Kun kiusaamisesta tulee rikos ja arvonnan voittajat!

Mikään ei voi lannistaa mieltä, kun seurana on tälläinen maailman kuvattavin söpöliini kissakaveri, jonka kuvia tämä blogipostaus on pullollaan pehmentämässä tässä postauksessa myös käsittelemiäni ikäviä asioita. 

Aurinkokin vielä paistaa ja oli aivan huikea kirjailijakohtaaminen tällä viikolla, siitä lisää myöhemmin. Kiva työkeikka ja työpäivä eilen ja ukkelin kanssa ehdittiin käydä yhteisellä lounaalla ja omg sushilla. Olen tuhma, jo kahdet riisit eli tärkkelykset viikon sisään. 

Lisäksi pääsin todella huippuun seuraan Veera Biancan, Michael Ikolan, Uuninpankkopojan kanssa lehtihaastattelun muodossa ja tällä kertaa kyseessä asiahaastattelu, eikä heh meikäläinen kuorrutettuna Disney vaatteilla. 

Mutta on ihmisiä, jotka kaikin keinoin yrittävät lannistaa mieltä. Heidän sielunelämäänsä lainkaan analysoimatta tai noin kuusi kuukautta jatkunutta anonyymien kommentointia, joka on ollut mm. sukulaisia ja ystäviäni lainatakseni ”ällöttävää tekstiä.”

Vaikka en ole kommentteja juurikaan julkaissut täällä, olen kaikista kommenteista ottanut kuvakaappaukset ja ovat kaikki omassa anonyymin kansiossaan tallessa. Sanat ovat sanahelinää, mutta siinä kohden kun ryhdytään tekoihin, jotka täyttävät rikoksen tunnusmerkit, on asian vakavuuden taso jo aivan toista luokkaa.

Kunnianloukkaus: 

Koko henkilökohtaisella nimelläni aloitettu haukkumaketju Vauva.fi sivustolla.

Identiteettivarkaus:

Feikkinettideittiprofiili deittisivustolle, joka ilmeni, kun eräs mies otti yhteyttä, että olemme ”yhteen sopivat.” Tässä huijataan jo näitä miehiäkin ja kiusataan, eikä vain minua. 

Lisäksi elinkeinon harjoittamisen vaikeuttamiseen liittyvä rikos, ilmiantamalla Kissanpentublogipostauksiani ”loukkaavana sisältönä” Facebookissa ja Facebook robotin laittaessa blogini täysin estoon Facebookissa, poistaen mm. kaikki 6-vuoden aikana julkaisemani blogin Facebook jaot. 
Mitäs nyt sitten. Viime perjantaina jätin rikosilmoituksen kaikista näistä kolmesta rikoksesta. Rikosilmoituksen teko kevensi mieltä, nyt asia on viranomaisten hallussa ja elää omaa elämäänsä.

Lisäksi kuvakaappauksien lisäksi anonyymien ilkeistä kommenteista, blogissani on Ip-numeron seuranta. Anonyymin kommentoijan ip-numero on hallussa ja tiedän missä kaupungissa hän asuu, millä eri laitteilla hän käy blogissani, aamulla ensimmäisenä 7:ltä, lounastauolla, illalla vielä klo 23:30 ja viikonloppuisin suorastaan vähän väliä. Hän on jo muutaman päivän aikana käynyt blogissani yli 30 kertaa. Kaikista käynneistä tulee ilmoitus omaan sähköpostiini. 
Hän myös on jättänyt kommentit eri kirjoitustyyleillä. Jossain kohden epäilin, että blogissani käy kaksi eri anoa haukkumassa, joista toinen kirjoittaa kielioppia täydellisesti ja toinen aloittaa virkkeen suoraan pisteen jälkeen ja virkkeet ovat töksähteleviä ja lyhyitä eli keinotekoisesti luotuja, jotta vaikuttaisi eri henkilöltä. Nämä molemmat kirjoitustyylit sopivat myös vauva.fi sivuston tyyleihin. Poliisihan vauva.fi:ltä saa ip-numerot pyytäessä, kuten Facebookilta, kuka on ilmiannon päättänyt tehdä kissapostauksistani ja myös deittisivustolta. 
Ip-numeroita voidaan sitten vertailla näihin blogini kommentteja jättäneeseen. Anonyymi ei ole ymmärtänyt, että kaikilla hänen laitteillaan on tunnistettava sama ip-numero, oli hän sitten sillä kotikoneella tai padillä tai tabletilla, eri selaimilla, chromella tai safarilla. Vaikka hän ei kommentoisi, jokaisesta käynnistä jää jälki. 
Oma viestini anonyymille on, että nyt olisi hyvä hetki lopettaa käymästä blogissani ja pyytää anteeksi. Vielä asiaan voi vaikuttaa ennen kuin istumme saman pöydän äärellä poliisin luona ja pääsen kysymään ”miksi.” Ehkä anonyymi voisi nyt tämän jo selittää? Ehkä asia olisi vielä pelastettavissa, nimittäin olen pyytänyt, että vaadin tekijälle rangaistusta. 
Sanomatta on selvää, että tälläinen toiminta pitää saada kuriin, sillä välttämättä en ole ainoa kohde tai kuka on seuraava kohde? Mitä jos seuraava kohde on vaikka herkempi, masentunut, on isoja huolia, tälläinen toiminta voi riistää toisen mielenterveyden eli puhutaan hyvin vaarallisesta käyttymisestä, jonka tekijä tulee saattaa vastuuseen. 
Olen onnekas, että on erittäin vahva tukiyhteisö, kannattaa kurkata täältä mitä ystäväni Outikin omassa blogissani kirjoitti aiheesta. Myös vieraammat ihmiset ovat osoittaneet tukensa ja lämpönsä. Omasta perheestä puhumattakaan ja ystävistä. Bloggaaja Lady of the Messin kanssa parannettiin maailmaa yön pikkutunneilla saakka, suuret kiitokset Arjalle siitä. 

Se mistä kriisit muistuttaa, on ihmisten sydämellisyydestä ja auttamisen halusta, on hyvä herätys myös itselleni, että wow minkälaisia ihmisiä on elämässäni, suorastaan kultaa ja tekisi tähän mieli kirjoittaa kiitosrimssu lukemattomille ihmisille. Pikkuserkkuni Heidi Äiti yrittää blogista, myös viestitteli yön pikkutunneilla asti, kun tämä Facebook hullutus alkoi, vaikka pienten lasten äidillä nukkumaanmenoaika on normaalisti klo 20. 

Olen jo taistellut hometalon tiimoilta 2,5 vuotta oikeudessa ja nähnyt ja kokenut elämää niin paljon, ettei tätä venettä niin hevillä keikuteta. Hullua kyllä en tunne raivoa, en surua, jonkinlaista neutraalia välinpitämättömyyttä ja toki harmitusta siitä, että no niin, taas pitää taistella yhtä kovaa, kuin hometalon tiimoilta. Kyllähän tälläinen vie energiaa, sitä en voi kieltää. 

Jotain hyvääkin tästä kiusaamisesta on seurannut. Tästä saan vihdoin kimmokkeen alkaa toden teolla miettiä blogin alustan vaihtoa WordPressiin, jossa kaikki ip-numerot, joista tulee ilkeitä viestejä, voidaan estää. Pitkään olen alustan vaihtoa miettinyt, mutta laiskanpulleana en ole saanut mitään aikaiseksi. 

Joten sinulle anonyymi, nyt on viime hetket kirjoittaa minulle vaikka sähköpostiin, mikä ajaa sinut näin äärimmäisiin tekoihin, jotka täyttävät jo rikoksen tunnusmerkit ja mikä tarve sinulla on purkaa omia patoutumisia minuun? Miten olen sinua loukannut, että käyttäydyt näin? Nyt on viimeinen hetki pyytää anteeksi. 

Kannustan myös pysymään blogistani poissa, sillä jokainen käyntisi tällä hetkellä rekisteröityy sähköpostiini ja asia näyttää vain huonommalta sinun kannaltasi, sillä blogissani jatkuva ravaaminen, jättämättä useimmiten edes sitä ilkeää kommenttia, ei vaikuta kovin tavanomaiselta toiminnalta. Olet nyt seurannassa. 

Teille kaikille muille kissakuvien ja pienen videon kera ja itsellenikin muistutus siitä, että elämässä on niin paljon hyvää, että jos joku lyö hiekkaa rattaisiin, on hyvä tarrautua poijun lailla positiivisiin asioihin, ihmisiin, perheeseen, ystäviin, eläimiin, teihin lukijoihin ja kaikille teille suuret kiitokset, jotka olette Facebookin puolella antaneet viime aikoina tukenne, jo tähän aivan suorastaan parhaalta saippuaoopperalta vaikuttavan jutun käänteisiin. Olisipa ikävä olla nyt yksin, onneksi minulla on kaikki TE. <3

Pysytään positiivisina, tämäkin on vaan taas yksi vaihe elämässä, mikä pitää käydä läpi. Nyt rattaat pyörii ja seuraavan kerran tulen kirjoittamaan tästä aiheesta vasta, kun poliisin kanssa on asia käsitelty. Sillä välin keskitytään siihen kaikkeen mikä elämässä on hyvää. 
Jane Iredale arvonnan voittajat ovat ja olen teihin tuota pikaa yhteydessä tai voitte laittaa yhteystietonne osoitteeseeni [email protected] Onnea vielä voittajille ja kiitos kaikille osallistujille. <3
Jane Iredalen meikit on mulle tuntemattomia 🙂 vitamiineja syön epäsäännöllisen säännöllisesti ja näitä olisi mukava kokeilla!


Hienoa että sait omegat kuntoon! En tiennytkää, että ne voivat vaikuttaa mielialaan.Käytän kasvisöljyjä ja syön saksanpähkinöitä päivittäin, joten nuo omegat on kaiketi kohdallaan. Minulta mitattiin edellisessä verikokeessa myös vitamiini- ja hivenainearvot ja ne olivat hyvät. Noita omegoita ei kai mitattu. Syön tällä hetkellä D-vitamiinia purkista. Puhdistuskäsineet ovat aivan uskomattomat! Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

[email protected]

Sydämellistä viikon jatkoa kaikille. <3


115 thoughts on “Kun kiusaamisesta tulee rikos ja arvonnan voittajat!”

 • Ompa hyvä, kun tuo kiusaamisasia on edennyt. Toivotaan, että kaikki järjestyy.
  Siis niin ihania kuvia kissasta ja tuo video. Nosti kyllä hymyn huulille.
  Hyvää torstaita sinne❤️🐈
  >Leenalii

  • Kiitos kovasti Leena, tämä kissanpentu on ihan uskomaton tapaus. Uutta videota pukkaa pian. Hih. Sydämellistä viikonloppua sinulle. <3

 • Tosi hyvä ja pysäyttäväkin teksti. Mitä kaikkea olet joutunut kokemaan ja tuntemaan! Hienoa, että teit rikosilmoituksen – se on mielestäni tärkeää paitsi sinun itsesi, niin ihan kaikkien bloggaajien puolesta. ♥ En voi millään ymmärtää kiusaamista, minkäänlaista.

  Pitää etsiä tuo Voima käsiini. Tosi kiinnostavia haastateltavia olette kaikki!

  Aurinkoa torstaihin! ♥

  • Kiusaaminen on vain ja ainoastaan säälittävää, jos on hupi, on säälittävää ja noloa, jos on mielenterveydellisiä ongelmia, on yksinkertaisesti vain surullista.

   Kiitos niin paljon Katja ja oikein mukavaa viikonloppua. <3

 • Voi ei!!! Ihan käsittämätöntä on kyllä tuollainen meininki 🙁 olisi mielenkiintoista kuulla, että mikä tekijän motiivi todellakin on. Mutta juu, en käsitä tuollaista kiusaamista ja vainoamista ollenkaan.
  Onneksi sinulla on ihanat tukijoukot perheessäsi, blogikollegoissasi ja meissä sinun seuraajissasi ♥️. Minä ainakin saan paljon iloa ja kauneutta sinun välitykselläsi. Ja rakastan kaikkia Karvakamu postauksiasi! Voiko ihanampaa olla kuin Diana-kisu korvineen, niin söpö ja liikuttava pikkuinen.
  Sitten vaan eteenpäin kuin 'mummo lumessa'😄 Hyvä, kun veit asian eteenpäin!
  Kaikkea hyvää ja kaunista tähän päivään ja viikkoon Sinulle ♥️
  Terv. Johanna

  • Meidän ei kannata miettiä tämän ihmisen sielunelämää tai motiiveja, ei vaan ole sen arvoinen. Sepä kiusaaja on yksin ellei sitten ole heh kaverijoukko, jonka kanssa tälläistä harjoittavat, mutta eipä kiusaamisesta kaikille levennellä, niin hän ei saa tukea asiaan, kun köysi kiristyy. Mutta eipä tästä sen enempää, antaa asian edetä nyt omalla painollaan.

   Justiinsa näin, etiäpäin ja juurikin noin, elämässä on kilokaupalla enemmän mahtavuutta ja hyvyyttä, että hiekanjyvät kinnaamasta pitää vaan amputoida.

   Mitä ihaninta viikonloppua Nanna ihana. <3

 • Tsemppiä ja jaksamista 🙂

  Some on raaka ja julma paikka,kiusaamista,haukkumista ,mielipiteiden vähä
  ttelyä ja arvostelua,paha olo näkyy ,valitettavasti jopa tietyt poliitiikot ja media usuttaa kansaa toisiaan vastaan,,itse olen kokenut paljon sitä että vanhemmat miehet haukkuu ja vähättelee ,tuntuuhan se pahalta..ei kukaan ole immuuni ja tunteeton, mutta mielestäni kaikkea ei tarvitse sietää.

  -Nina-

  • Kyllähän se on niin, että jollei olisi lakeja ja sääntöjä, niin tämä olisi villi länsi. On hyviä ja pahoja ja jotain siltä väliltä, heikkoja ja ihmiset käyttävät tilanteita hyväkseen. Omalla kohdalla on ollut se motto, että haluan katsoa elämää eteenpäin niin, että voin vanhuksena vielä katsoa peiliin ja olla ylpeä tekemisistäni, että hei olin hyvä ihminen itselleni ja muille.

   Mitä ihaninta viikonloppua Nina. <3

 • Tämä sinun kiusaamisesi on jatkunut jo liian kauan ja saanut sellaisia muotoja, että sitä ei tarvitse todellakaan sietää ja hyvä, että olet rikosilmoituksen tehnyt. Silloin kun säännöllisesti kiusataan, tehdään identiteettiväärennös ja vielä yritetään vaikuttaa toisen elinkeinon harjoittamiseen, poliisikin puuttuu asiaan. Toivon, että anonyymisi yrittää asian selvittää kanssasi ennen kuin sen joutuu poliisin läsnäollessa tekemään, sillä tällaisista teoista tulee rangaistus – ja julkinen häpeä, sillä myös nimihän tässä paljastuu.
  Hienoa on myös se, että olet pystynyt meitä postauksillasi ilahduttamaan tästä anosta huolimatta, elämään elämääsi ja nauttimaan siitä. Jos tällainen kiusaaminen kohdistuu puolustuskyvyttömään tai kriisissä elävään ihmiseen, voisivat seuraukset olla kammottavat – ja näinhän on somemaailmassa jo käynytkin.
  Ja onneksi sinulla on perhe, joka kannustaa ja ystävät ja yhteisö, joka on tukenasi. Tämä anosi ei ole ymmärtänyt, mitä on yhteisön voima!
  Tsemppiä vielä ja kyllä, keskitytään niihin elämän hyviin puoliin eikä anneta kiusaajille ja rikollisille sitä valtaa, että pystyisivät elämäämme vaikuttamaan.
  Ja taas kerran – en ehkä kestä tuota Dianaa. No – kestän kuitenkin ja kelaan vielä kerran katsomaan nuo kuvat;)

  • Arvelisin, että kun tässä on tapahtunut elinkeinon harjoittamisen vaikeuttamista ja identiteettivarkaus ja höysteenä kunnianloukkaus vauva.fi sivustolla, niin polisii tämän kokonaisuutena tutkii ja siinä samassa pöllyää niidenkin niskavillat, jotka ovat tässä vaikka osaosallisena, jos oletetaan ettei ole sama tyyppi, joka on nämä kaikki tehnyt.

   Tullut tunne, että tälle ihmiselle tämä on hupia ja hän kiusaa monia muitakin, joten se kun osuukin johonkin ihmiseen, joka on nurkassa muutenkin ja tämä kiusaaminen on se viimeinen laukaus. On varmaan se, kun ei näe kohdetta kasvotusten silmiin, vaan pelkurina koneen takana kiusataan, ettei pystytä kohtaamaan tilanteen realiteetteja. Mutta mitäpä me niitäkään miettimään, asiat etenee nyt ja koska tässä on sellainen vyyhtipallero, niin luuta toivoakseni lakaisee kokonaisuuden.

   Sepä, hiekanjyvänen vain, mutta toki hiekanjyvänen pitää kitkeä sekin pois.

   Diana on ihmeellisen ihana, voi elämä miten kivaa on sen touhuja seurailla.

   Ihanaa viikonloppua Ladysein. <3

 • Hienoa, että viet asian eteenpäin. Ehkä tässä joku muukin pysähtyä miettimään tekemisiään ennenkuin sormet suoltaa näppiksellä kauheuksiaan. Toivottavasti tekijä älyää ottaa varoituksen sanat tosissaan ja tämä olisi nyt tässä sinun osalta. Ja myös kaikkien muiden. Turha katsoa uutta uhria. Vastuu teoistaan seuraa kyllä mukana.

  • No, jos tämä kaikki edes yhden ihmisen sormet estää syyhyämästä kiusaamisen saralla sillä näppiksellä, niin se on jo voitto. 🙂

   Uskon, että kyseisellä henkilöllä on monta uhria, hän on sarjakiusaaja.

   Mutta iloisempiin asioihin, oikein ihanaa viikonloppua sinulle Sanna ja kiitos tuesta. <3

 • Toivon todella että asia selviäisi pikaisesti ja sydämellisyydestäsi viestii sekin, että annat tälle kiusaajalle vielä mahdollisuuden anteeksipyytämiseen ♥ WordPress on aika suosittu alusta, muakin se kiinnostaa mutta on niin helppo pysytellä täällä bloggerissa kun on just ja just oppinut nämä koukerot 🙂

  Ihanaa päivää ♥

  • WordPressi on sellainen, että sen siirron luotan ammattilaisille, jos sinne siirryn. 🙂 Mutta pitkään olen asiasta haaveillut, niin anonyymiä on kiittäminen sysäyksestä. 🙂

   Ihanaa viikonloppua Maikku. <3

 • Hyvä että kiusaamisasia etenee nyt rikosjuttuna. On erittäin vaikea ymmärtää tuollaista kiusaamista ja rääkkäysyritystä. Osaat suhteutua asiaan kypsästi. Kiusaaja on epäkypsä, sairas, kateellinen ihminen. Voimia sinulle! Diana on niin ihana. Tulee itselle todellinen kissakuume, kun Serefina-rouva nukkui pois, ja Kille-kissa on nyt yksinäinen ja suree. Niin kuin muukin perhe.

  • Diana on maailman ihanin ja kiusaajalle ei kannata antaa ajatustakaan, että hänen sielunelämää viitsisi miettiä. 🙂 Kyllä jos Kille vaan huolii kaverin, niin tälläinen Di olisi teillekin ihana. <3

   Halaus Marja ja kivaa viikonloppua. <3

 • Tällaista kiusaamista ei voi enää sivuuttaa ja oonkin todella ylpeä susta, että jaksat käydä tähänkin taistoon. Yksin ei tarvitse taistella, apuja löytyy aina, vaikka silloin yön tunteinakin.
  ❤️❤️❤️

  • En todellakaan ole yksin, toisin kuin kiusaaja. Siksi ehkä kiusaakin, koska on yksinäinen ja katkera. Yksinäinen on pakko olla, kellä muulla olisi niin paljon aikaa ravata täällä. Säälin häntä.

   Mutta iloisiin asioihin eli mitä ihaninta viikonloppua Outi ihana. <3

 • Todella hyvä, että veit asian eteenpäin ja nyt poliisi saa hoitaa asian, joka on aivan käsittämätön, joku psykopaattihan tuolla taustalla täytyy olla, ei terve ihminen noin käyttäydy. Ihanaa, että olet vielä henkisesti järjissäsi, vaikka varmasti järkyttynyt kaikesta tästä sonnasta. Voimia ja haleja sulle Tiia, hyvyys voittaa <3 <3 <3

  • En osaa hänen mieltään analysoida, enkä edes viitsi nähdä siihen aikaa ja vaivaa. Olen tehnyt ne toimet mitä ollut pakko ja sitten vaan eletään ja nautitaan elämästä, sillä hyvää on niin paljon ja hyvyys todellakin voittaa aina. Olet ihana, pus viikonloppuun Saara. <3

 • Sanat kyllä loppuu kun ajattelen mitä olet joutunut kokemaan ja kestämään. Mun psyyke ei varmasti kestäisi tuollaista loan heittämistä. Onni jotta sulla on upea tukiverkko ja hei DIANA on niin ihana söpöliini; ihan tekis mieli silitellä ja kuulla vain mukava kehräys ♥
  Söpöliinin kuvia saa olla joka postaukses, non niin ihanaa katteltavaa ♥ oonpa täs kelannu niitä usiamman kerran ♥

  Aurinkoisen ihanaa loppuviikkoa Sinulle Ihana Tiia ♫ ♥ ♫

  • No niin monessa liemessä keitetty ja oikeustaisteluissa ollut ja ne voitettu. Juristikin löytyy omasta takaa eli kaikki paukut on käytössä, jos sikseen menee sellaiseksi, että asia sen vaatii.

   Mutta Dianaan, voi meidän elämän sulostuttajaan, hän on niin ihana.

   Kivaa viikonloppua Marja-Terttu ja kiitos lämmöstä. <3

 • Toivottavasti asia tulee päätökseen pian ja saat Facen toimimaan entiseen tahtiin. Hurjia olet joutunut kokemaan. En ymmärrä, mitä joku voi saavuttaa tuollaisella toiminnalla.

  Tsemppiä ja mukavaa loppuviikkoa, Tiia. Rapsuja kisulille.. ja Samulle tietty!

  • Joillekin tälläinen on vaan lystiä ja hupia. Kaikenlaista hiihtäjää maailmaan mahtuu.

   Kiitos niin paljon Satu ja aurinkoa viikonloppuusi. <3

 • Juu, ikävin tuntein olen lueskellut ja seuraillut taisteluasi näiden ilkeiden anonyymien kanssa. Vai että sitten heitä olisikin vain yksi kieroutunut henkilö? Eihän tuollaista käyttäytymistä voi käsittää.
  Ihanaa kuitenkin seurata uteliaan pikkukisun kasvua ja mukanaoloa perheen toimissa. Toivottavasti asia nyt selkenee ja kiusaaminen loppuu!
  Ihanaa viikonloppua sinne!

  • Ei voi käsittää ja onneksi meidän ei edes tarvitse. Anon sielunelämään ei kannata käyttää sekuntiakaan omaa ajankäyttöään.

   Ihana kissanpentu on varastanut meidän kaikkien sydämet, ollaan haltioissaan ja sua on kiittäminen. <3 Pus viikonloppuun Matkatar. <3

 • Mä olen Tiia kanssa ihan sanaton tämän anonyymin kiusaamisjutun kanssa, kun ei vaan mitenkään pysty käsittämään miten joku pystyy noin järkyttäviin tekoihin. Siksi veikkaankin, että kyseinen tyyppi on yksinkertaisesti vaan hullu.
  Hyvä että laitoit pisteen tälle asialle ja teit rikosilmoituksen.

  Voimia kaiken tän hullutuksen keskellä, olet ansainnut paljon parempaa<3

  • Juu Heidi, ei meidän onneksi tarvitse anonyymin sielunelämää miettiä ja vaikka saataisiin vastaus, niin eihän me ikinä sitä käsitettäisi. Tämä vaan kertoo, että maailmassa on monenlaista hiihtäjää. Toiset keskittää oman ajankäyttönsä tälläiseen ja toiset sen oman elämänsä elämiseen.

   Kiitos niin paljon Heidi ja ihanaa viikkistä sinulle. <3

 • Olet kyllä joutunut melkoisen vainon kohteeksi. 🙁 Ihan hirveää. Mutta hyvä, että sinulla on läheisiä, jotka tukevat, ettet joudu kestämään yksinäsi kaikkea tätä. On ihan mahdotonta ymmärtää, mitä tällaisten ihmisten päässä mahtaa liikkua. Kovasti tsemppiä sinulle, Tiia! <3 Hienoa, että jaksat taistella vastaan, sillä kenenkään ei tarvitse sietää tällaista.

  • Sepä, ano on yksin asiansa kanssa ja jos asia tulee ilmi, niin tukea on tuohon lähimmäisiltä vaikeaa saada. Käy suorastaan sääliksi häntä.

   Kiitos niin paljon ja tässä on monta kanavaa, minne hänet voi ilmiantaa. 🙂

   Ihanaa viikonloppua Satu ja kiitos tuesta. <3

 • No huh, kylläpä on melkoista toimintaa. :O Uskomatonta, miten aikuinen (?) ihminen voi kuvitella, että tuollainen toiminta olisi ok, saati että siitä ei jäisi kiinni. Onneksi siulla on tukiverkostoa ja asia hoidossa viranomaisilla, voin kuvitella jo sen tuovan pienen helpotuksen tunteen, että asiaa hoidetaan ja siihen puututaan. 🙂

  • Sanotaanko näin, ettei langat ole enää omissa käsissä ja sillä mennään ja se tunne tuo helpotusta, on myös asioita, joita voin itsekin tehdä ja sekin auttaa fiilistä, etten anna tuolle ikinä valtaa. Kuten sanottu, olemme taistelleet oikeudessa mm. hometalokeissin tiimoilta, sanon mm. koska eräs henkilökohtainen toinen taistelukin on takana, on juristi, on voitettu nämä keissit, ei ole kiveä mitä ei olisi käännetty. Eli minähän en luovuta, kun epäoikeudenmukaisuudesta on kyse.

   Ihanaa viikonloppua Milla ja kiitos tuesta. <3

 • Hyvä että teit rikosilmoituksen, mikä oikeuttaa tuollaista kiusaamista? Ei mikään! Me halutaan nähdä ihania kissanpentukuvia jatkossakin 🙂 Mukavaa viikkoa ja terkkuja pikku söpöläiselle <3

  • Ihana oot ja pitääkö mun perustaa kissablogi, kun silmä ei paljon muuta näe, kuin meidän ihanan Dianan. Kiitos kovasti ja ihanaa viikkistä. <3

 • Fantastista! Todellista teräsleidin toimintaa! Some on kyllä merkillinen paikka, kun siellä puskista saa huudella mitä sattuu (tai niihän jotkut ainakin luulee). Sama käytös on siirtynyt muuallekin yhteiskuntaan ja johtanut yleiseen käytöstapojen rappioon. Joku tolkkuhan tähän on saatava!

  • Kyllä, ihmiset ovat raukkoja pelkureita, on vain noloa kiusata koneen ääreltä omasta muka turvasta.

   Oikein kivaa viikkistä sinulle ja kiitos tuesta. <3

 • Mahtavaa, että olet vihdoin vienyt kiusaamisasiaa eteenpäin. Tuosta FB-jutusta en ollut tietoinenkaan. Ihan järkyttävää. Toivottavasti kaikki asiat selviävät ja saat rauhan tämän asian kanssa.

  Nyt täytyy sanoa myös voi hitsin hitsi (yleensä en sano noin, vaan jotain muuta). Ilmeisesti olet ollut siinä kirjailijatilaisuudessa, johon minäkin sain kutsun, mutta en kiireiden vuoksi päässyt osallistumaan. Seuraavalla kerralla pitää viestitellä, nähdäänkö jossain tällaisessa tilaisuudessa.

  Ihania kissakuvia ja ihana video. Paras oli se kohtaus, jossa näytti siltä kuin Miki olisi tiputtanut Dianan pöydältä alas. 😀

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle <3

  • En kestä ettei taaskaan tavattu, miten me aina mennään ristiin ja rastiin. Juu ensi kerralla laitetaan viestiä, että oletko tulossa. Meidän on pakko nähdä vihdoin kasvotusten. <3

   Hihi juu Mikillä ja Dianalla on hyvät kuviot, nukkuvat yhdessä saunassa ja Miki peseekin jo toista. <3

   Oikein ihanaa viikonloppua Mannilainen. <3

 • Olen joka postausta käynyt tarjoamassa jakoon FB:ssa & ilmoittanut miksei postaus ole sopimaton sen jälkeen kun inhottava anonyymi onnistui saamaan FB:n estämään sinulta jaon. Toivottavasti syyllinen jää kiinni ja FB sallii postauksesi pian.

 • No huh huh, onpa onpa typerää käytöstä joltakulta! ): Hyvä, että annoit poliisille tutkittavaksi, sillä on tuo niin törkeää ja huolestuttavaa. Toivottavasti asiat kuitenkin ratkeaa pian ja pääset tuosta kiusaajasta ja hän saa rangaistuksen.. Toki hänellä on, kuten kirjoitit, mahdollisuus pyytää anteeksi ja selvittää asiat – mieluusti nokatusten. Kaikesta huolimatta hyvää illan jatkoa ja jo etukäteen mukavaa tulevaa viikonloppua Tiia!
  Ps. Ihana kisu todellakin teillä siellä! <3

  • No hän ei ole anteeksi pyytämässä eli ns. uhoaa eli ihan täysi trolli koko tapaus, huvikseen kiusaa, mikä on säälittävää.

   Kiitos tuhannesti ja meillä on maailman ihanin kisu. Kivaa viikonloppua Thea Ester. <3

 • Heh, itse kuulun kyllä niihin, jotka saattavat klikata sivuillesi kymmeniäkin kertoja päivässä odottaen uutta postausta, enkä juurikaan kommentoi, koska aina tuntuu että muut ovat jo sanoneet sen jota mietti kirjoittavansa eli varmaan aika epäilyttävältä kuulostaa minunkin touhuni. Oman anonymiteettini suhteen olen aika ehdoton ja se johtuu siitä, että aikoinaan jouduin erään psyykkisesti sairaan lukijan vainomaksi. Viestejä (satoja yössä) ja kotinurkillamme roikkumista kesti melkein kaksi vuotta, mutta poliisi oli voimaton. Vuonna 2014 laki kuitenkin muuttui niin, että nettivainoamisestakin tuli rikos ja sain asian vietyä eteenpäin ja siihen loppui oma piinani, mutta sen jälkeen en ikinä ole enää esiintynyt omalla nimelläni missään. Yölliset heräämiset ja pelot, että toinen on jo päässyt sisälle, jatkuva pelko avata sähköposti (tai kirjeposti) ja jopa suoranainen fyysisesti vahingoitetuksituleminen tai perheen kimppuun käyminen aiheuttivat sellaisen ahdistuksen, ettei enää mikään saa minua laittamaan nimeäni minnekään. Tämäkin henkilö käytti satoja tunteja etsiessään netistä kaiken mahdollisen tiedon joka nimeeni yhdistyi.

  Tuo ihminen, joka on kimpussasi istuu juuri nyt toivon mukaan tulisilla hiilillä tietäessään mitä tuleman pitää, koska vainoaminen netissäkin on tosiaan nykyään rikos ja se tutkitaan aina. Itselläni on WordPress alustana ja se toimii kyllä kuin unelma noiden tiettyjen ip osoitteiden blokkamisen kanssa. Hieman haasteellinen sen käytön oppiminen on, mutta toisaalta minulla ei ole kokemusta muista alustoista.

  Aah, kissakuume on täällä taas hurjana (ihan kuin kolme kissaa ei jo riittäisi), eikä tuo video Dianasta sitä kyllä todellakaan helpota 😍

  Voimia sinulle Tiia!

  • No niin nyt rupesinkin sitten itse ihan kunnolla anonyymiksi kun unohdin laittaa alle mitään nimeäni eli tämän kirjoitti siis Minna 🙂

  • Ihana Minna, olen otettu ja hei jos ihminen hakee positiivisia asioita vaikka useamman kerran päivässä mistä tahansa, niin sehän on vaan voimaannuttavaa ja tuo hyvää mieltä. Inhoan hih tuota sanaa "voimaannuttava." Mutta sopi nyt tähän.

   Mutta silloin kun tuo täällä ravaaminen on negatiivista, ruokkii se tuon käyttäjän omaakin olotilaa ja sellainen ei ole hyvästä. En itse lue juttuja, jotka aiheuttavat ärsytystä tai negatiivista mieltä, elleivät toki ole asiauutisia, mutta viittaan blogeihin. Ajankäyttö on kallisarvoista ja se tulee harkiten käyttää. Se energia mihin tämä kiusaajakin aikaansa käyttää, wow miten paljon kaikkea positiivista sillä saisi aikaiseksi, jos toinen vaan päättäisi muuttaa suuntaan.

   Luojan kiitos vuonna 2014 laki muuttui, mutta ehdit elää jo kaksi vuotta helvetissä ja se on taatusti jättänyt niin jälkensä, kuin opettanut todella varovaiseksi. Todella ymmärrän hyvin. Se, että pelkää ja ei saa nukuttua, täällä ei onneksi sellaisia ongelmia, sinulla ihan eri tasoa tuo juttu, niin siinähän jo riistetään ihmisen mielenterveys ja se on vakavaa.

   Olen kyllä niin pahoillani, että olet moista joutunut kestämään. Surullinen maailma, ei mikään klisee, hyvä ja paha taistelevat meissä ihmisissä ja maan päällä.

   Jeps kiusaaja on tehnyt palveluksen ja wordpress on ollut harkinnassa jo pitkään ja tämä on hyvä sysäys siihen. Olen jo ottanut paljon asiasta selvää ja kontaktoinut erästä it-henkilä.

   Hih kissat on siitä jänniä, että tuntuu ettei mikään määrä riitä. Diana on ihana. Terkkuja sinun kissakamuille ja hurjan paljon kiitoksia, että avauduit omista asioistasi täällä ja muista, että kommentit ovat aina enemmän kuin tervetulleita. Lämmin kiitos Minna. <3

 • Siis… Kenellä on aikaa ja energiaa tuollaiseen? Vaikka joku ärsyttäisi minua kuinka paljon, ei tulisi pieneen mieleenikään keksiä ensimmäistäkään tuollaisista kommervenkeistä tämän pään menoksi. Yritän tässä pää sauhuten ymmärtää, mutta kun en ymmärrä. Aina voisi toki sanoa, että varmaan tuolla tyypillä on paha olla, mutta suoraan sanottuna, kiusaamista läheltä seuranneena ja sitä kokeneena, en jaksa enää sympata kiusaajia.

  Iso voimahali! Hyvä että puolustat itseäsi ja myös läheisiäsi. Toivottavasti tästä tulisi joku ennakkotapaus! Hyvä sinä!<3

  Ps. Tavallaan nuo kissakuvat rikkovat yhteisönormeja, kun ovat RIKOLLISEN SÖPÖJÄ EN KESTÄ. <3 HIH! 😀

  • No sepä se, säälittäväähän tuo on ja toki jos on mielenterveydellisiä ongelmia, niin surullista. Pelkuri kiusaa anonyymiteetin takaa.

   Kiusaajat eivät ole ansainneet meidän sääliä, eikä pisaraakaan ajatuksia. Se onkin ainoita valitettavia asioita, että olen joutunut käyttämään tähän jonkin verran aikaa eli sen jos minkä tämä kiusaaja on varastanut meikäläiseltä.

   Toivottavasti, toimittajat ovat tästä keissistä olleet erittäin kiinnostuneita, ehkä sitten, kun asiat etenee.

   Hihi kiitos, Diana on kyllä ylisöpö, en kiellä.

   Ihanaa viikonloppua Fanni <3

 • Hei Tiia. En koskaan kommentoi mihinkään mitään mutta nyt ajattelin kuitenkin kommentoida. Olen seurannut blogiasi noin vuoden ja se on minusta aivan huippu. Olen saanut tosi hyviä hajuvesi ja vaatevinkkejä. Kiitos että esittelet myös edullisten merkkien vaatteita. Ostin myös maidon vaahdottimen sinun innoittamana 🙂 Kiitos siitäkin vinkistä. Blogiasi on ilo seurata. Se tuo iloa ja piristystä päiviin. Toki hieman kateellisenakin katselen esim sitä miten paljon sulla on kosmetiikkaa.
  Jatka samaan malliin.
  T.Mari Mikkelistä.

  • Ihanaa, kun kommentoit ja aina on ilo, jos kommentoi ja lämmittää. <3 Huippua, että tuo maidonvaahdotin löytyi ja tuoksutkin kiinnostaa ja vinkkaamani vaatteet. Tälläistä palautetta on todella kiva saada. <3

   Kosmetiikkaa tulee kyllä paljon, myönnettäköön, mutta määrääni enempää en voi sitä käyttää, joten kosmetiikka ilahduttaa monen monia ihmisiä, sukulaisia, ystäviä ja arvontojen muodossa. Siksi sitäkin asiaa pidän todella kivana jo siksi, että voin jakaa paljon iloa eteenpäin.

   Ihanaa Mari kun näit aikaa ja vaivaa ja kommentoit nyt, sydämellistä viikonloppua Mikkeliin. <3

 • saakohan joku siitä mielihyvää kun haukkuu toista anonyymisti.sinä olet sinä ja mitäs se muita liikuttaa.pysu lujana.ps sinulla on ihana kissa ja kiva mukiharrastus.

  • Hyvin sanottu, joskus miehen kanssa veistellään, sä oot sä ja mä oon mä, sopii tuohon. 🙂 Kiitos niin paljon ja oikein kivaa viikonloppua. <3

 • Oho! Olipas melkoinen kertomus tuosta kiusaamisesta. Hyvä kun kerroit tästä. Sinulla on suloinen kissanpentu. Lähetämme sille silitykset ja rapsutukset. Voimia ja iloa arkeen!

  • Elämä on melkoista ja meitä on moneen junaan. <3 Mutta keskitytään kivoihin asioihin, kuten juurikin vaikka tähän meidän perheen uuteen tulokkaaseen, joka on huippu tapaus.

   Oikein ihanaa ja sydämellistä viikonloppua sinulle. <3

 • Tsemppiä Tiia, olen niin pahoillani puolestasi minäkin. Toivon niin, että asia selviää mahdollisimman nopeasti.

  Ja voi tuota ihanaa videota, se saa mielen niin hyväksi 💕😻

 • Mulla ei ole sanoja sulle tässä tilanteessa. Onneksi sulla on viisaampia apuna. Tulin vaan kertomaan, että seuraan tilannetta ja olen sun puolellasi.
  Ennen tutut vaan nokitteli kaikesta ja nykyisin ventovieraat huutelee asiattomuuksia joka paikkaan.
  Voimia sinulle ja valon säteitä päiviisi!

  • Sydämes on kultaa Marketta ja on niin kiva, kun sinäkin olet blogin kautta tullut elämääni. Miten paljon iloa olet tänne tuonut ja antanut ja minä sinun kauniista kuvista saanut. <3

   Maailma on hullu, näin on näreet.

   Ihanaa viikonloppua sinulle, lämpimin terkuin Tiia <3

 • Tuo pikkukisu on kyllä niin söpö!

  Hyvä, että olet tehnyt rikosilmoituksen ja jaksat kaiken keskellä. Eiköhän asia kohta ole selvitetty.

  Voimia <3

 • No huhu, huh! Tämän kiusaajan täytyy olla henkisesti sairas, ärsytät ulkonäölläsi tai jollain muilla tavoin. Sitä kun ei tiedä mikä laukaisee moisen kiusaamisen! Itsellä kokemusta kun naapuri kiusasi monta vuotta lähetellen perättömiä lasuilmoituksia, kirjeitä joka taholle mustamaalaten minua ja perhettäni. Ja poliisilta ei apua herunut! Toivottavasti sinä saat apua jos kiusaaja ei lopeta💜

  • Kyllä juuri ne omat mielenterveysongelmat sen aiheuttaa tai silkka pahatahtoinen luonne. Kaksi vaihtoehtoa. Monesti ihmiset ajattelevat, että jotain mitä eivät itselleen salli, ärsyttää toisessa. Ei sitten osata peilata näitä itsestä heijastuneita tunteita, että on jokin tyhjä tyytymätön aukko sisällä itsellä, eikä lähdetä hoivaamaan sitä, miettimään, mistä tuo aukko johtuu, vaan kiusataan maailmaa, syytetään muita, ei siedetä ihmisiä, jotka vaikka uskaltavat tehdä jotain sellaista mitä itse ei uskalla. Jotkut ihmiset eivät vaan ole riittävän älykkäitä oman itsensä hoivaamiseen ja parantamiseen, jotkut eivät halua edes päästää irti vihantunteesta, koska mitä sen jälkeen jäisi käteen, totaalityhjyys.

   Ihan vaikka heitetään karkea esimerkki tähän, joku pukeutuu räikeästi ja ihminen tuumii, onpa mauton tyyppi, ei että miksi minua ärsyttää tuo toinen ihminen ja hänen pukeutuminen. Mistä juontaa nämä ärsytyksen tunteet. Sieltä voi hyvin liittyä vaikka jotain lapsuuteen liittyvää, että vanhemmilta tai läheisiltä tai mistä tahansa on tullut tuomintaa, ei saa pukeutua räikeästi, sellainen mautonta tai huomionhakuista. Tästä seuraa se, ettei ihminen salli itselleen värikkäästi pukeutumista vaan elää tavallaan muiden ehdoilla, on tyytymätön. Sitten tilanne laukaistaan, kun näkee jonkun,joka pukeutuu värikkäästi ja ensimmäisenä herää ärsytys, vaikka tulisi olla kykyä miettiä asiaa syvemmin, että miksi, miksi toimin näin. Tämä kaava toimii vaikka mihin ihmisten toimintamalleihin, miksi kiusaavat tai kadehtivat muita, oli motiivi silkka pahuus tai hupi.

   Aivan järkyttävää tuollainen ja ymmärrän kyllä, että poliisilla on kiire, mutta tuollainen on vainoamista ja kiusantekoa. On tämä maailma sairas. Olen todella pahoillani, että olette joutuneet kokemaan moisia, ettekä ole apua saaneet.

   Kiitos kun jaoit omia tuskallisia kokemuksia täällä. <3 Ihanaa viikonloppua. <3

 • Tää on yksinkertaisesti niin käsittämätöntä. Netissä helposti häviää se todellisuuden taju, mutta miltä lienee tuntuu kun poliisi kolkuttelee ovelle ja alkaa kuulustella näistä toimista. Täällä ollaan sua tsemppaamassa, toivottavasti Facebook pian purkaisi tuon bannin pois! <3

  • Juu ihmisillä on ihmeellinen vallanhimoinen tunne, minä olen täällä valtiaana puikossa koneeni suojassa. Mikä lie Napoleon kompleksi. Suosittelen kiusaajille, oli syynä hupi tai ilkeys, terapiaa.

   Kiitos niin paljon ja Facebook kyllä järkkääntyy aikanaan ja onneksi ei ole vaikuttanut blogin lukemiin mitenkään.

   halaus Mira ja ihanaa viikonloppua sulle. <3

 • ❤️ Tiia. Nyt vaan toivotaan ja uskotaan ❤️
  Onneksi sinulla on tuo kissasöpöliini siellä ❤️

 • Hyvä, että asiat ovat edenneet, koska onhan tämä ihan järkyttävää, miten joku ihminen voi olla niin sairas, että tekee toiselle jotain tälläistä. Toivon sydämeni pohjasta, että tämä kiusaaja ymmärtää jättää sinut nyt rauhaan eikä vieraile enää jatkossa blogissasi.

  Itsekin kuulun niihin, jotka käyvät usein blogissasi; joskus monta kertaa päivässäkin, koska nautin sun kuvista ja niiden tunnelmasta sekä tottakai odotan myös aina uusia postauksiasi. Olet tehnyt suuren työn bloggaajana, saanut siitä itsellesi ammatin ja en voi kuin ihastella sitä. Onneksi olen kiusaajan yläpuolella etkä anna hänen musertaa sinua ja pilata blogiuraasi, vaikka varmasti tämä onkin raskasta ja uuvuttavaa.

  Voimia ja jaksamista sinulle, Tiia ja tuo teidän kissanpentu on niin suloinen ♥ Mulle tuli kyllä ihan kauhea kissakuume.

  • Se on niin yö ja päivä hakea positiivista energiaa, kuin negatiivista, negatiivinen energia on tuhovoimaista ihan sille itse kiusaajalle, oli kaiken takana sitten mielenterveysongelmat, ilkeys tai silkka hupi. Koskaan negativiinen voima ei ole hyväksi kenellekään ja yksikään taistelu vaikka taistelisi hyvyyden puolella, ei säästä ihmistä myös siltä, ettei voittajia ns. ole eli huono fiilis tulee. Entäs kun taistelet ja toimit pahuuden nimiin, huhhei ja onnea matkaan.

   no tämä keissi on hiekanjyvä mun kengässä, on elämässä koettu jo niin monia juttuja, että ei tälläinen tunnu enää missään, se ei silti tarkoita, että tälläistä pitäisi hyväksyä tai sallia tai menettää voimansa ja olla vaan ja lakaista asia.

   Kiitos niin paljon kauniista ja lämmittävistä sanoista Kristiina, olet ihana. <3 Lämpöisiä ajatuksia viikonloppuusi. <3

 • Toivottavasti viestisi anonyymille menee perille. Todellakin nyt olisi viime hetket pyytää anteeksi. Tuskin hän haluaa poliisin luo. Mielestäni hän on joka tapauksessa vastauksen velkaa miksi-kysymykseesi. ❤️
  Onneksi olet tasapainoisessa mielentilassa tästä soopasta huolimatta. ❤️
  Olen kai vanhanaikainen, mutta itse tunnen tarvetta kommentoida, kun vierailen jonkun blogissa. Jos en kommentoisi, tuntisin itseni stalkkariksi.
  Ihana , ihana pentu ❤️
  Oikein mahtavaa viikonloppua Tiia!

  • Heh no ei tunnu menevän perille, hän luulee olevansa hyvin ovelakin tapaus ja ramppaa täällä noh sanotaanko koko ajan tänäänkin ja taas aamulla ensimmäisenä ja yöllä. Hän on kyllä velkaa miksi ja voisi sen vaikka tänne ihan vastata, mikäs siinä vaikka olisi kuinka ilkeä vastaus. Mutta ehkä tämä on henkilökohtaista ja ei voi vastata ettei paljastu, pelkurit kun pelkää paljastumista eivätkä pelaa avoimin kortein.

   Olet ihana, kun kommentoit ja näin kyllä teen itsekin, pyrin aina kommentoimaan ellei ole aihe, johon en vaan osaa sillä hetkellä sanoa mitään.

   Oikein ihanaa reissun jatkoa teille Kirsti Kaija. <3

 • En kestä miten ihana tuo "kissapeto" on.
  Kiusaaminen on syvältä,tapahtuu se missä vain ja miten vain. Oma tyttäreni joutui myös aivan kauheaan somekiusaamisen uhriksi,kun teki instatilin,missä lähinnä esiteltiin hänen kirppisvaatteista tuunaamia vintageluomuksia. Siinä meinasi mennä mielenterveys koko perheeltä.
  Voimia sinulle ja muista että et ole yksin vaan sinun puolella on joukko hyviä ihmisiä.

  _kirsi-

  • Aivan järkyttävä tuo tyttäresi tapaus ja olen kovin pahoillani teidän puolesta. Muistan kyllä kun tyttäreni julkaisi joskus kepparivideon ja miten julmia lapset olivat. Siltikin olen sitä mieltä, että kaikkein hulluimpia kiusaajia ovat keski-ikäiset ja omaa elämään tyytymättömät ja katkerat, sehän onkin muiden vika, kun omassa elämässä mättää. Kuten sanottu, onnen avaimet on jokaisella itsellään ja miten kaksi ihmistä voi kokea vaikka saman järkyttävän tapahtuman, vahvemmasta tulee vaan hyvempi ihminen ja heikompi astia sortuu elon tiellä ja purkaa katkeruuttaan muihin, mikä on niin paljon helpompaa, kun tutkia omista sisintään ja käydä asia läpi. Toki valitettavasti kaikilla ei riitä älli ja huudellaan sieltä oman peilin kautta näitä juttuja, tietämättä laajemalla perpsektiivillä asioista yhtikäs mitään. Tätä näkee hyvin paljoin ryhmissä ja keskustelupalstoilla. Mölyävät tietämättömät.

   Ihanaa viikonloppua sinulle Kirsi ja kuten tästäkin kommenttikentästä näkee, hyvyys voittaa ja hyvyyttä ja älykkyyttä on maailmassa niin paljon enemmän kuitenkin. <3

 • Hyvä että teit rikosilmoituksen. Kyllä nettikiusaamisetkin pitää jotenkin saada kuriin. Sillä voi olla arvaamattomia seurauksia.
  Kaikesta huolimatta, pikku kisu on niin mahdottoman söpö. Voi kun tekis mieli ottaa vielä yksi uusi kissa meillekin 🙂

 • Ohhoh! Aikas kova juttu! Vaikka tuo anonyymi on varmasti sairas, kun on noin sinut silmätikukseen ottanut, vaikeata on silti ymmärtää.
  Itse olen välttynynyt tuollaiselta paskalta ja ilkeiltä kommenteilta ihan muutamaa lukuunottamatta. Onneksi!

  Mahtavaa, että toimit asian suhteen tekemällä rikosilmoituksen. Hyvä myös, että avasit julkisesti käytäntöä,että käynneistä jää jälkiä. Joten ehkäpä se hieman ehkäisisi vastaavaa tapahtumasta uudelleen.

  Mahtavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!💜

  • Vaikea sanoa, mielenterveysongelmia, viihdettä, kun ei omaa elämää oikein tunnu olevan tai silkkaa ilkeyttä, koska onhan se oman elämän katkeroituminen muiden syy. Mutta turha näitä on sen enempää analysoida, jokin noista kolmesta. Olisi kyllä ikävä katsoa hänenä peiliin, ei ole nättiä katseltavaa, surullista kylläkin.

   Ei tunnu ehkäisevän, ravaa täällä koko ajan, nytkin lukee näitä kommentteja sitä mukaan kun vastaan. Tulee eri laitteilla ja selaimilla, eri blogeista, eri maista, ihan jo naurattaa touhu, yrittää olla ovela. Mutta kymmeniä ja kymmeniä käyntejä, niin tuota noin, mitäpä tuohon sanoisi, huvinsa kullakin.

   Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle Marketta ja kiitos lämmöstä ja tuesta. <3

 • Voimia ja jaksamista sinulle Tiia. Kiitos huippuihanasta blogista ja söpöäkin söpöimmistä kissanpennun kuvista!
  – Seijahannele

 • Kyseinen anonyymi käy varmasti kaikki nämä(kin) viestit lukemassa ja haluan uskoa, että tuntee edes pienen piston sydämessään, vaikkei minkäänlaisia inhimillisyyden merkkejä tähän asti olekaan osoittanut.

  Loppupeleissä hyvyys voittaa aina ja pahaa saa tavalla tai toisella palkkansa.

  Hyvää viikonloppua koko teidän ihanalle sortinsakille ❤️

  • Kyllä hän tässä nyt ihan onlinena pyörii ja tulee ja menee muiden blogien kautta myöskin, jonain päivinä myös sinun blogin kautta tullut.

   Kyllä se näin on ja eihän mun tarvitse edes saada todistaa sitä, että paha saa palkkansa ja on saanut jo, sillä kuten sanottu, ei onnellinen ja tasapainoinen ihminen noin toimi, oli hänen motiivit mitkä tahansa eli paha todellakin on saanut jo palkkansa. Nyt hän kylvää sitä muihin. Enhän minä ainoa kohde tietenkään ole. Kyseessä on ihan oikea tapakiusaaja.

   kiitos niin paljon ja ihanaa viikonloppua teidän perheelle. <3

 • Hyvä, että pistät asian eteenpäin. Olet ihana, pus �� täältä lasten kanssa lähettelen terkkuja ��

 • Ach, nyt ymmärsin, miksi en saanut sitä kisu&noutajalinkkiä laitettua Merille! OK

  Tosi hyvä, että teit tästä jutun. Uskalsit sen, mitä minä en aikanaan.

  WordPressissä on joskus ollut hankala kommentoida, mutta sinä laitat varmaan niin, että sekin on helppoa.

  Kaikkea hyvää ja halit Tiia♥

  • Juu facebookissa ei tuo linkki toimi. <3 Mutta kyllä se siitä korjaantuu. <3 Laitan varmasti niin. <3

   Halaus ihana Leena ja kiva kuulla, että meidän pieni Diana ihastuttaa. <3

 • Olen tosi harvoin vierailija blogissasi. Viimeksi ehkä noin 2 vuotta sitten (tai enempi), nyt en muista, mitä kautta, mutta jonkin keskustelukanavan/palsan kautta nyt tänne putkahdin toteamaan vain sen, että minusta olet kirjoittanut kiusaamisestasi jo useamman vuoden, milloin hampaistasi ja milloin mistäkin on lokaa tullut.

  Blogit ja some eivät siten poikkea mitenkään esimerkiksi normaali työelämästä, sielläkin tulee lokaa niskaan, mutta eri tavalla, kutsunkin sitä PIILOVITTUILUKSI, mutta blogissa on helppo heittää kuraa anonyyminä. Kuraa on kaiken aikaa, joka paikassa, siihen jopa vaaditaan tottumaan, mutta koskaan siihen ei oikein totu, siis diplomaattisesti, itse olen oppinut heittämään tikarin tulosuuntaan, tee myös itse niin. Oikeastaan blogeissa anonyymien ruotiminen ei auta, oletkin jo tehnyt rikosilmoituksen, hyvä niin, mutta valitettavasti resurssipula varmaan estää perinpohjaisen paneutumisen ja tutkimisen. Kissakuvat ja kissajutut ovat ihan jeesihania!

  Sanoo ja kirjoitti Eläinrakas tyyppi

  • Ehdottomasti olen kirjoittanut ja ehdottomasti aion taistella kiusaamista vastaan jatkossakin. Olen saanut tämän keissin tiimoilta kuulla paljon kohtalotovereiden tarinoita, toinen toistaan järkyttävämpiä. Yhteisöllisyys ja puhuminen auttaa ja kiusaamista vastaan pitää taistella, sitä ei voi lakaista.

   Ehdottomasti jokainen valitsee omat taistelunsa ja myös toimii miten itselleen parhaaksi sopii. Tämä on oma tapani, taistella pahuutta vastaan ja näyttää myös omalla esimerkillä, että muut kiusatut eivät jää yksin.

   Se on totta, ettei hyvät ihmiset koskaan pahuuteen totukaan eikä pidäkään ja kannustan tyyliäsi, puolustaa itseäsi. Piiloveetuilu on korkkiruuvin kieroa ja ärsyttäävää. Muutamassa ihmissuhteessa on ollut tälläistä, mutta voin kertoa, että pitkällisen ja ei itselle helpon pohdinnan jälkeen, he eivät ole enää elämässä. Itseään tulee suojella.

   Työpaikkakiusaamista olen kokenut vain kerran ja tässäkin oli kyseessä henkilö, jolla oli oma elämä niin sekaisin, että hän purki varmaan jopa vahingosssa oloaan muihin, mutta kyllä se pahalta tuntui.

   Anonyymien ruotiminen ei auta täällä muulla kuin vertaistuellisella tavalla. Olen saanut paljon vertaistukea ja myös saanut antaa sitä muille kiusatuille, niille jotka eivät uskalla sanoa mitään ääneen ja niille, jotka ovat nyt ottaneet minuun yhteyttä. Eli voisin sanoa, että tästä on kuitenkin kertynyt paljon hyvää. <3 Mikä olikin se pointti.

   Ihanaa, jos tykkäät eläinjutuista, olen aivan hupsahtanut meidän kissanpentuun ja pelkään, että kohtahan tästä blogista tulee vallan kissblogi, hih.

   Oikein ihanaa viikkoa sinulle eläinrakas tyyppi ja eläinrakkaat ihmiset ovat aina hyviksiä. <3

 • Jaksamista ja tsemppiä Tiia ❤️ Vaikea ymmärtää nettikiusaamista tai sitä miksi joku ylipäätänsä ryhtyy tekemään toiselle kiusaa anonyymisti? Toivottavasti poliisilla on resursseja lähteä tutkimaan eikä vain jättää asiaa pöytälaatikkoonsa odottamaan.

  Diana on kovineen ja vaaleanpunaisen nenunsa kanssa kyllä suloinen otus!
  Hyvää viikonloppua Tiia ❤️

  • Jos jää poliisin pöytälaatikkoon niin sehän toki vaan villitsee kiusaajia lisää, niin että he luulevat, että heillä on valta. Totta jos kuitenkin puhutaan, ei heillä mitään valtaa ole, ovat heikkoja ja pelkureita, jotka purkavat jotain omaa pahaa oloaan, johon ei riitä kykyä tai älykkyyttä, selvittääkseen pahan olon alkusyitä. Näillä ihmisellä ei mene hyvin siinä oikeassakaan elämässä eli mielestäni karma on kostanut heille jo. Joten kostoa en ole hakemassa ja anonyymi on tehnyt palveluksen, vaihtaa blogi wordpressiin, jossa pystyn estämään sähköpostit ja ip-numerot, eli sinne siis.

   Ihanaa viikonloppua Marjo ja Diana kiittää. <3

 • Kumpa tuo selviäisi ja loppuisi kiusanteko kokonaan! On ollut kyllä niin ikävä lukea millaista kiusaa olet joutunut kokemaan..Vähän pelottavaakin että joku voi tuolla tavalla ottaa silmätikukseen ja systemaattisesti yrittää pilata mainettasi/elämääsi. Tuollaisen pakkomielteen kohteena ololle on oltava jokin syy.. Onneksi olet vahva ja sisukas luonne ja sinulla on hyvät tukijoukot kotona/ystävissä❤️ Hyvää viikonloppua❤️

  • Syy voi olla hyvin moninainen ja vaikka yleisellä tasolla on tullut vuosien aikan mietittyä ihmisten käyttäytymismalleja ja niistä muutamaa vaihtoehtoa on helppoa peilata tämän anon käyttäytymiseen, niin muuten ei hänen motiivejaan itsessään kannata edes miettiä. Jos hän ymmärtäisi motiivit itse ja syyt niihin, ei hän toimisi noin, niin turha meidänkään on yrittää.

   Tukijoukot on valtavat ja vahvat, kuin muuri pahuudelle. <3 Kiitos sinulle siitä, että olet osa tätä muuria Päde. <3 Kivaa viikonloppua. <3

 • Toivottavasti tuo kiusaamishomma loppuu tämän myötä viimein. En ole kuin ihmetellyt ja taas kerran ihmetellyt, miten tällaista voi edes tapahtua. Minulla muuten olikin kaksi tuttua tuossa lehtihaastattelussa, jossa olit mukana. Piti sen takia hankkia lehti itselle 🙂

  • Jani sydämes on kultaa, niin ei sellainen sydän vaan voi ymmärtää. <3 Kiitos niin paljon ja hauskaa, että samassa lehdessä on tuttuja. Olisi kiva saada tämä lehti fyysisenä hyppysiini.

   Oikein ihanaa viikkistä teille. <3

 • Ihan kamalaa miten joku on nähnyt vaivaa tuohon kiusaamiseen, tuohon kuulostaa jo sadistilta. Tiia ihanainen,toivottavasti nyt kun teit rikosilmoituksen,saat ne kiusaamiset loppumaan, tsemppihalit ❤Ja pikku kisusi on ihana, lisää kuvia vain🐈🐈

  • Ei hänellä taida olla oikein muuta elämää. Ehkä siksi juuri kiusaakin, katkeruuttaan. Ainakin mitä katsoo raporteja, miten taukoamatta täällä ravaa, niin se kertoo kyllä karua kieltään, että toisella on vain tämä kiusaaminen ja en kohteena ole ainoa.

   Ihanaa, sillä hih pikkukisua on koko ajan pakko kuvata. <3

   Ihanaa viikonloppua Jael sinne Israeliin. <3

 • Toivottavasti kiusaaminen loppuu nyt. Vaikea ymmärtää, että miten jonkun ihmisen elämä voi noin vahvasti pyöriä sinun ja blogisi haukkumisen ympärillä.

  Voimia ja jatka keskittymistäsi hyvään ja kauniiseen!

  • Noh sitä en ymmärrä minäkään, en yhtään. Miten meikäläisestä tuli pakkomielle.

   Kiitos niin paljon ja juurikin noin, onneksi elämässä on niin paljon kaunista. <3 Sydämellistä viikonloppua Rva Kepponen sinulle ja perheellesi. <3

 • Ihana kisu! Ja hyvä sinä, kun viet asian eteenpäin. Lapsille olen aina sanonut, että e joka kiusaa toista on se jolla on jostain syystä huono olo. En tarkoita, että kiusaajaa pitäisi sen enempää ymmärtää, mutta on hyvä käsittää ettei onnellinen ja tasapainoinen ihminen kiusaa toisia. Jotain näiden ihmisten elämästä puuttuu ja jännitystä ja sisältöä elämään haetaan tällaisella. Olen pahoillani, että olet tällaisen kohteeksi joutunut.

  Mua kiusattiin jossain vaiheessa koulussa ja hyvä ystäväni lohdutti ja sonoi, että hei sussa on jotain erityistä, uniikkia. Siksi sun kimpussa ollaan. Sinulla Tiia on hauska ja mukava tapa kertoa asioista, tunnut iloitsevan elämästäsi. Ehkä se on jollekin vain ihan liikaa. Mutta ei se sinun erityislaatuisuuttasi vähennä. Hyvää viikonloppua!

  • Viisaita sanoja ja näin se on. Kiitos myös hirmuisen paljon lämpimistä sanoista. 🤗Sinä, te kaikki todistatte kuitenkin sen, että elämässä on valoa enemmän kuin pimeyttä. 🧡

   Ollaan kaikki uniikkeja omalla tavallaan, kunpa kiusaajat ymmärtäisivät sen ja keskittyisivät korostamaan hyviä puolia itsessään, eikä huonoja muissa. Toki siitä voi saada voiman tunteita, mutta eihän se kanna, eikä anna itse kiusaajalle muuta kuin ikuisen lammikon, jossa rämpiä.

   Sydämelliset kiitokset sinä ihana, uniikki Johanna ja mitä aurinkoisinta päivää sinulle. 🧡

 • En voi ymmärtää tuollaista kiusaamista tai kiusaamista ylipäänsä. Mitä toinen voittaa siinä, kun tuollatavalla kiusaa toista. Onneksi asia on nyt hoidossa ja toivottavasti saadaan loppumaan.
  Halein <3

  • Negatiivista tyydytystä ja rämpii omassa ilkeyden lammikossa ja pohtii, mikä mättää, kun metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan ja ihan siinä oikeassa elämässä. Pelkästään surullista.

   Ihanaa päivää Kaisa. 💙

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud