Päivän positiiviset ja Lumene arvonnan voittaja!

Päivän positiiviset ja Lumene arvonnan voittaja!

Ihana MouMou Iina haastoi Instassa jakamaan päivän positiiviset. Koska edellisessä postauksessa jo toteutin positiivisuuslistan, niin en tällä kertaa sen syvemmin asiaan paneudu eli tällä kertaa vain pientä iloa ilmoille. Toki en tiedä mikä ilahduttaa ja mikä ei ja voiko sitä edes ilahduttaa kaiken keskellä, mutta sitä on yritettävä ja vahvistettava myös omaa mielentilaa ihan joka päivä.

Ruotsalaisen elokuvan ”Brit-Marie kävi täällä” sanoin: ”päivä kerrallaan Brit-Marie, päivä kerrallaan”, aina kun Brit-Marie laski illalla päänsä tyynyyn. Näin se on nyt ajateltava, päivä kerrallaan ja otettava joka päivä vastaan kaikki se negatiivinen ja kaikki se positiivinen mitä päivä tuo tullessaan.

Päätin, että positiivisella mennään tällä kertaa, eiköhän se valitusvirsi blogipostaus vielä sieltä ole tuloillaan, kun seinät kaatuu päälle ja synkkää on.

Nämä karvaiset. Miten kiitollinen olenkaan karvateista, koska lemmikeiden touhujen seuraaminen tällä hetkellä on ilmaista hupia ja erittäin viihdyttävää hommaa. Diana-kisu on perheen pienin häirikkö ja näistä kuvista tulkittuna voisi Samun pään päälle laittaa puhekuplan, jossa lukisi: ”pitääkö pikku riiviön koko ajan hönkiä niskaan.”

Nooh nyt Samu tietää miltä meistä ihmisistä tuntuu, sillä Samppaliini on aika kova hönkimään meidän niskaan, on mukana suihkussa, vessaan yrittää änkeä ja puhelimessa ei saa puhua, silloin pitää saada huomiota tai jos halataan, niin Samuhan on tilanteen keskiö.

Ainakin itselle iloa suo joka aamuiset kahvimukikuvat, niiden laittaminen Instaan, siitä huolimatta ettei kaikki näitä ymmärrä. Ei mahda mitään, pitää tehdä sitä mikä tuo iloa ja toivoa, että tuo iloa edes jollekin. Eihän me kaikki tykätä samoista asioista, mutta voihan niitä toisen juttuja silti sparrailla ja tuottaa näin puolin ja toisin iloa toiselle. Aina jankkaan, ei ole meikäläiseltä pois kehu toiselle.

Tässä tarinana on tyttären yksi ensipehmoista, paljon rakastettu Nalle Puh ja ystävältä saatu käsivoide, jota on kiitelty. Nyt menee paljon käsivoidetta. Lisäksi Disney mukikuvat menevät aina omalle Disney mukikamulle ja hän laittaa sitten omia mukikuviaan tulemaan tänne päähän, sellaista pientä kivaa ja iloa tuottavaa.

Iloa tuotti myös hämmentävä asia, kun luurini alkoi tänään kuvaamaan kaikilla kameroilla Instaan istuvina neliöinä. Tämä ominaisuus on tarkastettu Huawein kanssa ja puhelimessa ei pitäisi tätä ominaisuutta olla, että voin säätää kuvan instaneliöksi. Joko tuli uusi päivitys tai sitten Huawein tekoäly on ymmärtänyt, että ainahan tuo muuttaa kuvat neliöksi, jelpitään sitä vähän. Ihmeellinen ihme joka tapauksessa ja sama ihme kävi aiemmassa Huaweissa myöskin, jonkin aikaa luuria käytettyäni.

Ilahduin, kun Sopusointuja Maarit laittoi tänä aamuna luonnonmukaisen tilannekuvan itsestään ja laitoin Maaritille tämän finnikuvan, jossa leuan asennosta päätellen on tarkoitus esitellä finniä, humps.

Keksin sitten laittaa tämän kuvan ystäville ja pyytää heitä lähettämään omat tilannekuvat ja nyt mietin kenelle kaikille tämän voisi lähettää ja saada ystävän tai sukulaisen kuvan vastineeksi. Hieman niin kuin kuvaketjukirje, joka tuottaa hirmuisesti iloa, koska ei ole kontakteja ystäviin tällä hetkellä.

Tästä syystä kiittelen edelleen myös somea, suoratoistopalveluita, aurinkoista kevätsäätä ja kirjoja ja sitä aamukahvin ensisiemausta. Otimme meille Viaplayn muiden suoratoistopalveluiden lisäksi, sillä luin, että Viaplayhin tulee nyt leffoja, jotka ovat juuri saaneet ensi-illan leffateattereissa. Mm. The Invisible Man ja Emma.

Joten hyvääkin on vaikka on hytinä, ettemme ole vielä nähneet jäävuoren huippuakaan.

Vielä Lumene arvontaan, jonka tämä ryökäle meinasi miltei unhoittaa koronan vuoksi. Hurjasti onnea Susanna ja kiitos teille muille arvontaan osallistumisesta. Koska posti kulkee, täytyy keksiä pian jotain lisää arvontaa tänne blogiinkin, Instaan on sunnuntaina tulossa kyllä arvonta. Pienet ilot, niistä otetaan kaikki irti.

Susanna laitatko yhteystietosi osoitteeseen [email protected] ja jos haluat kieltäytyä palkinnosta, ilmoitathan senkin.

Sydämellistä viikonloppua kaikille ja mitkä on siellä päivän positiiviset, mistä saat voimaa nyt?

Lumene arvonnan voittaja on: SusannaB6. maaliskuuta 2020 klo 17.46
Kyllä Lumenessa on jotain taikaa. Tietenkin pidön tärkeänä sitä että kyseessä on kotimainen merkki ja jo sen myötä ekologinen valinta. Olen aina myös rakastanut Lumenen kaikkien tuotteiden mietoja ja raikkaita tuoksuja. Kyllä mullakin on aina ollut Lumenen huulipunat se ykkönen. Harvemmin olen muita punia ostanutkaan. Jo pidempään on käytösdä ollut Lumenen CC-meikkivoide. Sitä en vaihtaisi mihinkään.
Instaseuraajan kaksi arpaa mulle��
Susanna32 thoughts on “Päivän positiiviset ja Lumene arvonnan voittaja!”

 • Ihanat kuvat! Kiva kun löytyy niin paljon niin positiivisiakin juttuja tämän hetken maailman myllerryksen keskellä! Mukavaa viikonloppua<3

  • Ja niihin on pakko keskittää mieli, että totaalisesti ahdistu <3 Kaikkia ahdistaa kuitenkin ihan varmasti. Sydämellistä viikonloppua Päde. <3

 • Nyt, jos koskaan on etsittävä kaikesta jotain positiivista ja iloittava pienistä ♥
  Ja oikeasti, meillä on vielä paljon syitä mistä iloita vaikka tilanne on mitä on.
  Ainakin lemmikit tuottevat valtavasti iloa joka päivä, kuten perhe ja ystävätkitkin!

  Jostain syystä muuten mun tiedot ei tähän kommenttikenttään oo tallentuneet
  vaikka ruksi on että save my name etc. Pöh

  Mukavaa viikonloppua ♥

  • Näin on ja karvateista saa niin paljon iloa. <3 Sama ongelma mulla monissa blogeissa, niin ärsyttävää, miksi sitten sanoo tallennettu, jos ei tallenna.

   Sydämellistä sunnuntaita Maikku <3

 • Ihania kuvia kouruudesta ja kisulista♥ Nätisti pikkuinen ihmettelee noutajaystäväänsä. En keksi just paljoakaan iloa, sillä tulikin kova pakkanen, enkä pääse puutarhaan haravoimaan, se olisi relannut. Päinvastoin tytär lähetti linkin, jossa karanteenissa olleet seurustelivat ärrällä…Meillä on nämä kaikki rajoiutkset ja lisää ruumiita vielä joulunakin ellei määryksiä noudateta. Mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta♥

  • Eikö ihmettelekin, kyllä Diana sutii tuota Miki-kissaa, mutta Samua kohtelee todella nätisti. Voi itku, mutta pian tulee lämmintä Leena ja sitten pääset pihahommiin. <3

   Jeps kai kansa jakaantuu kahtia, niihin jotka noudattaa kirjaimellisesti sääntöjä ja niihin jotka eivät piittaa.

   Sydämellistä sunnuntaita Leena. <3

 • Suloisia kuvia postauksessasi. Saan iloa tänään – siis päivä kerrallaan, kuten kirjoitit – läheisistä, kokkaamisesta, ulkona niin raikkaassa ilmassa lenkkeilemisestä, lukemisesta, lemmikeistä esimerkiksi. Tauti tulee, jos on tullakseen. Mutta nyt saan olla terve.

  • Juuri näistä syntyy iloa, pysykää terveinä Marja. <3 Sydämellistä sunnuntaita. <3

 • Onpa taas niin ihanat söpöölääset päässy kuvahan ☺Kiitos , jo näistä kuvistasi saa iloa päivään ☺

  Pakko on vain ajatella positiivisesti, vaikka se vaikiaa onkin. Välillä on ihan mieli valoosa ja taas iso huoli valtaa mielen.
  Nyt jo on hirviä ikävä lapsia ja lastenlapsia. Jos tämä tilanne kestää sen puoli vuotta, niin kuinka kestää tämän ikävän???

  ♥:mellistä viikonloppua Sinulle Tiia ♥ Terveyttä koko perheelle ♥

  • Ihanaa kuulla ja nyt otetaan paljon iloa pienestä. <3

   Ihan samaa aallokkoa, ahdistaa ja jaksaa toivoa. <3 Toivon niin paljon, että tilanne hellittää ja pääset näkemään rakkaita lapsiasi. <3

   Oikein sydämellistä sunnuntaita Marja-Terttu ja jaksamisia. <3

 • Voi, miten ihanat kuvat taas.
  Osuit asian ytimeen Onnea ovat ystävät ja arjen pienet ilot.
  Kai me suomalaiset osaamme olla positiivisia, vaikkei aina siltä tunnu.
  Olemmehan me jälleen maailman onnellisin kansa.
  Onnea arvonnan voittajalle!
  Ihanaa viikonloppua Tiia!

  • Se on jännää vaikka silti olemme aika vakava kansa, mutta olemme vaatimattomia ja osaamme nauttia pienistä iloista.

   Sydämellistä sunnuntaita Kirsti Kaija teidän perheelle. <3

 • Etäkoulun aloitus alakoululaisilla pojillani on ollut samaan aikaan raivostuttava ja niin huvittava. Ihan ei mennyt nappiin, mutta onneksi seuraavina päivinä oli parannusta 🙂

  Eihän tämä karanteeniaika ole mitenkään herkkua ja varmaan hermo kiristyy vielä moneen kertaan, mutta pitkää pinnaa ja kivoja juttuja arkeen, niin kyllä se siinä tulee lusittua.

  Kivaa viikonloppua ja pysykää terveinä!

  • Heh meilläkin ekana päivänä kuopus valitti aika paljon tehtävien määrää ja niitä tulikin paljon, mutta ehkä siinä kohden opet eivät vielä tienneet, että koulut aidosti suljetaan, jotenkin jos se vaikutti.

   Hyvin kuvailtu, kyllä se tulee lusittua ja ihmismieli on jännä, myöhemmin muistamme ehkä ne hyvätkin asiat päällimmäisenä.

   Tsemppiä teille kovasti. <3

  • Kiitos Tuuli ja nautitaan ja poimin sulta hyviä reseptejä. <3 Sydämellistä sunnuntaita teille. <3

 • Voi tuota Samun ilmettä ja Diana siellä vaan on toisesta niin kiinnostunut!
  Onnea arvonnan voittajalle. Leppoisaa viikonloppua rakas ystis <3

  • Meidän kissat aina yrittää olla niin kovin Samun kamuja ja Samu vaan möllöttää, hehe. Sydämellistä sunnuntaita Outi ihana. <3

 • Kivoja juttuja! Mulle iloa tuovat eniten nyt kaksi lasta, jotka ovat kotosalla. Tai mitään lapsia ole, nuoria miehiä. Tässä yhdessä ollessa paljastuu uusia jänniä juttuja 🙂

  Onnea voittajalle!

  • Hihi ihan mahtavaa ja tämä on sellaista aikaa, että jälkikäteen muistetaan myös ne hyvät asiat eli yhteinen aika.

   Sydämellistä sunnuntaita Johanna. <3

 • Iloa tuo joka päivä nouseva aurinko joka viihtyy taivaalla joka päivä myös hetken pidempään. Iloa tuo myös ajatus koko yhteiskunnan pysyvästä muuttumisesta yhteisöllisemmäksi tämän jälkeen, tästä olen aivan varma. Iloa tuo näin yrittäjänä töiden hieman rauhoituttua ylimääräinen aika jota minulla ei ole ollut. Taloudesta en huoli, se helpottaa kyllä viimeistään joskus. Ja iloa tuo myös lähestyvä kesä ja kesämökin kunnostuksen aloitus! Iloa elämään!

  • Ihana sinä, kirjoitat niin kauniisti. <3 Monen monta hyvää asiaa listasit ja ihan varmasti ja toivon, että yhdistää myös ihmisiä kautta maapallon, olemme kaikki samassa veneessä. <3

   Kesämökkielämä onkin pian ihan sitä parasta. <3

   Sydämellistä sunnuntaita sinulle. <3

 • Heips.
  Kärsivällisyyttä tänä päivänä vaaditaan tän koronan kanssa.
  Pahinta, kun ei näe lastenlapsia ja muuta perhettä.
  Mutta onneks on nää vempeleen, joilla voi hoitaa keskustelut.
  Kissa hauskuttaa iltavillihommilla
  Terveyttä teidänkin perheelle.
  Onnittelut voittajalle myös.
  >Leenallii

  • Nyt vaaditaan kyllä pitkää pinnaa ja ikävä ihmisten lähelle on kova. Opitaan myös arvostamaan monia asioita, jos jotain tästä tulee oppia.

   Hurjasti voimia teidän perheelle, ikävään ja ihan kaikkeen ja voikaa hyvin Leenalii. <3

 • Voi Samu 😍. Tuo lakoninen ilme kertoo ihan kaiken.

  Karvatit ovat parhautta, vaikka about joka päivä päätän että nämä ovat sitten tasan viimeiset koirat, joita talouteemme tulee . (Koska lenkkivastuu). Ja samalla tiedän, että kun näistä aika jättää, ei mene kauaa kun uusi pentu istuu sylissä takapenkillä matkalla uuteen kotiin… 🙈

  Iloa ja valoa päivääsi ihana ❤

  • Hehe hyvin sanottu, lakoninen nimenomaan hih 🙂

   Se on just, näin vannomatta paras ja itsensä tuntien. <3

   Sydämellistä sunnuntaita Nelina. <3

 • No niin, työviikon päätteeksi vähän internetin ihmeellistä maailmaa ja sinun uutta blogia. Kivalta näyttää ja sisältö onneksi samaa Tiiaa kuin ennenkin 😉 Positiivisia asioita on hyvä hakea ihan joka päivä, aina niitä jokunen jostain pompsahtaa <3 Aurinko paistaa tänään 🙂

  • Ihanaa, kun tulit , sydämelliset kiitokset siitä Onneli. <3 Näin se on pakko ajatella, ainakin niin kauan kuin voi, se on jo luxusta, että positiivisia juttuja on.

   Ihanaa sunnuntaita <3

 • Niin hyvää mieltä tuovia kuvia & nuo supersöpöt Samu ja Diana <3
  Lemmikin silittäminen ja helliminen on mitä rentouttavinta terapiaa näinä aikoina. Aurinkoa päiväänne, me lähdetään kalastusretkelle Inkooseen, grillimakkarat ja kuuma kaakao mukana : )

  • Näin on, lemmikit laskee stressitasoa ja antavat pyyteetöntä rakkautta. <3

   Ihanaa retkipäivää, tänään säät hellii. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud