Ihana freesi Goodiebox

Kaupallinen yhteistyö Goodiebox, sisältää mainoslinkin, jonka ostoksista en kuitenkaan hyödy.

Kirjoitin jo tuossa joulukuussa Instagramin puolella, että Goodiebox on freesein ja kivoin kauneusboxi tai kosmetiikkaylläriboxi naismuistiin. Olen juuri se hömelö, joka rakastaa ylläreitä ja mies aina naureskelee, jos postiin tulee paketti oli se mikä tahansa tai vielä hemmottelevia kosmetiikkaylläreitä sisältävä Goodiebox, miten siltä istumalta ajan kiitolaukkaa postiin ja on tyydytettävä uteliaisuuden nälkä ja nähtävä mitä Goodiebox sisältää. 

Minkäs teet, yllärit, hemmottelut, kosmetiikka ovat ihania ja elämää nostattavia asioita. Niistä saa mukavaa arjen nostatusta. Sitä paitsi on kivaa testailla erilaista kosmetiikkaa ja vielä uusilta brändeiltä. Tykkään miten kolme Goodieboxia testattuani olen löytänyt uusia suosikkeja. 

Viime vuoden boxista löytyi vielä lempparimerkkini Rituals ja olin sydän sykkärällä. Haluan muutenkin aina löytää sen parhaimman silmänympärysvoiteen, sen vielä paremman ripsarin ja Goodiebox on oivallinen keino ja edullinen tapa testailla uutta kosmetiikkaa. Etenkin tavalliselle kuluttajalle ihan paras tapa. 

Ennen blogia tai olikohan blogin alkuaikoina tilasin vuosia erästä kauneusboxia, sillä rakastin sitä miten pääsin testaamaan erilaista kosmetiikkaa ja suorastaan pilkkahinnalla, jos vertaa boxin todelliseen arvoon vielä. Sama teema toistuu Goodieboxissa, mutta nyt on vielä mielenkiintoisemmat ja uutukaisemmat brändit ja tuotteet. 

Eli mikä sitten on Goodiebox? 
Goodiebox ei ole vain kauneusboxi, jossa on kosmetiikkaa. Goodiebox on jotain enemmän, jotain mikä haluaa tuottaa tilaajalle myös henkistä hyvää mieltä. Kuukausittain vaihtuva Goodiebox sisältää aina eri teeman, mutta punaisena lankana on, #Yourselfishness on teemana ok ja hyväksyttävää, itseään saa ja pitääkin hemmotella. Ei pidä ajatella, etten voi sallia itseni hemmottelua, koska se lähtee logiikasta, en ole riittävä. Goodieboxin viesti onkin, jokainen on riittävä ja ihminen saa olla terveellä tavalla itsekäs.

Hinta

Goodieboxin hinta kuukaudessa on 24,95e ja kyllä postimaksut sisältyvät hintaan. Goodieboxin arvo on kuitenkin aina vähintään 75e, wow sanon minä tässä kohdassa.

Peruutus

Mikä parasta tilaus ei ole sitova, jos elämäntilanne vaikka vaatii tilaamisen peruutusta tai muuten tuntuu, että nyt haluaa laittaa rahansa muuhun, niin tilauksen saa helposti peruutettua milloin tahansa. Boxilla on myös täysi tyytyväisyystakuu, mikä tuntuu vapauttavalta.

Mitä boxi sisältää


Boxi sisältää 5-7 tuotetta laadukkailta tuotemerkeiltä. Itse boxin teema ja väri vaihtelee kuukausittain mikä on kiva juttu, sillä itse olen säästänyt boxit muuhun käyttöön. Itse boxit ovat kierrätettävää materiaalia.

Asiakaspalvelu


WhatsApp meille +358 753 252872
Soita meille numeroon: +358 753 252872
Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Chattaily myös onnistuu sivuston kautta

Jo yli 100 000 tilaajaa Euroopassa, niin pakko sanoa, että tuo määräkin vakuuttaa, että Goodiebox on todella tykätty hyvän mielen kauneusboxi, boxi jossa on jotain spessua, jotain extraa.

Tammikuun boxi Me, Myself and I


Tammikuun boxin väriteema on kivan vaaleansininen eli pakkasen puraisema tai itselle tuli tästä sellainen kiva Frozen vivahde.

Goodieboxin teema antaa oivallisia viisauksia lakata miettimästä ulkopuolisten asettamia paineita, tehdä asioita, jotka tekevät onnelliseksi ja miten omalla ajalla ja omien tarpeiden nostamisella korkeampaan tärkeysjärjestykseen on mieltä ylentävä vaikutus.

Aika mieletöntä myös on, että tiimi Emilia, Jonna, Aurora ja Laura ovat koonneet kauneusprofiiliini täyttämien tietojen perusteella boxin sisällön omalle ihotyypille sopivaksi. Tuotteet ravitsevat, kosteuttavat, rauhoittavat ja heleyttävät eli juuri ne kaikki ominaisuudet, joita omalle iholle kaipaan.

Tammikuussa iho on erittäin kovilla ja boxin sisältö on aivan fantastisella tavalla koottu täyttämään ihon haasteita kylmillä säillä.

Mitä oma Goodieboxi sisälsi

Zarkoperfume Purple MOLeCule

Tuoksufanina ehkä jopa boxin suosikki, tuoksu Zarkoperfumelta kivassa käsilaukkukoossa eli 5ml suihkepullossa.

Tuoksu on Purple MOLeCule ja tuoksua kuvataan kivasti, että tuoksuun on pullotettu pohjoismaalainen kukkiva kesä ja me kaikkihan tiedämme miten ihanalta kesä tuoksuu. Tätä tuoksutellessa voi mieli lentää suoraan kesään tai etelän reissulle, jonnekin eksoottiseen. Taidan tämän tuoksun napata seuraavalle reissulle mukaan, saa ottaa meinaan lentokoneeseenkin ja samalla näin luoda tuoksumuistoja kyseisestä matkasta.

de-CURE


Kosteuttava seerumi on mielenkiintoinen, sillä käytettettäessä ennen kosteusvoidetta, antaa iholle lisähappea.

Naobay


Detox Oxygen Light Cream


Antioksidanttinen emulsio kosteuttaa ja estää ihon sameutumista. Sisältää vihreää teetä, neidonhiuspuuta, vadelmaa ja aloe veraa, oi kuulostaa ihanalta. Aloe Vera vielä suojelee ihoa saasteilta.

Glow Moon Pads

Tämä kolahtaa suoraan omaan astronauttifaniuteen. ”Kuten avaruusraketti, nämä uudelleenkäytettävät laput vievät ihonhoitorutiinisi ihan uudelle ulottuvuudelle.”

Ovat ympäristöystävälliset, helppokäyttöiset ja mikä on aivan uskomatonta, korvaavat 800 tavallista vanulappua!

Saa käyttää veden, kasvoveden tai öljyn kanssa.

Lopussa vielä lause ”Yksi lippu kuuhun ja takaisin, kiitos!” Goodieboxin hyvän mielen huumori kolahtaa täysillä täällä.

Ivy Aia


Cleaning Mousse Vitamin B3 

Rauhoittava puhdistusvaahto, jonka B3 vitamiini vähentää ihon ärsytystä, punoitusta ja pigmentisoitumista.

Hajusteeton.

Tämän boxin ihonhoitotuotteet ovat todella kivoja ja joiden avulla voin luoda juuri oman hemmottelevan kauneusillan. Ottaa omaa aikaa ja viipyillen hoitaa talven puraisemaa ihoa.

Kuukausihinta tosiaan oli tuo 24,95e ja tammikuun boxin arvo vähintään 90e. Oma boxi oli yksi neljästä erilaisesta, sillä boxit tosiaan ovat personoituja oman kauneusprofiilin perusteella ja vaihtelevat teemoilla: sensitive, normal, blemish ja aging.

Jäin oikein miettimään, mitä itselle merkitsee teema: Me, Myself and I. Teema sopii kuin nenu nassuun ystäväni ja minun käyttämään saksankieliseen lauseeseen ”Ich liebe ich” eli rakastan itseäni. Miksi ystäväni kanssa näin olemme sitten hokeneet päälle parikymppisestä tai erityisesti hän vahvalla itsetunnolla varustettu ystäväni muistuttanut minulle. On se, että etenkin nuorena on herkästi tullut mietittyä mitä muut ajattelevat, tullut laitettua muiden tarpeet ensimäiseksi, etenkin jos muut ovat osanneet ottaa osansa.

On ollut tärkeä muistuttaja kiperissä tilanteissa, että hei rakasta itseäsi, jos nyt ei tunnu siltä, että jaksat mennä vaikka joihinkin juhliin, on tunne, että tarvitsee hoitaa itseäsi, levätä tai vaikka hitsi nauttia omasta ajasta, niin meillä jokaisella on lupa siihen, lupa rakastaa ja viettää aikaa myös itsemme kanssa, olla terveellä tavalla itsekäs.

Vaikka juurikin olen vähentänyt sängynkin petaamista, koska tein sitä vain muita varten. Jos sängyn petaaminen on itselle tärkeää, niin totta kai, mutta jos ei ole, niin älä nyt vaan tee sitä muiden vuoksi.

Mahtavaa miten ikäkin tuo tähän helppoutta ja uskon, että uusi sukupolvi on tässä uljaampi. Koko ajan enemmän uskallan sanoa myös ”ei” ja kuunnella sisäistä ääntäni. Joskus tarvitaan ystävän sanomana ”Ich liebe ich” tai Goodieboxin viestittämänä, että hei muista itseäsi. Joskus se kirjoitettu teksti tai toisen lause pysäyttää pohtimaan, mitä taas tässä miellyttämisen oravanpyörässä olenkaan tekemässä.

Eli kolmen boxin perusteella, kyllä on freesi Goodiebox, tämä freesi mielleyhtymä tulee koko Goodieboxin eleettömästä tyylikkyydestä, hyvän mielen asenteesta ja tuotteista, jotka eivät vaan ole pelkkää markettikosmetiikan halvinta suihkugeeliä vaan ylellisiä, tehokkaita ja hemmottelevia tuotteita.

Minä tykkään ja siksi vilpittömin mielin voin suositella teitäkin tilaamaan Goodieboxin oheisesta linkistä.  Ei turhaan Goodieboxin sivuillakin olevissa arvosteluissa sanota, että ”kaikista tilaamistani kauneusboxeista paras”, ihan samaa mieltä olen ollut ensimmäisestä boxista alkaen.

Miltä Goodiebox teistä kuulostaa, onko teillä kokemusta kauneusboxeista, löytyikö teille joukosta joku tuttu brändi, miten muistat hemmotella ja olla hyvällä tavalla itsekäs? Kaunista uutta viikkoa kaikille. <326 thoughts on “Ihana freesi Goodiebox”

 • Ai että, miten ihana tuo Goodiebox onkaan!
  En tiennnytkään että sen voi tilata itselleen kuin kuukausittain ilmestyvän lehden! <3
  Kiireisen nautiskelijan oiva paketti.
  Ja totta, parasta kun saa kokeilla eri tuotteita ja löytää siten suosikkinsa.
  Kiitos erinomaisesta esittelystä ja suloista illanjatkoa sinne!

  P.S. Se vaatepinokuva muuten nyt blogissani… 😉

  • Goodiebox on niin ihana, olen ollut ihan hurmuna alusta asti. <3

   Kiitos niin paljon ja se sun vaatepinokuva on ihan mielettömän ihana, mähän sanoin, että ihanampi kuin mun, koska olet niin taitava kuvaaja.

   Pus viikonloppuun Susanna. <3

 • Hyvältä näyttää ja kuulostaa tuo boksi. Täällä tilaan täkäläistä boksia, jo 2 vuotta enkä osaa lopettaa kun on aina niin kiva nähdä mitä boksissa on😏Hinta kotiintuotuna suurinpiirtein sama kuin tuon boksisi, ja boksin kanssa tulee aina myös kuukausittain ilmestyvä naistenlehti.Suurin osa tuotteista on ollut sellaisia mitä olen tosiaankin käyttänyt, ja joihinkin ihastunut ja sitten ostanut kun tuote loppu, ellei liuan kallis. Oikein ihanaa tiistai-iltaa Tiia ❤

  • Oi täkäläinen boxi olisi mielenkiintoista nähdä, siis teikäläisen täkäläinen hih. Jaa ihmeessä joskus boxin sisältö blogin puolella, minkälaisia boxeja Israelissa on. <3

   Juu mielestäni tavallalliselle kuluttajalle nämä boxit ovat aivan huippuja ja itsekin rakastan testailla kosmetiikka vaikka sitä testiin nyt blogini puolestakin saan. Muistan kyllä sen fiiliksen, kun sain boxeja, kun en saanut vielä blogiin pr-näytteitä. Tykkään miten Goodieboxissa on paljon itselle vieraita brändejä.

   Ihanaa viikonloppua Jael. <3

 • Nyt pitää myöntää, että en koskaan ole tilannut yhtäkään kauneusboxia. Moni on kyllä tätä goodieboxia kehunut ja kyllähän nuo tuotteet vaikuttavat todella laadukkailta myös.
  Ihanaista tiistai-iltaa sinulle Tiia <3

 • Yllätysboxit on kivoja! Olen kosmetiikkalaatikoista ihastunut kerran suomalaiseen laatikkoon (en enää muista nimeä) ja yritin tilata sen tänne meille, mutta eihän se onnistunut. Oli ehkä mielestäni vastustamaton juuri siksi, kun sisälsi suomalaista kosmetiikkaa.

  Goodiebox kuulostaa herkulliselta. Näistä sain sellaisen kuvan, että ovat laadukkaita tuotteita. Kiitos esittelystä!

  • Sama juttu ja taisi ensin olla Livbox, jota tilasin ensi boxista alkaen ja sitten vuosia Bette Box, joka on nyt tämä Goodiebox. 🙂 Voi harmi ettet saanut sinne tilattua.

   Kiitos Johanna ja minunkin mielestä tämä Goodiebox on juurikin todella laadukas ja spessu boxi.

   Ihanaa viikonloppua Johanna. <3

  • Mäpä tulen heti kurkkaamaan mitä sun boxissa oli. Puhdistusvaahdot totta on tosi kivoja, tykkään itsekin käyttää.

   Ihanaa viikonloppua ja sinne karvaisille terkkuja. <3

 • Kuulostaa täydelliseltä hemmottelulta ja houkuttelevasti tehty esittely! Tunnistan itsessäni myös tuon postipaketin haun jännityksen ja sen hypistelyn ja ihastelun, kun on tilannut jotakin itseä miellyttävää! Itselle olivat tuntemattomia nuo merkit mutta eipä se haittaisi, tuotteet kuulostavat kokeilunarvoisilta ja toisivat kyllä kivaa luksusta omaan kauneudenhoitoon ja hyvinvointiinkin! Itse kun rakastan yllätysmenuja ravintoloissa, tämä olisi täydellinen ylläripaketti saada joka kuukausi – nyt mietintään, pitäisikö alkaa tilaamaan : )

  • Hihi ollaan ihan samanlaisia tässäkin. <3 Juurikin tuo, että hintavampia brändejä ja todella mielenkiintoisia ja uusia. Eli ei tahkoa samaa vaan tässä pääsee vilpittömästi tutustumaan uusiin merkkeihin myös ja jotka ovat laadukkaita. <3

   Ehdottomasti kannattaa vaikka tilata yksi kokeeksi.

   Ihanaa viikkistä Heli. <3

 • Ihania, kevättäkin sarastavia tuotteita. Minulle tuli aikoinaan Jolien-kuukausiboxi. Olo oli joskus kuin joululahjaa avatessa. Yllätykset tuovat iloa elämään.

  • Muistan muuten, Jolien boxi oli myös todella laadukas, en tiedä tekevätkö sitä enää. Yllätykset ovat hauskoja ja tuovat iloa, ihanasti sanottu Marja. Kivaa viikonloppua sinulle. <3

 • Ihana! Kokeilu on kyllä parasta. Tai oikeastaan toiseksi. Ihan parasta on, jos jostain kokeilusta jää käyttöön jotain "tästä en luovu" -tyyppistä.

  Ihanaa keskelläviikkoa, sinnen. <3

  ( En ole pedannut sänkyä enää vuosiin, juuri samasta syystä. Ja pienesti siitä, että kukaan vieras ei ole vielä tähän mennessä vaatinut saada juoda kahveitaan keittiön sijaan makuuhuoneessa. ;D )

  • Just tuo ja muistan aina, kun Livboxista tuli Clarinsin huulituote ja siitä lähtien en ole voinut elää ilman. 🙂

   Hehe ihana sinä, mieti miten paljon vuodessakin säästyy aikaa, kun ei petaa sänkyä, haha eikö hyvä puolustus asialle.

   Ihanaa viikonloppua Nelina. <3

 • Kukapa nainen ei rakastaisi yllätyksiä. Saat boxin kuulostamaan täydelliseltä.
  Tänään minulla on se kiperä tilanne, jossa tuo "hei rakasta itseäsi", on paikallaan. Ollapa nyt se boxi, kun reppureissaajan keinoilla yritän laittautua Sydney:sä oopperailtaan.
  Mukavaa torstaita Tiia!

  • Tuo teidän reissu on pala taivasta. Toivottavasti teillä oli maailman mieleenpainuvin oopperailta ja uskon, että oli. Täytyy tulla blogiisi kurkkimaan, josko siellä juttua aiheesta.

   Ihanaa ja mieletöntä reissun jatkoa. <3

 • Ihana asu sinulla ja kauniita kuvia! Itse en hoitotuotteita juuri käytä, ei vain ole oikein aikaa sellaiseen. Perusvoide ja puhdistusvaahto ovat ainoat lifesaverini. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud