Best nine on Instagram 2019

Aika on muistella hieman tätä vuotta yhdeksän parhaan instakuvan kautta. Ok olen varmasti Instassa muistellut meidän hääpäivää ja maistraattikuvakin on päässyt mukaan. Ensi vuoden maaliskuussa tuleekin yhdessä 20 vuotta.  Tätä nyt toki kaikki tämän ikäiset koko ajan hokee, mutta mihin kaikki tämä aika hujahti?

Yhteisiin vuosiin on mahtunut kuusi kotia, viisi vuotta ulkomailla kahdessa maassa, neljä lasta, häät Latviassa, vihkiminen Helsingissä maistraatissa. Paljon on annettu, mutta on ollut myös surua paljon, sillä niinhän se elämän vuoristorata menee, on iloa ja surua ja välissä arkea. 

Ystäviltä ja sukulaisilta 50 vuotislahjana lahjakortti Minna Parikan myymälään ja Parikat muutenkin ovat päässeet kahden suositun kuvan joukkoon eli selkeästi Parikat ovat todella tykättyjä. Onnesta soikeana olinkin, sillä sain kerralla ostettua kolmet Parikat ja apua lisää Parikoita himoten. Tämä oli oikea jymylahja ja haaveitten täyttymys. 

Pikkuserkuilta 50 vuotislahjaksi sain ilmalennon Föönissä, joka oli järjettömän jännää ja hauskaa eli suosittelen ihan kaikille. On mahdollisuus voittaa omat pelkonsa ja huomata, ettei ole pelottavaa lainkaan. Tämä oli astronautin unelmaelämys. 

Vappukuvakin on päässyt mukaan ja meillä olikin oikein aurinkoinen vappuaatto ja skumpat kilisteltiin merenrannalla iloisissa merkeissä.

Vuoden ehdoton kohokohta oli tyttären häät meidän pihalla. Yksi sykähdyttävämpiä hetkiä elämässä, joka taitaa liimata kiinnittää meidät tähän taloon ikuisiksi ajoiksi. Miten näiden muistojen ääreltä voi koskaan muuttaa pois, uuteen kotiin? 


Ostamastani KappAhl mekkokuvasta on myös kovasti tykätty, Pieni talo preerialla tyyppinen mekko taisi olla monen mieleen. 
On muuten yllättävää miten paljon yhteen vuoteen mahtuu tapahtumia, elämää, vastoinkäymisiäkin, jos alkaa mennyttä vuotta oikein urakalla muistelemaan. Noin muuten sitä tuumii, nooh ei tapahtunut paljon mitään, mikä ei todellakaan pidä paikkaansa, muisti se vaan tekee tepposia.  Tapahtui taas paljon ja asioita joista saa olla nöyrän kiitollinen.

Blaah olen venyttää vatkuttanut täällä pölyrattiin tarttumista. Jihhuu kinkku on ostettu ja piparkakkutaikinat. Kohta pölyratti viuhuu ja pesukone, illalla piparkakkutehdas ja ehkä tänään jopa kinkunpaisto. Huomenna imurointi, lattioiden pesu, paketointi ja ruoanlaittoa. Ehkä tällekin laiskurille syntyy joulu kuitenkin ja onneksi on ahkera mies, yhdessä kivempi tehdä joulua. 

Miten siellä jouluvalmistelut, onko kaikki jo valmista. Oletko viimetippaan laittaja vai ajat sitten kyhääjä. 
Ihania joulutohinoita kaikille ja teille, jotka ette vietä joulua, sydämellistä viikonlopun jatkoa. <3 Niin ja täällä on kova kissanpennunmetsästys päällä, saa vinkkailla kissanpennuista vaikka saattaa olla, että oikea on ehkä löytynyt, hih. 


28 thoughts on “Best nine on Instagram 2019”

 • Kiva kuvakollaasi ♫
  Sitä ku ikä teköö niin hitahaksi, niin meillä on Joulua tehty pikkuhilijaa ja nyt on kaikki valamista. Kinkkuki paistettu ☺☺
  Muuten meillähän ei tarttisi ku vähä vinkata kissanpennusta, niin tukka putkella mies lähtis kissanpentuamettästämähän ☺☺

  Tunnelmia niin Jouluisen Ihania teidän perheelle ♥♥♥♥

 • Ihania kuvia vuoden varrelta <3
  Jouluvalmistelut alkavat olla aika hyvällä mallilla. Laatikot paistettu tänään ja kinkku huomenna. Meillä ruokapuoli tehdään yhdessä ja tyttäret tuovat mukanaan myös osan. Mietin viitsiskö vielä siivota tänään vai jättäiskö huomiseen.
  Odotan jo malttamattomana minkälainen kissanpentu teille kotiutuu.

  • Ihanalta kuulostaa teidän joulu ja kivaa, että kaikki osallistuu. 💚🤗💚

   Toivottavasti löydettäisiin kissanpentu pian.

   Ihanaa päivää Kristiina. 💚🤗💚

 • Hieno kuvakavalkaadi vuodestasi ❤️.
  Vuosi on pitkä aika, kun sitä ajattelee eteenpäin, mutta tapahtumakylläisyydestään huolimatta lyhyt aika, kun sitä tarkastelee jälkikäteen.
  Minustakin yhdessä tekeminen on parasta. Sinä olet onnekas, kun on osallistuva siippa (niin minäkin).
  Toivon teille paljon lisää yhteisiä vuosikymmeniä.
  Kiitos tästä vuodesta ja
  Oikein ihanaa joulun aikaa Tiia! ❤️🎄

 • Ihania kuvia! Vuoteen mahtuu niin paljon:) Täällä on tämä viikonloppu sujahtanut nopeasti, joulushoppailujen, pikkujoulujen ja siivoilun merkeissä:) Leppoisaa joulun aikaa sinne koko perheelle 😍🎄🎅👋

 • Ihana on ollut seurata sinun tapahtumarikasta vuotta niin somessa kuin täällä blogissakin. Leppoisaa joulua teidän perheelle! Toivottavasti nähtäisiin ensi vuonna 🙂

 • Näyttää / kuulostaa hyvältä vuodelta ❤️
  Onnellista Joulua sinulle ja rakkaillesi ❤️

 • Ihana kollaasi <3 Paljon on vuoteen mahtunut. Itse toivon, että ensi vuosi olisi vähän rennompi kuin tämä vuosi, kovasti on ollut stressattavaa ja sehän sitten näkyy omassa olossa.
  Mukavia valmisteluja sinne. Me juuri soittelimme tyttärelle, jonka luokse menemme joulupäivänä, että mitä tuodaan mukana tullessamme. Vähän erilaiset pyhät tulossa täällä. Kaunista iltaa sinulle Tiia <3

  • Niin on sulla ollut ja kovasti toivon, että hellittäisi. 🤗

   Toivottavasti teillä ollut ihanat pyhät. Kivaa viikonloppua Outi. 💚💖💚

 • Sinulla on ollut antoisa vuosi, niin hyvässä kuin pahassa. Täällä on kaikki muut jouluvalmistelut tehty paitsi rosollin teko. Teen sen aina aattoaamuna kuten riisipuuronkin mantelin kanssa.

 • Minä olen useampana vuoten summeerannut mennyttä vuotta ja todennut, että ihan hirvittävästi kaikke mahtuu siihen ihan tavalliseen perusvuoteenkin. Minulla on takana yksi elämäni raskaimmista vuosista ja siltikin siihen on mahtunut paljon kaikkea hyvää.

  Jouluvalmistelut ovat vielä aluillaan 😀

 • Kiitos, kun ollaan saatu olla sun vuodessa mukana. Paljon on tapahtunut niitä kivoja asioita. Niitä vaikeitakaan ei voi välttää.
  Ootteleen täällä kovasti, milloin nään kuvia uudesta kissanpennusta.🐈 Täällä joulujutut tehty ja nyt vaan odotellaan aaton joulurauhan julistusta.
  Lämpimin joulutoivotuksin ❤️
  >Leenalii

 • Sinun kuvistasi ja kirjoituksistasi välittyy ilo ja onnellisuus, vaikka joskus kyyneleinenkin. Toivotan iloa ja rentoa joulunaikaa kotiisi, sinulle itsellesi tietenkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud