Mitä ystävyys merkitsee?

Mitä ystävyys merkitsee?
Olen onnekas, on aina ollut pienestä pitäen hyviä ystäviä vaikka Sipoon mökillä olinkin kaiket kesät orpo piru. Joka soutuveneellä souteli ympäri saaria ja pyörällä polki ympäri Sipoon mökkiteitä, löytääkseen ystäviä. Tietenkin niitä ystäviä sitten löytyi lopulta kesämökkien naapurustoista siinä kohden, kun hiljakseen en teininä enää viihtynyt mökillä.

Mutta hei ilman noita yksinäisiä kesiä, en olisi lukenut niin monia kirjoja ja seikkaillut seikkailuja oman pääni sisällä. Nikkaroinut milloin puulaudoista leipälautoja, piirrellyt yön pikkutunneille, rakentanut majaa kusiaispesään ja paljon muuta. Tiedän mitä väliaikainen elämä ilman ystäviä on, päivät voi olla pitkiä ja välillä lohduttomiakin. 
Toki en tiedä mitä totaalinen yksinäisyys on ja yksinäisiä ihmisiä on tullut tänään väkisinkin mietittyä. Ystävänpäivä on heille varmasti hyvin surullinen juttu, joka korostaa vain heidän yksinäisyyttään. Siksi tänään tunnen ristiriitaisia tunteita. Iloitsen ystävistäni ja ymmärrän samalla miten etuoikeutettu olen.

En tiedä mitä olisi olla kokonaisvaltaisesti ilman ystäviä ja tästä olen ikuisesti kiitollinen, että ystäväni ovat valinneet juuri minut ystäväksi, en nimittäin ollut se ulospäinsuuntautunein muksu, enkä ainakaan pätkääkään cool. 
Täytyykin jutella lapsuudenystävien kanssa, että mikä oli se taika, joka saattoi meidät yhteen. Huomenna muuten näen lapsuudenystävää, jonka kanssa olemme olleet ystäviä 45 vuotta, päästään heti ystävyyden asian ytimeen kiinni.
On lapsuudenystäviä, jotka ovat löytyneet kerrostalon rapusta, on työn kautta löytyneitä ystäviä, on koulun kautta tulleita ystäviä, on sukulaisia joiden kanssa myös ystävyys kukkii ja viimeisenä löytänyt omat ihanat pikkuserkut molemmin puolin sukua, miehen kautta löytyneitä ystäviä ja viimeisenä blogin kautta löytyneitä ystäviä ja unohtamatta rakkaita eläinystäviä. On menetettyjä ystävyyssuhteita, joista muistelen niitä parhaimpia hetkiä, joita olemme kokeneet yhdessä.

On menetettyjä ystäviä, joiden kanssa emme ole osanneet klikkikohdista keskustella ja ystävyys on vaan päättynyt. On ystäviä, jotka ovat hiipuneet taka-alalle, koska elämä on vaan vienyt eri suuntiin, mutta oi millä lämmöllä muistelen näitä yhteisiä koettuja hetkiä. Välillä mietin, että ehkä tiemme kohtaavat vielä ja ollapa monta elämää, jotta ehtisi olla kaikkialla ja kaikkien ystävien kanssa.

Ystävyys merkitsee vastavuoroisuutta ja vastavuoroisuus voi olla monenlaista, mutta ihan ensimmäisenä, että kumpikin kuuntelee myös toista, välittää toisesta. Henkilöt jotka vain puhuvat itsestään ovat aina jääneet mietityttämään mieltä, mistä se juontaa, ettei toisen asiat kiinnosta ja mistä syntyy kuvitelma, että toista kiinnostaa pelkästään itsestään puhuvan asiat. Tämä menee antaja ottaja kategoriaan.
Ystävät eivät myöskään ajattele negatiivisesti vaan näkevät sen parhaimman toisistaan. Jos joskus suusta tulee sammakko, ystävä ei loukkaannu turhia, hauku muille ystäville, mökötä vaan ystävä tietää etten tule ketunhäntä kainalossa ja asiasta voidaan keskustella, hölmölle lipsahdukselle jopa nauraa. Tämä kaikki pätee puolin ja toisin.

Olen teininä menettänyt ystävän onnettomuudessa ja tämä ystävä ilmestyi uniin 40 vuotiaaksi saakka. Unessa kaikesta hänen kanssaan sai jutella, mutta ei kysyä, minkälaista on olla kuollut. Sama uni toistui 25 vuotta. Lopulta toinen lakkasi ilmestymästä ja tätä olen miettinyt, että mikä vaikutti siihen, että unet loppuivat. Ehkä viimein hyväksyin, ettei toista enää ole. 
Ystävä on myös sellainen, jolle voi soittaa vaikka yöllä, jos tulee suuri hätä. Soiteltua ei tosin tule, koska toki sitä ajattelee, ettei herätä ystävää. Mutta riittää jo se tunne, että ystävä on siellä, jos joskus tulee oikein kova hätä.
Ehdottomasti oma rakas on kuitenkin se tärkein ystävä vaikka välillä mietin voiko omaa miestään kutsua ystäväksi, sillä oma ukkeli on luonnollisesti myös paljon enemmän. Mutta jos jollekin ensimmäisenä soitan, se on omalle miehelleni ja päinvastoin. Toinen on paras sparraaja, huikein keskustelukumppani ja juurikin näkee sen parhaimman puolen minusta.

Hupaisinta on, että meidän molempien mielestä juuri se toinen, se meidän vastakappale on se parempi puolisko meistä. Me todellakin näemme toisistamme sen kauneimman ja ne on vaan ne pikkuasiat, ne mitättömät asiat, jotka välillä ovat kärpäsen surinaa toistemme korvissa, esimerkkinä mistä kohdasta sitä hammastahnaatuubia puristetaan, ratkaisu omat tuubit. 
En olisi minä ilman kaikkia näitä ihmisiä ja ihmissuhteita, eikä blogini olisi mitään ilman teitä siellä. Aina jankkaan samaa, mutta ihminen ei vaan ole ihminen ilman toista ihmistä. Toinen ihminen on se paras peili, paras opettaja, paras tuomaan uusia ulottuvuuksia omaan suppeaan ajatteluun, laajentamaan mieltä ja sydäntä.

Kiitos teille kaikille siellä blogiystävät ja lukijat, olette kultaa. <3 Pieniä tarinoita ystävyydestä olisi tänään ihanaa kuulla kommenttikentässä ja ilman muuta, jos joku rohkenee jakaa tarinoita yksinäisyydestä niin aivan yhtä mielellään niitä otetaan vastaan. Sillä ihmisten joilla on ystäviä, olisi hyvä muistaa, kuinka hieno asia on oma ystävä, eikä lainkaan itsestäänselvyys.

<3 Sydämellistä ystävänpäivää kaikille. <3

Postaus sisältää random kuvia ystävistä ja näitä olisi voinut laittaa ihanista ihmisistä tänne vaikka kuinka.

<356 thoughts on “Mitä ystävyys merkitsee?”

 • Ihanaa ystävänpäivää ja kiitos tuesta ja vuorovaikutuksesta. Yhdessä olemme enemmän! Halaus!

 • Ihana postaus, upeine kuvineen! Kyllä sitä saa olla kiitollinen ystävistään ja pitäsikin tosiaan muistaa etteivät ole itsestään selvyys. Lämmin kiitos sinulle ystävyydestä♥ Hyvää ystävänpäivää ja mukavaa viikonloppua sinne teille♥

  • Ja kiitos sinulle Päde, olet aina ihan mielettömän positiivinen tuulahdus ja lämpö tuntuu täällä asti. <3 Sydämellistä uutta viikkoa. <3

 • Hei ystävä, pian kokkaillaan yhdessä!

  Näin vuodenv verran kuolleesta ystävästäni välillä unia. Yhdessä unessa askartelimme yhdessä (mitä emme oikeasti koskaan olleet yhdessä tehneet) ja hän harmittelin kun "sielläkin" on aikuisnäköongelmia! Lopulta hän totesi, ettei voi enää tulla luokseni ja lennähti ikkunasta ulos (tosin ilman siipiä). Sen jälkeen en enää nähnyt hänestä unia, olin tosiaan varmaan hyväksynyt ettei häntä enää ollut.

  • Jee tulee kivaa. <3

   Tuo voi hyvin johtua siitä, että päästää toisesta lopulta irti. Tuo sinun unesi on kyllä kaunis ja hieman silti mystinen, mitä jos…

   Sydämellistä uutta viikkoa Tuuli. <3

 • Hyvää ystävänpäivää Tiia❤️ Omat vanhimmat ystävyyssuhteet on myös solmittu jo alle kouluiässä ja edelleen pidetään yhteyttä. Ei ehkä niin usein kuin aiemmin mutta lapsuudenystävän kanssa on helppo jatkaa siitä mihin edellisen kerran lopetettiin vaikka olisi kulunut aikaa. Blogi ja bloggaaminen on tuonut myös uusia ystäviä elämään. Ystävät ovat tärkeitä ja ystävyyttä pitää hoitaa❤️

  • Ihanaa ystävänpäivää Marjo, sillä onhan ystävänpäivä joka päivä. <3 Niin totta, että nuorena solmityt ystävyyssuhteet ovat niin syviä, kuin sukulaisuutta, että aina voi aloittaa siitä mihin jäätiin. <3

   Ikinä en osannut ennakoida, että blogi tuo teidät kaikki elämääni, kiitos ystävyydestä Marjo ja sydämellistä uutta viikkoa. <3

 • Hyvää ystävänpäivää Tiia♥ Nyt kisulista sain kivan kuvan…

  Tässä: " Hyvä taivas! Kaikista vitsauksista, jotka voit vihassasi lähettää, säästä minut, oi säästä minut petolliselta ystävltä." . George Canning –

  • Oi kiva juttu Leena. <3

   Juurikin näin ja onneksi, petollisuudesta pääsee aika hyvin eroon.

   Sydämellistä uutta viikkoa Leena ihana. <3

 • Minun paras lapsuuden ystävä kuoli yllättäen kymmenisen vuotta sitten. Ja hänkin – kuten sinulla – ilmestyi uniin. Ehkä sekin oli surutyötä. Mutta ystävät ovat niin arvokkaita ja ihania, ilman heitä olisi vaikea elää. Siis sydämellistä ystävänpäivää sinulle!

  • Marja niin ikävää kuulla. <3 Ehkä unet hoitaa sitä, mitä sielu ei päivisin pysty eikä kykene <3

   Näin on ja sydämelliset kiitokset blogiystävyydestä sinulle. <3

 • Mun ystävyystarina voisi olla meidän tarina. Oli vähän erikoinen ilma kun tavattiin ensimmäistä kertaa Kauniaisten juna-asemalla. Olit ajanut pari kertaa harhaan ja tulit tuohtuneena asemalta minua hakemaan. Naurettiin autossa, että näinköhän päästään koko kauneusiltaan, kun sun navigaattori ilmoitteli outoja reittejä. Hyvin päästiin perille ja meillä oli älyttömän hauskaa. Muistan miten olin onnellinen siitä, että oli juuri sellainen kuin blogissasi ja siitä, miten tuntui, että olisin tuntenut sinut jo kauan.
  On onni ja ilo olla sinun ystäväsi Tiia <3 Ihanaa ystävänpäivää sinulle rakas ystäväni <3

  • Tää on ihana tarina ja tätä on aina kiva muistella, hih kun seikkailtiin navin avulla ympäriinsä ja nauraa käkätettiin, meidän ystävyys oli heti siihen hetkeen sinetöity. <3

   Sydämellistä ystävänpäuvää Outi, onhan ystävänpäivä joka päivä, oot ihana ja rakas. <3

  • Et taida olla, onhan sulla mut ja moni muu. Kun oli se episodi, moni tuli tueksi ja turvaksi. <3 Kuten on itselläkin tullut, kun on ollut tätä kiusaamista, se jos mikä on ystävyyttä.

   Sydämellistä uutta viikkoa Satu. <3

 • Ystävät ovat arvokas lahja, jonka voi saada. Kannattaa siis pitää heistä kiinni.
  Mun vanhin ystävyys on alkanu koulussa neljännellä luokalla.
  Miehen sisko on myös hyvä ystäväni. Käymme hänen kanssa kaffille ja kauppakierroksella ainakin kerran
  kuukaudessa. Niillä kaffeilla puhutaan kaikki mielessä olevat asiat läpi.
  Sitten olet sinä, ihana blogi ystävän, haluan toivottaa sinulle ihanaa ystävänpäivää.
  >Leenalii

  • Ihanaa kuulla ja tuo miehen sisko, niin mahtavaa, että teistä on tullut läheisiä ja teillä on omat traditiot. <3

   Ja sitten olet sinä, jonka lämpö tuntuu aina sydämessä asti. Sydämelliset kiitokset ystävyydestä Leenalii. <3

 • Ihanaa Ystävänpäivän ehtoota Sinulle Tiia 💖 Olen todella iloonen, kun silloon joskus eksyin ihanaan blogiisi 🌹
  Ystävnpäiväni tänään todella kiva. Sain vieraaksi vanhimman lapsenlapseni ja päivä kului todella nopiaa. Keskusteltiin henkeviä monta tuntia. Illalla käytiin miehen kans ystäviä tervehtimässä.

  Kiitos Sinulle blogiystävyydestäsi 💖🌹💖

  • Ja minä sinun, saan aina ihan mielettömän hyvän mielen blogistasi ja näistä riemastuttavista ja sydäntä lämmittävistä kommenteista, joista tulee lämmin olo sydänalaan ja hymy huulille. <3

   Ihana päivä teillä ja mahtavaa, kun olette noin läheisiä, mutta kuinkas muuten, koska olet niin ihana. <3

   Kiitos sinulle ystävyydestä Marja- Terttu. <3

 • Ihana ystävänpäiväpostaus ja niin monta upeaa ystäväkuvaa.
  Minusta kaikkein ihanimmat ovat kuitenkin kuva sinusta ja miehestäsi., sekä pikku-Dianasta <3.
  Kiitos Tiia <3
  Hyvää helmikuun jatkoa!

 • Tänäkin päivänä ihanaa ystispäivää, päivän varsinaista ystävänpäivää myöhässä ❤️ Varsinaisenakin toki whatsappaillen ❤️ Nähdään pian 😘

 • Hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää <3
  Olet yksi parhaista blogiystävistäni ja ihailen sitä lämpöä ja kiinnostusta joka sinun vastauksistasi kommentteihin huokuu. Tuntuu aina että olet jaksanut syventyä kulloisenkin kommentoijan kommenttiin etkä tee mitään hutaisten.
  Eipä olekaan ihme että sinulla on noin paljon ystäviä ympärilläsi <3

  • Kristiina ja sinä olet ollut rakas blogiystäväni varmaan miltei ihan blogin aikojen alusta asti. Tunnen yhteyttä sinuun, mielestäni meidän ajatusmaailmassa on paljon samaa. <3 Olet tärkeä ja kuten kirjoitin, ei blogi olisi mitään ilman teitä. Kirjoitat niin kauniisti, että menen vallan mykäksi täällä. Sydämelliset kiitokset kauniista sanoista ja itsellesi ajatuksella annetuista kommenteista ja blogistasi. <3

   Juu ja ihmiset ovat mielenkiintoisia ja ihania (pääasiassa heh) ja vuorovaikutus on parasta mitä voi olla oikeassa elämässä ja täällä.

   Mitä ihaninta ystävänpäivää Kristiina, sillä ystispäivä on vuoden jokaisena päivänä. <3

 • Tärkeää on tosiaan olla läsnä sen ystävän kanssa. Välillä toisella on enemmän sitä kerrottavaa ja silloin on hyvä keskittyä ottamaan vastaan. Mutta sitten se vastavuoroisuus, joka pitää tajuta, että myös se toinen osaa kuunnella ja lohduttaa tai keksiä ratkaisuja. Meillä se tuntuu toimivan. Ihana kun olet ystäväni♥️

  • Ja sä olet superkuuntelija ja superauttavainen. Alusta asti olet tukenut kaikessa ja meidän ystävyys lähti siitä kuules, kun kantapäässä oli joku luupiikki tai muu kipu ja siinä neuvoit ja ajattelin heti, että wow miten ystävällinen tyyppi, haluaa auttaa.

   Eilen meillä olikin aivan ihana päivä yhdessä ja jäi taas tunne, että vaikka oltaisiin viikko jossain reissussa, niin meillä ei juttu loppuisi ikinä. <3 Toimii kuin häkä, <3

   Kiitos kun olet ystäväni ja ihan niitä ensimmäisiä, joita olen blogini kautta saanut. <3

 • Ystävä on aina tärkeä. Se yksi ainutkin, joka muisti mua eilen ja soitti.
  Mulla ihmiset on kadonneet eri elämäntilanteiden takia. Kun muutimme tänne takaisin, luulin saavani vanhan kaverin takaisin. Mutta hänellä oli laadukkaampaa seuraa kylän eliitin kanssa.Kun työni takia olisin taas ollut kelvollinen, minä olin vaan jo muissa ajatuksissa. Ystävä on ystävä aina eikä sun salkun koko sitä määritä.
  Onneksi minulla on netti ja ehkä joku täällä ihan ystäväkin.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa täältä sateen keskeltä!

  • Marketta. <3 Mutta kyllä se on totta, että jos on yksi hyvä ystävä, se riittää. <3

   No hööh oikeasti ja tuo ei ollut sitten aitoa ystävyyttä vaan tilanteiden ja edun sanelemaa tuolle vanhalle kamullesi ja luulen, että olet onnellisempi ilman toista. Sinä tarkkanäköinen ja viisas ja suurella sydämellä varustettu. <3

   Kyllä ja minun mielestä olet ihana, suuri sydän ja ihminen joka osaa nauraa itselleen tavalla, jolla todellakaan moni ei osaa. <3 Olet super.

   Oikein sydämellistä uutta viikkoa Majan Molla. <3

 • Myöhästyneet ystistoivotukset täällä blogin puolella <3 Ihana kun tiemme ovat kohdanneet ja saan kutsua sinua ystäväkseni <3 Näinhän se on, monet ystävyyssuhteet ovat alkaneet ihan lapsuudessa, mutta myös aikuisiällä on mahdollista ystävystyä upeiden tyyppien kanssa.

  • Kyllä ja kun tavattiin, se oli ensihetkestä siinä. Sinä olet se, jolle voisi yölläkin soittaa, jos tilanne olisi sellainen ja tukka putkella polkaisisit hätiin. Kuuntelet, välität ja sun kanssa saa aina nauraa ja hehe ollaan aina ihan poikki, sillä se nopeus ja tempo meidän kahden välillä, hih vauhtia piisaa.

   Olet juuri se upea tyyppi Souliina. <3 Halaus ja toivottavasti pian taas nähdään. <3

 • Varsinainen hyvän mielen postaus Tiia! Sinulla tuntuu olevan varsin laaja ystäväpiiri. Minulla arkityö on niin sosiaalista, että vapaalla viihdyn paremmin kuin hyvin kotosalla parhaan ystäväni (mieheni) seurassa samassa pihapiirissä. Samoksella jaksamme sitten seurustella lukuisten ystäviemme kanssa, kun on itsekin rennolla lomafiiliksellä.
  Leppoisaa lauantaita! Tuija

  • Kiitos niin paljon Tuija. <3 Kyllä sama juttu, olen oikea kotihiiri, mutta pyritään ystävien kanssa sopimaan kalenteriin aina kun nähdään, niin uudet tärskyt. Aina saattaa olla pari kuukautta väliä. Nyt tulikin suma, kun näin kolmena viikonloppuna peräkkäin eri ystäviä.

   Niin totta, lomalla jaksaa ihan toisin.

   Ihanaa uutta viikkoa Tuija. <3

 • Ystävyyttä on niin monenlaista. Ihana että sydänystävä-rakkaasi on vielä vierelläsi. Se on parhautta. Mutta kaikista ihanista ystäväkuvista huolimatta tiedät kyllä mihin ihastui. Juu se oli tämä suloinen kissa 💛 Olen onnekas että itselläkin on niin monia ihania ystäviä elämän eri tilanteissa. Tuo mitä kerroit ystäväsi menetyksestä koski monin tavoin, tuli mieleen sekin että ehkä osasit viimein päästää irti tai sitten hänen ns. luonnollinen poismenonsa olisi tullut muutenkin, tämä oli vähän pöhkösti sanottu, enkä ole varma ymmärrätkö mitä tarkoitan. Itse olen kiitollinen kaikista ystävistäni ja heistä osan kanssa voimme suunnilleen jatkaa siitä mihin viimeksi jäimme vaikka aikaa olisi kulunut jo pitkäänkin. Ystävänpäivä meni erään ystävän kanssa kuinkas muutenkaan ja yritin muistaa edes osaa ystävistäni monin tavoin:)

  • No kyllä Diana-kissa on ihana, en ihmettele. <3

   Ymmärrän täysin mitä tarkoitat eli ellei onnettomuutta olisi tapahtunut, ehkä tuo olisi sitten ollut se taitekohta hänen elämässään, kun unet loppui. Ehkä lopullinen irtipäästö.

   Ihan sama juttu ja parasta on, kun aloitetaan juuri siitä mihin jäätiin. Ystävyys. <3

   Kiva kuulla, että ystävänpäivä meni ystävän kanssa.

   Sydämellistä uutta viikkoa Irja. <3

 • Ihana ystävänpäiväpostaus. Lukiessani mietin ystäviäni vuosien varrelta. Ystävyyssuhteet voivat muuttua, ystäviä tulee ja menee elämän varrella ja ne merkittävimmät ja tärkeimmät säilyvät läpi elämän. Uuden ystävän löytäminen elämään on hieno tunne. Omaa miestä voi mielestäni pitää kaiken muun tärkeä ja merkittävän lisäksi myös ystävänä <3
  Myöhästynyt ystävänpäivätoivotus sinulle <3

  • Ihan samoilla ajatuksilla Tarja. <3 Kyllä olen samaa mieltä, että oma mies on myös ystävä, oma rakas on montaa eri asiaa. <3

   Ihanaa ystävänpäivää Tarja ja onhan ystispäivä toki vuoden jokaisena päivänä.<3

 • Elämä on ihmeellistä, koskaan ei tiedä etukäteen uusista kohtaamisista. Blogimaailma on tuonut mukanaan niin paljon kaikkea ihanaa ja tärkeää elämään, monille osa-alueille. Niin tämä blogi yhdisti meidätkin pari vuotta sitten ja tunsin heti, että meillä juttu luisti <3
  Ystävänpäivä oli ja meni – mutta ystävyys säilyy <3

  • Niin on tuonut ja sinut. Heti oli niin helppoa jutella ja hei jaettu reissussa sama huone, mikä on mulle mahdottoman jännittävä asia, mutta sun kanssa ei tarvinut jännittää. <3

   Näinpä, siksi ystävänpäivä on joka päivä. <3

   Sydämellistä ystävänpäivää Maarit ja kiitos ystävyydestä. <3

 • Täydellisen ihanaa sunnuntaita Sinulle ♡ ystävänpäivää voi viettää joka päivä eikä onneksi rajoitu pelkkään ystävänpäivään ♡

 • Ajatuksella laadittu ja ihana postaus💕 Oma mieheni on kyllä se josta rakkaimman lisäksi löytyy myös ymmärtäväisintä ystävyyttä ♥️ Juuri ystävänpäivänä kolhin kaupan parkkipaikalla auton kylkeä,onneksi en kenenkään muun, (eka kerta 45vuoteen)ja tulin itkun kanssa kotiin. Mies otti heti halaukseen ja sanoi että mitäs tuosta,sinähän olet siinä,yhtenä kappaleena💞. On ihan paras tuo oma"vappuheila"😍 Kiitos Kiia blogistasi jossa on aina niin ystävällinen ja positiivinen sävy😍 Sanoilla on suuri voima💕

  • Niin ihana tarina ja ihan samalla lailla oma mies on sanonut, "se on vain peltiä, ei haittaa, niin kauan kuin ihmiset ovat kunnossa." En ole vuosiin kolhinut, mutta pikkulapsiaikana, laitetaan väsymyksen piikkiin, kolhin pihaporttiin ym. tälläisiin, parkkipaikan tolppaan jne.

   Ihana mies sinulla, ihanat te, maailman paras vappuheila. <3

   Kiitos sinulle aina sydäntä lämmittävistä kommenteista, lämpö tuntuu tänne asti. <3

   Ihanaa uutta viikkoa sinulle Pipsamuori. <3

 • Hempeää ystävänpäivän ja koko viikonlopun jatkoa <3
  Tänä vuonna päätettiin keskittyä ihan vain parisuhteen hoitamiseen ja keskinäiseen hemmotteluun, se kun arjessa meinaa usein unohtua. Ajatukset kuitenkin kävivät kiitollisuuden tunteissa siitä, että niitä ystäviäkin on ihanasti elämässä, aina ei tarvitse tiiviisti kyhnätä toisissa tai pakonomaisesti olla yhteyksissä, aitojen ystävien kanssa juttu kulkee, oli sitten viimeksi juteltu vuosi sitten tai vaikkapa eilen 🙂 Bloggaamisen kautta on tullut myös todella upea tukiverkko ja ystävien piiri, olen jokaisesta niin kiitollinen <3 Ihana että olet olemassa hyvä ystäväni & iloa viikonloppuusi!

  • Me saimmekin viettää ystispäivää ihanilla ystispäivän etkoilla ja olipa mahtavaa. <3 Se on juuri noin, aito ystävyys ei ole omistavaa vaan siinä on vapauden tunne ja huomaa miten vapaaehtoisuuteen se perustuu ja kumpikin osapuoli kokee, että molemmat siinä ovat tahdosta, ei velvollisuudesta. <3

   Kiitos samoin Heli ystävyydestä, joka alkoi jo hei 5-vuotta sitten. <3 Aikamoinen matka käyty myös yhdessä ja mieti miten paljon tapahtunut, jos kaiken kirjaisi ylös.

   kiitos Heli ystävyydestä ja ihanaa uutta viikkoa. <3

 • Ihana postaus, täynnä hyvää mieltä & upeita kuvia💕 Elämä on opettanut, että tärkeintä maailmassa ovat ihmiset!Perhe, läheiset & ne ihanat ystävät, loistavat tähtinä taivaalla🤗

  • Kiitos niin paljon kauniista sanoista Sari. <3 Kyllä näin se juuri on. <3 Sydämellistä ystävänpäivää Sari vuoden jokaisena päivänä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud