Hyvät hyssykät mikä joululahja, arvonnan voittaja ja haaveissa kissanpentu ja sarjavinkkejä!

En ole mikään itkijä pilli eli itkupilli, mutta kun Disney-mukikamu lähetti jouluksi ja synskäylläripylläriksi kolme Disney klassikkomukia, siis kolme! Myönnän, että aloin poraamaan, toki sillä lailla sivistyneesti ja sisäänpäin kääntyneesti. En muuten muista milloin olisin itkenyt oikein hevisti valtoimenaan vaan kyllä se sellaista hiljaista nyyhkintää aina on. 

Mutta nämä mukit, apua miten ihania. Alla pahvilaatikot mukeista, en vilauta kahta muuta sen enempää, koska en ole vielä niitä ehtinyt kuvaamaan. Mutta näissä kaikissa on kääntöpuolessa eri kuvat kuin mitä esimerkiksi laatikoissa näkyy. Kaksi mukeista on valmistettu vuonna 2002 ja yksi on vielä vanhempaa sarjaa, jolloin vuosilukuja ei vielä laitettu. 

Omg, mikä lahja ja se, että toinen ajattelee, mikä voisi olla liikuttavampaa. Seuraavaksi onkin taas minun vuoroni yllättää mukikamu. Viimeksi lähti Brunbergin sukulaatia ja kosmetiikkaa hemmotteluun, mitähän hemmottelua keksin mukiystävän tammikuisille synttäreille. 

Täällä vielä vähän tarinaa, miten mukiystävän kanssa olemme tutustuneet toisiimme, jos tämä juttu tulee hieman oudosta kulmasta ja uutena asiana. 🙂 Elämä on taruja ihmeellisempää!

Miten suloinen ja hyvää mieltä tuottava joulumuki! Mahottoman spoodelsson. 
Sitten vielä essence meikkiarvonnan voittajaan: tällä kertaa voitto osui nimimerkille Marjo. Marjo laittaisitko sähköpostia osoitteeseen [email protected], jos ehtisin vaikka maanantaina nämä vielä postiin nakkaamaan. Hurjasti onnea voitosta ja sydämelliset kiitokset osallistujille, teitä oli valtavasti eli essence arvontaa pitää saada ulos pian uudelleen. 

3 arpaa kiitos. Ei ole tuttuja kempsutuotteita, vielä. Mukava on lukea kaikkia antamiasi vinkkejä mekoista ja meikeistä. On säästänyt aikaa, kun vinkit ovat tulleet kuin tarjottimella.

Sitten vielä kissanpentu asiaan. Nyt tuntuu, että olemme valmiita uuteen perheenjäseneen, jonka toivoisimme olevan pieni kissanpentu. Ikää on jo itsellä päälle 50 vuotta, joten en halua tällä kertaa aikuista kissaa ottaa, jotta kissa eläisi meidän kanssa mahdollisimman pitkään, Mitä todennäköisesti myös meidän ihan viimeisenä kissana yhdessä Mikin kanssa, tästä syystä pentu. 

Lisäksi on tunne, että pentua olisi nyt ihana rakastaa, pieni vauva olisi tervetullut kaikkien meidän sylejä täyttämään. Eli jos on vinkata kissanpennusta tässä lähiakselilla, Porvoo-Helsinki-Espoo jne. Niin saa vinkata. Ennen ei ole ikinä ollut väritoiveita, mutta koska elämässä on ehtinyt olla kaksi pikimustaa kissaa ja kaksi ruskearaidallista, niin tällä kertaa toivoisimme jotain erilaista, jotta emme vertaisi kissoja vanhoihin rakkaisiin kissapersooniin. 

Vaikka toki jokainen kissa on omanlaisensa persoona. Nyt vaan tuntuu, että koska kissaa valitaan viimeiseksi kissaksi, niin turkin värivalinnassa saisi hieman toivoa ja meillä on aikaa odottaa sitä oikeaa. Kenties punaraitaista, harmaata tai siniharmaata kissaa olisi kiva käydä katsomassa. 

Sitten vielä sarjauutisiin, sillä jee Captain Picard is back ja saa oman Star Trek sarjan, näyttää jäätävän hyvältä. Milloinkohan tämä laskeutuu Suomen suoratoistopalveluun, jotta saa tätä avaruusiloittelua verkkokalvoille. Löytyykö sieltä Star Trek faneja?

Tänään on Netflixiin ilmestynyt myös kovin odotettu Witcher, joka lähtee katsontaan heti. Jee ja huomenna Star Wars perheen kera, en meinaa pysyä soffallani, kun niin jännittää tytisyttää. The Skywalker Saga 1977-2019, kaikki hyvä päättyy aikanaan. 

Juu ja tiedostan, että tämän blogipostauksen olisi yhtä hyvin voinut kirjoittaa 15 vuotias ja ennemmin kuin vaikka 70 vuotias tai oman ikäinen 50 vuotias. Mutta näillä mennään ja ilon kautta kaikille mukavaa joulua enteilevää viikonloppua. <3


38 thoughts on “Hyvät hyssykät mikä joululahja, arvonnan voittaja ja haaveissa kissanpentu ja sarjavinkkejä!”

 • Ihanaa, että teillä on maailman paras joululahja etsinnöissä. Pidän peukkuja, että juuri se teille oikea löytyy 💕

  Jouluiloa Tiia 💕

 • Tiia, itkeminen on taitolaji:) Minäkin kyynelehdin hiljaa kyynelpurojen virratessa alas poskia. Sisareni on reipas parkuja eli poraaja:) Minusta tuntuu, että saimme vähän eri kasvatuksen johtuen viiden vuoden ikäerosta.

  Jouluiloa sinulle ja koko poppoolle♥

 • Oi joi! Eniten ilahduin kissauutisista. Loppujen lopuksi kissan värillä ei ole väliä. Itsekin olin aina ajatellut, ettei meille ainakaan valkoista pitkäkarvaista kissaa tule, mutta kuinkas kävi. 😀 Sydämet murskaantuivat kissan muuttaessa meille. Ei sen puoleen. Itse aina fanitan erityisesti punaisia kissoja.

  Ihanaa joulun odotusta <3

  • Ihanaa kuulla. 💖Vanhastaan jo tiedän, että väritoiveita on ollut, mutta se on juuri noin, kun oikea löytyy, värillä ei ole niin mitään väliä. 💖

   Täällä oltu aina mustakissafani, mutta Onnia ei voi korvata kukaan ja Miki on taas omanlaisensa ihana persoona, joten jos edes joku muu kuin musta.

   Ihanaa joulunaikaa Mannilainen. 💖🎄🤗🎄💖

 • Juu ihanaa kissanetsintää, jos ei sitten sieltä vinkkaamastani paikasta, niin sitten muualta! Voi kun voisi itsekin ottaa kissanpennun tai vaikka toisen chihun, olisi se ihanaa…

  Mukavaa joulunodotusta teille!

  • Juu kun mieltä polttelee tämä kissa asia niin kovasti, enkä ole vielä saanut kuvia vinkkaamastasi paikasta. Jos saisin, voisin keskittyä siellä olevaan pentuun mahdollisesti, nyt kaikki tuntuu vielä epävarmalta sinne suuntaan. Hih odotin kuumeisesti kuvia tulevaksi. 😅Eli nyt höyryän muita kanavia, kun ei ole vielä mitään konkreettista. Meillä on katsot kova kissakuume. 😻

   On se niin mieletönta aikaa, kun pieni vauva tulee taloon. 🤗😸

   Ihanaa joulunaikaa teille. 🤗Ja tuhannesti kiitoksia avusta. 💖

 • Ihanat muki ja ihan mahtava on kyllä tuo teidän mukiystävyys. Kissanpentu, en ehkä kestä. Haluaisin aina pelastaa ne kaikki, mutta kun himpuran allergia. Rachid olisi myös halunnut meille kissan, mutta valitsi nyt kuitenkin vaimon ennen kissa 🙂
  Ihanaa viikonloppua Tiiuli ja muuten, mulla viikonloppuna katsonnassa tuo Netflixin noituusleffa <3

  • Harmaaraidallinen on aina ollut oma lemppari. Mutta 2 ollut, niin jos nyt jotain muuta tai saapi nähdä miten meidän käy.

   Ihanaa päivää Kristiina. 💖🤗💖

 • Suloiset mukit ja suloinen ystävyys😍 Pieni hiihtäjäpoika on myös ihana. Meillä oli aikoinaan punaraitainen kissa,nimeltään "Femma".Nimi tuli hinnasta,jonka maksoimme tästä hiirien kauhusta.Oli kyllä rakastettava ja kaunis persoona.Onnea kissanpennun etsintään ja ilon ja rakkauden täyttämää joulun aikaa teidän poppoolle💞🌲

  • Oi Femma pienoinen. Ihanaa kun jaoit Femman tarinan täällä. Minullakin oli Pikkukissa, kun muutin kotoa. Emo oli kuollut ja toinen oli niin pieni, että pelkäsin tukehtuvan tohveliini ja syötin öisinkin tuttipullosta ja pipanat oli tulitikun pään kokoisia.

   Ihanaa joulunaikaa Pipsamuori. 🎄💖🎄

 • Ooh mikä mukiylläri sulla. Kivaa.
  Oi ja kissa vielä haaveissa. Ne pikku nassikat on niin ihania.
  Onnea etsintään.
  >Leenalii

 • On kyllä aivan ihania mukeja! Voi mitä ihania uutisia – kyllä aivan varmasti se teidän kisuvauva jostain löytyy. 🙂

 • Olipa kiva yllätys blogikamulta! Ihan huikea joululahja sinulle ♥
  Pidän peukut pystyssä, että kisuli löytyy nopeasti ja päässette
  hellimään kissanpentua. Varmasti myös Miki ja Samu odottavat jo
  uutta karvakaveria.

  Kivaa joulunodotusta Tiia ♥

  • Kiitos kovasti Marjo. Hän ei ole blogiystävä vaan olemme tutustuneet näiden mukien kautta. Yhteinen muki innostus on syventynyt ja kirjoittelemme paljon muitakin asioita ja jaamme murheemme. Tästä syystä tämä ystävyys onkin aivan erityisen ihmeellinen. 💖

   Kiitos kovasti ja pidetään peukkuja, että uusi perheenjäsen löytyy pian.

   Ihanaa joulua Marjo. 💖🎀🎄🎀💖

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud