Avainlippumerkki Elivo ja arvontavinkki!

Avainlippumerkki Elivo ja arvontavinkki!

*Kaupallinen yhteistyö Elivo.fi

Nyt jos koskaan olemme siinä tilanteessa, että on hyvä suosia suomalaisia tuotteita ja suomalaisia yrittäjiä. Pääsin tutustumaan suomalaiseen avainlippumerkkiin Elivoon, joka oli itselle entuudestaan vieras sarja. Toki olen Elivoon törmännyt, mutta en ole itse aiemmin testannut. 

Elivoa myydään apteekeissa ja tavarataloissa ja Sokos tavarataloissa ja Sokoksen verkkokaupassa myydään Elivon kosmetiikkatuotteita ja intiimituotteita myöskin. Elivo on aito kotimainen hyvinvointiperhe, joka on kehitetty eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja huomioiden suomalaisten ihmisten tarpeet. 

Elivo tuoteperheestä löytyy vaikka mitä ja kaiken kukkuraksi Elivo on todella lompakkoystävällinen merkki. 

En tiedä mistä olin saanut ajatuksen, että Elivon tuotteet olisivat mahdollisesti hyvin tuoksuttomia tai kovin neutraaleja tunteita herättäviä. Vaikka oma iho on atooppinen ja joudun olemaan hyvin tarkkana tuotteiden tuoksujen kanssa. Jos tuotteet ovat vahvasti tuoksutettuja, herkkä ihoni alkaa kutisemaan.

Elivon tuotteissa on kepeän mieto tuoksu ja toki osa tuotteista on tuoksuttomia, kuten intiimituotteet. Tuoksumaailmassa on käytetty aloe veraa, joka on iholle ihanan rauhoittavaa ja osassa myös helokkiuutetta. Esimerkiksi suihkugeelissä on aloe veraa&helokkiuutetta.

Mutta tutustutaanpa tuotteisiin tarkemmin. Eli sain valita erilaisia tuotteita testiin ja toki Elivo tuoteperheeseen kuuluu vielä isompi kirjo erilaisia tuotteita, kuten erilaisia ravintolisiä. 

Sarjan lemppareita kosteuttava suihkugeeli omenan tuoksulla. Olen joutunut jo muutamia vuosia sitten lopettamaan monien marketti suihkugeelien käytön, sillä kropan iho ei vaan kestä. Iho on rutikuiva ja iholle ilmestyy jatkuvasti pieniä kutisevia punaisia näppylöitä. Säärikarvojen höylääminen mm. on iholle iso rasitus.

Ihoa kosteuttava suihkugeeli kätevässä puristettavassa korkkipullossa pesee hellävaroen ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille toistuvaan pesuun ja todellakin sille kuivalle ja herkälle iholle, testattu on. Suihkugeelissä aloe vera kosteuttaa ihoa ja helokkiuute taas pehmentää ihoa. Kaiken kukkuraksi, jos yhdellä tuotteella tulisi pärjätä, niin sopii myös kasvojen, vauvojen kylvettämiseen ja intiimipesuun eli pH on 5,0.

Vaikka suihkugeelissä tuoksu on mieto, niin perheeltä tuli palautetta, että mikäs ihana täällä suihkussa tuoksuu eli sehän oli Elivon suihkugeeli. Ihanaa, että voi nauttia tuotteesta, jossa on tuoksua ja herkkä kroppa tykkää, eikä kutise.

Puhdistusvaahdosta tuli heittämällä meidän teinien lemppari, sillä poistaa tehokkaasti myös silmämeikin ja ihon epäpuhtaudet ja ei kuulkaas kirvele. Tästä teinit ovat hyvin tarkkoja. Meikin puhdistuksen pitää olla helppoa ja miellyttävää ja nopeaa. 

Puhdistusvaahto sopiikin kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Puhdistusvaahto sisältää ihoa kosteuttavien ainesosien erikoisseoksen, joka tukee ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Puhdistusvaahto on myös vegaaninen ja pH on 5,5. 

Monet epäpuhtaudet pääsevät myös syntymään, kun teinit eivät muista kosteuttaa ihoa. Pestään kyllä, mutta jätetään ihon kosteutus hoitamatta. Pintakuivaan ihoon ilmestyy ikäviä näppylöitä. Nuoret voivat herkästi ajatella käänteisesti, että ihoon tulee näppyjä ihonhoitorasvoista, mutta näinhän asian laita ei kuitenkaan ole eli kosteutus, kosteutus ja kosteutus etenkin Suomen kaltaisissa olosuhteissa, joissa sisäilma on talvella todella  kuiva.

Ihoa kosteuttamalla on teinin iholta kadonnut täysin merkilliset pienet valkoiset näpyt. Elivon kasvoveteen tykästyi kaikki perheen naiset. Aivan fantastinen raikas ja puhdas tuoksu, sisältäen helokkiuutetta aloe veraa ja dekspanthenolia.

Kasvovesi sisältää myös erikoisseoksen nimeltä Lactil, joka ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Panthenol ja aloe vera taas hoitavat ja syväkosteuttavat ihoa. Allantoiini rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Kyseessä on vegaaninen tuote, jonka pH on 5,5. 

Oi kunpa olisi tuoksunappi, jotta pääsisitte tuoksuttelemaan näiden tuotteiden aidon puhdasta tuoksua!

Kuten aiemmin tuossa kerroinkin, niin Elivolta löytyy myös ravintolisiä. Halusin testata Kalsium&Magnesium&D-vitamiinia pureskeltavassa muodossa. Olen syönyt jo vuosia D-vitamiinia, mutta Kalsium on jäänyt vähemmälle, mikä taas olisi luuston kannalta erittäin tärkeää nautittavaksi.

Kärsin levottomista jaloista ja halusin päästä kokeilemaan Magnesiumia jälleen kerran. Kaikki Magnesiumit eivät nimittäin osaltani toimi vaan aiheuttavat aineenvaihdunnan kiihtymistä ja joudun ravaamaan yöllä vessassa. 

Mutta tämäpä ravintolisä toimii, ei levottomia jalkoja, D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä eli pidetään luut hyvänä. Magnesiun myös auttaa väsymykseen ja uupumukseen ja mitä tässä olen nyt päässyt uuden älykellon kautta tutkimaan uneni laatua, mikä ei ole kovinkaan hyvä, niin kaikki keinot taistellessa väsymystä ja uupumusta vastaan otetaan ilolla vastaan ja jos siinä samalla voi vahvistaa luustoa ja saada rauhalliset jalat öisin, niin ihan mahtavaa, sillä ne rauhalliset jalatkin auttavat positiivisesti unen laatuun. 

Ai niin ja kyseessä on omenanmakuinen purutabletti, joka on vielä makeutettu xylitolilla ja stevioliglykosideilla. Pysyy hampaatkin hyvänä, mikä on viime aikojen valossa ja hampaanpoiston tiimoilta ihan ensiarvoisen tärkeää sekin!

Olen vannonut erään toisen merkin käsivoiteeseen vuosia, mutta ei kuulkaas Elivon käsivoide häviä vertailussa. Vegaaninen käsivoide, joka sisältää aloe veraa ja panthenolia on todella tehokas ja kosteuttava käsivoide. 

Mikä parasta imeytyy nopeasti, ei jää klähmäävää rasvaista tunnetta ja siihen kännykkäänkin voi vaikka tarttua heti käsien rasvauksen jälkeen. E-vitamiini vielä toimii antioksidanttina. Tälläinen käsivoide tällä hetkellä on huippu, kun käsiä pestään paljon ja käytetään vielä äärimmäisissä oloissa, joissa ei käsiä pääse pesemään, kuivattavaa käsidesiä. Eli nyt on tärkeää hoitaa käsien ihoa samalla myöskin puhtauden ohessa.

Ehkä eniten yllätyin tästä käsivoiteesta, sillä olen toiselle sarjalle ollut kovin uskollinen. 

Olen jo vuosia käyttänyt intiimipesunestettä ja ihan kauhistuttaa nuoruusajat ja miten sitä käytti ihan jotain marketin euron suihkugeeliä koko vartalon pesuun. Elivon intiimialueiden pesuneste sisältää maitohappoa, joka pitää yllä intiimialueiden luontaista tasapainoa. Kyseessä on vegaaninen tuote, jonka pH on 4,2. Glyseroli kosteuttaa ja hoitaa ihoa. 

Elivolta löytyy myös liukastusgeeli. Yhden asian olen vannonut, etten koskaan blogissa puhu seksiasioista, mutta sen verran sanon, että jokaisen naisen kaappiin tulisi kuulua liukastingeeli ikään katsomatta. Vaihdevuosi-ikäiselle ensiarvoisen tärkeä asia. Kaiken kukkuraksi Elivon liukastusgeeli pitää yllä intiimialueiden luonnollista kosteustasapainoa eli liukastingeeliä voi käyttää ihan intiimialueiden kosteutukseen myös. Kosteuttavina ainesosina glyseroli ja maitohappo. Luonnolliseti hajusteeton tuote. 

Pääsen vielä Instagramin puolella arpomaan muutaman oman Elivo suosikin jollekin teistä ja Instagramin puolella toki tarkemmat ohjeet. Mutta kannattaa ottaa seurantaan @elivofinland ja @koivusalo Instagram tilit. 🙂

Täällä on vahva hytinä Elivosta, että ne jotka ovat käyttäneet ovat tykästyneet ja ne jotka tutustuvat sarjaan, tulevat yllättymään iloisesti, ainakin meidän perhettä ilahdutti laadukkaat, kotimaiset avainlipputuotteet, joissa on ihoa hellivät ainesosat ja myös herkimmälle iholla suunnatut tuoksumaailmat. Jouduin täysin muuttamaan mielipiteeni siitä, että sarjan tuotteet olisivat täysin tuoksuttomia, näissä on aivan fantastisen raikas ja mieluisa tuoksumaailma ja silti sopivat erittäin herkälle iholle.

Miten siellä, onko Elivon tuotteet jo sinulle tuttuja? Miten maailmantilanteen valossa, aiotko enemmän suosia suomalaisia tuotteita ja tukea suomalaista yrittäjyyttä? Toki muistaen sen, että myös ulkomaalaisissa yrityksissä on suomalaisia työntekijöitä ja jokaisen työpaikka on tärkeä. Nyt kuitenkin tuli erityisesti tunne, että meidän suomalaisten on hyvä pitää yhtä ja Suomen talous vauhdissa ja jos on mahdollisuus valita suomalainen tuote, niin vahva suositus sille. 

Nyt vaan kaikki osallistumaan Insta-arvontaan jotta pääsette tutustumaan Elivon tuotteisiin ja mm. omaan lemppariin hellävaraiseen, omenan tuoksuiseen suihkugeeliin. Eli arvottavana on alimman kuvan paketti.

Oikein kaunista päivää kaikille ja Elivoon voit tarkemmin käydä tutustumassa täällä. 

<328 thoughts on “Avainlippumerkki Elivo ja arvontavinkki!”

 • Voi miten mielenkiintoisen kuuloisia tuotteita. Itse olen myös kuullut merkistä, mutta en ole aiemmin testannut. Tuo meikin puhdistusvaahto kelpaisi meidänkin teinille ja jes omenanmakuiset purutabletit, niistä tykkään. Tiedätkö, mulla on muisto nuoruudesta kun äitimme antoi jotain just vitskuja syötäväksi ja ne oli just purutabletteja, maistui hyviltä, oli ainoat vitskut jota suostuttiin syödä.

  Ihania kuvia ja tunnelmia, aurinkoista sunnuntaita Tiia <3

  • Nämä on kuule tosi hyviä, en tiennytkään miten hyviä ja iho kiittää, todella hellävaraisia ja oi tuo ompun raikas tuoksumaailma. Ihana äiti teillä ja purutabletit on sellaisia, että menee helpommin nuorisollekin.

   Sydämellistä viikon jatkoa ihana Souliina. <3

 • Outo tuote Elivo. Täytyypä tutustua, ku tästä kriisistä selevitään .

  Hyvää pyhäpäivää Sinulle Tiia ♥ sekä terveyttä päiviisi ♥

  • Ehdottomasti kannattaa, täällä iho kiittää. <3 Sydämellistä viikon jatkoa Marja-Terttu ja tsemppiä. <3

 • Olen tainnut tuotteita nähdä jossain, koska nimi on tuttu. Vaikuttaa kivalta sarjalta ♥
  Ehdottomasti tässä hetkessä korostuu omien auttaminen, eli kuluttaminen jatkuu
  mutta valikoidummin.
  Ihanaa sunnuntaita Tiia ♥

  • Kyllä juurikin näin ja tämä sarja on ihanan hellävarainen, eipä kutita tällä hetkellä.

   Mitä sydämellisintä viikon jatkoa Maikku ja tsemppiä. <3

 • Ihanalta kuulostaa tuo sarja. Pitääpä katsoa jos täkäläisten apteekkien valikoimasta löytyisi.
  Olen ruksannut joka kerta kommentoidessani tuon alla olevan ”Save my name…..” ja ymmärsin/luulin että sitten ei joka kerta myöhemmin kommentoidessa tarvitse näitä kaikkia kirjoittaa, vaan ne tulisivat automaattisesti, mutta eivät tule.

  • Ja Sokokselta ja Sokkarin verkkokaupasta löytyy myös, vahva suositus. <3

   Jännä juttu tuo, ettei toimi, laitoin siitä webhotelliin kyssäriä. Olen huomannut, että omalla kohdalla toisten wordpressissä toimii ja toisten ei, mistähän johtuu.

   Sydämellistä syntymäpäivää Kristiina ja tsemppiä. <3

 • Elivon kasvovettä olen käyttänyt ja tykännyt, pari ravinnelisääkin ollut käytössä. Suomalaisuudesta plussaa tietysti, etenkin nyt.

  Aurinkoista sunnuntaita Tiia

  • Ihanaa kuulla ja ehdottomasti plussaa suomalaisuudesta. Sydämellistä viikon jatkoa Tuuli. <3

 • Elivo on tuttu merkki, koska käytän itse pääasiassa apteekkikosmetiikkaa. Mutta enpä tiennyt että saa myös tuoksuvana, ja myönnän että olen heikkona tuoksuihin. Mieluiten hyviin ja mietoihin, niin ei peitä kaikkea alleen!

  • Minäkin luulin ettei nämä tuoksu miltään, mutta tuoksuvat ihanalta, ompulta ja kesältä. <3 Mietoja on ja oikeastaan tuoksu tekee suihkuhetkestä sen nautinnon, mutta ei jää tuoksu iholle roikkumaan.

   Sydämellistä viikon jatkoa ja tsemppiä teidän perheelle. <3

 • En ole tainnut näihin vielä tutustua, mutta tuo suihkugeeli alkoi kiinnostamaan, sillä tyttärellä myös nousee ihan vesikelloja iholle, vaikka ei edes käyttäisi suihkusaippua tai geeliä. Jos tämä vaikka tasapainottaisi 👍
  Kyllä sitä varmaan jossain määrin tulee suomalaista aina suosittua, ainakin ruokakaupassa ja nyt varmasti on järkevää myös muissa tuotteissa sitä suosia 👍

  • Hei kannattaa testata, sillä täällä joka päivä kutisevia nokkosrokkomaisia näppyjä, joka ilta otan puolikkaan allergiapilsun ja nämä tuotteet ovat sopineet loistavasti omalle iholle. <3

   Sydämellistä viikon jatkoa Minna. <3 ja tsemppiä. <3

 • Olen nyt tehnyt normaalia enemmän shoppailuja lähikaupassa ja yrittänyt valita aina kotimaisen tuotteen.
  Elivo on tuttu tuotesarja ja tuo käsivoide on aivan ihanaa. Nyt jos koskaan pitää hoitaa käsiä, kun niitä saa koko ajan olla pesemässä ja käsidesiä lotraamassa.
  Mukavaa päivää sinulle Tiia ystis <3

  • Käsivoide on aivan huippu! Ihanaa kuulla, että sarja on tuttu. <3 Nyt käsivoidetta menee tuubitolkulla.

   Sydämellistä viikon jatkoa Outi ja tsemppiä sinne. <3

 • Elivo on tuttu merkki, vaikka en ole käyttänyt kuin muutamaa tuotetta. Instagramissa tähän tutustuin, ja osallistuin tietenkin arvontaan. 🙂

  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle Tiia <3

  • Mahtavaa kuulla, että on tuttu ja onnea kovasti arvontaan. Sydämellistä tiistaita Mannilainen ja tsemppiä sinulle. <3

 • Vaikuttaa aivan ihanilta tuotteilta, kun toimii hyvin herkällekin iholle. Mutta eivät taida olla täysin luonnonkosmetiikkaa, vaikka osa tuotteista on vegaanisia. Aloe vera on ihmeellinen kasvi ja viihtyy sisätiloissa hyvin. Sen kasvigeelinaamio on super! Sunnuntain rauhaa sinulle.

  • Juu eivät ole luonnonkosmetiikkaa ja sellaista ei toki tullut mainittuakaan. <3

   Aloe Vera on kyllä oikea taikakasvi.

   Sydämellistä tiistaita Marja ja tsemppiä teidän perheelle. <3

 • Puhdistusvaahto on ainoa tuote jota olen käyttänyt ja tykkäsin siitä kovasti.

  Ihanaa viikkoa sinne kaikesta huolimatta. <3

  • Ihanaa kuulla, että on tuttu ja tykkäsit, omasta mielestä on aivan huippu!

   Sydämellistä viikon jatkoa Jonna ja tsemppiä kaiken keskelle.< 3

 • Elivo on etäisesti tuttu nimenä. Mielenkiintoisia tuotteita, joita huippu hyvin esittelit. Tuo kosteuttava suihkugeeli olisi kyllä tarpeen! Hyvää pian alkavaa viikkoa <3

  • Kiitos Tarja ihan mielettömän paljon kauniista sanoista. <3 Tuo suihkugeeli on ihan mielettömän hyvä!

   Mukavaa viikkoa sinulle ja tsemppiä sinne. .<3

  • Ihanaa kuulla Susanna ja hurjasti onnea arvontaan. Aurinkoa sinun päivään ja kaikkea hyvää. <3

 • Elivon D-vitamiini on tuttu. Täytyypä pitää silmät auki seuraavalla apteekkireissulla ja testata muitakin tuotteita. Kiitos vinkeistä.
  Mukavaa viikon jatkoaTiia!

  • Niin kiva kuulla, että on tuttu tuo vitamiini. Oikein ihanaa viikkoa sinulle Kirsti Kaija ja pysykää terveinä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud