Viimeisimmät jutut!

Bongasin ystäväiseni Outi’s life blogista kivan jutun ja päätinpä tekaista lämpimikseni minäkin tämän hommelin. Jee Outin kanssa meillä on muuten syöminki-ja leffatreffit vihdoin. Outi on ekoja blogiystäviä ja jonka kanssa ollaan viestitelty kaikki nämä vuodet ja vihdoin saatiin aikaiseksi oikein kaksinolotärskyt! Kivaa. <3
En väitä, että mitään uutta olisi tulossa tällä saralla, mutta toteutetaanpa nyt haaste ja onhan aina mahdollista, että joku eksyy tänne elämänsä ensimmäistä kertaa juuri tänään. 

Viimeisin viesti: Whatsupp ja Mese on pullollaan vaikka mitä kivoja viestejä, mutta eilen viestiteltiin Disney mukikamun kanssa ja tässä meidän viimeiset viestit. Näistä tulee vaan niin hyvälle mielelle ja on se on ihana tunne, vaikka ei toista tunne, se kaikki lämpö ja sydämellisyys on käsinkosketeltavissa. 

Viimeisin ruoka: Eilen tuli tekaistua pitsaa ja sinne tuli heiteltyä kaikkea mitä kaapista löytyi eli jämiä. Eli sanoisinko sitten, että tein jämäpitsaa. 

Viimeisin itku: Itkin ilosta eli naurusta, nähdessäni lapsuudenkamuani viime lauantaina. Söimme susheja ja höpötimme ja nauroimme sushipaikassa 3,5 tuntia. Toki sushit syötiin alkuun, mutta peffat jämähti, kuin täi tervaan, sushipaikan pöydän ääreen tunneiksi. Jälkkärit haettiin Brunbergilta. Meitä naurattaa nykyinen, mutta röhönaurut kirvoittaa myös lapsuuden hassut muistot ja niitähän riittää. Onni on ystävä ja ystävät, jotka ovat olleet elämässä hui kauhistus jo 45 vuotta!

Viimeisin hermostuminen: Ei niin mikään, mukavan tasaista ja suurta iloa tuottaa jopa tämä perheen pienin tyyppi Nuudeli. 

Viimeisin ostos: musta maali tyttären huoneeseen.

Viimeisin muutos sisustuksessa: se tyttären huone ja huoneesta tulee todella kiva. Taidan tehdä teinin huoneen muutosjutun tässä myöhemmin eli kuvia sitten vasta kun on valmista, nyt on maali vasta kuivumassa. 

Viimeisin lukemani blogiteksti: Keyword:Love Jonnan ”Ei mennyt niin kuin Strömsössä.” Jonna on ollut vuosia jo tuki ja kallio ja hyvä ystävä ja omalla kohdalla on selkeää, että käyn aina lukemassa ja myös kommentoimassa ystävien blogipostaukset, jos muuhun ei aikaa jää. 

Viimeisin suunnitelma: Perheen kanssa aloitimme jo ensi kesän suunnitelmat ja kohteena saattaa olla Pariisi ja Disneyland vai mikähän tuon Pariisin Disney maailman nimi onkaan. Oli miten oli, matka Pariisiin on suunnitteilla, mutta jos päätämmekin olla kotona, sekin on yhtä hyvä suunnitelma, sillä reissussa kiva, mutta kotona paras. 

Tälläisiä viimeisiä tällä kertaa vaikka olisi tätä listaa voinut jatkaa vaikka kuinka. Miten siellä, mitkä on teidän viimeisimmät ja voi ottaa kopin ihan mistä kysymyksestä vaan. Iloista keskiviikkoa ja tänään oman rakkaan kanssa elokuviin ja kyseessä on romanttinen elokuva, jee eli tämä. 


















38 thoughts on “Viimeisimmät jutut!”

  • Jämäpizza ja vanhat ystävät ovat just parhautta. Ja niin iloitsen, että näette Outiliinin kanssa pian <3<3 Ihanaa päivää Tiia <3

  • Meilläpä oli oikein jämäbuffa jonka tähti oli peura-juurespata😋.Nämä buffat toistuu meillä aika usein,kun edelleenkään en osaa laittaa ruokaa vain kahdelle ja mitään ei raskita laittaa roskiin 🙄 Viimeisin itku tuli,kun rakkain ja pitkäaikaisin ystäväni kertoi todella huonoja uutisia miehensä terveyteen liittyen😢 Viimeisin nauru tuli,kun pojan 7v.poika olisi mielummin jatkanut unia kuin lähtenyt kouluun ja totesi että nukkuminen on vähän kuin tupakka,siihen voi jäädä koukkuun 😍 .Kivaa viikon jatkoa sinulle Tiia💕

    • Niin tuttua, sitä tulee tehtyä ruokaa koko komppanialle.

      On todella, surullisia uutisia teillä, elämä osaa olla niin raadollinen.

      Oi mikä viisaus 7 vuotiaalta ja ihan totta turisee. 😍

      Sydämellistä viikonloppua Pipsamuori💖😘💖

  • Tämäpä kiva postaus – ja olen samaa mieltä, Outi on ihana <3
    Omat viimeiseni taidan pistää postaukseen. Ennemmin tai myöhemmin;)
    Kivaa viikon jatkoa, Tiia ihaNainen <3

    • Sinä olet ihana ja Outi on ihana. 💖Kiva, jos teet tämän, välillä tälläistä superpositiviista.

      Ihanaa viikonloppua Ladysein. 💖

  • Ystävät ♥ Ilman niitä olisi kyllä onnetonta ja ihan mahtavaa että ystäviä on monenlaisia, on lapsuudenystäviä, aikuisystäviä, työpaikkaytiksia ja blogiystäviä ja kaikkea siltä väliltä♥

    Oli niin herkulliset sushiannokset, että jopa mun alkoi tekemään mieli vaikken sushista erityisesti välitäkään 😀 Tämän nappaan omaankin blogiin 🙂

    Kivaa iltaa ihanuus ♥

    • Niin on, ystävät kun ovat meidän kanssa vapaaehtoisesti ja olemme toisemme valinneet. 💖😀

      Hih ihana, varo vaan sushiin jää koukkuun. 😅

      Sydämellistä viikonloppua Maikku ihana. 💖🤗💖

  • Kiva postaus Tiia.
    Yläkuvan sävy-sävyyn mekko ja muki = täydellinen pari.
    Jännä yhteensattuma. Minunkin viimeinen ostos on maalipurkki. Väri beige. Se menee minun ja lapsenlapsen rakentaman minikokoisen autotallin lattiaan. Autotalli on joululahja pienemmälle lapsenlapselle.
    Mukavaa leffa-iltaa teille!

    • Kiitos kovasti Kirsi Kaija. 🤗

      Oi miten kiva juttu, eli lapsia ajatellen on maalia osteltu me molemmat. Teidän suunnitelma kuulostaa niin kivalta.

      Ihanaa viikonloppua. 🤗💖🧡

  • Kuulostaapa mahtavalta suunnitella jo nyt kesää ja reissua kun vaihtoehtoine on noin ihania kohteita! Nyt iski sushi-himo.

    • Juu edellisen reissun jäljiltä alkaa aina seuraavan suunnitelma. Teinit ei tykkää rantalomista eli kaupunkikohteita. 😍

      Aah sushi😋

      Ihanaa viikonloppua Belladonna. 😘

  • Olipa kiva kuulla sun noita sun vastauksia.
    Nyt on muki ja mekko samoissa sävyissä.
    Tämä Nuudeli on kyllä söpis.
    Mukavaa torstaipäivää.
    >Leenalii

  • Ihana postaus! Mä en voisi antaa ruoan nimeä lemmikille, mutta pakko myöntää että on söpö! 😀 Näen itse ensimmäistä kertaa Instagram-kaveriani parin viikon sisällä Berliinissä, jänskättää kun on jutellut paljon vuosien varrella mutta tuskin nähnyt kasvokuvaa!

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    • Hihi ymmärrän, mutta nimen antoi 13v ja Nuudeli kuulostaa kyllä varsin söpöisältä korviin. 😍

      Oi sulla on nyt todella jännittävät hetket ja jotain suurta odotettavaa. Toivottavasti instassa pääsee kurkkaamaan teidän reissua.

      Oli ihan eilen nähdä, olet kyllä niin ihana ihminen. 💖💖💖

      Sydämellistä viikonloppua Laura😘

  • Nämä blogihaasteet ovat ihania. Hetkessä tulee paljon uutta toisesta esille ja napakasti ja kivasti, mäkin otan tämän blogiini. Ihanaa kuulla, että saitte Outin kanssa treffit sovittua! <3

    • Jee kiva jos otat ja totta, aina voi oppia vielä jotain pientä uutta.

      Sydämellistä viikonloppua ja mehän tänä viikonloppuna nähdään. 😍Jee😘

  • Hauska postausidea ♥
    Voi miten söpö tuo teidän hamsteri on tuossa yhdessä kuvassa. Ihana nappisilmä!
    Ja tuo nimi Nuudeli ♥
    Kivaa torstaita Tiia!

  • Ihania lukea nämä haastepostaukset ja mitkä kuvat taas täällä, ihan kuola valuu noista sushikuvista! Onnea uudesta perheenjäsenestä, Nuudeli näyttää nöpöseltä ja söpöseltä <3 Outi on kyllä upea ihminen ja sydän puhdasta kultaa, samoin kuin sulla. Toivottavasti pian nähdään!

    • Sushi on kyllä aina ajatuksissa. 😋

      Kiitos kovasti ja Nuudeli on ihanin hamsu päällä maan.

      Hih me nähdään 10 minuutin sisällä ja pääsen toivottamaan hyvät viikonloput livenä.

      💖😘💖Pus

  • Olipa mukava postaus. Ja, vitsi on kyllä niin hienoa että olette Outin kanssa ystävystyneet, bloginkin kautta voi saada uusia ystäviä myös blogin "ulkopuolelle".
    Mukavaa lähestyvää viikonloppua! <3

    • Juu Outin kanssa kaikki oli selvää ensi minuutista, kun nähtiin. Viestitelty on siitä lähtien, enkä oikein ymmärrä miksi treffit järkättiin vasta nyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

      Ihanaa viikonloppua Kaisa💖😘💖

  • Kiitos Tiia kauniista sanoista, ei meillä taida pahemmin olla päivää, ettei edes yhtä viestiä vaihdettaisi. Toisina iltoina saattaa sitten vierähtää pidempäänkin. 😉 Tunnen ihan samoin. <3

  • Tää oli kiva ja taidan napata tämän mukaani 🙂
    Ah, sushit, pizza ja ystävät <3 Niitä kun saisi joka päivä!

    Ihanaa viikkistä Tiia <3

  • Onpas kiva haaaste. Ihmettelin vain sitä, ettei siinä ollut viimeisintä kirjaa, kun kaikki ei elä pelkästään digimaailmassa ja somessa. Hyvää viikonloppua sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud