Päästelen vähän sauhuja eli ärripurreja ja Nivea arvonnan voittaja!

Päästelen vähän sauhuja eli ärripurreja ja Nivea arvonnan voittaja!

En ole rohjennut laittaa nostokuvana kissakuvaa tai Facen puolen nostotekstiin enää sanaa ”kissanpentu”, koska kolme kissanpentupostausta tosiaan aiheutti blogille Facebook eston, joka vieläkin on päällä. Luin tuolta Facebookin säännöistä ja myös eräs bloggaaja aiheesta vinkkasi, että Facebook itse voi suuttua eläinsisällöstä. Facebookin robotti, kun ei tunnista onko kyseessä eläinrääkkäys vai ihan suloinen sisältö uudesta perheenjäsenestä. 

Eli pelataan nyt varman päälle, kun kissanpentu aiheuttaa niin kovin närää tai sitten vaan oli satunnainen kimmoke kiusantekoon eli Facebook ilmiantoon ja kissanpentupostausten ilmoittamiseen loukkaavina. Mutta ei suloista Dianaa nostokuviin. Mutta Facebook esto ei ole asia kielen päällä, se on mitä on ja turha sitä on itkeä ja murehtia, ei muuta kuin etiäpäin menosuuntaan. 
Mutta meille tapahtui Elisan taholta varsin uskomaton juttu, eikä olla yksin tämän asian kanssa. Kyllähän sitä luottaa Elisan asiakaspalvelijaan, kun toinen soittaa ja tarjoaa parempaa reititintä, koska meillä ollut huono nettiyhteys, koska olemme katvealueella ja myös kivitalon seinät ovat tiiviit. Tähän olisi toki ratkaisuna kuitukaapeli, joka on harkinnassa.

No mutta meille kuitenkin kerrottiin Elisan taholta seuraavaa, että adsl mahdollisuus loppuu kokonaan ja kaikki tulee 4G:nä reitittimen kautta. Että alueelle on pystytetty uusi olikohan se linkkitorni ja nyt nettiyhteys tulee pelaamaan uuden reitittimen ja linkkitornin avulla mitä parhaiten.

Tässä oli yksi iso valhe, mitään linkkitornia ei ole rakennettu, eikä olla rakentamassa.
Toinen valhe oli se, että Wifi poistuu, koska Telia on poistamassa alueelta kuparikaapeleitaan ja kaikki tulee jatkossa 4G:n kautta eli meidän on pakko hankkia uusia reititin. Voi olla, että näin tulee joskus tulevaisuudessa tapahtumaan, mutta sanotaanko, ettei asia ole nyt ajankohtainen eli tapetilla.
Ehkei ole jokainen yksityiskohta hallussa, koska nämä valheet menee jo ihan yli ymmärryksen, mutta toinen valhe oli siis se, ettei adsl modeemin kautta tuleva yhteys ole minnekään katoamassa tällä hetkellä .
Eli siellä myyjä hankki itselleen bonuksia, myymällä meille uutta sopparia.
Eikä tässä kaikki, tästä valehtelusta Elisan käyttämän Enian asiakaspalvelun taholta on kirjoitettu tammikuussa ja kappas valehtelu vaan jatkuu. Meille kukaan ei halua millään lailla ottaa kantaa tähän valehteluun vaan ”palauttakaa laite ja sopimus puretaan”. 
Juu laite palautetaan kyllä, heh tulkaa kuulkaas lähetin kera hakemaan. Meidän ei kuuluisi muiden valheiden vuoksi nähdä yhtään enempää vaivaa ja anteeksipyyntö olisi kiva, sellainen konkreettinen. 
Tässä postauksessa on valmiina Dianan kuvia, koska tästä piti tulla viikon kissapostaus. Eli Diana on jo niin rentoutunut, että nukkuu selällään ja massua saa paijata. Lisäksi Diana tykkää todella paljon luonto-ohjelmista ja tässä seuraa silmä kovana luontodokumenttia. Myös ukkelin kanssa seurataan tiiviisti jalkapalloa ja golfia. 

Enkä ehkä kestä, miten Miki ja Diana nukkuvat sulassa sovussa keskenään ja miten Miki pitää Dianan puhtauden huollosta huolta ja pesee Dianaa. 

No mutta sitten se toinen asia. Olin tänään terveyskeskuksen odotushuoneessa, koska tytär oli nieluviljelyssä. Piti mennä vasta huomenna, mutta mitäpä sitä odottelemaan, kun toisen kurkku ollut kovin kipeä jo neljättä päivää.

Samalla soittaa toinen tytär, että maailman kesyin Nuudeli hamsu sai jonkun villiintymis kohtauksen ja alkoi juoksemaan hulluna, meinasi tippua tyttären sängystä ja tytär tietenkin nappasi toisen kiinni äkkiä, jottei toinen tippua plätsähdä lattialle ja mene vaikka vielä hengettömäksi, niin sillä seurauksella, että Nuudeli puri tytärtä ja kovaa ja niin, että hampaat oli sormessa kiinni ja tytär joutui leukapielistä irrottamaan. 

Voi olla, että Nuudeli myös suuttui, kun hänen huusholli laitettiin tänään taas uuteen uskoon ja tokihan, kun haisut poistetaan ja kämppä putsataan tyystin, niin voi siinä tupsahtaa hetkellisiä mielenhäiriöitä.

No samaan aikaan, kun lopetin puhelun, niin sain sähköpostin eräästä laskusta, että miksi se on maksamatta. Kyseessä tammikuussa tilaamani tuotteet myymälään. Kiltisti heille kirjoitin heti jo ennen kuin paketti oli ehtinyt edes saapua myymälään,  etten tule pakettia noutamaan, että paketin voi palauttaa ja sainkin kuittauksen tähän. 

Syy tähän oli se, että sainkin verkkokaupasta tilaamani vaatteet myymälästä vielä puolet halvemmalla. No mutta jotain on sössitty talousosastolla, sillä laskua ei ole koskaan nollattu. Tunti meni tämänkin asian selvittämiseen, koska puhelinjonot.

Eli tämä päivä on vallan mennyt harakoille, mutta peukut Porvoon terveyskeskukselle, jossa lapsi sai pikaista apua ja lääkäri oli vielä kuulemma älyttömän kiva, että toiselle tuli vallan parempi mieli. Hyvä Porvoon terveyskeskus. <3
Kaikenlaista ihmeellistä siis, valehteleva asiakaspalvelija tai oikeastaan jo vuoden tapahtunut systemaattinen valehtelu, joka ei sitten loppunutkaan vaikka jäätiin kiinni. Merkillinen lasku sekaannus, mutta näitä toki voi sattua vaikka en kyllä muista milloin moistakaan olisi sattunut, kaikki yleensä toimii kuin häkä.

Miten siellä, onko teitä joskus huijattu asiakaspalvelijan taholta ja miten asia on ratkennut tai onko ollut harmaita hiuksia tuovia lasku hässäköitä vaikka olet palauttanut tuotteet, tässä tapauksessa et edes niitä hakenut ikinä ja ilmoittanut vieläpä kuuliaisesti palautuksesta? 

Onko jollain tullut joskus vastaava Facebook esto, joka on kyllä sekin kerrassaan ihmeellinen juttu ja Facebook tekee asialle jotain, joskus, ehkä tai jonain päivänä, jos sittenkään. Mutta niin kauan kuin ns. oikeassa elämässä asiat ovat mallillaan, niin mitäs pienistä hiekanjyvistä, ei anneta niiden raastaa raastinrautana mielen sopukoita.
Katsooko teidän eläimet luonto-ohjelmia ja mitäs sinne kuuluu. <3 Kivaa viikon jatkoa kaikille ja ai niin, 


Edit, laskuasia selvisi hetkessä ja Elisa hoiti reititin asian mitä parhaiten ja saimme asiallisen korvauksen heidän aiheuttamasta säädöstä eli loppu hyvin kaikki hyvin. ❤️🤗❤️Kannattaa aina pitää oikeuksistaan kiinni. 


Nivea arvonnan voittaja on ja Kristiina voit laittaa yhteystiedot osoitteeseen tiia68@gmail.com : Kristiina – Arjen Helmiä12. helmikuuta 2020 klo 19.26
Päivittäin käytössä Nivean kasvojen hoitotuotteet. Erityisesti olen tykästynyt Nivean kasvoseerumeihin. Kolmella arvalla mukana kivassa arvonnassa ♥


43 thoughts on “Päästelen vähän sauhuja eli ärripurreja ja Nivea arvonnan voittaja!”

 • Juu, Mortti katsoo luonto-ohjelmia. Kyllä noita laskuerehdyksiä sattuu tuon tuosta ja kauheasti täytyy joskus nähdä vaivaa, vaikka itse on asiat hoitanut. Ei nyt tule valehtelua mieleen. Onnea Kristiinalle!

  • Juu välillä elämässä menee näin ja kaikki tekee virheitä, tosin tuo Elisa keissi oli oma lukunsa, mutta siellä on mokat myönnetty ja korvaus matkalla. 🙂 Ihanaa viikonloppua. <3

 • Diana on niin kuvauksellinen.

  Voi kunpa pian saisit FB:n takaisn, jostain luin,että "sopimattomien" postauksien takia bannaus olisi 1 kk?

  Meille tuli DNA:n netti taloyhtiöön. Yhteys sisältyy siis vastikkeeseen, tarvittiin ainoastaan DNA:n boxi, joka maksoi noin satasen eli puolessa vuodessa on kuolettunut edelliseen kuukausimaksuun nähden. Olin arvannut, että yrittävät myydä nopeampaa yhteyttä kun mies käy ostamassa boxin. Ja niin olikin "Joo, ei sillä perusyhteydellä pysty kuin hädin tuskin sähköpostin lukemaan ja senkin hitaasti". Onneksi oltiin puhuttu tästä ja olin komentanut olemaan kovana. Hyvin on "huono" perusyhteys toiminut, Netflixkin pyörii hyvin ja samalla voidaan räplätä vaikka neljästä muusta laitteesta yhtä aikaa videoita…

  • Diana kiittää. <3 Juu voi kestää tosiaan kuukauden ja tällä menolla kestääkin ellei pitempään. Katsellaan sitten mitkä on ratkaisut, ei tässä kiirettä asialla, kun ei ole lukuihin vaikuttanut. Ensihuoli oli lukujen menetys.

   Juu joskus myyjät ovat hyviä saamaan pään pyörryksiin. Meidän keississä meille kuitenkin valehdeltiin, että uusi linkkitorni on juuri nyt valmistumassa ja myös, että adsl ei voi enää käyttää. 🙂 Mutta Elisalla on kuunneltu puhelu ja ei enää yritetty inttää mitään vaan pyydelty kovasti anteeksi ja korvauskin on ihan asiallinen. Tämä meni maaliin, koska oli tästä huijauksesta meille aika paljon vaivaa.

   Ihanaa viikonloppua Tuuli. <3

 • Ai niin, eläinvideoista; anoppilan Tarmo alkaa aina vinkumaan ja menee ihan ruutuun kiinni kun televisiossa on eläimiä. Tosin myös nunnat televisiossa saavat aikaan samanlaisen kiihtymyksen…

 • Ompas siellä sattunut ja tapahtunut taas kerrakseen. Tuo valehtelu asiakaspalvelussa on kyllä törkeyden huippu, aikamoinen tapaus:/ Empä muista että olis omalle kohdalle sattunut moista.

  Nuudeli taisi tosiaan vähän stressata, kun noin käyttäytyi. Voi ressua, ehkä hän muutoksesta kuiteskin toipuu. Diana se söpöilee joka kuvassa, nuo korvat on niin mahtavat ♥

  Rauhallisempaa loppuviikkoa Tiia ja toivottavasti tuo Fb-ongelma ratkeaa pian ♥

  • Se oli kyllä aikamoinen juttu, mutta nyt on puhelu kuunneltu ja myönnetty heidän taholta törkeä virhe/valehtelu, ei enää edes yritetty selittää mitään ja asiallinen korvaus. Eli tämä hoidettiin kyllä sitten todella hyvin ja asiallisesti maaliin ja asiasta jäi loppupeleissä ihan ok fiilis.

   Ihanaa viikonloppua Maikku. <3

 • Ennen allergioiden puhkeamista, meidän kotikotona oli Tötö kisu, joka rakasti jääkiekkoa, mutta pelkäsi lintuohjelmia ja juoksi aina sängyn alle piiloon 🙂
  Hyvä, että tytär sai apuja lääkäristä <3 Voihan hamsu minkä meni tekemään. Meidän hamsu pissasi urakalla menemään aikanaan aina häkin siivouksen jälkeen!
  Onpahan ollut kaikkea outoa ja omituista sekaannusta tässä päivässä. Ihan täytyy huokaista, että tämä päivä on ollut suht ok minulla, mitä nyt ano pyörii blogissa taas pitkin päivää!
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Tiiuli <3

  • Tötö en vaan kestä, niin söpö nimi. <3 Jääkiekko siis best, täällä golf ja futis, hih.

   Heh välillä sattuu ja tapahtuu, mutta arvostan miten Elisa lopulta hoiti asian maaliin ja juttu myönnettiin, puhelu kuunneltiin ja asiallinen korvaus. Eli hyvä mieli jäi käteen, joskus asiakkaana tuntuu, että taistelee isoa koneistoa eli tuulimyllyjä vastaan.

   Ihanaa viikonloppua Outi. <3

 • Vai on Diana estetty FB:n toimesta tai ainakin ehkä. En tykkää. Minulle kävi todella huonosti joulukuussa, kun linkkasin Kirjablogistien joulukalenteriketjuun oman blogini osoitteeni. FB ilmoitti, että oli sopimatonta sisältöä ja se ketju oli siinä. Kyllä otti päähän, koska siinä oli postausjärjestys ja kaikki. Ja sitten se, että aina tuntuu, ettei kellekään muulle satu tällaisia juttuja kuin minulle. Laitoin toki viestiä FB:lle, ettei ollut sopimatonta sisältöä. En saanut ikinä vastausta.

  Rennompaa loppuviikkoa sinulle <3 Tuollaiset samana päivänä kaatuu kaikki -jutut eivät ole mukavia.

  • Mitä, mikä ihme tuota Facea vaivaa ja mikähän tuossakin oli roskasisältöä, en ymmärrä. Onko joku ihme algoritmi, hakusana, josta facen robotti sitten älähtää. Eipä ollut todellakaan kiva tuo sun juttu.

   Juu Face ei vastaa ja omat tarkistuspyynnöt roikkuneet käsittelemättöminä jo yli 3 viikkoa.

   Hih välillä tää on tätä. <3 Välillä ite mokaa, välillä muut.

   Ihanaa viikonloppua Mannilainen. <3

  • Mitä ihmettä Facessa tapahtuu, haloo, maailman söpöimmät kissat estoon, en vaan kestä. Toivottavasti teille ei käy mitään.

   Kivaa viikonloppua. <3

 • Oho onpas törkeää touhua ollut..nykyään tuntuu niin monessa paikassa olevan tuota vilunki peliä ja yritetään vaan tehdä tulosta kaikin keinoin:( Suloisia on kyllä kisukuvat olleet, ihmeellistä jos tuollaiset aiheuttaa boikottia..Voi Nuudelia, olisiko tämä kummallinen talvi saanut senkin sekaisin:) Onnea voittajalle! Mukavaa keskiviikko iltaa♥

  • Olihan tuo varsinainen keissi ja kun lehdet ovat kirjoitelleet asiasta niin paljon jo. Mutta asia ratkesi parhain päin, huijaus myönnetty ja korvaus asiallinen. Kun asia hoidetaan maaliin lopussa, niin sitä jää kuitenkin hyvä mieli vaikka aikamoinen kupru olikin tuo.

   Ihanaa viikonloppua Päde. <3

 • Tuo FB-panna on ihan hölmöläisten hommaa! En ymmärrä ollenkaan. Niin kuin en sitäkään, että Instassa on jo toista viikkoa ollut mun yhdellä työtilillä panna päällä. Mutta vain iPadilla. Samsungin kännykällä tili toimii ihan ok. Palautetta olen totisesti antanut vaan eipä sillä näy mitään vaikutusta olevan. Murr.
  Ja valehdeltu on asiakaspalvelutilanteissa ihan riittämiin – eilen irtisanoin kaikki Telian liittymäni mutta sen jutun käänteistä saisi jatkokertomuksen aikaiseksi, joten ei siitä enempää.
  Diana on niin vaan valloittava ja Nuudeli parka – jospa sekin on sekaisin Dianasta.
  Kivaa loppuviikkoa täältä Hollolasta, jossa vietän muutaman lomapäivän äitini luona.

  • Mikä ihmeen esto tuo on, oletko kokeillut poistaa Instan iPadilta ja ladata uudelleen, hmm. No sinä jos kuka osaat keinot, mutta yleensä esto on insta kohtainen ei laite, niin tämä menee taas enemmän jännittäväksi ja oudoksi. Ei näitä tajua millään.

   Kerropa kuule joskus tuo Telia keissi, voi huhheijaa.

   Ihanaa viikonloppua äitisi kanssa Hollolaan Lady <3

  • Sepä tässä instajutussa outoa onkin, että iPadilla toimii kyllä oma tilini, mutta tuo työtili ei – kännyköissä sekin toimii. No – ehkä yritän vielä ladata sinne iPadilla kuvan – se on joskus auttanut instapannassa.
   Ihanaa viikkoa, Tiia <3

 • Ihmeellistä, että Elisalla on varaa pitää palveluksessaan henkilöitä, jotka yrittävät hankkia bonusta valehtelemalla. Luulisi rehellisen pelin olevan työnantajallekin kunnia-asia.
  Voi hamsteri- ja säikähtänyttä tytärparkaa <3 <3.
  Ei varmaan lohduta, mutta monet kaverini ovat joutuneet Facebookissa boikottiin. Toivottavasti pääsette suloisen Dianan kanssa pian boikotista.
  Onnea Kristiinalle!
  Kerran huijattiin käytetyn pikkubussin ostossa. Annoin kyllä tulikivenkatkuista palautetta.
  Oikein ihanaa torstaita Tiia <3!

  • En osaa sanoa mitä työntekijälle nyt käy, mutta puhelu kuunneltu ja huijaus myönnetty, ei yritetty edes enää inttää vastaan ja asiallinen korvaus tulossa eli kyllä tämä loppupeleissä hoidettiin hyvin, vaikka joutui tietenkin sen eteen ensin taistella ja soittaa erinäisiä puheluita. Eihän nämä heti hoidu, ei ennen kuin suuttuu.

   Mitä ihmettä, miten ihmeessä tuo Facebook on alkanut kaikkia boikotoimaan. Ihan outoa kyllä.

   Oikein kivaa viikonloppua Kirsti Kaija. <3

 • Siellä on sattunut ja tapahtunut, ei tule ainakaan aika pitkäksi. Mä en kestä miten syötävän ihana teidän Diana on – varsinainen rakkauspakkaus ja näistä kissakuvista tulee itsellekin hyvä ja kehräävä mieli.

  Iloa viikkoon ihana Tiia <3

  • Hehe justiinsa näin ja tätähän se elämä on. 🙂 Kiitos Diana on kyllä vienyt meidän sydämet. <3

   Ihanaa viikonloppua Taru. <3

 • Täällä myös niin huonot kokemukset elisasta että sen lafkan palveluja emme tule koskaan enään tarvitsemaan😣 Luonto-ohjelmia meidän lapset katsoivat aikanaan,tytär varsinkin.Tuli esim.ohjelma nimeltään"Ihmeellinen luonto"ja ohjelman lähestyessä loppuaan kertoja miltei aina aloitti lauseella:"ihminen on kuitenkin aiheuttanut…jne",jolloin tytär,tuolloin alakoululainen,sanoi:"toi ohjelma loppuu kohta"☺️Vieläkin huvittaa tuo muisto jollain hellyttävällä tavalla💕 Kiva että tyttäresi sai myönteisen kokemuksen terv.keskuksesta☺️ Kivaa loppuviikkoa teille sinne❣️

  • Ihana, ihana muisto, kiitos kun jaoit täällä. <3 Tälläisiä on ihana kuulla ja lasten suusta tulee parhaat jutut. <3

   Sydämellistä viikonloppua Pipsamuori . <3

 • Suloinen Diana <3. Ihan pöllöä toi FB-estojuttu. Meillä kissat muuten katsoo luonto-ohjelmia, joskus on ihan nassu kiinni telkkarissa.

  Joskus tuntuu siltä, ettei mihinkään voi enää luottaa. Törkeää asiakaspalvelua Elisalla.

  • Hihi kissat on niin mahtavia. <3

   Juu onneksi tämä hoidettiin maaliin, kuuntelivat puhelun, myönsivät rikkeen ja asiallinen korvaus. Joskus pitää omien oikeuksien puolesta taistella.

   Ihanaa viikonloppua Ninni. <3

 • Onpa aikamoista että eläinten kanssa voi käydä noin FBssa! Muistan että joku bloggari taisteli bannauksen kanssa ihan loputtomiin, en kyllä muista mistä se alkoi. Tosi tylsää. 🙁 Leppoisampaa loppuviikkoa!

  • Juu olen kuullut näitä aika monelta eli koskaan ei tiedä mikä asian laukaisee tai kenen kohdalle käy eli ei päätä eikä häntää.

   Kivaa viikonloppua Katja. <3

 • Täytän sun koko kommenttikentän, ei se mikään bugi ole kun mä en enää muista blogien nimiä kun kerran kuussa käy. 😀 APUA! Jonnallahan on Keyword love… Uusi yritys. 😀

 • No on siellä ollut sattumuksia.
  Meillä hamsteri aikoinaan, joutu ressukka keräämään varastot ja asettelee paperit ja pehmusteet järjestykseen aina häkin siivouksen jälkeen.
  Voi, että Diana on ihana ja nuo korvat. Pysyykö hän ne aina vähä isompina, kun kasvaa. Onko hän ihan maatiaiskissa vai onko oikeen rotukissa.
  Hyvään päivänjatkoa sinne.
  >Leenalii

  • Hihi juu kova puuha on aina, sehän on järkytys, kun on niin hyvä pesä tehty ja kaikki mallillaan ja törkeät ihmiset tulevat sekoittamaan toisen kodin.

   Hih en tiedä, voi olla, että toisesta tulee isokorva-Diana. <3 Ihan on maatiaiskissa. <3

   Kivaa viikonloppua Leenalii. <3

 • Onpas, onpas aikamoista valehtelua Elisan puhelinmyyjältä. Kaikenlaisia kommervenkkejä sinulla. Ihana Diana! Minäkin haluan kissanpennun! Meillä Kille-kissapoika tykkää jalkapallosta ja jääkiekosta. Luonto-ohjelmia hän kuuntelee. Ja linnunsirkutus tekee hänet villiksi.

  • Oli kyllä aikamoinen juttu, mutta puhelu kuunneltu, asia myönnetty ja asiallinen korvaus tulossa. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin. <3

   Voi Kille, nyt Killelle kaveri kaikkeen kivaan puuhaan mukaan.

   Kivaa viikonloppua Marja. <3

 • On tuo teidän Diana niin ihanan helluunen🐈 piti oikeen uudestansa vierittää, jotta jäis verkkokalavoolle kuva 🐈
  Ihanaa loppuviikkoa ja viikonloppua Tiia Ystäväin 🌹💞

 • Ikävää asiakaspalvelua Elisalla 🙁

  Noin yleisesti ottaen 4G:llä on mahdollisuus saada suurempi tiedonsiirtonopeus kuin vanhaa teknologiaa olevan ADSL ylitse. Yksi ADSL lisähitauksia on se, että osa reitittimistä on aika vanhoja ja Wi-Fi yhteys, jolla laitteet ovat kiinni reitittimessä onkin se pullonkaula. Tämä toki korjaantuu uusilla reititin. 4G tarjoama nopeus on helppo mitata myös itse. 4G:n heikkous on se, että tukiaseman sijainnista riippuen, nopeudessa voi olla suuria vaihteluja riippuen muun liikenteen määrästä. Myös ympäristön muodot vaikuttavat. Minä asun harjun alla notkossa lähellä merta ja 4G nopeudet ovat surkeita. Energiatiiviit ikkunat haittaavat myös 4G:tä, se korjaantuu ulkoisella antennilla. On hyvin mahdollista, että 4G tarjoaisi ADSL:ää paremman nopeuden, mutta lopullisesti se selviää vain kokeilemalla. Ymmärrän, että kiinnostus kokeiluun voi olla aika matala, jos kokee tulleensa huijatuksi.

  Olen huomannut ystäväni ja isäni kautta, että näiden tietoliikennelaitteiden ja -palvelujen ostossa tapahtuu helposti väärinkäsityksiä. Termistö on teknistä, asiakas ei aina kehtaa kysyä, että mitä tämä nyt oikeasti tarkoittaa ja aina myyjäkään ei edes osaa vastata. Sen olen huomannut että varsin jouhevasti operaattorit näitä sopimattomia palveluita ja tuotteista vaihtavat ja hyvittävät.

  Diana on varsinainen söpöläinen.

  • Oli kyllä aikamoinen huijaus, mutta puhelu kuunneltu, ei enää yritetty edes väittää vastaan, päinvastoin ja asiallinen korvaus tulossa. Loppu hyvin kaikki hyvin, mutta aina sitä joutuu vähän oikeuksistaan taistelemaan.

   Juu ilmoittikin suurempaa tiedonsiirtonopeutta, testasimme siis laitetta. Mutta tosiaan ei riitä meille kaikille, eikä etenkään, kun molemmillta tytöillä Playstation. Eli normaalisti, tytöt ovat adsl:llä pleikalla ja me taas 4G:llä, niin tällä tavoin riittää hyvin ADSL paukut. Mutta juurikin nuo, tiiviit kiviseinät, olemme katvealueella ja tämä on niin Elisan taholta myönnetty, kuin kilpailutettiin Dna:lla, niin sama homma.

   Juu eli me kokeilimme ja huijaus ei ole kokema tai tunne, vaan meille kerrottiin tosiaa, että tähän on rakennettu uusi linkkitorni ja lisäksi, että koko ADSL loppuu, koska Telia poistaa nyt kupariputket. Elisalla on puhelu kuunneltu, ei yhtään vastaväittämää vaan todella pahoillaan ovat asiasa ja myyjälle katsovat sitten mitä tästä seuraa. En nyt kenellekään toivo mitään pahaa, mutta miksi tälläiset valheet. Asiallinen korvaus tulossa eli loppu hyvin kaikki hyvin. Nyt sitkutellaan tuolla ADSL:llä ja ehkä sitten joskus kuitukaapeli.

   Olen samaa mieltä ja välillä olen ihan kuutamolla ja myös totta, ettei kaikkea osata Elisallakaan neuvoa, tosin teknisessä tuessa paremmin, mikä onkin hintava palvelu se. Mutta tällä kertaa ei tosiaan ollut kyseessä väärinkäsityksiä vaan tämä oli puhdas huijaus. Heh hatustanosto uudesta linkkitornista, jota ei todellakaan olla rakentamassa. Puhelun kuunnellut myös myönsi, ettei tässä ole mitään tietoa vielä kupariputkien poistamisesta. Mutta tälläistä. Taas ainakin oppi jotain uutta.

   Kivaa viikonloppua Rva Kepponen. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud