Viime viikon kohokohdat!

*Escada Flor del Sol saatu
Viime viikon isoin kohokohta ehdottomasti oli tämän pikku prinsessan tulo meille. Viikkojen odotus päättyi ja viimeiset odotuksen päivät olivat jo hieman piinaavia. Nimeksi tuli Diana, ei prinsessa Dianan mukaan vaan metsän jumalattaren ja yllä olevassa kuvassa kyllä eittämättä toinen on kuin sadusta ”Prinsessa ja herne.”

Diana on ensimmäisenä kiinnittynyt Miki-kissaan, mikä on toki loistava juttu, sillä Mikille kaveria ensisijaisesti haimme. Täällä jo vedetään rallia ympäri taloa niin, että kamat vaan lentelee. Samu koirasta pikkuinen Diana ei ole moksiskaan ja meidän teinejä kohtaan on suopea. 

Aikuisia kohtaan toinen on vielä epäluuloinen ja juoksee karkuun. Asiaa ei lainkaan auta eilinen käynti eläinlääkärillä, rokotus ja sirutus. Sirutuksesta toinen oli niin käärmeissään, että johan pienestä ääntä lähti ja eläinlääkäri totesikin, että onpa toisella luonnetta, hih. Tämä prinsessa taatusti tulee laittamaan vielä talon karvaiset pehmopojat ojennukseen. 

Tätä postausta kirjoittaessani tapahtui ihme, Diana tuli tykö ja alkoi kehräämään, vihdoin tehtiin sinunkaupat. Vihdoin ja vihdoin Dianan mielestä, vastahan toinen tuli meille lauantaina. Minä malttamaton mieli täällä vaan hätäilen. 
Samun vuoksi meillä on kissojen ruoat asetettu korkean lipaston päälle. Lipaston vieressä on toki vielä tuoli auttamassa loikkaa lipastolle. Mutta nokkela keksii keinot, ei tarvitse miukua ruokapaikalle enää, kuten ensimmäisenä aamuna, sillä ruokapaikallehan pääsee kätevästi kiipeämällä keittiöpyyhkeiden ja essujen avulla. On tuo Diana aikamoinen epeli ja oikea aikakarkuri, sillä toista voisi tuijottaa ja tuijottaa, niin että aika katoaa. 
Viime viikon Tallinnan matkalla kävin kiitolaukkaa tuoksuttelemassa miltä uutukainen kesä Escada Flor del Sol tuoksuu. Escadaa olen fanittanut jo vuodesta 2004 asti ja olen siitä lähtien omistanut jokaisen kesäkauden tuoksupullon. Ei kesää ilman Escadaa. 

Hauskaa myös on, että meidän 15-vuotias tytär on napannut kaapistani pari Escadan tuoksua ja tuoksuu myöskin nykyään Escadan ihanille hedelmille ja kukille. 

Ilokseni tällä viikolla sain vielä uuden tuoksun hyppysiini pr-näytteenä ja pääsen kertomaan tuoksusta täällä blogissakin. Escadan kesätuoksut ovat Suomen myydyimpiä tuoksuja ellei ymmärtääkseni kaikkein myydyin tuoksu.

Tällä kertaa Escada matkaa Meksikoon ja on saanut vaikutteensa mm. palmupuiden ympäröimästä lomaidyllistä, jossa uima-altaan äärellä herkutellaan cocktaileilla. 

Flor del Sol tuoksun keskiönä onkin tequila sunrise drinkki, jota täydentää daalian kukka ja santelipuu. 

Escadan kesätuoksu edustaa iloa, kesää, aurinkoa, lomailua, etelän reissuja, kaikkea sitä mikä on iloista ja kivaa kesässä. 

Omasta mielestäni tämän kesän Escada on erittäin onnistunut, sillä tuoksu on kirpeän hedelmäinen. Rakastan kun tuoksuissa on kirpeyttä, eikä pelkkää makeutta. Joten kaikille teille, jotka rakastatte makeita, mutta samalla kirpeitä tuoksuja, tässä voisi olla sellainen. 

Hinnat: 

30ml  44,90e
50ml  61,90e 
100ml 79,90e
En ota sen kummemmin kantaa Harry&Meghan keissiin muuta, kuin toki, on tullut pohdittua, että kuka jaksaa olla jatkuvasti lehtien seurattavana, mollattavana ja myös edustaa kaiken maailman kinkereissä päivät pitkät ja puhua kohteliaasti niitä näitä. Ehkei modernien ihmisten juttu enää. Mutta koska en tunne henkilöitä, on paha ottaa kantaa. 

Siihen voin ottaa kuitenkin kantaa, että hyvin tyypillisesti lehdistö ja kansa ensin iloitsee ja tämän jälkeen ammutaankin alas. Suomessa tätä näkee myös aina. Jos joku menestyy, loanheitto alkaa. 

Ensin henkilö on kaikkien kaveri ja suomalaisten oma kansallisaarre ja pian ihmisestä aletaan etsimään kaikkia mahdollisia vikoja. Niitä vikojahan meistä jokaisesta löytyy, sillä sellaista kuin täydellinen ihminen ei ole olemassakaan.


Inhaa joidenkin ihmisten pienuus, sillä osa kansastahan haluaa lukea tätä törkyä ja lehdistölle se on businestä. Jotkut ihmiset lukevat mieluiten negatiivisia asioita, kuin positiivisia ja se jaksaa hämmentää. Vai onko sitten naivia olla posiitiivisuuden kuplassa ja pyrkiä välttämään negatiivisia lehtijuttuja?


Mutta olen iloinen, että voitin Insta arvonnassa tämän kuninkaallisen krääsän, josta hyvin epäaristokraattisesti nautimme viime viikolla halloumia. Toki Briteistä ei Harry&Meghan krääsä taatusti lopu, mutta jotenkin kiva tietää, että tämä on saatu silloin, kun huuma oli parhaimmillaan ja negatiivinen lehtikirjoittelu ei ollut vielä alkanut. Eli hyvän mielen lautanen. 

Mitä sitten omakohtaiseen lokaan tulee. Jollei vauva.fi ketjut hämmästyttäneet tai identiteettivarkaus eli deittisivustolle meikäläisen tiedoilla tehty profiili. Niin viime viikolla tuli jo sellainen kommentti, joka miestäni lainatakseni oli jo ”pahansuopa.” Mies kun normaalisti aina toteaa, jätä nuo omaan arvoonsa ja olet paljon ylempänä, kuin nuo haukkujat.” On kaikenlaista hiihtäjää ja ilkeyttä ollut, mutta viime viikon kommentti osoitti jo kaikkea muuta kuin hyvää makua sen kirjoittajalta. 

Eli voisi todeta, että viime viikon negatiivinen kohokohta oli kyllä erittäin pahansuovan ihmisen kommentti. 

Haukkui haisevaa vanhaa hanuriani (kaunisteltu versio alapään asiasta, joka alkaa p-kirjaimella) ylipainoani, hiuksiani ja kuulemma vielä miehensä kanssa siellä naureskelevat. Tähän ei voi kuin vastata, että mieheni ei lue blogeja, saatikka naurele yhdessä kanssani blogeille tai bloggaajille, hänellä on parempaa tekemistä. Eli ihan pöllöltä tuntuu, että jotkut parit yhdessä käyttävät aikaansa nauraaksen ja haukkuakseen toisten blogeja. En myöskään henkilökohtaisesti lue blogeja, jotka herättävät negatiivisia tunteita, miksi käyttäisin aikaani sellaiseen. 

Kyllä myös toinen anonyymi tuumi, kun en ollut hänen kanssaan samaa mieltä ja hänen sitten piti sortua henkilökohtaisuuksiin, että miten nuolen ahneine kiiluvine silmineni yrityksiä, miten olen naivi, kiero ja epäaito. 
Tähänkään ei voi muulla lailla vastata, että pitäisi luottaa ihmisten ja yritysten älykkyyteen enemmän. En usko, että kieroudella ja mielistelyllä pötkii pitkälle ja eiköhän yritysten henkilöt ole sen verran fiksuja, että erottavat aidon ystävällisyyden mielistelystä ja tuskin kierojen ihmisen kanssa haluavat tehdä yhteistöitä lainkaan.
Miksi tarvitsisi mielistellä, ilokseni blogin lukemat puhuvat puolestaan ja on yrityksiä jotka haluavat tehdä lukemien ja näkemänsä perusteella yhteistöitä, ilman että työtä tarvitsee kuorruttaa höysteillä, ”mielistely ja kierous.” 
Jälleen kerran tälläiset syytökset tukevat enemmän anonyymien omaa ajatusmaailmaa, miten kenties heille on kieroiltu, heitä on kohdeltu huonosti ja miten he kenties ajattelevat, että näin maailma toimii. 
Mielenkiintoista on huomata, että miten kaikkeen tähän yksinkertaisesti jo turtuu. Jos joku ihmettelee, miksi en julkaise näitä kommentteja, niin on oikeus pitää blogin kommenttikenttä hyvän mielen kommenttikenttänä, jossa ei mennä henkilökohtaisuuksiin eli jossa toimii ne samat hyvät tavat, kuin kasvotusten kohtaamisessa. Jos on jollekin epäselvää, niin minun blogihan tämä on, miksi suosisin kiusaamista. 
Jos anonyymeillä on painavaa sanaa, miksi sanat lausutaan anonyyminä, koska valitettavasti ei ole rohkeutta lausua ilkeyksiä omilla kasvoilla. Miksi tälläisiä kasvottomia ilkeyksiä pitäisi julkaista omassa blogissani tai ylipäänsä missään. 
Nettiajokortti olisi hieno asia tai henkilöllisyydellä tunnistautuminen, ennen kuin pääsee yleisille palstoille ylipäänsä mölyämään. Someilkeys minimoituisi aikalailla, jos henkilö joutuisi tunnistautumaan ja esiintymään omilla kasvoilla. Tosin muistuttaisin tähän, että kenenkään henkilöllisyys ei ole netissä turvassa, henkilöllisyyden selvittäminen vaatii vaan hieman enemmän ponnisteluja. Kaikesta jää jälki eli jos potuttaa, olisi parempi mennä vaikka happihyppelylle ja sulkea kone. 
Noh ei tästä sen enempää, luulin, että kaikki on jo nähty, mutta ei nyt sentään. :0
Kivoihin hömpänpömppä asioihin. Indiskan alesta 15 eurolla ostamani punasinivalkoinen salaattikulho oli todella hyvä ostos ja ulkonäkö ilahduttaa. Mitä tähän ruokavalioon tulee, ei erityisesti vehnää, perunaa ja riisiä, niin mielihalut ovat nyt neljännellä viikolla vähentyneet.

Mutta olen luvannut itselleni sushit joka toinen viikko ja vielä en ole rohjennut käydä, tietäen mielen heikkouden, kun kerran menee, sushit alkaa pyörimään verkkokalvoilla joka hetki. Suklaa ym. ovat jääneet unholaan helposti, mutta sushia ja riisiä muutenkin ja erilaisia patoja tekee todella paljon mieli.

Näkyykö tuloksia? En huomaa mitään tuloksia, en missään, joten mietin olenko matkan varrella harjoittanut itsepetosta, syönyt kuitenkin väärin vai onko vaihdevuosi-ikäisen paino niin tiukassa. Noh erityisesti lähdin hakemaan energisempää oloa, vehnä-ja sokerihumalan poistoa ja turvotuksen ja mahan väänteiden häviämistä. Mahaa ei väännä, mutta olo on edelleen kuin ilmapallolla. Kait sitten ne aiemmin ahmitut herkut tekee vaan sen.

Kultaista keskitietä itselleni toivon ja lauantain sovittu sushihetki ystävien kanssa ei toivottavasti nosta hirveää sushihimoa. Noh pitääkö syödä niin paljon kerralla, sepä se, siinä yksi henkilökohtainen loukku myös ja yritys pienentää annoksia. 

Mitä eniten toivon, ei hampaat irvessä, ei liian vakavaa, vaan jokin järki tähän. Herkkupäivä ja annosten pienennys ja mieluiten ruokaympyrällä mennään. Vanha kunnon ruokaympyrä sallii järjellä kaiken terveellisen. 
Viime viikon kohokohta myöskin oli Kauneutta Tallinnassa reissu yhteistyössä Tallinkin kanssa. Tässä meidän iloinen porukka. Vaikka jännitän aina uusiin ihmisiin tutustumista, niin loppupeleissä se on rikkaus. On mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin ja seuraavalla kerralle jonnekin mennessä, paikan päällä saattaakin olla jo entuudestaan tuttu ihminen, miten helpottavaa. 

Meillä oli todella sydämellinen ja rauhallinen matkajoukko ja kaikki sujui reissulla kivassa hengessä, matkasta jäi hyvä fiilis myös sydänalaan. 

Itse reissusta voit halutessasi lukea täällä ja siellä vinkataan Tallinkin verkkokauppa, joka ei ole monille tuttu, mutta todella moni innostui kaupasta ja joillakin jo erinomaisia ostokokemuksiakin oli, kannattaa lukea kommenttikenttä. 
Viime viikon kohokohtia oli myös ne päivät, kun aurinko näyttäytyi ja se yksittäinen päivä, kun lunta satoi maahan. 
Kaikenlaista kivaa ja myös mullistavaa mahtui viime viikkoon, mullistavana asiana uusi perheenjäsen tietenkin. <3

Miten teidän viime viikko sujui ja onko johonkin näistä samaistumista? Mitä olette mieltä Harry&Meghan keissistä? Onko Indiska tuttu teille, kuvan lapaset ovat muuten myös Indiskasta. Vinkkejä hyvään ruokavalioon ilman tärkkelystä? Kissajuttuja? 

Mielipiteitä, voiko ilkeyteenkin jo turtua ja miten vaikeaa on rajata mielipide ilman henkilökohtaisuuksiin menemistä? Olisko henkilöllisyyden tunnistautuminen netissä kirjoittelulle jo Orwellilaista valvontayhteiskuntaa ja minkälaisia lieveilmiötä tämän kautta voisi ilmetä? Menisivätkö ihmiset kostamaan huutelijan kotiovelle, syntyisikö katutappeluita?

Sydämellistä viikon jatkoa kaikille. <3


61 thoughts on “Viime viikon kohokohdat!”

 • Ihana pikku kiipijäkissa <3.

  Eilen justiin telkkarista katselin dokumenttia Harrysta ja Meghanista ja mun sympatiat on kyllä heidän tekemänsä ison päätöksen puolella. Ei varmasti ollut helppoa ja lokaa sataa niskaan vielä pitkään.
  Ja Meghan on mun mielestä ihan hirmu kaunis. Ja jotenkin sellainen taianomainen henkilö niinkuin Dianakin, joka hänkin hymyili, vaikka samalla sisällä mielessään pidätteli totuutta, joka oli ihan toinen.

  Anonyymeistä en osaa, enkä jaksa sanoa enää mitään. Jotenkin vaan toivon, että alkaisivat pikkuhiljaa olla katoavaa kansanperinnettä.

  Olen vältellyt pastaa ja perunaa varmaan jo yli parisenkymmentä vuotta, koska ne ei mulle sovi, mutta kuluneen tammikuun aikana olen syönyt pastaa varmaankin enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä (joskin pelkkää täsjyväversiota tai gluteenitonta) ja sillä onkin ollut ihan päinvastaiset vaikutukset kuin odotin. Jos saan aikaiseksi, kirjoittelen raporttia jahka tammikuu päättyy.

  Muuten ei mitään kummempaa. Silmähommeli on ennallaan ja puolivarovainen elämä jatkuu.

  Terkkuja <3

  • Eikö olekin ihana pikkuinen. 😻

   Meghan kyllä säteilee ja se ettei nykynainen alistu ohjattavaksi ja lehdistön kiusaamaksi, kansalliseksi sätkynykeksi, on ymmärrettävää. Tuskin tätä Meghan saatikka Harry haluavat lapselleen. En tiedä tosin säästyvätkö nytkään lehdistön vaimolta.

   Kiusaamisesta, on kaksi vaihtoehtoa, lakaista ja hiljaa itsekseen ottaa iskut vastaan tai edes yrittää taistella kiusaamisesta vastaan ja näyttää ettei se ole yhtään coolia. Taisi se Meghan kertoa pahasta olosta lehdistölle, jota tietenkin taas paheksuttiin.

   Luulen, että vankka mielipide asiaan syntyy vasta siinä kohden, kun itse saa viikottain suorastaan jo aivan törkeitäkin kommentteja, tehdään nettideittifeikkiprofiili, jolla loukataan samalla niitä miehiä, jotka ottavat yhteyttä tai vauva.fi nostetaan lokaketjuja, mikä on äitinä jo ikävää, mitä jos lasten silmille osuisi.

   Eli olen valinnut taistella kiusaamista vastaan vaikka siitä ei olisi niin mitään hyötyä, ehkä edes yksi heistä ymmärtää miettiä sanojensa vastuuta. 🤗

   Mahtavaa, tulen lukemaan, olen välillä syönyt gluteenitonta pastaa ja se ei turvota tai aiheuta vatsanväänteitä. Ilolla kuulen lisää.

   Ihan mielettömän kurja tuo silmähommeli. Täältä voimaannuttava halirutteli. 🤗😘🤗

   Sydämellistä päivää Annukka❤️

  • Meghan on kyllä täysin sopimaton Englannin hoviin. Näkee eron toisessa nuoressa prinsessassa joka on britti ja ymmärtää maan tavoista ja siitä mitä kuninkaalliseen perheeseen tuleminen tarkoittaa.

  • On totta, että jenkkiläisen näyttelijän jo uralla hieman menestyneen on varmasti todella vaikea istua rooliin ja aisoihin, toisin kuin henkilöllä jolla on kulttuuriperimä ihan toisenlainen.

   Ihanaa päivää sinne. <3

 • Mun viikon kohokohta oli kun aurinko paistoi yks päivä, tuntui kun olisin "heränny" 🤭😎😂
  Kivaa viikon jatkoa💙💚

 • Hei!

  Mun mielestä olisi ok esim pankkitunnuksilla tunnistautuminen,liikaa nimettoömiä trolleja netissä liikkuu.Pitää olla pokkaa sanoa omalla nimellä mielipiteet ja esim netissä pitää osata käyttäytyä .

  Meghan ja Harryn ratkaisun ymmärrän ,he ovat nuoria ja varmasti kunikaallinen elämä voi olla ahdistavaa ja kahlitsevaa. En tajua vihaa Meghania kohtaan,mennyt jo syyttely häntä kohtaan yli.

  Vielä mun viikon kohokohta :Hyvä palkka, kivoja työpäiviä ollut, aurinko alkanut paistamaan ja päivä pitenemään 🙂

  Hyvää loppuviikkoa 🙂

  -Nina-

  • Olen samaa mieltä vaikka menisi jo holhousyhteiskunnan puolelle, mutta silti, jotta saataisiin aivan yltiöpäinen vihapuhe ja somekiusaaminen aisoihin edes jotenkin. Näkeehän sen omasta blogistakin, kertaakaan tänne ei ole kuuden vuoden aikana tullut mitään negatiivista omilla kasvoilla sanottuna.

   Viha Meghania kohtaan on aivan turhaa, toki Harry on myös oikea kansallisaarre, mutta miksi vihata ihmistä, joka ei kenties vaan suostu istumaan rooliin. Kukaan meistä ei tiedä edes miten raskas tuo rooli on ja vaatii ihan tietynlaista luonnetta varmasti.

   Aivan loistavia asioita siellä ja päivien piteneminen ja auringon joskus näyttäytyminen on aivan mielettömän piristävä asia.

   Kivaa loppuviikkoa Nina. <3

  • En ole havainnut mitään vihaa Mechania kohtaan. Se on vaan ihmetystä. M ei näköjään sopeudu siihen että tässä näytelmässä ei ole tähti. Ihan ok että häipyvät hovin piiristä ja yrittävät elättää itsensä edes osaksi.
   Raija

  • Hihi aika veitikkä. Eilen vielä maukui, että nostakaa ruokakipolle, mutta heh tänään päätti kiivetä itse essuja pitkin. <3 Hihi.

   Ihanaa päivää teille sinne. <3

 • Diana on kyllä niin söpö. Näyttää niin pieneltä ruokakulhnsa vieressä, mutta ruoka maistuu, joten eiköhän tuo tuosta vielä kasva.
  Mukavaa päivän jatkoa sinulle<3

  • On kyllä todella pieni vielä, en edes muistanut miten pieni voi kaksitoistaviikkoinen kissanpentu olla.

   Ihanaa päivän jatkoa Kristiina. <3

 • Ihana Pikku kissa. On niin hieno ruokakuppikin pienellä.
  Kamalaa tekstiä oot joutunu lukemaan. En ymmärrä, miten jotkut viitsii ja tuntuuko sitten kirjoittajasta hyvältä suoltaa tuommosta.
  Harry ja Meghan on kyllä ihana pari. Meghan vielä niin kaunis.
  Toivottavasti muutto Kanadaan rauhoittaisi heidän elämää.
  Varmaan kohokohta on, kun valo lisääntyy. Tämänpäiväinen lumisade oli aivan ihanaa. Isoja karva hanskoja tippui sakeanaan taivaalta.
  Rauhaisaa iltaa sinne
  >Leenalii

  • Kisu on kyllä niin ihana, ihan vallan sydämen täyttää. <3

   Noh ehkä joillekin tuollainen kirjoittelu on vallan hupia, kun heh kerran miehensä kanssa vielä nauravat, hupinsa kullakin, ei voi muuta todeta. 😉

   Täällä satanut vettä, mutta lumi tai aurinko tai ne yhdessä, niin heti on mieli kirkkaampi.

   Ihanaa viikon jatkoa Leenalii. <3

 • Voi Dianaa <3 hän on todella kuin pikku prinsessa tyynykeon päälle sadusta. En ehkä kestä tuota suloisutta kun vielä ketterään kekseliäästi nousee syömään. Itse suloisuus <3 Ja noi korvat!!!

  Tuo Indiskan vati on ihana! Oliskohan niitä vielä Sellon liikkeessä… Olisi juuri tuollaisen paikka meidän keittiö 😉

  Kivaa keskiviikko iltaa Tiia <3

 • Kohokohtani on, että koko viikko on tuntunut jotenkin keväiseltä ja valo on vähän lisääntynyt. Niin suloinen on teidän Diana! Indiskasta ostin aikoinaan mekkoja ja tunikoita. Kiehtova kauppa.

 • -Kaikki pennut on kyllä niin ihkuja:)Voi,sitä riemua & energiaa,kun ne temmeltää!Niin piristäviä pakkauksia:) Tuo Meghan / Harry-keissi,niin jotenkin ajattelen,että monarkia on ehkä liian säännösteltyä elämää nykyihmiselle…On todella kurjaa,että nimettömänä olo netissä tuo ihmisistä niitä ikävimpiä puolia esiin!Juuri siksi tykkään niin paljon sun insta-tileistä,You Tube-kanavasta & tästä blogista,että ne tuo hyvää mieltä:sitä ei ole koskaan maailmassa liikaa!viikkoni koho kohta oli Tampereen reissu,katsomaan kuopustamme:)

  • Niin on, koko ajan tekee kaikki liikenevä aika mieli vaan tuijotella toista. 😍

   Totta on, että iloa ja positiivisuutta ei voi olla liikaa, mutta se saattaa sitten ärsyttää joitain.

   Oi mahtavuutta ja meidän poika asuu myös Tampereella.

   Ihanaa viikkoa Sari. ❤️🤗❤️

 • Voi ei, mikä ihanuus on Diana <3, tietysti Mikiä unohtamatta <3
  Ylipäätään kommentointi somemaailmassa on mennyt kyllä ihan yli mun ymmärryksen. Esim. jossain facen ryhmissä ne pahimmat ja ilkeimmät kommentoijat ovat yleensä meitä keski-ikäisiä; niin miehiä kuin naisiakin, joka on kyllä aivan käsittämätöntä. Miten parempi paikka maailma olisikaan, jos tajuttaisiin, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin sen kommentoinnin voi jättää tekemättä. En ymmärrä, että mitä ihminen silloin ajattelee, jos laittaa toiselle vaikka nyt tuollaista, mitä sinulle on tullut – huh huh.
  Auringon pilkahduksia täälläkin odotellaan ja kevättä. Tuntuu kuin marraskuun harmaus jatkuisi aina vaan, mutta kesää ja valoa kohti mennään 🙂
  Mukavaa viikkoa!

  • Kiitos kovasti. 😻

   Niin totta, tuohon olen kiinnittänyt huomiota, että juuri oman ikäiset ovat niitä pahimpia ja kamalaa kyllä pahimpia kiusaajia. Onko niin sitten, ettei elämä ole mennyt kuten oli ajatellut ja tyhjyyttä ja pahaa oloa puretaan somessa. Kannattaisi katsoa peiliin ja kenties etsiä muutosta omasta itsestä, kuin vikoja kaikista muista. Kiusaaminen on valitettavasti yksi laput silmillä asia, ei nähdä muuta ä, kuin se oma paha olo, joka on sitten muun maailman syy jne. Kun jokaisella on ne avaimet omaan elämäänsä.

   Vaikka on tullut oltua monet kerrat kyykyssä, ei ole mieleen tullut, että syytänpä tästä nyt muita. Mutta semmoista. 😅

   Ihan kuin marraskuu jatkuisi loputtomiin, juurikin näin.

   Ihanaa viikon jatkoa Siru. ❤️

 • Dianan tuo teille varmasti niin paljon iloa ja hauskoja hetkiä ♥ Pennut on niin suloisia, kuten tänä aamuna sun instavideo osoitti 😀 Meillä kuumeillaan myös ja saas nähdä, saadaanko meillekin (koiran)pentunen vielä tänä vuonna.

  Noiden anonyymien kommentteja ei pysty ymmärtämään, jättäisivät sut jo rauhaan. Kuulostaa aika hullunkuriselta että jotku pariskunnat yhdessä lukee blogeja naureskellen, aika tylsää täytyy olla. Mun miestä ei tää maailma juuri kiinnosta, paitsi tukee tietty mua rakkaassa harrastuksessa muttei itse lue.

  Ihana viikko sulla muuten ollut ja tosi kaunis tuo salaattikulho!
  Iloa myös loppuviikkoon ♥

  • Pennut on taikaolentoja. Teen Dianasta tubevideota, hih on se sähläys sen verran.

   Heh no kyllä jo naurattaa, että jotkut vaimot miehineen nauraa blondeille hiuksille, mutta huvinsa kullakin ja ajankäyttönsä. 😅

   Kiitos kovasti ja ihanaa päivää Maikku. ❤️❤️❤️

 • Hauska sattuma, just aamulla selailin Indiskan nettikauppaa kun haussa iso pellavainen ja itämaishenkinen pöytäliina!

  Meghan oli muuten suosikkini Pukumiehet -sarjasta, olen niin hänen puolellansa ja tunsin oikein helpotusta kun he ilmoittivat päätöksestänsä – tuo hovi on niin luurankoja, hämähäkinseittejä ja vanhoillisia tapoja täynnä, joten ei sitä yksi ulkopuolelta tullut saa käännettyä tai asioita muutettua. Ja pointsit Harrylle, että on päätöksen takana ja tukee vaimoansa.

  Mua niin naurattaa nuo "omaelämättömät" ihmiset, jotka käyttävät kaiken vapaa-aikansa bloggaajien miettimiseen ja heistä jurnuttamiseen kavereidensa kanssa tai vielä puolison, ihan uskomatonta! Omat läheiset sanoisivat minun seonneen jos alkaisin kertoilla juttuja bloggaajista ja haukkuisin heitä ja heidän ominaisuuksiansa – onneksi on niin paljon muuta keskusteltavaa, nähtävää ja koettavaa, jottei tarvitse muista jauhaa tai juoruta.

  Täällä sinnitellään kissakuumeen kanssa, jos vielä vähän aikaa : ) Terkkuja karvatassuille!

  • En ota kantaa, mutta pakko sanoa, ettei itseäni kuninkaalliseen vankilaan saataisi, tai huolittaisi tietty, mutta se vapaus, olisi se rankkaa. Ei käy kateeksi kuninkaallisia eikä julkkiksia. Luulen, että Ruotsissa saavat olla suht rauhassa.

   No juurikin näin on muutaman kerran tehnyt mieli kirjoittaa, että josko keskittyisit omaan elämään vai eikö siellä muuta ole, kuin muiden lyttääminen. No hei ei todellakaan jutella ystävien kanssa bloggaajista.

   Tsemppiä kissakuumeeseen ja kivaa viikonloppua Heli. <3

  • Ruotsin kuninkaalliset ovat sivistyneitä ihmisiä. Siinä on suuri ero . Joitain vuosia sitten otti vähän koville mutta uusi tulokas ei mitenkään esiinny epäedullisesti roolissaan. Ihmisellä ja ihmisellä on ero.
   Raija

 • Olipa taas kommentteja anoilta.
  Minusta tuntuu että yhä hullummaksi vaan menee ihmisten käyttäytyminen netissä.
  Takuuvarmasti saa itsensä huonolle tuulelle, jos erehtyy vaikkapa fb iltapäivälehtien kommentteja lukemaan. Oli aihe mikä tahansa, niin riita kyllä aikaiseksi saadaan.
  Mutta, kaikkea mukavaa on viikkoosi mahtunut, ja kirsikkana kakussa on suloinen pieni prinsessa <3

  • Juu niitä kommentteja ei voi lukea, enkä lukea. En tiedä onko hupia vai pahan olon purkausta vai mitä, mutta sanoisin, että todella, todella epämiellyttävää.

   Kirsikkana ehdottomasti pikku-Diana. <3 Ihanaa viikonloppua Heli. <3

 • En kestä tuota Dianaa! Ihana, kun kiipeää essuja pitkin ruokapöydälle. <3

  Uskomatonta, kuinka aikuiset (?) ihmiset viitsivät kirjoitella tuollaisia kommentteja. Jos blogisi häiritsee heitä, eikö olisi helpompaa olla lukematta sitä? Huh huh.

  On muuten hino tuo Indiskan salaattikulho. Täällä jatkuvat mässäilyviikot tai oikeastaan -vuodet. 😀 Tosin eilen ennen teatteria kävimme syömässä italialaisessa. Teki mieli lämmintä ruokaa ja ystäväni luki pizzalistaa, jota aloin itsekin kuolata. Sen jälkeen pasta-annosten läpilukua, mutta vatsani voitti. Tilasin kana-caesarsalaatin, eikä vatsani pitänyt omaa elämäänsä teatterissa.

  Ihanaa viikon jatkoa <3

  • Heh tää on nyt yhtä kissanpentua koko blogi tulvillaan, mutta minkäs teet. <3

   Juu jotkut tykkäävät kai käydä vihalukemassa, ottamassa vauhtia miten ärsyttäviä täällä ollaan. Juu ei tasapainoiset ihmiset voi ymmärtää, mutta harrastuksensa kullakin. Monenmoista hiihtäjää mahtuu maailmaan.

   Ihanat mässäilyt ja totta, pastasta tulee massuun kurinaa ja turvotusta, mutta ei se salaatti ikinä makua päihitä.

   Ihanaa viikonloppua Mannilainen. <3

 • Viime viikon kohokohtani oli äitini kanssa shoppailu ja kivat löydöt kierräristä. Diana on niin söpö en kestä <3 Harry ja Meghan, oon heidän puolella tuossa päätöksessä. Ihan järkyttävää, miten Meghania on kohdeltu lehdistön osalta ja varmasti myös muutenkin. Harryhan on puhunut aiemmin, että ei niin välitä kuninkaallisista touhuista ja pelkää, että jollekin käy samalla tavalla kuin hänen äidilleen. Luulen, että Meghan on osakseen auttanut Harrya tekemään tämän päätöksen. Heille toivon rakkautta ja onnea vaan elämään.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Tiia <3

  • Luulen juu, vaikka ei voi tietää, että on parin yhteinen päätös ja vapauttava varmasti. Välillä olenkin miettinyt, että kestääkö kuningashuone enää tulevia sukupolvia, suostuuko tuleva sukupolvi enää vaan haluaa kulkea omia polkujaan, elää kenties tavallista elämää.

   Ihanaa viikonloppua Outi. <3

  • Toinen nuori pari on ihan toista maata. Ja hyvä niin. Harry vaikuttaa olevan jotenkin heikko luonteeltaan. Siksi Meghan onnistuu pyörittämään päätään. Voipa se siitä muuttaakin…..

 • Ihana Diana, kissakuumekissakuume ❤️
  Jatka sinä vaan tätä ihanaa hyvän mielen blogiasi samalla ilolla edelleen ❤️ Viihdyn seurassasi täällä ja nautin ihanista jutuistasi ja kauniista kuvistasi ❤️ Luulisi osaavan ihmisten pysyä poissa / "VAIHTAVAN KANAVAA" / sulkevan koneensa jos täällä niin kovasti risoo. Minä jään ja tykkääntykkääntykkään, vaikka en joka kerta kommentoikaan ❤️

  Mainiota viikon jatkoa, Tiia ❤️

  • Sinä ihana Rita, kiitos ihan mielettömän paljon kauniista sanoista. On ihmisiä, jotka haluavat nähdä toisessa sen kauniin ja on ihmisiä, jotka haluavat nähdä toisessa sen ruman ja nämä molemmat käyttäytymismallit toimivat kyseisen ihmisen peilinä hänestä itsestään. Sinun peilikuvasi näyttää todella kauniilta. <3

   Eikä tarvitse kommentoida todellakaan, ihanaa että olet täällä ja et arvaa miten paljon sanasi lämmittää. <3

   Mitä ihaninta viikonloppua Rita ja kiitos. <3

 • Mä en kestä – tuo teidän Diana on ihan liian lutunen ja siitä tulee jotenkin edesmennyt Viiru mieleen. Sinun Diana-kuvat ja videot on saaneet mulle aikaan aikamoisen kissakuumeen ja saas nähdä kuinka käy – isännälle en uskalla ollenaan noita kuvia näyttää. Yritän kuitenkin pysyä ruodussa ja tyytyä vain olemaan varaäiti meidän tyttären kissalle;)
  Megan ja Harry -keissistä ja julkisten kohtelusta Suomessa olen kanssasi ihan samaa mieltä. Loka myy.
  Ja loanheittäjä-anonyymeistä tiedät mielipiteeni. Samaa mieltä olen kanssasi, että verkossa ei saisi temmeltää kuin tunnistautumalla. Vaikka sen anonyymin löytääkin salapoliisityöllä, olisi se julkinen häpeä ainakin osalle näistä loanheittäjistä hidaste tälle minusta rikolliselle toiminnalle!
  Ihanaa loppuviikkoa ja tammikuun loppua, Tiia <3

  • Eittämättä samanlaista suloisuutta Viirussa ja Dianassa. Viiru oli niin kaunis. <3 Hih ehkä kissanpentu olisi teillekin ihana asia, vaikka ymmärrän että lainakisulla pärjää myös. <3

   Juurikin se, edes hidaste, koska netti tulvii lokaa ja pahaa oloa, mikä on todella epämiellyttävää.

   Ihanaa viikonloppua Lady ihana. <3

 • Mä en oikein osaa ajatella mitä mieltä olen Harrysta ja Meghanista, mutta uskon, että ratkaisu oli heille oikea. Sitä ehkä mietin, että millaiset juuret Archie saa isänsä puolen sukuun jos pari asuu Kanadassa?

  Kiusaamiselle pitää saada STOPPI heti, pitäisikö sun laittaa kommentointi hetkeksi vain tunnistautuneille? Tsemppiä ja valoa muru!

  • Eivätkö asu molemmissa maissa? Noh mutta kun mennään kouluun jne, niin ei silloin enää mahdollistu vaan pitää päättää maa, totta tosiaan.

   Ehkä, mutta täällä on niin paljon viisaita anoja, että harmittaisi heidän vuoksi laittaa esto. Mutta ehkä pitää.

   Ihanaa viikkistä Taru. <3

 • Onneksi Diana sulattaa sydämet ja saa varmasti unohtamaan roskan, mitä täällä netissä välillä saa ylleen. En kyllä enää hämmästy mistään, mitä ihmiset suustaan päästää. Onneksi viikkoon mahtuu aina kivoja asioita, kuten sullakin ollut. Niitä muistellessa pää pystyssä eteenpäin 🙂

  • Todellakin saa ja on niin paljon enemmän hyvyyttä, kuin satunnaisia mielensäpahoittajia, joilla ei ole muuta tekemistä kuin etsiä toisista vikoja.

   Ihanaa viikkistä Jani. <3

 • Voi mikä ihana pieni olento teillä nyt on. Sydämiä satelee.
  Olen kuule ihan samaa miettinyt, kuinka julkkikset jaksavat sitä median ja kansan luomaa painetta. On näytettävä aina upealta, oltava trendivaatteet, kannettava lapset kirjojen esimerkkien mukaan, lastenkin tulee hymyillä aina, blaa blaa blaa. Ja yksikin ns. Vääränlainen valokuva, jonka tausta voi olla kuinka ihana tahansa, saa peen (piip) lentämään.
  Tuo kiusaaminen on käsittämättömän julmaa myös. Ei siinä ainakaan äly liiku mukana, jos pitää aikuisen alkaa toisia haukkumaan. Lastenkin kohdalla asiaan on puututtava heti. Mikä oikeus aikuisilla on sitten jatkaa!?

  Iloa iltaasi.

  • Kiitos niin paljon Viltsu. <3

   Se just, ihan kauheaa olisi, jo kun tunti sellaisessa tosi virallisessa seurassa on näännyttävää. Kai Harry on oppinut pienestä pitäen, mutta ei tarvitse silti asiasta tykätä, mutta Meghan.. jenkki tuollaiseen rooliin, ihan mahdotonta.

   No älyllä ei ole mitään tekemistä juu, noloa, niin noloa. Hävettää aikuisten ihmisten puolesta.

   Ihanaa viikonloppua Viltsu. <3

 • Voi että teidän Diana on niin ihana, jotta ihan kateeksi käy ja jos mieheni näkis Dianan, niin heti sanoos "otetaasko meillekki samanlaanen" ☺

  Hyvään ruokavalioon ilman tärkkelystä ei mulla oo antaa reseptiä, mutta juuri söin mariakeittoa kotijuuston kans ja hyväähän se oli ☺

  Tuo ilkeely on kyllä niin ikävää ja enpä usko, jotta siihen voi koskaan turtua. Mun käsityksenä on, jotta ihmiset, jotka aiheuttavat pahaa mieltä toiselle, on niin kateellisia ja heidän omasta elämästä puuttuu jotakin mitä haluaisivat itselleen.

  Sinulle Tiia ihanaa viikonloppua ♥♥♥

  • Hihi vilautapas hieman miehellesi. <3

   Oi keitto kuulostaa herkulliselta.

   Ei siihen täysin voi turtua, mutta jos ajattelee ensimmäistä reaktiota, meni yöunet, siihen että tänä päivänä välillä anteeksi vaan mieheni kanssa jopa nauramme näille kommenteilla. Haukkuvat tyhmiksi, ööh ja kiusaaminenko ei ole tyhmää, että kuka on loppupeleissä hölmö…

   Oikein ihanaa viikonloppua sinulle. <3

 • Mun mielestä ilkeyteen ei edes pidä turtua. Silloin tavallaan antaa hyväksynnän tollaiselle törkeydelle. Jaksan aina ihmetellä miten paljon vähä-älyistä sakkia tähän maailmaan mahtuu. Se kyllä jaksaa sitten naurattaa, että ovat vielä niin typeriä ja tyhmiä, että kehtaavat jättää sen kommentin, joka kertoo täysin niiden omasta typeryydestään ja todistaa taas kerran, ettei se tyhmyys maailmasta lopu.

  Ihanaa viikonlopun odotusta Tiia. <3

  • No hyväksyntää en anna, koska nostan asian esille vaikka välille näille on pakko jopa nauraa, niin hölmöä settiä tulee. Mutta jos vertaa ensimmäisen haukun tunnereaktioon verrattuna tähän päivään, niin on siinä paljon turtumista tapahtunut. Valitettavasti kun tätä tulee paljon ja aika noh yksinkertaistettua settiä, niin eihän niille voi kuin hymyillä.

   Mutta niin hyvin kiteytetty, juurikin noin, että ovat niin hömelöitä, että tosiaan kehtaavat kiusata ja ilkeillä ja ajattelevat vielä olevansa fiksuja, mikä paradoksi, haha.

   Ihanaa viikkistä Jonna. <3

 • Joku on joskus todennut, että tulta, merta ja nukkuvaa lasta voi katsella loputtomiin. Lisäisin tuohon listaan myös kissan- ja koiranpennut, niiden touhut ja nukkumiset. Aika katoaa niitä ihastellessa <3

  • Ihan samoja asioita olen täällä lausunut näinä päivinä. <3 Juurikin näin, näissä asioissa on elämä itse. <3 Sydämellistä viikonloppua Suvi. <3

 • Tuo "miehen kanssa naureskelu" kyllä kuulostaa keksityltä, aivan kuin joku siellä oikein korostaa sitä "etten minä yksin ole sitä mieltä vaan on täällä toinenkin ja tässä sitä nyt molemmat hörötetään" . Olen joskus törmännyt vastaavaan jossa sanottiin:"täällä työkaverien kanssa saatiin hyvät naurut" eikå kyseinen henkilö edes silloin millään työpaikalla ollut. En usko että mitään miestä siellä oli. Ehkä vain mielikuvitus mies! Einstein sanoi:"The difference between genius and stupidity is that genius has its limits!"

  • Hehe kyllä, ihan keksittyä. Yritetään ottaa vauhtia, että me tässä miehen/ystävien/joukolla ollaan tätä mieltä. On täällä nähty sekin, että anonyymi vastaa itselleen ja esittää, että on toinen anonyymi. Kappas sieltä juuri löytyi samalla lailla kirjoittava, joka juuri vastaa siihen saman anonyymin ketjuun ja vielä muutamien minuuttien sisällä. Noloa.

   Näitä juuri löytyy, että yrittävät saada valheellisesti painoarvoa omaan kiusaamiseen ja omille sanoilla, että kyllä kaikki muutkin ovat sitä mieltä ja kaikki puhuu sinusta näin. Juu tämä kortti on niin nähty.

   Juurikin näin, viisas osaa vaieta, viisas ei ole nolo, eikä kiusaa, viisas ei puutu muiden elämään ja antaa kaikkien kukkien kukkia. Viisas sydän on avarakatseinen ja laaja. <3

   Ihanaa viikonloppua sinulle ja kiitos viisaasta kommentista. <3

 • Kaikesta ja kaikista ei voi todellakaan pitää mutta negatiiviset kommentit ja oikeudet voisi jättää esittämättä. Itsellä on aika tarkat raamit siitä mitä blogeja luen. Ne jotka mainostavat jotain tuotteita ,jätän lukematta. Jos sponsoroidaan bloggaajia, info saattaa hyvinkin olla ns maksettua.
  Raija

  • Samaa mieltä, kaikista ei tarvitse pitää ja jokainen voi valita minkälaisia blogeja lukee. 😊

   Maksetut postaukset merkkaan Kaupallinen yhteistyö ja instassa sama tai mainos. Kerrom tarkkaan mikä tuote on saatu vaikka en sitä postauksessa mainostaisikaan vaan se vilahtaa. Näihin on hyvin tarkat säädökset ja jos niitä rikkoo, siitä on seuraamuksia. Eli säännöt on tiukemmat kuin televisiossa, jossa saattaa olla vain teksti "sisältää tuotesijoittelua" etkä lainkaan tiedä mikä tuote on maksettu mainos. 😊

   Oikein kivaa helmikuun jatkoa Raija. 💛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud