Arvonta ja sisäinen ja ulkoinen kauneus!

**Kaupallinen yhteistyö Advanced Nutrition Programme kanssa
No nyt on useamman kuukauden testijakso Advanced Nutrition Programmen  vitamiineista takana. Tai ei oikeastaan takana, sillä vitaminiien syönti edelleen jatkuu ja ilolla. Mutta minkälaisia muutoksia useamman kuukauden vitamiinien syönnista on syntynyt? Olisi todella mielenkiintoista muuten ollut ottaa vielä ennen ja jälkeen verikokeet, miten on vaikuttanut mm. kolesteroliarvoihin ja arvoihin ylipäänsä. 

1. Mieliala on asia, minkä nostan aivan ykköseksi. Oli parin vuoden jakso, etten oikein muistanut syödä omegaa vaikka söin omegaa aiemmin vuosia. En osannut lainkaan liittää ahdistuksen tunteita siihen, etten syönyt omegaa, enkä vieläkään oikein meinaa uskoa asiaa todeksi. Mutta niin se vaan on, että kun aloitin Advanced Nutrition Programmen ™ Skin Select ravintolisien syönnin, parin vuoden joka päiväiset merkilliset ahdistuksen tunteet kaikkosi. 

Ajattelin ahdistuksen tunteiden olevan hormonaalista ja vaihdevuosiin liittyvää, mutta yllätyksekseni mieleltäni oli puuttunut tuo aivoille hyvin tärkeä vitamiini eli omega. 

Siksi testiin alunperinkin oli valintani Skincare Select, josta löytyy kaikki tarvitsemani vitamiinit, niin terveyden kuin sen sisäisenkin kauneuden hyvinvoinnin edistämiseksi. Suuret peukut annan sille, että kaikki kolme kapselia ovat niiden ottamista helpottaakseen yksiöpakattu. Nämä pakkaukset voi vaan repäistä myös koko paketista vaikka yksi kerrallaan ja reissuun lähtiessä. Ei tarvitse ottaa koko purkkia mukaan, tai omistaa montaa eri purkkia vitamiineja. On helppo muistaa, onko vitamiinit otettu, sillä yhdessä paketissa on aina 28 annosta. 
2. Iho, iho on ehdottomasti ollut kosteutumpi alkaessani nauttia ravintolisiä. Kroppaa ei enää ole tarvinut joka päivä rasvata ja huom. kroppani on atooppinen ja kuiva. Kasvojen iho on ollut tasaisempi, enkä osaa laskea yksi yhteen, johtuuko siitä, että vuonna 2019 pitäydyin samoissa kosmetiikkasarjoissa, enkä käyttänyt kasvojeni ihoa testialustana vai onko iho tasaisempi ja näpyttömämpi Skincare Selectin ansiosta, ehkäpä vastaus on molempia.
Tammikuu ja talvi ylipäänsä ovat aina olleet itselleni luokakarhumaista aikaa, mikään ei oikein huvita ja energiat ovat nollissa. Olen aina mm. lihonut tammi-ja helmikuun aikana. Aloitekyky on ollut nolla. Nyt olen jo neljättä viikkoa tärkkelyksettömällä ravinnolla, olen lisännyt lenkkien pituutta ja askelia ja mieli on hyvä. Miten sainkaan kaiken tämän aikaiseksi?

On pakko sanoa, että Advanced Nutrition Programmen ™ ravintolisillä on ollut mielelle ja jaksamiselle niin iso ja merkittävä merkitys, ettei ole paluuta entiseen, vitamiinittomaan aikaan. Joku lukija aiempaan postaukseen kommentoikin, että sen heti huomaa, jos omega jää pois ja miten  omegan uupuminen alkaa vaikuttamaan negatiivisesti mielialaan ja energiatasoon. Nyt on omakohtaisesti asiasta vankkaa kokemusta ja näinhän se on. (Huom. nämä asiat ovat toki aina yksilöllisiä ja jos saat esimeriksi ravinnosta kaiken tarvittavan, niin sehän on siinä.)

En muuten olisi varmaan niin hyvin jaksanut pikkulapsiajan yövalvomisiakaan, jollen olisi silloin syönyt omegaa. Miksiköhän jätin sen pari vuotta sitten pois, ei olisi kannattanut, sillä olisin saanut nauttia edeltävistä parista vuodesta ilman turhia selittämättömiä ahdistuksen tunteita. Kun mikään ei tuntunut oikein valoisalta ja aina tuntui, että jotain oli pielessä. Nyt taas elämä maistuu. 
Mutta miksi valita Advanced Nutrition Programme ™ yllä mainitsemien seikkojen lisäksi, jotka kuulostavat kaikki enemmän kuin erinomaiselta. 

The Advanced Nutrition Programme ™ HFMA terveysvalmisteiden valmistajien yhdistyksen ohjeita. 

On vaikuttajana hyvinvoinnin alalla.
Edistää alan eettisiä toimintatapoja koskien tuotteiden turvallisuutta ja laatua.
Edistää luotettavaa tiedottamista kuluttajille.
Öljyn tuotteisiin tulee norjalaiselta EPAX-yhtiöltä, jolle on myönnetty The Friends of the Sea -sertifiointi.

Jokainen kapseli sisältää vain parhaita markkinoilta saatuja raaka-aineita.
Eivät sisällä synteettisiä väriaineita, gluteiinia, eikä synteettisiä makeutusaineita, eikä raaka-aineita ole sädetetty. 

Imeytyvät nopeasti, alle 30-minuutissa eli hyvä vaikutus kehoon. Tiesittekö, että moni asia voi vaikuttaa ravintolisien imeytymiseen? Kuten alkoholi, stressi, tupakka, tee, kahvi ja antibiootit. 

Tuotteiden raaka-aineiden puhtauden huolellinen tarkkailu.
Kalaöljyt hankitaan tuottajalta, joka on jäsen kansainvälisessä korkeat standardit asetettavassa organisaatiossa koskien ympäristömyrkkyjen poistamista.
Kalat saadaan tosiaan luontoa kunnioittavalta tuottajalta ja pyyntierät voidaan jäljittää. 

Jos mietin jo omaa kalan syömistä, niin syönkö riittävästi vihanneksia ja kasveja? Tutkimusten mukaan vain 13% suomalaisista syö vähintään viisi annosta vihanneksia tai hedelmiä päivittäin ja peräti 42% ei syö hedelmiä päivittäin. 


Aiemmat blogipostaukset Advanced Nutrition Programme ™ ravintolisistä voit lukea täältä ja täältä. 

Koska sama maahantuoja tuo Suomeen erittäin laadukkaita jane iredale mineraalimeikkejä, niin haluan niistäkin vinkata tässa samalla ja arvonta koskeekin tällä kertaa jane iredalea.


GreatShape Eyebrow Kit


Erittäin kätevä kulmaväri. Levität kulmille ensin vahaa, sitten väriä, joka tarttuu kivan luonnollisesti vahaan kiinni ja harjaat kulmat vielä siistiksi ja mahdolliset ylimääräiset värit pois. Tällä kulmarvärillä saa luotua kauniin luonnolliset kulmat, joiden kanssa ei mene överiksi. 

GreatShape Contour Kit

On korostusväri, poskipuna ja varjostuspuuteri yhdessä. Käytän aina poskipunaa ja aurinkopuuteria ja päälle vielä puuteria, joten tässä on sellainen trio, jolla sujuu kaikki. Kätevää ottaa tämä kultaiseen ylelliseen rasiaan pakattu kolmikko mukaan vaikka reissuun.

Kuvassa sävyillä ”deep” ja tätä löytyy myös viileämmillä sävyillä.

Beyond Matte Liquid Foundation


Tässäpä mahtava tuote kiireessä meikkaavalle ja joka ei halua puleerata useamman purkin kanssa. Sisältää primerin ja meikkivoiteen samassa eli pohjustaa meikin, peittää ikäviä ihon epätasaisuuksia ja antaa kivan puolimatan meikin eli iho ei ala herkästi kiiltämään. 


Sisältää: peptidejä, tamarindin siemeniä, hyaluronia ja löytyy 18:ssa eri sävyssä. Oma sävy on M2. 

Hyaluronic Serum


Uutukainen jane iredalen hyaluroniseerumi on ihana! Pidän hennon kukkaisesta tuoksusta, siitä miten seerumi imeytyy iholle heti ja jättää ihon suorastaan merkillisen samettisen tuntuiseksi, kuin taikaa!


Kosteuttaa, kirkastaa, lukitsee ihon oman kosteuden sisäänsä ja pehmentää ihoa. Oikea talvi-ihon hemmotteleva kosteuttava tehoseerumi, joka on näistä jane iredale tuotteista sellainen, jos yksi ihan paras pitäisi valita, niin tämä! Tähän suorastaan hullaannuin ja vielä minä, joka en ole niin innoissani ihonhoitotuotteista. Tämä vaan antaa aivan mahtavan kosteuden ja samettisen tunnun iholle. 

*Jane iredale -sarjan tinkimättömiä arvoja ovat korkeat standardit, turvallisuus, laatu, luonnolliset raaka-aineet sekä ekologisuus. Tuotteet ovat puhtaita mineraaleja ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia, tai mineraaliöljyjä. Jane Iredale tuotteissa ei ole käytetty silmiä ärsyttäviä synteettisiä väri- tai säilöntäaineita, kuten parabeeneja.


Keyword:Love blogin Jonna kirjoitti juuri pari päivää sitten mielettömän blogipostauksen kymmenestä omasta jane iredale suosikista, postaus joka kannattaa ehdottomasti lukaista. 

Ensin ravintolisät, joilla saadaan iho sisäisesti kuntoon, kosteutuksi ja hehkumaan ja tätä hyvää ihoa hoidetaan laadukkailla jane iradale mineraalimeikeillä. Ravintolisät kun vaikuttavat myös hyvään fiilikseen boostaavasti, niin se hyvä mielihän näkyy siinä ihossa. 

Alla vielä YouTube-video, jos ette ole vaikka vielä nähneet ja sisäinen ja ulkoinen kauneuskeskustelu kiinnostaa maahantuojan Pauliina ja Advanced Nutrition Programme ™ ravintoasiantuntija Lorrainen kanssa, joka oli vierailulla Suomessa Lontoosta. 

Sitten siihen arvontaan eli saan arpoa kahdelle teistä jane iredale Magic Mitt puhdistuskäsineet. Lähtee meikki ja lika pelkällä lämpimällä vedellä, mutta saa toki laittaa puhdistustuotettakin. Mukana käyttö-ja pesuohje. Kuitu on synteettistä, ohuempaa kuin hius kiedottuna säikeeksi. Ja kestää ikuisesti, maahantuojan vanhimmat ovat kuulemma yli 10 v. vanhoja, ja toimivat edelleen! Magic Mitt arvo on 21,90/kpl

Olisi kiva kuulla, ovatko kumpikaan brändi teille tuttuja? Syötkö ravintolisiä, oletko selvittänyt ravintolisien alkuperän, mistä ainesosat ravintolisiin tulee. Löytyykö jotain suosikkia jane iredale meikeistä. Tai vapaasti mitä vaan vitamiineista ja jane iredalen meikeistä voi kommentoida kommenttikenttään.

Yksi arpa tasapuolisesti kaikille, sillä maahantuoja sponsoroi ja postittaa palkinnot. Arvonta on voimassa 2.2.2020 asti. 
39 thoughts on “Arvonta ja sisäinen ja ulkoinen kauneus!”

 • Jane Iredalen meikit on mulle tuntemattomia 🙂 vitamiineja syön epäsäännöllisen säännöllisesti ja näitä olisi mukava kokeilla!

 • Jane Iredale on tuttu, nimeltä. Ravintolisien brändi on minulle outo. Köytän magnesiumia, biotiinia ja D3-vitamiinia. Suosin merkkejä, joissa on mahdollisimman vähän ylimääräistä vaikuttavan aineen lisäksi.

 • Olen käyttänyt Somin ravintolisää koska kärsin joskus unettomuudesta,ja kyllä yleensä selvitän alkuperät tarkkaan,

  Jane Iradale meikeistä en ole kokeillut mitään vielä, käytän meikeissä aika paljon Lumenea . Nämä bränditkään ei ole tuttuja minulle ainakaan.

  Vitamiineja syön ja Biotiinia,yleensä ostan luontaistuotekaupasta vitaminit,nyt olisi halu saada hiuksia ja ihoa parempaan kuntoon 🙂

  Hyvää alkanutta viikkoa kaikille 🙂

  [email protected]

  -Nina-

 • Jane Iradale on kyllä nimenä tuttu, mutta itse en ole käyttänyt.Biotiini on ainoa ravintolisä jota käytän.
  hamalainentmatgmail.com

 • Jane Iredale on ainakin nimenä tuttu, mutta noista ravintolisistä en muista kuulleeni muualta kuin blogistasi.

  Itse en aiemmin juuri syönyt ravintolisiä, mutta nykyisin D-vitamiini kuuluu jokaiseen talveen. Lokakuussa aloin syödä myös sinkkitabletteja estääkseni flunssaa. On ehkä auttanut, koska tänä talvena en ole vielä flunssapotilaaksi joutunut. Sinkillä on myös hyvä vaikutus ihoon ja hiuksiin. Lisäksi nyt on menossa C-vitamiinikuuri, koska sellainen putkiko tuli viimeisen Bette Boxin mukana. Näiden lisäksi joudun lääkärin määräyksestä syömään kaliumia, koska kaliumarvoni ovat laskeneet. Siitä olen aloittanut postauskirjoituksenkin, mutta siitä tullee pitkä kuin nälkävuosi. Ehkä joudun tekemään sarjapostauksen. 😀

  Ihanaa uutta viikkoa <3

 • Hienoa että sait omegat kuntoon! En tiennytkää, että ne voivat vaikuttaa mielialaan.Käytän kasvisöljyjä ja syön saksanpähkinöitä päivittäin, joten nuo omegat on kaiketi kohdallaan. Minulta mitattiin edellisessä verikokeessa myös vitamiini- ja hivenainearvot ja ne olivat hyvät. Noita omegoita ei kai mitattu. Syön tällä hetkellä D-vitamiinia purkista. Puhdistuskäsineet ovat aivan uskomattomat! Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

  [email protected]

 • Jane Iredale on tuttu ja tykkään kovasti tämän merkin kosmetiikasta. Minä syön multivitaa ja kollageenia. Ilman vitamiineja olen jotenkin tosi väsynyt koko ajan.
  Ihanaa viikkoa sinulle ystävä rakas <3

 • Meikit eivät ole tuttuja, lisäaineet kiinnostaa. Itsellä käytössä D,sinkkiä , ihan puhdas hollageeni+biotiini. Siinä ne taisi olla. Kiitos postauksesta.

 • Tällä hetkellä käytän monivitamiinia ja omegaa päivittäin! Sekä tietenkin tähän vuodenaikaan D-vitamiinia! Ne ovat kyllä tuoneet puhtia pimeän vuodenajan keskelle. Noita puhdistuskäsineitä olisi mahtava päästä testaamaan, merkin tuotteista osa onkin tuttuja!
  [email protected]

 • Jane iredale meikit ei oo tuttuja ☺ Omegaa on syöty muutamana vuotena, mutta nyt ei. Magnesiumia on pakko syödä, muuten kramppaa jalaat. Satunnaisesti b, c ja d vitamiinit. Syksyllä söin biotiini kuurin jossa oli mukana kynsien suojaava aine ja kuurin jälkeen liuskoottuminen parani.

  Mukavaa viikon jatkoa Sinulle Tiia ♫ ♥ ♫

 • Mulla myös olleet omegat tauolla jonkin aikaa (miksi??), mutta tilasin niitä just eilen ja ajattelin ruveta taas ottamaan säännöllisesti. D-vitamiini on ainoa, mitä muistan ottaa päivittäin, muita ravintolisiä aina vähän kausiluontoisesti. Kumpikaan noista brändeistä ei ole mulle tuttu (ravintolisissä suosin Solgar-merkkiä), tuota puhdistuskäsinettä olisi kiva päästä kokeilemaan.

  Ihanaa viikon jatkoa sulle Tiia <3

 • Ei ole tuttuja Jane Iredalen meikit, en syö mitään purkista vaan momipuolinen ruokavalio on käytössä. Puhdistuskäsineet ovat kyllä oiva ja helppo keksintö. Mukaan arvontaan tulen.
  aiholapp at lailanet.fi

 • Janne Iredal ei ole tuttu.
  Ravintolisiä en syö. Tosin D3 vitamiini on nyt käytössä.
  Mielenkiintoista mihin kaikkeen nuo ravintolisät voi vaikuttaa.
  Itse olen vähä ymmällä mitä niistä vois alkaa käyttää. Koska esim kalaa en syö ollenkaan ja lihaakin tosi harvoin. Pääasiassa vaan broileria.
  Nuo käsineet on tosi mielenkiintoiset.
  Ihanaa viikkoa
  >Leenalii

 • Jane Iredale ei oo tuttu. Käytän kalaöljykapseleita ja kromia. Mukaan kivaan arvontaan.
  nelliina(@)yahoo.com

 • En ota osaa arvontaan.
  Olipa kiinnostavaa lukea Advanced Nutrition Program:n Skincare Selectin suotuisista vaikutuksista.
  Kun tulokset puhuvat puolestaan, on ravintolisien käyttö paikallaan.
  Itse en käytä mitään ravintolisiä, mutta harkitsisin mikäli tuntisin oloni väsyneeksi tai ahdistuneeksi.
  Kaikkea ihanaa viikkoosi Tiia!

 • Meikit ei ole tuttuja.
  Super biotiiniä syön, koska raskauden jälkeen hiukset vain tippuilivat ja tästä ollut selkeästi apua.
  D-vitamiiniä syö koko perhe 🙂
  Upea arvonta!
  [email protected]

 • Olen syönyt Helein-kollageeniä pari vuotta ja sen vitamiinit ovat kyllä parantaneet ihon kimmoisuutta ja piristäneet mieltä. 🙂
  D-vitamiinin unohdin suosiolla sinne pohjoiseen kun tänne auringon alle muutin 7 vuotta sitten. 🙂
  Nämä tuotteet olivat minulle tuntemattomia, mutta ehdottomasti mielenkiintoisia!!
  Mukana kivassa arvonnassa, kiitos! <3

 • Olen kokeillut yhtä Jane Iredalen tuotetta, joka oli ikävä kyllä pettymys. Muuten olen kyllä kuullut merkistä paljon hyvää ja moni tuttuni käyttää sitä.
  Suhtaudun ravintolisiin aika skeptisesti, kun en hirveästi niistä ymmärrä. Otan purkista vain D-vitamiinia ja B-12:ta.
  yuenkynnet(ät)gmail.com

 • Täytyy sanoa, että molemmat tuotemerkit ovat minulle ihan uusia. En syö mitään ravintolisiä, pyrin muuten syömään puhdasta ruokaa, vältän eineksiä. Pähkinät ja mantelit ovat välipaloina ja niissähän on paljon hyviä rasvoja. Mukana arvonnassa, mukavaa alkanutta viikkoa! 😊

 • Meikeistä olen lukenut, haluaisin kokeilla.

  Kollageeni ja ihosinkki/biotiinivalmiste on käytössä ja talvisin d-vitamiini.
  Koian syödä erilaisia kalaruokia ja juureksia ja välttä liiallista sokeria ja valkoista vehnää.

  mari.pajunen(@)meiliboxi.fi

 • Iredalen tuotteet ovat vaan niin. Jotenkin ne on tosi helppo ottaa arkeen mukaan, koska niillä ei vaan epäonnistu, ei edes kiireessä, vaikka ei olisi mikään maailman paras meikkaaja. Jäävään itseni arvonnasta. 🙂

  Ihanaa iltaa Tiia. <3

  • Tunnet iredalen meikit vielä paremmin kuin minä ja kattavammin ja ne on. Hyvin kuvailtu, niillä ei vaan voi epäonnistua ja henkilökohtaisesti en ole huonoon tuotteeseen törmännyt päinvastoin. Sen tietää, kun niitä testaa, ah.

   Ihanaa keskiviikkoa Jonna. <3

 • Vain Jane Iredale on tuttu, sekin vain nimeltä. D-vitamiinia ja joskus monivitamiinia syön, muuten en ravintolisiä käytä.
  -minttu47-
  [email protected]

 • Omegan yhteys mielialaan on kyllä kiistaton, en voi olla enää ilman. Hyaluroniseerumi kuulostaa just sellaiselta mitä oma iho tarvitsisi heleytyäkseen : ) Jane Iredalen meikitkään eivät ole tuttuja, joten tuo contour kit kasvojen "muotoiluun" olisi kyllä aika mieletön ja olisi kiva oppia korostamaan kasvojen muotoja!

 • Eikö sulla ole pokkaa julkaista kommentteja, joissa ollaan toista mieltä? Tässä menee todellakin loppukin maku tästä blogistasi. Nyt ymmärrän kavereitani, jotka ovat samaa sanoneet pidemmän aikaa. Minä kyllä pidin kovasti blogistasi ja sitä ehkä vähän reilun vuoden olen seurannut, mutta nyt alkaa valitettavasti mennä miinuksen puolelle ja luultavasti poistan sen lukulistaltani. Harmi.

  • Hei, eriävät asialliset mielipiteet ja rakentavat palautteet julkaisen aina, kuten tämän sinun yllä olevan kommentin. 🙂

   Noin vuosi sitten ilmoitin täällä blogissa, että kommentit jotka menevät henkilökohtaisuuksiin, jätän julkaisematta.

   Kommenttisi loppu meni näin: "Toisaalta, turha kai tätä on mainita, sillä jokainen fiksu ihminen sen tietää kertomattakin." Väännetään vielä rautalangasta, tässähän suoraan viitataan, että olen tyhmä.

   Ehdottomasti kannattaa sellainen blogi poistaa lukulistalta, joka aiheuttaa vain harmitusta.

   Sydämellistä talven jatkoa sinulle ja kiitos siitä, että hyviäkin puolia olet kokenut täällä olevan ja jaksoit olla mukana kuitenkin pitkään.:)

  • "Väännetään vielä rautalangasta, tässähän suoraan viitataan, että olen tyhmä."

   Huomannet, että tämä on vain sinun tulkintaasi. Surullista, jos olet niin epävarma, että peilaat asiat itsesi kanssa. Toivottavasti saat asiaan vielä apua tai kohennusta. Nosta pää vain ylväästi pystyyn. Sitä ei kukaan muu tee puolestasi.

   Itse puolestani kyllä tarkoitin kaikkia blogin/kommenttien lukijoita, että varmasti asian ymmärtäisivät ilman sen kummempia selittämisiäkin.

 • Syön D,B ja C-vitamiineja epäsäännöllisen säännöllisesti, mutta jatkuvasti magnesiumia, jotta nukahtaisin helpommin. Toi puhdistushanskat kuulostavat kiinnostavilta…
  terv, OutiK

 • Rakastan käyttää mineraalimeikkejä, mutta tämä Jane Iredale -sarja on jäänyt testaamatta, vaikka nimeltä merkin tunnenkin ja jossain olen nähnyt myytävänäkin, joten olipa kiva lukea näistä meikeistä.
  Tuo ravintolisä-brändi on taas aivan outo merkki. Syön kyllä ravintolisiä päivittäin ja monivitamiineja. D- ja C-vitamiinejakin tulee nautittua päivittäin; täällä Suomen kamaralla niitä tarvitsee. 🙂 Ilman niitä en pysyisi luultavasti hereillä päiväsaikaan, kun ei "mokomaa" aurinkoakaan näy kuin satunnaisesti, ja en juo kofeiinipitoisia juomiakaan kuin hyvin harvoin, satunnaisesti.
  Mukavaa päivänjatkoa Tiia! <3

 • Käytän säännöllisesti kalkkia ja D-vitamiinia. Välillä käytössä on myös joku "kauneusvitamiini".

  En ole käyttänyt Jane Iredalen tuotteita ennen, vaikka olenkin merkistä kuullut. Puhdistushanskoja olisi kiva kokeilla!

  [email protected]

 • Hyaluronic Serum vaikuttaa sellaiselta tuotteelta, jota haluan kokeilla. Kasvojeni iho on todella kuiva tähän aikaan vuodesta, mikä vähän ihmetyttää, täällä etelässä kun ei tänä talvena ole edes pakkasia. Oli miten oli, kosteutta tarvitaan!

 • jane iredalen tuotteet tuttuja, olen käyttänyt ja hyviksi havainnut.
  Vitamiinilisät olisi tarpeen ja niitä silloin tällöin kuuriluontoisesti käytänkin.
  Ann A

 • Ei ole tuttuja 🙂 Ravintolisiä tulee käytettyä mm. D-vitamiinia ja rautaa.
  minna1995(at)gmail.com

 • En ole kuullutkaan näistä merkeistä. Ihanan oloisia tuotteita!
  Pyrin saamaan kaiken tarpeellisen ravinnosta. 🙂

 • En ole kuullut merkistä aiemmin,käytän sinkkiä ja D vitamiinia kausiluontoisesti. Jane Iredalen puhdistuskäsineet vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta,kävisinpä tuuri että pääsisi testailemaan 😊 -Niina [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud