ROKUA Skincare luonnonkosmetiikkaa ja upea arvonta!

ROKUA Skincare luonnonkosmetiikkaa ja upea arvonta!
Yhteistyössä Rokua Skincare

Rokua Skincare on ensimmäinen aidosti suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on suunnattu miehille. Tähän väliin heti totean, että toki naisetkin voivat käyttää, mutta hienoa, että miehille on vihdoin suunnattu jotain omaa suomalaista, joka on luonnonkosmetiikkaa. 

Sarjan tuoksumaailma on ”vieno” ja sarjan nykyisistä kolmesta tuotteesta vain Face Wash eli kasvojenpuhdistusaineessa on aavistuksen miehinen tuoksu, metsäinen, puhdas ja mentholinen. Face Moisturizer eli kasvovoide tuoksuu hyvälle luonnonkosmetiikalle, ei yrttiselle. Partaöljy on miltei tuoksuton ja erittäin miellyttävän tuoksuinen myös naisen nenään. 

Eli hyvin voisin salaa käydä miehenkin purkeilla, mutta sarja on kuitenkin luotu miehen ihoa varten, mikä on älyttömän hieno juttu ja heh aina ei meidän naisten tarvitse kaikkea omia. Miehen iho on kuitenkin paksumpi, kuin naisten ja kaipaa ihan omia vippaskonsteja ihon hyvinvointiin, ylläpitoon ja kosteutukseen. 

Meidän sukupolvi ja meistä iäkkäämmät eivät ole juurikaan tottuneet ihoa hoitamaan. Kun kasvoja oikein kiristää, kyllä yli viiskymppinen mieskin oppii käyttämään ihonhoitotuotteitta ja käytettyään huomaa, että kireä ja nahkea olo iholta on poissa ja elämä on paljon mukavampaa, kun pitää ihostaan huolta. Iho tuntuu hyvältä ja olo on freesi, ihoa ei tarvitse ajatella, sillon kun sitä ei kutita eikä kiristä. 

Uusi sukupolvi onkin ihan toista luokkaa ja oppinut käyttämään ihonhoitotuotteita ja pitämään omasta ulkonäöstään eri tavalla huolta. Maailma on muuttunut ja on miehekästä pitää itsestään huolta. Uuden sukupolven tietoisuus on myös aivan eri tasolla ja toive saada markkinoille serfitioitua luonnonkosmetiikkaa on varmasti suuri ja brändi joka tulee vieläpä Suomesta, on myös ekologisuuden kannalta aivan huikea juttu. Tälläistä on kaivattu!
Rokua Skincare sarjan on luonut Jari Niitynperä, jolla on yli 20 vuoden kokemus kuluttajatavara busineksestä ja Jari työskenteli vuosia johtotason tehtävissä isossa yrityksessä kosmetiikan saralla. Lopulta Jari kuitenkin halusi luoda jotain aivan uutta ja omaa. Miten rohkea päätös hypätä oravanpyörästä ja kuunnella omaa sydäntä ja näkemystä!

Jari hienosti kertookin, että tänä päivänä jokainen mies voi olla juuri mitä haluaa ja oman hyvinvoinnin ja myös ulkonäön hoitaminen ei murenna miehuutta millään tavoin. Monet miehet kuitenkin kaipaavat tarttumapintaa, heille suunnattua designia, tuoksumaailmaa ja itse tuotteiden tuntua.  

Oma mies on varsin kriittinen kuluttaja ja noin yleisellä tasolla kokee, että kasvoja ei tarvitse juurikaan rasvata. Mutta rasvattuaan aina huomaa, miten hyvää ihon hoitaminen tekee iholle ja miten freesi olo ihonhoitotuotteiden käytöstä tulee. Niin meillä naisilla, kuin miehillä on sama juttu, että kun oppii tietyn ihonhoitorituaalin, siitä tulee tapa, joka toki hoitaa ihoa ja ihon hyvinvointia, mutta myös freesaa ja tekee raikkaan olon aamuun ja iltaan, nostattaa fiilistä. 

Mieheni on myöskin testannut sarjan tuotteita ja suosikeiksi on noussut partaöljy, joka pehmentää lyhyempää, mutta piikikästä partaa ja koppuraihoa on kummasti kosteuttanut ja tuonut hyvän raikkaan fiiliksen, sarjan kosteusvoide. Mieheni ei voi sietää tahmeita tuotteita, joten on paljon, että Rokua Skincare kasvovoide on ollut aktiivisessa käytössä eli kertoo siitä, että sulaa iholle ja imeytyy nopeasti. 

*Rokua Skincare on oodi kotimaisille ja pohjoismaisille kasveille. Täysin kotimainen sertifioitu luonnonkosmetiikka sarja, joka on suunniteltu erityisesti miehen ihon tarpeet mielessä pitäen. Raaka-aineet tulevat kaikki suomesta, ja ovat ympäristöystävällisiä sekä tuotteet ovat myöskin valmistettu ympäristöä kunnioittaen. 

Sarjan kantavana linjana on luoda tinkimättömästi aitoja ja aidosti ekologisia kosmetiikkatuotteita miehille ilman viherpesua tms. Sarjan päätähtenä komeilee kotimainen mustaherukansiemenöljy, joka ravitsee ja hellii ihoa. Tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä. Yritys on v.2019 sitoutunut lahjoittamaan 1% liikevaihdostaan WWF :lle , itämeren suojelua varten
Mieheni ja minun mielestä sarjan visuaalinen ilme on huikea, tyylikäs, miehekäs, pohjoismaista tunnelmaa antava, luonnonläheinen ja helposti lähestyttävä. Sarjan tuoksumaailma on mieto, miellyttävä ja raikas ja tuotteiden koostumukset eivät klähmää vaan imeytyvät hienosti iholle. 

Toki olemme erityisen ylpeitä, että Jari sattuu olemaan vielä mieheni ystävä ja lähtenyt rohkeasti toteuttamaan omaa unelmaansa. Noudattaen hyvin tarkkaa visioita, joissa kompromisseille ei ole ollut tilaa. On tavoiteltu vain täydellistä ja omaan silmään sarjan koko look, mainonta, tuotteet ovat kaikki upeasti ja tyylikkäästi linjassa eli täydellisyydessä on onnistuttu. 

Sarjan mainokset ja videot ovat pysäyttävän hienoja ja toteutettu viimeisen päälle. Mukana pientä huumoria mielestäni suomalaisesta ja pohjoismaalaisesta luonnonläheisyydestä. Miten luonto ja ihminen kohtaavat, tunne, jonka me tässä hektisessä länsimaisessa oravanpyörässä tunnumme välillä unohtavan, mutta kuitenkaan mikään ei laske stressiä paremmin, kuin luonnossa samoilu. 


Myös ihonhoitorituaali ja ihon hyvinvointi on stressiä laskevia asioita. Itsestään on hyvä pitää huolta ja pieni hemmottelu laskee kummasti stressipisteitä. 


*Kuva lainattu Rokua Skincare Instagram. 

Jarin kanssa tuumattiin, että järjestetään teille täällä blogin puolella arvonta. Jotta joku teistä voi ilahduttaa itseään, ystävää, työkaveria, poikaansa, sukulaista, vaaria, isää, omaa rakasta, ketä tahansa miestä, jolle suomalainen luonnonkosmetiikka ja ihonhoito on jo rutiinia tai vaikka ihan uutta. Uskokaa pois, kun mies alkaa hoitamaan ihoaan, jää mies taatusti näihin tuotteisiin koukkuun. 

Sarjaan on varmaasti lisää tuotteita tulossa, mutta nyt arvonnan voittajalla on mahdollisuus voittaa sarjan tämän hetken kaikki kolme tuotetta eli: 

Face Wash, Beard Oil ja Face Moisturizer, jonka purkki on muuten niin hieno ja koko sarjan puukorkit, että tuon kasvovoiteen purkin ottaisin voiteen loputtua ihan uusiokäyttöön. 

Miten siellä, tuntuuko, että miehet hoitavat ihoaan ja olisiko sille tarvetta? Miten talvipakkasilla voi edes pärjätä ilman kunnon ihonhoitotuotteita? 

Arvonnan kysymys kuuluukin, minkälaisia tunteita sarja herättää ja kenelle sinä lahjoittaisit arvontapalkinnon?

1 arpa anonyymit lukijat

2 arpa Rokua Skincare Instagram seuraajille

3 arpa Oman instan eli Tiia Koivusalo seuraajille

Arvonta päättyy 11.11.2019

On kyllä pakko vielä todeta, että vihdoin on saatu miehille upea oma suomalainen ihonhoitosarja ja joka on vielä serfitioitua luonnonkosmetikkaa! Niin hieno juttu! Kannattaa katsoa sarjan mainosvideot alla, ovat mielettömiä!

Rokua Skincare tuotteita saa mm. Life-ja Ruohonjuuri myymälöistä, House of Organicilta ja Rokuan omasta verkkokaupasta ja Sokokselta. 56 thoughts on “ROKUA Skincare luonnonkosmetiikkaa ja upea arvonta!”

 • Yhdellä arvalla mukaan. Hieno nimi, omalle miehelle tai iskälle antaisin lahjana. Kyllä molemmat hoitavat ihoaan mutta luonnonkosmetiikka on parempi valinta, kotimaisuus.
  henna.holappa1@luukku.com

 • Suomalainen ihonhoitosarja miehille kuulostaa kyllä ihan mahtavalta! Antaisin nämä omalle miehelleni, jolla on ihonhoidon saralla vielä parannettavaa.
  Sinun ja ROKUAn instat on seurannassa!

 • kylläpä kuulostaa hienolta!! omalle miehelle lahjoittaisin tuotteet ihonhoitoon, ja saattaisin kokeilla itsekkin 🙂 sartzu ät kymp.net

 • Antaisin omalle miehelle lahjaksi. Tai ehkäpä pitäisi antaa appiukolle, joka on kiinnostunut kaikesta uudesta. Hyvä että on luonnonkosmetiikkaa myös miehille!

 • Ihanat mainokset! Omalle ukolle antaisin, olisi jo korkea aika hoitaa kunnolla omaa karvanaamaa…

 • Kahdella arvalla mukaan! Isälleni tämän setin antaisin. Hän on suomalainen mies, joka perheen ainoana kaksilahkeisena on luovinut läpi äidin ja kaksostyttöjen putelimeren hymyssäsuin!

 • Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. Tuotesarja näyttää hienolta, ja nimi on komea. Puhdistuksen ja kosteutuksen saisi mies ja viimeisen tuotteen joku tuttu partasuu.

 • Mukavaa kun miehillekin tehdään ihan omia ihonhoitotuotteita ja vieläpä täällä kotimaassa. Omalle miehelle menisi, jos sattuisin voittamaan.
  Yhdellä arvalla mukana (anvarp88@gmail.com)

 • Kuulostaa tosi hienolta, että miehiin noin satsataan 🙂 Yhdellä mukaan.
  nelliina(@)yahoo.com

 • Sanoisin että kokoajan enenevissä määrin varmaan mietkin ihoaan hoitavat mutta ehkä vielä olisi parantamisen varaa. Omaani olen koittanut opettaa ja ostanut tuotteita, samoin teinejä koitan opettaa huolehtimaan ihostaan.
  Antaisin tämän voittaessani vävypojalle lahjaksi:)
  kahdella arvalla mukana.

 • Oma ukkeli on toivoton tapaus, joka omien sanojensa mukaan pesee kasvonsa vaikka Omolla 😁 (ei mahda kyseistä pyykkipulveria enää olla markkinoilla) ja rasvaa jollain mun vanhalla kantapäävoiteella (en omista edes itse sellaisia), mutta tässä oli kyllä oiva joululahjavinkki molemmille pojille. Kiitos siis siitä, koska mieluisten lahjojen keksiminen on vuosi vuodelta vaikeampaa, kun kumpikin ilmoittaa, etteivät tarvi mitään, mutta silti haluan tottakai jollain hyödyllisellä ilahduttaa.

  Arviontaan en kehtaa osallistua, koska kesällä voitin niin mahtavan palkinnon, josta riittää iloa vieläkin, mutta lupaan tutkailla Rokuan valikoimat verkkokaupoista. (On muuten mun mielestä miehekkään hyvä tuotenimi 👍).

 • Hienot tuotteet varmaankin, esittelin ne miehelleni ja oli kyllä kiinnostunut… Kyseli, löytyisikö dödöä.. ehkäpä joskus tulee mukaan sarjaan..?
  Yhdellä arvalla osallistun 🙂

  Mukavaa viikon jatkoa!

 • Nyt lähden tätä ihan tosissani tavoittelemaan ja pojalle antaisin nämä. Rachid rasvailee kyllä ihoaan, mutta meidän Muhis oikeasti hoitaa hyvin ihoaan. Hän tykkää testailla miesten iholle tarkoitettuja tuotteita ja on erityisen kiinnostunut kasvojen alueen hoidosta.
  Minä osallistun 3 arvalla arvontaan <3
  o.krimou@suomi24.fi

 • Osallistun kolmella arvalla. Miehelleni antaisin tämän joululahjaksi, olisi tosi yllätys, koska emme yleensä osta toisillemme joululahjoja. Mutta tällaisella pienellä vihjauksella voisi "äijänkin" saada hoitamaan ihoaan.
  klaara49@luukku.com

 • Yhdellä arvalla osallistun.
  Mukava kuulla, että ei ole liian voimakas tuoksuinen ja kotimainen. Avio saa lahjaksi jos voitan.
  aiholapp at lailanet.fi

 • Kahdella arvalla mukana:)Tyylikkäät pakkaukset! Vaikea valinta, antaisin lahjaksi miehelleni tai ehkä kuitenkin pojalleni.

 • Tyylikkäät pakkaukset, mukavaa että kotimaiset uusia kosmetiikkayrityksiä on tullut ja myös miehet ovat löytyneet kohderyhmäksi.

  Lahjoittaisin tietysti omalle miehelleni. Hän kyllä käyttääkin kosteusvoiteita (toki vain vaimon niitä hankkiessa kun "itse ei muista"), paljasta pinta-alaa on koko pään täydeltä ja varsinkin talvisin iho kuivuu.

 • Kiva että miehillekin löytyy entistä enemmän valinnanvaraa erityisesti luonnonkosmetiikan puolella. Tämä sarja vaikuttaa tyylikkäältä ja ylelliseltä. Nämä menisivät veljelleni lahjaksi. Yhdellä arvalla mukaan.
  eeva22@hotmail.com

 • Miehelle olisi kosteustus kyllä tarpeen.hyvä isänpäivälahja :)Wonsievol@gmail.com

 • Tämä olisi aivan loistava joululahja kihlatulleni, joka ei millään suostu hoitamaan ihoaan, vaikka se alkaisi halkeilla kuivuudesta… :'D Ihanaa, että miehillekin löytyy tällaisia tyylikkään ja tehokkaan oloisia tuotteita.
  miruchup(at)gmail.com

 • Yhdellä arvalla mukana. Aivan upea tuo pakkausten ulkonäkö, näyttää erittäin laadukkaalta 🙂 Nämä tuotteet lahjoittaisin poikaystävälleni. kokkonen.heini(at)gmail.com

 • Puolisolle joululahjaksi 🙂 Miehekkäitä ja tyylikkäitä paketteja!
  minna1995(at)gmail.com

 • Mun tuntemat miehet ei hoida kasojen ihoa, vaikka tarvetta varmasti olisi! =D Kuulostaa kyllä loistotuotteilta ja veljen joulupakettiin pistäisin, että jos vaikka alkais hoitamaan myös kasvojaan. Kummatkin veljet on atoopikkoja, joten kroppaa kyllä rasvaavat.

  2 arpaa, en vielä Rokuaa seuraa. =)

  sannamaria77 at gmail.com

 • Isälle antaisin, ei kyllä pahemmin hoida kasvojen ihoa.
  peholapp(at)lailanet.fi

 • Kuulostaa ja näyttää mahtavalta! Voisi olla kiva lahja isälle. (: Yhdellä arvalla mukana arvonnassa.

  saraana.makela(at)gmail.com

 • Kolmella mukaan 🙂 Kiva, että myös miehet huomioidaan, koska meillä hankitaan kotiin mahd. paljon luonnonmukaista ja kotimaista. Mies ilahtuis näistä

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud