Hyggeasu vai kukkamekko?

Hyggeasu vai kukkamekko?
*KappAhl asu saatu, Pomar kengät saatu vuosi sitten ja essie ja Phycisians Formula luomivärit saatuja
Olin eilen aivan huikean hienosti järjestetyssä KappAhlin aamutilaisuudessa. Koko tilaisuus huokui syystunnelmaa, talven lämpöä, kotoilua eli aitoa hyggeilyä parhaimmillaan. Oletteko muuten kuulleet miten tanskalaiset lausuu Hygge, se kuulostaa todella hauskalta korviin. 

KappAhlilta on ilmestynyt uusi vakiovalikoimaan jäävä the kay/day collection, joka sisältää herkullisen sävyisiä pitsitoppeja, löytyy myös pitkillä hihoilla, mukavia trikoohousuja, lämpöisiä neulehousuja koleisiin päiviin, pörröisiä kietaisuneuleita ja tämän  yllä olevan kuvan harmaa ja ihanan pitkä ja lämmin villatakki. Kuin myös kuvan pehmeääkin pehmoisemmat oloiluhousut ja ruskan värinen toppi. 

Vaikka harmaa villatakki ei nyt ihan parhaimmailla mahdollisella tavalla sovi omaan silmään ruskean kanssa, niin syksyn fiiliksiin oli ihana valita ruskea asu ja villatakkia tulen käyttämään monen asun kanssa erikseen myöskin. 

Mallisto on aivan superihana ja kotoisa ja sävymaailmasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Ettekö usko, mitä meidän raadollisen rehellinen 13-vuotias taas laukaisi: ”äiti näytät paljon paremmalta noissa (KappAhlin vaatteissa), kuin pälleissä kukkamekoissa. En kestä, miksi ei molempi ihana. 🙂

The kay/day collectionia voit kurkkia täältä ja ehkä suurinta ihastusta itsessä herättää malliston oheinen alla olevan kuvan asu, joka on omalla ostoslistalla. Näen jo itseni pakkaspäivinä takkatulen loimotuksen äärellä lukemassa kirjaa juuri tämä asu päällä. Kuva lainattu täältä. Miten vaalean pörheä asu voikin olla ihana, talviunille menevä Tiia pukeutuu vaaleaan  talviasuun, toimii niin hyvin. 


Talvella tulee mallistoon muuten uusia kuoseja lisää. 

Souliinan kanssa otimme KappAhlin tilaisuuden jälkeen muutamia asukuvia, kuvaustilanne kääntyi hetkellisesti hieman koomiseksi. 


Mutta mekon tarina eli vein tosiaan tyttären kamun juna-asemalle ja hippivaihetta elävä teini halusi Intia-kauppoihin. Suuntasimme tästä syystä myös Indiskaan ja tytär löysi suitsukkeita ja kimaltavan elefantin ja meikäläinen löysi upean mekon. 

Arvaatteko mitä tämä vihreä ilotulitus maksoi, joka muistuttaa mielestäni vihreää maatuskaa, Frida Kahloa, vintage henkisyyttä ja hippimeininkiä eli ihan kaikkia näitä yhtä aikaa. Mekko lähti 17:llä eurolla, enkä tätä edes ennen kassaa tiennyt. Oli alehinnoista vielä puolet pois ja mekko alunperin oli maksanut 77,90e. Mikä löytö. 

Laitoin mekosta kuvan aikuiselle tyttärelle, jonka tiedän fanittavan Indiskaa, niin häneltä löytyy myös sama mekko. <3

Pakko vinkata superihana viininpunainen sävy essieltä ”nailed it!”. Tämä tuli laatimani unelmaristeilyn lahjakassista ja en tiedä täydellisempää sävyä niin syksyyn kuin talveen. Lisäksi sopii mielestäni mojovasti ruskean ja vihreän kanssa. 

Haha, eikä asukuvauksissa aina mene niin maaliin. Kuvissa täytyy käsille löytää jotain tekemistä eli ovenkahva toimi turvana, mutta kappas ovi olikin auki, voihan ylläripylläri. 

Se tunne, kun kuvaukset on ohi, jee! Vielä teinin kyllästyneen ilmeen nöyryyttämänä. Noh tämäkin ilo loppui lyhyeen. Tämän hurjan vuorikiipeilykuvan jälkeen kompastuin selkäni takana olevaan rautakankeen, mitä hitsiä se siinä törötti, hengenvaarallinen kapine, olisi voinut mennä mahasta läpi tai jalasta! Selvisin aikamoisella naarmulla ja hetken koipea tykytti niin mahottomasti. Mutta peukut teinille, naama pysyi vakavasti pokkana, eikä nauranut röntyilevälle mummelille. 

Tapana on ollut, jos jotain pr-näytteitä tulee tuplana tai muutenkin ylimääräisiä, niin nehän arvotaan teille. Nyt tupsahti herkullinen luomiväripaletti Physicians Formulalta tuplana ja ajattelin laittaa toisen teille arvottavaksi. 

Phycisians Formulalla on maailman paras aurinkopuuteri ja tämä on fakta, sillä heivasin monivuotisen aurinkopuuterin pois käytöstä, kun sain testiin Phycisians Formulan aurinkopuuterin, jossa on huikea lämpimän aurinkoinen kesäinen tuoksu ja ah mitkä kermaiset koostumukset.  Jotka ovat myös tässä luomiväripaletissa. Phycisians Formula löytyy Citymarketin valikoimista mm. 

Kysymys kuuluukin, kukkamekko vai lämpöisen pehmoinen kotoiluasu vai molemmat?

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:


1 arpa anonyymit lukijat


2 arpa Instagram seuraajat


3 arpa YouTube-kanavan tilaajat


Eli sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan 1-3:lla arvalla.

Arvonta päättyy 22.10.2019

Sydämellistä torstaita kaikille. Tänään ainakin täällä Porvoossa on niin synkkää ja pimeää, mutta haetaan apua niin pehmoisista vaatteista, kuin vaikka niistä kukkamekoista, takkatulesta, kynttilän loimotuksesta, kirjoista ja tietenkin sukulaatista. <3




55 thoughts on “Hyggeasu vai kukkamekko?”

  • Molempi parempi 😊
    Itse varmaan valitsisin kotoilu- asun nyt kun on talvikelit tulossa.

    Olisipa onnetar nyt suosiollinen kun olen tällä hetkellä ihan ilman luomiväriä kun vanhan jouduin heittämään pois, enkä uutta ole vielä saanut hankittua.
    Mukana arvonnassa ainakin kahdella arvalla 😍

  • Luomivärejä ihanaa! Kahdella arvalla mukaan. Vaihtelu vaatteissa on parasta; eri vaihtoehtoja päivän fiiliksen mukaan.

  • Ihanat värit paletissa. Mullakin kyseisen sarjan aurinkopuuteri käytössä.Pohja paistaa…eli pian uutta hankkimaan.Molemmat asut ottaisin käyttöön. Kolmella arvalla mukana🤗

  • Molemmat asut kivoja, mutta kotoiluasu miellyttää nyt tällä hetkellä enemmän. Mukana kahdella arvalla!

  • Onpa kauniit sävyt luomiväripaletissa, mukana siis arvonnassa olmella arvalla.

    Voi sitä teiniä, mutta onneksi suostuu ottamaan, vaikka silmiä pyöritellen niitä kuvia. Onneksi kaatuessa ei käynyt hullummin.

  • Tällä ilmalla valinta on kotoiluasu.
    Kahdella arvalla mukana, koska en muista, olenko tilannut youtube-kanavaasi (olen niin vanha). 🙂

    Ihanaa tostai-iltaa. <3

  • Kukkamekko! Kahdella arvalla mukana:) instagram seuraaja sunflowerlover:)

  • Molemmat 🙈😄 Kesällä näin Indiskassa tuon mekon mutta keltaisena enkä tuntenut väriä omakseni vaan toivoin löytäväni vihreän ja sinulla nyt sen sitten näin vihreänä 😀💚👌🏻 Hieno on 👍🏻 t. Noora (nnalle)

  • Kotoiluasu ihana. Mutta tuo Indiskan mekko käy niin sulle. Minä aina yritän itselleni noita pitkiä mekkoja, mutta en osaa niitä pitää..ehkä joku päivä. Mutta arvonnassa mukana, tottakai

  • Mie en haluu osallistuu arvontaan, mutta haluaisin tuoda miun mielipiteen esiin.
    Siulla on kiva blogi ja pidän paljon kirjoitustavastasi. Harmittavaa on se, että sie elät ihan hirveen epäekologisesti ja jaat sitä mallia ahkerasti muille. Missä ovat muovittomat pakkaukset esimerkiksi hiustenhoitotuotteissa? Miksi et eläinrakkaana boikotoi merkkejä, jotka tunnetusti käyttävät eläinkokeita testatessaan tuotteita? Miksi saastutat ahkerasti Itämerta laivamatkoilla ja ennen kaikkea risteilyilläsi? Miksi lähes jokaisessa postauksessa on uusia vaatteita? En usko siun vaatteiden olevan niin huonoja, etteivät ne kestäisi käyttöä ja sen vuoksi joutuisit hankkimaan jatkuvasti uusia vaatteita? Etkö sie mieti millaista esikuvaa sie tyttärillesi annat? Kerskakulutus on OK? Miun mielestä näitä asioita ei ees voi selittää sillä, että saat yhteistyössä tuotteita, sillä jos sie oikeesti haluisit elää eettisesti ja luontoa kunnioittaen, voisit tietysti kieltäytyä yhteistyöstä.

    Muuten ihan kiva blogi menee vähällä pieleen.

  • Kummatkin ehdottomasti. Yleensä lököilen kotosalla oloasussa, mutta nyt täällä kirjoittelen sinulle kukkamekossani. Jotenkin mekoista on vaan tullut mun juttu, jota en osannut odottaa, koska olin pitkälle aikuisikään, ihan poikatyttö ja kuljin vaan pöksyt jaloissa 🙂
    Ihana tuo mekko kyllä ja miten edullinen hintakin, hyvä löytö <3
    Kolmella arvalla mukana <3

  • Kyllä molemmat asut kelpaa,en pysty valitsemaan. En ole vielä testannut
    Phycisians Formulan tuotteit. Kuulemani perusteella hinta/laatusuhde enemmän kuin hyvä. Arvalla mukana näin kivassa arvonnassa.
    Ann A

  • Hyggeilyyn valitsen ja siis kahdella arvalla mukana!
    Oikein ihanaa viikonloppua sinulle ja kyllä, olet kukkamekossa oikein soma <3

  • Oih ihana Sinä ja sun kukkamekko. Vaikka vettä Vettä vihimoo, niin kyllä kukkamekko, se se on ☺
    Arvonnas mukana kolomella kiitos ☺

    Mukavaa viikonloppua Sinulle Tiia ♥ sumppuusesta kelistä huolimatta,
    täälä myös vettä tihuuttanu koko päivän.

  • Kolmella arvalla mukana.
    Mä vaan kotoilen, mutta kukkamekkokin on kaunis. Ja sulle sopii kumpikin eli olet kaunis aina.

  • Tähän aikaan vuodesta kallistun lämpöisen kotoiluasun puoleen vaikka tuo Indiskan kukkamekko onkin ihana.
    Yhden arvan saan ([email protected])

  • Siis musta toi kukkamekko on ihan superihana; värikin ihan täydellinen. Mutta kyllä nyt tänään kun vettä sataa ja taivaalla fifty shades of gray, tuntuu ajatuksena houkuttelevalta sujauttaa päälle tuo pehmeä ja turvallinen hyggeasu. Sitä paitsi, myn mielestä harmaa ja ruskea sopivat jotenkin kumman hyvin yhteen🙂 Ja molemmat värit vielä sopivat sulle upeasti.
    Mä toivon voittavani luomiväripaletin meikkaamista opettelevalle esiteinille tyttärelleni kolmella arvalla😊

  • Kauniita asuja ja kuvia. Tuo harmaa neuletakki on erityisen ihana. Ja, kyllä näin syksyllä on ihana vetää rennot vaatteet päälle villasukkien 🙂 lisäksi! <3

  • Tilanteen mukaan mutta näin syksyllä ihana pehmoinen kotoiluasu vie voiton!

    Terkuin Marjuska

  • Mikähän mahtaa olla sanan "pälleissä" takana, onkohan se pähee? 😉 Nuorison innostus maman pukeutumiseen on kyllä hauskaa. Itse ehdottomasti hyggeasuilen koska siihen on helppo laittaa kuravaatteet ja saappaat päälle. Mekkoja käytän aniharvoin, ei vain ole löytynyt sellaista joka olis just eikä melkein. En osallistu arvontaan vain kommentoin. Mukavaa alkavaa viikonloppua Tiia <3

  • Olet viehättävä kukkamekossa, mutta näin syksyllä lämpöinen kotiasu on minun valintani.
    Yhdellä arvalla mukaan. -Ritva-
    [email protected]

  • SAmaa mieltä monen kanssa, molemmat ihania ja tuo vihkreä mekko on LÖYTÖ.
    Ihanaa viikkistä Tiia <3

  • Mä tykkään molemmista!

    Kiitos kivasta arvonnasta!

    Kahdella arvalla mukana!

  • Aivan minunkin makuuni tuo Indiskan mekko. Se sopii sinulle hyvin. Ja osaat olla hienosti valokuvissa ja poseerata. Minullekin lapset sanoivat aikoinaan, että kotivaatteet olisivat edustuskelpoisempia kuin "oudot, ei tältä planeetalta" työ- ja muuvaatteeni.

  • Kotoiluasu, siitä tuli lämmin ja hyvä fiilis 😊 Mukana kahdella arvalla!

  • Sinä näytät upealta molemmissa asuissa.
    Tilannekuvat oven kanssa ovat hauskoja.
    Onneksi kompastumisessa ei käynyt tuon pahemmin.
    En osallistu arvontaan tällä kertaa.
    Oikein mahtavaa viikonloppua Tiia!

  • Voisin vastata molemmat, mutta tuo mekko on kyllä niin mahtava löytö, että pakko valita kukkamekko!
    1 arpa
    -minttu47-
    [email protected]

  • Nauroin ääneen, kun ajattelin että itse varmaan olisin retkahtanut kadulle kahvaan tartuttuani oven ollessa auki. Vihreä mekko on kaunis, mutta käytännönläheisenä valitsisin kotoiluasun 🙂 2 arvalla mukana

    [email protected]

  • Kahdella arvalla mukaan! Juuri nyt olisi ihana olla jossain missä tarkenisi kukkamekolla mutta käytönnönläheinen minä valitaee hyggeilyn ettei palellu…

  • Voi mekko oli kyllä löytö! Sopii sinulle tosi hyvin.
    Näihin sadepäiviin valitsisin noi pehmo asut, mutta aurinkoisiin syyspäiviin mekon.
    Mukana 2 arvalla.

    Positiivista viikonloppua, nautitaan hetkistä🧡

  • Molemmat! <3 Mutta on tuo kukkamekko niin kaunis sun päällä! :*

    3 arpaa

    sannamaria77 at gmail.com

  • Kyllä molemmat asut kiinnostaa..
    Kukkamekko on ihana ja sopii sulle hyvin.
    Kolmella arvalla mukana
    >Leenalii

  • Kotoiluasu sateisiin viikonloppuihin ja kukkamekko aurinkoisempiin syyspäiviin! Kaksi arpaa.
    Päiviliini

Comments are closed.