hymy huuleen ja iloista viikonloppua ja hyvällä neuvo, kannattaa ihan keskittyä omiin asioihin ja hyviin juttuihin omassa elämässä. Ihminen on paljon onnellisempi niin. 🌻🌞🤗🌞🌻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud